Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kejayaan sebenar adalah terletak pada tidak pernah jatuhnya seseorang....tetapi manusia mana yang tidak pernah melakukan kesalahan. Oleh itu kejayaan yang sebenar-benarnya adalah kesanggupan tegak kembali pada setiap kali jatuh...
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 50
Ahli: 0
Jumlah: 50




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 11 hari yang lalu
wyd1014: 19 hari yang lalu
haykal77: 27 hari yang lalu
Kakngah: 27 hari yang lalu
lidah-penghunus: 29 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: anda sukakan kanak-kanak???


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» anda sukakan kanak-kanak???

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh anda sukakan kanak-kanak???

cahaya_hatiku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31094
Posting: 217
Dari: serambi mekah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 10:18


salam...
saja nak tahu adakah anda sukakan kanak-kanak...Kenapa???
tak kiralah yang masih bayi or dah besar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatikuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hatiku   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-10-07 10:21


sukeeeeeeee... :) merekalah penghibur hati

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 10:22


memang suka....paling suka pada baby.... :-) :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

Imaniera
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.04.2007
Ahli No: 29470
Posting: 57
Dari: miri, sarawak

Sarawak  


posticon Posting pada: 08-10-07 10:24


suka sangat... sebab teringin ada baby sendiri... taklah, cuma seronok melihat karenah mereka.. aganya begitulah kita semasa masih baby

Bookmark and Share

    


  Member Information For ImanieraProfil   Hantar PM kepada Imaniera   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 10:30


saya suka sangat kanak-kanak..kalau tengah sedih mesti tersenyum dan terhibur tengok budak-budak kecil..saya tiada adik, anak2 saudara pula tinggal jauh2, tapi saya selalu pergi rumah pakcik kawan dengan adik2 sepupu yang masih kecil..yang tak baiknya terikut-ikut jadi kanak-kanak riang


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 10:31


assalamualaikum..

erm suka sangat..
kalau dah beso sikit ana suka nyakat pula..
tapi kalau yang baby lagi..
ana takut sikit nak pegang..
sebab kepala dia kena ampu..
kalau tak lembik jeq nanti..
takut terkulai pula..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 10:31


.. aku suka sangat-sangat kat budak.. tapi budak-budak tak suka aku lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 10:31


.. asal nampak aku menangis.. asal aku nak dukung menangis.. sedih sangat kut muka aku ni.. adoiii.. mushkil2.. ahaks..


-----------------
" we support anti zionist movement "
[ Telah diedit oleh: kakisamun pada 08-10-07 10:37 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 10:41


sukerr..sebab baby comel2 belako

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

cahaya_hatiku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31094
Posting: 217
Dari: serambi mekah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 10:43


...ye ke kakisamun kasihan ah pula...
tunggu ada anak sendiri lah comfirm tak nangisnya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatikuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hatiku   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-10-07 10:43


suka..

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 10:48


suka agt...
waaa...nak baby...nak...
hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 10:48


Pada 08-10-07 10:31 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. asal nampak aku menangis.. asal aku nak dukung menangis.. sedih sangat kut muka aku ni.. adoiii.. mushkil2.. ahaks..


pulak.......

heheee....... :-P


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 08-10-07 10:55


Pada 08-10-07 10:18 , cahaya_hatiku posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
saja nak tahu adakah anda sukakan kanak-kanak...Kenapa???
tak kiralah yang masih bayi or dah besar...


Suka sanggggattt.. :-D
why??..sebab kanak-kanak ini comel..yang ana perasan lah..kanak-kanak ini boleh jadi penghibur hati ana...rasa kelakar bila tengok telatah mereka..hilang ketensionan ana :lol:


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 11:05


suka....

Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

kunciair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2007
Ahli No: 30929
Posting: 184
Dari: perak

malaysia  


posticon Posting pada: 08-10-07 11:05


assalammualaiku...
kanak-kanak?emm...memang saya suka...lebih-lebih lagi masa baby...sejuk saja tengok muka baby...kalau kita ngah marah kita tengok maka kanak-kanak mest tak jadi marah...kranye mereka 2 penyejuk hati lah...kalau nak marah mereka buat salah pun tak sampai hati...tapi kalau dah besr tak tau lah perangai mereka macam mana...


