Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah don't give us what we want, instead He gives us what we need
-- Spaghetigoreng (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 41
Ahli: 0
Jumlah: 41




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 7 hari yang lalu
alongmina: 11 hari yang lalu
muslimin23: 17 hari yang lalu
kasih_kekasih: 21 hari yang lalu
budakbesar: 28 hari yang lalu
azemi: 32 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: `jk AiDiL fitri`


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» `jk AiDiL fitri`

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 5

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 · 5  
Jump To Page:

Oleh `jk AiDiL fitri`

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-10-07 14:56


semoga berjaya immad

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 22-10-07 16:00


bismillahhirrahmanirrahim

ehem,tak dapat nak join..waktu "peperangan"


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-
[ Telah diedit oleh: sufti_ilham pada 22-10-07 16:01 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 16:30


Formicadae Club mengalu2kan kehadiran ahli2 kelab untuk menghadiri mejelis JK Aidilfitri ni...


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 22-10-07 16:30 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-10-07 16:31


Formicadae Club kelab apa tu

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 16:34


Pada 22-10-07 13:42 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

ana mana reti bahasa london akhi,tu lah,anaa di hari itu ,pas habis STAM ,terus k UIA GOMBak,erm kat saane ,saame lah dengan budak Matirik uia pj,kena ambil ENGLISH PLaCEMENT TEST,ana kantoi,hehe kena duduk level lah,dan final exam di hari itu,lepasla dapat masuk english placement test untuk kali kedua,so ni ana risau,Kalau gagal,huhu trukla ana,huhu please pray 4 my success

(maaf kak shida guna short form,)




oklah...adik immad ye... good luck deh.... buat molek...
cayuk2.... :-) :-)


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 16:41


Pada 22-10-07 09:59 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-10-07 09:10 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 13:11 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

bagi pelan bagaimana nak ke sana... pelan jalan raya lah...



anta kan student upm... agaknya tak pernah datang kL or klcc ???
:berfikir:



pernah saja pergi, tapi naik Sistem Transit Aliran Ringan saja...
ni nak naik kereta pula...




ooo.... demo masuk highway plus seremban-KL lah.... demo straight pergi ke KL... lepas Tol sungai besi demo pergi lagi... lalu ikut sblah TUDM... tok payoh masuk smart tok apo...demo iku jalan tun abdul razak... sebelum sampai bagunan tabung haji demo akan jupo sainbord ke KLCC sblah kiri....bereh deh...


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 16:56


aye, teman dari utare lah, bukan dari UPM. kalau dari utare bagaimana?

kalau dari utare, kena masuk highway seremban juga ke?


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 22-10-07 16:57 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

aku_hambamu
Warga 5 Bintang
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29921
Posting: 393

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-10-07 17:36


Pada 16-10-07 17:03 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!


~jk AiDiL fitri~
tarikh : 4 november 2007 - AHAD
jam : 10.00 pagi - 3.00petang
lokasi : esplanade KLCC ( taman rekreasi )
tema baju : BAJU raya....!!!
yuran makan t/hari : rm7

4nov ka..kalau nak ikutkan ada jamuan raya dengan Dr Haron Din, pukol 10pg jugak..kalau sampai lambat kat klcc malu pulak nanti...tapi takpa kut, rasa macam nak jumpa sahabat ukhwah..insyaallah ana sampai..

daeng dari utara ka,,senang saja kut nak cari klcc..kalau ana tau nanti, ana inform


-----------------
_TerUsKan MenCaRi ReDha AllaH deNgAn MeneNtanG GoV yang ZaLiM_
[ Telah diedit oleh: aku_hambamu pada 22-10-07 17:42 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For aku_hambamuProfil   Hantar PM kepada aku_hambamu   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 17:47


macam nak menjejakkan kaki ke klcc....

cik syahidatul, bagaimana...?
adik2 semut, ismi tak pasti pulak...
yang macam cnfm p mohamad...
tuan tetap sibuk.. kerja...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 18:06


entah cik ismi... tengok lah dulu.. huhu.. ismi pergi ke?

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 18:21


Pada 22-10-07 16:56 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

aye, teman dari utare lah, bukan dari UPM. kalau dari utare bagaimana?

kalau dari utare, kena masuk highway seremban juga ke?



Kalau dari utara... keluar ikut tol sungai buluh....terus masuk hiway MRR2.... straight saja...lepas tu jumpa jalan ke gombak..ke ampang..masuk ke jalan ampang...straight saja..nanti nampak KLCC belah kiri.... jangka masa dari sg buluh ke KLCC tu dalam 40 minit dengan kelajuan best kurang 100 km/j

kalau ikut tol jalan duta...terus sampai nampak ke pusat bandaraya ... lepas itu ada signboard ke jalan tun razak / PWTC / Pekeliling...terus saja.... sampai jumpa belah kanan akan nampak the mall... stesen bas putra..pwtc...terus saja...naik fly over..jumpa HKL belah kanan...IJN / IB belah kiri..straight....jumpa crown princess belah kiri...ikut terowong bawah tu...nanti ada signboard masuk ke parking KLCC....


