Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-05-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Ibnu al-Qayyim al-Jauziyah pernah berkata: Tidak dimungkiri bahawa hati itu dapat berkarat seperti berkaratnya besi dan perak. Alat yang dapat membersihkan hati berkarat adalah zikir. Zikir dapat membersihkan hati berkarat sehingga dapat berubah menjadi bening seperti cermin yang bersih. Apabila seseorang meninggalkan zikir, hatinya akan berkarat. Dan apabila ia berzikir, hatinya akan bersih.
--

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 22 hari yang lalu
izdham: 31 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 41 hari yang lalu


Bantuan dan Simpati
Topik: ...reaksi anda menonton realiti TV; BERSAMAMU..?


Carian Forum

Moderator: Administrator, sadiqah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Bantuan dan Simpati
    »» ...reaksi anda menonton realiti TV; BERSAMAMU..?

Please Mendaftar To Post


Oleh ...reaksi anda menonton realiti TV; BERSAMAMU..?

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 10-01-08 15:33


SALAM ALAIK..

saya pasti kalian pernah dan selalu menonton tv realiti ni...so..tak perlulah saya explain lanjut tentang program ni..

so saya nak tau lah.apa lah reaksi kalian bila menontonnya? sedih ke...gembira ke..menyampah ke..biasa-biasa saja ke.. simpati ke.. marah ke? apapsal?

mak saya..bila tengok program ni hatinya mudah sangat tersentuh..lepas itu mula lah dia buka cerita kesusahannya waktu dulu-dulu...

tapi seorang pakcik saya ni..di kata orang-orang tu yang malz nak berusaha...


hmmm..entah lah...saya Kalau boleh nak ngelak dr tengok..entah kenapa..memang tak suka tengok cerita-cerita sedih.. :-D


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Khairul_Azzam
Warga Rasmi
Menyertai: 09.01.2008
Ahli No: 32260
Posting: 20
Dari: Medan Ilmu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-01-08 15:47


Sapa-sapa yang hatinya keras dan payah nak menderma, jadi digalakkan untuk menontonnya, insyaAllah lembut hati bila melihat keperitan dan kedhaifan orang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Khairul_AzzamProfil   Hantar PM kepada Khairul_Azzam   Pergi ke Khairul_Azzam's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085943 saat. Lajunya....