Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-05-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kayu yang bengkok tak dapat hasilkan bayang-bayang lurus
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 29
Ahli: 0
Jumlah: 29




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 18 hari yang lalu
izdham: 28 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 37 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Pernah anda menyuap atau disuap makanan?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Pernah anda menyuap atau disuap makanan?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Pernah anda menyuap atau disuap makanan?

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 14:38


besnya kan masa kecil-kecil dulu...time makan pun ada org suapkan, tapi bagi sisuami...besnya masa isteri yang suapkan.hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 14:58


Assalamualaikum

bukan takat masa kekecik dulu..besor2 ni pun suka dimanja macam tu..hehe... :sopan: suka suap org dan org suap kita...ehehks! :malu: tambah2 kalau dengan kawan-kawan..syg2...hihi..
:-) :sopan:

P/s: Nuranys : suka gigit jari kawan bila kawan suap nuranys makan...he.. :-D ;-)


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 08-11-07 15:23


selalu menyuap adik makan ada lah..kuikui..=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 15:36


suap adik pernah lah;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 17:09


salam...
sofya selalu kaco mak sofya makan, bukanlah kaco teruk2,
just tanya "mak makan apa 2, sedap?"hehe
lepas itu mak mesti suapkan, semulut dua jelaaah... kadang-kadang sofya suapkan mak tapi mak macam malu2,hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 17:13


dulu masa kecil-kecil ada nenek suapkan..hu2..rindunyer dengan nenek...lepas itu dah besar ini ada juga kawan-kawan yang suap..he2...terasa macam dimanjakan saja...iskh..malunya saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

bintufurqan
WARGA SETIA
Menyertai: 22.10.2007
Ahli No: 31464
Posting: 464

malaysia  


posticon Posting pada: 08-11-07 17:16


saya selalu suapkan abang makan....
lepastue dia suapkan saya balik...



Bookmark and Share

    


  Member Information For bintufurqanProfil   Hantar PM kepada bintufurqan   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 17:24


ana selalu suapkan adik ana,selepas itu adik ana suapkan ana balik hihi .... :gelak:

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 17:36


assalamualaikum..
lina selalu main suap2 dengan kawan..
sebab budaya kami ada 5 S..
salah satunya SUAP..
best main suap2 ni..:D
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 17:37


suapkan Lina dengan sayor, bio dia rasa sikit. kalau tak mo, ikat kat katil lepas tu suap

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 17:39


Pada 08-11-07 17:37 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

suapkan Lina dengan sayor, bio dia rasa sikit. kalau tak mo, ikat kat katil lepas tu suap


pernah juga ahli2 usrah pakat suap sayur lobak..
dipegangnye tangan kita lepas itu suap..
sengsara..duduk lah lobak tu dalam mulut..tak gigit tak telan..
lepas itu mereka geram..
mereka picit pipi kedua-duanya belah..hancur lah lobak tu..
lina minum tomyam..telan..telan2 saja air mata keluar...:(

tapi kalau kat rumah..minta adik2 kecik yang suapkan..
hehehe..:)



Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 20:07


suap,suap diri sendiri...;-)
dah kahwin nanti suap isteri pula...romantik... :-P :malu: :bunga:
[ Telah diedit oleh: asroal pada 08-11-07 20:08 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 20:38


suka suap cousin dengan anak sdare ...
best juga kalau sekali sekali kena suap dengan kawan-kawan

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

tasbihsufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26849
Posting: 21
Dari: Gombak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 20:45


sejauh mana pun saya pergi..satu perkara yang akan buat saya rindu teramat sangat untuk balik ialah nak suap mama..tiap kali breakfat,saya suap roti cecah air kat mulut mama..
mkaan tgahari jarang (macam tak pernah saja)...makan malam selalu jugak..
Dulu suap mama satu hobi dan tanggungjawab...

tapi sekarang..dua hari lepas mama jatuh sakit...
dan saya tak boleh balik...mama tak bagi balik,sebab masih ada 2 paper final..mama suruh habiskan dulu..

saya rasa kepulangan saya ke kampung kali ini...
'suap mama' akan jadi satu kewajipan..bukan lagi sekadar HOBI...

Kerana mama tidak berdaya..itu berita yang saya dapat...

semua sahabat portal...doakan mama saya...semoga saya masih ada peluang yang panjang untuk suap mama....semoga mama akan sihat macam sebelum ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbihsufiProfil   Hantar PM kepada tasbihsufi   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 20:52


dedolu... masa kekecik...
memang kena suapkn makan... ammmm....

dah besar sikit, suapkan adik pulak... kengkadang ada jugak disuapkan oleh wan dan makcik2...

lagi besar ni... adik2 se'group' sangat suka menyuapkan makanan pada ismi...
depa kata "macam suap baby"... huhuhu... tapi ismi malu... :malu:
selalu nyorokkan muka...

selalu juga suapkan org... rasa sayang saja bila main suap2 ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 21:20


bila kahwin nanti, nak gigit tangan isteri masa dia suap.... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 21:39


kahwin lagi daeng ni...
tak sabar nak tunggu kad jemputan daeng...
jangan lupa ismi ek...
nak kad wangi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 21:43


Pada 08-11-07 21:39 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

kahwin lagi daeng ni...
tak sabar nak tunggu kad jemputan daeng...
jangan lupa ismi ek...
nak kad wangi...


ni pengaruh rakan sebaya lah ismi...
cuba tengok ayat pembuke topik, teman saja saja nak ikut. dah terpengaruh..
teman memang mudah terpengaruh....


