Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Rahsia kejayaan hidup adalah persediaan seseorang untuk menyambut datangnya kesempatan.
-- Benjamin Disraeli

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 27
Ahli: 0
Jumlah: 27




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 4 hari yang lalu
muslimin23: 6 hari yang lalu
kasih_kekasih: 10 hari yang lalu
syahidatul: 12 hari yang lalu
raudhahasanah: 14 hari yang lalu
drzul-f: 18 hari yang lalu
hafiz_along_83: 19 hari yang lalu


Peralatan
Topik: RM1 for 1500 sms..seminggu sahaja..cepat!!


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Peralatan
    »» RM1 for 1500 sms..seminggu sahaja..cepat!!

Please Mendaftar To Post


Oleh RM1 for 1500 sms..seminggu sahaja..cepat!!

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 15:25


Kepada pengguna prepaid Hotlink sahaja..
Promosi mesej 1500 dengan harga RM 1 sahaja dalam masa seminggu..
Dial *128*4#. Sebar2kanlah..benda baik xelok makan seorang.. main mesej hanya RM 1 untuk seminggu..
Untuk semak baki mesej, type *100# then 1 then 2..

Mari ramai-ramai kita bermsg sahaja~
saya dah try da..tak percaya boleh type *128*4#
kalau ragu2 jangan buat pengesahan~

sekian..enjoy (^_^)^_^)


1.perkhidmatan ini hanya boleh ditebus dr
6am till 6pm sahaja

2.after 6pm u all kena bayar rm7 for
1500 mesej yang sama..baca betul-betul sebelum
accept..


3.1500 sms itu hanya boleh digunakan dr
6am till 6am...after that,sms bundle tu
takkan dipotong,tetapi kredit anda akan
dipotong..guna esok pula yeee


-----------------
.:: http://cemerlangtani.blogspot.com ::.
.:: Menternak/ Membekalkan kambing untuk ibadah Qurban, Aqiqah & Sembelihan


Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 15:28


a'a lah..naz dah try..memang betul pun..dah dia bagi seminggu ambil sajalah..bukan senang..baik guna saja keuntungan ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

carrotsusu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.03.2008
Ahli No: 32924
Posting: 134
Dari: klate...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 15:30


Pada 02-04-08 15:25 , Cik_Liyana posting:

!!! QUOTE !!!

Kepada pengguna prepaid Hotlink sahaja..
Promosi mesej 1500 dengan harga RM 1 sahaja dalam masa seminggu..
Dial *128*4#. Sebar2kanlah..benda baik xelok makan seorang.. main mesej hanya RM 1 untuk seminggu..
Untuk semak baki mesej, type *100# then 1 then 2..

Mari ramai-ramai kita bermsg sahaja~
saya dah try da..tak percaya boleh type *128*4#
kalau ragu2 jangan buat pengesahan~

sekian..enjoy (^_^)^_^)



hmm,betul ke ni???sebab 2 hari lepas ada jugak my frend promote benda ni,pas 2,tiba-tiba dia cakap, tak payah try lagi sebab dia kredit dia tetapi berkurangan...tapi tak tau lah kalau cik liyana try jadi...


-----------------
Senyum secantik ciptaan Allah dalam dirimu...senyum ye. because of your smile you make life more beautiful..^___^ .

Bookmark and Share

    


  Member Information For carrotsusuProfil   Hantar PM kepada carrotsusu   Quote dan BalasQuote

nuhan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6399
Posting: 214
Dari: bangi

Perak  


posticon Posting pada: 02-04-08 15:34


ada jugak kawan forward mesej pasal free sms ni..mmm..tak buat pun..sebab nak mesej siapa sampai ribu2 ni..hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuhanProfil   Hantar PM kepada nuhan   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 15:34


saya try jadi..adik try pun jadi..
promosi ni macam biasa lah untuk 012/107 saja..
kalau 019/016 memang kena cas macam biasa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 15:35


betul..lepas buat tu dia tak deduct kredit pun..memang tolak rm1 saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 15:37


saya memang suka main mesej sebab nak cal tak mampu..hehehe..
masa inilah nak contact semula kawan-kawan lama dan merapatkan ukhwah..
tak kisah kalau xsampai 1500 pun..sebab kalau kadar biasa RM 1 baru dapat 100 sms saja.. tu xtermasuk bukan aktif10 (^_^)^_^)
lagipun, dapat guna 1500 untuk seminggu.. selalu kan limited masa nya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

nuhan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6399
Posting: 214
Dari: bangi

