Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
If we don't succeed, we run the risk of failure
-- Dan Quayle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 8 hari yang lalu
alongmina: 12 hari yang lalu
muslimin23: 18 hari yang lalu
kasih_kekasih: 23 hari yang lalu
budakbesar: 29 hari yang lalu
azemi: 33 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: `jk AiDiL fitri`


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» `jk AiDiL fitri`

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 5

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5  
Jump To Page:

Oleh `jk AiDiL fitri`

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-10-07 17:03


salam lebaran.. wah.. masih terasa lagi bahangss idul fitri ni..
banyak dapat koleksi warna-warni wang kertas??
tak kisah lah berapa banyak pun, cepatlah ke bank.. buat simpanan..
:-D :lol: menabung amalan yang mulia...

ana nak war-warkan berita gumbira..
buat semua sahabat ukhwah.com & hanan.com.my
antum wa antunna dijemput ke

~jk AiDiL fitri~
tarikh : 4 november 2007 - AHAD
jam : 10.00 pagi - 3.00petang
lokasi : esplanade KLCC ( taman rekreasi )
tema baju : BAJU raya....!!!
yuran makan t/hari : rm7

alatan yang perlu diBAWA bersama
1. alat tulis.. pensil + pemadam + pen colourful
2. KAD RAYA ( tak kira besaq or kecik yang belum tulis isinya)
3. bawa bersama KUIH raya ye.... jangan LUpo..

* bagi yang tak ada lagi kuih raya.. kehabisan stok....
boleh sponsor minuman..ehehhe..


tentatif
10.00 pagi :
ketibaan tetamu kehormat
sahabat ukhwah.com & hanan.com.my
( tak kira yang 1st time nak datang au yang banyak kali datang daa...)

10.30 pagi : sesi halaqah TAAruf
- muslimin & muslimat diASIngkan..

11.00 pagi : pertandingan ANYam ketupat
- diagihkan muslimin vs muslimat

11.30 pagi : pertandingn dandanan & solekan
(guna surat khabar lama)
- diagihkan muslimin vs muslimat

12.00 t/hari : design kad raya & tukar kad raya
sahabat yang hadir sila bawa bersama pen..
lagi molek pen colouful..
arahan seterusnya.. ajk pelaksana akan maklumkan..

12.30 t/hari : makan tengah hari + juadah raya..
sesi bergambar...

1.00-2.00 petang : rehat + solat zohor di masjid as syakirin..

2.00-2.30 petang : uji akaL - sOdOku..

2.30 petang : game 7 Up..
- diagihkan muslimin vs muslimin..
- muslimat vs muslimat.. hehe..
( naib johan 2 kali - sadiqah..mampukah memaintanedd ?? )

3.00 petang : penutup.. pemberian hadiah..hamper..
( mumkin ada cabutan bertuah..hehe..)

bersurai..... kholas...

:-D :lol:

ahlan wasahlah.... wa tafaddal.......
ajaklah sahabat antum.. tak kira kaum kerabat..
adik..abang..kak.. mak.. ayah.. hehe..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 16-10-07 17:06 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-10-07 17:38


joommm!!!!!
hiiieee... jgan malas2...

Bookmark and Share

  


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 08:03


salam'alaik..
hmm..first program yang pergi jk iftar hari itu..
tu pun kejap saja..
tak sempat nak jumpa kakak2 lama2...
ditambah lagi dengan perasaan malu..
ehehe..:-D
ingat nak pergi jk raya ni..
elok-elok lepas habis muet pula itu..
huhu~
lehh tengok kakak2 main game..
ehehe...
insyAllah kalau diizinkanNy..
lina datang jk raya kali ni..
sebab program ukhwah memang best..:-)
kakak2 sporting habis...
ehehe..
wassalam

[ Telah diedit oleh: lamyanunalif_mursyidah pada 17-10-07 08:18 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 08:10


kalau ada rezeki boleh jumpa..... :-) :-)



Bookmark and Share

  


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 08:35


jom2 ramai...

Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 17-10-07 14:06


Assalamualaikum wwt...

~jk AiDiL fitri~4 november 2007 - AHAD

Wah..hehe..insyaALLAH ana join.. :bunga:

p/s:ishk..2 hari after birthday ana tuu..ehehe.. :sopan:

Wassalam..


