Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-01-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Men are born to succeed, not fail.
-- Henry David

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: EllysR
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43041

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Yang Masuk Ke Sini
EllysR: 19 hari yang lalu
solehin: 29 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Final Exam


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Final Exam

Please Mendaftar To Post


Oleh Final Exam

faridah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11059
Posting: 25
Dari: bumi allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-03-08 19:09


Assalamualaikum,
maf ganggu...just nak tanya bila final exam sahabat semua?saya bermula 7 april ini.doakan saya berjaya mendapat anugerah dekan untuk sem ini.AMIN :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For faridahProfil   Hantar PM kepada faridah   Quote dan BalasQuote

SaaDaH6320
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.02.2007
Ahli No: 28834
Posting: 70
Dari: mersing

Johor  


posticon Posting pada: 31-03-08 22:02


saya mula 28 april habis peperiksaan 9hh mei.....
doakan kejayaan bersama.......
good luck to all ukhwah members...........

Bookmark and Share

  


  Member Information For SaaDaH6320Profil   Hantar PM kepada SaaDaH6320   Quote dan BalasQuote

lukluk_assyifa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11204
Posting: 190
Dari: perak kara johor he

Perak  


posticon Posting pada: 31-03-08 22:22


mula 14.4-22,.4---then starting 28 i have internship.. still got assgmnt to do before final exam:kecewa:

good luck everybody.. :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:

Bookmark and Share

  


  Member Information For lukluk_assyifaProfil   Hantar PM kepada lukluk_assyifa   Pergi ke lukluk_assyifa's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 31-03-08 22:30


assalamualaikum..

erk....lina baru dapat result..da habis lama da final..sekarang cuti 3 bulan..
kepada semua yang exam..
bittaufiq wannajah..

wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

2h471f
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.11.2007
Ahli No: 31854
Posting: 44

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-04-08 00:27


ana nya final 21/4 sampai 6/5

sangat-sangat riso.........banyak ag tak study.....huhuhu :cry: :cry:

apa pun harap-harap doa kan lah kejayaan ana ye

p/s: semalam adalah kenangan ...........hari ini adalah perjuangan.......esok bukan satu kepastian......oleh itu jagan hidup dalam kenangan .....hidup lah dalam pejuangan .........walaupun esok bukan satu kepastian.........namun perjuangan yang murni insyallah diberkati tuhan.........

Bookmark and Share

  


  Member Information For 2h471fProfil   Hantar PM kepada 2h471f   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-04-08 00:42


Pada 31-03-08 19:09 , faridah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum,
maf ganggu...just nak tanya bila final exam sahabat semua?saya bermula 7 april ini.doakan saya berjaya mendapat anugerah dekan untuk sem ini.AMIN :-)

Ana start 21apr...habis 3may (org paling awal habis exam dalam kelas... tapi macam masak sikit sebab 2may dan 3may tu arab dan network...aduh lah...aja2 fighting...basha!!)
Dalam menuju ke final exam ni..ada 3 projects nak kena present...etc...wa..diriku terlalu banyak kerja....knplah dak2 computer ni stock dapat project akhir2...apelah salahnya lecturer btau tajuk projek awal...kan senang....at least dah cari bahan...


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

  


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2007
Ahli No: 28923
Posting: 188
Dari: united kingdom

uk  


posticon Posting pada: 01-04-08 03:38


salam..

ana start 9 mei sampai 16 mei..tak sabar nak pulang bercuti 29 mei..untuk jumpa family yang sangat-sangat dirindui..doakan ana lulus dengan cemerlang..buat sahabat yang exam..ma'an najah.. 8-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For srikandi_86Profil   Hantar PM kepada srikandi_86   Quote dan BalasQuote

nurfieza
WARGA SETIA
Menyertai: 19.01.2006
Ahli No: 22039
Posting: 416
Dari: utara...