Perak  


posticon Posting pada: 02-04-08 15:46


betul-betul liyana..kalau cara nya betul nak merapatkan silaturrahim tak apa..hehehe.. jangan melencong..ooppsss.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuhanProfil   Hantar PM kepada nuhan   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 15:48


baru dapat mesej dr kawan lain..dia cakap hari ni last..huhu..
no komen sebab saya dapat pun forward2..bukan originally from maxis~
pening kepala ananda krisnan kalau semua rakyat Malaysia buat gini..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 15:53


jenuh lah boleh mesej... hehe.... dah dapat dah... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 15:54


Tak jadi pun
Tak jadi pun
Tak jadi pun
Tak jadi pun

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

carrotsusu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.03.2008
Ahli No: 32924
Posting: 134
Dari: klate...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 15:56


Pada 02-04-08 15:54 , sirat82 posting:

!!! QUOTE !!!

Tak jadi pun
Tak jadi pun
Tak jadi pun
Tak jadi pun


jadi lah....jadi...saya dah try..baru saja try... :-P :-P :-P
try lah ye~~
hehe.. :-D :-D


-----------------
Senyum secantik ciptaan Allah dalam dirimu...senyum ye. because of your smile you make life more beautiful..^___^ .

Bookmark and Share

    


  Member Information For carrotsusuProfil   Hantar PM kepada carrotsusu   Quote dan BalasQuote

aisya_aqmar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2004
Ahli No: 10643
Posting: 195
Dari: pasir puteh ~ kaiy ell ~ k. tganu ~ next....?

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-04-08 16:00


saya pun ada dapat mesej tu tengahari tadi... tapi saya ignore saja... lepas itu bila tengok ada posting kat sini pasal tu... saya pun buat lah... hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisya_aqmarProfil   Hantar PM kepada aisya_aqmar   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 16:03


Pada 02-04-08 15:56 , carrotsusu posting:

!!! QUOTE !!!



jadi lah....jadi...saya dah try..baru saja try... :-P :-P :-P
try lah ye~~
hehe.. :-D :-D



dah try. dia kata servis tak wujud.


-----------------
Wahai orang2 beriman, berselawatlah ke atas nabi muhammad....
Arahan hanya kepada orang yang beriman


Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 16:06


salah try lah tu sirat... cuba lagi sekali... saya try sekali saja terus dapat.... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 16:14


Pada 02-04-08 16:06 , mas_ayu posting:

!!! QUOTE !!!

salah try lah tu sirat... cuba lagi sekali... saya try sekali saja terus dapat.... :-D


dah 4 kali try dah. semua kata servis not available.


-----------------
Wahai orang2 beriman, berselawatlah ke atas nabi muhammad....
Arahan hanya kepada orang yang beriman


Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

carrotsusu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.03.2008
Ahli No: 32924
Posting: 134
Dari: klate...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 16:18


Pada 02-04-08 16:14 , sirat82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-04-08 16:06 , mas_ayu posting:

!!! QUOTE !!!

salah try lah tu sirat... cuba lagi sekali... saya try sekali saja terus dapat.... :-D


dah 4 kali try dah. semua kata servis not available.


betul-betul...saya try 1 saja sudah jadi....may be silap dail lah 2...tak pun memang tak ada rezeki en sirat...hehe :-D :welcome: :-D :-P :-P :-P :-P


-----------------
Senyum secantik ciptaan Allah dalam dirimu...senyum ye. because of your smile you make life more beautiful..^___^ .

Bookmark and Share

    


  Member Information For carrotsusuProfil   Hantar PM kepada carrotsusu   Quote dan BalasQuote

TZM_Racing
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.09.2004
Ahli No: 11240
Posting: 63

Johor  


posticon Posting pada: 02-04-08 16:18


sekarang line tengah sibuk lah...
tadi baru saja sms berantai kat semua gang2
so mereka tengah buat...itu yang sibuk agaknya...huhuhuhu

nak cek baki boleh juga dail : *129#

Bookmark and Share

    


  Member Information For TZM_RacingProfil   Hantar PM kepada TZM_Racing   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 16:22


Pada 02-04-08 16:18 , TZM_Racing posting:

!!! QUOTE !!!



nak cek baki boleh juga dail : *129#


Dah try. dia kata akaun anda telah lupot. SENGAL!!!! (kepada maxis)


-----------------
Wahai orang2 beriman, berselawatlah ke atas nabi muhammad....
Arahan hanya kepada orang yang beriman


Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 17:46


Kenapa saya dia cakap caj rm7 untuk 1500 sms?

