Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bukanlah kerja yang membunuh manusia, sebaliknya rasa risau, bimbang, khuatir.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 14
Ahli: 0
Jumlah: 14




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 27 hari yang lalu
izdham: 36 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 46 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Siapa yang suka pakai Sedondon?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Siapa yang suka pakai Sedondon?

Please Mendaftar To Post


Oleh Siapa yang suka pakai Sedondon?

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 01:07


TAK KISAH Apa PAKAIAN pun.....asalkan nampak sedondon, biasanya perempuan begitu kan.heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 01:12


Assalamualaikum...

ye, serba pink begitu... pink color.. hehehe... :-).

:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 01:21


aiiiiiii........nak kena dila niii,heheh.......mybe awak pun pakai sedondon dengan selipar jepun tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 02:59


hmmm..
rasa macam tak...
kengkadang adik2 tegur juga...
tapi...... rasa macam tak apa saja... asalkan ismi selesa udah...
cuma idakla ketidakpadanan tu sampai jadi tersgt pelik...
cuma len2 kale saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

asy-syahadah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.10.2005
Ahli No: 19717
Posting: 49
Dari: alam semesta

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-11-07 07:57


entah.... kadang-kadang ana pun pakai sedondon juga... tapi biasenya baju dengan tudung saja.. beg dengan kasut main hentam saja... sauk saja lah...


-----------------
hidup tanpa hiburan=sepi, hidup tanpa amal=rugi... hidup tanpa cinta Ilahi=tak bererti...
Bookmark and Share

    


  Member Information For asy-syahadahProfil   Hantar PM kepada asy-syahadah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 08:00


Tapi asy-syahadah, sesuai pakei baju kuning diraje... nampak seimbang

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

asy-syahadah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.10.2005
Ahli No: 19717
Posting: 49
Dari: alam semesta

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-11-07 08:04


memang ana suka pakai kuning pun.... Kalau dalam almari ana banyak baju kurung warna kuning..... Kalau kuning biasanya pakai dengan tudung kuning atau krim... tapi memang biasa kuning lah... kasut dengan beg tak lah pula kuning...


-----------------
hidup tanpa hiburan=sepi, hidup tanpa amal=rugi... hidup tanpa cinta Ilahi=tak bererti...
Bookmark and Share

    


  Member Information For asy-syahadahProfil   Hantar PM kepada asy-syahadah   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 08:21


Pada 08-11-07 07:57 , asy-syahadah posting:

!!! QUOTE !!!

entah.... kadang-kadang ana pun pakai sedondon juga... tapi biasenya baju dengan tudung saja.. beg dengan kasut main hentam saja... sauk saja lah...




sama-sama.... 8-) ;-)


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

asy-syahadah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.10.2005
Ahli No: 19717
Posting: 49
Dari: alam semesta

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-11-07 08:25


masa kat matrikulasi dulu ada subjek dinamika kemahiran.. ada juga lecturer beritahu pasal pemakaian... pakaian tu jangan lebih dr 3 warna.. banyak-banyak warna tak elok..colorfull... macam warna pelangi... :sopan:


-----------------
hidup tanpa hiburan=sepi, hidup tanpa amal=rugi... hidup tanpa cinta Ilahi=tak bererti...
Bookmark and Share

    


  Member Information For asy-syahadahProfil   Hantar PM kepada asy-syahadah   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 10:13


Pada 08-11-07 08:25 , asy-syahadah posting:

!!! QUOTE !!!

masa kat matrikulasi dulu ada subjek dinamika kemahiran.. ada juga lecturer beritahu pasal pemakaian... pakaian tu jangan lebih dr 3 warna.. banyak-banyak warna tak elok..colorfull... macam warna pelangi... :sopan:




pokok krismas bergerak tu... :lucu: :lol: :-D


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 11:46


asy-syahadah mtrx mana? ana tak ingat pulak.. tapi yang best subjek ni tentang protokol dalam majlis dinner..hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 12:17


saya...even boy pun kena jugak berpakian kemas dan sedap mata memandang..nak kata sedondon tu tak lah sangat cuma pakain2an yang nak dipakai kena lah match kat badan dan aksesori lain..biasa ana prefer slack gelap dan sevarang kemeja T plain..Kalau kasual jeans dengan sebarang tshirt yang secocok dengan seluar tu..biasa dark blue or hitam..Kalau berbaju melayu pula kena match dengan corak samping/kain pelekat..kopiah pun kena ikut sama..tapi biasa kopiah tak putih hitam..so match lah dengan sebarang warna baju melayu tu..kasut dan stoking sure kena lah yang sesuai dengan color pakain juga..biasa kasut tak pandang sangat lah sebab selalu beli yang warna [email protected] dark coklat..

kesimpulannya........sesiapa pun perlu berpakaian indah..sepadan tak bermakna sedondon kan...?? tapi Kalau sedondon pun apa salhanye..??

p/s: teringat kawan-kawan 'perli' pakaian saya sedondon dengan color kereta saya..hijau silver...huhu..maklumla..time tu dinner fakulti kami..huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

dmz
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26613
Posting: 442
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 08-11-07 12:42


Assalammualaikum....
Tak suka pakai sedondon...hmmmmm...kelihatan macam anai-anai saja....serupa nampak....


