Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa menempatkan dirinya di tempat yang menimbulkan persangkaan maka janganlah menyesal kalau orang menyangka buruk padanya
-- Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 10 jam, 9 minit yang lalu
muslimin23: 2 hari yang lalu
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
syahidatul: 9 hari yang lalu
raudhahasanah: 10 hari yang lalu
drzul-f: 15 hari yang lalu
hafiz_along_83: 16 hari yang lalu


Hebahan Aktiviti
Topik: walimah umar_khalil punya akak


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Hebahan Aktiviti
    »» walimah umar_khalil punya akak

Please Mendaftar To Post


Oleh walimah umar_khalil punya akak

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-07-08 17:29


assalamualaikum....ana mengundang semua warga ukhwah.com,,,menghadiri walimah akak ana.....disini ana sertakan kad jemputan.....


map

walimah...




kehadiran antum semua amat dhargai untuk memeriahkan walimah akak ana.....sekian..



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-07-08 17:32


kepada kak simple shida,,trouver,,mahyudin,,,sailormoon,owl,,,,ana tak ada alamat kalian,,so ana tak dapat send kad jemputan...so posting ni pun jadi lah eh..sebagai undangan...


walimah ana lambat lagi,,walimah akak ana ni,,ana pula yang xcited..so mari bkunjung ke palong...jauh......

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-07-08 18:07


Tahniah umar khalil dapat abang ipar baru.. Bertambahlah ahli keluarga ye.. :kelip:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

AmrinHakeem
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.04.2008
Ahli No: 33363
Posting: 386
Dari: GreenyEarth

Selangor  


posticon Posting pada: 07-07-08 18:10


mesti ada seorang saja kakak ni..
ana pun xcited juga abang ana nak nikah
seorang tahun ni
seorang tahun depan
ana tak ada dalam senarai lagi :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrinHakeemProfil   Hantar PM kepada AmrinHakeem   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-07-08 18:23


:bunga:
memang excited adik umar kita..
kalau dapat pergi, alhamdulillah.. :)
boleh terus menyinggah ke rumah abang di felda palong 7 (kalau tak silap).
serius tertukar
..sebab tempat ngajarnya lain.. ke palong 6 ek.. hehe

Tak apalah.. yang penting bukan palong 3! hehe

masih ada sebulan lagi untuk persiapan... tapi, adik kak Masliza ni.. dah terlebih excited dah.. :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-07-08 22:45


kad dah sampai rumah dah...thank you banyak-banyak ek

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 08:00


syukran to umar..kad dah sampai kat ana 3 Julai 2008..
memang bersemangat adik kita ni, tu baru walimah kakak, macamana pula kalau walimah sendiri.. :berfikir: :berfikir:
insyaallah, ada kesempatan dan keizinan, team ukhwah akan tiba di hari berbahagia itu nanti.. :welcome: :welcome:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 09:10


Pada 07-07-08 17:32 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

kepada kak simple shida,,trouver,,mahyudin,,,sailormoon,owl,,,,ana tak ada alamat kalian,,so ana tak dapat send kad jemputan...so posting ni pun jadi lah eh..sebagai undangan...


walimah ana lambat lagi,,walimah akak ana ni,,ana pula yang xcited..so mari bkunjung ke palong...jauh......



salam bro...
hang punya kad jemputan dah sampai.... mati2 aku ingat anda yang nikah... hampesss sungguh lah :-P
apapun tahniah, gua tak boleh janji tau boleh pergi tak.... kalau burget cukop bolehlah pergi.... kalau burget ciput saja, tak sure larat tak nak naik motor... :-D

p/s... sesiapa sudi share minyak dan tol.... boleh pakat2 pergi nga kereta aku.. :bye:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 11:36


Assalamualaikum wr wbt

Syukran ye umar..dah dapat dah kad last week..ingatkan bulan 7 bulan 8 rupanya...InsyaAllah..kalau tak ada apa, saya follow saja team ukhwah...(^-^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 11:36


Pada 07-07-08 18:10 , AmrinHakeem posting:

!!! QUOTE !!!

mesti ada seorang saja kakak ni..
ana pun xcited juga abang ana nak nikah
seorang tahun ni
seorang tahun depan
ana tak ada dalam senarai lagi :D





ada 2org akak..yang kawin ni kak long,,,kngah da lepas dan ada anak seorang da......
maunye tak xcited....kakak yang banyak budi dan jase kat dari ni...