Selangor  


posticon Posting pada: 01-04-08 09:23


salam...

saya start 21 April ni and habis 12 Mei...

huhuhu..

semoga kita semua berjaya and diberkati Allah swt...

amiiinn..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurfiezaProfil   Hantar PM kepada nurfieza   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-04-08 07:21


saya start exam 22hb april ni..hbis 2hb mei...ni first duduk exam U..hehe.. baru first sem saja..harap-harap dapat buat yang terbaik...amin....6hb mybe balik sabah....

Bookmark and Share

  


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-04-08 07:38


saya tak ada final exam,,,
assessment based on assignments, weekly exercise and fortnight task, my hectic life begins again and again..:(
its good for me to improve my writing skill..InsyaAllah..
perhaps i'll be a good author, :D


btw...good luck to adik2 yang akan menduduki final exam
semoga kejayaan menjadi milik kita bersama, amin..


-----------------
Nurul AH


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

lukluk_assyifa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11204
Posting: 190
Dari: perak kara johor he

Perak  


posticon Posting pada: 03-04-08 08:07


:sopan: :sopan: PUKUL 11 pagi ni ada tet..hehe sempat2 lah jenguk kejap kat sini dan baca paper :bunga: :bunga:

Bookmark and Share

  


  Member Information For lukluk_assyifaProfil   Hantar PM kepada lukluk_assyifa   Pergi ke lukluk_assyifa's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-04-08 08:29


saya start exam 14april-28mei...adui xbc apa lagi ni..dkt2 nak exam banyak pula assignment kena siapkan..tension betul....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-04-08 08:31


hehehe silap..bukan 28mei lah...28april....itulah boleh tersilap pula..fikir banyak sangat kerja tak siap lagi....esok daku ada 2 test..xbc apa lagi ni...huhuhu.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

salimna
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.07.2007
Ahli No: 30531
Posting: 45
Dari: kuala krai

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-04-08 09:10


salam...ana punya start 22 april-12 mei..
salam taufik waannajah.
siiru ala barakatillah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For salimnaProfil   Hantar PM kepada salimna   Quote dan BalasQuote

abdullah_nafisi
Warga Rasmi
Menyertai: 04.04.2008
Ahli No: 33110
Posting: 13
Dari: Machang Kelantan/Shah Alam/Putrajaya

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-04-08 14:33


kalau uitm 21 april daa start final..

good luck buat semua!
All d best!

Bookmark and Share

  


  Member Information For abdullah_nafisiProfil   Hantar PM kepada abdullah_nafisi   Quote dan BalasQuote

RijaludDeen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2006
Ahli No: 27105
Posting: 304
Dari: Perak..

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 14:36


Assalamualaikum.
saja menyibuk.. :-D :-D
Sem ni tak ada final exam..tapi kena buat report saja lah..sebab sem ni ana praktikal...hehe..


-----------------
"Put Our Trust In ALLAH"




Bookmark and Share

  


  Member Information For RijaludDeenProfil   Hantar PM kepada RijaludDeen   Pergi ke RijaludDeen's Website   Quote dan BalasQuote

irashahirah
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19675
Posting: 407
Dari: jay bee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 18:09


salam....
ganbate kudasai semua....
jawablah dengan sebaik mungkin
yang penting.. well prepared, tawakkal dan doa....

GANBATE!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For irashahirahProfil   Hantar PM kepada irashahirah   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 20:34


Pada 31-03-08 19:09 , faridah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum,
maf ganggu...just nak tanya bila final exam sahabat semua?saya bermula 7 april ini.doakan saya berjaya mendapat anugerah dekan untuk sem ini.AMIN :-)



selamat maju jaya buat sahabat ukhwah sekalian.


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

aisya_aqmar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2004
Ahli No: 10643
Posting: 195
Dari: pasir puteh ~ kaiy ell ~ k. tganu ~ next....?

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-04-08 20:40


saya start 13hb 4 - 25hb 4... 28hb start praktikal... huhu... risaokan final exam... tapi, tu lah... semangat yang telah hilang... tak tau lah semangat tu hilang ke mana... huhu... apa pun, minna... gambarimashou nee...


