Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau tak pernah bersiap sedia untuk memilikinya, pasti anda tidak mungkin memperolehi walaupun ia mendatang ke depan anda.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 41
Ahli: 0
Jumlah: 41




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 7 hari yang lalu
alongmina: 11 hari yang lalu
muslimin23: 17 hari yang lalu
kasih_kekasih: 21 hari yang lalu
budakbesar: 28 hari yang lalu
azemi: 32 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: taipkan apa yang terlintas dihati anda sekarang...


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» taipkan apa yang terlintas dihati anda sekarang...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 6

Go To Page: 1 · 2 ... 5 · 6  
Jump To Page:

Oleh taipkan apa yang terlintas dihati anda sekarang...

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 04-01-08 20:35


mlm terakhir d rumaku :-(
harap bulan 3 ni dapat balik lagi..insyaAllah..
isk..isk..sedih :-(



Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-01-08 20:52


terlintas dihatiku, di mana posting pertamaku di ukhwah berada, dan di dalam topik apakah yang aku post.

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 04-01-08 20:58


minta maaf lah kalau asyik ummu jew yang banyak berposting..huhu
mesti ramai yang bosan..Sorry..mntak ampun..

hmm rasanya nak kurangkan da berposting d sini

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 04-01-08 20:58


Pada 04-01-08 20:52 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

terlintas dihatiku, di mana posting pertamaku di ukhwah berada, dan di dalam topik apakah yang aku post.


wahh... kalau broshahir jumpa posting pertama enta kat sini...memang hebat lah.. kuikui.. :-P



Bookmark and Share

  


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 04-01-08 21:08


kejap2..before 'mengurangkan' posting2 kat ukhwah ni..
masi nak berkongsikan lintasan hati in..hehe

bisingla org bersorak kat stadium ni..huh...mlm ni pasukan sabah lwn apa tah main bola..cepat lah habis..bising2

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-01-08 21:23


Pada 04-01-08 20:58 , syira_qistina posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-01-08 20:52 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

terlintas dihatiku, di mana posting pertamaku di ukhwah berada, dan di dalam topik apakah yang aku post.


wahh... kalau broshahir jumpa posting pertama enta kat sini...memang hebat lah.. kuikui.. :-P



agaknya dah jumpa :D
http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=2304&forum=1


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 04-01-08 21:31


Pada 04-01-08 21:23 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-01-08 20:58 , syira_qistina posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-01-08 20:52 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

terlintas dihatiku, di mana posting pertamaku di ukhwah berada, dan di dalam topik apakah yang aku post.


wahh... kalau broshahir jumpa posting pertama enta kat sini...memang hebat lah.. kuikui.. :-P



agaknya dah jumpa :D
http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=2304&forum=1



hehe... :bunga:



Bookmark and Share

  


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 04-01-08 21:36


rasa macam nak tidur... tapi...masih nak bertahan depan pc ni.. huhu.. dah ngantuk.. :roll:



Bookmark and Share

  


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 04-01-08 23:08


bismillahhirrahmanirrahim

erm..ngantuknya..penat pun ya jugak..almaklum tadi balik kelas dalam hujan..erm..teringat2 cicin2 yang tengok tadi..tergoda betullah..rambang mata..sekali kedua-duanya ku beli..hehe..teruk betul..nasib baik bukan cicin emas, kalau tak mahu kepala ku tak berambut..hehe..erm,tapi tak pelah..satu tu dah dibeli dek kawan..berkenan katanya tengok ana pakai..erm..tak apa juga..tak adalah ana rambang mata nanti nak pakai yang mana satu..dapat balik juga duit tu..herm..