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

fAraH_exaPIuM
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.12.2007
Ahli No: 32096
Posting: 56
Dari: wilayah darul makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 18:05


a'ah..ada member saya pun cakap kena caj rm7 bila dia nak buat...
tapi saya buat tadi rm1 saja..
berbeda2 pula ek?

Bookmark and Share

    


  Member Information For fAraH_exaPIuMProfil   Hantar PM kepada fAraH_exaPIuM   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-04-08 18:30


Betul ke ini...saya baru saja buat ni....dia caj RM7..!!!!
membazir betul lah sebab takkan nak sms seribu lebih dalam masa satu minggu..
Alamak dah tak boleh nak kembali semula dah kredit yang telah hilang tu...
MENYESAL BETULL....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 02-04-08 18:40


anda ni..tak tau ke yang maxis tele-co. yahudi yang punyeeeeee..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

lukluk_assyifa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11204
Posting: 190
Dari: perak kara johor he

Perak  


posticon Posting pada: 02-04-08 18:41


aah...mula 5 lebih dah tak Boleh buat 1500 sms tu...nasib baik saya buat awal huhu... :sopan: maybe maxis perasan agaknya tetiba ramai yang request... takut juga kemudian hari dia deduct kedit kita.. :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For lukluk_assyifaProfil   Hantar PM kepada lukluk_assyifa   Pergi ke lukluk_assyifa's Website   Quote dan BalasQuote

lukluk_assyifa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11204
Posting: 190
Dari: perak kara johor he

Perak  


posticon Posting pada: 02-04-08 18:45


aah...mula 5 lebih dah tak Boleh buat 1500 sms tu...nasib baik saya buat awal huhu... :sopan: maybe maxis perasan agaknya tetiba ramai yang request... takut juga kemudian hari dia deduct kedit kita.. :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For lukluk_assyifaProfil   Hantar PM kepada lukluk_assyifa   Pergi ke lukluk_assyifa's Website   Quote dan BalasQuote

lukluk_assyifa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11204
Posting: 190
Dari: perak kara johor he

Perak  


posticon Posting pada: 02-04-08 18:47


aah...mula 5 lebih dah tak Boleh buat 1500 sms tu...nasib baik saya buat awal huhu... :sopan: maybe maxis perasan agaknya tetiba ramai yang request... takut juga kemudian hari dia deduct kedit kita.. :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For lukluk_assyifaProfil   Hantar PM kepada lukluk_assyifa   Pergi ke lukluk_assyifa's Website   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 18:48


ye ke?saya buat kena rm1 saja tadi..
maybe sebab mechelmine buat selepas pukul 5 bak kata lukluk agaknya?
kalau begitu maybe bukan rezeki kawan-kawan yang lain..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-04-08 18:54


Pada 02-04-08 18:48 , Cik_Liyana posting:

!!! QUOTE !!!

ye ke?saya buat kena rm1 saja tadi..
maybe sebab mechelmine buat selepas pukul 5 bak kata lukluk agaknya?
kalau begitu maybe bukan rezeki kawan-kawan yang lain..

Aah....saya buat dalam pukul enam lebih....
Biasa lah tu...orang tamak selalu rugi kan...
Satu pengajaran buat saya sendiri... :sopan:


-----------------
Hiasi Peribadi....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 19:00


saya dapat 3 mesej begini daripada kawan-kawan..tapi xlh nak buat lah..sebab kedit c cakap rm1 pun...huhuhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 02-04-08 21:01


tak boleh jadi ni...saya buat dia sedut sekali dengan wit saya....dah caj seringgit lepas itu pula bagi mesej pun dia caj......MAXIS PENIPU!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

lukluk_assyifa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11204
Posting: 190
Dari: perak kara johor he

