Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, nescaya banyaklah kepayahan dan kesusahan melaluinya, panjang jalannya dan banyak rintangannya."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 20
Ahli: 0
Jumlah: 20




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 27 hari yang lalu
izdham: 36 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 46 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: bagaimana rupa anda masa darjah satu ek?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» bagaimana rupa anda masa darjah satu ek?

Please Mendaftar To Post


Oleh bagaimana rupa anda masa darjah satu ek?

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-11-07 14:23


uiks...........mesti kiut kan, tapi ada juga yang masih meleleh hingusnya..nangis takut ditggalkan mak.terpaksalah mak kena tunggu kat luar kelas sampai habis kelas.huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 10-11-07 14:24


kiut miut begitu masa kekecik dedulu...hehe :-)


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-11-07 14:25


.. rajin ang ini buka topik ek..:lol: macam biasa lah.. rambut mesti sikat tepi.. wow.. macam pelakon MGR.. cuma mata aku tak merah..:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 10-11-07 14:29


Assalamualaikum
kiut miut......memang tak boleh nak cakaplah...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-11-07 14:41


comel...haha itu kata seorang kakak drjah 6 lah..
besnye masa darjah 1.. memang tak boleh lupa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-11-07 20:23


assalamualaikum...
dajah 1???
comot..itu perkataan tepat untuk menggambarkan diriku..:)
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-11-07 21:12


dajah 1????
kiut agaknya...hehe tapi tak pandai nak uruskn diri lagi...
berat sofya masa 2, 14kg saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-11-07 21:58


masa darjah 1...
muka bebudak baik yang nakal...
comel yang comot...
cute yang disukai ramai... muahaha...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 10-11-07 22:13


Assalamualaikum wwt...

Hmm..darjah 1..zaman kekanak riang... :sopan:
Kelakar jugak bila ingat balik..tudung sekolah
main sarung saja...rupa ana..erm :berfikir:..comute
ehehe comot + cute = comute:-D

Wassalam


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-11-07 22:37


Pada 10-11-07 21:12 , sofya posting:

!!! QUOTE !!!

dajah 1????
kiut agaknya...hehe tapi tak pandai nak uruskn diri lagi...
berat sofya masa 2, 14kg saja


.. mak ai.. sama berat macam sekampit beras saja ini.. hehe.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

nique_hanna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5934
Posting: 141
Dari: darul takzim.

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-11-07 22:43


salam...
erm..darjah 1?

hehe....tak terurus sangat agaknya..lagi-lagi lepas time rehat... :-D
yang penting...tang comey itu...under control lagi lah... :-)


-----------------
'gantikanlah yang telah hilang..tumbuhkanlah yang telah patah..ku inginkan bahagia..di dunia dan akhirat..pada Mu tuhan ku mohon segala.......'


Bookmark and Share

    


  Member Information For nique_hannaProfil   Hantar PM kepada nique_hanna   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-11-07 22:45


time kecil-kecil berisi sikit...
em...nakal2 juga....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-11-07 22:58


ciut miut time kecil-kecil...time dah beso ini dah tak ciut miut dah..hehe :-P :sopan: :-D
[ Telah diedit oleh: raihan2004 pada 10-11-07 23:02 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-11-07 23:07


Pada 10-11-07 22:58 , raihan2004 posting:

!!! QUOTE !!!

ciut miut time kecil-kecil...time dah beso ini dah tak ciut miut dah..hehe :-P :sopan: :-D


dulu time kecil-kecil selalu melancong...
dalam aeroplane mesti pramugari itu cubit2 pipi(apa nak jadi ini)
cute lah katakan dan mesti dapat mainan lah gule2 lah...huhu :sopan: :sopan:


-----------------

"prevention is better than cure"


[ Telah diedit oleh: adam_muslimin pada 10-11-07 23:08 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 01:07


rupa?alamak dah lupa pula.hehehehehehe kena cari gambar saya dulu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 02:28


tak ada sesiapa yang nak letak gambar darjah1 kat sini? letaklah.. bagi orang kenal sikit..hehe angkabut letak dulu ya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 08:24


darjah 1?
...mestilah cute walaupon muka comot hehe...:sopan:
ha'ahlah antarlah gambar antum2 masa darjah 1.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 11-11-07 09:33


Pada 10-11-07 22:13 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wwt...

