Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kita berasa diri kita tinggi, pandanglah ke atas; jika kita berasa diri kita rendah, pandanglah ke bawah
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Yang Masuk Ke Sini
budakbesar: 15 jam, 3 minit yang lalu
azemi: 4 hari yang lalu
Firdaus15: 11 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 14 hari yang lalu
secureofficemovers: 15 hari yang lalu
Naqiu: 21 hari yang lalu
nawfaa79: 22 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 24 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: Walimah Kesyukuran


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» Walimah Kesyukuran

Please Mendaftar To Post


Oleh Walimah Kesyukuran

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 13:16


Assalamua'laikum.

Ana dan suami dengan rasa besar hati dan penuh rasa kesyukuran menjemput semua warga ukhwah.com ke majlis kesyukuran sempena perkahwinan ana dan suami yang telah disatukan pada 9 Syawal 1428H yang lepas.

Walimah Kesyukuran di Pihak ana:
Tarikh : 07 Februari 2008
Tempat : No. 1 Kg Tanah 100, Simpang Empat, 06650 Alor Star, Kedah.


Walimah Kesyukuran di Pihak suami:
Tarikh: 16 Februari 2008
Tempat : Dewan Precint 9, Putrajaya.


Semoga dengan kehadiran teman-teman semua akan menautkan ukhwah yang sedia terjalin kerana Allah, insyaALLAH.

Kami yang bersyukur,
ismi_safiza (Norshafriza Abdul Razak) & suami

Sekian, Terima kasih


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker


Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 15:15


.. :-o.. alamak ada makan percuma lah pulak.. cantik2.. makan percuma memang susah nak dielakkan:lol:..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 17:06


Tahniah dan Jzkllah atas jemputan. InsyaAllah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 18:09


salam...tahniah kak safiza... semoga bahagia hingga ke akhir hayat..terbina sebuah masjid...alhamdulillah...
terima kasih atas jemputan..


::::think positive::::

Bookmark and Share

  


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 18:27


Pada 21-01-08 15:15 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. :-o.. alamak ada makan percuma lah pulak.. cantik2.. makan percuma memang susah nak dielakkan:lol:..


jemput2.. makan memang free..bayar dengan doa boleh? :)


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker


Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 18:28


terima kasih nisa_iman...
doakan moga kami menjadi pasangan yang diredhai seumur hidup ini, insyaALLAH

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-01-08 17:58


salam mabrukk..
barakallah kak..hehe..
huhu.. lama tak jumpa kak ismi_safiza ni..
insyallah.. kalau tak ada aral ana datang..
memula plan nak ke kedah..
erm.. 7.2.. sabtu tu nak ke melaka pulak..
ada walimah sahabat juga..

jadinya.. yumkin ana ke putrajaya...
dekat sikit dengan rumah ana..mantin tu.
moga segala perjalanan majlis berjalan lancar..
dilimpahi berkat...rahmat dariNYa..
amin...

:-D :welcome: :bunga:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 22-01-08 18:08


bismillahhirrahmanirrahim..

erm..tahniah atas perkahwinan yang tebina..kalah lagi syaitan.. :-) semoga bahagia dan kekal ke akhir hayat,dikurnia penyeri hidup yang soleh dan soleheh insyaAllah..amin..walau agak lamabat,tapi selamat pengantin baru.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-01-08 18:14


salam

tahniah ismi_safiza... semoga mahligai yang dibina dilimpahi rahmat dan berkat selamanya. Amin :)



Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 12:20


terima kasih semua...
mana yang berkesempatan datanglah sama ada ke putrajaya @ kedah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-01-08 12:32


Semoga majlis nanti berjalan dengan lancar..
InsyaAllah..maybe akan pergi yang putrajaya sebab yang kat kedah tak boleh pergi, akak balik kelantan..jom kita memeriahkan majlis ismi_safiza.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 12:33


Pada 21-01-08 18:27 , ismi_safiza posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-01-08 15:15 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. :-o.. alamak ada makan percuma lah pulak.. cantik2.. makan percuma memang susah nak dielakkan:lol:..


jemput2.. makan memang free..bayar dengan doa boleh? :)



