Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-05-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Hasil besar tidak dapat dicapai dengan sekali gerakan. Kita harus terus bergerak ke depan, selangkah demi selangkah seperti ketika kita berjalan.
-- Samuel Smile

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 18 hari yang lalu
izdham: 28 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 37 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: Jemputan ke Majlis Perkahwinan Kami..


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» Jemputan ke Majlis Perkahwinan Kami..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Jemputan ke Majlis Perkahwinan Kami..

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 14:36


Assalamualaikum...

Dengan lafaz penuh takzim, saya mewakili pasangan ukhwah.com tuyup & ieda menjemput semua warga ukhwah sama-sama memeriahkan majlis perkahwinan yang bakal dilangsungkan pada 8hb Disember 2007 yang beralamat di :

359, Lorong Taat,
Jalan Parit Mesjid,
82000 Pontian, Johor..

kehadiran saudara/i amat kami alu-alukan..

for more info and map,please see it at my frendster homepage..
add me: [email protected]

wassalam
:-) :-)
[ Telah diedit oleh: tuyup pada 23-11-07 12:23 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 15:05


wah tahniah...ada lagi pasangan ukhwah berkahwin...:)
andai dekat ana datang...


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"
[ Telah diedit oleh: muslimah83 pada 05-11-07 15:11 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 05-11-07 15:08


bismillahhirrahmanirrahim

hem..tahniah ye..moga bahagia dan kekal ke akhir hayat,insyaAllah.. amin.. ana tumpang gembira.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 15:09


Pada 05-11-07 15:05 , muslimah83 posting:

!!! QUOTE !!!

wah tahniah...ada lagi pasangan ukhwah berkahwin...:)




Tahniah-tahniah, ini baru betul....menangislah syaitan itu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 15:15


tahniah.....selamat pengantin baru semoga berbahagia ke akhir hayat.... :bunga: :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 15:17


Pada 05-11-07 14:36 , tuyup posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...

Dengan lafaz penuh takzim, saya mewakili pasangan ukhwah.com tuyup & ieda menjemput semua warga ukhwah sama-sama memeriahkan majlis perkahwinan yang bakal dilangsungkan pada 8hb Disember 2007 yang beralamat di :

359, Lorong Taat,
Jalan Parit Mesjid,
82000 Pontian, Johor..

kehadiran saudara/i amat kami alu-alukan..

wassalam
:-) :-)



demo cari oghe johor ke??? :berfikir: :berfikir:
kat qlate tok buat masjlis ke??? :-D


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 15:18


selamat pengantin baru... jauh juga jodoh bertemu. Kelantan dengan Johor
Aye, meke orang mana pula? semalam sibuk saja menelefon

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 15:23


kelantan dan johor ye... tahniah tahniah...

moga majlis perkahwinan itu nanti diberkati Allah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 15:24


tahniah..alhamdulillah..moga perkahwinan kalian bkekalan hingga ke akhir hayat..membawa berkat hingga ke akhirat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

nafas
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29298
Posting: 355
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-11-07 15:52


TAHNIAH.... moga kekal hingga akhir hayat..
jumpa kat sini ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafasProfil   Hantar PM kepada nafas   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 15:55


Tahniah untuk tuyup & eida. Didoakan moga akan sentiasa berbahagia selamanya..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 15:56


Pada 05-11-07 15:18 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

selamat pengantin baru... jauh juga jodoh bertemu. Kelantan dengan Johor
Aye, meke orang mana pula? semalam sibuk saja menelefon



kawe tok tau lagi oghe mano... oghe perok kali, meke ado ke kenale nok ofer??? :sopan: :sopan:
maahlah smale kawe telifon sain kawe, sebab ado janji 'bisnes' dengan dio... :-D


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 15:58


Pada 05-11-07 15:23 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

kelantan dan johor ye... tahniah tahniah...

moga majlis perkahwinan itu nanti diberkati Allah.


jadi tok benar lah ye, org duduk kata, gadis2 johor tak suka org klatan dih??? :berfikir: :berfikir:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 15:58


tahniah...moga-moga kekal hingga keakhir hayat...binalah lah keluarga yang bahagia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 16:00


tahniah...moga berkekalan hendaknya...
kat kampung ana tu..
hehe...
erm moga dirahmati Allah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 16:02


Pada 05-11-07 15:58 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-11-07 15:23 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

kelantan dan johor ye... tahniah tahniah...

moga majlis perkahwinan itu nanti diberkati Allah.


jadi tok benar lah ye, org duduk kata, gadis2 johor tak suka org klatan dih??? :berfikir: :berfikir:




tok bonar....orang kita saja memandai mencerap perancangan Allah..ikan di laut asam di darat, didalam kuali bertemu jua...hangus kena goreng... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 16:07


wah, time cuti ni ramei saja orang kahwin..
kawan-kawan teman pun kahwin juga.
Sepupu teman pun same.... macam best saja.