Hmm..darjah 1..zaman kekanak riang... :sopan:
Kelakar jugak bila ingat balik..tudung sekolah
main sarung saja...rupa ana..erm :berfikir:..comute
ehehe comot + cute = comute:-D

Wassalam



ni adik beradik komuter ke.....??? :-o



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 10:07


darjah 1ek..hehe...cute agaknya...pakai tudung lagi tu..hehe.. :sopan:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 21:55


hantar lah gbr antum semua.....boleh ana tengok2kan.hhehe....

Bookmark and Share

    


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 22:02


luperla bagaimana rupernyer...gambar pun entah kemn...comot agaknya...hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

farah_humaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.11.2007
Ahli No: 31651
Posting: 55
Dari: kedah

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 22:24


hehe kalau teringt zaman darjah 1 dulu memang kelakar...:grin:

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_humairaProfil   Hantar PM kepada farah_humaira   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 11-11-07 22:49


memang kelakar.....

masa 2 kecik lagi....tapi nakal....

bertudung tapi comot...suka main kat lua....pas 2 balik baju kotor...=p

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 00:26


Pada 10-11-07 22:37 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-11-07 21:12 , sofya posting:

!!! QUOTE !!!

dajah 1????
kiut agaknya...hehe tapi tak pandai nak uruskn diri lagi...
berat sofya masa 2, 14kg saja


.. mak ai.. sama berat macam sekampit beras saja ini.. hehe.. :-D


hehe..sekarang dah jadi 3stgh kampit dah... :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-11-07 03:59


masa ana darjah 1 tahun 1980 dulu...kiut miut saja....:-)

tapi sayang tak ada gambar...

yang ana ingat masa tu tak rasa janggal pergi sekolah..tu sajalah...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 12-11-07 04:36


Pada 10-11-07 14:23 , angkabut posting:

!!! QUOTE !!!

uiks...........mesti kiut kan, tapi ada juga yang masih meleleh hingusnya..nangis takut ditggalkan mak.terpaksalah mak kena tunggu kat luar kelas sampai habis kelas.huhuhu


hang seorang saja agaknya yang macam ni....


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 12-11-07 05:23


waktu darjah satu.....muka budak baik, ciut, rambut sikat tepi sebab mak yang tolong sikatkan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 11:08


haha..ramai yang rambut sikat tepi ni..sebab mak sikat..kalau dia sendiri sikat tak tau lah..

1st day pergi school sampai drjah 2 agaknya abah yang mndi kan..haha
siap pakai kan baju..macam patung saja saya sebab tak nak pergi sek..takut kena tinggal..pada hal dah pergi tadika kan..entah rso apa..pstu mama siapkan rmbut..masa tu sek cina darjah 1 saya tak pakai baju kurung dengan tudung lagi..pstu srapan..kena bawa bekal lagi.. sampai sek risau saja..rasa macam muka comot saja walaupun cute.tak nak senyum..haha tapi tak nanges..masa tdika saja nanges..time rehat abah datang..haha..
larat nak mlayan begini?adehh..anak sulung dia..adk2 tak ada pula begini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 12-11-07 11:12


erm..bagaimana ye..?? herm..comel semestinya..hehe ;-) :lol:


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-
[ Telah diedit oleh: sufti_ilham pada 12-11-07 11:13 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 11:46


erm..bagaimana erk..
hehe..dengan tudungnya senget..bedaknya bertompok2..hehe..lepas itu bawa botol air yang besar gedabak tu..hehe..comot..
apa-apa pun..tetap comel...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 12-11-07 11:56


comot...tapi comel... :kelip: sekarang ni pun still maintain comel.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

sakinah283
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26864
Posting: 260
Dari: Ampang-Bangi

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 12:33


rupa sendiri tak ingat sangat tapi kata mak , saya ni kurus keding saja...hehe...
sekarang dah tinggi macam galah...hehe...kurus juga...maintain kata org...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinah283Profil   Hantar PM kepada sakinah283   Pergi ke sakinah283's Website   Quote dan BalasQuote

Ninja85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2007
Ahli No: 31536
Posting: 218
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-11-07 13:52


assalamualaikum.
tak tau lah bagaimana ek rupa kita masa darjah stu. nak tengok gambar pun tak ada.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ninja85Profil   Hantar PM kepada Ninja85   Quote dan BalasQuote