-----------------
http://studiouniversiti.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For dmzProfil   Hantar PM kepada dmz   Pergi ke dmz's Website   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 13:09


Pada 08-11-07 12:42 , dmz posting:

!!! QUOTE !!!

Assalammualaikum....
Tak suka pakai sedondon...hmmmmm...kelihatan macam anai-anai saja....serupa nampak....



:-D :-D :-D 8-)


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 15:41


suka pakai sedondon putih and hitam...;-)
sedondon putih nampak bersih,sedondon hitam nampak smart;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

asy-syahadah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.10.2005
Ahli No: 19717
Posting: 49
Dari: alam semesta

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-11-07 16:07


Pada 08-11-07 11:46 , kahfi8 posting:

!!! QUOTE !!!

asy-syahadah mtrx mana? ana tak ingat pulak.. tapi yang best subjek ni tentang protokol dalam majlis dinner..hehehe


matrix negri 9 kuala pilah... pernah pergi ke?
kahfi8?


-----------------
hidup tanpa hiburan=sepi, hidup tanpa amal=rugi... hidup tanpa cinta Ilahi=tak bererti...
Bookmark and Share

    


  Member Information For asy-syahadahProfil   Hantar PM kepada asy-syahadah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 16:09


teman suka berbaju itam...
semua itam lah maksudnya. banyak simpanan pakeian warna itam saja.
Tapi sekarang ada pula warna lain. saja mencube

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

fathifathu
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.09.2007
Ahli No: 31078
Posting: 27
Dari: ipt SKUDei

hong_kong  


posticon Posting pada: 08-11-07 16:09


yeahhh..itu sudah pasti..sedondon..maintenance tinggi ini hheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For fathifathuProfil   Hantar PM kepada fathifathu   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 17:19


emmm..sedondon?selalunya tudung dengan baju saja...pastikan tak terlalu vouge...nanti nampak macam pokok krismas pula...kasut dengan beg xyhla sedondon...cuma pilih warna hitam atau krim yang boleh sesuai dengan pelbagai warna... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

nurfieza
WARGA SETIA
Menyertai: 19.01.2006
Ahli No: 22039
Posting: 416
Dari: utara...

Selangor  


posticon Posting pada: 08-11-07 17:44


Pada 08-11-07 16:09 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teman suka berbaju itam...
semua itam lah maksudnya. banyak simpanan pakeian warna itam saja.
Tapi sekarang ada pula warna lain. saja mencube



ana pun suka warna itam..
hehe
tapi t-shirt itam ana cepat pudar warna nya..
tu yang payah beli warna itam..


-----------------
.......


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfiezaProfil   Hantar PM kepada nurfieza   Quote dan BalasQuote

nurfieza
WARGA SETIA
Menyertai: 19.01.2006
Ahli No: 22039
Posting: 416
Dari: utara...

Selangor  


posticon Posting pada: 08-11-07 17:46


Kalau pakai semua warna itam, tak macam black metal ke Daeng_Jati??

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfiezaProfil   Hantar PM kepada nurfieza   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 17:47


assalamualaikum..
tak kesah lah sedondon ke tak..
asalkan selesa..
peduli lah org lain nak pandang pelik pun..:D
heheh..;)
wassalam

[ Telah diedit oleh: lamyanunalif_mursyidah pada 08-11-07 17:48 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 18:19


biasanya tak sedondon..kadang kadang sedondon..

tips saya baca: warna tudung sama dengan warna corak baju yang paling sedikit.. tudung atau baju hitam sesuai untuk semua warna..


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

dekya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.05.2007
Ahli No: 29877
Posting: 122
Dari: putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 09:51


suka jugak...suka sangat-sangat.....suka pakai pakaian yang sedondon dengan tunang....fadzil azma....
ku amat menyayangi mu

Bookmark and Share

    


  Member Information For dekyaProfil   Hantar PM kepada dekya   Quote dan BalasQuote

nur_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.04.2005
Ahli No: 15931
Posting: 144
Dari: IPT

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 10:18


ana kadang-kadang saja pakai sedondon....tapi lecturer ana suka pakai sedondon dari atas sampai bawah sama color.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_mujahidahProfil   Hantar PM kepada nur_mujahidah   Pergi ke nur_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-11-07 10:26


baju dengan tudung mestilah sedondon..
kalau bunga baju warna coklat..tudung seeloknya warna coklat..tak pun ikut warna tanah baju tu:-)
Kasut pun kena tengok juga..kalau coklat @ itam..memang lah boleh pakai dengan mana-mana baju..tapi ikut kesesuaiaannya jugak.
Suka pakai sedondon..
Sdondon ni boleh bawa maksud sama dengan org lain:-) Tiap kali raya mesti sedondon dengan family..warna tema:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 10:32


mestilah sedodon...dari tudung higga kasut..ehehehh...:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 13:37


Pada 08-11-07 01:21 , angkabut posting:

!!! QUOTE !!!

aiiiiiii........nak kena dila niii,heheh.......mybe awak pun pakai sedondon dengan selipar jepun tu


hehehehe... akhi ni selipar ana pakai pun nak skodeng.. gurau2 saja..

