Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita tidak belajar dari kejayaan-kejayaan kita. Kita belajar dari kegagalan-kegagalan kita.
-- John Naisbitt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 92
Ahli: 0
Jumlah: 92




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 1 jam, 6 minit yang lalu
muslimin23: 1 hari, 3 jam, 40 minit yang lalu
kasih_kekasih: 4 hari yang lalu
syahidatul: 7 hari yang lalu
raudhahasanah: 9 hari yang lalu
drzul-f: 13 hari yang lalu
hafiz_along_83: 14 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: Kawan makan kawan


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» Kawan makan kawan

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Kawan makan kawan

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-10-07 09:33


Assalamualaikum wbkth...

sekarang ni saya betul-betul tension dengan officemate saya. dia dahlah tak buat kerja sangat, kerja dia pun saya kena buatkan. smpaikan bos marah saya sebab officemate saya tu tersilap buat surat. aduh, tension betul. Time inilah saya teringat balik semua yang dia pernah buat kat saya dulu masa sekolah. siap cakap belakang2 lagi. saya dah lama lupakan, tapi bila berlaku lagi sekarang ni, saya teringat balik..

pernah tak kawan-kawan yang lain rasa macam ni? bagaimana ek nak buat? :-(


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 10:25


nafisah kena minta tolong dengan ALLAH...mengadu dgn_NYA perbuatan kawan nafisah....doakan dia agar dia sedar kesilapannya.pengalaman saya memang ada cara macam tu lah saya lakukan...Alhamdulillah...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 10:27


jangan sesekali ada dendam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-10-07 10:35


terima kasih ye muslimah, saya ni tak pernah berdendam, kalau saya berdendam, saya tak ajak kawan saya ni kerja kat sini, apa boleh buat, doa saja lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 10:38


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 11:13


Pada 02-10-07 10:35 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

terima kasih ye muslimah, saya ni tak pernah berdendam, kalau saya berdendam, saya tak ajak kawan saya ni kerja kat sini, apa boleh buat, doa saja lah...

bagus lah macam tu..sentiasa ingat pada tuhan....



Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

pukau
WARGA SETIA
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9369
Posting: 643
Dari: KL

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 11:17


Betul tu muslimah83. Sokonhg 10000% Lahir tahun 1983 ke? Kalau begitu umur 24 tahun lah?

Bookmark and Share

    


  Member Information For pukauProfil   Hantar PM kepada pukau   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 11:18


ye saya..masih muda lagi..kan...:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-10-07 11:40


sebayalah kita...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 02-10-07 12:00


dah diskas dah?
mungkin ada penyelesaian

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

pukau
WARGA SETIA
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9369
Posting: 643
Dari: KL

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 12:14


Pada 02-10-07 11:18 , muslimah83 posting:

!!! QUOTE !!!

ye saya..masih muda lagi..kan...:D

ha'ah masih muda, tapi dah tak remaja,kekekeke :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For pukauProfil   Hantar PM kepada pukau   Quote dan BalasQuote

tereturubuzu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.11.2006
Ahli No: 27162
Posting: 191
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 12:18


kalau saya saya biarkan saja...biarlah dia sedar sendiri..saya lebih suka berdiam diri..macam sekarang,saya ada masalah dengan kawan..dia sering menyalahkan saya dalam satu2 perkara..tapi saya lebh selesa berdiam diri..walaupun kadang-kadang kata2nya sangat membuatkan saya terasa..huhu..sabar saja lah..belajar dari apa yang berlaku..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tereturubuzuProfil   Hantar PM kepada tereturubuzu   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 12:23


AIK..KAWAN AWAK TU KENAL DR ZAMAN SKOL kerja TEMPAT yang SAMA..BAGUS BENAR TU..KUAT EK UKHWAH KALIAN...HEHEHE

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

pencintamu
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.09.2007
Ahli No: 31155
Posting: 69
Dari: S.T.P

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 12:29


Pada 02-10-07 09:33 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wbkth...

sekarang ni saya betul-betul tension dengan officemate saya. dia dahlah tak buat kerja sangat, kerja dia pun saya kena buatkan. smpaikan bos marah saya sebab officemate saya tu tersilap buat surat. aduh, tension betul. Time inilah saya teringat balik semua yang dia pernah buat kat saya dulu masa sekolah. siap cakap belakang2 lagi. saya dah lama lupakan, tapi bila berlaku lagi sekarang ni, saya teringat balik..

pernah tak kawan-kawan yang lain rasa macam ni? bagaimana ek nak buat? :-(


sabarlah.............ada hikmah semua tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For pencintamuProfil   Hantar PM kepada pencintamu   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 02-10-07 12:44