-----------------
wanita hiasan dunia..adalah permata yang paling berharga bagi lelaki
[ Telah diedit oleh: kunciair pada 08-10-07 11:07 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kunciairProfil   Hantar PM kepada kunciair   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 11:23


sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa sgttttt!!!!!!!
baby lagi suka!huhu cute..tenang bila tengok..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 11:27


Bismillah..

Assalamualaikum...

anda sukakan kanak-kanak???

hhmm...

nak kata tak suka, tipu lah pula..

nak kata suka....hhmm... memang suka.



*kepada yang ada baby comei tu, jangan dekat dengan ana ye..

nanti kena cubit pipi... :-P


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 11:35


memang suka...lagi2 anak buah sendiri. comel, pipi tembam, muka bulat....
pandai buat mimik muka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 08-10-07 11:54


Assalamualaikum

ana memang suka budak-budak.... tak kira lah baby atau kanak-kanak. ana suka layan budak-budak.. suka tengok karenah mereka. dengan ana sekali jadi macam budak... :-D
[ Telah diedit oleh: syira_qistina pada 08-10-07 11:58 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 08-10-07 12:15


Bismillahhirrahmanirrahim
assalamualaikum

suka sangat-sangat..rasa nak cubit nak gigit semua ada..hehe..hilang rasa segala sedih dan masalah di hati bila pandang wajah mereka..gelagat mereka..insan yang suci..senyuman yang ikhlas.. :-)


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-
[ Telah diedit oleh: sufti_ilham pada 08-10-07 12:16 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 12:21


SUNYI BILA TIADA....
JADI UMI KPDA ANAK BUAH HHEE ;-)


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"
[ Telah diedit oleh: muslimah83 pada 08-10-07 12:22 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

Salamat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2007
Ahli No: 30825
Posting: 91

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 12:22


Assalamualaikum...
Suka...
suka bagi budak-budak nangis...
Har...Har...Har...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SalamatProfil   Hantar PM kepada Salamat   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 12:22


Pada 08-10-07 12:15 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!

rasa nak cubit nak gigit semua ada..hehe..hilang:-)


salam..

eerrkkk...

ini dari kelab kanibal ukhwah ke?? :-o :roll:


hehe...sian kat baby tu, kena gigit.

:lol:

jangan marah ye... :-D


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

moshimoshi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.04.2007
Ahli No: 29582
Posting: 156
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 12:36


Assalamualikum...
saya suka sangat kat baby dan kanak-kanak...comel.... :-)


-----------------
beRkoRbAn bErjUang dEmi CiNta...CiNtA yang HakiKi....


Bookmark and Share

    


  Member Information For moshimoshiProfil   Hantar PM kepada moshimoshi   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 12:44


Pada 08-10-07 11:54 , syira_qistina posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

ana memang suka budak-budak.... tak kira lah baby atau kanak-kanak. ana suka layan budak-budak.. suka tengok karenah mereka. dengan ana sekali jadi macam budak... :-D


betul itu... kekadang boleh join group mereka sekali... nak² masa tengok cerita kartun hehe... :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 08-10-07 12:48


Pada 08-10-07 12:22 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-10-07 12:15 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!

rasa nak cubit nak gigit semua ada..hehe..hilang:-)


salam..

eerrkkk...

ini dari kelab kanibal ukhwah ke?? :-o :roll:


hehe...sian kat baby tu, kena gigit.

:lol:

jangan marah ye... :-D



kanibal yang keibuan..hehe..perasan pula..ahakss........ :lol:


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 12:48


Pada 08-10-07 11:27 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Bismillah..

Assalamualaikum...




*kepada yang ada baby comei tu, jangan dekat dengan ana ye..

nanti kena cubit pipi... :-P



hehe kes dera ini..kanak² dan baby² comel jauhkan diri anda dr akh mohamad hehe :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 12:50


suka sangat...
cute...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

imtiyaz_lail86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2006
Ahli No: 25728
Posting: 229
Dari: JeRaNTuT~NiLai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 12:56


salam...
ALHAMDULILLAH,ana pun suka sangat dengan baby...comei sangat...geram nak pluk...emmm,rindu pula kat anak buah:-( huhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For imtiyaz_lail86Profil   Hantar PM kepada imtiyaz_lail86   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 12:58


Pada 08-10-07 10:22 , eyla05 posting:

!!! QUOTE !!!

memang suka....paling suka pada baby....