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/
[ Telah diedit oleh: rdwira pada 22-10-07 18:22 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 18:33


insyaAllah, kalau time tu tak ada test atau sebarang kerja kat Pahang ni, sampailah ismi ke klcc...

jom cik syahidatul.. lama tak jumpa...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

afiz1015
Warga Rasmi
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30836
Posting: 1
Dari: shah alam

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 22:20


Salam..
wah, bestnya tentatif program utj JK Aidilfitri..
Insya-Allah jika tak ada halangan saya akan hadir..
Untuk Mujahid007, moh boleh kita turun.. tinggay saja lah kursus tu buang 2 3 hari.. hehehe..
best tu... :lol: :sopan:

Bookmark and Share

  


  Member Information For afiz1015Profil   Hantar PM kepada afiz1015   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-10-07 12:08


Assalamualaikum
saya akan cuba menyampaikan diri jika tiada apa² aral melintang.....tapi, tak janji lah....



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 12:19


tuan tetap nak sampaikan diri...??
xkeje ke time tu...??

p/s: boleh buat gathering untuk sesemuts skalik... huhuhu....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 12:35


tengok lah, kalau saya ada semangat nak pergi...... huhuhu.... :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 13:27


nak kena bagi kus semangat juga ke cik syahidatul...?
uhuk uhuk...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 13:30


:lol: :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-10-07 13:43


Assalamualaikum
sampaikan diri melalui angin kuskus agaknya...
nak cuba...manalah tahu...tu kan hari Ahad...boleh cuba-jaya....



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

fansurina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27352
Posting: 205
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 15:09


assalamualaikum...dah lama tak lalu di sini..seronok sangat bila dengar bila ada jk macam ni..tapi, yang tak seronok tu, tak boleh join...sebab dah dok jauh..I/Allah..kalau ada rezeki saya datangla ye..semoga semua orang bergembira pada hari tu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For fansurinaProfil   Hantar PM kepada fansurina   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-10-07 15:11


Assalamualaikum
lalulah...fansurina...jangan lupa dah lalu tu singgah pulak eh...man tahu..ngantuk ke...jadi kena berehat sebentar...
jangan memandu ketika mengantuk kan........



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 15:14


Pada 22-10-07 18:21 , rdwira posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-10-07 16:56 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

aye, teman dari utare lah, bukan dari UPM. kalau dari utare bagaimana?

kalau dari utare, kena masuk highway seremban juga ke?



Kalau dari utara... keluar ikut tol sungai buluh....terus masuk hiway MRR2.... straight saja...lepas tu jumpa jalan ke gombak..ke ampang..masuk ke jalan ampang...straight saja..nanti nampak KLCC belah kiri.... jangka masa dari sg buluh ke KLCC tu dalam 40 minit dengan kelajuan best kurang 100 km/j

kalau ikut tol jalan duta...terus sampai nampak ke pusat bandaraya ... lepas itu ada signboard ke jalan tun razak / PWTC / Pekeliling...terus saja.... sampai jumpa belah kanan akan nampak the mall... stesen bas putra..pwtc...terus saja...naik fly over..jumpa HKL belah kanan...IJN / IB belah kiri..straight....jumpa crown princess belah kiri...ikut terowong bawah tu...nanti ada signboard masuk ke parking KLCC....



powerlah demo rdwira.... demo bagi no phone ke prof daeng tu...kalau dia sasat boleh call demo... :-D :-D


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 15:33


Pada 23-10-07 12:35 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

tengok lah, kalau saya ada semangat nak pergi...... huhuhu.... :-D


syahidatul kena pergi sebab syahidatul kena bawa chocolate chips.. hehehe :kelip: :kelip:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 15:41


Pada 23-10-07 15:14 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-10-07 18:21 , rdwira posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-10-07 16:56 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

aye, teman dari utare lah, bukan dari UPM. kalau dari utare bagaimana?

kalau dari utare, kena masuk highway seremban juga ke?