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 11:38


Pada 08-07-08 09:10 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-07-08 17:32 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

kepada kak simple shida,,trouver,,mahyudin,,,sailormoon,owl,,,,ana tak ada alamat kalian,,so ana tak dapat send kad jemputan...so posting ni pun jadi lah eh..sebagai undangan...


walimah ana lambat lagi,,walimah akak ana ni,,ana pula yang xcited..so mari bkunjung ke palong...jauh......



salam bro...
hang punya kad jemputan dah sampai.... mati2 aku ingat anda yang nikah... hampesss sungguh lah :-P
apapun tahniah, gua tak boleh janji tau boleh pergi tak.... kalau burget cukop bolehlah pergi.... kalau burget ciput saja, tak sure larat tak nak naik motor... :-D

p/s... sesiapa sudi share minyak dan tol.... boleh pakat2 pergi nga kereta aku.. :bye:





hahh..kereta anta da keluar eh...boleh ar datang,,,bila lagi myvi anta nak sampai n9..........ada red carpet untuk ukhwah team..eh silap...green carpet...



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 11:42


Pada 07-07-08 18:23 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

:bunga:
memang excited adik umar kita..
kalau dapat pergi, alhamdulillah.. :)
boleh terus menyinggah ke rumah abang di felda palong 7 (kalau tak silap).
serius tertukar
..sebab tempat ngajarnya lain.. ke palong 6 ek.. hehe

Tak apalah.. yang penting bukan palong 3! hehe

masih ada sebulan lagi untuk persiapan... tapi, adik kak Masliza ni.. dah terlebih excited dah.. :P




da dekat da palong 6 or 7 tu kak rumaisha.......sebulan 2 ana rasa macam xsempat saja 2......baju ana tak beli lagi..tema warna purple...huhuhuhuhu.......tak pernah umur pakai warna purple,,,,



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 12:20


Pada 08-07-08 09:10 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-07-08 17:32 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

kepada kak simple shida,,trouver,,mahyudin,,,sailormoon,owl,,,,ana tak ada alamat kalian,,so ana tak dapat send kad jemputan...so posting ni pun jadi lah eh..sebagai undangan...


walimah ana lambat lagi,,walimah akak ana ni,,ana pula yang xcited..so mari bkunjung ke palong...jauh......



salam bro...
hang punya kad jemputan dah sampai.... mati2 aku ingat anda yang nikah... hampesss sungguh lah :-P
apapun tahniah, gua tak boleh janji tau boleh pergi tak.... kalau burget cukop bolehlah pergi.... kalau burget ciput saja, tak sure larat tak nak naik motor... :-D

p/s... sesiapa sudi share minyak dan tol.... boleh pakat2 pergi nga kereta aku.. :bye:



^_^.....


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 15:49


Terima kasih Umar

Sudi hantar kad macam dia yang khawin. hehehe

Insya-Allaah, kalau kesempatan Prof datang.


p/s: Nasi minyak 2 pinggan,, Siap!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 15:53


Pada 08-07-08 15:49 , Prof_Muslim posting:

!!! QUOTE !!!

Terima kasih Umar

Sudi hantar kad macam dia yang khawin. hehehe

Insya-Allaah, kalau kesempatan Prof datang.


p/s: Nasi minyak 2 pinggan,, Siap!!!!




3pinggan lah....apa barang 2pinggan saja prof...masa boleh makan ni,,makan saja,,,nanti da tak boleh makan,,rugi pula..ngeh3x...

p/s;kawin ana lambat lagi,,,,ana raikan walimah akak ana ni smeriah mungkin...



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 17:07


hahaha..hehhe....erm,jangan sampai tersilap pengantin sudah lah kat atas pelamin tu dah lah...hehe.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 17:21


Pada 08-07-08 17:07 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

hahaha..hehhe....erm,jangan sampai tersilap pengantin sudah lah kat atas pelamin tu dah lah...hehe.....




heheheehehehe........kalau salah tu,,,,anta dwajibkan hadir,,,,sebab pengapit kepada pngantin yang terslah tu.......