Bookmark and Share

  


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-01-08 23:09


bestnya dapat cakap dengan ibu.. rindunya :welcome:

Bookmark and Share

  


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-01-08 23:33


Ni haaa.. terlintas sangat di hati saya!!! siasat cepat!!!! hot2!! hot2!!!

http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=35444&forum=3#f497784

Bookmark and Share

  


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 04-01-08 23:40


bismillahhirrahmanirrahim..

erm..sayaaaaaaaaang dia.. ;-) (ma,ayah,adik,kakak,abang ipar,baby)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-01-08 23:45


Pada 04-01-08 23:33 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Ni haaa.. terlintas sangat di hati saya!!! siasat cepat!!!! hot2!! hot2!!!

http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=35444&forum=3#f497784


samalah...setakat ini saya masih nak bersangka baik lagi..
tak mahu komen dulu sebab saya tak pernah ber pm mahupun ber ym dengan durrah ni.

saya nak tunggu komen dari orang yang rapat dengan durrah seperti ummusafiah dan mama_iman.


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-01-08 23:54


hu2...terpaksa edit major balik silap ..kasihan kat owl_um..maaf ek...rasanya macam ada org perasanla...hik3..malunya...iyalah,kita bukannya pakar kan....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 00:00


tak apalah, saya pun major tu jugak :D

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 00:26


huhu macamlah saya online 24 jam..
tak dapat logout tadi..

Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 00:30


diriku bukan berprasangka buruk pada insan lain.. cuma kadang-kadang rasa musykil itu muncul..

Bookmark and Share

  


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 00:35


diriku kata bersangka baik untuk diriku yang dah meremang bulu roma..
huhu seram sejuk..

Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 05-01-08 01:56


nak sekeh kepala princeyoong yang menyamar bintufurqan...ehehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 02:13


ngantuk ni... tapi demi bintufurqan... kusengkang mata ini... bia nebes ni hilang cepat...

nebes... nebes,,, nebess....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 06:29


hari ni sabtu, mesti sikit saja yang online ukhwah hari ni..
gempar gempar.. menanti penyiasat2 ukhwah


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 06:53


tengah terfikir bagaimana perasaan mereka yang rapat dengan bintufurqan bila mengetahui berita sebegini...mujurlah saya tidak attach sangat dengannya sekadar menganggap dia adik. tapi rasanya sedikit sebanyak terkena juga..
setakat ini makin banyak kemusykilan yang timbul...sebaliknya masih tiada lagi bukti yang dapat menyangkal kebenaran isu yang ditimbulkan oleh safa_indah

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 07:04


adakah mohamad dah sihat? :bunga: :bunga:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 08:09


!!! QUOTE !!!

adakah mohamad dah sihat? :bunga: :bunga:


da sihat.... Alhamdulillah.. err..adakah bintuFurqan itu kakisamun yang mengalami masalah identiti yang berkecamuk?

Bookmark and Share

  


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 08:41


Pada 05-01-08 08:09 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

adakah mohamad dah sihat? :bunga: :bunga:


da sihat.... Alhamdulillah.. err..adakah bintuFurqan itu kakisamun yang mengalami masalah identiti yang berkecamuk?

Assalamualaikum...

alahamdulillah...ana sudah sihat seperti dulu.cuma luka tu, masih belum kering sepenuhnya...

------------------------------------------------------------------------------------
bagaimanakah nanti bila datangnya...hari untuk memulakan sesuatu yang baru....


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 05-01-08 09:23


serasa nak pening2 baca siasatan yang d buat ol safah_indah..
masi nak berfikir kejap.....
haruskah rasa keliru begini......
entah nak cakap apa....



Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 05-01-08 09:42


ummu lagi seram sejuk ni..Ya Allah...macam nak ngis lagi rasanya

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 10:10


alhamdulillah EM dah ok..

masih tak perpujuk lagi si ummu sayang ni..

ummu hari ni dah nak tinggalkan sabah kan..
hati-hati tau :bunga:

pasal kes tu, haraplah ummu ambil berat ya.. maksud akak bukan peningkan kepala tapi..kalau memang meragui, jangan pula tak percaya...

sekarang risau dengan ummu..maaf ummu bukan nak menakutkan..
tapi akak betul risau ni..

harap ummu tak pernah bagitahu betul-betul apa yang spesifik tentang ummu..tempat tinggal dan harap lagi ummu tak pernah tunjuk gambar..