Kalau dari utara... keluar ikut tol sungai buluh....terus masuk hiway MRR2.... straight saja...lepas tu jumpa jalan ke gombak..ke ampang..masuk ke jalan ampang...straight saja..nanti nampak KLCC belah kiri.... jangka masa dari sg buluh ke KLCC tu dalam 40 minit dengan kelajuan best kurang 100 km/j

kalau ikut tol jalan duta...terus sampai nampak ke pusat bandaraya ... lepas itu ada signboard ke jalan tun razak / PWTC / Pekeliling...terus saja.... sampai jumpa belah kanan akan nampak the mall... stesen bas putra..pwtc...terus saja...naik fly over..jumpa HKL belah kanan...IJN / IB belah kiri..straight....jumpa crown princess belah kiri...ikut terowong bawah tu...nanti ada signboard masuk ke parking KLCC....



powerlah demo rdwira.... demo bagi no phone ke prof daeng tu...kalau dia sasat boleh call demo... :-D :-D



nak buat bagaimana? kerja depan KLCC ni... kang nanti Kalau member tanya bagaimana? nak pergi KLCC dr pelbagai arah... kita kata tak tau...teruk sangat pula namanya..hehheeh...tolong menolong sesama Insan


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 15:42


kuih cokelat cik syahidatul ada peminat... :kelip: ;-)

ni yang nsk kena tiupkan angin cik syahidatul ni... nak jugak kuih cekelat tu... :terliur: :terliur: :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-10-07 15:48


Assalamualaikum
yang famous amos tu ye cik s.....



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 20:42


salam...

semua pergi..mari kita serbu taman klcc...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 21:42


macam ramai saja ahli ukhwah yang nak turun...waaa ni rasa macam nak p ini...huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 21:51


ramei ye nak pergi, rasa segan pula teman...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 21:52


Pada 23-10-07 15:14 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-10-07 18:21 , rdwira posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-10-07 16:56 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

aye, teman dari utare lah, bukan dari UPM. kalau dari utare bagaimana?

kalau dari utare, kena masuk highway seremban juga ke?



Kalau dari utara... keluar ikut tol sungai buluh....terus masuk hiway MRR2.... straight saja...lepas tu jumpa jalan ke gombak..ke ampang..masuk ke jalan ampang...straight saja..nanti nampak KLCC belah kiri.... jangka masa dari sg buluh ke KLCC tu dalam 40 minit dengan kelajuan best kurang 100 km/j

kalau ikut tol jalan duta...terus sampai nampak ke pusat bandaraya ... lepas itu ada signboard ke jalan tun razak / PWTC / Pekeliling...terus saja.... sampai jumpa belah kanan akan nampak the mall... stesen bas putra..pwtc...terus saja...naik fly over..jumpa HKL belah kanan...IJN / IB belah kiri..straight....jumpa crown princess belah kiri...ikut terowong bawah tu...nanti ada signboard masuk ke parking KLCC....



powerlah demo rdwira.... demo bagi no phone ke prof daeng tu...kalau dia sasat boleh call demo... :-D :-D



terime kasih rdwira dan aye...
teman akan buat panduan nanti...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 21:59


Pada 23-10-07 21:51 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

ramei ye nak pergi, rasa segan pula teman...

lah nak segan pa akhi...ana memang tunggu nak berjumpa dengan akhi..insyaALLAH.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 24-10-07 01:09


ramai nya..

tentu seronok kan masa JK tu nanti...

hhmm....

...........................................................


...........................................................


...........................................................


...........................................................


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-10-07 03:00


Daeng_Jati...mike datang naik kereta ek...

_______________________

-Shafiq, UM, 3rd year-

Bookmark and Share

  


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 24-10-07 07:36


Pada 23-10-07 21:42 , abid_19 posting:

!!! QUOTE !!!

macam ramai saja ahli ukhwah yang nak turun...waaa ni rasa macam nak p ini...huhu


Assalamualaikum


:welcome: sila2...


moh kita ramaikan moh... ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 24-10-07 08:05


Pada 24-10-07 03:00 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Daeng_Jati...mike datang naik kereta ek...

_______________________

-Shafiq, UM, 3rd year-


InsyaAllah, owl. kalau tak ada angin, ribut, ujan, kemarau...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-10-07 11:29


salam'alaik..
wah2...
meriahnye forum ni..
alhamdulillah tadi baru habis paper history..macam apa saja jawab..
tawakal..:)
hmm...tinggal satu paper saja lagi ahad ni...
patut lah dua tiga hari ni org asyik tersedak saja..
upenye disbut dalam ukhwah..
uhuk2...
kak atie82..hehehe:D
kak nana..jangan mara lah ramai org backup kita..:D
kak shida...
boleh lah kalau lina tak nak main..
nak dengan kak syahidatul saja jadi penyokong..:)
kak sadiqah..memang lah mula-mula lina ni malu..tapi lama2 tatau lah boleh jadi tuan rumah ke tak..:D
abid19...eleh..dia pun comey juga...ada ke patut nak cubit pp org..:P
tatau nak cakap apa da..
moga-moga dipermudahkan urusan jumpa semua sahabiah2 nanti...
wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

are_peace82
WARGA SETIA
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26802
Posting: 412
Dari: Kelantan & Kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-10-07 17:59