Ikan di laut asam di darat, dalam periuk bikin mufakat...

Hei Raju....
Suparjo

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 05-11-07 16:15


Assalamualaikum...tahniah..semoga berkekalan hingga akhir hayat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 05-11-07 16:35


Assalamualaikum

mabruk... :bunga: semoga bahagia di dunia wal akhirat..Amin! :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

aidil_firdaus
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.10.2007
Ahli No: 31562
Posting: 58
Dari: pahang-putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 16:43


selamat ya.semoga bahagia ke akhir hayat,insyaAllah.tahniah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aidil_firdausProfil   Hantar PM kepada aidil_firdaus   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 05-11-07 17:38


Assalamualaikum
tuyup dan....ieda...
2 2 warga ukhwah kan....
wah.....mabruk....mabruk.....
biarkan syaitan dengan airmata-matanya...... ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nurfieza
WARGA SETIA
Menyertai: 19.01.2006
Ahli No: 22039
Posting: 416
Dari: utara...

Selangor  


posticon Posting pada: 05-11-07 17:39


tahniah...

moga berkekalan ke anak cucu...

all the best to bakal suami isteri...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfiezaProfil   Hantar PM kepada nurfieza   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 05-11-07 17:49


tuyup-san & eida-san, omedeto gozaimasu!!
gokekkon omedeto gozaimasu and GANBATTE KUDASAI!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 18:06


wahhh tahniah...tak lama lagi turn i lakkk...ahakzz :-P :malu: :bunga:
[ Telah diedit oleh: asroal pada 05-11-07 18:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 18:11


Pada 05-11-07 15:58 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-11-07 15:23 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

kelantan dan johor ye... tahniah tahniah...

moga majlis perkahwinan itu nanti diberkati Allah.


jadi tok benar lah ye, org duduk kata, gadis2 johor tak suka org klatan dih??? :berfikir: :berfikir:



:berfikir:

jadi, orang kelate tak suka org negeri lain pun tok benar jugak lah agaknya....

saya mix Kelantanese and Penangite... ekeke.. lagi satu bukti untuk aye? :-D

tapi kan.. kebanyakan kenalan saya dan relative saya dari kelate ni, prefer lagi org kelate jugok... tapi masih redha dengan takdir ilahi lah kan... terserah juga lah.. cuma, bab prefer mana tu, prefer lagi oghe kelate jugok lah...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 18:41


Assalamualaikum

hampir mengena tarikh tu dengan tarikh lisa nak bercuti di Johor...

tak mengapalah ye...lisa doakan kalian bahagia...


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 18:42


hehehe..jodoh semua di tangan tuhan..

majlis kat kelantan tak decide lagi bila tarikhnya..

yang penting belah pihak perempuan dulu..

di harap saudara/i dapat hadirkan diri untuk majlis tersebut..

:-) :-) :-) :bunga:
[ Telah diedit oleh: tuyup pada 05-11-07 18:43 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 05-11-07 19:59


tapi apa pun , tahniah!!!!
saya lambat lagi nak buat announcement..masih dalam pencarian & tunggu klykan diri...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 05-11-07 20:18


Assalamualaikum wwt...

Wah..mabruk.. :sopan:
Selamat melangkah ke alam baru...
Semoga kebahagiaan mewarnai kehidupan..InsyaALLAH..
:bunga: :bunga:

Wassalam


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..
[ Telah diedit oleh: atie82 pada 05-11-07 20:21 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 20:34


sekalung tahniah...saya tumpang gembira diatas perkahwinan saudara....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 22:59


selamat beralih zaman tuyup dan ieda...
8hb... huhuhu...

semoga perjalanan majlis mendapat diberkati dan dirahmati...
semoga berkekalan hingga ke syurga firdaus... ameenn...