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 21:48


Pada 08-11-07 20:45 , tasbihsufi posting:

!!! QUOTE !!!



saya rasa kepulangan saya ke kampung kali ini...
'suap mama' akan jadi satu kewajipan..bukan lagi sekadar HOBI...

Kerana mama tidak berdaya..itu berita yang saya dapat...

semua sahabat portal...doakan mama saya...semoga saya masih ada peluang yang panjang untuk suap mama....semoga mama akan sihat macam sebelum ni..


sayunya ismi baca tulisan tasbih sufi...
sabar dan tabahla ye...
semuga tasbih sufi tenang2 selalu menjawab soalan exam...
semuga berjaya...
dan semuga mak tasbihsufi diberikan kesihatan semula...
nanti balik sampaikan salam ismi buat mak...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 21:50


Pada 08-11-07 21:43 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!



ni pengaruh rakan sebaya lah ismi...
cuba tengok ayat pembuke topik, teman saja saja nak ikut. dah terpengaruh..
teman memang mudah terpengaruh....


yelah daeng...
muga2 lepas ni daeng terpengaruh dengan kawan ukhwah yang dah ada masjid... :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 22:20


Pada 08-11-07 21:20 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

bila kahwin nanti, nak gigit tangan isteri masa dia suap.... :)


hehehe nakal ekkk daeng ini... :-P :-P :malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

tasbihsufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26849
Posting: 21
Dari: Gombak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 00:26


Pada 08-11-07 21:48 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-11-07 20:45 , tasbihsufi posting:

!!! QUOTE !!!



saya rasa kepulangan saya ke kampung kali ini...
'suap mama' akan jadi satu kewajipan..bukan lagi sekadar HOBI...

Kerana mama tidak berdaya..itu berita yang saya dapat...

semua sahabat portal...doakan mama saya...semoga saya masih ada peluang yang panjang untuk suap mama....semoga mama akan sihat macam sebelum ni..


sayunya ismi baca tulisan tasbih sufi...
sabar dan tabahla ye...
semuga tasbih sufi tenang2 selalu menjawab soalan exam...
semuga berjaya...
dan semuga mak tasbihsufi diberikan kesihatan semula...
nanti balik sampaikan salam ismi buat mak...



terima kasih ismi..
thanks a lot..
hanya ALLAH yang Maha Berkuasa atas segalanya.


-----------------
Al-Islam Yu'lah Wa lah Yu'lah 'Alaih..


Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbihsufiProfil   Hantar PM kepada tasbihsufi   Quote dan BalasQuote

nur_anis
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1496
Posting: 395
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-11-07 07:20


semoga mak tasbih sufi sembuh...
masa kecik dulu mak suapkan masa makan,dah besar ni kenalah suap sendiri..tapi kadang-kadang suapkan untuk anak saudara..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_anisProfil   Hantar PM kepada nur_anis   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 08:37


Pada 08-11-07 20:45 , tasbihsufi posting:

!!! QUOTE !!!

sejauh mana pun saya pergi..satu perkara yang akan buat saya rindu teramat sangat untuk balik ialah nak suap mama..tiap kali breakfat,saya suap roti cecah air kat mulut mama..
mkaan tgahari jarang (macam tak pernah saja)...makan malam selalu jugak..
Dulu suap mama satu hobi dan tanggungjawab...

tapi sekarang..dua hari lepas mama jatuh sakit...
dan saya tak boleh balik...mama tak bagi balik,sebab masih ada 2 paper final..mama suruh habiskan dulu..

saya rasa kepulangan saya ke kampung kali ini...
'suap mama' akan jadi satu kewajipan..bukan lagi sekadar HOBI...

Kerana mama tidak berdaya..itu berita yang saya dapat...

semua sahabat portal...doakan mama saya...semoga saya masih ada peluang yang panjang untuk suap mama....semoga mama akan sihat macam sebelum ni..


Bismillahirrahmanirrahim...
ya Allah...Tuhan yang Berkuasa...sembuhkanlah penyakit mama kepada sahabatku ini...berilah kekuatan padanya...ringankanlah bebannya...YA SYAFi...YA SYAFi...YA SYAFi....
amin ya Rabb.....

:bunga: :bunga:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 08:46


pernah suap kucing ana makan ubat..b compleks..kuat makan..hehehhe...huuhuh...:D :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 08:48


Pada 09-11-07 08:46 , muslimah83 posting:

!!! QUOTE !!!

pernah suap kucing ana makan ubat..b compleks..kuat makan..hehehhe...huuhuh...:D :D


:-D :-D


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 08:51


.. pernah sangat aku disuapkan.. aku suapkan org saja tak pernah.. kena tunggu makan beradap baru aku suapkan org kut.. haha..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 09:01


Assalamualaikum

ana selalu suap anak-anak sedara jeq..
bukan setakat suap makan tapi kena tidokan dia jugak..
tiap-tiap pagi before pergi sekolah dululah..
itulah kenangan masa sekolah dulu..
ana segan kalau org suapkan ana..
mungkin sebab dah besar agaknya..
tapi masa kecil-kecil dulu masa tu tidak ada perasaan segan lagi agaknya :)
sebab mak yang suapkn..


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 09:07


Pada 08-11-07 20:45 , tasbihsufi posting:

!!! QUOTE !!!

sejauh mana pun saya pergi..satu perkara yang akan buat saya rindu teramat sangat untuk balik ialah nak suap mama..tiap kali breakfat,saya suap roti cecah air kat mulut mama..
mkaan tgahari jarang (macam tak pernah saja)...makan malam selalu jugak..
Dulu suap mama satu hobi dan tanggungjawab...

tapi sekarang..dua hari lepas mama jatuh sakit...
dan saya tak boleh balik...mama tak bagi balik,sebab masih ada 2 paper final..mama suruh habiskan dulu..

saya rasa kepulangan saya ke kampung kali ini...
'suap mama' akan jadi satu kewajipan..bukan lagi sekadar HOBI...