Perak  


posticon Posting pada: 02-04-08 21:36


Pada 02-04-08 21:01 , biohazard posting:

!!! QUOTE !!!

tak boleh jadi ni...saya buat dia sedut sekali dengan wit saya....dah caj seringgit lepas itu pula bagi mesej pun dia caj......MAXIS PENIPU!!!


betul betul...maxis tipu lah... dah cek balik akaun jatuh saja duet.. :-| :-|

Bookmark and Share

    


  Member Information For lukluk_assyifaProfil   Hantar PM kepada lukluk_assyifa   Pergi ke lukluk_assyifa's Website   Quote dan BalasQuote

idie04
WARGA SETIA
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20831
Posting: 413
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-04-08 21:57


saya punya kdt kena deduct...tak jadi pun mender ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For idie04Profil   Hantar PM kepada idie04   Pergi ke idie04's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-04-08 00:34


Pada 02-04-08 15:28 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

a'a lah..naz dah try..memang betul pun..dah dia bagi seminggu ambil sajalah..bukan senang..baik guna saja keuntungan ni..
nanti mesej ye saya ni...hehe..terkejut tadi puteri mesej saya dalam kelas..bagi number saya kat puteri ye,tak apa...terkejut puteri mana pula mesej ni...hehe


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-04-08 08:01


Pada 03-04-08 00:34 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-04-08 15:28 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

a'a lah..naz dah try..memang betul pun..dah dia bagi seminggu ambil sajalah..bukan senang..baik guna saja keuntungan ni..
nanti mesej ye saya ni...hehe..terkejut tadi puteri mesej saya dalam kelas..bagi number saya kat puteri ye,tak apa...terkejut puteri mana pula mesej ni...hehe



a'a dah dia minta, naz bagi lah..tak boleh ek?hee..untuk celcom mesej guna celcom saja senang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-08 08:31


cet..hampes betul..tak apalah..mesej siang-siang saja..mlm tidur~

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

aisya_aqmar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2004
Ahli No: 10643
Posting: 195
Dari: pasir puteh ~ kaiy ell ~ k. tganu ~ next....?

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-04-08 08:38


a'ah..tu lah.. hampeh saja... dah lah mlm banyak mesej... huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisya_aqmarProfil   Hantar PM kepada aisya_aqmar   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-08 08:40


1.perkhidmatan ini hanya boleh ditebus dr
6am till 6pm sahaja

2.after 6pm u all kena bayar rm7 for
1500 mesej yang sama..baca betul-betul sebelum
accept..

3.1500 sms itu hanya boleh digunakan dr
6am till 6am...after that,sms bundle tu
takkan dipotong,tetapi kredit anda akan
dipotong..guna esok pula yeee

~Baru dapat info ni..sesiapa rasa berbaloi boleh buat..yang suka main mesej macam saya ni memang sesuai..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

arepis
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.02.2008
Ahli No: 32698
Posting: 95
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-04-08 08:53


lah for maxis rupernye...ingatkan celcom...hehe . . . . . . .

Bookmark and Share

    


  Member Information For arepisProfil   Hantar PM kepada arepis   Quote dan BalasQuote

alawiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24416
Posting: 122
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 03-04-08 11:49


saya pun dah buat..
hanya di caj RM 1 Sahaja

Bookmark and Share

    


  Member Information For alawiyahProfil   Hantar PM kepada alawiyah   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 03-04-08 12:39


huhuh
tak jadi kerja lah...seminggu tu asyik ber sms saja...huhuhuh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-04-08 13:56


Ana dapat mesej ni dr HOTLINK sendiri...

ada juga kawan-kawan ana yang bukan kena tolak rm1 tapi RM7....


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

nurfarhanazulkafli
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2006
Ahli No: 27242
Posting: 46
Dari: Perak Darul Ridzuan

Perak  


posticon Posting pada: 03-04-08 14:03


benda ni betuL...tapi...untuk 6 PAGI hingga 6PETANG sahaja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfarhanazulkafliProfil   Hantar PM kepada nurfarhanazulkafli   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-04-08 18:09


Assalamualaikum
kawan kepada kawan saya..kena caj RM7...semalam...
apapun..saya takkan menyokong maxis....lebih hebat dari saya takkan menyokong barangan belanda.....