Pada 02-10-07 12:23 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

AIK..KAWAN AWAK TU KENAL DR ZAMAN SKOL kerja TEMPAT yang SAMA..BAGUS BENAR TU..KUAT EK UKHWAH KALIAN...HEHEHE


ye tak ye jugak...nusantara sungguh misteri itu...diulit mimpikah saya ini...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

pukau
WARGA SETIA
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9369
Posting: 643
Dari: KL

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 12:47


sehati sejiwa tu, nanti kahwin pun sama sama ye

Bookmark and Share

    


  Member Information For pukauProfil   Hantar PM kepada pukau   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-10-07 12:48


Pada 02-10-07 12:44 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 12:23 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

AIK..KAWAN AWAK TU KENAL DR ZAMAN SKOL kerja TEMPAT yang SAMA..BAGUS BENAR TU..KUAT EK UKHWAH KALIAN...HEHEHE


ye tak ye jugak...nusantara sungguh misteri itu...diulit mimpikah saya ini...



a'ah, kenal sejak form 1 lagi. sebab tu saya xkesah bila dia apply same ofis dengan saya. saya ni mudah sangat maafkan org. tapi bila dia buat macam tu, sedih lah juga ht ni.


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-10-07 12:53


Pada 02-10-07 12:18 , tereturubuzu posting:

!!! QUOTE !!!

kalau saya saya biarkan saja...biarlah dia sedar sendiri..saya lebih suka berdiam diri..macam sekarang,saya ada masalah dengan kawan..dia sering menyalahkan saya dalam satu2 perkara..tapi saya lebh selesa berdiam diri..walaupun kadang-kadang kata2nya sangat membuatkan saya terasa..huhu..sabar saja lah..belajar dari apa yang berlaku..


kalau saya, saya akan cuba elakkan diri dr terbabit dengan dia. biarlah kawan biasa saja. kalau rapat nanti, kita yang makan ht.

p/s:
teruterubuzu jangan suka berdiam diri, nanti melarat pulak.


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-10-07 12:56


Pada 02-10-07 12:47 , pukau posting:

!!! QUOTE !!!

sehati sejiwa tu, nanti kahwin pun sama sama ye


pukau ni,...

kami baru saja kahwin. dia kahwin bulan 3, 2007. saya bulan 5, 2007 :-D


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 02-10-07 14:33


Assalamualaikum..
sejak form 1...??? sekarang umur nafisah berapa? lamanya...patutnya dah boleh jadi kawan baik...tapi, sebaliknya pula....awak memang baik...kalau saya duduk di tempat awak..hmm..



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-10-07 14:56


sekarang umur saya 24 tahun dah... masih muda remaja lagi, nak buat bagaimana kan? sabar saja lah ubatnya

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 02-10-07 15:04


Assalamualaikum...
uih....dah 11 tahun berlalu....tentu dah banyak makan organ dalaman ni kan....

[ Telah diedit oleh: sayatetapsaya pada 02-10-07 17:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-10-07 15:37


Pada 02-10-07 15:04 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamaualaikum...
uih....dah 11 tahun berlalu....tentu dah banyak makan organ dalaman ni kan....



:lol: :lol: :lol:

Salah tafsir ke buat-buat tak faham? :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 15:40


uiks.... ada juga kanibal kat Malaysia ni erkk.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

Kaisi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9907
Posting: 233
Dari: KB - The Islamic City

japan   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 16:15


Pada 02-10-07 10:27 , muslimah83 posting:

!!! QUOTE !!!

jangan sesekali ada dendam...


ye betul tu..jangan ada benci juga..kata casey..lagu..hehehe :-) :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For KaisiProfil   Hantar PM kepada Kaisi   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 16:24


jangan ikut sangat apa yang disuruh,tu yang kawan ambil ringan saja kerja..terus bagi kita...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 02-10-07 17:08


Pada 02-10-07 15:40 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

uiks.... ada juga kanibal kat Malaysia ni erkk.....


hish..memang ramai....siapa kata tak ramai..saya pun kanibal juga...termasuk lah nurkamar...nailah_miz..kurang² pun pernah lah sekali jadi kanibal kan...??
buat² tak tahu pulok doh...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 17:13


Pada 02-10-07 17:08 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 15:40 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

uiks.... ada juga kanibal kat Malaysia ni erkk.....


hish..memang ramai....siapa kata tak ramai..saya pun kanibal juga...termasuk lah nurkamar...nailah_miz..kurang² pun pernah lah sekali jadi kanibal kan...??
buat² tak tahu pulok doh...




apa maksud?