:-).

:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 09-11-07 14:09


bismillahhirrahmanirrahim

ana kadang-kadang selalu juga pakai serba hitam..

ana : lady in black.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 14:14


Pada 09-11-07 14:09 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!

bismillahhirrahmanirrahim

ana kadang-kadang selalu juga pakai serba hitam..

ana : lady in black.. :-D


ana, lady in pink.. .hehehe.. :-).

:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 10-11-07 13:52


Assalamualaikum
sedondon ni datang dari kata akar dondon ke.....???? :berfikir:
tak pernah dengar pula....

P/S : kelakar bila asik baca sedondon..sedondon....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 10-11-07 14:03


sedondon?? :-?

em..suka jugak tapi mesti warna gelap yang sedondonyer.. :kelip:


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-11-07 14:05


.. aku suka hitam.. hitam itu menawan.. baru sedondon dengan warna kulit aku.. wow.. orang minyak:lol:
[ Telah diedit oleh: kakisamun pada 10-11-07 14:07 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

syahadaiman86
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.03.2007
Ahli No: 29321
Posting: 31
Dari: Johor - Selangor

Johor  


posticon Posting pada: 10-11-07 14:54


tak kisah asalkan ok. tapi selaluny sedondon sangat tu tak lah tapi matching lah. tudung dengan baju lah. kasut tak kisah asal sesuai.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadaiman86Profil   Hantar PM kepada syahadaiman86   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-11-07 15:47


biasanya saya begitu.. :malu:

tapi kalau tak ada,pakailh yang "terhampir" warnanye..tak ada sampai 1 kemestian tapi "biasa"nya memang suka sedondon.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 11-11-07 09:30


Assalamualaikum
mohlah kita mendandan diri dengan pakaian sedondon.....mari..mari....

P/S : suka pakai 2 3 warna yang berdekatan tona warna dia....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 09:38


depend pada situasi dan mood. he2. tapi kan..jarang kita jumpa org pakai satu warna dari atas sampai bawah..contohnya serba itam ke, serba putih ke..mesti pakai lebih dari satu warna. kalau yang mengikut arus peredaran masa tu pulak mereka mesti agak kisah pasal pemakaian terutama bab-bab sedondon ni hehehehe... so tak semestinya perempuan sahaja yang particular pasal sedondon. kaum adam pun tak terkecuali. apapun pemakaian itu haruslah kena gayanya dan paling penting mengikut syariatnya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 09:42


Pada 08-11-07 17:46 , nurfieza posting:

!!! QUOTE !!!

Kalau pakai semua warna itam, tak macam black metal ke Daeng_Jati??


Teman ni MIB (Man In Black) :)

lagi pun ianye warna hulubalang melayu...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 09:53


Pada 11-11-07 09:30 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
mohlah kita mendandan diri dengan pakaian sedondon.....mari..mari....

P/S : suka pakai 2 3 warna yang berdekatan tona warna dia....



2-3...?
kalau 3 kale, wane untuk apa lagi satu...? pakai tudung jugak ke...?

:berfikir: terkompius lah pulak ismi_atikah tu... :berfikir:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 11-11-07 10:52


Assalamualaikum
cik ismi...warna tu..seluar dah warna hitam..baju 2 warna...putih dan hitam..atau putih dan kelabu..atau kuning dan putih...sebagainya....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 11-11-07 21:35


Pada 08-11-07 01:12 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...

ye, serba pink begitu... pink color.. hehehe... :-).

:bunga:


warna faveret saya...takkan hari2 pink?..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 11-11-07 21:38


Pada 08-11-07 17:47 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
tak kesah lah sedondon ke tak..
asalkan selesa..
peduli lah org lain nak pandang pelik pun..:D
heheh..;)
wassalam



saya xpndang pelik...tapi nanti saya kata pelik pula pergi mn2 pakai baju tidur..selesa tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

farah_humaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.11.2007
Ahli No: 31651
Posting: 55
Dari: kedah

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 21:50


Pada 08-11-07 08:25 , asy-syahadah posting:

!!! QUOTE !!!

masa kat matrikulasi dulu ada subjek dinamika kemahiran.. ada juga lecturer beritahu pasal pemakaian... pakaian tu jangan lebih dr 3 warna.. banyak-banyak warna tak elok..colorfull... macam warna pelangi... :sopan:



aah kan...mesti nampak ceria jee...hehe..:grin:

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_humairaProfil   Hantar PM kepada farah_humaira   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 11-11-07 22:07


kadang-kadang iye....kadang-kadang tak...

depends lah kat baju dan mOOd....

(^^,)

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.153418 saat. Lajunya....