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 17:25


konfius dengan tajuk... : "walimah umar_khalil punya akak."

kalau ikut konsep sebelum dan selepas (macam dalam roda impian):

sebelum: walimah umar_khalil
selepas: umar_khalil punya akak

so, kesimpulannya: "walimah umar_khalil, umar_khalil punya akak." :-o :berfikir:

p/s: wang besar... wang besar


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 17:29


Pada 08-07-08 17:25 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

konfius dengan tajuk... : "walimah umar_khalil punya akak."

kalau ikut konsep sebelum dan selepas (macam dalam roda impian):

sebelum: walimah umar_khalil
selepas: umar_khalil punya akak

so, kesimpulannya: "walimah umar_khalil, umar_khalil punya akak." :-o :berfikir:

p/s: wang besar... wang besar




nanti ana nak jumpa anta...rumah dekat juga....nak bagi kad jemputan.......walimah ana nanti jauh,,,kat damsyiq,,,bak kata mujahid,"elok lah keturunan kat lahir dibumi anbiya".......ngeh3x....



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 09-07-08 00:36


salam..

nak kad juga...

huu... ana terlepas dari dapat kad ke?.

nak mai jugak.....walimah Umar_khalil punya kakak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-07-08 12:23


alamak.....nanti ana pergi mantin,,ana helo anta,,,,bagi kad.....mesej ana no tel anta..0122025610/0192035691....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-07-08 12:28


Assalamualaikum ,
Tahniah ya umar dan keluarga....
Ana susah nak join JK etc sekarang..sebab dah start sem baru..banyak terikat dengan program2 fac and sibuk dengan final project etc...
WaAllahulam,
wassalam


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-07-08 12:43


Pada 09-07-08 12:28 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum ,
Tahniah ya umar dan keluarga....
Ana susah nak join JK etc sekarang..sebab dah start sem baru..banyak terikat dengan program2 fac and sibuk dengan final project etc...
WaAllahulam,
wassalam




kalau ada klapangan datang lah....sehari saja bkunjung ke tempat org...dapat pengalaman.....ngeh3x......

p/s.terpaksa ponteng clas 16hb 8 ni,huhuhuhuhu..



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-07-08 12:50


Pada 08-07-08 17:29 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-07-08 17:25 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

konfius dengan tajuk... : "walimah umar_khalil punya akak."

kalau ikut konsep sebelum dan selepas (macam dalam roda impian):

sebelum: walimah umar_khalil
selepas: umar_khalil punya akak

so, kesimpulannya: "walimah umar_khalil, umar_khalil punya akak." :-o :berfikir:

p/s: wang besar... wang besar




nanti ana nak jumpa anta...rumah dekat juga....nak bagi kad jemputan.......walimah ana nanti jauh,,,kat damsyiq,,,bak kata mujahid,"elok lah keturunan kat lahir dibumi anbiya".......ngeh3x....



erm,ana rasa macam umar punya walimah lah,after that baru kakak dia...hehe.....mungkin lepas tu baru umar ke damyik..balik2 bawa putera seorang..hehe..mungkin 2,mungkin 3...hehe...kita tunggu saja lah..............mudah-mudahan..amin.........


-----------------
Kita selalu melihat dia ketawa,tetapi mungkin sebenarnya dia tidak setabah yang kita sangkakan.Di sebalik senyumannya mungkin banyak cerita sedih yang ingi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-07-08 13:14


Pada 09-07-08 12:50 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-07-08 17:29 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-07-08 17:25 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

konfius dengan tajuk... : "walimah umar_khalil punya akak."

kalau ikut konsep sebelum dan selepas (macam dalam roda impian):

sebelum: walimah umar_khalil
selepas: umar_khalil punya akak

so, kesimpulannya: "walimah umar_khalil, umar_khalil punya akak." :-o :berfikir:

p/s: wang besar... wang besar




nanti ana nak jumpa anta...rumah dekat juga....nak bagi kad jemputan.......walimah ana nanti jauh,,,kat damsyiq,,,bak kata mujahid,"elok lah keturunan kat lahir dibumi anbiya".......ngeh3x....



erm,ana rasa macam umar punya walimah lah,after that baru kakak dia...hehe.....mungkin lepas tu baru umar ke damsyik..balik2 bawa putera seorang..hehe..mungkin 2,mungkin 3...hehe...kita tunggu saja lah..............mudah-mudahan..amin.........




