Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-12-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak semua yang kita mahu boleh didapat. Jika Allah tidak memberi sekarang, ia akan ditunda atau diganti yang lebih baik.
-- Dari Drama Kiamat Sudah Dekat

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Tayu
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43072

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
Gorodkovie: 16 jam, 45 minit yang lalu
Tayu: 2 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 8 hari yang lalu
muslimiman: 11 hari yang lalu
SaLaFiaN: 13 hari yang lalu
Bubnowie: 15 hari yang lalu
tereturubuzu: 18 hari yang lalu
khalifah: 23 hari yang lalu
RedPetunia: 24 hari yang lalu
kaze: 27 hari yang lalu
Daeng_Jati: 30 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: MACAM mana nak TERROR SUBJEK ELECTROMAGNETISM????


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» MACAM mana nak TERROR SUBJEK ELECTROMAGNETISM????

Please Mendaftar To Post


Oleh MACAM mana nak TERROR SUBJEK ELECTROMAGNETISM????

afina010587
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.01.2008
Ahli No: 32202
Posting: 215
Dari: tanjung malim

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-01-08 20:49


salam kawan semua...
tolong lah saya... subjek ni macam tak menarik perhatian...
dalah lah subjek major ni..
name saja ambil major fizik tapi selalu kntoi...
:cry: :cry: :cry: :cry: :-(

Bookmark and Share

  


  Member Information For afina010587Profil   Hantar PM kepada afina010587   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 12-01-08 20:52


senang saja,

banyakkan berkhayal...
selalu ingat Flux Capasitor yang menjadikan aruhan untuk mengimpak jisim ke masa hadapan dan lampau.

p/s

ni khayalan teman :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

afina010587
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.01.2008
Ahli No: 32202
Posting: 215
Dari: tanjung malim

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-01-08 20:55


ha?
berkhayal macam tu...
uihhhh....
kena pejam mata lah ini..hihihihi
masalah saya kan daeng, saya tak lah nak bayangkan aplikasi...
tak apa
nanti say try.. syukran eh daeng...

Bookmark and Share

  


  Member Information For afina010587Profil   Hantar PM kepada afina010587   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-01-08 21:59


hurm... saya dapat apa ek subjek EM ni dulu... oh ye dapat A- :-P

agak susah lah.. tapi boleh dijadikan menarik dengan lebih memahami aplikasi setiap konsep itu dahulu.. kemudian baru lihat dari sudut teorinya. cuba lihat satu-satu hasil selepas menggunapakai teori itu dan dari situ, lihat balik segala rumus yang digunakan sehingga rumus itu dapat menghasilkan sesuatu yang bermanfaat kepada kita....

EM subjek yang mencabar.

bagaimana entah saya belajar dulu-dulu.. erm... tutorial2 jeq banyak... lepas itu kena banyak lukis2... hoho.. hafal istilah dan rumus dah tentu... pening jugak... banyak gila rumus... huuu


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-01-08 21:59


Flux Capasitor?

hehehehhe...daeng,ni mesti filem back to the future ni...best...


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

  


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 10:57


Pada 12-01-08 21:59 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!

Flux Capasitor?

hehehehhe...daeng,ni mesti filem back to the future ni...best...



ye, back to the future... Great Scottt


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08127 saat. Lajunya....