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 02-10-07 17:32


Assalamualaikum...
alahai cik sakinah...kamon...kamon...pikap sikit petang² ni...
tak ada apa yang pelik pun...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 20:46


Pada 02-10-07 17:32 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
alahai cik sakinah...kamon...kamon...pikap sikit petang² ni...
tak ada apa yang pelik pun...




yups yups yups~~~

betul betul..
kamon sakinahhhh~~ fikir-fikir :-D :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 08:38


Pada 02-10-07 16:24 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

jangan ikut sangat apa yang disuruh,tu yang kawan ambil ringan saja kerja..terus bagi kita...


Kalau ikutkan ht, memang tak nak buat keje2 tu, tapi dah urgent, terpaksalah buat juga. lagi pun, bos macam mengharap kat saya, bila ada something saja, saya lah yang kena jawab :roll:


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 08:40


Pada 02-10-07 15:40 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

uiks.... ada juga kanibal kat Malaysia ni erkk.....


Tak faham lah kamar, :-o


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 08:42


Pada 03-10-07 08:38 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 16:24 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

jangan ikut sangat apa yang disuruh,tu yang kawan ambil ringan saja kerja..terus bagi kita...


Kalau ikutkan ht, memang tak nak buat keje2 tu, tapi dah urgent, terpaksalah buat juga. lagi pun, bos macam mengharap kat saya, bila ada something saja, saya lah yang kena jawab :roll:


sapa org tu bagi tau sya..hehe


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 09:07


hehe... Hamba Allah yang dipilih menjadi kawan saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 09:12


Pada 03-10-07 09:07 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

hehe... Hamba Allah yang dipilih menjadi kawan saya..

kerja gov ke swasta?..dia kena tau apa peranannya bila da bkeja.


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 09:20


kerja tetap kerja, kena tegur kena lah terima... biasa lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 09:41


Pada 02-10-07 20:46 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 17:32 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
alahai cik sakinah...kamon...kamon...pikap sikit petang² ni...
tak ada apa yang pelik pun...




yups yups yups~~~

betul betul..
kamon sakinahhhh~~ fikir-fikir :-D :-D



dah fikir tapi samar..takpelah kalau tak bagitau


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 09:49


Pada 03-10-07 08:40 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 15:40 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

uiks.... ada juga kanibal kat Malaysia ni erkk.....


Tak faham lah kamar, :-o



bila masa pulak ayah ana join ukhwah ni.... :-D :-D :lol:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 10:02


Pada 03-10-07 09:49 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 08:40 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 15:40 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

uiks.... ada juga kanibal kat Malaysia ni erkk.....


Tak faham lah kamar, :-o



bila masa pulak ayah ana join ukhwah ni.... :-D :-D :lol:




:lol:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 10:17


Pada 02-10-07 17:08 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 15:40 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

uiks.... ada juga kanibal kat Malaysia ni erkk.....


hish..memang ramai....siapa kata tak ramai..saya pun kanibal juga...termasuk lah nurkamar...nailah_miz..kurang² pun pernah lah sekali jadi kanibal kan...??
buat² tak tahu pulok doh...



Huhu, bila pulak ana karnibal ni?

:-? :-? :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 10:22


Pada 03-10-07 09:20 , mie05 posting:

!!! QUOTE !!!

kerja tetap kerja, kena tegur kena lah terima... biasa lah..


Ditegur xkesah, tapi kalau kita yang kena tanggung salah org lain macam mana kan?


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 10:23


Pada 03-10-07 09:12 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 09:07 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

hehe... Hamba Allah yang dipilih menjadi kawan saya..

kerja gov ke swasta?..dia kena tau apa peranannya bila da bkeja.



Swasta saja


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 10:24


Pada 03-10-07 09:49 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 08:40 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 15:40 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

uiks.... ada juga kanibal kat Malaysia ni erkk.....


Tak faham lah kamar, :-o



bila masa pulak ayah ana join ukhwah ni.... :-D :-D :lol:



Aik, hehe, silap ek, nurkamar... hehe, sowiii


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-10-07 11:20


Assalamualaikum...
nailah, nafisah dan sakinah masih tak dapat tangkap ke...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-10-07 11:21


redha saja. kawan sejati tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 11:23


Pada 03-10-07 11:20 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
nailah, nafisah dan sakinah masih tak dapat tangkap ke...



belum lah, apa maknanya tu? :-?