ummu jangan merajuk dengan akak lagi..tak nak ummu merajuk
akak nangis tau..
kan dah nangis
tak pernah lagi ada orang "mengada2" dengan akak ni..
ni yang sayang ummu
rasa ummu macam adik untuk akak yang tiada adik

maaf mencoret lintasan hati di sini
sayang ummu :bunga:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 05-01-08 10:21


k.skinah...terima kasih :bunga:
ummu memang mgada2..hehe...
memang sensetip dengan org even tak kenal pun..hehe..jahatnya ummu ni buat akak macam ni kan..hehe
sayang akak juga:bunga: :bunga:
tak merajuk da..jangan ngis2..ummu lagi kuat ngis nanti..hehe

um..betul..hari ini last kat uma..nak pergi packing barang ni tapi dengan kes macam ni..masi nak menugu pula depan pc ni.huhu

...........



tapi pasal kes yang masi dalam siasatan tu..ummu masi serahkan pada yang pakar..
kalau betul siasatan yang d buat ummu adalah mangsa...haha...macam nak menjerit tau kat rumah ni tau.......tidakkkkkkkkkkkkkk..



Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 10:30


terima kasih ummu..huhu lega hati akak :welcome:
takpa sekali-sekala mengada2 dengan akak takpa..
biar akak merasa kakak :-)
jangan selalu nanti ada orang jadi kakak garang.. :-P
takdalah.. :bunga:


ummu cepat pergi packing barang tu..
jangan tunggu depan pc..
nanti "itu" gembira sebab ummu tunggu
lepas siap kerja tengoklah lagi... :bunga:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 10:32


!!! QUOTE !!!

tapi pasal kes yang masi dalam siasatan tu..ummu masi serahkan pada yang pakar..
kalau betul siasatan yang d buat ummu adalah mangsa...haha...macam nak menjerit tau kat rumah ni tau.......tidakkkkkkkkkkkkkk..


jangan risau, pasukan penyiasat ukhwah.com yang didatangkan khas dari dua wakil Universiti Malaya iaitu saya dan Miss Syahidatul akan cuba membongkar situasi yang melanda ukhwah.com ini...

Bookmark and Share

  


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 05-01-08 10:36


hehe..nak jadi kakk yang garang erk
ummu pun boleh jadi garang juga..haha :-P

"itu" dalam petikan dia atas siapa...
ooo tau2..huhuh..ba..kejap lagi ummu datang menyemak fail..huh
thanks k.kinah :bunga: :bunga:

...........
macam nak mencoret sesuatu kat diary..
tidakkkkkk...



Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 05-01-08 12:12


petang ni nak kesana..mudahan2 selamat..tb2rasa takut..
YA Allah

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 12:13


emm pewot sateet :cry: :cry:



Bookmark and Share

  


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 12:58


Pada 05-01-08 08:09 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!



da sihat.... Alhamdulillah.. err..adakah bintuFurqan itu kakisamun yang mengalami masalah identiti yang berkecamuk?


burung antu... :jangan:
walaupun selalu gaduh dengan kakisamun, tapi jangan sampai begitu...
dia hanya keliru identiti saja.... :jangan:

minta mahap balik.... :jangan:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 13:05


pening juga kepala memikirkan penyiasatan tentang kes bintufurqan.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 05-01-08 13:47


tiba-tiba terasa benci.................!!!
xsukanya ada org macam tu..huh..
tak baik lah brkata macam tu..ish

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 05-01-08 13:50


Assalamualaikum
OU...janganlah terlalu sadis.....tak elok menyamakan orang itu dan orang ini... :jangan:
manusia kan banyak kelemahan....elok kita lihat kelemahan diri kita.....dan perbaiki.... :welcome:



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 05-01-08 13:51


rasa nak mitik airmata ni........
buangkanla perasaan ni Ya Allah..jahatnya aku

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 05-01-08 14:07


tak suka..tak suka........

susahnya nak cakap..biarla..biarla.........