"wahai orang-orang beriman!bersabarlah kamu dan kuatkanlah kesabaranmu dan tetaplah bersiap-siaga dan bertakwalah kepada Allah agar kamu beruntung."(ali imran;200)

hurmmmm.....harap andaian anta mujahid da terjawab,,ngeh3x....




:sopan: :sopan: :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 09-07-08 14:51


Ingatkan Saudaraku Umar_Khalil yang berkahwin...

8-)


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-07-08 14:53


ana memang nak jumpa dengan anta...datang lah walimah ukhti sugra ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 09-07-08 15:03


Pada 09-07-08 14:53 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

ana memang nak jumpa dengan anta...datang lah walimah ukhti sugra ana...

Insyaallah kalau tak ada aral... Tapi, boleh ke ana nak makan banyak- banyak..? Ana ni kuat makan... Heheheheh... :-D


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-07-08 15:31


Pada 09-07-08 15:03 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-07-08 14:53 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

ana memang nak jumpa dengan anta...datang lah walimah ukhti sugra ana...

Insyaallah kalau tak ada aral... Tapi, boleh ke ana nak makan banyak- banyak..? Ana ni kuat makan... Heheheheh... :-D




makan saja lah selagi mampu.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-07-08 14:29


sile2 tambah lauk,,jangan malu2......ngeh3x.......

pening juga jadi pngurus walimah ni,,huhuhu,,,,,,,,baru tau kepeningan ayah dan mak uruskan walimah kak ngah dulu,,k long ni,,,ana kan suport mereka juga....

huhuhu............

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-07-08 14:32


erm,ana datang lewat sikit boleh tak, dalam jam 8 mlm ke..hehe....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-07-08 14:34


Pada 14-07-08 14:32 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

erm,ana datang lewat sikit boleh tak, dalam jam 8 mlm ke..hehe....



boleh juga,,,,tidur rumah ana lah..nak balik,,da mlm kan...



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-07-08 14:38


Pada 09-07-08 15:31 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-07-08 15:03 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-07-08 14:53 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

ana memang nak jumpa dengan anta...datang lah walimah ukhti sugra ana...

Insyaallah kalau tak ada aral... Tapi, boleh ke ana nak makan banyak- banyak..? Ana ni kuat makan... Heheheheh... :-D




makan saja lah selagi mampu.....



nak join makan dengan pengantin boleh tak.. :sopan: :sopan:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-07-08 14:49


tak ada hal kak hanan.,..ambil berkat...mana tau pas k long,,,kak hanan pula,,,,

ana da cakap kat mak,,,kalau kawan dr ukhwah datang,,,siapkan ns minyak siap bungkus dan lauk,,sebab mereka semua datang jauh2.....mak ok saja...ngehx.......



p/s;kalau nak rasa masak cili api daging salai,,datang lah,,,kecur air liur nehh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-07-08 14:54


erm,,lewat sikit boleh tak umar,petang-petang sikit ke..hehe....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-07-08 14:58


Pada 14-07-08 14:54 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

erm,,lewat sikit boleh tak umar,petang-petang sikit ke..hehe....


asalkan anta datang dengan keadaan selamat,,ana da bsyukur sangat,,tak kisah lah lambat or cepat....


kawan-kawan ana dr Johor pun ada yang datang lwt....