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..
[ Telah diedit oleh: atie82 pada 19-10-07 16:47 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 14:16


salam

sedihnya tak dapat p
tapi tak mengapalah, ana menyokong dari jauh saja
salam idilfitri buat warga ukhwah semua
kullu 'aamin waantum bikhair

Bookmark and Share

  


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 14:48


Bagus ni.....
ana akan cuba luangkan masa....
but tak konfirm lagi tau...

Bookmark and Share

  


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 16:46


bestnya....tapi tak boleh pergi....jauh sngat....

Bookmark and Share

  


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 17:45


adess....tidakkkkk...ada kat tawau time tueh...isk2....tak boleh pergi....


-----------------

"prevention is better than cure"


[ Telah diedit oleh: adam_muslimin pada 17-10-07 17:46 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 18:40


assalammua'alaikum...semua ahli ukhwah..
wahhh,duit warna warni tak masuk,tapi keluar ada lah..hee.he.he...
tak apa lah,xkisahla jajji kanak-kanak yang datang beraya gembira..
sesiapa nak duit raya boleh datang rumah ana,tak sempat raya tahun ni,raya tahun depan laaaaaaaaaa......hehehe....

wah jk aidilfitri?bestnyerrrnyerrr..hehe..
tapi hari tu terpaksa bertolak ke kedah atas urusan rasmi...iksh..iksh....
tapi,insya'ALLAH,ana akan cuba hadirkan diri jk di izinkan ALLAH....


-----------------
Kita selalu melihat dia ketawa,tetapi mungkin sebenarnya dia tidak setabah yang kita sangkakan.Di sebalik senyumannya mungkin banyak cerita sedih yang ingi
[ Telah diedit oleh: mujahid007 pada 17-10-07 18:43 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 21:01


Bismillah..

Assalamualaikum...

JK yang dinanti-nanti telah tiba..

insyaALLAH... ana akan cuba menghadirkan diri..

seronok dapat jumpa sahabat-sahabat ukhwah.com.

:-) :-) :-)





eerrmm...tempat yang romantik ye..

dibawah banggunan pencakar langit + dalam taman yang hijau. :-D :-D :-D


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

are_peace82
WARGA SETIA
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26802
Posting: 412
Dari: Kelantan & Kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-10-07 23:20


Salam, Insya ALLAH akan cuba menghadiri JK ini. Tetapi ketentuan ALLAH mengatasi segala-galanya dalam cubaan menghadirkan diri ini.

Bookmark and Share

  


  Member Information For are_peace82Profil   Hantar PM kepada are_peace82   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 23:43


Pada 17-10-07 23:20 , are_peace82 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam, Insya ALLAH akan cuba menghadiri JK ini. Tetapi ketentuan ALLAH mengatasi segala-galanya dalam cubaan menghadirkan diri ini.


salam'alaik..
hmm..tak sure lagi lah..
macam apis cakap..
kalau ada..ada lah..
:kelip:
wassalam



Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 07:39


insyaallah.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 08:45


tak boleh sebab sibuk...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 08:46


SALAM LEBARAN

:( ala.. tak dapat nak join JK ni.. kat sini tak cuti hari ahad.. :(

takpelah...semoga JK berjalan dengan lancar ye.. kepada yang berkelapangan tu..datanglah!

:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 18-10-07 09:51


ada exam 5hb tu....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-07 09:56


insyaAllah

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-07 10:01


oh ye.. kuih dah masuk angin lah ;)

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-07 10:33


Pada 17-10-07 08:35 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

jom2 ramai...



lepas itu balik awal lagi... hehehehe


-----------------
~Cemerlang Dunia Akhirat~


Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-07 10:33


Pada 18-10-07 08:45 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

tak boleh sebab sibuk...


open house yang unlimited nya invite lah tu ;)


-----------------
~Cemerlang Dunia Akhirat~


Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 10:41


RaudhatuL_Muttaqin,

Teman tak paham maksud meke...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 18-10-07 10:43


Pada 18-10-07 10:33 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-10-07 08:35 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

jom2 ramai...



lepas itu balik awal lagi... hehehehe



:lucu: :lucu: :kelip: :sopan:


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-07 10:52


nak ikut..tapi time ni tengah final exam pula..habis 6hb..em..melepas lagi..

Bookmark and Share

  


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 11:16


Pada 18-10-07 10:43 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 10:33 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-10-07 08:35 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

jom2 ramai...



lepas itu balik awal lagi... hehehehe



:lucu: :lucu: :kelip: :sopan:



isk... :cry:
sampai hati...yelah2..
kali ni org cuba tak balik awal dah...
8-) ..



Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 11:27


miow.

-Shafiq-

Bookmark and Share

  


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-07 12:09


Pada 18-10-07 11:16 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 10:43 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 10:33 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-10-07 08:35 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

jom2 ramai...



lepas itu balik awal lagi... hehehehe



:lucu: :lucu: :kelip: :sopan:



isk... :cry:
sampai hati...yelah2..
kali ni org cuba tak balik awal dah...
8-) ..




janji haaa?
kalau rasa-rasa nak cabut awal bagi tau awal-awal...
nak priper bawa tali..
ikat dia kat pokok...
;) ;) ;)

atie82.. nak join RM tak ikat dia ni?


-----------------
~Cemerlang Dunia Akhirat~


Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 18-10-07 12:16


Pada 18-10-07 12:09 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 11:16 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 10:43 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 10:33 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-10-07 08:35 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

jom2 ramai...



lepas itu balik awal lagi... hehehehe



:lucu: :lucu: :kelip: :sopan:



isk... :cry:
sampai hati...yelah2..
kali ni org cuba tak balik awal dah...
8-) ..




janji haaa?
kalau rasa-rasa nak cabut awal bagi tau awal-awal...
nak priper bawa tali..
ikat dia kat pokok...
;) ;) ;)

atie82.. nak join RM tak ikat dia ni?



Hehe ana tak reti nak ikat2 orang ini..ana reti ikat perut saja..ehhehe..
ana tolong tengok saja ye...miaw :malu:


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..
[ Telah diedit oleh: atie82 pada 18-10-07 12:17 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 12:18


ikat saja dengan ikatan buku sila...
ataupun dengan ikatan simpulan kasih....

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 12:23


Daeng_Jati... mike takkan tak pergi agaknya?

Bookmark and Share

  


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-07 12:24


miaw jugak untuk atie82...
hihihih

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 12:25


Pada 18-10-07 12:23 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Daeng_Jati... mike takkan tak pergi agaknya?


kenapa owl_UM (Burung Hantu UM)? kenapa meke kata begitu?


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 12:29


Pada 18-10-07 08:45 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

tak boleh sebab sibuk...

salam...

ala...akhi...

jom lah join JK aidilfitri ni...

dah lama tak jumpa akhi..

hehe..
teringat JK motivasi di labu haritu...

8-) 8-) 8-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 12:31


Pada 18-10-07 12:25 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 12:23 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Daeng_Jati... mike takkan tak pergi agaknya?


Kenapa owl_UM (Burung Hantu UM)? Kenapa meke kata begitu?



i mean.. i just inviting you to this JK... err..Daeng_Jati busy kerja ek? makk aaih..busy engineer seorang ini..


_________________________

-Shafiq, UM, 3rd year-

Bookmark and Share

  


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 12:41


teman bukan apa, teman rasa segan sangat. raya tahun ni, satu helai baju raya pun tak beli. Tak ada persiapan langsung..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

are_peace82
WARGA SETIA
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26802
Posting: 412
Dari: Kelantan & Kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-10-07 12:46


Raya tahun ini raya pakai jubah. Takkan nak pakai jubah pergi KLCC agaknya..

Bookmark and Share

  


  Member Information For are_peace82Profil   Hantar PM kepada are_peace82   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-07 12:46


same lah kita..
tak ada baju raya...
ala datang saja..
bukan org tau itu baju raya ke tak raya

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-07 12:48


Pada 18-10-07 12:46 , are_peace82 posting:

!!! QUOTE !!!

Raya tahun ini raya pakai jubah. Takkan nak pakai jubah pergi KLCC agaknya..


boleh saja...
gamble


-----------------
~Cemerlang Dunia Akhirat~


Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 13:09


macam best saja bunyinyee....teringin nak pergi..tapi, tengok lah...
kalau ada rezeki lebih,sampai lah ana...huhu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 13:11


bagi pelan bagaimana nak ke sana... pelan jalan raya lah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 13:16


teringin nak join tapi tiada rezeki..sibuk :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 14:19


kalau teman rasa nak join dan tak sibuk, habis lah program tu, teman tangkap gambar bebanyak...wartawan tak bertauliah datang menyibuk...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 14:21


naik LRT lahhhh!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 14:27


Pada 18-10-07 14:21 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

naik LRT lahhhh!!!!


krete nak letak mana?