(maaf kerana banyak berposting d sini.....)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 14:08


saya perasan id princeyoong07 tengah online...
adakah saya seorang yang perasan ni?...

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 20:08


Kenapa kebelakangan ini asyik lapar saja..
tiap malam boleh habiskan 2 bungkus nasi lemak
oh tidakkkk..adakah ini disebabkan gastrik ini..
budak kecil mengalahkan orang tinggi..
kawan pun dah perasan makin bulat pipi..
berat naik 1 kilo saja..huhu nak 3 kilo lagi


adikku smile_roses adakah ini normal?
adakah orang kurus lebih tinggi kadar metabolisme berbanding orang berisi?
betulkah kalau gastrik berat badan takkan naik?

walaupun kurus, tak semestinya rendah kolesterol kan?


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

izzz81
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19761
Posting: 125

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 20:52


tengah memikirkan tentang jodoh dengan siapalah ni..
ada org nak tapi boleh ke teruskan bersama si dia..??

Bookmark and Share

  


  Member Information For izzz81Profil   Hantar PM kepada izzz81   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 05-01-08 21:17


hmm...
tengah memikirkan debaran untuk hadapi SPM 2008
ambil 12 subjek..
mampukan diri ini untuk menjadi paediatrics(doktor pakar kanak-kanak)..
dan apakah kesudahan penghayatku..

tengah memikirkan lagi pasal sekolah..
apa sumbanganku..
uih, serabut sungguh otakku..

tengah memikirkan dapatkah diri ini mewakili ke debat UIA lagi tahun ini..
mungkinkah parents kasi pergi atau tidak?

hmm...
pandanglah masalah sebagai satu peluang..bukan penghalang..
bila ada Allah, semuanya jadi senang
masalah bukan untuk diratapi..namun untuk diselesaikan

Bookmark and Share

  


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 21:45


letih pula hari ni...
baru balik dari jumpa member2 ...
balik tadi dalam keadaan hujan renyai2..
melalui penang bridge dan highway ...
nak berehat dulu..
cukuplah apa yang berlaku hari ni..
kalau rajin, sekejap lagi online lagi..
alamak, tak sampai seminggu lagi..

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 05-01-08 22:17


masih lagi bermain2 d fikiran ini...
sama ada nak atau taknak...
hanya kerana dia seorang....
hmmm...entah lah...masih belum diputuskan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

idie04
WARGA SETIA
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20831
Posting: 413
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-01-08 22:22


dah nak dekat setahun tak online kat ukhwah :)..rindu rasa...:D

Bookmark and Share

  


  Member Information For idie04Profil   Hantar PM kepada idie04   Pergi ke idie04's Website   Quote dan BalasQuote

zatil_alwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.12.2007
Ahli No: 31993
Posting: 206
Dari: kuala selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 23:47


kalau nak dibandingkan kualiti sistem pendidikan negara kita dengan negara lain, apa kelebihan dan kekurangan kita? :berfikir: :berfikir:
dan apa pula kelebihan dan kekurangan negara lain? :berfikir: :berfikir:
apa ek....huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For zatil_alwaniProfil   Hantar PM kepada zatil_alwani   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 00:41


sakitnye mata nak tengok screen komputer. rabun dah kuat... spek tak pakei.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 00:44


nampaknya macam dah satu keluarga pulak masing-masing meluahkan perasaan kat sini, jangan sampai sakit mata macam daeng dah lah...hukhukhuk :sopan:


-----------------
Photobucket

MaSyAraKat HRmONi KeLuARga bahagia


Bookmark and Share

  


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_aLfA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2007
Ahli No: 30865
Posting: 217
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 00:46


nak baca buku @ novel ek.....
pening nak pilih antara keduanya..:-?

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah_aLfAProfil   Hantar PM kepada muslimah_aLfA   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 00:48


kena siapkan pbl
dr gopal.. huh, kenapa teringat kat dia
maybe pbl dengan dia hari isnin ni..

