Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-07-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kayu yang bengkok tak dapat hasilkan bayang-bayang lurus
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 18 hari yang lalu
Daeng_Jati: 39 hari yang lalu
Kang: 43 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: pergi jahanam dengan Islam!MasyaALLAH....


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» pergi jahanam dengan Islam!MasyaALLAH....

Please Mendaftar To Post


Oleh pergi jahanam dengan Islam!MasyaALLAH....

brapelamedaa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.07.2006
Ahli No: 25516
Posting: 29
Dari: kulim

malaysia  


posticon Posting pada: 07-03-08 15:24


salam......anda semua ada terbaca kenyataan di atas...taktaula sama ada anda semua dah tahu atau tak...kain rentang yang di gantung kat pejabat umno tasek gelugor tu di tulis tulisan "pergi jahanam dengan Islam!! Hidup Melayu" ..di bawah tulisan itu disertakan gambar seekor khinzir dimana di tengah2 khinzir tu dilukis bendera pas yang dah retak...bertentangan dengan gambar tu di letakkan gambar Tuan Guru kita....ya ALLAh apa dah jadi ni....kalaulah betul-betul orang yang buat banner tu orang melayu Islam, maka boleh jatuh kafir orang tu dan kena mengucap semula....atau mungkinkah kerja orang cina laknatullah yang buat benda tu untuk memecahbelahkan orang Islam (sebab dekat tasek gelugor ada kandang bab* kat kg selamat yang kontroversi baru-baru ni..)....sama-samalah kita berdoa agar semua orang2ni di timpakan azab dr yang MAHA ESA.....


-----------------
"tidak semua apa yang kita ingini akan kita dapat di dunia ini...."


Bookmark and Share

    


  Member Information For brapelamedaaProfil   Hantar PM kepada brapelamedaa   Quote dan BalasQuote

Anak_Pejuang
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18622
Posting: 1714
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-03-08 15:26


ada bukti tak dakwaan ini. ? Jika memang benar orang tersebut perlu mengucap semula.

Sila datangkan bukti.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anak_PejuangProfil   Hantar PM kepada Anak_Pejuang   Pergi ke Anak_Pejuang's Website   Quote dan BalasQuote

shinfay_de
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2007
Ahli No: 31653
Posting: 616
Dari: Wilayah Persekutuan

blank   avatar


posticon Posting pada: 07-03-08 16:30


rujuk ke thread yang lepas, ada yang pastekan gambar poster/banner tu:
http://ukhwah.com/viewtopic.php?forum=2&topic=36056&start=100

anyway, tak ada bukti kukuh siapa yang buat. sabotaj or provokasi?... sesuatu yang mungkin dalam keadaan sekarang...


-----------------
I have my own id now.... :)


Bookmark and Share

    


  Member Information For shinfay_deProfil   Hantar PM kepada shinfay_de   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 07-03-08 20:29


oh saya pun dah tengok.rasa marah pun ada.nak tampar siapa yang buat dan tampal.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Anak_Pejuang
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18622
Posting: 1714
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-03-08 21:01


Pada 07-03-08 16:30 , shinfay_de posting:

!!! QUOTE !!!

rujuk ke thread yang lepas, ada yang pastekan gambar poster/banner tu:
http://ukhwah.com/viewtopic.php?forum=2&topic=36056&start=100

anyway, tak ada bukti kukuh siapa yang buat. sabotaj or provokasi?... sesuatu yang mungkin dalam keadaan sekarang...



na'uzubiLLahi min zalik!


-----------------
.:Hidup Ini Mencari Mati Yang Sempurna:.
http://jarumemas.blogspot.com

http://jomfaham.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For Anak_PejuangProfil   Hantar PM kepada Anak_Pejuang   Pergi ke Anak_Pejuang's Website   Quote dan BalasQuote

wahidatulfarahah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32315
Posting: 328
Dari: malaysia

morocco   avatar


posticon Posting pada: 07-03-08 21:20


memang dah tengok dah..na3uzubillah minzalik..
apa lah mlmpau sangat-sangat BN ni..
ha,kpada pnyokong BN, sokonglah PAS.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wahidatulfarahahProfil   Hantar PM kepada wahidatulfarahah   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 07-03-08 21:35


Pada 07-03-08 21:20 , wahidatulfarahah posting:

!!! QUOTE !!!

memang dah tengok dah..na3uzubillah minzalik..
apa lah mlmpau sangat-sangat BN ni..
ha,kpada pnyokong BN, sokonglah PAS.. :-)



uik promosi menarik hehehehe


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.107383 saat. Lajunya....