Wanita memang secara fitrahnya di anugerahkan satu perasaan yang suka kan kanak-kanak.Perasaan sayang kepada kanak-kanak ini Allah campakkan kedalam hati manusia. Secara psikologinya perasaan itu memang wujud tetapi kadangkala ianya "tersimpan" oleh sebab faktor luaran.


kadangkala kita sedikit cemburu atau iri atau berasa "teringin "apabila melihat kanak-kanak atau bayi itu riang tertawa , keletah dengan aksi mereka , bermanjaan dengan ibu bapa mereka , tetapi kita tidak melihat bagai mana ibu dan bapa mereka mengurus anugerah Allah ini membesar dengan sihat ceria.mengurus anugerah Allah ini memerlukan skil dan kesabaran yang tinggi, yang hanya diperoleh dari pengalaman dan pelajaran.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 08-10-07 13:02


Assalamualaikum...ana pada mula nya tak suka sangat..tapi sejak pak su ana dapat anak lansung ana suka sangat dengan budak-budak...fikir juga kalau ada anak sendiri takkan nak suruh orang jaga hany sebab tak suka budak-budak...kalau baby memang takut sikit nak pegang sebab takut dia menangis & sesak nafas bila dah menangis...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 08-10-07 16:27


salam
suka sangat kanak-kanak sebab mereka cute and keletah.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 16:36


haiii......bila korunk semua cerita pasal baby ni rasa rindu sangat-sangat kat nephew dan niece

emir harris dengan nur malisa shahira.......


mereka tu menggeramkan saja.........lama tak gomol.eeee geram!!!
siapla dia balik kampung nanti.makcu dia ni memang gilee sikit.heeee.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 16:51


macam pernah kulihat topik ini, tapi di mana ek...?

ana golongan yang suka kekanak ni...
tengah jalan-jalan pun ana boleh cuit lagi kekanak yang lalu...

p/s: kekanak, walau macamana pun, tetap org suka.. maklumlah, org tak berdosa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-10-07 16:52


Assalamualaikum....
saya suka sangat kanak²...
tapi yang bestnya...
kanak² pun sukakan saya.....
komunikasi 2 hala gituh.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

hana_88
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12020
Posting: 81
Dari: KuKTeM..(UTEC)

Pahang  


posticon Posting pada: 08-10-07 17:08


hana sangat sukakan kanak-kanak...
kawan-kawan hana tau sangat perangai hana
pantang nampak budak-budak...
mesti nak tegur, agah dan cubit pipi
kalau hana tengah sedih, nampak saja baby, mesti terus senyum
baby sangat comel
hana tersgt sukakn budak-budak smpaikn kawan-kawan hana cakap hana pun dah cakap macam budak-budak..
tmbhn pula hana ni agak rendang mereka cakap walaupn xsgt sebenarnya..
huhuhuhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hana_88Profil   Hantar PM kepada hana_88   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 08-10-07 18:03


Pada 08-10-07 16:51 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

macam pernah kulihat topik ini, tapi di mana ek...?

ana golongan yang suka kekanak ni...
tengah jalan-jalan pun ana boleh cuit lagi kekanak yang lalu...

p/s: kekanak, walau macamana pun, tetap org suka.. maklumlah, org tak berdosa...


hehe..samalah kita..ana bukan setakat cuit..ana siap cubit lagi budak tu..hehe..


ana: mama rindu amira (anak sedara ana) .................


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

kestari
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.12.2006
Ahli No: 27622
Posting: 90
Dari: e_poh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 18:27


Pada 08-10-07 18:03 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-10-07 16:51 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

macam pernah kulihat topik ini, tapi di mana ek...?

ana golongan yang suka kekanak ni...
tengah jalan-jalan pun ana boleh cuit lagi kekanak yang lalu...

p/s: kekanak, walau macamana pun, tetap org suka.. maklumlah, org tak berdosa...


hehe..samalah kita..ana bukan setakat cuit..ana siap cubit lagi budak tu..hehe..


ana: mama rindu amira (anak sedara ana) .................



hu,hu..saya siap dok ngorat lagi kekanak tu...
suka sesangat.. depa cute... tengok depa rasa tenang, penghibur hati...

alamak...rindu and miss gila kat syabil rusyaidi... hope dia sihat...


-----------------
$eNyumAn Itu PengUbat LukA di HAtI..