p/s:
pernikahan menyingkap takbir rahsia..
suami isteri inginkan keluarga bahagia...
dan mengharapkan sebuah bahtera indah
untuk bersama belayar ke muara

pernikahan menginsafkan kita
perlunya iman dan taqwa meniti sabar dan redha
bila masa senang syukuri nikmat tuhan
susah mendatang tempuhi dengan tabah

isteri janji telah dipateri
diijabkabulkan
dan rirahmati
detik pertamuan dan pernikahan
yang dihujani airmata kasih demi syurga ilahi

suami jangan menagih setia
umpama hajar dan setianya zulaikha
terimalah seadanya
yang terindah dilubuk hatimu
isteri adalah amanah buatmu

p/s lagi : next...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ieda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.10.2003
Ahli No: 4797
Posting: 226
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 23:06


terima kasih..doa dari kalian semua ...AMIN!!!

kami kenal di ukhwah...
lalu bersemai lah rasa kasih kami...ceh..hehehe

jadi wahai warga2 ukhwah..hehehe..lepas ini sapa nya turn pula ek??hehehe..

Jemputlah datang ke rumah saya..bagi lisa tu dah bercuti ke johor tu singgah lah sekali..

presiden ukhwah jangan lah lupa datang ek!!
nanti kami upload map untuk ke rumah saya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For iedaProfil   Hantar PM kepada ieda   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 23:08


ooohhh kenal di ukhwah erk...hehe
tahniah...pas ini saya pula agaknya...ahakzz :malu: :-P :-D :bunga:
[ Telah diedit oleh: asroal pada 05-11-07 23:09 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

ieda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.10.2003
Ahli No: 4797
Posting: 226
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 23:09


AMIN!!! doa dari kami moga ramai-ramai lagi ahli ukhwah bertemu jodoh di sini!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For iedaProfil   Hantar PM kepada ieda   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-11-07 23:13


barakallahu lakuma :-)

tahniah diucapkan buat tuyup dan ieda :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

imtisal
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.02.2005
Ahli No: 14642
Posting: 23
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-11-07 23:21


salam. tahniah untuk pasangan yang bakal berkahwin :) kawan saya pun ada yang kawin lepas raya di hari itu, kawin gantung saja dulu. majlis tahun depan..semoga awak berdua bahagia higga akhir hayat ye.

Bookmark and Share

    


  Member Information For imtisalProfil   Hantar PM kepada imtisal   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 23:22


tahniah, moga bahagia hingga ke akhir hayat :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 23:24


Pada 05-11-07 23:09 , ieda posting:

!!! QUOTE !!!

AMIN!!! doa dari kami moga ramai-ramai lagi ahli ukhwah bertemu jodoh di sini!!!



amin jugak..entah-entah lepas ni awak pula..huhuhu.. :welcome:


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 23:25


Pada 05-11-07 22:59 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

p/s lagi : next...


ya betul.. next...? :sopan: :sopan: :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 23:58


hehehehe...ramai juga bakal pengantin yang kenal dari ukhwah ek..

bagus2.. :kelip: :kelip: :bunga: :welcome:
[ Telah diedit oleh: tuyup pada 06-11-07 00:16 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 00:11


Pada 05-11-07 23:24 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-11-07 23:09 , ieda posting:

!!! QUOTE !!!

AMIN!!! doa dari kami moga ramai-ramai lagi ahli ukhwah bertemu jodoh di sini!!!



amin jugak..entah-entah lepas ni awak pula..huhuhu.. :welcome:



erk, syemarly, ieda tu lah yang bakalnya... apa pulak lepas ni dia..
lepas ni syemarly lah...

p/s: next.. cik syahidatul.. :welcome:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 00:17


oooo..turn cik syahidatul lah lepas ni..

hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 01:15


Pada 06-11-07 00:17 , tuyup posting:

!!! QUOTE !!!

oooo..turn cik syahidatul lah lepas ni..

hehehe..


betul... betul... betul...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

NurHidayah86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.07.2004
Ahli No: 9825
Posting: 101
Dari: Di MaNa SaJa KeLuArGaKu BeRaDa...

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 03:18


tahniah ye to both of u...moga bahagia selalu... :)
amin....!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurHidayah86Profil   Hantar PM kepada NurHidayah86   Quote dan BalasQuote

deli
Warga Rasmi
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26732
Posting: 17

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 03:54


Dekat dengan rumah aku!huhuhuhhu
bila tarikh nya!agaknya 2 kenal kr.