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-07-08 10:41


Temanku tetaplah dijalan dakwah
Temanku,
Allah menciptakan manusia sama,
Dengan sebaik-baik kejadian,
Cuma amalan manusia itu berbeza-beza,
Ada yang lalai dengan angan-angan,
Ada yang tekun berusaha,
Tentu nasib mereka berlainan,
Kerana Allah Maha Adil sifat-Nya,
Kelalaian dibalas kegagalan,
Kerajinan dibalas kejayaan dan pahala,
Kau diberi peluang membuat pilihan,
Kau juga yang tanggung natijahnya,
‘Sesungguhnye Kami menciptakan manusia itu dengan sebaik-baik kejadian’ (Surah al-Tin:4)
Sedarlarlah temanku,
Kita musafir di dunia,
Kita akan pulang kepada-Nya,
Hidup di dunia akan ditanya,
Adakah diisi dengan sebaiknya,
Atau keseronokan semata-mata,
Mahukah kita hidup terhina?
Tanpa ilmu sebagai bekalnya,
Kelak di sana rendah darjatnya,
‘Allah akan mengangkat orang beriman diantaramu dan orang berilmu beberapa darjat’ (Surah al-Muajadilah:11)
Temanku,
Renungilah sebiji cawan,
Jika tidak dituang air,
Molekul udara memenuhinya,
begitu jua diri kita,
Jika tidak diisi iman,
Masuklah syaitan bermaharajalela,
Diri kita perlu pengisian,
Dengan ilmu dan agama,
Agar hidup dekat dengan-Nya,
Barulah hatimu tenang bahagia.
ketahuilah temanku,
Kemuliaan manusia bukan pada luaran,
Tapi pada hati yang takutkan Tuhan,
Oleh itu, tekadkan keyakinan,
Kau ummat pilihan,
‘You are the best ummah’, (Ali Imran: 110)
‘Sesungguhnya orang yang paling mulia di sisi Allah adalah orang yang paling bertaqwa’, (Al-Hujurat:13)
Jelaskan visi perjalanan,
‘Ya Tuhan Kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat dan peliharalah kami dari azab api neraka’, (Al-Baqarah:201)
Jadikan ilmu sebagai bekalan,
‘Bacalah! Bacalah dengan (menyebut) nama Tuhanmu yang menciptakan’ (Al-Alaq:1-2)
Sedarlah kita pemikul amanah Tuhan,
‘Sesungguhnya Kami telah mengemukakan amanat kepada langit, bumi dan gunung-ganang, maka semuanya enggan memikul amanat itu dan mereka khuatir akan mengkhianatinya, dan dipikullah amanat itu oleh manusia. Sesungguhnya manusia itu amat zalim dan amat bodoh kerana mahu menerima tugas tetapi tidak melaksanakan’, (Al-Ahzab:72)
Ketinggian seseorang kerana iman,
‘Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang beriman’ (Ali Imran:139)
Lantaran Itu, carilah redha Tuhan,
Dengan melakukan sebaik-baik amalan,
Usaha tak istiqomah - malas/ masa+yakin,
asas kejayaan,
‘Allah tidak akan ubah nasib sesuatu kaum sehingga dia mengubah nasibnya sendiri’ (Ar-ra’d:11)
‘Jikalau mereka bersungguh-sungguh redha dengan apa yang diberikan oleh Allah dan Rasul-Nya kepada mereka dan berkata: cukuplah Allah bagi kami, Allah akan memberikan kepada kami sebahagian dari kurnia-Nya dan demikianlah pula Rasul-Nya, sesungguhnya kami adalah orang yang berharap kepada Allah, (tentulah yang demikian itu lebih baik bagi mereka)’, (At-Tawbah:59)
Temanku,
Kau tidak bodoh andai kau gagal selepas berusaha,
kerana itu satu ujian dan dijanjikan pahala,
bakal mengangkat darjatmu di sisi-Nya,
Jika kau redha, sabar dan terus berusaha,
Tapi, kau sememangnya bodoh,
Jika kau langsung tidak berusaha,
Kerana pasti kau akan gagal dan menderita,
Tiada nilaian pahala dari-Nya,
Malah kau pula menanggung dosa,
Lantaran kau sia-siakan amanah berharga.
Temanku,
Bangkitlah dari lenamu yang panjang,
dan tidak pernah berkesudahan,
Sekali kau terjatuh,
Jangan biarkan dirimu jatuh selamanya,
Kau punya kekuatan untuk bangkit semula,
dan mara berlari kencang,
mencipta taufan.
Berjuanglah temankan sayang,
tanpa mengenal penat dean jemu,
biar hidup kita derita dengan usaha,
kelak kita akan dimulia,
jika tidak di dunia,
nun di syurga.
Tautan Hati - Fatimah Syarha ( page 564-568)


Ukhti Fatimah Syarha juga menjemput semua warga ukhwah terutama 'pembaca' karangannya ke walimah beliau pada 17 ogos 2008 di terengganu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

marsyitah_huda
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.05.2008
Ahli No: 33544
Posting: 40
Dari: sentul

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-07-08 10:50


terima kasih sebab sudi jemput geng2 ukhwah. hehhe..
insyaallah ada rezeki ana pergi lah rumah umar..