Bookmark and Share

    


  Member Information For kestariProfil   Hantar PM kepada kestari   Pergi ke kestari's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-10-07 18:46


best sangat layan bebudak kecik ni.depa ni masih bersih,suci dari segala dosa..banyak yang kita boleh ajar sama depa.saya ni kalau dah layan bebudak,memang tak ingat dah.anak pengetua kolej saya selalu mai bilik.kecik saja lagi.baru umur 3 dan 5 tahun.memang penyeri kami lah..sat tadi baru mai bilik.bagitahu nak balik kampung.huhuu

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 20:43


suka.....
tapi tak tahan bau susu.......
tu saja.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-10-07 20:50


Rindu kat anak buah..
Penghibur hati..
Pengubat duka.. :-)
[ Telah diedit oleh: nailah_miz pada 08-10-07 20:58 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 20:57


suka sangat-sangat...Kalau jumpa baby mesti kena cubitttt...hehehe;-) :-D
[ Telah diedit oleh: raihan2004 pada 08-10-07 20:58 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 20:58


suka sangat-sangat kat kanak-kanak...comeyyyy......

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

nur_eiman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.03.2006
Ahli No: 23130
Posting: 113
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 08-10-07 22:22


suka sangat...kat sebelah tempat kerja ada taska. selalu kidnap budak-budak kat situ..Eeeeee suka sangat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_eimanProfil   Hantar PM kepada nur_eiman   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 22:23


Pada 08-10-07 20:57 , raihan2004 posting:

!!! QUOTE !!!

suka sangat-sangat...Kalau jumpa baby mesti kena cubitttt...hehehe;-) :-D


nangeh lah baby tueh..


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 22:27


suka sangat...maklumlah anak sedara dah 17 org.....tapi mak sedara ni selalu kena buli dengan anak2 buah tau....huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 23:06


!!! QUOTE !!!


    posticon Posting pada: 08-10-07 12:48


kanibal yang keibuan..hehe..perasan pula..ahakss........ :lol:


eerrkk... ada ke kanibal yang keibuan ?? :-o

jangan..jangan... habis baby yang comeeii tu kena "ngap" :-D

!!! QUOTE !!!

posticon Posting pada: 08-10-07 12:48

hehe kes dera ini..kanak² dan baby² comel jauhkan diri anda dr akh mohamad hehe :-D



salam...

alamak ukhti, jangan lah bagitau orang awal-awal...

kalau begini...tak ada can lah ana nak rasa pipi baby yang tembam tu.. :-D


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 08-10-07 23:16


comelnya baby..hehe..geram tengok pipi..hehe=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 09-10-07 08:36


Assalamualaikum...
mohamad kena baik² dengan kanak² eh..jadikan mereka pengikut kanibal yang setia..huhu...kalau nak jadikan mereka kanibal pun..tunggulah usia 8 setengah tahun suku ke.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 08:41


Pada 08-10-07 16:36 , searchforguidance posting:

!!! QUOTE !!!

haiii......bila korunk semua cerita pasal baby ni rasa rindu sangat-sangat kat nephew dan niece

emir harris dengan nur malisa shahira.......


mereka tu menggeramkan saja.........lama tak gomol.eeee geram!!!
siapla dia balik kampung nanti.makcu dia ni memang gilee sikit.heeee.....


habis lah raya ni pipi budak-budak tu.. :lol:
spupu saya baru dapat baby boy.tak sabar nak balik raya tengok dia!
muhammad amirul hafiz.. ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

pu3_arfah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.03.2007
Ahli No: 29229
Posting: 30
Dari: selangor

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 08:54


sukee sangat-sangat....mereka ni tak membosankan..biarpun letih jaga, tapi puas ht... saya suka melayan karenah mereka....best!!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pu3_arfahProfil   Hantar PM kepada pu3_arfah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 08:59


Pada 09-10-07 08:36 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
mohamad kena baik² dengan kanak² eh..jadikan mereka pengikut kanibal yang setia..huhu...kalau nak jadikan mereka kanibal pun..tunggulah usia 8 setengah tahun suku ke.....


salam...

eerrkk...

tak nak lah..


mereka tu comeeii sangat lah..

tak sanggup ana nak jadikan mereka Kanibal..

eerrmm...
tak mahu lah...tak mahu..


