Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-09-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita hidup biar macam biskut Oreo, hitam di luar tak mengapa asal putih kat dalam, manis pula tu..
-- SHAMR (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43060

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
al-biruni03: 3 hari yang lalu
Swarig123: 11 hari yang lalu
marul: 14 hari yang lalu
mfy87: 28 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: JK Jejak Pengantin


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» JK Jejak Pengantin

Please Mendaftar To Post


Oleh JK Jejak Pengantin

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 11:08


in the name of Allah the most gracious the most merciful

ana ingin anjurkan JK Jejak Pengantin.. tapi masalahnya ialah makluman kepada peserta, ana nak minta pihak MT tolong maklum kepada penama dibawah agar boleh bagi respon (PM) pada ana dengan kadar segera .

nama-nama tersebut adalah:

sudah lapor diri (kena PM juga)

1. khalifah + ? (sudah lapor diri)
2. kasih_kekasih + ? (sudah lapor diri)
3. aidilshah + ? (sudah lapor diri)
4. anis_zulaika + ? (sudah lapor diri)
5. itsjustme + nice_pesan (sudah lapor diri)
6. Al Qarni + ? (sudah lapor diri)
7. Riyas and zaujah Ros_nur (sudah lapor diri)
8. cintamadinah_82 + (sudah lapor diri)
9. ummiq + (sudah lapor diri)
10. Martyr + Zatulwashah (sudah lapor diri)

belum lapor diri (kena PM juga)

1. kang + ?
2. subuhku + ?
3. nur_indah + ?
4. muslimah johor + ?
5. riyas + ?
6. eyla05 + ?
7. elfudhail + ?
8. alin1605 + ?
9. tumpang + ?
10. songkok_aji02 + ?
11. akhi_arab + ?
12. ctmuslimah + ?
13. ashabul_mukminin + ?
14. meowhidayah + ?
15. nuraini + ?


kalau semua dah bagi respon insyaAllah ana akan send KKD pada pihak MT.

Jzkllh..


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 11:40


in the name of Allah the most gracious the most merciful

detail program:

tarikh: kalau semua confirm masa cuti sekolah 3 hari 2 malam (jumaat - ahad)

tempat: cameroon highland

bayaran: RM350.00 (suami isteri dan 2 org anak bawah 12 tahun sahaja) merangkumi aparment, makan + BBQ

program: akan dimaklumkan

Bookmark and Share

  


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 12:46


wah....... bestnya..... ni semangat nak kawin cepat-cepat ni.... :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-10-07 13:23


Alhamdulillah..dah ramai rupanya ahli2 ukhwah kita yang dah kawin:-)
selamat segalanya..bercuti elok-elok kalau JK pengantin jadi..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 15:25


Assalammualaikum wr wb
akhi aidilshah, ana dah try mesej peserta2 lain.. ana minta mereka PM akhi untuk lapor diri.. afwan if tersilap

Bookmark and Share

  


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 16:12


Pada 25-10-07 12:46 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

wah....... bestnya..... ni semangat nak kawin cepat-cepat ni.... :-D


:berfikir:


-----------------
Keindahan sebenar ialah keindahan budi pekerti. Kebaikan sebenar ialah kebaikan budi bahasa dan kecerdikan sebenar ialah kecerdikan akal.


Bookmark and Share

  


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 16:15


hehehehe..nampaknya aye pun macam dah nak sampai seru..... :sopan:


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

  


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 16:15


apa tujuan jk pengantin ini?