Kerana mama tidak berdaya..itu berita yang saya dapat...

semua sahabat portal...doakan mama saya...semoga saya masih ada peluang yang panjang untuk suap mama....semoga mama akan sihat macam sebelum ni..


Assalamualaikum

erm bagusnyer..
moga cepat sembuhnye...
kadang-kadang diberinya kita kesakitan..
untuk menguji setakat mana kemampuan kita..
dan kesabarn kita dalam menghadapi kesakitan itu..
begitu juga dengan kesusahan..
dan kesakitan itu juga kadang-kadang menghapus dosa2 kecil kita..
moga diri dan keluarga mendapat perlindunagn dariNya..
amin..


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 09-11-07 09:12


selalu dah suap dan disuap
hehehe
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

ainunhub
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2007
Ahli No: 30954
Posting: 495
Dari: Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 09-11-07 09:29


kadang-kadang..

baru malam tadi isteri minta saya masak dan menyuapkan makanan... nak manjalah tu... aii.. isteri.. isteri, amanah Allah swt kepada suami. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainunhubProfil   Hantar PM kepada ainunhub   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 09:35


ainunhub - .. "best" itu "bro".. kekalkan romantis hubungan anda itu "bro"..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

dekya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.05.2007
Ahli No: 29877
Posting: 122
Dari: putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 09:45


selalu sangat-sangat dah....bialah tu....nak bermanja lah katakan....heeeheeee

Bookmark and Share

    


  Member Information For dekyaProfil   Hantar PM kepada dekya   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 10:48


org suap memang lah best..mama suap lah paling best..apa saja dia suap semua sedap..benda mula-mula tak sdap bila tangan dia yang suapkn terus sedap haha..magic ye tangan mama naz ni..
budak kecil suapkn kita best juga..yang umur 3-4 taun..cute sangat rasa..
dulu suap adik2..adik yang kecil tu kalau dmam nak bsuap saja..kalau tak tkmo makan..mnje!

buat tasbihsufi-moga ibu anda cepat smbuh..suap lah dia selagi boleh..
[ Telah diedit oleh: mama_iman pada 09-11-07 10:49 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

annur_ayuni
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.07.2007
Ahli No: 30434
Posting: 37
Dari: shah alam

saudiarabia  


posticon Posting pada: 09-11-07 10:58


alhamdulillah... ana masih dapat suapan dr ibu ana...
rasa seronok sangat boleh ibu suapkan...
walaupun dah besar panjang.. tapi ana tak malu pun kalau ibu suapkan... walaupun kat kedai...
berselera beno makan... sampai kenyang sangat..
tapi kasihan pula kat ibu sebab kami selalu kacau boleh time ibu makan...
tak kenyang ibu... tapi demi anak-anak.... ibu sanggup berkorban...
time kasih ibuku... yang bernama HALIJAH BTE MANHART...
ENGKAULAH RATU HATI INI...
moga ALLAH memberkati hidupmu.. ibu...
amin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For annur_ayuniProfil   Hantar PM kepada annur_ayuni   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 11:00


Pada 09-11-07 09:29 , ainunhub posting:

!!! QUOTE !!!

kadang-kadang..

baru malam tadi isteri minta saya masak dan menyuapkan makanan... nak manjalah tu... aii.. isteri.. isteri, amanah Allah swt kepada suami. :)


lah..ainunhub ni rijal??hihik... :sopan: ana ingatkan nisa'...hehe...maap2.. :malu:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 09-11-07 12:17


bismillahhirrahmanirrahim

ana sampai sekarang kalau balik rumah ada sajalah tu yang ana nak menyibuk dengan ma kalau ma makan nasik..minta ma suapkan ana..hehe..kalau kakak ada,kakak pun kena juga..hehe..tapi satu ana geram dengan kakak ana.. dulu ana pernah suruh dia suap ana lepas itu dia suap..tau dia buat apa kata ana..??dia suapkan ana nasik dengan lauk tapi dia letak tempoyak..lepas itu sia gelak2..ahah..geramnya..saja nak kenakan ana..dah tau ana tak makan tempoyak..dia suapkan jugak.. padan dengan ana..sapa suruh nyibuk..hehe :-D


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-
[ Telah diedit oleh: sufti_ilham pada 09-11-07 12:18 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

ainunhub
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2007
Ahli No: 30954
Posting: 495
Dari: Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 09-11-07 12:20


Pada 09-11-07 11:00 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-11-07 09:29 , ainunhub posting:

!!! QUOTE !!!

kadang-kadang..

baru malam tadi isteri minta saya masak dan menyuapkan makanan... nak manjalah tu... aii.. isteri.. isteri, amanah Allah swt kepada suami. :)


lah..ainunhub ni rijal??hihik... :sopan: ana ingatkan nisa'...hehe...maap2.. :malu:



tak mengapa... ramai dah yang ter'konfius' mengenai nickname itu... :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainunhubProfil   Hantar PM kepada ainunhub   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 12:58


Pada 09-11-07 09:29 , ainunhub posting:

!!! QUOTE !!!

kadang-kadang..

baru malam tadi isteri minta saya masak dan menyuapkan makanan... nak manjalah tu... aii.. isteri.. isteri, amanah Allah swt kepada suami. :)


