Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-05-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika perjuangan itu adalah kerana perut, nilai perjuangan itu sama dengan apa yang keluar dari perut.
-- Imam Syafie

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 29
Ahli: 0
Jumlah: 29




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 18 hari yang lalu
izdham: 28 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 37 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Anda seorang yang kelakar?ada humor?kecindan?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Anda seorang yang kelakar?ada humor?kecindan?

Please Mendaftar To Post


Oleh Anda seorang yang kelakar?ada humor?kecindan?

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 09:30


org sebegini disukai ramai.......hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 01-11-07 09:37


cuma org lain boleh mnilai diri kita
tapi macam pernah saja org cakap..".fiera, happy lah awak ni."..
saya bsyukur saya dapat mgembirakn and buat lawak kat kawan-kawan saya walaupun saya sedang sedih
~humor di lua xsmstinye didalam riang~

bersyukur dengan sense of humour yang allah bagi pada saya..


-----------------
Allah menciptakan wanita dari tulang rusuk laki-laki, dekat dengan lenganya untuk dilindunginya, dan dekat dengan hatinya untuk dicintainya.
[ Telah diedit oleh: fiera_mz pada 01-11-07 09:38 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

ann_1
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7574
Posting: 304
Dari: utm,johor

Selangor  


posticon Posting pada: 01-11-07 09:39


tak tau lah kelakar ke tak tapi suka gelak...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For ann_1Profil   Hantar PM kepada ann_1   Pergi ke ann_1's Website   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 11:08


entahlah...bak kata cik fiera_mz, hanya org yang boleh menilai kita...

nak kata ana ni kelakar,biasa saja..tengok lah pada keadaan..:malu:

mood,perangai dan tabiat kita boleh berubah mengikut waktu dan keadaan... 8-)

:bunga: :bunga:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

syazmi_8283
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31034
Posting: 141
Dari: melaka

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-11-07 11:49


saya tak suka kelakar tapi suka gelak.....
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.............

Bookmark and Share

    


  Member Information For syazmi_8283Profil   Hantar PM kepada syazmi_8283   Pergi ke syazmi_8283's Website   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 01-11-07 11:53


Assalamualaikum..ana tak tahu nak cakap...melawak sikit-sikit bolehlah..tapi ana memang suka ketawa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

syazmi_8283
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31034
Posting: 141
Dari: melaka

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-11-07 12:00


semut pun pandai ketawa............

Bookmark and Share

    


  Member Information For syazmi_8283Profil   Hantar PM kepada syazmi_8283   Pergi ke syazmi_8283's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 12:06


Pada 01-11-07 11:08 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

entahlah...bak kata cik fiera_mz, hanya org yang boleh menilai kita...

nak kata ana ni kelakar,biasa saja..tengok lah pada keadaan..:malu:

mood,perangai dan tabiat kita boleh berubah mengikut waktu dan keadaan... 8-)

:bunga: :bunga:


tu itu..sama saja perangai macam saya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 12:08


hm...sensitive....huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

syazmi_8283
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31034
Posting: 141
Dari: melaka

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-11-07 12:11


Pada 01-11-07 12:08 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

hm...sensitive....huhuhu



hati kaca lah katakan ...........
sobar saja lah.........


-----------------
hidup biar penuh dengan ilmu di dunia dan akhirat.