Bookmark and Share

  


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

qinairaaa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30115
Posting: 68
Dari: pantai remis, manjung, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 01:09


susah juga bila dah tak jadi budak sekolah ini ek. dulu ingat senang tak payah pakai baju sekolah, tak payah bwt homework..... tapi sekarang rindu pula nak bwt semua tu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For qinairaaaProfil   Hantar PM kepada qinairaaa   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 03:25


oh thesis ku..tukar lagi tarikh presentation...takpa ada hikmah
tatatititutu....zzzzzzzzzzzzzzz


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-01-08 09:24


penatnya jogg...tak mengapa..bertahan...kena jog jugak..kalau tak markah ujian kecergasan nanti rendah..uwaa..huhu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

insanie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.09.2005
Ahli No: 19223
Posting: 99
Dari: kUANTAN, PAHANG

Pahang  


posticon Posting pada: 06-01-08 10:16


lapar lah... hari ini nak makan apa ek... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For insanieProfil   Hantar PM kepada insanie   Quote dan BalasQuote

klate_girl
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.10.2006
Ahli No: 26984
Posting: 85
Dari: UM K.L

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 10:24


Aku tengah berserabut sekarang ni...tension sebab lectrer aku nak latihan ilmiah aku yang dah siap dijilid tengah bulan 2 ni..dah lah aku kena handle projek kolej lagi sem ni...tensionnye...semua org tengah push aku sekarang ni...Kenapa lah mereka semua kejam,bagi lah aku peluang untuk bernafas sikit......nak lepas geram ni!!!!

...HaNYa TuHaN YAng TaHu.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For klate_girlProfil   Hantar PM kepada klate_girl   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 11:06


kenapa hari ini ramei urang masuk ukhwah?

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 11:07


ramei ke daeng? teman nampak 14 org saja..
semalam paling ramai teman nampak..

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 06-01-08 11:10


saya nak pergi manchester united..bila agaknya boleh saya lepas pergi kesana?

Bookmark and Share

  


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-01-08 11:11


terdetik kat hati..mana along ni..
Kenapa lama tak online..banyak benda yang along tak tahu ni..
pasal kes SSDK...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 11:19


huh berdebar jantungku..
kejap lagi meeting..
haraplah ketua unit tak tanya perkembangan researchku..
oh tidak...nak gugur rasanya hati... :cry:
biar putih tulang jangan putih mata
tapi memang pun bola mata putih..


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-01-08 11:20


Pada 06-01-08 11:06 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa hari ini ramei urang masuk ukhwah?


urang = orang

Bookmark and Share

  


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-01-08 11:22


jangan lah gugur hati k.kinah..
nanti da gugr sapa nak kutip..
sapa nak sayang ummu lagi

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 06-01-08 11:30


ana nak balik.... uwaaa.... :cry: ada kat ofis ni... cepatlah...org nak balik ni... uwaaa... :cry:



Bookmark and Share

  


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-01-08 11:38


mcamane nak nasihat..tutup saja telinga..dengar nasyeed..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-01-08 12:03


teringat kat kak sadiqah..
maaf kak atas jemputan tu tapi saya tak dapat nak join..
maaf sangat..

masi pening2

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

NazRie
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15491
Posting: 53

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 12:13


nak bertaubat... ya Allah, lindungilah diriku drpada godaan syaitan dan hawa nafsu.amin.

Bookmark and Share

  


  Member Information For NazRieProfil   Hantar PM kepada NazRie   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 12:40


lama tak nampak kakisamun . . .

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

samudra
WARGA SETIA
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20847
Posting: 721
Dari: Tanah Melayu

stkitts_nevis   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 12:44


Tak nak mati lagi..nak hidup lama lagi..perut dah lapa ni.

Bookmark and Share

  


  Member Information For samudraProfil   Hantar PM kepada samudra   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 12:46


Pada 06-01-08 12:40 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

lama tak nampak kakisamun . . .

salam...

betul juga.

terasa juga bila dia tiada ye?... :-D

kalau dia ada.... asyik kutuk-kutuk dia saja..

entah lah...


