Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-09-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap awal tahun Allah SWT menghadiahkan 8760 hadiah amat berharga untuk setahun. Bagaimana anda menggunakan 8760 jam itulah yang menentukan kemajuan atau kemunduran hidup
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43060

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 1 hari, 13 jam, 32 minit yang lalu
al-biruni03: 3 hari yang lalu
Swarig123: 10 hari yang lalu
marul: 13 hari yang lalu
mfy87: 27 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Perkara yg paling menggembirakan dlm hidup.


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Perkara yg paling menggembirakan dlm hidup.

Please Mendaftar To Post


Oleh Perkara yg paling menggembirakan dlm hidup.

salsabila2003
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4161
Posting: 36
Dari: Lenggong

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-10-03 20:54


Assalamualaikum akhwat2 semua,ana n ygpercaya semua akhwat ada pengalaman menggembirakan dlm hidup.Macam ana,ana paling gembira pabila bertemu dgn kaum keluarga ana yg selama ini tak pernah bersua.

*Kalau sesapa ada pengalaman yg best ,kongsilah jangan segan2.

Bookmark and Share

  


  Member Information For salsabila2003Profil   Hantar PM kepada salsabila2003   Quote dan BalasQuote

izara
Warga Rasmi
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4202
Posting: 3
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 13-10-03 21:20


pertama sekali memang best dan tak leh nak lupa.layanan mereka sungguh baik dan istimewa.bayangkanlah hampir 20 thn tak jumpa....

Bookmark and Share

  


  Member Information For izaraProfil   Hantar PM kepada izara   Quote dan BalasQuote

ain_filzah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 3416
Posting: 207
Dari: bumi rantauan

brazil  


posticon Posting pada: 13-10-03 21:34


assalamualaikum w.w....

bagi saya, perkara yang paling menggembirakan saya apabila kerja yang saya lakukan dengan bersungguh2 dihargai orang...
wassalam

-----------------
tiada puisi seindah kejujuran tiada lukisan seindah kesetiaan

Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_filzahProfil   Hantar PM kepada ain_filzah   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 13-10-03 21:59


salam`alaik...

perkara mengembira kan..rasenye..Team Malaysia..seri..kelmarin..menentang Iraq..boleh tahan..ingatkan dah lost dah..Alhamdulillah..semangat tinggi...insya Allah boleh menang...

wasalam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

sidaratul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3621
Posting: 70
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-10-03 22:36


ana plak rasa gembira bila bertemu kawan yang selama ditunggu-tunggu muncul kembali dalam hidup ana.. itulah saat yang ana paling ana gembira..

-----------------
hargailah setiap apa yang ada di depan mata kita sebelum kita kehilangannya.....!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For sidaratulProfil   Hantar PM kepada sidaratul   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-03 16:19


assalamualaikum
bagi mira perkara yg paling menggembirakan dlm hidup dpt mengembirakan hati mak dan ayah

wassalam

-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..

Bookmark and Share

  


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-03 21:28


assalamualaikum...

perkaa yg paling menggembirakan ana ialah dapat memberikan kejayaan yg mampu menggembirakan org tua ana..senyuman dan tangisan mereka amat bererti....hargailah setiap detik dan saat ketika bersama mereka....

------------------------------------------------
3 perkara yg apabila melihatnya sahaja sudah memberikan pahala...
Al-quran
wajah ibu bapa
laut

Bookmark and Share

  


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 14-10-03 22:42


sesuatu perkara yang mengembirakan saya bila satu family berkumpul dan bila jumpa kawan-kawan lama

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

poqya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.09.2003
Ahli No: 3840
Posting: 208
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-10-03 09:13


ye2..gembiranya saya...erm..tiadalaa keindahan dapat dikecapi..dan kegembiraan dapat dikongsi..saya gembira sgt kalau kita sumer dapat menjadi org yg berguna taat pada perintah Allah...tp apakan daya..kita sering melakukan kesilapan....!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For poqyaProfil   Hantar PM kepada poqya   Quote dan BalasQuote

are_rule1981
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 3442
Posting: 293
Dari: Ampang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-03 14:50


setiap insan pastinya ada perkara yg menggembirakan di dalam hidup mereka..begitu juga saya..antaranya ialah bila satu keluarga berkumpul ...meriah sangat lps tu borak sakan la.. yela mcm ana keluarga kat utara..manakala ana pula ngaji kat sltn...for sure rindukan keluarga.. lg satu bila perkara yg gembira dlm hidup ana bila dpt keputusan yg cemerlang dlm peperiksaan... syukur pdNya.. tu aje la nak kongsi..
wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For are_rule1981Profil   Hantar PM kepada are_rule1981   Quote dan BalasQuote

nurul_cahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.08.2003
Ahli No: 3157
Posting: 97
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 16-10-03 09:36


perkara yg paling happy waktu balik kmpg!!!!! seronok sgt..jauh dr kl..main kat sawah padi...tangkap ikan...best sgt...satu lg ialah yg x dpt lupa..pi mengerjakan umrah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul_cahayaProfil   Hantar PM kepada nurul_cahaya   Pergi ke nurul_cahaya's Website   Quote dan BalasQuote