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-10-07 11:31


kawan makan kawan.. makan kawan itu balik.. ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-10-07 11:33


Assalamualaikum....
yelah...saya beritahu lah ni...
semua ambil perhatian ye...
jawapannya......
makan hati...
tu kan makan organ dalaman tu....
tu lah maksud saya... :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 11:38


Pada 03-10-07 11:33 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum....
yelah...saya beritahu lah ni...
semua ambil perhatian ye...
jawapannya......
makan hati...
tu kan makan organ dalaman tu....
tu lah maksud saya... :-)



:-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 11:42


Pada 03-10-07 11:33 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum....
yelah...saya beritahu lah ni...
semua ambil perhatian ye...
jawapannya......
makan hati...
tu kan makan organ dalaman tu....
tu lah maksud saya... :-)




o i c.. ya juga.. jadi semua orang pun kanibal..
tapi suka makan hati saja.. :-) :lol: :lol:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-10-07 11:43


perut, limpa, jantung semua tak hendak ke?
membazir saja ambil hati saja ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 11:49


Pada 03-10-07 11:43 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

perut, limpa, jantung semua tak hendak ke?
membazir saja ambil hati saja ;)



takutnya :-o


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 11:56


hehe... gitu ke? kanibal tu karnivor rupanya, ingatkan karnival apa nya... faham dah ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 11:58


Pada 03-10-07 11:43 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

perut, limpa, jantung semua tak hendak ke?
membazir saja ambil hati saja ;)


:lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:02


Pada 02-10-07 12:48 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 12:44 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 12:23 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

AIK..KAWAN AWAK TU KENAL DR ZAMAN SKOL kerja TEMPAT yang SAMA..BAGUS BENAR TU..KUAT EK UKHWAH KALIAN...HEHEHE


ye tak ye jugak...nusantara sungguh misteri itu...diulit mimpikah saya ini...



a'ah, kenal sejak form 1 lagi. sebab tu saya xkesah bila dia apply same ofis dengan saya. saya ni mudah sangat maafkan org. tapi bila dia buat macam tu, sedih lah juga ht ni.



rasanya saya tiada kisah macam tu, saya tak ramai
kawan tapi semua kawan saya baik-baik belaka..
walaupun pernah terkena tapi sekali-sekala saja,
jadi tiada kesan mendalam..

kenal sejak form 1 dan kekal sampai sekarang walaupun
kawan tu selalu makan nafisah..

saya dah tahu, mungkin nafisah terpilih untuk
membimbing kawan tu jadi baik..

mungkin orang lain tak tak mudah memaafkan dia,
tak setabah dan tak sesabar nafisah berdepan dengan dia..
jadi nafisah terpilih untuk membetulkannya.. :-)

mungkin juga suatu didikan supaya nafisah menjadi
hamba yang sabar :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 12:10


Memang pun, sukarnya nak terapkan sft sabar dalam diri, tapi bila kita dah melaluinya, akhirnya kita akan tahu yang sabar tu benar-benar indah.

saya tak minta lebih dr kawan saya, cuma cukuplah dia hormat saya sebagai kawan dan hormat perasaan saya. moga suatu hari dia akan faham, InsyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:13


Pada 03-10-07 12:10 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Memang pun, sukarnya nak terapkan sft sabar dalam diri, tapi bila kita dah melaluinya, akhirnya kita akan tahu yang sabar tu benar-benar indah.

saya tak minta lebih dr kawan saya, cuma cukuplah dia hormat saya sebagai kawan dan hormat perasaan saya. moga suatu hari dia akan faham, InsyaAllah


moga dia cepat faham, amin


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 12:16


terima kasih sakinahazzahra

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:20


kasih nafisah diterima..
terima juga kasih sayang dari saya :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:28


Pada 03-10-07 11:56 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

hehe... begitu ke? kanibal tu karnivor rupanya, ingatkan karnival apa nya... faham dah ni

cannibal ni orang yang makan daging manusia, contohnya nafisah makan sakinahazzahra, atau sebaliknya...

kawan makan kawan tu pun dikira cannibal juga ek?