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 14:29


!!! QUOTE !!!


    posticon Posting pada: 18-10-07 14:19

kalau teman rasa nak join dan tak sibuk, habis lah program tu, teman tangkap gambar bebanyak...wartawan tak bertauliah datang menyibuk...



salam...

datang saja akhi...
lagi best..
nanti boleh lah ana pinjam kejap...
nak "try" ambil gambar..
macam di labu haritu..
boleh kan??

!!! QUOTE !!!


    posticon Posting pada: 18-10-07 13:11

bagi pelan bagaimana nak ke sana... pelan jalan raya lah...



macam mana ye..

ana pun kurang arif jalan kat KL ni..

kena tanya orang yang dah pengalaman lah..


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 14:33


Pada 18-10-07 14:19 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

kalau teman rasa nak join dan tak sibuk, habis lah program tu, teman tangkap gambar bebanyak...wartawan tak bertauliah datang menyibuk...


asal tak ambil gambar curi lah prof daeng


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 15:12


mohamad!! sakinahazzahra ni yang mana ha?


_______________________

-Shafiq, UM, 3rd year-

Bookmark and Share

  


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

nafas
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29298
Posting: 355
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-07 15:15


kalau ikut Jalan Tun Razak tu dah senang dah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nafasProfil   Hantar PM kepada nafas   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 15:19


sakinah, teman memang suka tangkap gambar Candid...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-07 15:22


yok lah..
memeriahkan majlis

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 15:32


Ada rezeki InsyaAllah jumpa di sana.. :kelip: :bunga: :kelip:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 10:07


Assalamualaikum wr wbt

InsyaAllah..kali ni mesti join...mesti2x...harap-harap tak ada lah yang menghalang kehadiran ku kali ini...huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 11:20


2.30 petang : game 7 Up..
- diagihkan muslimin vs muslimin..
- muslimat vs muslimat.. hehe..
( naib johan 2 kali - sadiqah..mampukah memaintanedd ?? )



Salam Aidilfitri buat semua..

Insyaallah, ana akan pastikan naib johan 2 kali ni dipertahankan..dan kalau usaha lagi..nak jadi johan pula.. :-D

kepada semua sahabat ukhwah, jom ramai-ramai memeriahkan Jk Aidilfitri ni..

:bunga: :bunga:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 11:24


Pada 18-10-07 12:46 , are_peace82 posting:

!!! QUOTE !!!

Raya tahun ini raya pakai jubah. Takkan nak pakai jubah pergi KLCC agaknya..


salam'alaik..
raya tahun ni pun ana pakai jubah..
tapi kan..
boleh tak ana nak pergi tapi tak nak main game..
huhu...
wassalam :-D



Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 11:26


Pada 18-10-07 12:16 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 12:09 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 11:16 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 10:43 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 10:33 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-10-07 08:35 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

jom2 ramai...



lepas itu balik awal lagi... hehehehe



:lucu: :lucu: :kelip: :sopan:



isk... :cry:
sampai hati...yelah2..
kali ni org cuba tak balik awal dah...
8-) ..




janji haaa?
kalau rasa-rasa nak cabut awal bagi tau awal-awal...
nak priper bawa tali..
ikat dia kat pokok...
;) ;) ;)

atie82.. nak join RM tak ikat dia ni?



Hehe ana tak reti nak ikat2 orang ini..ana reti ikat perut saja..ehhehe..
ana tolong tengok saja ye...miaw :malu:



salam'alaik..
wah2...bukan main lagi kak nana dan kak hati ni..
huhu..kecian lah saya kalau kena ikat..
ni yang kena prepare cara2 untuk lepaskan diri dari ikatan ni..
ehehe...:D
wassalam



Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 19-10-07 11:34


Assalamualaikum wwt...

lamyanunalif_mursyidah ...bersiap sediala anda..wahkaka.. :lol:

p/s:gurau saja..nanti orang tu tak jadi datang pulak :bunga:


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..
[ Telah diedit oleh: atie82 pada 19-10-07 11:34 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 11:40


Pada 19-10-07 11:34 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wwt...

lamyanunalif_mursyidah ...bersiap sediala anda..wahkaka.. :lol:

p/s:gurau saja..nanti orang tu tak jadi datang pulak :bunga:



salam'alaik..
nak datang jugak sebab nak tengok kakak2 main game..
:D
wassalam



Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 11:43


game counter strike ada tak, kalau ada teman nak join...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 19-10-07 11:48


Assalamualaikum wwt..