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 22:58


akhi aidilshah tak muncul lagi.. akhi silalah bagitahu tujuannya..
ana hanya membantu akhi untuk PM para peserta

Bookmark and Share

  


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 22:59


aye pun dah sampai seru ek.. walimah cepat then boleh jadi peserta ^_^

Bookmark and Share

  


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 12:11


Pada 25-10-07 22:59 , smile_roses posting:

!!! QUOTE !!!

aye pun dah sampai seru ek.. walimah cepat then boleh jadi peserta ^_^



Insya'4JJI..... amein, doa-doakan ye.... :-) :-)


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-10-07 11:53


in the name of Allah the most gracious the most merciful

tujuan JK ini adalah untuk memberikan sedikit ilmu-ilmu perkahwinan agar ikatan yang murni ini akan berkekalan hingga ke akhirnya. merapatkan lagi ikatan ukhwahfillah di antara ahli-ahli keluarga ukhwah.com dari alam maya ke alam realiti.

tetapi tujuan di atas tidak akan terlaksana jika nama-nama di bawah tak bagi respons pada ana! so ana harap cepatlah sikit PM pada ana.

bnama-nama tersebut adalah:

sudah lapor diri (kena PM juga)

1. khalifah + ? (sudah lapor diri)
2. kasih_kekasih + ? (sudah lapor diri)
3. aidilshah + ? (sudah lapor diri)
4. anis_zulaika + ? (sudah lapor diri)
5. itsjustme + nice_pesan (sudah lapor diri)
6. Al Qarni + ? (sudah lapor diri)
7. Riyas and zaujah Ros_nur (sudah lapor diri)
8. cintamadinah_82 + (sudah lapor diri)
9. ummiq + (sudah lapor diri)
10. Martyr + Zatulwashah (sudah lapor diri)

belum lapor diri (kena PM juga)

1. kang + ?
2. subuhku + ?
3. nur_indah + ?
4. muslimah johor + ?
5. riyas + ?
6. eyla05 + ?
7. elfudhail + ?
8. alin1605 + ?
9. tumpang + ?
10. songkok_aji02 + ?
11. akhi_arab + ?
12. ctmuslimah + ?
13. ashabul_mukminin + ?
14. meowhidayah + ?
15. nuraini + ?

kepada ahli komuniti ukhwah.com yang belum walimah tapi ingin menyertai, ana mengalu-alukan penyertaan entum. mungkin boleh belajar dengan pasangan ukhwah.com yang sudah walimah masa program berkongsi ilmu yang bakal di jalankan nanti.

detail tentang JK Jejak Pengantin:

tarikh: cuti sekolah (jumaat, sabtu dan ahad) 3 hari 2 malam

tempat: cameron highland (apartment)

yuran: RM350.00 - berkeluarga
            RM250.00 - individu
(penginapan, persegaran, cenderahati dll)

Bookmark and Share

  


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-10-07 13:33


Ana belum berkahwin lagi... teringin nak join. Tentang yuran tu, ada student price tak?

Bookmark and Share

  


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 08:52


in the name of Allah the most gracious the most merciful

insyaAllah boleh dipertimbangkan jika penyertaan memberangsangkan dari pihak komuniti tapi takat ni belum ada respons lagi dari mana-mana ahli yang ingin menyertai JK ini.

tengoklah seminggu dua ini.. AJK yang terlibat harap dapat PM lagi kat penama di bawah ni.. banyak kali tak apa yang penting mesej sampai kat penama di bawah:

nama-nama tersebut adalah:

sudah lapor diri (kena PM juga)

1. khalifah + ? (sudah lapor diri)
2. kasih_kekasih + ? (sudah lapor diri)
3. aidilshah + ? (sudah lapor diri)
4. anis_zulaika + ? (sudah lapor diri)
5. itsjustme + nice_pesan (sudah lapor diri)
6. Al Qarni + ? (sudah lapor diri)
7. Riyas and zaujah Ros_nur (sudah lapor diri)
8. cintamadinah_82 + (sudah lapor diri)
9. ummiq + (sudah lapor diri)
10. Martyr + Zatulwashah (sudah lapor diri)

belum lapor diri (kena PM juga)

1. kang + ?
2. subuhku + ?
3. nur_indah + ?
4. muslimah johor + ?
5. riyas + ?
6. eyla05 + ?
7. elfudhail + ?
8. alin1605 + ?
9. tumpang + ?
10. songkok_aji02 + ?
11. akhi_arab + ?
12. ctmuslimah + ?
13. ashabul_mukminin + ?
14. meowhidayah + ?
15. nuraini + ?

