Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-12-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika seseorang kena tipu, yang bersalah bukan yang menipu tetapi yang tertipu
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shanejohnson
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43101

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Yang Masuk Ke Sini
shanejohnson: 3 hari yang lalu
wadud: 8 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 25 hari yang lalu
muslimin23: 27 hari yang lalu
kasih_kekasih: 31 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: segan dan jadi benci...Kenapa ye?????


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» segan dan jadi benci...Kenapa ye?????

Please Mendaftar To Post


Oleh segan dan jadi benci...Kenapa ye?????

carrotsusu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.03.2008
Ahli No: 32924
Posting: 134
Dari: klate...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-04-08 16:03


Assalamualaikum
hmmm...Kenapa ye sekarang ni makin segan dengan laki dan kadang-kadang tu jadi benci???especially lelaki melayu...ke sebab malu dengan laki or benci dengan perangai sesetangah lelaki melayu???????? :berfikir: :berfikir:
ada ke sesiapa kat sini,kaum hawa lah,yang semakin hari semakin benci & meluat tengok perangai lelaki(especially melayu)????bukan semua laki,sesetghnya lah...
:-D :-D


-----------------
Senyum secantik ciptaan Allah dalam dirimu...senyum ye. because of your smile you make life more beautiful..^___^ .

Bookmark and Share

    


  Member Information For carrotsusuProfil   Hantar PM kepada carrotsusu   Quote dan BalasQuote

wardiah_alwani
Warga 5 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8299
Posting: 363
Dari: kena bagitau juga ke??huhu

iceland  


posticon Posting pada: 09-04-08 17:11


segan tu mmga ada... benci pun depends lah kan...tak kan nak benci semua org tak pasal2...tapi kalau yang berperangai sikit itu..benci dan meluat tu ada lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

az-zahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4378
Posting: 130
Dari: dari atas pokok

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-04-08 17:53


benci dan sayang kerana ALLAH semata

Bookmark and Share

    


  Member Information For az-zahraProfil   Hantar PM kepada az-zahra   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-04-08 14:49


Pada 09-04-08 16:03 , carrotsusu posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
ada ke sesiapa kat sini,kaum hawa lah,yang semakin hari semakin benci & meluat tengok perangai lelaki(especially melayu)????bukan semua laki,sesetghnya lah...
:-D :-D



err...em...segan tu ada..hormat pun ye..nak kata benci,tak pernah...tapi tak suka tu adalah...itu pun sebab depa ni nakal..suka ngusik..uhuk! :oops:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 17-04-08 14:52


err...em...segan tu ada..hormat pun ye..nak kata benci,tak pernah...tapi tak suka tu adalah...itu pun sebab depa ni nakal..suka ngusik..uhuk! :oops:



ha ah..
saya pun...
tak ada lah sampai bnci... :jangan:


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 17-04-08 16:31


tak baik benci orang tanpa sebab... biarlar setiap perlakuan kita bersebab ye... ana pun bukan nya baik sangat.. sisa sisa jahil pun masih ada lagi... sama sama lah pertingkatkan diri kerana Allah..

Jika benci akan perangai mereka yang tidak baik, cuba lah, untuk cari jalan penyelesaian...

wallahu a'lam

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-04-08 17:10


maaf nak menyampuk saja.... jangan benci buka apa....takut yang benci itu lah..nanti jadi yang kita sayang...heheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.095549 saat. Lajunya....