Bookmark and Share

    


  Member Information For syazmi_8283Profil   Hantar PM kepada syazmi_8283   Pergi ke syazmi_8283's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 01-11-07 12:16


Assalamualaikum

hmm...ramai sahabat2 ana kata ana ni kelakar. tapi tak tau lah apa yang kelakarnya.. :berfikir: bila ana cakap sikit saja.. org dah gelak2. tapi ana ni memang suka hepi2..tak suka nak sedih2.. sebab dah selalu sangat sedih2.. tapi sedih dalam hati sajalah.. :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

syazmi_8283
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31034
Posting: 141
Dari: melaka

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-11-07 12:18


Pada 01-11-07 12:16 , syira_qistina posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

hmm...ramai sahabat2 ana kata ana ni kelakar. tapi tak tau lah apa yang kelakarnya.. :berfikir: bila ana cakap sikit saja.. org dah gelak2. tapi ana ni memang suka hepi2..tak suka nak sedih2.. sebab dah selalu sangat sedih2.. tapi sedih dalam hati sajalah.. :-(



cuba buat lawak sikit.....
saya tengah tension ni........
Kalau tak lawak bagaimana????


-----------------
hidup biar penuh dengan ilmu di dunia dan akhirat.


Bookmark and Share

    


  Member Information For syazmi_8283Profil   Hantar PM kepada syazmi_8283   Pergi ke syazmi_8283's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 01-11-07 12:26


bismillahhirrahmanirrahim

hem..ana depend pada tempat,orang dan situasinyalah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 01-11-07 12:38


suka buat lawak
tapi diri sendiri takkan gelak
entah..suka bagi org gelak saja agaknya
tapi suka tengok..org lain gelak ke tak
kadang-kadang ada yang slow sikit..tak dapat tgkp dengan cepat
huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 04-11-07 18:07


Assalamualaikum...

ana suka bergurau, sukar untuk ana serius... ana buat lawak, ana yang ketawa lebih.. bagaimana ni?? hehehe... :-).

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 04-11-07 18:21


Kalau sensitif sangat macam mana ek...huhu:-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-11-07 18:37


raihan2004, awak lahir bulan bila? kadang-kadang faktor bulan kelahiran mempengaruhi jugak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 04-11-07 18:39


bulan october....;-)
memang senang sangat terasa hati ini...kadang-kadang sensitif tak tentu pasal...uhuk...:-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-11-07 21:26


mm..muslimah memang macam tu. fitrah kan, yang penting banyakkan zikir hati :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 04-11-07 22:40


...thank you 4 advice;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-11-07 22:48


Pada 01-11-07 12:11 , syazmi_8283 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-11-07 12:08 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

hm...sensitive....huhuhu



hati kaca lah katakan ...........
sobar saja lah.........



pula.....
suka senyum....
kekadang biasa saja terima disp gelak2 agy walaupun kritikan melampau tahap gaban..
kekadang...hm...entah lah


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

PerMataHiJau
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2007
Ahli No: 31471
Posting: 295
Dari: MELAKA

Pahang  


posticon Posting pada: 04-11-07 22:48


Pada 01-11-07 12:16 , syira_qistina posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

hmm...ramai sahabat2 ana kata ana ni kelakar. tapi tak tau lah apa yang kelakarnya.. :berfikir: bila ana cakap sikit saja.. org dah gelak2. tapi ana ni memang suka hepi2..tak suka nak sedih2.. sebab dah selalu sangat sedih2.. tapi sedih dalam hati sajalah.. :-(

:-) :-) Dulu pendiam juga....sekarang ok sikit agaknya tapi dengan orang-orang tertentu sajalah....bolehlah melawak skt2 agaknya...kesedihan simpan dalam hati saja...seganla kalau org tau. 8-) 8-) 8-)
yang penting life must go on!!! :-D :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For PerMataHiJauProfil   Hantar PM kepada PerMataHiJau   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-11-07 22:56


entahlah.cuma org lain yang dapat menilai kita.nak kata kelakar 2 tak tahulah tapi saya ini mdh ketawa dan snyum bila dengar org buat lawak..kalau saya duduk dekat dengan orang yang kelakar mesti saya nak gelak walopn dia tak buat lawak..hehehe. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 00:35


ada lah jugak sense of humour 2...happy dapat buat org keliling kita happy... :bunga: :bunga: :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-11-07 23:02


org kata ye..happy go lucky agaknya..hehe..nth lah..iyalah agaknya..=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 02:16