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 14:00


alhamdulillah....ramai yang mengaku comel:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

dy_hearty
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30734
Posting: 57
Dari: perak

canada  


posticon Posting pada: 13-11-07 02:55


uihhhh comot sangat-sangat...almaklumlah sebab dapat piala paling nakal...hehehe;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For dy_heartyProfil   Hantar PM kepada dy_hearty   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-11-07 15:04


rupa masa darjah satu?hihihi
cute saja...pakai gaun pergi sekolah...lau tengok gambar mesti nak tergelak balik...
masa pergi sekolah kemas saja...balik sekolah...ha...serabai saja...baju mesti kotor...rambut tak payah cakap lah...hihihi....tapi tak lah serabai mana...ok lah...hihihi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 15-11-07 18:12


cute saja..selalu saja kena kaco dengan kakak2 kat sekolah menengah ..kukuk..=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 15-11-07 18:29


Assalamualaikum...

belemoih atau comot... hehehe... itula ana..

:-).

:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 08:41


comel dan kemas..
kakak yang ikat rambut dan spray rambut depan..hehe jadi keras..

masih ingat ada budak lelaki dalam kelas kata suka rambut saya..huhu..kerana rambut.. :sopan:

:bunga: :bunga: :bunga:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

rabiyatul
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.09.2005
Ahli No: 19292
Posting: 26
Dari: Kuala Lumpur

turkey   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 10:20


Assalamualaikum
Kalau ana, ana memang comel, tapi ana tak pakai lagi tudung waktu tu, ana pakai tudung waktu darjah 2...
memang rambut ana panjang sangat, mungkin itu yang menambah kecomelan ana :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For rabiyatulProfil   Hantar PM kepada rabiyatul   Quote dan BalasQuote

Annursyam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10824
Posting: 317
Dari: Jelapang padi

Kedah  


posticon Posting pada: 23-11-07 10:32


kikiki...kemetot..
masa darjah satu pakai skirt lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AnnursyamProfil   Hantar PM kepada Annursyam   Pergi ke Annursyam's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 10:33


masa tu tak pakai spek lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 10:37


budak kecik yang comot... :sopan: :-D


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

izzahtulsakinah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2006
Ahli No: 27515
Posting: 112
Dari: Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 22:34


senyum sendiri bila tengok topik ini..:)..biasalah bebudak kecil pakai tudung :)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzahtulsakinahProfil   Hantar PM kepada izzahtulsakinah   Pergi ke izzahtulsakinah's Website   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 22:49


masa kecik, mata bulat...hidung penyek..pipi tombam
memang cantik gila ar masa kecik dulu..muahahaha...

Bookmark and Share

    


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 23:02


salam...

hhmmm..

bagaimana rupa mohamad masa kekecik dulu yee..

eerrmm....

haa...kalau tak salah mohamad...

dulu mohamad = cute....huhuhu...ye ke??.

lepas itu.... muncung selalu saja panjang... :-P :-D

hehe....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 23:10


muncung panjang...??? :berfikir::berfikir::berfikir:

agak2nya kat muncung tu boleh sangkut baju tak...???
berapa banyak baju yang boleh diletakkan ek...?

p/s: opsss... maaf dikk... ampun... :welcome: :sopan: :bunga:


-----------------

[ Telah diedit oleh: ismi_atikah pada 24-11-07 16:50 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

shinfay_de
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2007
Ahli No: 31653
Posting: 616
Dari: Wilayah Persekutuan

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-11-07 16:57


bagaimana ye.... seluar koyak kat punggung.... baju asal boleh pakey..lengan baju legam denagn selet hingus.....rambut berserabut menyalahkan sabut kelapa....lumur dengan minyak kelapa...stoking letak getah and then gulung bulat ke buku lali.... :)

alhamdulillah tak merasa semua tu... tapi ramai jugak yang keciknya seperti itu tapi dah besar dan berjaya, berubah 180 darjah.....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For shinfay_deProfil   Hantar PM kepada shinfay_de   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 24-11-07 20:38


Pada 23-11-07 23:10 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

muncung panjang...??? :berfikir::berfikir::berfikir:

agak2nya kat muncung tu boleh sangkut baju tak...???
berapa banyak baju yang boleh diletakkan ek...?

p/s: opsss... maaf dikk... ampun... :welcome: :sopan: :bunga:


salam...

mak ai....
hebat nya dalam berbicara...

ni nak kena komisyen ni... :berfikir: :berfikir:

berapa ye nak kenakan komisyen ni...