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-01-08 12:48


sama dengan EM dan bro..

Kenapa dengan along kakisamun erk..hmm

terasa dengan owl agaknya..(Sorry owl)

along..


along...



Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 12:49


Pada 06-01-08 12:46 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-01-08 12:40 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

lama tak nampak kakisamun . . .

salam...

betul juga.

terasa juga bila dia tiada ye?... :-D

kalau dia ada.... asyik kutuk-kutuk dia saja..

entah lah...



p/s : along rehat.. :bunga:

em....apa ye yang terlintas...em...
banyak betul duit habis hari ni.. :oops:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

  


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 12:52


Pada 06-01-08 12:49 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-01-08 12:46 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-01-08 12:40 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

lama tak nampak kakisamun . . .

salam...

betul juga.

terasa juga bila dia tiada ye?... :-D

kalau dia ada.... asyik kutuk-kutuk dia saja..

entah lah...



p/s : along rehat.. :bunga:

em....apa ye yang terlintas...em...
banyak betul duit habis hari ni.. :oops:


salam..

hhhmmm...... :berfikir: lama juga ye tak nampak nuranys.

baru hari ini nampak..

study ke?


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 12:56


erm...lamanya xantr pm kat adik seorang tu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 13:25


Pada 06-01-08 12:52 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!


salam..

hhhmmm...... :berfikir: lama juga ye tak nampak nuranys.

baru hari ini nampak..

study ke?



em..lama dah jugak tak jenguk ukhwah..

study minggu depan start...



-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

  


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 13:58


Pada 06-01-08 11:22 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!


jangan lah gugur hati k.kinah..
nanti da gugr sapa nak kutip..
sapa nak sayang ummu lagi


tak payah kutip, nanti pandailah dia balik sendiri..
takpa nanti akak cari orang lain untuk sayang ummu :-D

tatatititutu... out.. :bunga:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 14:08


saya nampak kapten semut di situ :welcome:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 15:25


Kenapa orang suka cakap berlapang dada dan manusia cepat sangat buat kesimpulan :-?

mana ummu :oops:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 18:33


hish.. terlintas di hati saya. Kenapa saya tengok ramai betul orang online waktu sekarang ni ek?

terpikir, orang-orang ukhwah ni duduk depan komputer saja ke??

especially detective conan_UM tu haa... 24 jam online... :hammer: budak ni patutnya sedang menyiapkan thesis...

broshahir dan cik kinah juga... hehe :-P cik kinah pun patutnya sibuk risaukan masters nya...

begitu juga mohamad dan prof daeng.. mohamad kena rehat sebab sakit..

tuan kapten pun kadang-kadang juga... hoho.. kapten kena buat kerja researchnya juga...

cik ismi atikah pula, kejap ada kejap tak ada... adess adess.. pun patut siap kerja thesis... huhuhu

dan saya pula, patut pergi dapur memasak sekarang ni.. huk huk

p/s: saja jeq ye kawan-kawan.. hikss


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 18:48


Sedih..gembira..tenang..resah..silih berganti.

Kenapa tiba-tiba rasa diriku bertepuk sebelah tangan. Mana tangan lagi satu?

Dah lama tak bermesra dalam ukhwah, rasa macam alien saja

merepek saja...pergi solat maghriblah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 19:49


Pada 06-01-08 18:48 , samirah posting:

!!! QUOTE !!!

Sedih..gembira..tenang..resah..silih berganti.