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:04


Pada 09-10-07 08:41 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-10-07 16:36 , searchforguidance posting:

!!! QUOTE !!!

haiii......bila korunk semua cerita pasal baby ni rasa rindu sangat-sangat kat nephew dan niece

emir harris dengan nur malisa shahira.......


mereka tu menggeramkan saja.........lama tak gomol.eeee geram!!!
siapla dia balik kampung nanti.makcu dia ni memang gilee sikit.heeee.....


habis lah raya ni pipi budak-budak tu.. :lol:
spupu saya baru dapat baby boy.tak sabar nak balik raya tengok dia!
muhammad amirul hafiz.. ;-)


haa itulah.mesti menggeleber kena cubit kena cium dengan makcu dia ni....heee...... :-D


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
[ Telah diedit oleh: searchforguidance pada 09-10-07 09:05 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:04


bawa bersabar ye semua.. hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:13


Pada 09-10-07 09:04 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

bawa bersabar ye semua.. hehe


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p/s: ummi ana pernah cakap ' nak baby, tunggu anak sendiri' masa ana kata nak adik lagi.. huhuhhu...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:13


Pada 09-10-07 09:13 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-10-07 09:04 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

bawa bersabar ye semua.. hehe


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p/s: ummi ana pernah cakap ' nak baby, tunggu anak sendiri' masa ana kata nak adik lagi.. huhuhhu...



haaa...kena mendirikan masjid lah macam ni......... :lol: :lol: :lol:


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:20


haha..kelakar lah yang suruh bawa bersabar tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:22


Pada 09-10-07 09:20 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

haha..kelakar lah yang suruh bawa bersabar tu..


itulah pasal....terus akak tergelak bila baca. :-D :lol:


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:29


haha..akak2 kat ofis ni selalu cerita pasal anak mereka..
tak pasal2 saya nak "muhammad" sdn bhd :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:37


Pada 09-10-07 09:29 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

haha..akak2 kat ofis ni selalu cerita pasal anak mereka..
tak pasal2 saya nak "muhammad" sdn bhd :D


muhammad sdn bhd?
apa tu..... :-)


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:41


hehehe.. dah tu geram sana... geram sini.. nak cubit sana.. nak cubit sini... heheh

nanti dah ada anak sendiri, layan lah puas2... :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:43


Pada 09-10-07 09:41 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

hehehe.. dah tu geram sana... geram sini.. nak cubit sana.. nak cubit sini... heheh

nanti dah ada anak sendiri, layan lah puas2... :-D :-D


itulah shahidatul....nak dapat anak sendirilambat lagi....terpaksela geram dengan anak orang...heheee..... :-D


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:43


maknanya anak sendirik lah cik search...

lamanya lagi nak dirikan masjid...
pergi sajalah masjid2 yang dah ada...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:46


Pada 09-10-07 09:37 , searchforguidance posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-10-07 09:29 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

haha..akak2 kat ofis ni selalu cerita pasal anak mereka..
tak pasal2 saya nak "muhammad" sdn bhd :D


muhammad sdn bhd?
apa tu..... :-)



owh..kawan saya dah kahwin ada anak..nama muhammad
so kami semua nak jugak lah "muhammad" sendiri :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 09-10-07 09:48


Pada 09-10-07 09:13 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-10-07 09:04 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

bawa bersabar ye semua.. hehe


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p/s: ummi ana pernah cakap ' nak baby, tunggu anak sendiri' masa ana kata nak adik lagi.. huhuhhu...



:-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 10:01


Pada 09-10-07 09:43 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

maknanya anak sendirik lah cik search...

lamanya lagi nak dirikan masjid...
pergi sajalah masjid2 yang dah ada...


pandainya dia.. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 09-10-07 10:05


um..suka baby..perna jadi baby sitter dulu..juga anak makcik...um ada juga income..hehe

suka bau baby..hehe..wangi juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 09-10-07 10:05


um..suka baby..perna jadi baby sitter dulu..juga anak makcik...um ada juga income..hehe

suka bau baby..hehe..wangi juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 22:40


Pada 08-10-07 22:27 , najah_musla posting:

!!! QUOTE !!!

suka sangat...maklumlah anak sedara dah 17 org.....tapi mak sedara ni selalu kena buli dengan anak2 buah tau....huhu


.. elok lah itu.. biasakan diri kena buli dengan anak buah.. nanti anak2 sendiri dengan suami buli pula.. ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 22:56


Pada 09-10-07 22:40 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-10-07 22:27 , najah_musla posting:

!!! QUOTE !!!

suka sangat...maklumlah anak sedara dah 17 org.....tapi mak sedara ni selalu kena buli dengan anak2 buah tau....huhu