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-11-07 22:57


Pada 12-11-07 05:23 , naruto-san posting:

!!! QUOTE !!!

waktu darjah satu.....muka budak baik, ciut, rambut sikat tepi sebab mak yang tolong sikatkan.


alahai comeyynyer naruto-san... hehe

saya masa darjah 1, selalu kena cubit pipi oleh kawan-kawan kepada kakak yang darjah 3 masa tu. selalu jugak diculik pergi ke mana-mana tah ikut akak2 tu... huhuuu...

berterusan hingga darjah 3 agaknya.. :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-12-07 11:21


salam...ana darjah satu d satu ketika dahulu sangatla naif dipandang...kurus kering akibat susah nak makan...tapi tetap kemas ke sekolah..pantang ada kedut di baju...

Bookmark and Share

    


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-12-07 11:53


Pada 24-11-07 20:38 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-11-07 23:10 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

muncung panjang...??? :berfikir::berfikir::berfikir:

agak2nya kat muncung tu boleh sangkut baju tak...???
berapa banyak baju yang boleh diletakkan ek...?

p/s: opsss... maaf dikk... ampun... :welcome: :sopan: :bunga:


salam...

mak ai....
hebat nya dalam berbicara...

ni nak kena komisyen ni... :berfikir: :berfikir:

berapa ye nak kenakan komisyen ni...



:lol: :lol:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-12-07 12:36


Pada 02-12-07 11:53 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-11-07 20:38 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-11-07 23:10 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

muncung panjang...??? :berfikir::berfikir::berfikir:

agak2nya kat muncung tu boleh sangkut baju tak...???
berapa banyak baju yang boleh diletakkan ek...?

p/s: opsss... maaf dikk... ampun... :welcome: :sopan: :bunga:


salam...

mak ai....
hebat nya dalam berbicara...

ni nak kena komisyen ni... :berfikir: :berfikir:

berapa ye nak kenakan komisyen ni...



:lol: :lol:

:D


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

xyamani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26226
Posting: 77
Dari: tepi dinding

yemen  


posticon Posting pada: 02-12-07 13:06


drjah 1?emm..pelajar pertama (darjah 1) pakai baju kurung dengan tudung..masa tu kat sekolah tak ada peraturan pakai tudung lagi..

rupa..comel lah agaknya..hehe..sebab ada senior darjah 5 dan 6 yang suka tolong belikan kuih kat kantin..(pasal tanganku tak sampai kat kaunter tu..huhu)

Bookmark and Share

    


  Member Information For xyamaniProfil   Hantar PM kepada xyamani   Pergi ke xyamani's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-10-08 13:05


darjah 1? hmm teringat zaman kecil-kecil dulu.. darjah 1 taknah beli makanan kat kantin pun.. sebab takut nak beli.. mak ayah bagi duit banyak tu.. balik sekolah pun banyak tu juga duitnya.. sudahnya bawa bekal tiap-tiap hari..
kalau pakai tudung pula,anak tudung ni betul-betul paras kening.. hahaha.. lawak gila bila tengok balik dalam album lama..

Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

PUTERI_FUZA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1975
Posting: 201
Dari: Perth, Australia

australia  


posticon Posting pada: 13-10-08 14:19


darjah satu tak bertudung lagi...
pakai skirt lagi ke sekolah..
mula-mula rajin tapi bila dah lama jadi malas nak ke sekolah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For PUTERI_FUZAProfil   Hantar PM kepada PUTERI_FUZA   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-10-08 14:49


darjah 1 dulu,,,,tetap smart,,rambut belah tepi,,,bju berseterika,,,sluar berside,,,handle basikal tetapi tinggi....pagi saja macam tu,,balik da serabai semuanya...tiap-tiap hari mak basuh unifrom sekolah......

yang bestnya,,time rehat...bawa ns lemak sebungkus..murah hati sangat,,ajak kawan-kawan pergi makan sama..kalau seorang dua ok lagi,,ni sampai spuluh org,,,,xmrasa pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

aquazia1702
Warga Rasmi
Menyertai: 07.10.2008
Ahli No: 35288
Posting: 16
Dari: shah alam

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 10:45


Pada 13-10-08 14:19 , PUTERI_FUZA posting:

!!! QUOTE !!!