Assalamualaikum

erm manjanya..
insyaAllah boleh dipraktikkan nanti..:)


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

puterisembilu
WARGA SETIA
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31480
Posting: 591
Dari: Kota Kinabalu,Sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 13:03


kalau puteri sakit...daddy yang selalu suapkan puteri..makanan dan juga ubat....kalau tak pun mummy puteri.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterisembiluProfil   Hantar PM kepada puterisembilu   Pergi ke puterisembilu's Website   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 13:04


kaum suami ini memang manja, even dah tua pun still lagi naj bersuap suapan, emm boleh eratkan kasih sayang :sopan: :sopan:

memang suka suap kan esp baby, kalau nak makan mesti nak suapkan baby dulu, tak kira lah baby kecik ke baby "tua" pun same nak kena suapkan.... ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 13:33


Assalamualaikum...

ana pernah juga menyuap2 makan ni. Ana yang dah besar ni masih suka juga disuap terutamanya disuap oleh ummi ana, rasa suka juga dapat buatkan adik ana cemburu.. hehehe... :-).

:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

tasbihsufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26849
Posting: 21
Dari: Gombak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 16:04


Pada 09-11-07 08:37 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-11-07 20:45 , tasbihsufi posting:

!!! QUOTE !!!

sejauh mana pun saya pergi..satu perkara yang akan buat saya rindu teramat sangat untuk balik ialah nak suap mama..tiap kali breakfat,saya suap roti cecah air kat mulut mama..
mkaan tgahari jarang (macam tak pernah saja)...makan malam selalu jugak..
Dulu suap mama satu hobi dan tanggungjawab...

tapi sekarang..dua hari lepas mama jatuh sakit...
dan saya tak boleh balik...mama tak bagi balik,sebab masih ada 2 paper final..mama suruh habiskan dulu..

saya rasa kepulangan saya ke kampung kali ini...
'suap mama' akan jadi satu kewajipan..bukan lagi sekadar HOBI...

Kerana mama tidak berdaya..itu berita yang saya dapat...

semua sahabat portal...doakan mama saya...semoga saya masih ada peluang yang panjang untuk suap mama....semoga mama akan sihat macam sebelum ni..


Bismillahirrahmanirrahim...
ya Allah...Tuhan yang Berkuasa...sembuhkanlah penyakit mama kepada sahabatku ini...berilah kekuatan padanya...ringankanlah bebannya...YA SYAFi...YA SYAFi...YA SYAFi....
amin ya Rabb.....

:bunga: :bunga:



terima kasih pada yang mendoakan....amiinn.... Hanya ALLAH yang mampu membalas.


-----------------
Al-Islam Yu'lah Wa lah Yu'lah 'Alaih..


Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbihsufiProfil   Hantar PM kepada tasbihsufi   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 16:16


Pada 08-11-07 14:38 , angkabut posting:

!!! QUOTE !!!

time makan pun ada org suapkan, tapi bagi sisuami...besnya masa isteri yang suapkan.hehe


selalu juga suap menyuap ni..selalunya kat rumah dan dalam kereta..(semasa saya tengah drive wife saya suapkan).

baguslah suap menyuap ni (untuk suami isteri)..selain merapatkan hubungan dan kemesraan..Isteri yang mengembirakan suaminya ni balasannya Syurga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 16:19


Pada 08-11-07 22:20 , asroal posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-11-07 21:20 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

bila kahwin nanti, nak gigit tangan isteri masa dia suap.... :)


hehehe nakal ekkk daeng ini... :-P :-P :malu:


buatla apa pun Daeng janji bahagia...
:-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 16:20


Pada 09-11-07 09:29 , ainunhub posting:

!!! QUOTE !!!

kadang-kadang..

baru malam tadi isteri minta saya masak dan menyuapkan makanan... nak manjalah tu... aii.. isteri.. isteri, amanah Allah swt kepada suami. :)


wahhhhhh bagusnya...romantik...kekalkan selalu,aman bahagia rumah tangga...
kena praktis ini pas kahwin...romantik...kuikuikui :-P :-P :malu: :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 09-11-07 16:51


Assalamualaikum
ainunhub : wah...anda ini muslimin rupanya..saya pun dah misunderstanding calculation...
tasbihsufi : semoga hidup anda diberkati....baru rasa sebak tentiba ni..hari tu..suapkan abah makan..satu sudu...malu.....tapi, nak atasi barrier tu saya buat jugak....
daeng : kahwin..kahwin...tak boleh jadikan ni isu sensitif.....kasihan saya tengok daeng...ke nak saya temankan tengok bebintang..... :welcome:

P/S : biasa suap sahabat baik saya...depan orang ramai di kafe...huhu....pedulikan orang lain.....
di rumah ni....asik nyuap ke kucing saja...manja lebih² lah kucing saya ni..... :jangan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ummi_mmas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28146
Posting: 133

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 18:07


Pada 08-11-07 15:36 , raihan2004 posting:

!!! QUOTE !!!

suap adik pernah lah;-)


he..he..sama lah kita suap adik kecil makan pernah lah..... :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_mmasProfil   Hantar PM kepada ummi_mmas   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 09-01-08 13:54


Assalamualaikum


masa kecil-kecil dulu of course lah ada....huhu

da beso pun banyak kali juga.....dengan kawan-kawan..makan dalam talam lagi syok...hikhik

org kata,ukhwah akan berkekalan insyaAllah....ameeenn...



Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 09-01-08 14:02


mengenangkan kisah suap menyuap..

rindu pada "anak jagaanku"..
selalu menyuapkan bubur bila dia nak makan....


rindunya akak pada mu wawa(nurul harizatul najwa) dan accang(mohamad azhar)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-01-08 14:06


Masa kecil-kecil dulu adalah mak suapkan..
bila dah besar ni..hanya suapkan untuk adik yang umur 14 bongsu laki..manja sangat dengan kakak dia, maklumla kakak balik kg jarang2:sopan:
Baru minggu lepas suapkan anan buah makan roti, baby kecik:-P
kawan-kawan biasa saja main suap2 ni, tapi ana tak suka..malu..segan semua ada..tak biasa bila dah besar ni..mungkin pada hari istimewa ada org suapkan:sopan:


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

nurulislamiafiqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14540
Posting: 178
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-08 14:12


Last disuap dan menyuap masa tu ikut program rehlah anjuran Pusat Islam tempat aku belajar.
kalau diingat-ingat memang kelakar lah.
so aku nak kongsi sikitla pasal ni....
masa tu kami dibahagikan 1dulang 5orang, lepas itu setiap orang mesti kena suap kawan-kawan & perlu disuap. memang best sangat! :-D Masa tu lah sibuk gelakkan orang sebab ada yang suap orang sambil mulut dia pun sibuk ternganga-nganga :lucu:


-----------------
Live in the present, learn from the pasti!


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulislamiafiqahProfil   Hantar PM kepada nurulislamiafiqah   Pergi ke nurulislamiafiqah's Website   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 09-01-08 14:20


semua dalam family nak disuruh suapkan saya..
well,i memang 'baby' tua :malu:


-----------------
p(^_^)q
gambaru!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 09-01-08 14:21


Pada 09-01-08 14:20 , Fairuzfirdausi posting:

!!! QUOTE !!!

semua dalam family nak disuruh suapkan saya..
well,i memang 'baby' tua :malu:



:sopan: :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

insanie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.09.2005
Ahli No: 19223
Posting: 99
Dari: kUANTAN, PAHANG

Pahang  


posticon Posting pada: 09-01-08 14:23


Pada 09-01-08 14:12 , nurulislamiafiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Last disuap dan menyuap masa tu ikut program rehlah anjuran Pusat Islam tempat aku belajar.
kalau diingat-ingat memang kelakar lah.
so aku nak kongsi sikitla pasal ni....
masa tu kami dibahagikan 1dulang 5orang, lepas itu setiap orang mesti kena suap kawan-kawan & perlu disuap. memang best sangat! :-D Masa tu lah sibuk gelakkan orang sebab ada yang suap orang sambil mulut dia pun sibuk ternganga-nganga :lucu:



:lucu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For insanieProfil   Hantar PM kepada insanie   Quote dan BalasQuote

qistinaumaira
Warga Rasmi
Menyertai: 09.01.2008
Ahli No: 32265
Posting: 5
Dari: somewhere

austria   avatar


posticon Posting pada: 09-01-08 15:23


di suap aleh mak..abah..atok..wan....hihik..
trkenang ksah2 silam...
wuuuuuu...............

Bookmark and Share

    


  Member Information For qistinaumairaProfil   Hantar PM kepada qistinaumaira   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 09-01-08 15:51


Pada 09-11-07 16:51 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

P/S : biasa suap sahabat baik saya...depan orang ramai di kafe...huhu....pedulikan orang lain.....
di rumah ni....asik nyuap ke kucing saja...manja lebih² lah kucing saya ni..... :jangan:


salam..

huhuhu...hebat ni....ana pun "segan" nak buat macam tu.

ana "tabik" pada akhi.... :-)


*suap kucing???.... :berfikir: macam mana tu??. boleh terangkan caranya???

ana pun nak try juga....

boleh buatkan step2 nya...

1)....
2)....
3)....


wassalam...


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

hypox
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.09.2006
Ahli No: 26214
Posting: 97
Dari: Simpang Empat ke Manchester

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-01-08 16:00


Pada 09-01-08 14:06 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Masa kecil-kecil dulu adalah mak suapkan..
bila dah besar ni..hanya suapkan untuk adik yang umur 14 bongsu laki..manja sangat dengan kakak dia, maklumla kakak balik kg jarang2:sopan:
Baru minggu lepas suapkan anan buah makan roti, baby kecik:-P
kawan-kawan biasa saja main suap2 ni, tapi ana tak suka..malu..segan semua ada..tak biasa bila dah besar ni..mungkin pada hari istimewa ada org suapkan:sopan:



..ada org suapkan??? siapa lah org tu kan =)


-----------------
tempos edax, home edacior


Bookmark and Share

    


  Member Information For hypoxProfil   Hantar PM kepada hypox   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-01-08 16:01


last time ana suap menyuap ni time form2.. ada program pemilihan naqib.. macam nurulislamiafiqah jugak, makan dalam talam, 5orang berkongsi.. best juga tapi ramai kawan yang merungut sebab tak berapa kenyang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-08 16:04


suka juga ni suap menyuap.. dengan budak-budak kecik lagi-lagi bila tengok dia berselera makan sampai habis bila kita yang suap...

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-01-08 16:10


Pada 09-01-08 16:04 , arebie posting:

!!! QUOTE !!!

suka juga ni suap menyuap.. dengan budak-budak kecik lagi-lagi bila tengok dia berselera makan sampai habis bila kita yang suap...


ye betul tu... dengan cakap pelatnye boleh buat kita gembira dan senang hati saja..


-----------------
Jom Islah Masyarakat!


Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-01-08 16:58


pernah sangat disuap..
ibu,ayah, adik , abang dan kak yati :sopan:
ehe.. paling best ibu suap..
best juga ayah, adik dan abang suap
tapi suka adik suap sebab suka usik adik...
familyku sayang :welcome:


-----------------
engkau selalu lupa
sedang hatimu tetap lalai
padahal umur kian tiada
namun dosamu makin bertambah


Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

al-walid-04
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11616
Posting: 135
Dari: kedah

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-01-08 01:07


saya pula disuap dr kecik hinggala umur 12thn brula mak saya suruh makan sendiri

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-walid-04Profil   Hantar PM kepada al-walid-04   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 21-02-08 16:10


dulu masa kecik ma suapkan..sampai sekarang dah bersuami pun ma dengan kakak masih lagi suapkan ana.. :-D..dengan suami selalu jugak suapkan dia especially bila dia tengah drive..kadang-kadang bila teman saja suami makan tapi ana tak makan, dia akan suapkan ana dulu before dia makan..


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

Mulya
WARGA SETIA
Menyertai: 10.09.2007
Ahli No: 31000
Posting: 1015
Dari: SELANGOR DARUL EHSAN

indonesia  


posticon Posting pada: 21-02-08 16:15


salam..saya..kalau balek k indonesia..mak saya..adek saya..akan suap saya makan..saya sayang dan rindu mereka..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MulyaProfil   Hantar PM kepada Mulya   Pergi ke Mulya's Website   Quote dan BalasQuote

RijaludDeen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2006
Ahli No: 27105
Posting: 305
Dari: Perak..

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-02-08 16:32


Pada 21-02-08 16:10 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!

dengan suami selalu jugak suapkan dia especially bila dia tengah drive..kadang-kadang bila teman saja suami makan tapi ana tak makan, dia akan suapkan ana dulu before dia makan..



:-) :-) :-)
semoga bhgia sufti_ilham bersama suami..
masa kcik2 umi dan abah lah suapkan..hehe..
Isteri tak ada lagi..hehe..
lepas itu makan dengan kawan-kawan dalam talam.. :-D


-----------------
"Put Our Trust In ALLAH"




Bookmark and Share

    


  Member Information For RijaludDeenProfil   Hantar PM kepada RijaludDeen   Pergi ke RijaludDeen's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 21-02-08 16:40


Pada 21-02-08 16:32 , RijaludDeen posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-02-08 16:10 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!

dengan suami selalu jugak suapkan dia especially bila dia tengah drive..kadang-kadang bila teman saja suami makan tapi ana tak makan, dia akan suapkan ana dulu before dia makan..



:-) :-) :-)
semoga bhgia sufti_ilham bersama suami..
masa kcik2 umi dan abah lah suapkan..hehe..
Isteri tak ada lagi..hehe..
lepas itu makan dengan kawan-kawan dalam talam.. :-D



insyaAllah..amin..terima kasih RijaluDeen..bahagia sesangat dan moga jodoh dan kebahagiaan ini ke akhir hayat,insyaAllah amin.. :-) tapi ana 1 sajalah yang tak berapa gemar..kekadang ana makan sambil study..bila makan sambil study ana akan makan sikit sesangat..mulalah husband bising sebab makan sikit sedangkan ana gastrik teruk..bila dia suruh makan lagi ana tak dengar jugak,mulalah dia tutup buku ana,letak atas meja..tarik kerusi ana ke depan dia,dia suapkan ana..tapi yang geramnya,dia akan letak tempoyak..lepas itu gelak2 tengok ana terkulat2 makan sebab dia tahu ana tak makan tempoyak..bertuah punya suami.. :-( sekarang ni ana dah tak buat dah..takut dia suapkan ana dengan tempoyak lagi....... :-D


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-02-08 16:40


Erm...teringat zaman sek dulu..time tu ana form 5... tak tahu kenapa...bulan tu ramai sangat yang demam...boleh dikatakan 60% budak hostel ana demam.... So ramai yang dibenarkan pulang... mana yang tak balik tu...time prep dok bilik sakit...ana ni sebenarnya ketua biro disiplin...tapi time tu tak cukup tenaga nak jaga... Mgrb dah masuk so ramai pengawas p solat jemaah... Ana available...so dok angkut makanan p bilik sakit...dok suap adik2 yang sakit pakai jari lagi...adui lah..kena paksa makan depa tu....

Berbanding ana disuapkan...ana lebih suka menyuapkan.... :-D


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-02-08 16:40


Pernah sangat disuapkan makanan..dari baru lahir sampai lah pandai makan sendiri.hehe..dah besau ni xpyah lah org suapkan..tapi semalam baru suapkan ubat biji kat abang ipaq, tak larat bangun demam..suapkan kucing tak pernah lagi, takut kucing ngap tangan kita mana tau.hehe..tapi ye lah..suap2kan ni menunjukkan kasih sayang kita..yang mana dah berkawen tu rajin2la suap menyuap ye..dapat pahala tau..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-02-08 17:11


ana pernah menyuap dan disuap...

disuap tu biasalh masa kecil-kecil dulu.. mak, akak2 dan abang2 suapkn..
bila dah besar, Kalau balik rumah, minta mak suapkn jugak..hikhik..
bila balik rumah pun, kadang-kadang ana suapkan mak ana..hehe ala2 bayi begitu..hikhik

yang ni sedih ni..huhu ana pernah suap kucing ana, tapi dia tak pernah suap ana
itu yang tak aci tu..huhu..
pernah suap adik2 bilamkn setalam sekali..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

lobam_shibin
WARGA SETIA
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12345
Posting: 723
Dari: Dalam Rumah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 21-02-08 20:18


ei dah kahwin ni pun biasa makan kena suap..wah romantik tau..

nak balik kampung masak mee atau makanan lain..saya bawk kereta isteri suap makanan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lobam_shibinProfil   Hantar PM kepada lobam_shibin   Pergi ke lobam_shibin's Website   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 21-02-08 20:40


rasa-rasanya.. suap menyuap neyh saya lalui dulu, kini dan selamanya...hehe... tak ksah org nak suap and tak kisah nak suapkan org...tapi jangan gigit sudah lah..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 08:32


Assalamualaikum

masa kecil emak yang menyuap ana tapi sekarang seboleh-bolehnya ana pula yang menyuap emak. bukan kerana emak tidak mampu menyuap dirinya sendiri tetapi ingin mak rasa tangan sayang kita pula yang menyuapnya.