.. elok lah itu.. biasakan diri kena buli dengan anak buah.. nanti anak2 sendiri dengan suami buli pula.. ahaks..


hehehe.....kalau suami dengan anak2 sedara buli....kena cari jalan buli balik ni


-----------------
Allah akan mengangkat darjat bagi orang2 beriman dan orang2 yang mempunyai ilmu pengetahuan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 23:01


.. jap2.. anak2 sedara ke anak2 sendiri ek.. eh cikgu najah ini.. aduhaiii.. macam mana lah anak2 murid dia nak paham.. cikgu dia pun tak paham apa yang dia tulis.. ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 23:04


ops.....lah tersilap taip pula...kalau suami dengan anak2 saya buli saya....saya pasti akan cari jalan buli balik....tunggu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 23:05


kalau suka kenapa?
:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 23:05


Pada 08-10-07 10:31 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. aku suka sangat-sangat kat budak.. tapi budak-budak tak suka aku lah..


ish2 sian nya bagaimana nak jadi bapak org ni......huhu


-----------------
Allah akan mengangkat darjat bagi orang2 beriman dan orang2 yang mempunyai ilmu pengetahuan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 23:14


Pada 09-10-07 23:05 , najah_musla posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-10-07 10:31 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. aku suka sangat-sangat kat budak.. tapi budak-budak tak suka aku lah..


ish2 sian nya bagaimana nak jadi bapak org ni......huhu



.. alamak.. ini ayat yang membina ke ayat perli ini??? ahaks.. adoiii "checkmate. Aku ayat kat atas itu.. haha.. aku kena buli dengan cikgu najah ini.. dah pandai ek.. haha..
[ Telah diedit oleh: kakisamun pada 09-10-07 23:20 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 23:38


salam...

kepada warga ukhwah.com yang suka budak-budak kecik ni...

tak lama lagi lah tu..

hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 09-10-07 23:52


tak lama lagi da?

kenapa??

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

permata_hatiku
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13095
Posting: 147
Dari: Bumi Allah

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-10-07 06:57


Assalamualaikum...
saya pun suka kanak-kanak, mereka comel... geram saja saya mesti cubit pipi tapi taklah cubit kuat karang nangis budak 2, cubit-cubit manja saja. Salam ukhwah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For permata_hatikuProfil   Hantar PM kepada permata_hatiku   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-07 07:20


Pada 10-10-07 06:57 , permata_hatiku posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
saya pun suka kanak-kanak, mereka comel... geram saja saya mesti cubit pipi tapi taklah cubit kuat karang nangis budak 2, cubit-cubit manja saja. Salam ukhwah..


hehee....betul tu permata hatiku....
cubit2 manjee jee...... :-)


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-10-07 08:58


Pada 09-10-07 23:14 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-10-07 23:05 , najah_musla posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-10-07 10:31 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. aku suka sangat-sangat kat budak.. tapi budak-budak tak suka aku lah..


ish2 sian nya bagaimana nak jadi bapak org ni......huhu



.. alamak.. ini ayat yang membina ke ayat perli ini??? ahaks.. adoiii "checkmate. Aku ayat kat atas itu.. haha.. aku kena buli dengan cikgu najah ini.. dah pandai ek.. haha..


uit....ni ayat membina tau...tak baik tau perli2 org....tak baik tau buli2....hehe....


-----------------
Allah akan mengangkat darjat bagi orang2 beriman dan orang2 yang mempunyai ilmu pengetahuan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-10-07 10:13


.. ayat membina ek cikgu najah.. terima kasih.. baik2.. kepada kanak-kanak yang asik menangis tengok aku tu lepas ini kalau menangis aku sekeh kepala budak tu.. barulah modal insan.. ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 10-10-07 17:44


Pada 09-10-07 23:05 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

kalau suka Kenapa?
:-D


macam mana ye..nak jawab soalan cik lamyanunalif_mursyidah ni ye......... :roll:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 10-10-07 22:33


suka-suka...suka sangat.pantang nampak budak ni~hehe.

Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 06:22


salam.
suka, suka sangat .comel.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 07:07


Pada 09-10-07 23:52 , dueramiela posting:

!!! QUOTE !!!

tak lama lagi da?

Kenapa??

salam..

tak lama lagi...

sampai lah Seruan tu..

heheh... :-D


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 12-10-07 11:56


Pada 08-10-07 10:31 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. asal nampak aku menangis.. asal aku nak dukung menangis.. sedih sangat kut muka aku ni.. adoiii.. mushkil2.. ahaks..