darjah satu tak bertudung lagi...
pakai skirt lagi ke sekolah..
mula-mula rajin tapi bila dah lama jadi malas nak ke sekolah..


samalah..drjah satu tak pakai tudung lagi..adalah satu gambar tu bila tengok rasa nak gelak saja..yelah muka budak-budak..sengih nampak semua gigi :-D :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For aquazia1702Profil   Hantar PM kepada aquazia1702   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 10:47


Sememeh + tembam + tudung senget2.. :kelip: :kelip: :kelip: :kelip:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 11:06


pakai skirt lagi masa darjah satu...kadang-kadang pakai baju kurung juga....
ikat tocang....comel juga masa kecik....hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

AmrinHakeem
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.04.2008
Ahli No: 33363
Posting: 386
Dari: GreenyEarth

Selangor  


posticon Posting pada: 15-10-08 11:25


comel sangat .........

tudung masa pagi2 sikit punya lawa sebab mak pakaikan
bila dah petang sampai rumah, skaf sampai tutup dahi :D

kain senget2, main ligan-ligan dengan kawan-kawan......

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrinHakeemProfil   Hantar PM kepada AmrinHakeem   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 11:51


Pada 15-10-08 11:25 , AmrinHakeem posting:

!!! QUOTE !!!

comel sangat .........

tudung masa pagi2 sikit punya lawa sebab mak pakaikan
bila dah petang sampai rumah, skaf sampai tutup dahi :D

kain senget2, main ligan-ligan dengan kawan-kawan......


lorh.. perempuan ke Amreen ini.. ingatkan lelaki..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

halwa_halwa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.09.2008
Ahli No: 34942
Posting: 31
Dari: black water

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 13:00


entah lah...tapi kan masa ana darjah satu,
ramai juga akak-akak kat sekolah tu nak jadikan ana
sebagai adik angkat..
...mungkin ana comel agaknya..
huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For halwa_halwaProfil   Hantar PM kepada halwa_halwa   Quote dan BalasQuote

lailasuhaila
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2008
Ahli No: 35134
Posting: 351
Dari: my heart...

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 11:33


teringat masa kecil-kecil dulu, saya gemuk, jalan tekedek2 pula..hehehehhe tapi sekarang taklah gemuk dan tekedek2.....kenangan silam menggamit perasaan ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lailasuhailaProfil   Hantar PM kepada lailasuhaila   Quote dan BalasQuote

AmrinHakeem
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.04.2008
Ahli No: 33363
Posting: 386
Dari: GreenyEarth

Selangor  


posticon Posting pada: 16-10-08 12:03


Pada 15-10-08 11:51 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!



lorh.. perempuan ke Amreen ini.. ingatkan lelaki..


heheheh... nama glemer saja tu kak hanan...



Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrinHakeemProfil   Hantar PM kepada AmrinHakeem   Quote dan BalasQuote

lebai_y2k
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3792
Posting: 176
Dari: Pokok Sena

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-10-08 16:33


biasala tu,dalam duni siber ni kadang susah nak bezakan lelaki dan perempuan.ana time darjah 1,masih kurang kefahaman agama,pakai seluar pendek saja pergi sekolah,siap simpuh katak lagi dalam kelas..darjah 2 baru start pakai seluar panjang untuk uniform sekolah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lebai_y2kProfil   Hantar PM kepada lebai_y2k   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-10-08 22:29


Pada 10-11-07 14:23 , angkabut posting:

!!! QUOTE !!!

uiks...........mesti kiut kan, tapi ada juga yang masih meleleh hingusnya..nangis takut ditggalkan mak.terpaksalah mak kena tunggu kat luar kelas sampai habis kelas.huhuhu


kiut miut... huhu.. tapi saya tak takut.. sebab ayah saya kerja kat sekolah tu.. abang saya dan akak pun sekolah kat situ juga.. kira protected lah.. siapa berani nak sentuh.. hohoho.. :-P


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

qiu90
Warga Rasmi
Menyertai: 07.10.2008
Ahli No: 35282
Posting: 20
Dari: TERENGGANU

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-10-08 09:33


cute lah jugak..hehe...masa kecil saya gmuk tapi sekarang dah jadi kurus pula...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For qiu90Profil   Hantar PM kepada qiu90   Quote dan BalasQuote

crystalclear
Warga Rasmi
Menyertai: 15.10.2008
Ahli No: 35417
Posting: 1
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 21-10-08 09:53


hmm masa darjah satu, teringat kat arwah abah.. waktu rehat measti abah datang bawa makanan, dan paling mengecewakan, saya tak pandai hargai pun..boleh pulak bagi makanan tu kat kawan yang lain, budget baik lah tu..aih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For crystalclearProfil   Hantar PM kepada crystalclear   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 21-10-08 10:26


Ikat rambut tocang .. Pakai skirt, baju beriron kemas .. :-) Cikgu puji Wawa murid 'well groomed' lagi .. Hhehee!! My Mom yang dress up kan Wawa ..