.. baik ma'am:-D..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 13:19


jemput kak Iman_hayati... kat putrajaya pun boleh..jemputlah semua...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 14:22


Assalamualaikum wr wbt

Tahniah ismi_safiza..semoga berkekalan hingga ke syurga...
Semoga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah...
Hm..nak pergi juga..tapi kena ada kawan lah...tak tahu nak pergi sendiri..yang dekat putrajaya tu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 14:33


Selamat Pengantin Baru..
Semoga Rumahtangga akak akan lebih berseri dan bermakna dengan kehadiran 'insan' baru nanti...:bunga:



/


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 14:50


Terima kasih Siti @ Kasih_Kekasih
cantik dan kratif Siti... Akak doakan juga moga rumahtangga Siti dan suami akan bahagia hingga ke akhir hayat, insyaALLAH.

sitishairah
Untuk ke Putrajaya, mungkin adik boleh berbincang dengan warga ukhwah yang lain. Dengar2 ukhtie simple_shida sudah merancang tour ke Putrajaya. Mungkin adik boleh bergerak bersama-sama warga ukhwah yang lain.


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker


Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 15:10


ye ke kak shida..jangan lupa letak nama kita ye...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

Faris_Ahlamiyy
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.11.2004
Ahli No: 12439
Posting: 45
Dari: Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 16:04


Selamat pengantin baru.

Semoga rumahtangga dipayungi sakinah, sa'adah dan salimah dunia akhirat.

--------------------------------------------
Koleksi Kad Kahwin Di:

http://www.walimah.net

Bookmark and Share

  


  Member Information For Faris_AhlamiyyProfil   Hantar PM kepada Faris_Ahlamiyy   Pergi ke Faris_Ahlamiyy's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 16:39


Tahniah.
tak ada pula org nak temankan


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 24-01-08 17:06


Assalamualaikum
mabruk...mabruk..cumanya..hmm..jauhlah..kalau tiap-tiap hari ulang alik kuantan kl..mahunya kempis badan saya ni...apatah lagi poket duit saya...huhu...... :-P

apapun..mabruk..semoga dirahmati dalam kesejahteraan....



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 17:24


tahniah kak ismi_safiza....
hmm.... dedua tarikh tak terkena pada jadual ismi... adess....
Tak apalah, ismi kirimkan doa dari jauh....

p/s: ramai pulak nampak ahli2 lama di sini.... faris_ahlamiyy, irda82, kak ct dll...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-01-08 06:49


Hehe, macam nak pergi yang kat alor setar tu, tapi tak biasa dan tak ada kawan lah pulak...... :cry:


-----------------
Photobucket

MaSyAraKat HRmONi KeLuARga bahagia


Bookmark and Share

  


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-01-08 07:30


Pada 24-01-08 13:19 , ismi_safiza posting:

!!! QUOTE !!!

jemput kak Iman_hayati... kat putrajaya pun boleh..jemputlah semua...


Malam tadi dah bincang dengan simple_shida..InsyAllah kami akan pergi sama-sama.lagipun simple_shida dengan ana kan sama tempat kerja:-P
Walimah kesyukuran untuk kawin dan untuk terima 'insan baru' dalam hidup..jaga diri elok-elok ye ismi_safiza untuk bagi 'orang baru' tu sihat..bahagianya :welcome:


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang


Bookmark and Share

  


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-01-08 15:32


Pada 21-01-08 13:16 , ismi_safiza posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamua'laikum.

Ana dan suami dengan rasa besar hati dan penuh rasa kesyukuran menjemput semua warga ukhwah.com ke majlis kesyukuran sempena perkahwinan ana dan suami yang telah disatukan pada 9 Syawal 1428H yang lepas.

Walimah Kesyukuran di Pihak ana:
Tarikh : 07 Februari 2008
Tempat : No. 1 Kg Tanah 100, Simpang Empat, 06650 Alor Star, Kedah.


Walimah Kesyukuran di Pihak suami:
Tarikh: 16 Februari 2008
Tempat : Dewan Precint 9, Putrajaya.


Semoga dengan kehadiran teman-teman semua akan menautkan ukhwah yang sedia terjalin kerana Allah, insyaALLAH.