Bookmark and Share

    


  Member Information For deliProfil   Hantar PM kepada deli   Pergi ke deli's Website   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 04:22


assalamualaikum...
tahniah kepada anda berdua...
semoga kekal sehingga ke akhir hayat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 08:22


salam
tahniah saya ucapkan, semoga bahagia dunia akhirat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 08:28


Daeng!!! cepat lah kawin!!! takkan asyik kat laut saja!!!
anta da kerja, cepat lah!!!
_______________________

-Shafiq, UM, 3rd year-
friendster: [email protected]

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 08:43


Pada 06-11-07 08:28 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Daeng!!! cepat lah kawin!!! takkan asyik kat laut saja!!!
anta da kerja, cepat lah!!!
_______________________

-Shafiq, UM, 3rd year-
friendster: [email protected]


erm...

shapik teman pikio dulu kejap :berfikir:


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

nafas
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29298
Posting: 355
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 06-11-07 08:46


Pada 06-11-07 08:43 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada erm...

shapik teman pikio dulu kejap :berfikir:




Janagn pikio lelame sangat daeng...
[ Telah diedit oleh: nafas pada 06-11-07 11:51 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafasProfil   Hantar PM kepada nafas   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 09:55


Pada 05-11-07 23:06 , ieda posting:

!!! QUOTE !!!

terima kasih..doa dari kalian semua ...AMIN!!!

kami kenal di ukhwah...
lalu bersemai lah rasa kasih kami...ceh..hehehe

jadi wahai warga2 ukhwah..hehehe..lepas ini sapa nya turn pula ek??hehehe..


Assalamualaikum

wah enti kenal dengan bakal zauji kat ukhwah eh...
erm ramai juga yang bertemu di ukhwah eh..

apa2pun tak semua yang menginginkannya begitu...
semua itu telah ditentukan Allah..
bagaimana pertemuan kita dengan jodoh kita..
mungkin itu ketetapannya enti bertemu dengan jodoh enti di sini..
tak bermaksud org lain pun begitu..
dan mungkin juga barangkali jodoh ana juga bertemu di sini..
siapa tau kan..hanya Allah s.w.t. sahaja yang mengetahuinya..

redha atas ketetapanNya...
kerana mungkin itu yang terbaik untuk kita..

ucapan ana buat ukhti ieda dan akhi tuyup:

mabruk buat kalian..moga berbahagia di dunia dan akhirat..
dilimpahkan rahmat dan kasih sayangNya..
moga mahligai yang dibina berkekalan selama-lamanya...
cintai dan kasihlah pasangan kita lillahi taala..
kerana kedekatan kita kepada Allah..
menyebabkan baiknya hubungan kita dengan org yang kita cintai..
dikurniakan nanti zuriat yang soleh solehah, insyaAllah..
amin..

doakan jua buat ana ye :)

wassalam (eh macam tulis surat pulok) :)


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 10:11


Alhamdulillah ada lagi yang bertemu jodoh di ukhwah ni yee..
Tahniah untuk pasangan bakal pengantin baru ni..
Semoga kalian berbahagia kekal hingga akhir hayat... :bunga:




-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 10:15


Pada 06-11-07 08:46 , nafas posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-11-07 08:43 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada erm...

shapik teman pikio dulu kejap :berfikir:




Janagn pikio lelame sangat daeng... :sopan:



pikio dalam-dalam ...
sebelum pikio tarik napeh panjang-panjang, lepaih tu senyum...then baru mula pikio...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 11:15


Pada 05-11-07 22:59 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!


p/s:
pernikahan menyingkap takbir rahsia..
suami isteri inginkan keluarga bahagia...
dan mengharapkan sebuah bahtera indah
untuk bersama belayar ke muara

pernikahan menginsafkan kita
perlunya iman dan taqwa meniti sabar dan redha
bila masa senang syukuri nikmat tuhan
susah mendatang tempuhi dengan tabah

isteri janji telah dipateri
diijabkabulkan
dan rirahmati
detik pertamuan dan pernikahan
yang dihujani airmata kasih demi syurga ilahi

suami jangan menagih setia
umpama hajar dan setianya zulaikha
terimalah seadanya
yang terindah dilubuk hatimu
isteri adalah amanah buatmu

p/s lagi : next...