Bookmark and Share

    


  Member Information For marsyitah_hudaProfil   Hantar PM kepada marsyitah_huda   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-07-08 17:46


Pada 22-07-08 10:50 , marsyitah_huda posting:

!!! QUOTE !!!

terima kasih sebab sudi jemput geng2 ukhwah. hehhe..
insyaallah ada rezeki ana pergi lah rumah umar..



yang mana sahabat sebelah pantai timur, terasa jauh nak pergi rumah umar bolehlah join ana pergi rumah fatimah syarha ye.. kita pakat2 ambil outograf... tak ada buku nanti beli nga ana ye.. :-D :-D
uucp://buku2008.files.wordpress.com/2008/07/kadjem.jpg


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-07-08 19:08


Assalamualaikum
wah..nak itot....nak itot...nanti boleh tak contact saya aye..apapun, saya kena confirmkan dulu..sebab time tu ada KSPPJ..tapi di Terengganu..jika lapang, boleh pergi terus..huhu...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 11:09


ha....da dekat da dr palong ke trengganu.....pas pergi palong terus pergi tganu pula....ikut jlan muadzam.....



k.........walimah akak ana minggu depan,,so saja update untuk mpringati antum semua.....djemput hadir....ada yang da dapat kad,,datang eh.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 11:46


Sabtu akak kerja sampai kol 1.
Ada sesiapa yang pergi lewat ke nak join.. :-( :-( :-(


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 11:52


lwt tak kisah lah kak,,,,janji sampai dengan selamat,,,,,,,tanya lah kak shida ke,,,kak sadiqah ke,,,sirat,,,ibnu musa,,adam,,,mujahid,,,,ana tguu antum semua,,
sebab 16 hb tu ramai yang buat walimah juga.........hurmm,,,,,,janji walimah ni berjalan lancar...hati ana lega....sekarang ni da terasa sesak nafasnye,,,,demam xkebah2....akak ana yang kahwin,,ana yang dapat efect nya,,malampau sungguh.....



p/s;minggu lepas mng hadiah set pinggan mangkuk cabutan btuah,,,so da terpikir ni...set tu lah buat hadiah untuk kak long.......heheheheh,,,,asyhh,,,hgn bagitahu dia,,

dia selalu jenguk portal ni.,,tapi tak tau da register ke belum,,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 11:55


Pada 04-08-08 11:52 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

lwt tak kisah lah kak,,,,janji sampai dengan selamat,,,,,,,tanya lah kak shida ke,,,kak sadiqah ke,,,sirat,,,ibnu musa,,adam,,,mujahid,,,,ana tguu antum semua,,
sebab 16 hb tu ramai yang buat walimah juga.........hurmm,,,,,,janji walimah ni berjalan lancar...hati ana lega....sekarang ni da terasa sesak nafasnye,,,,demam xkebah2....akak ana yang kahwin,,ana yang dapat efect nya,,malampau sungguh.....



p/s;minggu lepas mng hadiah set pinggan mangkuk cabutan btuah,,,so da terpikir ni...set tu lah buat hadiah untuk kak long.......heheheheh,,,,asyhh,,,hgn bagitahu dia,,

dia selalu jenguk portal ni.,,tapi tak tau da register ke belum,,,


hehehe UK, tu lah namanya jadi ketua bentara, mana boleh dok diam beb.....huhuhuhu jangan sampai tumbuh uban dah lah,
mike tu belum bongkok tiga lagi hehehehe


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 12:04


tau begini punya payah,,tak ada gtl2 terima amanah dr ayah.....ayah pun laksanakn apa tanggungjawab dia..tapi dia ajar ana kendalikan walimah ni sbaik mungkin,,,dia boleh pula cakap,,,kalau ayah tak ada nanti,,adik,,abang da boleh uruskan,,,abang kan anak lelaki sporg,,huhuhuhuh....banyak da belajar ni...


alwalid datang tau......