Kami yang bersyukur,
ismi_safiza (Norshafriza Abdul Razak) & suami

Sekian, Terima kasih



Asslammualaikum....

Ya Allah....
Ana baru buka posting ini...
maafla ana tak dapat hadir majlis tu....
apa-apa pun ana ucapkan selamat pengantin baru
semoga kekal dan bahagia hingga ke akhir hayat...

p/s: kalau tak ana boleh jadi jurugambar ismi_safiza & suami masa majlis kenduri 2.... :-D


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-02-08 12:27


salam alaik..
pada muslimat ukhwah.com & hanan.com.my..
ada sesiapa nak p walimah kak ismi_safiza ni..??

boleh kumpul di stesen ERL jm2petang di bandar tasik selatan..
pada yang dari kl sentral.. antum just beli tiket ke stesen putrajaya..

tiket kl sentral ke putrajaya = rm9.90 kalau tak silap..
bandar tasik selatan - putrajaya = rm5.50

mohon betulkan andai ana silap..

so.. pada muslimat yang nak join ana..
sms ana.. 012 5408708

muslimat sahaja ye....hehe..


dari stesen ERL putrajaya kita naik taxi lah agaknya..
ana try bincng dengan sahabat ana yang lain..
** kak yamie.. cik_andak...fatin3..
:berfikir: :berfikir:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-02-08 17:15


Pada 28-01-08 15:32 , riyas posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-01-08 13:16 , ismi_safiza posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamua'laikum.

Ana dan suami dengan rasa besar hati dan penuh rasa kesyukuran menjemput semua warga ukhwah.com ke majlis kesyukuran sempena perkahwinan ana dan suami yang telah disatukan pada 9 Syawal 1428H yang lepas.

Walimah Kesyukuran di Pihak ana:
Tarikh : 07 Februari 2008
Tempat : No. 1 Kg Tanah 100, Simpang Empat, 06650 Alor Star, Kedah.


Walimah Kesyukuran di Pihak suami:
Tarikh: 16 Februari 2008
Tempat : Dewan Precint 9, Putrajaya.


Semoga dengan kehadiran teman-teman semua akan menautkan ukhwah yang sedia terjalin kerana Allah, insyaALLAH.

Kami yang bersyukur,
ismi_safiza (Norshafriza Abdul Razak) & suami

Sekian, Terima kasih



Asslammualaikum....

Ya Allah....
Ana baru buka posting ini...
maafla ana tak dapat hadir majlis tu....
apa-apa pun ana ucapkan selamat pengantin baru
semoga kekal dan bahagia hingga ke akhir hayat...

p/s: kalau tak ana boleh jadi jurugambar ismi_safiza & suami masa majlis kenduri 2.... :-D



riyas nak jadi jurugambar di putrajaya boleh jugak :)

jemputlah pada semua ye...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker


Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 14-02-08 17:16


bismillahhirrahmanirrahim..

erm,walau mungkin ana dah agak terlambat,tapi tahniah ya untuk ismi dan suami atas perkahwinan kamu :-) moga bahagia dan kekal ke akhir hayat,dikurnia zuriat yang soleh dan solehah,insyaAllah..amin.. :-)


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

  


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

anis_farihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2006
Ahli No: 26369
Posting: 87
Dari: terengganu, sarawak

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-02-08 17:27


assalamualaikum...

mabruk... selamat pengantin baru...semoga berbahgia hingga akhir hayat, diberkati dunia dan akhirat, mendapat rahmat dari-Nya...amin...

Bookmark and Share

  


  Member Information For anis_farihahProfil   Hantar PM kepada anis_farihah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 20-02-08 13:37


http://galeri-raudhah.fotopages.com/

gambar bersama pengantin..
yumkin kelak ana akan publish..
tengah transfer dari hp to pc..
insyaallah.. try get it too from kak yamie..
au.. kak shaf.. nanti boleh email pada shida ye..
syukran.. :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-02-08 13:54


salam...maaf ana tak dapat datang....
ada job photographer di majlis perkawinan tempat lain.......
Apa pun...SELAMAT PENGANTIN BARU

Bookmark and Share

  


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.12293 saat. Lajunya....