game counter strike ...ada...

p/s:hehe..memandai saja ana ini :roll: :malu:

Wassalam


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 11:59


salam'alaik..
nak datang jugak sebab nak tengok kakak2 main game..
:D
wassalam



tak boleh tengok-tengok, kena join sekali.. :-D


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-10-07 12:02


Pada 16-10-07 17:03 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

salam lebaran.. wah.. masih terasa lagi bahangss idul fitri ni..
banyak dapat koleksi warna-warni wang kertas??
tak kisah lah berapa banyak pun, cepatlah ke bank.. buat simpanan..
:-D :lol: menabung amalan yang mulia...



tak sempat pakai baju raya..tak siap:-(
nasib baik ada jubah baru, boleh juga buat pakai masa sembahyang raya..tapi memang beli untuk raya pun:-)
Duit raya mana dapat..kuarkn duit raya untuk spupu dan anak2 sepupu ada lah..wang hijau, wang merah, wang biru semua dikeluarkan..banyak juga habis untuk raya ni..gaji bulan ni kena menyimpan lah jawabnya..

Wah..JK Aidilfitri nak buat ye..InsyaAllah ana pergi..
Simple_shida, jangan lupa ye..kita pergi sama-sama..
tapi..biskut raya dah habis, nak datang sini kelmarin pun terpaksa buat lain..kena beli lah jawabnya:-)


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang
[ Telah diedit oleh: Iman_Hayati pada 19-10-07 12:04 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 12:06


Pada 19-10-07 11:59 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

salam'alaik..
nak datang jugak sebab nak tengok kakak2 main game..
:D
wassalam



tak boleh tengok-tengok, kena join sekali.. :-D



salam'alaik..
ala kak...
saya takmo main...
saya nak tengok saja kak..
boleh lah.... :-(
wassalam



Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 12:19


Pada 19-10-07 12:06 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-10-07 11:59 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

salam'alaik..
nak datang jugak sebab nak tengok kakak2 main game..
:D
wassalam



tak boleh tengok-tengok, kena join sekali.. :-D



salam'alaik..
ala kak...
saya takmo main...
saya nak tengok saja kak..
boleh lah.... :-(
wassalam



yelah..akak tak paksa pun..hehehe
nak juga aka jumpa dengan lina ni.masa iftar hari tu tak sempat nak berjumpa..insyaallah. :bunga:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 12:22


Pada 19-10-07 12:19 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-10-07 12:06 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-10-07 11:59 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

salam'alaik..
nak datang jugak sebab nak tengok kakak2 main game..
:D
wassalam



tak boleh tengok-tengok, kena join sekali.. :-D



salam'alaik..
ala kak...
saya takmo main...
saya nak tengok saja kak..
boleh lah.... :-(
wassalam



yelah..akak tak paksa pun..hehehe
nak juga aka jumpa dengan lina ni.masa iftar hari tu tak sempat nak berjumpa..insyaallah. :bunga:



tapi saya ni mula-mula pemalu kak... :malu:



Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 12:40


mula-mula memanglah pemalu..lepas itu.. :kelip:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 13:15


kalau tunggu bulan 12 ke nanti atau pun masa raya haji ke,sya dapat lah turun dari miri ni...hehe,...lagipun da 3 tahun join ukhwah ,tak pernah lagi join apa-apa aktiviti.;... :cry:


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)
[ Telah diedit oleh: sya_ryn pada 19-10-07 13:16 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 19-10-07 13:17


Pada 19-10-07 12:40 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

mula-mula memanglah pemalu..lepas itu.. :kelip:



lepas itu apa kak..tak tau malu eh :-D :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 14:29


!!! QUOTE !!!

janji haaa?
kalau rasa-rasa nak cabut awal bagi tau awal-awal...
nak priper bawa tali..
ikat dia kat pokok...


atie82.. nak join RM tak ikat dia ni?



ambui.. RM & atie.. jangan buli adik ana ye..
hehehe.. nanti ana flying kick nanti...ala taekwando..hihi


!!! QUOTE !!!

Wah..JK Aidilfitri nak buat ye..InsyaAllah ana pergi..
Simple_shida, jangan lupa ye..kita pergi sama-sama..

insyaAllah kak.. kalau shida ada di kolej.. kita pergi sama..
sbtu tu, shida p putrajaya.. agaknya nanti bermalam rumah sahabat..
apapun..belum sure lagi.. :-)

ya daeng..
ikut saja signboard ke klcc.. sure jumpa..
nak bagi direction tak pandai..hehe..
jemputlah datang..

ila qibtiyah, eyla05, kamal_82, searchforguidance,
sakinahazzahra, nafas, sitishairah, dll..
jemputlah datang ye..