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 04-08-08 12:12


Pada 04-08-08 12:04 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

tau begini punya payah,,tak ada gtl2 terima amanah dr ayah.....ayah pun laksanakn apa tanggungjawab dia..tapi dia ajar ana kendalikan walimah ni sbaik mungkin,,,dia boleh pula cakap,,,kalau ayah tak ada nanti,,adik,,abang da boleh uruskan,,,abang kan anak lelaki sporg,,huhuhuhuh....banyak da belajar ni...


alwalid datang tau......

Wahai saudaraku... Usahlah kau bersedih hati.... Hamba pasti datang dengan izin Allah... :-D


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 12:16


Pada 04-08-08 12:12 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-08-08 12:04 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

tau begini punya payah,,tak ada gtl2 terima amanah dr ayah.....ayah pun laksanakn apa tanggungjawab dia..tapi dia ajar ana kendalikan walimah ni sbaik mungkin,,,dia boleh pula cakap,,,kalau ayah tak ada nanti,,adik,,abang da boleh uruskan,,,abang kan anak lelaki sporg,,huhuhuhuh....banyak da belajar ni...


alwalid datang tau......

Wahai saudaraku... Usahlah kau bersedih hati.... Hamba pasti datang dengan izin Allah... :-D








:-o :-o :-o :-o



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 12:20


Pada 04-08-08 11:09 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

ha....da dekat da dr palong ke trengganu.....pas pergi palong terus pergi tganu pula....ikut jlan muadzam.....



k.........walimah akak ana minggu depan,,so saja update untuk mpringati antum semua.....djemput hadir....ada yang da dapat kad,,datang eh.....


insyallah...mana sirat xp0sting pun ini...


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 12:22


Pada 04-08-08 12:04 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

tau begini punya payah,,tak ada gtl2 terima amanah dr ayah.....ayah pun laksanakn apa tanggungjawab dia..tapi dia ajar ana kendalikan walimah ni sbaik mungkin,,,dia boleh pula cakap,,,kalau ayah tak ada nanti,,adik,,abang da boleh uruskan,,,abang kan anak lelaki sporg,,huhuhuhuh....banyak da belajar ni...


alwalid datang tau......


maap bebanyak...
selautan pasifik minta maap
sebab hari tu pun teman kena jadi para bentara...
cousin nya walimah.............

p/s: suggestin... pekata UK kawin sekali, konpem tanpa berfikir teman gerak gempur negori tu........
:lol:


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 12:23


own,,,kira jadi org pangka lah ni..tak apa,,,,musim org kawin,....

ana belum nak kahwin lagi,.,belum musim ana kawin..ana nak kawin bulan puasa...hehhehhehe,,jimat sikit../



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-08-08 09:52


ana minta maaf mlm tadi pukul 1 ganggu antum semua dengan anta mesej jemputan...heheheheheehe........mlm tadi pergi ambil bunga telur,,balik terus create mesej 2.....sory banyak-banyak tau....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-08-08 11:02


Pada 06-08-08 09:52 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

ana minta maaf mlm tadi pukul 1 ganggu antum semua dengan anta mesej jemputan...heheheheheehe........mlm tadi pergi ambil bunga telur,,balik terus create mesej 2.....sory banyak-banyak tau....

tak apa, masa terkejut malam tu: "eh, ada orang ingat kat kita lagi tengah-tengah malam ni... alhamduliLlah..." :sopan:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-08-08 11:18


memang selalu ingat kat kawan-kawan mlm.......nak juga ganggu pukul 3,4 pagi,,tapi takut kan marah pula....hehhehhehehehe....alang2 kan ganggu ...boleh tahajudkan,,,,


im,,,my senoir,,datang tau walimah akak ana ni,,nanti walimah anta pun da dekat kan...hhheheeh...........bila ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-08-08 16:14


tarikh 16 ogos 2008 ni banyak betul walimah,,,hurm,,,,pertembungan,,,,
harap sahabat2 ana di ukhwah.com dapat hadir di walimah kakak ana ni....kepada semua MT datang juga eh....lagi bebrapa hari saja lagi,,,khamis mlm ana brangkat balik kg,,kalau ada yang nak datang,,,,kalau apa-apa hal di tengah jalan,,kol ana...dan bhati2 di jalan raya walau dimana antum pergi.....datang jangan tak datang,,datang jangan tak datang,,datang jangan tak datang....hehhehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 12-08-08 16:22