Pada 02-10-07 17:08 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 15:40 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

uiks.... ada juga kanibal kat Malaysia ni erkk.....


hish..memang ramai....siapa kata tak ramai..saya pun kanibal juga...termasuk lah nurkamar...nailah_miz..kurang² pun pernah lah sekali jadi kanibal kan...??
buat² tak tahu pulok doh...


eh, ramai ye kanibal dalam ukhwah ni, boleh buka kelab ni :-D


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 03-10-07 12:36


Pada 03-10-07 12:28 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!



eh, ramai ye kanibal dalam ukhwah ni, boleh buka kelab ni :-D



Hmm,boleh jugak.. ibnu_musa jadi moderator.. :-D

p/s:exclude me..i'm not kanibal ;-)


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:38


Pada 03-10-07 12:28 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 11:56 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

hehe... begitu ke? kanibal tu karnivor rupanya, ingatkan karnival apa nya... faham dah ni

cannibal ni orang yang makan daging manusia, contohnya nafisah makan sakinahazzahra, atau sebaliknya...

kawan makan kawan tu pun dikira cannibal juga ek?

Pada 02-10-07 17:08 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 15:40 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

uiks.... ada juga kanibal kat Malaysia ni erkk.....


hish..memang ramai....siapa kata tak ramai..saya pun kanibal juga...termasuk lah nurkamar...nailah_miz..kurang² pun pernah lah sekali jadi kanibal kan...??
buat² tak tahu pulok doh...


eh, ramai ye kanibal dalam ukhwah ni, boleh buka kelab ni :-D



hhehehehh.. :lol: :lol: :lol: :lol:


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:39


Pada 03-10-07 12:36 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 12:28 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!



eh, ramai ye kanibal dalam ukhwah ni, boleh buka kelab ni :-D



Hmm,boleh jugak.. ibnu_musa jadi moderator.. :-D

p/s:exclude me..i'm not kanibal ;-)




takutnya... saya pun awal-awal angkat tangan taknak masuk kelab kanibal :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:41


Pada 03-10-07 11:31 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

kawan makan kawan.. makan kawan itu balik.. ;)


tak boleh makan balik kawan tu..
kawan tu lebih besar :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 13:50


Pada 03-10-07 12:41 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 11:31 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

kawan makan kawan.. makan kawan itu balik.. ;)


tak boleh makan balik kawan tu..
kawan tu lebih besar :-)



betullah, kawan saya tu lebih besar lagi, bagaimana ni nak makan dia? hehe, saya pun bukan cannibal juga... :-D


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:11


Assalamualaikum...
alahai...ramai yang tak mengaku kanibal pulak....
mereka ni orang baik² lah...saya saja...
yang banyak makan organ dalaman ni....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:19


Pada 03-10-07 14:11 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
alahai...ramai yang tak mengaku kanibal pulak....
mereka ni orang baik² lah...saya saja...
yang banyak makan organ dalaman ni....



Makan hati ye?! :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:21


a'ah lah...saya tak baik sangat agaknya...selalu saja termakan...time puasa pun termakan...nasib baik makan hati ni tak batal puasa....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:23


makan hati bermaksud terlalu sedih..


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:24


Assalamualaikum...
takpelah..makan hati sensorang sudahlah..tak menyusahkan orang lain......nak makan kat mana ni ye..... :roll:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:29


Pada 03-10-07 14:21 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

a'ah lah...saya tak baik sangat agaknya...selalu saja termakan...time puasa pun termakan...nasib baik makan hati ni tak batal puasa....


saya suka makan hati, lebih-lebih lagi yang mak saya masak, nyum2...

betul ke makan hati tak batal puasa? :roll:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|
[ Telah diedit oleh: ibnu_musa pada 03-10-07 14:31 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:33


Assalamualaikum...
ibnu_musa ada jawapannya....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:34


Pada 03-10-07 14:24 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
takpelah..makan hati sensorang sudahlah..tak menyusahkan orang lain......nak makan kat mana ni ye..... :roll:



Huhu.. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:39


Pada 03-10-07 14:24 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
takpelah..makan hati sensorang sudahlah..tak menyusahkan orang lain......nak makan kat mana ni ye..... :roll:



tak baik makan hati seorang-seorang..kongsilah dengan orang lain..
orang yang dipercayai..


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:42


Pada 03-10-07 14:39 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 14:24 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
takpelah..makan hati sensorang sudahlah..tak menyusahkan orang lain......nak makan kat mana ni ye..... :roll:



tak baik makan hati seorang-seorang..kongsilah dengan orang lain..
orang yang dipercayai..


eehh...

mana boleh kongsi-kongsi...

sayatetapsaya dah beli penat2...

sesenang saja nak kongsi... :-D :lol: :-P

*kenapa sayatetapsaya makan hati ye??. :-? :-?