:-D :kelip: :kelip:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 19-10-07 14:32 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 14:37


pesanan..

sesiapa yang naik kereta..
boleh lah bawa
tikar
surat khabar lama

untuk alas duduk nanti ye..hehe.
syukran..
:-P

ana membayangkan..
warga ukhwah muslimin...datang klcc
berpakaian baju melayu + sampin
wah.. memang nampak gah.. lagi smart..eheheh ;-)

are_peace.. raya tahun ni jubah raya ek..
boleh saja pakai jubah.. :-D :-D

* pada yang hadir nanti.. mesti join all games..
kalau dah join game 7 up.. sure nak main banyak kali..
boleh ajar pada adik-adik au teman sebilik di kolej..
sure penat perut gelak..kih..kih..:lucu:

belum cuba.. belum tau..
dah cuba nak berkali-kali main...ehehe
boleh tanya pada mohamad..hehe.. dan sahabat yang ke kem
:-D :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-10-07 14:43


Pada 19-10-07 14:29 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

insyaAllah kak.. kalau shida ada di kolej.. kita pergi sama..
sbtu tu, shida p putrajaya.. agaknya nanti bermalam rumah sahabat..
apapun..belum sure lagi.. :-)


Ooo..begitu eh..
kalau begitu k.su pun dari putrajaya jugalah..biasanya hari cuti memang pergi sana pun..macam JK Ramadhan hari tu pun dari sana:-)


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang
[ Telah diedit oleh: Iman_Hayati pada 19-10-07 14:49 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 19-10-07 15:12


Pada 19-10-07 14:29 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!


ambui.. RM & atie.. jangan buli adik ana ye..
hehehe.. nanti ana flying kick nanti...ala taekwando..hihi



Fuyoo shida ...seram ana...ehehe..:sopan:
RM hati-hati ye..tak pasal2 kita melayang karang :-D

p/s:gurau saja shida...ehehe.. :bunga:


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..
[ Telah diedit oleh: atie82 pada 19-10-07 15:18 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 16:55


salam lebaran untuk semua sahabat-sahabat ukhwah...

nak p jugak...tapi masa tu tengah final exam... :-(

tak apa nak p puny pasal ana try cilok masa.. :-)

insyaALLAH jumpa disana...disana..

ana rasa macam nak cubit pp lamyanunalif_mursyidah..huhu comel sangat

---------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

www.inteam-dehearty.blogspot.com --> laman ana

Bookmark and Share

  


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 19:03


jangan dicubit pipi Lina tu, kang merah pula...
lepas tu menangis pula budak tu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 19:46


salam..

eerrkk....

dah jauh sangat ni..

ada yang nak flying kick lah..

ada yang nak cubit pipi lah..

ada yang nak main ikat-ikat lah..

huh...

jenuh....jenuh..

hehe...

apa-apa pun...

insyaALLAH...jumpa antum semua disana..

*ana nak cuba jadi "champion" melawan musmlimin....

kerana sudah ditewaskan oleh muslimat semasa perlawanan di JK UIAM hari itu. malu...malu.... :-P

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 20-10-07 07:36


ini nak lawan apa? sampei nak jadi champion

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 20-10-07 07:38


Pada 20-10-07 07:36 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

ini nak lawan apa? sampei nak jadi champion

hehe...

bila akhi join nanti...akhi akan tahu lebih lanjut..

cuma buat masa ni...

ana boleh bagi tau nama game saja..

game = Seven up.



bersedialah...

hari itu...masa JK ihya' Ramadhan..
kami ada buat untuk adik2 kem tu.
tergelak sampai nak pecah perut dibuatnya... :lucu:


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 20-10-07 07:46


!!! QUOTE !!!


ya daeng..
ikut saja signboard ke klcc.. sure jumpa..
nak bagi direction tak pandai..hehe..
jemputlah datang..


Eh, shida dah ajak teman lah...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 20-10-07 08:08


Pada 20-10-07 07:46 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!


ya daeng..
ikut saja signboard ke klcc.. sure jumpa..
nak bagi direction tak pandai..hehe..
jemputlah datang..