:sopan: :sopan: :sopan:

ismi dah kawin belum ni??? :berfikir:
tak mengapalah jangan risau sahabat2 lepas ni daeng, syaidatul, zulman, ika dan lain-lain...akan myusul....
kita tunggu dah lihat ye... ;-) ;-)


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 11:19


last2 aye dulu...hahahahha...jodoh susah nak d duga..kawin pun macam itu..


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"
[ Telah diedit oleh: muslimah83 pada 06-11-07 11:29 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 11:26


saya dulu!!!!

________________________________

-Shafiq, UM, 3rd year-
friendster: [email protected]

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 11:28


Pada 06-11-07 11:26 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

saya dulu!!!!

________________________________

-Shafiq, UM, 3rd year-
friendster: [email protected]


uiks..tahniah..bersemangat nya.. :roll: :roll:


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 11:44


Pada 06-11-07 11:26 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

saya dulu!!!!

________________________________

-Shafiq, UM, 3rd year-
friendster: [email protected]



uikh..... belajar tak habis lagi ada hati nak sara anak dara org :sopan: :sopan:
nanti anta habis study, nte keluar 40hari than minta dengan mana-mana kankung tlong carikan.... :welcome: pasti dapat yang baik punya...


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 11:50


erm... selamat berkawen yang bakal berkawen, owl, cepat-cepat lah kahwin

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 11:59


wahh tahniah tahniah...moga dipermudahkan segala urusan..ameen..macamana perasaan orang yang dah nak kahwin?

p/s majlis kahwin? kahwin? kenduri kahwin? nikah? tak faham :berfikir: :-(


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-11-07 12:34


Assalamualaikum
asroal : cepat²lah kahwin..boleh saya makan nasi minyak...kalau tak pun..makan minyak dia pun dah kira ok.... :terliur:
cik s : hmm...next eh...nak tanya ke tak ni...ishk...tak sampai hati pula...biarkan ia berlalu..huhu....
aye : awak bila lagi aye..huahua...asik sangat dengan LC tu....tak elok... :jangan:
prof daeng : alahai...asik² nak fikir saja....daeng..mari saya tolong.... :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 12:37


sayatetapsaya, luahkan apa yang terpendam. jangan pendam, tak baik. Lagipun nampak gentlemen sikit...

aye, betul tu... cepat-cepat lah. teman sabar tunggu

sayatetapsaya nak tolong pikiokan? boleh saja, moh pikio sesama...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

cahaya_hatiku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31094
Posting: 217
Dari: serambi mekah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 12:37


tahniah semoga kekal hingga ke akhir hayat...amin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatikuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hatiku   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 14:53


Pada 06-11-07 00:11 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-11-07 23:24 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-11-07 23:09 , ieda posting:

!!! QUOTE !!!

AMIN!!! doa dari kami moga ramai-ramai lagi ahli ukhwah bertemu jodoh di sini!!!



amin jugak..entah-entah lepas ni awak pula..huhuhu.. :welcome:



erk, syemarly, ieda tu lah yang bakalnya... apa pulak lepas ni dia..
lepas ni syemarly lah...

p/s: next.. cik syahidatul.. :welcome:



e'eh..ye ke..tak perasan pula..memang tak perasan pun pasal hanya main quote2 saja..ana nak enjoy puas2 dulu lah..hehe..Sorry saudari ieda..mabruk alaik...hehe..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 15:18


Assalamualaikum...

tahniah mohamad ucapkan...

ucapan dikirim dari jauh sahaja....
sebab...mohamad tak dapat nak pergi....

mohamad kirim bunga saja lah.. :bunga:


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 15:24


Pada 06-11-07 12:34 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
aye : awak bila lagi aye..huahua...asik sangat dengan LC tu....tak elok... :jangan:



:-D :-D :-D ana tak puas enjoy lagi... tak puas rempit lagi... :bye:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 15:25


Assalamualaikum wr wbt

Selamat bakal melayari bahtera rumahtangga..semoga bahtera dikemudi dengan selamat dan bahagialah bersama dunia dan akhirat...
Tak dapat nak prgi sebab jauh sangat..hanya doa pengganti diri...
nak bagi bunga jugalah macam mohamad..

:bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 15:27


Pada 06-11-07 12:37 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

sayatetapsaya, luahkan apa yang terpendam. jangan pendam, tak baik. Lagipun nampak gentlemen sikit...

aye, betul tu... cepat-cepat lah. teman sabar tunggu

sayatetapsaya nak tolong pikiokan? boleh saja, moh pikio sesama...




iyolaa mai pakat2 kito fikir ye ;-) ;-)
tapi kawe keno beri laluan kat demo dulu... sebab demo lebih berumur daripada kawe... :sopan: lagumano???

ok deh, demo dulu daeng nikoh... lepas tu kawe menyusul lek belakang plok.... :welcome:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 06-11-07 15:33


Pada 06-11-07 08:43 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-11-07 08:28 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Daeng!!! cepat lah kawin!!! takkan asyik kat laut saja!!!
anta da kerja, cepat lah!!!
_______________________

-Shafiq, UM, 3rd year-
friendster: [email protected]


erm...

shapik teman pikio dulu kejap :berfikir:



Assalamualaikum wwt..
Tak payah fikir-fikir daeng...:jangan:
nanti melepas karang... :-D

p/s:sowee... :sopan:

Wassalam


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

limau_nipis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.10.2007
Ahli No: 31306
Posting: 44
Dari: putrajaya...bangi

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 15:40


selamat Pengantin Baru..semoga berkekalan sehingga akhir hayat...amin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For limau_nipisProfil   Hantar PM kepada limau_nipis   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 15:59


in the name of Allah the most gracious the most merciful

tahniah ! akhie.. ana doakan semoga enta berbahagianlah hendaknya.

dan jangan lupa untuk join JK JEJAK PEGANTIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 16:49


Alhamdulillah... selamat pengantin baru, moga berkekalan sehingga ke akhir hayat... :-).

:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 16:52


Pada 06-11-07 12:34 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
asroal : cepat²lah kahwin..boleh saya makan nasi minyak...kalau tak pun..makan minyak dia pun dah kira ok.... :terliur:
cik s : hmm...next eh...nak tanya ke tak ni...ishk...tak sampai hati pula...biarkan ia berlalu..huhu....
aye : awak bila lagi aye..huahua...asik sangat dengan LC tu....tak elok... :jangan:
prof daeng : alahai...asik² nak fikir saja....daeng..mari saya tolong.... :welcome:



alahai sayatetapsaya,jangan lah makan mnyak jekk,makan kerak nasi mnyak nak tak...ahakz :-P
nanti nak buat nasi mnyak saya jemput ek... :malu: :-D
dok tanya org lain,awak 2 bila nak buat ns mnyak.. :-D :terliur:

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 17:34


eh saya pula next? tak ada lah... beri laluan pada yang senior2 dulu seperti kak ika, prof daeng, dan aye... :)

yang junior2 seperti saya, sat lah dulu.. hoho

baruuu saja nak mengenali dunia pekerjaan...

betul tak junior2 tuan tetap, cik ismi dan syemarly? heheheh

saudara owl... hang tok sah dok berangan... blajaq biar habis dulu nor!

p/s untuk sayatetapsaya: tuan tetap nak tanya apa tu?


-----------------

[ Telah diedit oleh: syahidatul pada 06-11-07 17:35 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-11-07 20:48


Pada 06-11-07 17:34 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

eh saya pula next? tak ada lah... beri laluan pada yang senior2 dulu seperti kak ika, prof daeng, dan aye... :)

yang junior2 seperti saya, sat lah dulu.. hoho

baruuu saja nak mengenali dunia pekerjaan...

betul tak junior2 tuan tetap, cik ismi dan syemarly? heheheh

saudara owl... hang tok sah dok berangan... blajaq biar habis dulu nor!

p/s untuk sayatetapsaya: tuan tetap nak tanya apa tu?




nanti bila kak shye,tuan tetap, kak ismi dan syemarly nak buat majlis pun kena jemput semua begini.. :-D ..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 20:50


Sayatetapsaya tu nak meluahkan perasaan agaknya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 20:53


tahniah...mabruk
selamat pengantin baru...
semoga kekal bahagia di dunia dan akhirat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

PerMataHiJau
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2007
Ahli No: 31471
Posting: 295
Dari: MELAKA

Pahang  


posticon Posting pada: 06-11-07 21:23


Assalamualaikum :-)
Wah jemput seluruh warga ukhwah ya..
Tahniah ....semoga diberkati perjalanan hidup kalian...kekal bahagia buat selamanya ...dunia dan akhirat...
saya boleh bagi ni saja....
:bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:
8-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For PerMataHiJauProfil   Hantar PM kepada PerMataHiJau   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 22:24