-----------------
~Islam is our way of life~

http://ungulavender.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For aisya_aqmarProfil   Hantar PM kepada aisya_aqmar   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 05-04-08 04:32


final exam lagi..adeii..macam baru saja masuk new sem :cry:

biar ummu letak jdual exam ummu

!!! QUOTE !!!


CAEA3201-23 Apr 15:00 Aras 1
TCEA1302-28 Apr 11:30 Aras 1
CAEA3211- 02 May 15:00 DTC


gudlakk semoga berjaya pada semua...
semoga semua cemerlang dunia akhirat
moga jaya milik kita semua..ameenn

to my prenns:moga sama-sama bulan 8 ni insyAllah



Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 06-04-08 12:09


Bismillahhirrahmanirrahim

erm,alhamdulillah baru saja habis paper pukul 11 tadi..mintak2lah semua lulus,insyaAllah amin..ni yang sakan online ni..almaklum,malam sok dah nak balik kampung,bercuti..eii,syoknya balik kampung..

Bookmark and Share

  


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-04-08 12:52


Bittaufiq wannajah fi imtihan InsyaAllah...

21/4- until 6/5...

:bunga:


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 16-04-08 14:26


da dapat result pun..
Alhamdulillah..
syukur...
tunggu masa nak convo saja ini...

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

aierah_me
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.08.2004
Ahli No: 10685
Posting: 252
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-04-08 15:56


HMMM....banyak dugaan sebelum final exam ni..
tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar
exam mula 24.4

semoga ALLAH melimpahkan rahmat dan kasihNya kepada kita semua
aminnn...

Bookmark and Share

  


  Member Information For aierah_meProfil   Hantar PM kepada aierah_me   Pergi ke aierah_me's Website   Quote dan BalasQuote

anina8
Warga Rasmi
Menyertai: 02.03.2007
Ahli No: 28989
Posting: 5
Dari: Tanjung Malim

Kedah  


posticon Posting pada: 16-04-08 17:48


salam,
exam saya start 21.4 sampai 8.5..
banyak lagi kena study..hehe

gambate.basya.chayok :kelip: :kelip: 8-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For anina8Profil   Hantar PM kepada anina8   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-04-08 19:54


ana start 20/4 berakhir 2/5. insyaAllah ni lepas ni grad. doakan ana ye..
:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-04-08 23:34


salam...

erm tinggal 1 pper saja lagi...
harap-harap dapat result gempak..hehe..

menyesal pulak tak sambung terus saja lepas dip dulu..huhu
esok kerja...rindunya dengan budak ini..

Bookmark and Share

  


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

one_nie91
Warga Rasmi
Menyertai: 10.01.2009
Ahli No: 36696
Posting: 5
Dari: kedah, alor setar, pokok sena

Kedah  


posticon Posting pada: 26-10-09 06:34


salam...
minggu ini wanie start exam...
28/10-15/11..
doakan kejayaan wanie...
semoga ALLAH membantu wanie dalam menjwb exam nanti...


-----------------
one_nie


Bookmark and Share

  


  Member Information For one_nie91Profil   Hantar PM kepada one_nie91   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-10-09 10:29


Assalamualaikum

sekarang ni dah musim EXAM kan?
musim keTEGANGAN Fikiran :kelip:

i wish u all
Best of Luck..InsyaAllah :bunga: :bunga:

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-10-09 10:44


yes kak...musim ketegangan fikiran...
ana start exam 28,9,10,12...
memang fikiran ku tegang...subkej killer semua...

28-sociology & anthropolgy of food.. (tak faham lngsung)
9/11-nutrition
10/11-biochem(lagi tak faham)
12/11-anatomy & physiology (paling killer subjk)


-----------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah.. Jangan undur.. Biar masa berganti aqidah jangan mati.. Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah.


Bookmark and Share

  


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.106662 saat. Lajunya....