Eh, shida dah ajak teman lah...


ha...apa lagi akhi...

marilah datang sini...
moh kita ke KLCC...

jom..jom..jom...
jom ukhwah...ukhwah...

:-D :bunga: :-D :bunga:


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

cik_dira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31080
Posting: 46
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 20-10-07 17:42


lambat lagi tu.. tatau lagi free ke tak.. kalau free insyaAllah saya pergi..

Bookmark and Share

  


  Member Information For cik_diraProfil   Hantar PM kepada cik_dira   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 20-10-07 20:15


salam.waaaaaa....5 nov ada exem..

insyaallah ana datang....memang dekat saja dengan tempat ana.....senang sikit nak pergi...

nak baak jugak kad raya ke????/

kat kedai semua dah tak jual lah....bawa kat birthday boleh tak???huhuhuhu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

La_Tahzan
Warga Rasmi
Menyertai: 08.10.2007
Ahli No: 31364
Posting: 1
Dari: dimana Islam dijunjung

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-10-07 22:47


Assalamualaikum..insyaAllah ada rezeki kita jumpa kat sana..lama tak jumpa sahabat2 seukhwah :-)
tapi kuih raya tuuu..semua dah dihadam..hehe :-D
p makan angin saja lah ek.. :-P
moga majlis ni dipermudahkanNya insyaAllah.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For La_TahzanProfil   Hantar PM kepada La_Tahzan   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 21-10-07 14:28


salam untuk semua....

:-)

nanti tade sesi bermaaf-maafan ke?

:-D


wassalam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 21-10-07 14:29


................

pas 2 kan....

nanti kena pakai vest eh? :kelip:


.................

Bookmark and Share

  


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

asmahulhusna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.03.2006
Ahli No: 23748
Posting: 106

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-10-07 14:43


salam.. ana tak boleh pergi sebab baru habis peperiksaan..ada banyak hal yang perlu di uruskan terlebih dahulu di Kedah ni...kalau buat dekat2, boleh lah ana curi2 masa..

Bookmark and Share

  


  Member Information For asmahulhusnaProfil   Hantar PM kepada asmahulhusna   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 21-10-07 15:14


!!! QUOTE !!!

nanti kena pakai vest eh?


hehe.. due.. pemakaian due.. terpulang..
kalau nak pakai.. tafaddal..

nak program ni nampak santai saja..
ala-ala piknik..hehe.. jemput ye semua datang.. ;-) :-P


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 00:45


tak tahu lah lagi akan pergi ke tak... macam segan.. :lol: :-P

urmm.. budak-budak semut seperti cik ismi_atikah, sayatetapsaya, Prof. Daeng, cik sakinahazzahrah dan kapten06 pergi tak nanti? :-D :-D

erm, saya tak suka main Sudoku lah... tak nak main jugak boleh tak? :-D saya temankan adik lina mursyidah kat tepi.. bagi sokongan dan tepuk tangan pada yang lelain. hehehe :-D.


-----------------

[ Telah diedit oleh: syahidatul pada 22-10-07 00:49 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 09:08


Pada 18-10-07 12:46 , are_peace82 posting:

!!! QUOTE !!!

Raya tahun ini raya pakai jubah. Takkan nak pakai jubah pergi KLCC agaknya..



huhuuu..... same lah kita.... pakai jubah dan serban.... baju melayu tak sempat siap.....
agaknya nak pergi KLCC pakai macam tu??? :lol: :lol:
nanti org kata pak arab mana tsesat kat situ..... :-D


apapun, mybe ana tak boleh pergi lah... ada kenduri kawin kawan di teluk intan.... :-(


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 09:10


Pada 18-10-07 13:11 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

bagi pelan bagaimana nak ke sana... pelan jalan raya lah...



anta kan student upm... agaknya tak pernah datang kL or klcc ???
:berfikir:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2912
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 09:21


12.30 t/hari : makan tengah hari + juadah raya..
sesi bergambar...





Assalamualaikum

ana muncul time ni saja ek???.... :jangan:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 09:32


Pada 18-10-07 12:48 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 12:46 , are_peace82 posting:

!!! QUOTE !!!

Raya tahun ini raya pakai jubah. Takkan nak pakai jubah pergi KLCC agaknya..


boleh saja...
gamble



ala selamba sajalah..apa nak malu pakai jubah...org arab berlambak kat KLCC pakai jubah...
lepas itu Kalau hari jumaat..lagi ramai program pakai kain pelikat saja masuk kat KLCC tu..hehehhe


!!! QUOTE !!!

bagi pelan bagaimana nak ke sana... pelan jalan raya lah...

datang dari mana???? kaalu dari mana senang nak guide..