Masuk Kelas tak nangis sebab ...ramai kawan :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

assakinah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12662
Posting: 53
Dari: universiti malaya kl

Perak  


posticon Posting pada: 21-10-08 10:36


saya pula.. dr darjah satu ibu dah suruh pakai tudung..
punya lah susah.. tudung herot dah jadi trademark..
hua3..

saya masuk darjah 1 awal setahun.. ye lah.. ibu guru beso.. hehe..
setiap aktiviti saya kena pantau dengan cikgu2...
tapi best.. boleh ada jamuan.. ada lah sikit untuk saya , abang dan kakak2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For assakinahProfil   Hantar PM kepada assakinah   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-10-08 12:28


saya pun kiut juga..dulu tak pakai tudung..time 2 rambut perang sangat..rmi org ingat anak org bosnia mana yang sesat..huhu..tapi yang petang saya tetapi comel..:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-10-08 13:05


masa darjah satu saya handsome ..hehehehe..sekarang dah sirna....


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 12:55


mostly kata mereka comel ek....tapi kalau saya lah..saya tak kata saya comel tapi org yang kata saya ni comel....comel sangat....maklumla saya ni dah lah kecil molek org nya..memang selalu jadi tumpuan lah masa sekolah tu sebab kecomelan dan kecuteannya..hehehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

akuhambaALLAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.11.2008
Ahli No: 35981
Posting: 163
Dari: land below the wind

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 13:03


Rupa hamba masa darjah 1 erk?? :berfikir:
rasanya, sama dengan rupa anak hamba yang darjah 1 sekarang ini.....
comel sangat..... :malu: :malu:



Bookmark and Share

    


  Member Information For akuhambaALLAHProfil   Hantar PM kepada akuhambaALLAH   Quote dan BalasQuote

akuhambaALLAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.11.2008
Ahli No: 35981
Posting: 163
Dari: land below the wind

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 13:04


Pada 26-12-08 12:55 , shimaku posting:

!!! QUOTE !!!

mostly kata mereka comel ek....tapi kalau saya lah..saya tak kata saya comel tapi org yang kata saya ni comel....comel sangat....maklumla saya ni dah lah kecil molek org nya..memang selalu jadi tumpuan lah masa sekolah tu sebab kecomelan dan kecuteannya..hehehhe


comel dan cute tahap mana tu shima....??? :-D :-D
sama dengan kecomelan dan kecutean hamba masa kecik ke.... :lol: :-D :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For akuhambaALLAHProfil   Hantar PM kepada akuhambaALLAH   Quote dan BalasQuote

aisyahfarhah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.05.2007
Ahli No: 29995
Posting: 62

malaysia  


posticon Posting pada: 26-12-08 13:31


muka masa kecik?

muka budak innocent ...

tapi muka tak berubah lah sama sampai sekarang..hehe :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyahfarhahProfil   Hantar PM kepada aisyahfarhah   Quote dan BalasQuote

erwina
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8917
Posting: 503
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-12-08 13:48


comel lah kott....tapi ramai orang ingat saya budak laki sebab ganas semacam.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For erwinaProfil   Hantar PM kepada erwina   Pergi ke erwina's Website   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 14:12


muka darjah satu.....macam usop sontorian....

comel tak??? :lol: :-D


-----------------
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah...
www.marul-nashirassunnah.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 14:20


Pada 26-12-08 14:12 , marul posting:

!!! QUOTE !!!

muka darjah satu.....macam usop sontorian....

comel tak??? :lol: :-D



comelnya usop sontorian dengan giginya tu..... :-D


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 14:25


Pada 26-12-08 14:20 , Jue_Effendy posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-12-08 14:12 , marul posting:

!!! QUOTE !!!