Pada 24-10-07 11:29 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

salam'alaik..
wah2...
meriahnye forum ni..
alhamdulillah tadi baru habis paper history..macam apa saja jawab..
tawakal..:)
hmm...tinggal satu paper saja lagi ahad ni...
patut lah dua tiga hari ni org asyik tersedak saja..
upenye disbut dalam ukhwah..
uhuk2...
kak atie82..hehehe:D
kak nana..jangan mara lah ramai org backup kita..:D
kak shida...
boleh lah kalau lina tak nak main..
nak dengan kak syahidatul saja jadi penyokong..:)
kak sadiqah..memang lah mula-mula lina ni malu..tapi lama2 tatau lah boleh jadi tuan rumah ke tak..:D
abid19...eleh..dia pun comey juga...ada ke patut nak cubit pp org..:P
tatau nak cakap apa da..
moga-moga dipermudahkan urusan jumpa semua sahabiah2 nanti...
wassalam


:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

Bookmark and Share

  


  Member Information For are_peace82Profil   Hantar PM kepada are_peace82   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-10-07 09:27


hurm..
nak pergi ke tak ye

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 10:22


nak pergi ke tak ar...
Hmmm...insyaallah..harap-harap dapat pergi..
Banyak terlepas program ni..huhuhu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 10:48


Pada 24-10-07 11:29 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

salam'alaik..
wah2...
meriahnye forum ni..
alhamdulillah tadi baru habis paper history..macam apa saja jawab..
tawakal..:)
hmm...tinggal satu paper saja lagi ahad ni...
patut lah dua tiga hari ni org asyik tersedak saja..
upenye disbut dalam ukhwah..
uhuk2...
kak atie82..hehehe:D
kak nana..jangan mara lah ramai org backup kita..:D
kak shida...
boleh lah kalau lina tak nak main..
nak dengan kak syahidatul saja jadi penyokong..:)
kak sadiqah..memang lah mula-mula lina ni malu..tapi lama2 tatau lah boleh jadi tuan rumah ke tak..:D
abid19...eleh..dia pun comey juga...ada ke patut nak cubit pp org..:P
tatau nak cakap apa da..
moga-moga dipermudahkan urusan jumpa semua sahabiah2 nanti...
wassalam



ana pun planing nak tubuh team sorak.... apa org panggil??? pompelboy ???? :lucu: :lucu:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 26-10-07 11:36


Assalamualaikum wwt..

Wah...jk Aidilfitri dapat sambutan.. :-D

Ana rasa macam tak dapat join.. :-( :-( :-( :cry: :cry: :cry:

p/s:kita hanya mampu merancang..Allah Swt jua yang menentukan...

Wassalam


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 11:46


pom pom boys?

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 26-10-07 11:52


Pada 26-10-07 11:46 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

pom pom boys?


Kelakar lah pulak :-D :-D


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 14:26


Moga-moga JK nanti semeriah topik ni. Yang nak datang jangan tak muncul-muncul pula.. Moga lebih meriah dr JK Grand Iftar di hari itu..

Jumpa di sana.. :kelip: :kelip:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 15:11


Pada 26-10-07 11:36 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wwt..

Wah...jk Aidilfitri dapat sambutan.. :-D

Ana rasa macam tak dapat join.. :-( :-( :-( :cry: :cry: :cry:

p/s:kita hanya mampu merancang..Allah Swt jua yang menentukan...

Wassalam




alah janganlah macam tu.... anti buat puding laici lagi ek???
tapi kasi manis sikit.... :-D :-D kalau boleh campur dengan nato lagi sedap.... :lol:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 15:15


Pada 26-10-07 15:11 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-10-07 11:36 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wwt..

Wah...jk Aidilfitri dapat sambutan.. :-D

Ana rasa macam tak dapat join.. :-( :-( :-( :cry: :cry: :cry:

p/s:kita hanya mampu merancang..Allah Swt jua yang menentukan...

Wassalam




alah janganlah macam tu.... anti buat puding laici lagi ek???
tapi kasi manis sikit.... :-D :-D kalau boleh campur dengan nato lagi sedap.... :lol:


Assalamualaikum...

akhi..

nato tu apa??

yang ana tau... nata dee coco


jom...
kita merapatkan lagi ukhwah diantara warga portal ini..

mai lah...
mai ke KLCC


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....
[ Telah diedit oleh: mohamad pada 26-10-07 15:17 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 15:16


Pada 26-10-07 11:52 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-10-07 11:46 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

pom pom boys?