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

kucing88
Warga Rasmi
Menyertai: 03.09.2007
Ahli No: 30904
Posting: 7

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-02-08 13:11


saya suka suap ong makan.....terutama adik2
tapi bila orang nak suap saya rasa kekok sikit.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kucing88Profil   Hantar PM kepada kucing88   Quote dan BalasQuote

fathiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.11.2005
Ahli No: 20306
Posting: 178
Dari: penang+perak+melaka+n9

Perak  


posticon Posting pada: 22-02-08 13:25


pernah kena suap masa kekecik dulu lah..dah besau begini pun still kena suap dan disuap lagi..hehe :-P mengeratkan ukhwah antara sahabat2..so ana dahuluka sahabat dulu..suap meke..lepas itu baru makan ramai-ramai..moga ukhwah berkekalan..insyaAllah :welcome:


-----------------
Prepaid4U.Net Your Mobile Lifestyle


Bookmark and Share

    


  Member Information For fathihaProfil   Hantar PM kepada fathiha   Pergi ke fathiha's Website   Quote dan BalasQuote

aina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1092
Posting: 25
Dari: sg buloh

Selangor  


posticon Posting pada: 22-02-08 13:57


Assalamualaikum

time kecil-kecil biasalah kena suap dengan mak....
sekarang kena suap dengan hubby pula... he he he...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainaProfil   Hantar PM kepada aina   Quote dan BalasQuote

embun-pagi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.10.2006
Ahli No: 27056
Posting: 41
Dari: Lorong Teratai

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 14:00


masih minta di suap kat emak...
nak bermanja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For embun-pagiProfil   Hantar PM kepada embun-pagi   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 14:30


segan lah nak suap2 urang ni....
makan sendirik lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sitihawa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.11.2006
Ahli No: 27334
Posting: 21
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 22-02-08 15:01


hu3x..best nya dapat baca pengalaman kawan-kawan.... masa kecik normal lah semua pernah di suap bila esor ini dok pernah.. alhamdulillah saya dapat juga merasa suap menyuap ni masa belajar kat U..kalau xmsuk U xmrasa rasa pngalaman gitu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitihawaProfil   Hantar PM kepada sitihawa   Quote dan BalasQuote

atiey11
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15667
Posting: 93
Dari: selangor

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 16:58


huhu.. masa kecik dan tak pandai nak suap sendiri dulu selalu lah mak suapkan.. dah tua2 ni tak ada daaaa.... huhuuhuhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For atiey11Profil   Hantar PM kepada atiey11   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 20:34


!!! QUOTE !!!


insyaAllah..amin..terima kasih RijaluDeen..bahagia sesangat dan moga jodoh dan kebahagiaan ini ke akhir hayat,insyaAllah amin.. tapi ana 1 sajalah yang tak berapa gemar..kekadang ana makan sambil study..bila makan sambil study ana akan makan sikit sesangat..mulalah husband bising sebab makan sikit sedangkan ana gastrik teruk..bila dia suruh makan lagi ana tak dengar jugak,mulalah dia tutup buku ana,letak atas meja..tarik kerusi ana ke depan dia,dia suapkan ana..tapi yang geramnya,dia akan letak tempoyak..lepas itu gelak2 tengok ana terkulat2 makan sebab dia tahu ana tak makan tempoyak..bertuah punya suami.. sekarang ni ana dah tak buat dah..takut dia suapkan ana dengan tempoyak lagi.......



wah romantiknye ukht sufti_ilham.tmpoyak sedap tau.hehe. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 21:08


Assalamualaikum
rndunya nak makan dr tangan mak.nak balik rumah.huhu.. :cry:

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

SaaDaH6320
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.02.2007
Ahli No: 28834
Posting: 70
Dari: mersing

Johor  


posticon Posting pada: 22-02-08 21:09


pernah.....dengan kawan-kawan....
saja mahu manja..hahaha..
dengan mak masa kecil-kecil saja lah...
bsr2 tak pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaaDaH6320Profil   Hantar PM kepada SaaDaH6320   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 22:21


Assalamualaikum

kalau tengah sakit...mak adalah suapkan makan ubat...atau makanan...terutamanya demam...
tapi tak adalah suap nasi.dengan lauk... itu masa kecil-kecil dahululah...
mungkin masa kawin nanti suap isteri ke...atau disuap isteri masa bergambar pengantin nanti...hehehe!

:malu:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

hiddenblade
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2007
Ahli No: 31318
Posting: 157
Dari: IBRAHzine

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-02-08 07:17


suap dengan kaki boleh tak?