kepada ahli komuniti ukhwah.com yang belum walimah tapi ingin menyertai, ana mengalu-alukan penyertaan entum. mungkin boleh belajar dengan pasangan ukhwah.com yang sudah walimah masa program berkongsi ilmu yang bakal di jalankan nanti.

detail tentang JK Jejak Pengantin:

tarikh: cuti sekolah (jumaat, sabtu dan ahad) 3 hari 2 malam

tempat: cameron highland (apartment)

yuran: RM350.00 - berkeluarga
            RM250.00 - individu
(penginapan, persegaran, cenderahati dll)

Bookmark and Share

  


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 11:01


huhuuu..... nak pergi tapi segan lah....... :-(

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 11:32


in the name of Allah the most gracious the most merciful

akhie enta dah walimah ke belum.. ana alu2kan kehadiran ahli ukhwah.com. kalau bab segan tuu ana ingat tak iyalah enta risau sangat sebab semua yang hadir ni memang segan tapi kalau enta buat biasa saja insyaAllah tak ada apa-apa yang akan berlaku.

kalau enta nak attend ana akan masukan nama enta dalam list ni..


tengoklah seminggu dua ini.. AJK yang terlibat harap dapat PM lagi kat penama di bawah ni.. banyak kali tak apa yang penting mesej sampai kat penama di bawah:

nama-nama tersebut adalah:

sudah lapor diri (kena PM juga)

1. khalifah + ? (sudah lapor diri)
2. kasih_kekasih + ? (sudah lapor diri)
3. aidilshah + ? (sudah lapor diri)
4. anis_zulaika + ? (sudah lapor diri)
5. itsjustme + nice_pesan (sudah lapor diri)
6. Al Qarni + ? (sudah lapor diri)
7. Riyas and zaujah Ros_nur (sudah lapor diri)
8. cintamadinah_82 + (sudah lapor diri)
9. ummiq + (sudah lapor diri)
10. Martyr + Zatulwashah (sudah lapor diri)

belum lapor diri (kena PM juga)

1. kang + ?
2. subuhku + ?
3. nur_indah + ?
4. muslimah johor + ?
5. riyas + ?
6. eyla05 + ?
7. elfudhail + ?
8. alin1605 + ?
9. tumpang + ?
10. songkok_aji02 + ?
11. akhi_arab + ?
12. ctmuslimah + ?
13. ashabul_mukminin + ?
14. meowhidayah + ?
15. nuraini + ?

kepada ahli komuniti ukhwah.com yang belum walimah tapi ingin menyertai, ana mengalu-alukan penyertaan entum. mungkin boleh belajar dengan pasangan ukhwah.com yang sudah walimah masa program berkongsi ilmu yang bakal di jalankan nanti.

detail tentang JK Jejak Pengantin:

tarikh: cuti sekolah (jumaat, sabtu dan ahad) 3 hari 2 malam

tempat: cameron highland (apartment)

yuran: RM350.00 - berkeluarga
            RM250.00 - individu
(penginapan, persegaran, cenderahati dll)

Bookmark and Share

  


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-11-07 11:58


in the name of Allah the most gracious the most merciful

setelah sekian lama ana menunggu maklumbalas daripada peserta JK Jejak Pengantin ana ingin membuat satu date line sehingga akhir bulan ini, di harap nama-nama seperti di bawah silalah PM pada atau jawab dalam forum ini tetang confirmation entum terhadap penyertaan ke JK Jejak Pengantin.

nama-nama berikut adalah:

1. khalifah + ? (sudah lapor diri)
2. kasih_kekasih + ? (sudah lapor diri)
3. aidilshah + ? (sudah lapor diri)
4. anis_zulaika + ? (sudah lapor diri)
5. itsjustme + nice_pesan (sudah lapor diri)
6. Al Qarni + ? (sudah lapor diri)
7. Riyas and zaujah Ros_nur (sudah lapor diri)
8. cintamadinah_82 + (sudah lapor diri)
9. ummiq + (sudah lapor diri)
10. Martyr + Zatulwashah (sudah lapor diri)

kalau diikutkan entum semua sudah lapor diri cuma ana nak maklumbalas yang terakhir dari entum tetang confirmation, kalau diikutkan jumlah penyertaan sudah melebihi dari 20 orang dan ana rasa ia sudah memadai untuk pertama kalinya kita pasangan dalam Ukhwah.com ini mengadakan satu majlis ramah mesra.