P/S : no offense...sendiri fikir..memasing dah beso....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

umarzahrawi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.08.2006
Ahli No: 25986
Posting: 91
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-04-08 20:35


salam....

benda ni dr 6 am ke 6pm saja...
mlm dia kira cas biasa...
boleh check baki kat *129#

Bookmark and Share

    


  Member Information For umarzahrawiProfil   Hantar PM kepada umarzahrawi   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-04-08 22:57


tak tau pulak sampai pukul 6ptg saja.. habis kredit mlm tadi juga.. geram betul.. macam tipu juga lah walaupun iklan ada tulis.. tapi dia tulis kecik agaknya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 04-04-08 21:04


Pada 03-04-08 00:50 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

to all ukhwah yang beli kedit maxis ni

Kalau lepas pukul 6pm,dia akan mula potong duit kita macam biasa balik

jadi,tak yahla duduk kata ananda tu pemurah,pemurah ananda ada makna,kita dok syok mesej,upanya,dah banyak duit kena potong,

sms tu valid dari 6 am to 6pm saja,ni berdasarkan view dr kawan-kawan yang beli

itu sahaja info dari ana,ada salah ke,terkasar bahasa ke,haraf maaf


mula-mula saya sms tengahhari.....diya caj habis dwit saya tapi hari ni free pula....hehe...apa lagi sms semua orang....malam2 on ukhwah.com pula.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 04-04-08 21:06


Pada 02-04-08 21:36 , lukluk_assyifa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-04-08 21:01 , biohazard posting:

!!! QUOTE !!!

tak boleh jadi ni...saya buat dia sedut sekali dengan wit saya....dah caj seringgit lepas itu pula bagi mesej pun dia caj......MAXIS PENIPU!!!


betul betul...maxis tipu lah... dah cek balik akaun jatuh saja duet.. :-| :-|


cuba try balek.....hari ni saya sms free pula.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 22:10


sebab sms free siang, semua sms bertanya kabar yang sampai mlm ni akan di reply esok pagi..

-harap maklum-

masih ada 1401 sms lagi..
luput pada 9/4/2008..
at least dah guna 100 (RM 1)
kalau xhabis pun xdelah terasa sangat kerugiannya~

tak ada report pula..ramai sangat lah tu yang request..
saya paling tak suka kalau tak ada report..entah sampai ke tidak mesej tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

altaf
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.09.2006
Ahli No: 26556
Posting: 51
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-04-08 22:15


saya dah buat kena rm 7...aduhhhh
ingat kita nak ambik duit maxis.....maxis pula ambik duit kita.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For altafProfil   Hantar PM kepada altaf   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-04-08 00:02


tak ada masa dan tak minat lah saya buat semua ini... hoho...

mengabih duit, mengabih tenaga, mengabih masa... sia-sia... lagipun tak ada siapa saya nak SMS... :P

p/s: biar saya hanya menerima SMS daripada orang2 yang dapat SMS beribu2 yang free ni :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 06-04-08 20:59


bukan bermaksud nak habiskan semua sms ni....tapi sekurang2nya dalam seminggu ni saya tak perlu topup....lagipun saya sms sebagai keperluan....paling tidak dalam seminggu saya habis beberapa ringgit untuk sms....minggu ni boleh berjimat sedikit....bukan nak pro maxis...tapi inikan kebaikan kita juga.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 07-04-08 12:14


Assalamualaikum
huk... :sopan: CS hanya menunggu SMS daripada orang lain...hmm..macam orang beso pula dia ni...hik.... :sopan:

P/S : agak sibuk kebelakangan ni ye CS....hidup sentiasa berubah.....dah alang² dapat SMS 1500 tu, kongsilah SMS yang berunsur manfaat kepada semua orang..bukan sekadar mengabihkan boreh jeq....bual² kosong..dah rugi..dapat kesenangan sementara jeq...sedangkan banyak pahala mudah boleh dibuat...nasihat......