Kelakar lah pulak :-D :-D




ana ada pgalaman jadi cheerleders tau..... time sukan palapes ipta dulu... huhu...upm johan... :lucu: :lucu: :lucu:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 15:17


Pada 26-10-07 15:15 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-10-07 15:11 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-10-07 11:36 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wwt..

Wah...jk Aidilfitri dapat sambutan.. :-D

Ana rasa macam tak dapat join.. :-( :-( :-( :cry: :cry: :cry:

p/s:kita hanya mampu merancang..Allah Swt jua yang menentukan...

Wassalam




alah janganlah macam tu.... anti buat puding laici lagi ek???
tapi kasi manis sikit.... :-D :-D kalau boleh campur dengan nato lagi sedap.... :lol:


Assalamualaikum...

akhi..

nato tu apa??

yang ana tau... nata dee coco


jom...
kita merapatkan lagi ukhwah diantara warga portal ini..

mai lah...
mai ke KLCC




ye ek??? nato or nata ??? akh....mana-mana lah janji sedap :berfikir:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 15:52


Pertandingan counter-strike tak ada ke?hehehe


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

  


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 15:59


Pada 26-10-07 15:52 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

Pertandingan counter-strike tak ada ke?hehehe




kawe raso demo doh keno sidrom komputer game lah.... :-D :-D


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 16:10


Pada 26-10-07 15:59 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-10-07 15:52 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

Pertandingan counter-strike tak ada ke?hehehe




kawe raso demo doh keno sidrom komputer game lah.... :-D :-D




:-P :-P :-P


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

  


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 16:51


teman pun nak join kalau ada game counter strike, teman nak jadi Markman sharp shooter...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

boboy3817
Warga Rasmi
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31515
Posting: 3
Dari: Damansara Damai, PJ, Selangor ada

Johor  


posticon Posting pada: 26-10-07 16:55


Assalamualaikum

Ana org baru d sini... Insya Allah, Ana join, boleh bawa famili kan?

Wassalam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For boboy3817Profil   Hantar PM kepada boboy3817   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 26-10-07 17:03


bismillahhirrahmanirrahim

ana melambai sajalah dari nusaibah ni..tak dapek nak join..musim exam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 17:16


!!! QUOTE !!!


    posticon Posting pada: 26-10-07 15:52

Pertandingan counter-strike tak ada ke?hehehe


:lucu: :lucu: :lucu:

ada-ada sajalah akhi ni...

dah "syok: sangat main game lah ni..

!!! QUOTE !!!


    posticon Posting pada: 26-10-07 16:51

teman pun nak join kalau ada game counter strike, teman nak jadi Markman sharp shooter...

:lucu: :lucu: :lucu:
ni seorang lagi..



ok lah..ok lah..
macam ni..

kalau nak main juga..
nama tempat tu kena tukar lah

1) De_KLCC
2)Cz_KLCC


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 17:59


waaaa...bertindih dengan program fareast...macam mana ni.. :-((

Bookmark and Share

  


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 27-10-07 11:25


Assalamualaikum wwt...

Ya ALLAH..di ikutkan hati memang ana nak join pun :cry:
Tu pun kalau lah boleh meng'escape'kan diri. :-(

p/s:urusan 'kehidupan'.. :malu: :malu: :malu:

Wassalam


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..
[ Telah diedit oleh: atie82 pada 27-10-07 11:39 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 12:39


Pada 26-10-07 16:51 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teman pun nak join kalau ada game counter strike, teman nak jadi Markman sharp shooter...



percaya lah en daeng...en daeng jadi sniper saya jadi front line guna mp5/carbine... :-D...Biar saya jadi umpan supaya musuh keluar...nanti en daeng habiskan semuanya...:-D


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

  


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 12:42


Pada 26-10-07 17:16 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!



ok lah..ok lah..
macam ni..

kalau nak main juga..
nama tempat tu kena tukar lah

1) De_KLCC
2)Cz_KLCC




KLCC tu besar sangat...lambat habis nanti... :lol: :lol: :lol:


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

  


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 21:40


!!! QUOTE !!!

Ana org baru d sini... Insya Allah, Ana join, boleh bawa famili kan?

Wassalam...


boboy3817
ahlan wasahlan... jemputlaa.. tak kisah bawalah sesiapa pun..
tafaddal...
:-D :-D

insyaallah t-shirt ukhwah.com versi hijau akan dijual pada jk eid..

harga ana belum pasti.. dalam lingkungan
t-shirt muslimin rm20
t-shirt muslimat rm23/24


pada antum yang datang.. boleh membeli sambil menderma untuk
tabung dana ukhwah.com

vest juga akan dijual... begitu juga buku mutiara..
sesiapa yga belum dapatkan buku dll..
apa lagi.. borong lah membeli...ehehhe..