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-10-03 15:06


assalamualaikum wbt....
perkara yg paling menghappykan....masa zaman form 4 ngn form 5....best sangat2...lebih2 lagi mase spm....rasenye cam nak sek balik pastu jumpa kawan2 dulu...bisala kalu dah tinggal kat asrama pastu member2 sume sekepala...bende yang x baik jadi baik...bende yang x boleh jadi boleh....tapi sekarang dah x bleh buat bende2 camni....dah pencen....malu kat adik2...rasenye sape yang pernah tinggal kat asrama faham ape yg saya maksudkan.....

-----------------
TELEKUNG PUTIH BELUM CUKUP UNTUK MENJAMIN SESEORANG KE SYURGA ALLAH.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

jasma
Warga Rasmi
Menyertai: 17.10.2003
Ahli No: 4457
Posting: 13
Dari: Istana Putri Balqis ( Yemen )

yemen  


posticon Posting pada: 17-10-03 22:00


doa utk semua moga always ... dlm RahmatNya *amin*
erm.. yg mengembirakan time ni ...rasa rasa time mengajar dulu ... dan mengikuti kem kem ... serta ... bile mendengar ayat 2x al-quran kat sini ... berbeza dgn di tanahair ... lpeas tu ..bile dpt surat dr ibu bapa keluarga sanak saudara .. kawan 2x ... anak murid dan kenalan ... erm.. itu dulu .. wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For jasmaProfil   Hantar PM kepada jasma   Pergi ke jasma's Website   Quote dan BalasQuote

syah_solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.08.2003
Ahli No: 2858
Posting: 350
Dari: Johor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-10-03 02:02


ana akan rasa amat dan teramat la bahagia bila mama dan abah ana tersenyum tengok result2 ana yang baik.... ana blajar dan berjaya hanya untuk kegembiraan dua insan ini dan Allah...

restu mereka adalah yang terbaik...
daripada ceramah yang ana dengar... bila kita tengok muka mak ayah kita, free2 kita dapat pahala.. hmmm.. takyah dok susah2 kannn?? tengok ja laaa muka diaorang...

macam ana.. kemana ja ana pegi... gambar mama ngan abah ana pasti ana bawa.. tak pecaya,,, tanya la sahabat2 ana... tapi tak laaa sampai tempat tak sepatutnya pun dibawak.... ok... ukhwah fi sabilillah.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For syah_solehahProfil   Hantar PM kepada syah_solehah   Quote dan BalasQuote

aliflamra
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 245
Posting: 292
Dari: Putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-10-03 10:34


Quote:

On 2003-10-18 02:02, syah_solehah wrote:
ana akan rasa amat dan teramat la bahagia bila mama dan abah ana tersenyum tengok result2 ana yang baik.... ana blajar dan berjaya hanya untuk kegembiraan dua insan ini dan Allah...




disamping menjadi mu'min yang taat pada perintah

Allah dan Rasul Nya

-----------------
Get graphics at Nackvision.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For aliflamraProfil   Hantar PM kepada aliflamra   Quote dan BalasQuote

safiee_iiu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.07.2003
Ahli No: 2434
Posting: 339
Dari: 475, felda air tawar 1, 81920 kota tinggi, johor

Johor  


posticon Posting pada: 16-11-03 17:10


yang paling menggembirakan apabila dapat tawaran belajar ke uia

Bookmark and Share

  


  Member Information For safiee_iiuProfil   Hantar PM kepada safiee_iiu   Pergi ke safiee_iiu's Website   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-11-03 13:14


Saat saya paling gembira ialah berdiri di atas pentas paling tinggi di Malaysia sambil disokong oleh yang tersayang. Rasa seolah2 telah menguasai Malaysia ketika itu. Tak kisah menang atau kalah.

[ Posting ini telah di edit oleh: Jackie_uniten7 pada 2003-11-17 13:15 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

SyaS
Warga Rasmi
Menyertai: 17.11.2003
Ahli No: 5196
Posting: 4
Dari: Tangkak

Johor  


posticon Posting pada: 17-11-03 13:29


erkkkk........

Bookmark and Share

  


  Member Information For SyaSProfil   Hantar PM kepada SyaS   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.129697 saat. Lajunya....