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:46


Pada 03-10-07 14:42 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 14:39 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 14:24 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
takpelah..makan hati sensorang sudahlah..tak menyusahkan orang lain......nak makan kat mana ni ye..... :roll:



tak baik makan hati seorang-seorang..kongsilah dengan orang lain..
orang yang dipercayai..


eehh...

mana boleh kongsi-kongsi...

sayatetapsaya dah beli penat2...

sesenang saja nak kongsi... :-D :lol: :-P

*Kenapa sayatetapsaya makan hati ye??. :-? :-?



sebab dia suka makan hati...

gurau saja, tak baik makan hati.. ramai lagi orang perlukan penderma hati


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:53


isy2.. mcmlah kat sini...

sayatetapsaya, mari lah kgsi kenapa makan ht? agaknya awak ni sensitif orangnya agaknya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 15:03


hehe... macam-macam lah hangpa ni.. saya tersenyum2 saja baca... kanibal lah, makan hati, lah, nak makan kat mana lah... aduih :lol:

to nafisah, apa yang boleh saya katakan, bersabar saja. lebih-lebih lagi bulan puasa ni...

saya, bila kawan sendiri makan saya (huhu pelik bunyi), atau buat saya naik marah, saya akan ingat semula segala jasa yang pernah dia lakukan pada saya sebelum2 ni. dengan itu saya akan belajar untuk memaafkan dan bersangka baik. dan juga membuatkan saya lebih bersabar dan tak marah. Nabi Muhammad s.a.w. kan pernah nasihat pada seorang lelaki yang meminta Nabi memberi wasiat padanya. Dan nasihat Nabi Muhammad s.a.w "Jangan marah" diulang lebih sekali.

saya fikir, takpelah kalau hari ni dia buat kita sedih atau sakit hati, kerana mungkin pernah suatu ketika dulu, kita juga pernah menyakitinya. biarlah kita sakit hari ni.

segala balasan tu biar Allah yang menghandlenya. berserah dan buat perkara baik saja selalu. nescaya nafisah tak perlu fikir tentang semua hal ni... lagi senang. kalau lagi fikir, buat sakit kepala lagi ada lah.


-----------------

[ Telah diedit oleh: syahidatul pada 03-10-07 15:05 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 15:07


thanks syahidatul. betul apa yang awak kata. Alhamdulillah, sejuk ht bila membacanya :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 15:09


Pada 03-10-07 15:03 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

hehe... macam-macam lah hangpa ni.. saya tersenyum2 saja baca... kanibal lah, makan hati, lah, nak makan kat mana lah... aduih :lol:

to nafisah, apa yang boleh saya katakan, bersabar saja. lebih-lebih lagi bulan puasa ni...

saya, bila kawan sendiri makan saya (huhu pelik bunyi), atau buat saya naik marah, saya akan ingat semula segala jasa yang pernah dia lakukan pada saya sebelum2 ni. dengan itu saya akan belajar untuk memaafkan dan bersangka baik. dan juga membuatkan saya lebih bersabar dan tak marah. Nabi Muhammad s.a.w. kan pernah nasihat pada seorang lelaki yang meminta Nabi memberi wasiat padanya. Dan nasihat Nabi Muhammad s.a.w "Jangan marah" diulang lebih sekali.

saya fikir, takpelah kalau hari ni dia buat kita sedih atau sakit hati, kerana mungkin pernah suatu ketika dulu, kita juga pernah menyakitinya. biarlah kita sakit hari ni.

segala balasan tu biar Allah yang menghandlenya. berserah dan buat perkara baik saja selalu. nescaya nafisah tak perlu fikir tentang semua hal ni... lagi senang. kalau lagi fikir, buat sakit kepala lagi ada lah.



boleh jadi kaunselor ni.. :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 15:10


Eh, betullah sakinah, ada talent :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 15:14


Pada 03-10-07 15:03 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

hehe... macam-macam lah hangpa ni.. saya tersenyum2 saja baca... kanibal lah, makan hati, lah, nak makan kat mana lah... aduih :lol:

to nafisah, apa yang boleh saya katakan, bersabar saja. lebih-lebih lagi bulan puasa ni...

saya, bila kawan sendiri makan saya (huhu pelik bunyi), atau buat saya naik marah, saya akan ingat semula segala jasa yang pernah dia lakukan pada saya sebelum2 ni. dengan itu saya akan belajar untuk memaafkan dan bersangka baik. dan juga membuatkan saya lebih bersabar dan tak marah. Nabi Muhammad s.a.w. kan pernah nasihat pada seorang lelaki yang meminta Nabi memberi wasiat padanya. Dan nasihat Nabi Muhammad s.a.w "Jangan marah" diulang lebih sekali.

saya fikir, takpelah kalau hari ni dia buat kita sedih atau sakit hati, kerana mungkin pernah suatu ketika dulu, kita juga pernah menyakitinya. biarlah kita sakit hari ni.

segala balasan tu biar Allah yang menghandlenya. berserah dan buat perkara baik saja selalu. nescaya nafisah tak perlu fikir tentang semua hal ni... lagi senang. kalau lagi fikir, buat sakit kepala lagi ada lah.



inilah tindakan yang sebaik-baiknya.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 15:14


Pada 03-10-07 10:22 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 09:20 , mie05 posting:

!!! QUOTE !!!

kerja tetap kerja, kena tegur kena lah terima... biasa lah..