Kenapa tiba-tiba rasa diriku bertepuk sebelah tangan. Mana tangan lagi satu?



sabarlah kesabaran..huhu pinjam ayat juga macam cik ismi :-P
siapa punyalah ayat tu..buat-buat tak tahu sajalah :sopan:

:-o tangan satu lagi tu ada saja..tak tengok betul-betul ya.. :-P

huss jangan bocorkan apakah hubungan kita..bahaya..
biarlah CI saja tahu


CS, takpa agaknya tak lama lagi broshahir tu jarang dah online..
countdown 1 minggu lagi tu :berfikir:

pandainya CS masak :terliur: mesti masak biskut :terliur:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-01-08 20:15


Pada 06-01-08 18:33 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

hish.. terlintas di hati saya. Kenapa saya tengok ramai betul orang online waktu sekarang ni ek?

terpikir, orang-orang ukhwah ni duduk depan komputer saja ke??

especially detective conan_UM tu haa... 24 jam online... :hammer: budak ni patutnya sedang menyiapkan thesis...

broshahir dan cik kinah juga... hehe :-P cik kinah pun patutnya sibuk risaukan masters nya...

begitu juga mohamad dan prof daeng.. mohamad kena rehat sebab sakit..

tuan kapten pun kadang-kadang juga... hoho.. kapten kena buat kerja researchnya juga...

cik ismi atikah pula, kejap ada kejap tak ada... adess adess.. pun patut siap kerja thesis... huhuhu

dan saya pula, patut pergi dapur memasak sekarang ni.. huk huk

p/s: saja jeq ye kawan-kawan.. hikss



terpikir..Kenapa CS rajin tengok org yang online ye:berfikir:
CS ni mesti jarang online tapi selalu memrhati kan..uhuk..uhuk(nak try..tesT)



Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-01-08 20:16


Pada 06-01-08 13:58 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-01-08 11:22 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!


jangan lah gugur hati k.kinah..
nanti da gugr sapa nak kutip..
sapa nak sayang ummu lagi


tak payah kutip, nanti pandailah dia balik sendiri..
takpa nanti akak cari orang lain untuk sayang ummu :-D

tatatititutu... out.. :bunga:


Kenapa nak cari lain..
k.kinah da tak sudi ke :-( :-(



Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-01-08 20:23


Pada 06-01-08 18:48 , samirah posting:

!!! QUOTE !!!

Sedih..gembira..tenang..resah..silih berganti.

Kenapa tiba-tiba rasa diriku bertepuk sebelah tangan. Mana tangan lagi satu?

Dah lama tak bermesra dalam ukhwah, rasa macam alien saja

merepek saja...pergi solat maghriblah.



lama tak nampak.. :welcome:

p/s : bila biasiswa nak masuk..hehe :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 20:27


Assalamualaikum

strawberry_ungu.
lama juga tak nampak. rindu ke? hehe. malumlah sekarang susah dapat line, laptop pun banyak buat hal.

eh, macam tahu-tahu saja, saya pun tengah tunggu duit biasiswa lah ni. huhu.

Bookmark and Share

  


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 20:31


CS,

Alamak, ukhwah sekarang ni dah ada agen-agen penyiasat terlatih, lupa pula. Jadi kena keep the secret baik-baik. Oklah. 8-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 20:32


:-) ... "سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم "


-----------------
wahai orang-orang yang berIMAN, ucapkanlah...


Bookmark and Share

  


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 20:36


subhanallah wabihamdih subhanallah hil azim..
halusnya tulisan...dah besarkan web page baru nampak..
sementara waktu masih ada, bolehlah mengkerapkan diri mengonline di sini .. :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 20:55


ummu :lol:
ni nak asah bakat penyiasat ke ni?
sini pun dia nak menyiasat..
kes laling tak selesai lagi :-P

manalah tahu hati ni tak berpaling lagi..
taklah ummu kesunyian..uish apa aku mengarut ni.. :-?

erm macamana broshahir dapat cari posting pertamanya :-?
ada petua ke?
saya pun nak tengok juga..macamanalah masa saya belum "matang"
kat ukhwah ni..

salam ukhwah :sopan: :-P

ok lah melawat ummu saja ni.. tatata ummu.. :bunga:
tiba masanya akak harus berjuang tapi..laparlah pula..
kenapalah malam ni tak ada jual nasi lemak :cry:

buat seseorang yang mengerti..

erat persahabatan bukan pada banyaknya perkataan,
mesra persahabatan bukan pada banyaknya ketawa bersama,
terjaganya persahabatan bukan kerana manisnya mulut berbicara,
kerana aku bukanlah orang yang banyak bicara dan pandai berkata2
tersimpan kasih dalam hati,
selalu tak terzahir tapi sentiasa dalam ingatan dan doa..
insyaAllah..

huhu lintasan hati di saat ini..wassalam..