memang susah untuk memulakannya but once dah mula insyaAllah akan menjadi lebih mudah! insyaAllah


Bookmark and Share

  


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-11-07 12:02


Pada 29-10-07 11:01 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

huhuuu..... nak pergi tapi segan lah....... :-(


nak ikut sekali dengan aye :-D :-D :-D :-D :-D


-----------------

"prevention is better than cure"


[ Telah diedit oleh: adam_muslimin pada 14-11-07 12:13 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-11-07 12:04


Pada 14-11-07 11:58 , aidilshah posting:

!!! QUOTE !!!

in the name of Allah the most gracious the most merciful

setelah sekian lama ana menunggu maklumbalas daripada peserta JK Jejak Pengantin ana ingin membuat satu date line sehingga akhir bulan ini, di harap nama-nama seperti di bawah silalah PM pada atau jawab dalam forum ini tetang confirmation entum terhadap penyertaan ke JK Jejak Pengantin.

nama-nama berikut adalah:

1. khalifah + ? (sudah lapor diri)
2. kasih_kekasih + ? (sudah lapor diri)
3. aidilshah + ? (sudah lapor diri)
4. anis_zulaika + ? (sudah lapor diri)
5. itsjustme + nice_pesan (sudah lapor diri)
6. Al Qarni + ? (sudah lapor diri)
7. Riyas and zaujah Ros_nur (sudah lapor diri)
8. cintamadinah_82 + (sudah lapor diri)
9. ummiq + (sudah lapor diri)
10. Martyr + Zatulwashah (sudah lapor diri)

kalau diikutkan entum semua sudah lapor diri cuma ana nak maklumbalas yang terakhir dari entum tetang confirmation, kalau diikutkan jumlah penyertaan sudah melebihi dari 20 orang dan ana rasa ia sudah memadai untuk pertama kalinya kita pasangan dalam Ukhwah.com ini mengadakan satu majlis ramah mesra.

memang susah untuk memulakannya but once dah mula insyaAllah akan menjadi lebih mudah! insyaAllah



nanti next JK kalau ana dah kahwin, ana join dengan 'zaujah' tcinta ana ye.... :sopan:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-11-07 12:29


in the name of Allah the most gracious the most merciful

kalau aye dan adam_muslimin join sekali macam mana nak tak? jadi AJK ana di sana nanti.. setakat ni senarai ajk ana pun dah lupa kalau boleh salah seorang AJK JK Jejak Pengantin tolong senaraikan semua AJK ana nak tengok berapa orang semuanya..

minta ukhtie smile_roses tolong senarai semua AJK pls refer kat forum jejak ukhwah sekali

Bookmark and Share

  


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-11-07 12:49


Pada 14-11-07 12:29 , aidilshah posting:

!!! QUOTE !!!

in the name of Allah the most gracious the most merciful

kalau aye dan adam_muslimin join sekali macam mana nak tak? jadi AJK ana di sana nanti.. setakat ni senarai ajk ana pun dah lupa kalau boleh salah seorang AJK JK Jejak Pengantin tolong senaraikan semua AJK ana nak tengok berapa orang semuanya..

minta ukhtie smile_roses tolong senarai semua AJK pls refer kat forum jejak ukhwah sekali


hm...tarikh dia boleh sbenanye...cuti jumat,sbtu,ahad??...
hehehe boleh juga...tapi...ajk?...
ajk jk kawin tapi belum kahwin?? apa-apa saja lah ... :sopan:


-----------------

"prevention is better than cure"


[ Telah diedit oleh: adam_muslimin pada 14-11-07 13:57 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.122424 saat. Lajunya....