Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tiada apa yang paling berharga di dunia ini selain dari kebahagiaan..tiada apa yang paling memilukan selain dari kesedihan
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 62
Ahli: 0
Jumlah: 62




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 20 hari yang lalu
Kakngah: 20 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Kaki Jiwang Karat!!
Topik: Apa yang wanita betul-betul mahu dari lelaki?


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kaki Jiwang Karat!!
    »» Apa yang wanita betul-betul mahu dari lelaki?

Please Mendaftar To Post


Oleh Apa yang wanita betul-betul mahu dari lelaki?

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-02-08 21:34


Assalamualaikum

Dah ada tajuk apa yang lelaki mahu dari wanita... kini tanya yang sebaliknya pula....
Jadi wahai wanita.... apa yang anda betul-betul mahu dari seorang lelaki....

:bunga: 8-) :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

SaaDaH6320
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.02.2007
Ahli No: 28834
Posting: 70
Dari: mersing

Johor  


posticon Posting pada: 18-02-08 21:49


erm.....susah nak jawab...
tapi rasanya perempuan nak dr seorang lelaki(suami)setia....jujur...bertanggungjawab...baik.....beragama...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaaDaH6320Profil   Hantar PM kepada SaaDaH6320   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 19-02-08 00:02


Pada 18-02-08 21:34 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

Dah ada tajuk apa yang lelaki mahu dari wanita... kini tanya yang sebaliknya pula....
Jadi wahai wanita.... apa yang anda betul-betul mahu dari seorang lelaki....

:bunga: 8-) :bunga:


oh...malam pertama rasanya... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

NisaAdDeen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.02.2008
Ahli No: 32631
Posting: 92
Dari: ulu kinta,perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-02-08 01:31


ia terpulang kepada individu..
tapi ana sebagai seorang muslimh..
smstinya apa yang ana harap adalah seorang lelaki(suami) yang kukuh didikan agamaya..dapat membentuk rumahtngga yang penuh keredhaan & keberkatan dari Allah SWT..bukan berlandaskan nafsu semata-mata..
keikhlasan itu penting untuk membentuk baitul muslim

Bookmark and Share

    


  Member Information For NisaAdDeenProfil   Hantar PM kepada NisaAdDeen   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-02-08 09:28


Pada 19-02-08 00:02 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-02-08 21:34 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

Dah ada tajuk apa yang lelaki mahu dari wanita... kini tanya yang sebaliknya pula....
Jadi wahai wanita.... apa yang anda betul-betul mahu dari seorang lelaki....

:bunga: 8-) :bunga:


oh...malam pertama rasanya... :-D


Fuyoo... malu lah... :terliur: :sopan: :sopan:


-----------------
http://aisyahumaira-masayu.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-02-08 09:29


Pada 18-02-08 21:34 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

Dah ada tajuk apa yang lelaki mahu dari wanita... kini tanya yang sebaliknya pula....
Jadi wahai wanita.... apa yang anda betul-betul mahu dari seorang lelaki....

:bunga: 8-) :bunga:


banyak sangat yang naknye...
tak terkira...
takut tak muat page saja.. :-D :-D :-D


-----------------
http://aisyahumaira-masayu.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 19-02-08 09:38


Pada 19-02-08 09:28 , mas_ayu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-02-08 00:02 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-02-08 21:34 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

Dah ada tajuk apa yang lelaki mahu dari wanita... kini tanya yang sebaliknya pula....
Jadi wahai wanita.... apa yang anda betul-betul mahu dari seorang lelaki....

:bunga: 8-) :bunga:


oh...malam pertama rasanya... :-D


Fuyoo... malu lah... :terliur: :sopan: :sopan:



pasai benda ni, ini ialah lumrah hidup manusie. Urang Puteh kata 'Basic Instinct' setiap benda hidup. Lumrah...
tapi bagi manusie, telah dikurniakan akal untuk memandunye ke arah yang betul. Isu dalam kelambu ni isu rahsie suami isteri.
Walobageimanepun seperti yang teman telah cakapkan, itu juga salah satu keperluan Asasi Wanita yang perlu dilunaskan oleh lelaki.


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-05-08 23:21


1. Perjalanan hidup yang diredhai Illahi
2. Kasih-sayang demi mendapat redha Illahi...
3. Penghormatan seorang isteri
4. Kesetiaan dan Kejujuran
5. Give-dan-Take


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

nurfarhanazulkafli
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2006
Ahli No: 27242
Posting: 46
Dari: Perak Darul Ridzuan

Perak  


posticon Posting pada: 26-05-08 12:02


the most important..
dapat membimbing saya @ wanita-wanita Lain menuju mardhatiLLah..
LeLaki kan sebagai pemimpin,so mereka kena pimpin mnuju jlan yang bnar..
Syarat lain macam biasa lah.. nak yang beriman, bertanggungjawab, penyayang..
ehe.. macam Lbih2 saja permintaan saya ni kan..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfarhanazulkafliProfil   Hantar PM kepada nurfarhanazulkafli   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 26-05-08 12:05


nak apa ek..emm..boleh bagi saya jadi kuat tak..??hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 12:10


Topik sebegini dah ada.

Lelaki pilihan wanita

nak lagi?

nah ni lagi


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.106586 saat. Lajunya....