Pada 06-11-07 20:48 , Strawberry_Ungu posting:

!!! QUOTE !!!


nanti bila kak shye,tuan tetap, kak ismi dan syemarly nak buat majlis pun kena jemput semua begini.. :-D ..hehe


semestinya. :bunga: :bunga:

warga ukhwah sentiasa diingati... :-)

p/s: eh... pesanan untuk yang ke-sekalian kalinya: saya bukan nak kahwin lagi ye. :jangan:

kita tunggu prof daeng dulu lah...


-----------------

[ Telah diedit oleh: syahidatul pada 06-11-07 22:25 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-11-07 22:32


Pada 06-11-07 22:24 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-11-07 20:48 , Strawberry_Ungu posting:

!!! QUOTE !!!


nanti bila kak shye,tuan tetap, kak ismi dan syemarly nak buat majlis pun kena jemput semua begini.. :-D ..hehe


semestinya. :bunga: :bunga:

warga ukhwah sentiasa diingati... :-)

p/s: eh... pesanan untuk yang ke-sekalian kalinya: saya bukan nak kahwin lagi ye. :jangan:

kita tunggu prof daeng dulu lah...




:-D :sopan: :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 22:52


Pada 06-11-07 22:24 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!



p/s: eh... pesanan untuk yang ke-sekalian kalinya: saya bukan nak kahwin lagi ye. :jangan:

kita tunggu prof daeng dulu lah...



berapa kali nak cakap...saya dulu... iiieee...korangs "ni...
[ Telah diedit oleh: owl_UM pada 06-11-07 22:53 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 22:55


jom lat tal li lat lai li tam plum

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-11-07 23:09


Pada 06-11-07 22:55 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

jom lat tal li lat lai li tam plum



cepat lah anda lat ta li lat.. tak pun mi lo mi lo pun ok..hehe ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-07 23:11


Pada 06-11-07 23:09 , Strawberry_Ungu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-11-07 22:55 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

jom lat tal li lat lai li tam plum



cepat lah anda lat ta li lat.. tak pun mi lo mi lo pun ok..hehe ;-)


strawbery bila pula? ke tunggu buah blackberi? hahaha


-----------------
http://www.stormreaders.net/putraborneo


Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 03:10


Assalammualaikum
tahniah buat keduanya :) bertambah lagi psgan ukhwah.com..

p/s: jangan lupa lapor diri untuk Jk pengantin dengan akhi aidilshah :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

nurfara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7219
Posting: 56
Dari: Kuala Lumpur/Muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 03:16


tahniah....semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfaraProfil   Hantar PM kepada nurfara   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 12:10


BismiLlah wal HamduliLlah wa as-Syukru liLlah...
`Alaikumus-Salam wa RahmatuLlahi wa Barakatuh...



mabruk


BaarokALLAHulak wa Baaroka `alaiika
wa Jama`a Baiinakumaa fii Khoiirr...
ALLAHumma amin... :-)



-----------------
wahai orang-orang yang berIMAN, ucapkanlah...
[ Telah diedit oleh: mas2ra pada 07-11-07 12:12 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 12:17


Pada 06-11-07 22:32 , Strawberry_Ungu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-11-07 22:24 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-11-07 20:48 , Strawberry_Ungu posting:

!!! QUOTE !!!


nanti bila kak shye,tuan tetap, kak ismi dan syemarly nak buat majlis pun kena jemput semua begini.. :-D ..hehe


semestinya. :bunga: :bunga:

warga ukhwah sentiasa diingati... :-)

p/s: eh... pesanan untuk yang ke-sekalian kalinya: saya bukan nak kahwin lagi ye. :jangan:

kita tunggu prof daeng dulu lah...




:-D :sopan: :bunga:



:sopan: :sopan:
akhi daeng jangan mengecewakan kami ye...
sabar menunggu ada batasan juga tau...!!! nanti kami mrajuk tau kalau akhi lambat kawin....
:-D :-D


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 12:18


erm...

macam mana ye? :berfikir:

kome tolong carikan caloon boleh?