Pada 04-11-07 18:07 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...

ana suka bergurau, sukar untuk ana serius... ana buat lawak, ana yang ketawa lebih.. bagaimana ni?? hehehe... :-).

salam
iye ke, ana pulak cuba nak bagi orang gelak malah ana yang gelak lebih.cerita kelakar yang ana ceritakan,dia rasa tak kelakar langsung.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 00:56


ana tak pandai berjenaka...
lagipun, ismi ni pendiam... uhuk uhuk uhuk...
kalau org tak kenal.. memang tak kenal lah ismi ni...

org yang kenal saja tahu ismi ni memang pendiam dan serius...
sampaikan, siapa buat lawak ismi rotan dia... muahahahaa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 08-11-07 02:08


Pada 01-11-07 12:00 , syazmi_8283 posting:

!!! QUOTE !!!

semut pun pandai ketawa............


macam mana semut gelak :berfikir: :berfikir:

solan ni kena proceed kat kelab semut ni :berfikir: :-?



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 03:01


nak tengok semut senyum, kena guna mata hati... baru boleh nampak dengan jelas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sheika
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26713
Posting: 28
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-11-07 12:27


Pada 01-11-07 11:08 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

entahlah...bak kata cik fiera_mz, hanya org yang boleh menilai kita...

nak kata ana ni kelakar,biasa saja..tengok lah pada keadaan..:malu:

mood,perangai dan tabiat kita boleh berubah mengikut waktu dan keadaan... 8-)

:bunga: :bunga:


salam ukhwah...
> betul tu...
> orang lain yang menilai kita.
> ana, masa tak kenal ana pendiam saja..
> tapi bila dah kenal, ana antara yang penyeri suasana.
> itu kawan-kawan ana yang cakap.
> teman-teman, junior, dan senior cakap ana ni kelakar.
> tapi ana rasa biasa saja..
> dengan family tak pulak family cakap ana kelakar.
> tapi mak dan ayah ana pun biasa juga berlawak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sheikaProfil   Hantar PM kepada sheika   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 18-11-07 14:02


Assalamualaikum
entahlah...nak kata ye...malu lah nak mengaku... :malu:
nak kata tak....pun malu jugak... :malu:
ishk...ishk...mana satu ni... :roll:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

najah85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26692
Posting: 338
Dari: kuantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-11-07 14:10


Pada 08-11-07 00:56 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

ana tak pandai berjenaka...
lagipun, ismi ni pendiam... uhuk uhuk uhuk...
kalau org tak kenal.. memang tak kenal lah ismi ni...

org yang kenal saja tahu ismi ni memang pendiam dan serius...
sampaikan, siapa buat lawak ismi rotan dia... muahahahaa...


ye sangat lah tu k.tikah.. :-P :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah85Profil   Hantar PM kepada najah85   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 18-11-07 15:38


Pada 18-11-07 14:10 , najah85 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-11-07 00:56 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

ana tak pandai berjenaka...
lagipun, ismi ni pendiam... uhuk uhuk uhuk...
kalau org tak kenal.. memang tak kenal lah ismi ni...

org yang kenal saja tahu ismi ni memang pendiam dan serius...
sampaikan, siapa buat lawak ismi rotan dia... muahahahaa...


ye sangat lah tu k.tikah.. :-P :-P


a'ah....kak tiqah tu najah...diam ubi kena rebus...diam bertih digoreng... :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:38


Pada 18-11-07 14:10 , najah85 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-11-07 00:56 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

ana tak pandai berjenaka...
lagipun, ismi ni pendiam... uhuk uhuk uhuk...
kalau org tak kenal.. memang tak kenal lah ismi ni...

org yang kenal saja tahu ismi ni memang pendiam dan serius...
sampaikan, siapa buat lawak ismi rotan dia... muahahahaa...