muka darjah satu.....macam usop sontorian....

comel tak??? :lol: :-D



comelnya usop sontorian dengan giginya tu..... :-D



begitu lah muka ana....muahaha... :kelip:


-----------------
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah...
www.marul-nashirassunnah.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 14:29


Comel dan kiut tu..... 8-) 8-)


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

Luqiem
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.08.2008
Ahli No: 34587
Posting: 155
Dari: Jerantut Ke Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 14:55


Muka time darjah satu, macam muka time darjah satu lerrrr :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For LuqiemProfil   Hantar PM kepada Luqiem   Pergi ke Luqiem's Website   Quote dan BalasQuote

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 15:18


hahahahahaha...muka time darjah 1 ek...ish ish ish tak dapat dilupakan...pakai baju mak yang pakaikan...bawa bekal...hahahaha..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

murnie_cikgu84
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.06.2003
Ahli No: 1747
Posting: 60
Dari: Bumi ALLAH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 15:43


badan kurus kering... :sopan:

pergi sek pakai gaun... :sopan:
konpius juga...tadika kat PASTI...tapi naik darjah 1..pakai gaun pula :berfikir:

rambut ikat 1...tinggi..macam org dalam pantang..siap ada reben.. :sopan:

bersemangat pergi sek...tak menangis...tak perlu mak ayah tunggu.. :-)


-----------------
diriku....HAMBA ALLAH
banyak kekurangan & kelemahan....

~wahai murni...bersangka baiklah kamu pada semua insan~


Bookmark and Share

    


  Member Information For murnie_cikgu84Profil   Hantar PM kepada murnie_cikgu84   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 17:43


comot, hitam, pendek, tak cukup zat. ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

solehen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.08.2006
Ahli No: 25686
Posting: 90
Dari: sentul

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-12-08 20:00


ana masa darjah 1, comot saja,maklum lah, tak kenal dunia lagi kan..
tapi bila dikenang2 best pulak masa kecil-kecil dulu,

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehenProfil   Hantar PM kepada solehen   Pergi ke solehen's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 20:05


masa kecil-kecil kurus tinggi...gigi rompong depan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 21:14


Kalau tengok pasti beza sangat-sangat lain bebenor......


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 20:13


Pada 26-12-08 13:04 , akuhambaALLAH posting:

!!! QUOTE !!!



comel dan cute tahap mana tu shima....??? :-D :-D
sama dengan kecomelan dan kecutean hamba masa kecik ke.... :lol: :-D :-D



saya tak kenal pun dengan akuhambaALLAH so mana nak tahu rupa saya time kecik comel macam hamba ke tak.. :sopan: kena tunjuk gambar baru boleh kenalpasti lah kan... :-P


-----------------
** Keep your friends close,
    And your enemies closer**


Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

affenry
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2006
Ahli No: 25617
Posting: 130
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 23:20


salam..........

'mak!!!!!!!!!!!!!!!!
tak nak pergi sekolah........
tak nak mak.............'

hehehehehehehe
ada tak masa kecil-kecil dulu yang buat perangai macam ni????
ada ke??????
hehehehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For affenryProfil   Hantar PM kepada affenry   Quote dan BalasQuote

shafiqah88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2008
Ahli No: 34910
Posting: 308
Dari: irbid, jordan

blank  


posticon Posting pada: 30-12-08 01:25


tkde2.. semua suka pergi sekolah... affenry saja yang begitu..uhuk..


-----------------
chayo!


Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiqah88Profil   Hantar PM kepada shafiqah88   Pergi ke shafiqah88's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-12-08 15:42


Saya tak boleh lupa masa darjah 1.. bila time misi datang nak check gigi,saya antara yang ditahan sebab ada gigi yang rosak.. oleh kerana ketakutan yang amat sangat,saya meronta2 takmo cabut gigi sampaikan saya gigit tangan misi.. kasihan kat misi tu.. nakalnye saya ini.. :jangan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

shafiqah88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2008
Ahli No: 34910
Posting: 308
Dari: irbid, jordan

blank  


posticon Posting pada: 30-12-08 16:02


haha ksian misi tu.. kalau misi tu ingat lah org yang giogit tangan dia dulu, apa dia buat ek??

bagaimana kena inject pula?? hoho..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiqah88Profil   Hantar PM kepada shafiqah88   Pergi ke shafiqah88's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.238322 saat. Lajunya....