Ditegur xkesah, tapi kalau kita yang kena tanggung salah org lain macam mana kan?



tapi di akhirat sana masing-masing tanggung dosa.. :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 15:17


Pada 03-10-07 15:10 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Eh, betullah sakinah, ada talent :)



a'ah.. apa kata nafisah upah syahidatul jadi kaunselor peribadi.. nafisah kan suka dikaunselor :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 15:18


Pada 03-10-07 15:14 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 10:22 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 09:20 , mie05 posting:

!!! QUOTE !!!

kerja tetap kerja, kena tegur kena lah terima... biasa lah..


Ditegur xkesah, tapi kalau kita yang kena tanggung salah org lain macam mana kan?



tapi di akhirat sana masing-masing tanggung dosa.. :-)



betul tu... :roll:


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 15:20


Puisi Warkah buat Teman Seperjuanganku
Teman.....
Dalam mengejar arus kedewasaan ini aku dengan seikhlas hatinya menabur debu segala jenis kasih sayang kearah jalinan persahabatan ini.

Teman,
Aku mengerti akan hakikat sebenar yang bakal kita lalui setelah hidup kita bakal diterangi cahaya masa depan iaitu hidup sebagai seorang dipertengahan usia tidak lagi pada masa sekarang iaitu zaman remaja.Bukan aku menaruh harapan supaya kita selalu berjumpa ,namun dihati ini terselit perasaan rindu yang amat mendalam.

Teman,
Sebagai mana baik budi mu terhadapku,setinggi gununglah cubaanku untuk meneruskan perjuanganku sebagai sahabatmu yang sentiasa periang dan ceria sewaktu dahulu.Selama aku mengenalmu inilah kali pertama aku ingin mengucapkan sesuatu yang mungkin berharga bagi dirimu.

Teman,
Jujur aku akui kaulah sahabatku yang paling istimewa walau hakikatnya kau dan aku sering bertegang leher lantaran sikap angkuh yang menguasai diri.Terima kasih kuucapkan atas segala pengorbanan kasih sayang yang engkau berikan.Maafkanlah aku andai selama ini aku sering mengganggu perasaanmu dan membuatkan dirimu sering dilanda taufan api kemarahanmu.

Teman,
Ingatlah bahawa dalam mengejar arus kehidupan apatah lagi zaman kemewahan kau dan aku pernah digelar sahabat yang paling akrab suatu ketika dahulu.Janganlah kau persiakan harapanku ini walaupun ku tahu kau mungkin bakal meninggalkan aku setelah menemui sesuatu yang paling baik berbanding diriku.Ku berdoa agar kau sentiasa ceria seterik matahari sesegar bunga di taman dan semanis senyuman.

Karya:
Siti Zubaidah binti Che go to the bathroom
Pelajar Institut Hasani 2004
Sungai Petani Kedah

:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 15:51


Pada 03-10-07 15:17 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 15:10 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Eh, betullah sakinah, ada talent :)



a'ah.. apa kata nafisah upah syahidatul jadi kaunselor peribadi.. nafisah kan suka dikaunselor :-)



heheh... saya ni bab-bab nasihat orang memang suka saja... :-D
tapi kekadang bila diri sendiri ada masalah, saya kena tanya pendapat orang lain juga... :-) memandangkan waktu tu emosi kita sendiri tak stabil... jadi kita perlu kata-kata perangsang dan pendapat orang lain...

tapi, nasihat yang diberikan itu lebih menarik dan dapat menusuk jiwa yang mendengar bila pemberi nasihat itu ada pengalaman atau pernah melalui masalah yang sama.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 16:22


baguslah tu syahidatul, boleh bantu ringankan beban org lain. besar pahala :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

kunciair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2007
Ahli No: 30929
Posting: 184
Dari: perak

malaysia  


posticon Posting pada: 03-10-07 16:23


pernah juga jadi kat diri saya...tapi saya ni jenis tak ksah apa org nak buat...saya suka pkir positif saja...biar lah dia dengan cara dia dan saya dengan cara saya... :-) :-) :-)