ye sangat lah tu k.tikah.. :-P :-P


hepp... najah... :jangan::jangan:
rahsia dalam bilik jangan bagitahu org ramai... :jangan::jangan:


Pada 18-11-07 15:38 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!


a'ah....kak tiqah tu najah...diam ubi kena rebus...diam bertih digoreng... :sopan:

kompleknya process ni.... :berfikir: :berfikir:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 19-11-07 21:12


Assalamualaikum
CI.... :jangan: :jangan:
tak ada yang kompeleknya....kompelek teruntum pun dekat jeq dengan saya ni....tak ada..tak ada yang kompelek.... :jangan:
kalau dah kecindan...kelindan pun tiada gunanya.... :kelip:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 23:24


ana selalu dikatakan org yang happy go lucky selalu..
mana taknye, kena sound pun boleh gelak2 lagi.. tapi orang nampak lain, dalam hati ana mana depa tau.. huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 04:31


Pada 19-11-07 23:24 , kahfi8 posting:

!!! QUOTE !!!

ana selalu dikatakan org yang happy go lucky selalu..
mana taknye, kena sound pun boleh gelak2 lagi.. tapi orang nampak lain, dalam hati ana mana depa tau.. huhu


hmm... :berfikir:
betul.. betul... betul....
selalunya apa yang tersurat tidak menggambarkan yang tersirat...

buat apa nak guna kelindan...? :berfikir:
bukannya jalan jauh pun :jangan:


-----------------

[ Telah diedit oleh: ismi_atikah pada 20-11-07 04:32 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

najah85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26692
Posting: 338
Dari: kuantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 12:25


k.tikahhh kelindan tu apa... :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah85Profil   Hantar PM kepada najah85   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 20-11-07 12:33


Assalamualaikum
kak tikah..adikmu bertanya ni........:menunggu:
nak jawab ke taknak ni....
kelindan....keledek kah? bukan.... :jangan:
yang sebelah dreber tu dik....kenal tak nama dia....kelindan lah...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-11-07 12:34


tak pandai nak buat kelakar..
kalau orag buat kelakar..tumpang gelak:-) :-)
dulu susah nak berhenti gelak..kalau org buat lawak..tapi nak buat lawak tak pandai:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 12:56


Pada 04-11-07 18:07 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...

ana suka bergurau, sukar untuk ana serius... ana buat lawak, ana yang ketawa lebih.. bagaimana ni?? hehehe... :-).


.. ini kategori SS ini.. syok sendiri:lol::-Padehh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 13:00


Pada 20-11-07 12:56 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-11-07 18:07 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...

ana suka bergurau, sukar untuk ana serius... ana buat lawak, ana yang ketawa lebih.. bagaimana ni?? hehehe... :-).


.. ini kategori SS ini.. syok sendiri:lol::-Padehh..



kakisamun... :jangan: :jangan: kecian adik dila kiterr tu... :-D


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 13:05


nuranys - .. dah dia tanya.. aku tolong jawab saja dengan jujur:malu::lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 13:18


Pada 20-11-07 13:05 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

nuranys - .. dah dia tanya.. aku tolong jawab saja dengan jujur:malu::lol:


hem....elok sangat lah tu jujur buat org terasa hati.... :-P :-D

saudara kakisamun..awak ni kerja kat mana ek? hari tu nampak duduk jalan-jalan sekitar masjid putrajaya lah...hehehe.. :berfikir: :sopan:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 13:22


Pada 20-11-07 13:18 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 13:05 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

nuranys - .. dah dia tanya.. aku tolong jawab saja dengan jujur:malu::lol:


hem....elok sangat lah tu jujur buat org terasa hati.... :-P :-D

saudara kakisamun..awak ni kerja kat mana ek? hari tu nampak duduk jalan-jalan sekitar masjid putrajaya lah...hehehe.. :berfikir: :sopan:



.. alamak.. ada org terasa hati dengan aku ke:cry:.. maapkan aku.. maapkan aku.. jap2.. apa kena mengena aku dengan masjid putrajaya ni:berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 13:28


Pada 20-11-07 13:22 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 13:18 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 13:05 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

nuranys - .. dah dia tanya.. aku tolong jawab saja dengan jujur:malu::lol:


hem....elok sangat lah tu jujur buat org terasa hati.... :-P :-D

saudara kakisamun..awak ni kerja kat mana ek? hari tu nampak duduk jalan-jalan sekitar masjid putrajaya lah...hehehe.. :berfikir: :sopan:



.. alamak.. ada org terasa hati dengan aku ke:cry:.. maapkan aku.. maapkan aku.. jap2.. apa kena mengena aku dengan masjid putrajaya ni:berfikir:


:-D :-D melawak sajala..


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 13:31


Pada 20-11-07 13:28 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 13:22 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 13:18 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 13:05 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

nuranys - .. dah dia tanya.. aku tolong jawab saja dengan jujur:malu::lol:


hem....elok sangat lah tu jujur buat org terasa hati.... :-P :-D

saudara kakisamun..awak ni kerja kat mana ek? hari tu nampak duduk jalan-jalan sekitar masjid putrajaya lah...hehehe.. :berfikir: :sopan:



.. alamak.. ada org terasa hati dengan aku ke:cry:.. maapkan aku.. maapkan aku.. jap2.. apa kena mengena aku dengan masjid putrajaya ni:berfikir:


:-D :-D melawak sajala..



.. fuhh selamat:roll:.. aku ingatkan identiti dan kreadibiliti aku sebagai penyamun budiman terdedah.. fuhh selamat:malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 13:41


Pada 20-11-07 13:31 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 13:28 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 13:22 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 13:18 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 13:05 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

nuranys - .. dah dia tanya.. aku tolong jawab saja dengan jujur:malu::lol:


hem....elok sangat lah tu jujur buat org terasa hati.... :-P :-D

saudara kakisamun..awak ni kerja kat mana ek? hari tu nampak duduk jalan-jalan sekitar masjid putrajaya lah...hehehe.. :berfikir: :sopan:



.. alamak.. ada org terasa hati dengan aku ke:cry:.. maapkan aku.. maapkan aku.. jap2.. apa kena mengena aku dengan masjid putrajaya ni:berfikir:


:-D :-D melawak sajala..



.. fuhh selamat:roll:.. aku ingatkan identiti dan kreadibiliti aku sebagai penyamun budiman terdedah.. fuhh selamat:malu:


betul lah...nampak baik saja..pakai kopiah begitu..hehe.. :sopan:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 13:53


Pada 19-11-07 21:12 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
CI.... :jangan: :jangan:
tak ada yang kompeleknya....kompelek teruntum pun dekat jeq dengan saya ni....tak ada..tak ada yang kompelek.... :jangan:
kalau dah kecindan...kelindan pun tiada gunanya.... :kelip:



erm..kekadang susah juga nak paham bahsa2 yang digunakan huhu.. terlalu kompleks.... bak kata ismi.. benda-benda cmnie kena investigate...hahaha


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 14:11


najah85 : betullah tu TT cakap... kelindan tu kira macam co-pilot.. biasa kalau pemandu lori jarak jauh, dia ada kelindan...

TT : terima kasih....

T.K : huhuhuhu... tuan kapten nak inbestiget ek....?? jangan....jangan... jangan tak inbestiget....

kak nuranys : pernah nampak kakisamun ke..? ismi kalau nampak repot polis saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 14:31


Pada 20-11-07 14:11 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

najah85 : betullah tu TT cakap... kelindan tu kira macam co-pilot.. biasa kalau pemandu lori jarak jauh, dia ada kelindan...

TT : terima kasih....