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 12:28


hmm..:-)

jangan sampai semua ini melalaikan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 13:06


Pada 07-04-08 12:14 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
huk... :sopan: CS hanya menunggu SMS daripada orang lain...hmm..macam orang beso pula dia ni...hik.... :sopan:

P/S : agak sibuk kebelakangan ni ye CS....hidup sentiasa berubah.....dah alang² dapat SMS 1500 tu, kongsilah SMS yang berunsur manfaat kepada semua orang..bukan sekadar mengabihkan boreh jeq....bual² kosong..dah rugi..dapat kesenangan sementara jeq...sedangkan banyak pahala mudah boleh dibuat...nasihat......



ehehe... tak ada orang besar pun.. berapa kerat saja SMS yang saya terima setiap hari.. kadang-kadang sampai satu hari tu, tak ada satu pun SMS yang saya dapat dari sesiapa. hoho. kalau ada pun, orang2 ukhwah jugak lah yang selalu ingat kat saya.. huuu

nak share yang manfaat, forward hadis di YM... kan ok kan.. dah lah free, mudah pula tu.. betul tak TT? :)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 20:46


Salam..ada kawan-kawan saya forward sms bagitahu yang sape2xdpt hbskan 1500 sms tu akan di cas RM3..tak tahu betul ke tak?lepas ni kena anta mesej sekali 3page lah jawabnya~
sesiapa ada mesej foward yang best boleh lah foward..hehe..
gdluck..tadi adik komplain tangan dia sakit asyik sms banyak-banyak..~

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 21:19


saya punya dah habis dah pun sms 1500 tu..huhuhu :-D :-D :-D
a'ah....ada juga dapat mesej dr kawan-kawan yang menyatakan,sesiapa yang buat mesej 1500 tapi tak abeskan, kena caj tersembunyi RM3...tak taulah tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

ilma
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14511
Posting: 247
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 23:27


saya buat kena rm 7...
habis duit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilmaProfil   Hantar PM kepada ilma   Pergi ke ilma's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-04-08 13:33


Assalamualaikum
sokong pendapat CS....hmm..terlalu banyak medium dalam persekitaran sekarang yang boleh digunakan sebagai penyebar agama..cuma mahu ataupun tidak...sedar ataupun lena...manfaatkanlah segala ruang yang ada itu....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 08-04-08 14:33


alamak....jari da saket sebab 4wd sms jew dari tadi....tinggal lagi 740 sms....nak bagi kat siapa lagi ni...???

Bookmark and Share

    


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-04-08 17:07


Erm....kerana promosi ni ana juga yang tension... punya lah kawan hantar sms...dah lah minggu ni ana sibuk yang teramat sangat-sangat.... Ish...sampai pagi tadi tpakse reple "Salamu'alaik..minta tolong ye..please sangat-sangat...jangan hantar mesej kat XXXX rini boleh tak...sebab banyak kerja ni..my inbox pun penuh..sorry sangat-sangat...minta tolong ye"

Argh...sampai ana off hp... bila off, masalah nak tengok jam pula..aduh....


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

Upsi_InMyHeart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.11.2006
Ahli No: 27262
Posting: 115
Dari: tanjong malim

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-04-08 17:54


adoiler...ponat saya terima sms dr kawan-kawan saya..ada yang senyap sebelum ni tiba-tiba sms...banyak pula tu...lotih nak baca..last2 saya buka dan simpan saja dulu nanti free boleh baca, memang xbalas lansung...xsempat kena setelkan assignment dulu...yang bagusnya kawan-kawan hantar sms yang islamic dan lucu-lucu....apa-apapun terima kasih kengkawanku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Upsi_InMyHeartProfil   Hantar PM kepada Upsi_InMyHeart   Pergi ke Upsi_InMyHeart's Website   Quote dan BalasQuote

diella
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27880
Posting: 219
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 08-04-08 20:47


alamak..
tinggal lagi 441..
huhuu..
esok kena all out lah..
huhuu

Bookmark and Share

    


  Member Information For diellaProfil   Hantar PM kepada diella   Pergi ke diella's Website   Quote dan BalasQuote

diella
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27880
Posting: 219
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 08-04-08 20:51


betul ka kawan saya cakap..
kalau tak hbeskan pada 9 april ni..
maxis akan ambil duet kita RM3??
huhuu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For diellaProfil   Hantar PM kepada diella   Pergi ke diella's Website   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-04-08 20:57


saya pun tak pasti..penat pulun tadi..ada lagi 100+ nak kena hbskan..
chaiyo2!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

diella
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27880
Posting: 219
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 08-04-08 21:04