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 22-10-07 09:36


Pada 21-10-07 15:14 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

nanti kena pakai vest eh?


hehe.. due.. pemakaian due.. terpulang..
kalau nak pakai.. tafaddal..

nak program ni nampak santai saja..
ala-ala piknik..hehe.. jemput ye semua datang.. ;-) :-P



nak santai kena buat kat pantai :-D ..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-10-07 09:55


ohho.. ramai nya bekap si lamyanunalif tu..
haaa. siap lah nanti...
heheheh

pstt : 'ada org tanya 'jk' stand for what?'.. hehehe.. i pun tak tahu... ;)


-----------------
~Cemerlang Dunia Akhirat~
[ Telah diedit oleh: RaudhatuL_Muttaqin pada 22-10-07 09:56 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 09:59


Pada 22-10-07 09:10 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-10-07 13:11 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

bagi pelan bagaimana nak ke sana... pelan jalan raya lah...



anta kan student upm... agaknya tak pernah datang kL or klcc ???
:berfikir:



pernah saja pergi, tapi naik Sistem Transit Aliran Ringan saja...
ni nak naik kereta pula...


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 22-10-07 10:01 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 22-10-07 10:01


Pada 22-10-07 09:55 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

ohho.. ramai nya bekap si lamyanunalif tu..
haaa. siap lah nanti...
heheheh

pstt : 'ada org tanya 'jk' stand for what?'.. hehehe.. i pun tak tahu... ;)



Jejak Kasih kott...ehehe..

p/s:memandai saja...sowee :-D


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..
[ Telah diedit oleh: atie82 pada 23-10-07 11:28 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 10:02


rdwira, teman dari Utara, dari Perak... masuk ikut tol..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 22-10-07 10:50


Pada 22-10-07 00:45 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

tak tahu lah lagi akan pergi ke tak... macam segan.. :lol: :-P

urmm.. budak-budak semut seperti cik ismi_atikah, sayatetapsaya, Prof. Daeng, cik sakinahazzahrah dan kapten06 pergi tak nanti? :-D :-D

erm, saya tak suka main Sudoku lah... tak nak main jugak boleh tak? :-D saya temankan adik lina mursyidah kat tepi.. bagi sokongan dan tepuk tangan pada yang lelain. hehehe :-D.



nak pergi...tapi...macam biasalah...kerja..tak cuti...jadi, hmm..melepaslah lagi.....harap² boleh pergi....kalau tak dapat pergi jugak...saya hantar ahli pasukan semut saja lah...mesti mereka sampainye..tak percaya...cuba sediakan makanan untuk mereka..mesti mereka menyerbu sehingga habis semua makanan yang ada....... :-o

Pada 20-10-07 22:47 , La_Tahzan posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum..insyaAllah ada rezeki kita jumpa kat sana..lama tak jumpa sahabat2 seukhwah :-)
tapi kuih raya tuuu..semua dah dihadam..hehe :-D
p makan angin saja lah ek.. :-P
moga majlis ni dipermudahkanNya insyaAllah.. :-)


lama tak jumpa...??? :berfikir: melihatkan posting La_Tahzan ni yang baru satu...selama ni..La_Tahzan tak join ukhwah secara rasmi ke..

Pada 22-10-07 09:55 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

ohho.. ramai nya bekap si lamyanunalif tu..
haaa. siap lah nanti...
heheheh

pstt : 'ada org tanya 'jk' stand for what?'.. hehehe.. i pun tak tahu... ;)



Jejak Kasih...

[ Telah diedit oleh: sayatetapsaya pada 22-10-07 11:12 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 11:15


Pada 19-10-07 13:17 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-10-07 12:40 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

mula-mula memanglah pemalu..lepas itu.. :kelip:



lepas itu apa kak..tak tau malu eh :-D :-D


bukan tak tahu malu..buat macam tuan rumah..hehehe :-P
tak adalah.. :-D


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-10-07 12:28


ooo.. jejak kasih.. ku pikirkan jawatan kuasa..
hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 22-10-07 13:26


prekse apa ni? prekse matrik ke? mesti lah meke boleh. takkannye tercicor

speaking london tu, percaya lah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» `jk AiDiL fitri`

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 5

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.225745 saat. Lajunya....