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 14:58


.. tahniah.. mudah-mudahan berkekalan ke akhir hayat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 00:33


alhamdulillah tahniah buat bakal raja sehari...

moga dipermudhkan segalanya..
moga di limpahkan barakah buat kalian berdua amin...


p/s: doakanlah kami yang masih bujang2 ni.....hehe :)

tahniah :) :bunga: :bunga:


-----------------
SENYUMSOKMO (^_^)
[ Telah diedit oleh: Norhaslina pada 08-11-07 00:34 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 02:37


tuyp dan ieda :bagaimana dengan persiapan...? ada apa-apa yang boleh ditolong...?
ismi tolong tengok saja lah ek... tu pun guna mata hati saja.. uhuk uhuk..

aye: ismi belum sampai masa lagi...

cik syahidatul : kita junior ke...? hehehe... kalau junior dulu pun tak apa agaknya.. senior2 ok saja rasanya...

cik stoberi pepel: insyaAllah, kalau ada lagi... kalau tak kirim kat angin lalu saja lah ek... (ym pun boleh)

owl_um: tak sabo2 ek... hmm.. tak lama lagi lah itu..

daeng : semua topik pun daeng kaitkan dengan kahwin.. dekat sangat dah tu nampak gayanya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 07:21


Ismi, mana ada lah...
teman jadi macam tu sebab pengaruh sekeliling. kat ukhwah banyak bincang hal tu, sebab tu teman terpenngaruh. Pengaruh Rakan Sebaya

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

asy-syahadah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.10.2005
Ahli No: 19717
Posting: 49
Dari: alam semesta

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-11-07 07:25


ye agaknya daeng ni...saja nak sorok agaknya eh???


-----------------
hidup tanpa hiburan=sepi, hidup tanpa amal=rugi... hidup tanpa cinta Ilahi=tak bererti...
Bookmark and Share

    


  Member Information For asy-syahadahProfil   Hantar PM kepada asy-syahadah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 08:41


Pada 08-11-07 07:21 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Ismi, mana ada lah...
teman jadi macam tu sebab pengaruh sekeliling. kat ukhwah banyak bincang hal tu, sebab tu teman terpenngaruh. Pengaruh Rakan Sebaya


:berfikir: :berfikir: :berfikir:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

are_peace82
WARGA SETIA
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26802
Posting: 412
Dari: Kelantan & Kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-11-07 10:28


Pada 06-11-07 15:24 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-11-07 12:34 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
aye : awak bila lagi aye..huahua...asik sangat dengan LC tu....tak elok... :jangan:



:-D :-D :-D ana tak puas enjoy lagi... tak puas rempit lagi... :bye:



Lepah nikoh sambung rempit semula....

Bookmark and Share

    


  Member Information For are_peace82Profil   Hantar PM kepada are_peace82   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 12:04


ambui.. hingaq bingaq nya topik ni..
masing-masing nak tuding jari ek..
tuding sendiri lah..hehe..
dah cukup time..walimah lah.. :kelip:





buat pengantin baru...
moga sokmo dalam barakahNYa..
dimurahkan rezeki..

"moga di kurniakan zuriat keturunan soleh mujahiddin pembela agama..."amin






-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

nur_abyatina
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2007
Ahli No: 31608
Posting: 15
Dari: bumi Allah (^^,)

Perak  


posticon Posting pada: 08-11-07 12:07


Assalamualaikum

ana juga nak ucapkan tahniah lah kerana akan melangkah ke alam baru...

semoga kalin b2 akan berbahagia dan terus bersama hingga di syurga Allah nanti..insyaAllah..

semai hari2 bahagia anda dengan segala yang manis..yang pahit itu jangan ditelan..slalula berdoa pada Allah swt supaya kekal selamanya...aaminn.. :welcome: :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_abyatinaProfil   Hantar PM kepada nur_abyatina   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 08-11-07 12:09


Pada 06-11-07 23:11 , akasia posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-11-07 23:09 , Strawberry_Ungu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-11-07 22:55 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

jom lat tal li lat lai li tam plum



cepat lah anda lat ta li lat.. tak pun mi lo mi lo pun ok..hehe ;-)


strawbery bila pula? ke tunggu buah blackberi? hahaha




strawberry bila2 pun boleh..parents dah bagi green light..hehe.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-11-07 22:22


Semoga berbahagia buat pasangan Tuyup & Ieda :bunga:

pernikahan-anis



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» Jemputan ke Majlis Perkahwinan Kami..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.18714 saat. Lajunya....