100+ lagi??
waa...jelesla kat cik liyana..
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For diellaProfil   Hantar PM kepada diella   Pergi ke diella's Website   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-04-08 21:11


saya anta mesej sekali 3page serentak kat ramai-ramai kawan..
50org * 3page = 150 sms
saya hantarlah beberapa kali..
kebetulan ramai kawan-kawan nak hbskan..
banyaklah dapat mesej panjang2 ni..
yang best ramai anta sms islamic dan kelakar..
chayo2!!!

adik lagi best..sehari da habis 1000..
sebab dia pakai nokia yang nipis tu..kan boleh anta sekali 5page..huhu~

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

diella
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27880
Posting: 219
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 08-04-08 21:22


saya pun buat macam tu juga..
tapi tak dan lah nak hbeskan jugak..
esok nampak gayanya kena all out lgla saya..
hehee
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For diellaProfil   Hantar PM kepada diella   Pergi ke diella's Website   Quote dan BalasQuote

mahyuddin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.08.2005
Ahli No: 18382
Posting: 126
Dari: UIAM, Gombak

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-04-08 07:45


Pada 08-04-08 21:11 , Cik_Liyana posting:

!!! QUOTE !!!

saya anta mesej sekali 3page serentak kat ramai-ramai kawan..
50org * 3page = 150 sms
saya hantarlah beberapa kali..
kebetulan ramai kawan-kawan nak hbskan..
banyaklah dapat mesej panjang2 ni..
yang best ramai anta sms islamic dan kelakar..
chayo2!!!

adik lagi best..sehari da habis 1000..
sebab dia pakai nokia yang nipis tu..kan boleh anta sekali 5page..huhu~


:-o :-o :-o :-o ...iyer?....macam tak percaya saja


-----------------
"Hidup dan matiku, hanya kerana redha ALLAH taala"


Bookmark and Share

    


  Member Information For mahyuddinProfil   Hantar PM kepada mahyuddin   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 09-04-08 08:26


salam alaik..
ana dapat mesej sahabat jm12.30.. terus ana buat..
memang perlu sangat jumlah SMS untuk mxis line banyak that day..hehe..
alhamdulillah.. ok saja..

antum kena buat betul-betul..
kalau tak dapat tu, ada sometin wrong lah..

promosi till 8 0 9 april.. entah..
by the way.. bila ada peluang gini.. pada yang nak cuba..
go on.. yang tak nak cuba.. dok diam-diam..heheh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

aisya_aqmar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2004
Ahli No: 10643
Posting: 195
Dari: pasir puteh ~ kaiy ell ~ k. tganu ~ next....?

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-04-08 17:51


hoho... kalau betul lah dia ada caj rm3 untuk siapa yang tak dapat abiskan mesej tu... saya lah hantar yang kena... bior saja lah... tapi, melanggar hak pengguna lah mereka ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisya_aqmarProfil   Hantar PM kepada aisya_aqmar   Quote dan BalasQuote

diella
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27880
Posting: 219
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 09-04-08 18:01


dapat jugak hbeskan 1500 mesej free..
hehee..

Bookmark and Share

    


  Member Information For diellaProfil   Hantar PM kepada diella   Pergi ke diella's Website   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-04-08 18:11


Ada buat ni..tapi masih berbaki 1479 mesej saja da luput tarikh.aiseh...

21 mesej darab Rm0.05 = rm1.05..berbaloi juga lah dengan keuntungan 5 sen...


-----------------
"Subhanaka lah 'ilma lana illa ma'allamtana innaka antal 'alimul hakim...Ilaahi Anta Maqsudi wa Ridhaka Matlubi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

msaidins_85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.11.2006
Ahli No: 27385
Posting: 218
Dari: http://www.msaidins.com/

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-04-08 21:49


larat ke mesej 1500 kali dalam seminggu....
cheq tak larat na.....jenuh jari jemari...

apapun, gunakanlah CelCOM.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For msaidins_85Profil   Hantar PM kepada msaidins_85   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-04-08 23:23


saya da cek web maxis tapi xjumpe pulak pasal cas tu..
kalau ada sesiapa kena cas tu beritahu lah..
sebab nak tau juga betul ke kena cas?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.18693 saat. Lajunya....