:-D :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 21:58


tak datang agaknya huhu! :p

Bookmark and Share

  


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 11:39


Pada 28-10-07 21:40 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

Ana org baru d sini... Insya Allah, Ana join, boleh bawa famili kan?

Wassalam...


boboy3817
ahlan wasahlan... jemputlaa.. tak kisah bawalah sesiapa pun..
tafaddal...
:-D :-D

insyaallah t-shirt ukhwah.com versi hijau akan dijual pada jk eid..

harga ana belum pasti.. dalam lingkungan
t-shirt muslimin rm20
t-shirt muslimat rm23/24


pada antum yang datang.. boleh membeli sambil menderma untuk
tabung dana ukhwah.com

vest juga akan dijual... begitu juga buku mutiara..
sesiapa yga belum dapatkan buku dll..
apa lagi.. borong lah membeli...ehehhe..

:-D :-D




sediakan saiz M satu ye.... :-)


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 21:12


Pada 29-10-07 11:39 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-10-07 21:40 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

Ana org baru d sini... Insya Allah, Ana join, boleh bawa famili kan?

Wassalam...


boboy3817
ahlan wasahlan... jemputlaa.. tak kisah bawalah sesiapa pun..
tafaddal...
:-D :-D

insyaallah t-shirt ukhwah.com versi hijau akan dijual pada jk eid..

harga ana belum pasti.. dalam lingkungan
t-shirt muslimin rm20
t-shirt muslimat rm23/24


pada antum yang datang.. boleh membeli sambil menderma untuk
tabung dana ukhwah.com

vest juga akan dijual... begitu juga buku mutiara..
sesiapa yga belum dapatkan buku dll..
apa lagi.. borong lah membeli...ehehhe..

:-D :-D




sediakan saiz M satu ye.... :-)



saiz xl sekali....

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 07:52


insyAllah saya akan pagi jk ni nanti...saya akan p dengan seorang ahli ukhwah juga.tapi dia lm dah xaktif...sekarang ni saya nak meng'aktifkn'kan dia semula...hehehe...nickname dia dalam ukhwah ni ainul_nabila

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 08:00


t-shirt kelab semut tak mo buat ke? :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 10:01


Pada 28-10-07 21:40 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

Ana org baru d sini... Insya Allah, Ana join, boleh bawa famili kan?

Wassalam...


boboy3817
ahlan wasahlan... jemputlaa.. tak kisah bawalah sesiapa pun..
tafaddal...
:-D :-D

insyaallah t-shirt ukhwah.com versi hijau akan dijual pada jk eid..

harga ana belum pasti.. dalam lingkungan
t-shirt muslimin rm20
t-shirt muslimat rm23/24


pada antum yang datang.. boleh membeli sambil menderma untuk
tabung dana ukhwah.com

vest juga akan dijual... begitu juga buku mutiara..
sesiapa yga belum dapatkan buku dll..
apa lagi.. borong lah membeli...ehehhe..

:-D :-D



Cik Shida, tak ada gambar ktshirt ke? Ramai-ramai sediakan duit untuk membeli tshirt hijau ukhwah... :kelip:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 10:12


kalau ada t-shirt kuning bawa sekali ye.... boleh pakai time himpunan 100k

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 30-10-07 10:38


jeng jeng jeng

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 10:49


Pada 30-10-07 10:12 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

kalau ada t-shirt kuning bawa sekali ye.... boleh pakai time himpunan 100k


aye..shirt kuning yang pasal undi bersih tu ke?



Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 11:05


maaf lah teman semua dan ajk tertinggi kelab semut...rasanya saya tak dapat hadir...jauh itu....dati selatan ketengah...huhuhu


apa pun selamat bergembira...ye..makan kuih raya itu ingatlah saya..hehe...untuk ahli kelab semut boleh makan kuih raya untuk saya sekali... :-)

CIk s dan Ismi buatla kuih raya semut...mesti sedap kan...kuih raya semut..hehehe. untuk bahan2 dan cara buatnya boleh tanya prof daeng...

Bookmark and Share

  


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 11:30


datang..jangan tak datang..
bersama-sama kita meriahkan JK Aidilfitri tahun ini.

:welcome: :welcome: :welcome:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 11:31


t-shirt kunin? erm kang jadi macam kat stadium pula, skuad perak :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 11:40


dah tak datang satu ahli...
nak cuba sampaikan diri... sampaikan... sampaikan....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 11:51


Pada 30-10-07 10:49 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-10-07 10:12 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

kalau ada t-shirt kuning bawa sekali ye.... boleh pakai time himpunan 100k


aye..shirt kuning yang pasal undi bersih tu ke?