:-( :-( :-( ..cianyner......tak apa...kaji dulu Kenapa...muka garang sangat agaknya... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 13-10-07 20:32


suka jugak kat budak-budak. tapi tak nak jadi pediatrician. bagi lah dr2 perempuan jadi pediatrician.

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-10-07 16:04


bolehlah


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

husbah88
Warga Rasmi
Menyertai: 17.10.2006
Ahli No: 27000
Posting: 16
Dari: tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-10-07 22:53


........saya suka...........................sangat-sangat dengan kanak-kanak(baby)..bila tengok baby sejuk hati.....sbnya juga.....mana ada orang marah bila tengok muka baby....senyum,tawa,gelak nya semuanya menghiburkan hati..............

Bookmark and Share

    


  Member Information For husbah88Profil   Hantar PM kepada husbah88   Quote dan BalasQuote

insan_sekular
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2004
Ahli No: 9301
Posting: 105
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 14-10-07 23:44


saya tengok biasa saja..tapi saya sentiasa berazam dan cuba nak suka kat baby dan budak kecik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For insan_sekularProfil   Hantar PM kepada insan_sekular   Pergi ke insan_sekular's Website   Quote dan BalasQuote

isnani
Warga Rasmi
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10968
Posting: 15
Dari: sarawak

Sarawak  


posticon Posting pada: 15-10-07 19:15


suka sangat-sangat kat bebudak.comel..
suka tengok baju budak-budak Kalau p shopping.comel lah baju baby.kasut pun cute

Bookmark and Share

    


  Member Information For isnaniProfil   Hantar PM kepada isnani   Pergi ke isnani's Website   Quote dan BalasQuote

isnani
Warga Rasmi
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10968
Posting: 15
Dari: sarawak

Sarawak  


posticon Posting pada: 15-10-07 19:22


budak-budak ni look innocent kan..tu yang bestnya
sampai saya ada simpan niat nak jadi paediatrician nt.insya Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For isnaniProfil   Hantar PM kepada isnani   Pergi ke isnani's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-10-07 21:42


Pada 15-10-07 19:22 , isnani posting:

!!! QUOTE !!!

budak-budak ni look innocent kan..tu yang bestnya
sampai saya ada simpan niat nak jadi paediatrician nt.insya Allah
bestnya... kena cari paediatrician ni :-P


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

faizatul
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.02.2007
Ahli No: 28760
Posting: 122
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-10-07 23:04


suka sangat-sangat dengan budak-budak.......tenang dan terhibur bila tengok kletah mereka ni,hehehehehe.... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizatulProfil   Hantar PM kepada faizatul   Quote dan BalasQuote

are_peace82
WARGA SETIA
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26802
Posting: 412
Dari: Kelantan & Kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-10-07 22:27


memang suka sangat kak budak-budak... huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For are_peace82Profil   Hantar PM kepada are_peace82   Quote dan BalasQuote

qinairaaa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30115
Posting: 68
Dari: pantai remis, manjung, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-10-07 22:43


suka.....even kadang-kadang geram dengan peel mereka yang macam-macam tapi kalau mereka tak ada pun tak best juga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For qinairaaaProfil   Hantar PM kepada qinairaaa   Quote dan BalasQuote

nurshuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28282
Posting: 77
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 17-10-07 00:35


suka sangat..comey saja...
tapi tak tahu lah Kenapa budak-budak xbaper suka kat saya..huhu...
asal dapat saya jaga or pgg mne2 budak, mesti xlamer lepas itu budak tu nangis...
maybe saya pun kuat sakat budak-budak agaknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurshuhadaProfil   Hantar PM kepada nurshuhada   Quote dan BalasQuote

Anak_Pejuang
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18622
Posting: 1714
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 00:37


suka, penawar duka :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anak_PejuangProfil   Hantar PM kepada Anak_Pejuang   Pergi ke Anak_Pejuang's Website   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 04:45


Pada 15-10-07 23:04 , faizatul posting:

!!! QUOTE !!!

suka sangat-sangat dengan budak-budak.......tenang dan terhibur bila tengok kletah mereka ni,hehehehehe.... ;-)

salam.
betul tu, apa lagi budak yang baru belajar bercakap comel sangat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» anda sukakan kanak-kanak???

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.198991 saat. Lajunya....