Assalamualaikumwarahmatullah....

salam ukhwah kepada akhi Umar_Khalil

eerrmm... ana nak minta maap bebanyak pada akhi... sebab memang ana tidak dapat untuk menghadirkan diri pada tarikh berkenaan.

kepulangan kami sekeluarga ke kampung halaman adalah kerana hal mustahak yang ingin di selesaikan. ( ayat formal : ikut skema)

maaf sekali lagi...
syukran untuk jemputan itu. walaupun tak dapat kad :sopan: (saja saja...gurau-gurau).

semoga majlis berjalan lancar....insyaALLAH.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-08-08 16:30


tak apa,,,sekurang2 nya anta bagitahu...jimat sikit beras....hehehee...jangan marah,,gurau saja....ni walimah akak ana saja,,lu walimah ana,,anta kan datang,,tolong abiskan lauk pauk....

tapi da memang peel family ana,,kalau buat kenduri ,,memang undang semua kenalan......sampai anak2 angkat mak pun di suruh undang kawan-kawan,..,ni pula kawan-kawan anak sendiri....hurmm...meraikan



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-08-08 14:55


thanks umar jmput semua warga ukhwah..syukran khatir..:)
cakap syukran awal-awal...takut tak dapat hadir.....huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 09:56


Buat adik umar.. maaf jugak lah ye..

tak dapat menjengah ke Palong... sebab minggu ni balik Terengganu..

tak bermaksud tak sudi.. tapi..terpaksa pulang juga berjumpa mereka yang dirindu..hehehe

insyaALLAH.. jika di beri masa lain..kita berkampung lagi..
mohon maaf dr saya sekeluarga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 10:10


Pada 14-08-08 09:56 , khalifah posting:

!!! QUOTE !!!

Buat adik umar.. maaf jugak lah ye..

tak dapat menjengah ke Palong... sebab minggu ni balik Terengganu..

tak bermaksud tak sudi.. tapi..terpaksa pulang juga berjumpa mereka yang dirindu..hehehe

insyaALLAH.. jika di beri masa lain..kita berkampung lagi..
mohon maaf dr saya sekeluarga..


nanti kalau umar pula yang walimah baru confirm datang kan..^_^..

p/s: masih menunggu sirat ini..


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 10:21


sirat xg,,dia pergi muktamar kat perak......ana mlm ni da gerak kat kg ni....budak-budak maahad ana pun mlm ni datang kg ana.....lama tak jumpa mereka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Ulfah_AzZahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.07.2008
Ahli No: 34018
Posting: 77
Dari: Kajang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 10:26


Salam buat semua:-


            Masya'Allah, rupa-rupanya Umar ini orang Gemas. Kampung saya pun kat Gemas, Felda Pasir Besar peringkat 3. Tapi kampung neneklah, mak dan abah duduk kat KL.

             Sorrylah lambat pulak buka forum ni. Tapi saya tak boleh pergi sebab ada kursus kat APIUM.. Anyway tahniah dapat abang ipar baru!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ulfah_AzZahraProfil   Hantar PM kepada Ulfah_AzZahra   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 10:30


Pada 14-08-08 10:21 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

sirat xg,,dia pergi muktamar kat perak......ana mlm ni da gerak kat kg ni....budak-budak maahad ana pun mlm ni datang kg ana.....lama tak jumpa mereka...


aiwa2...xg lah nampaknya...


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 10:32


Pada 14-08-08 10:26 , Ulfah_AzZahra posting:

!!! QUOTE !!!

Salam buat semua:-


            Masya'Allah, rupa-rupanya Umar ini orang Gemas. Kampung saya pun kat Gemas, Felda Pasir Besar peringkat 3. Tapi kampung neneklah, mak dan abah duduk kat KL.

             Sorrylah lambat pulak buka forum ni. Tapi saya tak boleh pergi sebab ada kursus kat APIUM.. Anyway tahniah dapat abang ipar baru!



lah....budak pasir bosa kosan eh..ha balik tak?den balik mlm ni ha...nak tumpang jom lah...hehehe..sejalan saja...eh ukhti datang lah walimah akak ana...da dekat da..



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.175488 saat. Lajunya....