:sopan: :sopan: tak kesah...janji kuning..... :-D


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 15:41


kalau boleh jual lah sekali baju yang khalifah pakai masa jk kat kl sentral tu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 30-10-07 15:59


buka booth jualan... senang..
komplit..semua ada di situ.. macam-macam ada.. hehehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 19:58



assalamualaikum...

lina dipesan oleh kak shida untuk buat list nama sahabat yang nak nak datang jk aidil fitri...

MUSLIMIN
1.owl_um
2.kang
3.kamal_82
4.mujahid007
5.mohamad
6.are_peace82
7.khalifah
8.prof_muslim
9.daeng_jati
10.muslimin23
11.la_tahzan
12.afiz1015
13.sayatetapsaya
14.al-azym
15.boboy3817
16.aye

MUSLIMAT
1.atie82
2.searchforguidance
3.raudhatul_muttaqin
4.simple_shida + sahabat
5.istisafa
6.hanan
7.sadiqah
8.qibtiyah
9.sitishairah
10.iman_hayati
11.abid_19
12.cik_dira
13.dueramiela
14.syahidatul
15.immad
16.aku_hambamu
17.ismi_atikah + sahabat
18.nur_islami
19.ainul_nabila
20.lamyanunalif_mursyidah

kalau ada nama2 yang salah,maaf lah ye..beritahu lina..
nanti lina betulkan semula.. :kelip:

kalau ada nama yang tak ditulis pun..
beritahu lah ye..:)

kepada yang baru menjenguk forum ni..
sile2 lah datang jk aidil fitri ni..:D
kedatangan anda dialu2kan...:)

kepada yang nak datang tu nanti..
jangan lupa biskut raya..:D
dan kad raya kosong.. :kelip:

dan pada sesiapa yang nak sponsor air..amat lah dialu2kan ye... 8-)

akhir kata..
mari lah kita ramai-ramai datang jk ni.. ;-)

wassalam



[ Telah diedit oleh: lamyanunalif_mursyidah pada 31-10-07 07:44 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 21:09


Lina dah jadi Setiausahe Event dah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 21:13


Pada 30-10-07 21:09 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Lina dah jadi Setiausahe Event dah...


mana ada..
org tolong sikit-sikit saja..
lagipun lina tak ada kerja pun...
da habis exam..
[ Telah diedit oleh: Administrator pada 31-10-07 12:43 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 21:33


Assalamualaikum... kepada semua warga Ukhwah juga tetamu

Insya-Allaah, moga-moga tiada masalah serta apa kesulitan untuk sahabat-sahabat datang memeriahkan JK Aidilfitri ini. Lebih-lebih lagi sejak 1-2 minggu cuaca agak tidak menentu terutamanya pasaal hujan. Moga pihak Event serta MT Ukhwah.com meminta agar semua sahabat berhati-hati ketika datang khasnya yang memandu sendiri.

Selain pertemuan yang dirancang, tujuan utama prgoram pasti jadi keutamaan. Maka sokongan serta sumbangan amat diperlukan

Salam Ukhwah,


...................................
Prof_Muslim


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama
[ Telah diedit oleh: Prof_Muslim pada 30-10-07 21:34 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 21:45


insyaa'ALLAH....ana akan bantu selagi terdaya...
[ Telah diedit oleh: Administrator pada 31-10-07 12:58 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 01:21


insyaAllah...
ismi akan bawa salah seorang sahabat baik sekali..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 07:57


Pada 31-10-07 01:21 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

insyaAllah...
ismi akan bawa salah seorang sahabat baik sekali..


salam'alaik kak ismi_atikah..
ajak lah ramai-ramai lagi datang..
family ke..
saudara mara ke.. :sopan:
hehehe..:D
wassalam
[ Telah diedit oleh: Administrator pada 31-10-07 12:57 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 08:24


Pada 31-10-07 07:57 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 31-10-07 01:21 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

insyaAllah...
ismi akan bawa salah seorang sahabat baik sekali..


salam'alaik kak ismi_atikah..
ajak lah ramai-ramai lagi datang..
family ke..
saudara mara ke.. :sopan:
hehehe..:D
wassalam




Kalau pakat ramai-ramai ajak semua anak-beranak, nanti tak muat pula space kat taman KLCC tu..... :lucu:
[ Telah diedit oleh: Administrator pada 31-10-07 12:57 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

tulipjingga
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.12.2004
Ahli No: 13314
Posting: 72
Dari: Jerantut

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-10-07 12:08


segan lah nak p...
sebab xprnh joint lagi event yang ukhwah buat..
hehehheehe


-----------------
Jangan terlalu mengikut EMOSI kerana IMPLIKASINYA tak seindah yang diIMAGINASI...