--------------------------
----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For hiddenbladeProfil   Hantar PM kepada hiddenblade   Pergi ke hiddenblade's Website   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-02-08 07:49


Pada 22-02-08 14:30 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

segan lah nak suap2 urang ni....
makan sendirik lah...


emm sebelum....

tunggula selepas :kelip: :kelip: :kelip: :kelip:



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

cahaya_hatiku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31094
Posting: 217
Dari: serambi mekah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-02-08 08:26


bestnya teringat masa mak suapkan makanan time ana demam dulu...
suapan ma memberi seribu makna bagi diri ku... love u ma...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatikuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hatiku   Quote dan BalasQuote

seruan_jihad
Warga Rasmi
Menyertai: 28.01.2008
Ahli No: 32465
Posting: 3
Dari: alam roh > alam dunia > alam barzakh > alam akhirat

vietnam  


posticon Posting pada: 26-02-08 14:34


tak pernah lagi suap orang
terutama abah dan ummi ana
bukan tak nak,
segan di tambah ego dalam diri,
semoga Alla pecahkan perasaan tu..
tapi dulu ummi dengan abah selalu suapkan ana,
waktu kecil-kecil dulu..
ana buat macam tu jugak..
doakan ya..
amien..



Bookmark and Share

    


  Member Information For seruan_jihadProfil   Hantar PM kepada seruan_jihad   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 26-02-08 14:36


dengan ayah mungkin sukar seruan_jihad, tapi dengan ibu cubalah... mesti ibu tersentuh


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

MencariSinar
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 532
Posting: 672
Dari: Seky. 9 Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-03-08 10:31


salam


penah2..suap mak..mak suap balik..
tapi selalu mak suap sampai lah beso heheeeheh kalau ada peluang


-----------------
Islam itu Indah


Bookmark and Share

    


  Member Information For MencariSinarProfil   Hantar PM kepada MencariSinar   Pergi ke MencariSinar's Website   Quote dan BalasQuote

raudhatulmardhiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 140
Posting: 262
Dari: Kluang, Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-03-08 11:59


Assalamualaikum

masa ana kecik dulu ummi suap..
dah besar ini, ana pulak suap sepupu2 dan budak-budak kecik..
ana suka...rasa mengalir kasih sayang.....

dan yang paling kerap, masa program2..makan dalam halaqah, berdulang..
sebelum makan, ana dan sahabat2 akan pastikan suapan pertama adalah untuk sahabat..bukan untuk diri sendiri...
terasa betapa manisnya ukhwah.. :-)


-----------------
Mencurah Kasih Berkongsi Ilmu http://raudhatulmardhiah.blogspot.com Ingatlah hanya dengan mengingati ALLAH hati menjadi tenang


Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhatulmardhiahProfil   Hantar PM kepada raudhatulmardhiah   Pergi ke raudhatulmardhiah's Website   Quote dan BalasQuote

Taqiey
Warga Rasmi
Menyertai: 11.03.2008
Ahli No: 32850
Posting: 1
Dari: Sungai Petani

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-03-08 17:45


ana masa kecik umi dengan abah suap..
dah besar selalu juga suap dan di suap makan dengan kawan-kawan..ukhwah katakan...hehe...
sekarang ni pun selalu juga suap2 time iftar kat surau..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For TaqieyProfil   Hantar PM kepada Taqiey   Quote dan BalasQuote

nurfarhanazulkafli
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2006
Ahli No: 27242
Posting: 46
Dari: Perak Darul Ridzuan

Perak  


posticon Posting pada: 14-03-08 20:20


sekarang pun kadang-kadang makan bsuap tau..dengan kawan-kawan lah..saya ni suka disuap,tapi tak reti nak menyuap org..macam kekok saja..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfarhanazulkafliProfil   Hantar PM kepada nurfarhanazulkafli   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 11:33


huhu.. segannya nak minta suap...
kecik kecik dulu selalu lah mak suapkan... itu pun time demam.. yang seingat2nye lah..
pas dapat adik berduyun... tak ada masa mak nak suap.. segala-galanya sendiri....

Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 14-08-08 11:39


pernah..
masa kecik..
sekarang tak ada mkne nya nak suap2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

puterilindunganbulan2005
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.11.2004
Ahli No: 12283
Posting: 102
Dari: klang,selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 14-08-08 11:46


dengan mak lah.. dia suap masa kecil-kecil dulu dah besau ni suap adik pula.. hehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterilindunganbulan2005Profil   Hantar PM kepada puterilindunganbulan2005   Pergi ke puterilindunganbulan2005's Website   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 14:38


jaga2 ketika makan bersuap, silap-silap; BPR sampai pintu rumah...kan naya.........

p/s: makan suap ni yang tak boleh pakai..............

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 15:02


tiap balik kg,,mesti kco mak makan,,,minta dia suapkn,.,,,,,hehehehe.....kalau mak xmkn lagi or pas makan,,,,pergi ganggu adik ana yang sedang makan....bila dia suapkan...gigit tangan dia,..hoohohhohohoho...padan muka dia..

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-08-08 10:01


teringat waktu emak suapkan makanan ketika sakit........

dan kalau tak lalu makan..emak mesti pujuk untuk makan walaupn terpaksa disuapkan..hehe.....

malu alah dengan emak,tapi makan juga lah,kasihnya seorang ibu terhadap ana tidak dapat ditandingi oleh sesiapa pun.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-08-08 11:12


saya pun suka suap dan dsuap ini..

selalunya suap adik sayang dan adk2 usrah..kawan-kawan pun ada juga..

lepas itu mereka suap saya, bez sangat!

rasa dmanjai saja,hehe..lagipun apa salahnya antara muslimat kan.ni org tengok macam pelik saja.kalau couple laki perempuan suap2 itu, tak kisah pula.huh!

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Pernah anda menyuap atau disuap makanan?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.241547 saat. Lajunya....