T.K : huhuhuhu... tuan kapten nak inbestiget ek....?? jangan....jangan... jangan tak inbestiget....

kak nuranys : pernah nampak kakisamun ke..? ismi kalau nampak repot polis saja...


.. uitt.. bahaya lah kalau macam ini.. nasib baik aku ini mata2.. nyamar saja jadi penyamun ini:lol:.. "report" lah.. aku tak takut..:lol:.. sebab aku pun polis.. haha

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 17:39


Pada 20-11-07 14:31 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!


.. uitt.. bahaya lah kalau macam ini.. nasib baik aku ini mata2.. nyamar saja jadi penyamun ini:lol:.. "report" lah.. aku tak takut..:lol:.. sebab aku pun polis.. haha


:jangan: :jangan:

hmm... kalau takat jadi polis masa main polis entri.. tak yahla kakisamun... ke kakisamun ni pencuri yang dalam polis entri jugak... :berfikir: :berfikir:

nak repot tak mo... nak repot tak mo... :berfikir: :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 09:16


oh...baru ku tahu rupanya CI itu cik ismi...ingat kan TT maksudkankan CI itu adalah CSI........lambat sungguh otak ku untuk mengesan mungkin otakku beku kerana terlalu lama didalam bilik aircond..huhuhu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 09:44


.. kecindan itu bahasa jawa ke:berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 10:22


Pada 21-11-07 09:16 , kapten06 posting:

!!! QUOTE !!!

oh...baru ku tahu rupanya CI itu cik ismi...ingat kan TT maksudkankan CI itu adalah CSI........lambat sungguh otak ku untuk mengesan mungkin otakku beku kerana terlalu lama didalam bilik aircond..huhuhu....


:-o :-o otak beku...?? :-o :-o :berfikir: :berfikir:

ismi ingatkan otak ensten saja yang disejukbekukan...
:-D :-D

itulah..ismi rasa nak tukar jadi CIA lah pulak.. cik ismi atikah...
macam sedakp sikit...
boleh tak TT...? :berfikir: :berfikir:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

madyie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2007
Ahli No: 30270
Posting: 106
Dari: tranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:17


kita tak pandai sangat nak buat lwak ni..sebab takut nanti bila buat lwak org akan ktawa...
eeee takutnye.....yang penting yang paling kelakor, brother sthepen chow lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For madyieProfil   Hantar PM kepada madyie   Pergi ke madyie's Website   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:33


menarik juga CIA...ada value sikit dan org gerun.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 21-11-07 12:37


Assalamualaikum
hoho...nak CIA ye......nak kena komisen jugak ni....main minta² ni..... :jangan: :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

aesa_85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31101
Posting: 71
Dari: batu pahat

japan  


posticon Posting pada: 21-11-07 13:30


entah lah.tak tau lah.tapi saya suka ketawa.dan yang paling kawan-kawan saya pelik iyelah bila saya ketawa masa tengok cerita-cerita yang seram2 dan sedih2.contohnya cerita pochong2.hehe.tapi cerita tu memang kelakar apa.nak kata saya humorous tak juga.kadang-kadang boleh jugak buat lawak bodoh dengan kawan-kawan.org kata saya goofy.hehe.wallahua'lam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aesa_85Profil   Hantar PM kepada aesa_85   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 14:28


:bunga: memamg kawan macam ni disukai ramai..
    tapi hakikatnya org macam ni suka memendam rasa..
    just kawan yang betul-betul rapat saja tau masalah dia...
    org macam ni tak sampai hati nak bagi kawan-kawan dia
    dengar cerita2 yang sedih dari dia...
    hmmm... :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 14:29


Pada 21-11-07 14:28 , qibtiyah posting:

!!! QUOTE !!!