Bookmark and Share

  


  Member Information For tulipjinggaProfil   Hantar PM kepada tulipjingga   Pergi ke tulipjingga's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 12:32


hahaaahhhaaa... adik immad dah kembali ye???
nanti jangan lupa masakan nasi goreng kerabu ye... :-)
dari iftar hari tu lagi kepunang tau.... :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 12:35


banyaknye posting tu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 12:59


Immad, teman nak satu, buat spesel untuk teman

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 13:01


Pada 31-10-07 12:35 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

banyaknye posting tu..


terhantar banyak kali lah


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 13:05


Pada 31-10-07 12:59 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Immad, teman nak satu, buat spesel untuk teman


boleh,tapi asenye kena bagi adil lah,t daeng punya best,org lain punya tak best tak aci lah,tak dapek den nak buka bisnes,hehe


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 14:12


kak immad : ana nak termasuk dalam undian.. nak jugak....

lina: adesss... nanti akak bawa satu kampung ek... huhuhu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 14:14


aiwah.. syukran adikku lina..hehe..
jadi pembantu sU ana...

ok.. memandangkan ramai juga sahabat yang lahir bulan nov..
maka.. ana dengan berbesar hati.. nak buat juga jamuan untuk
sahabat yang lahir bulan 9/10/11

so, pada sesiapa yang nak beli kek..
tafaddal..hehee.. beli kecik pun tak apa..
kita kongsi ramai-ramai..hehehe..

:-D ;-)
[ Telah diedit oleh: Administrator pada 02-11-07 13:59 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

tulipjingga
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.12.2004
Ahli No: 13314
Posting: 72
Dari: Jerantut

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-10-07 15:32


Pada 31-10-07 12:27 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 31-10-07 12:08 , tulipjingga posting:

!!! QUOTE !!!

segan lah nak p...
sebab xprnh joint lagi event yang ukhwah buat..
hehehheehe



erm datang saja lah
buat apa nak segan,Kalau semua ahli ukhwah kata macam begitu,tak ada siapa lah nak imarahkan mana-mana JK yang dibuat
jemput datang ya...
:-D :-D


hehehheh insyaAllah lau ada kelapangan nanti saya datang ye..
hehehheheh...


-----------------
Jangan terlalu mengikut EMOSI kerana IMPLIKASINYA tak seindah yang diIMAGINASI...


Bookmark and Share

  


  Member Information For tulipjinggaProfil   Hantar PM kepada tulipjingga   Pergi ke tulipjingga's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 12:57


Pada 31-10-07 14:12 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

kak immad : ana nak termasuk dalam undian.. nak jugak....

lina: adesss... nanti akak bawa satu kampung ek... huhuhu...

salam'alaik
kak ismi nak bawa satu daerah pun tak mengapa..
hehe..
tapi takut tak muat saja lah taman tu bak kata aye..:)
wassalam



Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 13:00


Immad, teman nak spesel... :(

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 13:58


aduss...tiba-tiba rasa sogan pulak... :malu:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 14:03


Pada 01-11-07 13:58 , sitishairah posting:

!!! QUOTE !!!

aduss...tiba-tiba rasa sogan pulak... :malu:



ala kak..
kan kita da janji nak pergi sama-sama...



Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 14:21


Assalamualaikum...

eerrmm...mohamad nak tanya sikit ni...

pertanyaan ni pun datang dari kawan mohamad.

"nak tunggu kat mana ye??. rasa2 nya... boleh tahan jugalah kawasan persiaran KLCC tu"


haa.... ada sesiapa boleh jawab???


*eerrmm....mohamad pun.... insyaALLAH.... cuba untuk datang. kalau tak........

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 14:25


Pada 01-11-07 14:03 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-11-07 13:58 , sitishairah posting:

!!! QUOTE !!!

aduss...tiba-tiba rasa sogan pulak... :malu:



ala kak..
kan kita da janji nak pergi sama-sama...



Hehe..yela2..memang dah janji..tapi raso sogan tu totap ado...lina dah pernah pergi iftar...akak ni first time...hihi... :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 14:27


Pada 01-11-07 14:25 , sitishairah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-11-07 14:03 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-11-07 13:58 , sitishairah posting:

!!! QUOTE !!!

aduss...tiba-tiba rasa sogan pulak... :malu:



ala kak..
kan kita da janji nak pergi sama-sama...



Hehe..yela2..memang dah janji..tapi raso sogan tu totap ado...lina dah pernah pergi iftar...akak ni first time...hihi... :sopan:



ala kak...
time iftar tu saya lagi lah malu2..
tak percaya tanya kak nana kak cik dira..
dengan abid..dengan kak due..
dengan semua yang makan dekat2 dengan saya hari tu..
malu tak terkata...
hehehe..:D



Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» `jk AiDiL fitri`

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 5

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 · 5  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.224908 saat. Lajunya....