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 21:04


!!! QUOTE !!!

erm macamana broshahir dapat cari posting pertamanya
ada petua ke?
saya pun nak tengok juga..macamanalah masa saya belum "matang"
kat ukhwah ni..


erm..selalunya mula-mula masuk ke forum..mesti kita perkenalkan diri atau bagi salam...jadi saya tergerak cari kat jejak ukhwah...
tapi saya start cari dari tarikh register...
diizinkan Allah, saya terjumpa :)


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-01-08 21:05


Pada 06-01-08 20:27 , samirah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

strawberry_ungu.
lama juga tak nampak. rindu ke? hehe. malumlah sekarang susah dapat line, laptop pun banyak buat hal.

eh, macam tahu-tahu saja, saya pun tengah tunggu duit biasiswa lah ni. huhu.



rindu juga.. :welcome: ..strawberry selalu saja kat ukhwah ni..time2 ni sajalah..selepas ini mb quite sibuk..6 subjek sem ni.


p/s : sama-sama lah kita tunggu duit biasiswa masuk ye..menghitung hari :oops:

Bookmark and Share

  


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 21:09


:-) Assalamualaikum....


    Tengah sedih...mmmm...it so...i dont know what to say...


    Tengah pening dengan subjek adab balaghah...tak berapa lama lagi imtihan....

Rindu kat arwah mak...kat abah..kat adik2.....

Rindu kat Malaysia...

     :roll: :roll:


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

  


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-01-08 21:10


tengok kak kinah ni..

eee nak mjenguk saja ke...bzy dengan nasi lemak pula tu..
nasi lemak borink dengan k.kinah agaknya..tu yang tak jual :-P

nak jadi penyiasat kecil2lan saja..(macam org selalu cakap)hehe

tak apalah kak...stdy2...hehe
misi bermula esok...nak cari annual report..mana compny yang buat investmnt kat company lain erk..fikir-fikir kejap..hmmm



Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 21:46


bosan...tak tau nak buat apa....tengah risau dapat smbung belajar ke tak...harap-harap dapat...

Bookmark and Share

  


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

faizatul
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.02.2007
Ahli No: 28760
Posting: 122
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 22:06


sedihhhh...... :-( paper finance sangkut.....terasa berat pula kepala ni fikir.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For faizatulProfil   Hantar PM kepada faizatul   Quote dan BalasQuote

jannahtul_firdaus
Warga Rasmi
Menyertai: 21.11.2005
Ahli No: 20407
Posting: 20
Dari: Bumi_Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 22:17


Ya Allah, jika aku tersilap langkah pada tawakkal ini, tunjukkan lah aku jalan pulang yang sebenar...Engkau mudahkan lah segala padaku ...ameen ya Rabbal...

Bookmark and Share

  


  Member Information For jannahtul_firdausProfil   Hantar PM kepada jannahtul_firdaus   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-01-08 22:22


bolehka kaki ku yang telah '......' ini melangkah ke kelas..
kak yati.. miss u very much... adik rasa nak nangis sekarang :cry:


-----------------
engkau selalu lupa
sedang hatimu tetap lalai
padahal umur kian tiada
namun dosamu makin bertambah


Bookmark and Share

  


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-01-08 22:25


mawar tersenyum sakit apa..

ka sama macam ummu....
ummu pernah lumpuh......



Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-01-08 22:42


sok ada perhimpunan..start pukul 7.30pg..huhu..awal betul. macam pergi sekolah pulak..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» taipkan apa yang terlintas dihati anda sekarang...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 6

Go To Page: 1 · 2 ... 5 · 6  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.183077 saat. Lajunya....