:bunga: memamg kawan macam ni disukai ramai..
    tapi hakikatnya org macam ni suka memendam rasa..
    just kawan yang betul-betul rapat saja tau masalah dia...
    org macam ni tak sampai hati nak bagi kawan-kawan dia
    dengar cerita2 yang sedih dari dia...
    hmmm... :berfikir:


.. ye ke macam tu:berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 14:30


betul tak kakisamun...?
bukankah anda orang itu...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 15:00


Pada 21-11-07 14:28 , qibtiyah posting:

!!! QUOTE !!!

:bunga: memamg kawan macam ni disukai ramai..
    tapi hakikatnya org macam ni suka memendam rasa..
    just kawan yang betul-betul rapat saja tau masalah dia...
    org macam ni tak sampai hati nak bagi kawan-kawan dia
    dengar cerita2 yang sedih dari dia...
    hmmm... :berfikir:


betul..betul..betul...
ismi rasa betul.... melalui pemerhatian ismi lah...

memang bebetul sahih ke tidak bagi tuan empunya, tak dapat ismi pastikan...
sebab ismi ni orgnya serius dan pendiam...

p/s: betuk tu T.K... baru ada gaya guna CIA... 8-)
p/s lagi :boleh ek TT.. :sopan: komisen tu, tolak komisen2 TT pada ismi pun tak abih2... :jangan: :jangan:


-----------------

[ Telah diedit oleh: ismi_atikah pada 22-11-07 10:02 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 15:02


Pada 21-11-07 14:30 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

betul tak kakisamun...?
bukankah anda orang itu...hehe


.. ye ke:berfikir:.. aku rasa tak sama langsung macam aku:lol:.. aku ini bengis, ganas, makan budak dll:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 22-11-07 09:58


Assalamualaikum
tiada siapa tahu apa di hati... :-(



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-12-07 11:24


salam...org yang tak kenal ana akan fikir ana sangat pendiam dan skema..mungkin wajah ana yang buat-buat garang ni agaknya...tapi pada yang kenal ana memang tak kering gusi...nak kata kelakar tu tak lah cuma ana suka buat kawan-kawan riang...kawan memang ramai alhamdulillah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

xyamani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26226
Posting: 77
Dari: tepi dinding

yemen  


posticon Posting pada: 02-12-07 13:20


salam..tak perasan pulak..kelakar ke tak..tapi selalu ada yang tersenyum mendengar cakapku..kelakar lah agaknya..

tapi betul lah,orang yang kelakar ni selalunya tak perasan bila masa dia sedih walaupun dia sebenarnya tengah sedih..jadi berhati-hati lah dengan kawan anda yang kelakar..hehe

kawan saya 'ter'tengok saya menangis,dia tanya:awat hang nangis?peliknya..huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For xyamaniProfil   Hantar PM kepada xyamani   Pergi ke xyamani's Website   Quote dan BalasQuote

nique_hanna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5934
Posting: 141
Dari: darul takzim.

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-07 14:58


Pada 02-12-07 13:20 , xyamani posting:

!!! QUOTE !!!


tapi betul lah,orang yang kelakar ni selalunya tak perasan bila masa dia sedih walaupun dia sebenarnya tengah sedih..jadi berhati-hati lah dengan kawan anda yang kelakar..hehe



salam..
erm...setuju2...same lah macam saya..kadang-kadang itu dalam hati sedih sangat-sangat..tapi depan org tak boleh pula nak nangis..sampai member2 ingat kita ini tak pernah ada cerita sedih agaknya.... :-)


-----------------
'gantikanlah yang telah hilang..tumbuhkanlah yang telah patah..ku inginkan bahagia..di dunia dan akhirat..pada Mu tuhan ku mohon segala.......'


Bookmark and Share

    


  Member Information For nique_hannaProfil   Hantar PM kepada nique_hanna   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 07-02-08 18:30


cuma owg yang rapat saja boleh nilai kita macam mana..
kalau owg tak kenal saya betul-betul,downg kata saya sombong lah.. :-D
tapi kalau dah kenal,awak ni lawak lah..
entah apa yang lawak tah..


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.198275 saat. Lajunya....