-----------------
wanita hiasan dunia..adalah permata yang paling berharga bagi lelaki


Bookmark and Share

    


  Member Information For kunciairProfil   Hantar PM kepada kunciair   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 16:47


Pada 03-10-07 15:17 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 15:10 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Eh, betullah sakinah, ada talent :)



a'ah.. apa kata nafisah upah syahidatul jadi kaunselor peribadi.. nafisah kan suka dikaunselor :-)


1st, kena pastikan dulu kaunselor kita ni bukan cannibal :lol:

p/s: syabas sebab bakal bergelar "enginselor", hehe


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|
[ Telah diedit oleh: ibnu_musa pada 03-10-07 18:35 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 17:46


:lol:

ada-ada saja ibnu musa.. kaunsgineer pun boleh juga. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 17:47


Pada 03-10-07 12:20 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

kasih nafisah diterima..
terima juga kasih sayang dari saya :-)



akak punya tak terime lah erk.... isk isk~~~ :-( :-(


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 18:27


Pada 03-10-07 17:46 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

:lol:

ada-ada saja ibnu musa.. kaunsgineer pun boleh juga. :-D


cik syahidatul, yang tu bunyinya macam... huuhuhu...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-10-07 22:15


Pada 03-10-07 17:47 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 12:20 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

kasih nafisah diterima..
terima juga kasih sayang dari saya :-)



akak punya tak terime lah erk.... isk isk~~~ :-( :-(



akak dah ada buah hati pengarang jantung....terima kasih dia saja...
eh..tapi nafisah pun....... :roll:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-10-07 22:26


Assalamualaikum...
huh..sekali terlepas forum...susah na nak update...memanglah anda-anda ni semua...
nafisah & mohamad : nak kongsi Kenapa makan hati...??? :roll: sebab tak makan jantung agaknya....hik..nak buat macam mana..itu saja yang mampu..

sakinah : tak mampu nak ajak orang lain makan hati sensama...hati ni mahal harganya sekarang...

syahidatul & ibnu_musa : kaunsgineer dan enginselor ni..kalau nak tahu...dia kan...dia tu kaunselor bagi golongan kanibal..(ye ke...???) :-o

ismi_atikah : bunyi dia macam apa ye..? macam...bahasa peru saja....(ye ke..lagi...???) :oops:

P/S : tapi, syahidatul ni...selalu saja baik2...yang lain dah tercondong..dia pula menstretkan...memang kaunsgineer the selor ni...bagus eh ada orang macam dia ni....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 23:03


huhuhuhu......

adakah topik ini telah menjadi.....??

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 04:42


Pada 03-10-07 23:03 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

huhuhuhu......

adakah topik ini telah menjadi.....??



.............PUSAT persidangan warga KANIBAL seantero..... :-D :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 06:58


Pada 04-10-07 04:42 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 23:03 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

huhuhuhu......

adakah topik ini telah menjadi.....??



.............PUSAT persidangan warga KANIBAL seantero..... :-D :-D


wallahu'alam...

macam-macam ada.

entah dah kemana-mana topik ini..

kena tanya pada yang membuka topik ini...
adakah terjawab persoalan yang ingin diajukan dirinya..

:lol: :-D :-P

!!! QUOTE !!!

posticon Posting pada: 03-10-07 22:26

Assalamualaikum...
huh..sekali terlepas forum...susah na nak update...memanglah anda-anda ni semua...
nafisah & mohamad : nak kongsi Kenapa makan hati...??? :roll: sebab tak makan jantung agaknya....hik..nak buat macam mana..itu saja yang mampu..

eh...ana pun tak makan jantung (melainkan jantung pisang) :-D


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 07:07


salam...

ana rasa, nafisah bertambah pusing adalah...
adesss...

ayuh teman, kita kembali ke pangkal jalan....
tak elok makan hati bebanyak....
baik kita makan angin....


-----------------

[ Telah diedit oleh: ismi_atikah pada 04-10-07 07:24 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 07:32


Pada 02-10-07 09:33 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wbkth...

sekarang ni saya betul-betul tension dengan officemate saya. dia dahlah tak buat kerja sangat, kerja dia pun saya kena buatkan. smpaikan bos marah saya sebab officemate saya tu tersilap buat surat. aduh, tension betul. Time inilah saya teringat balik semua yang dia pernah buat kat saya dulu masa sekolah. siap cakap belakang2 lagi. saya dah lama lupakan, tapi bila berlaku lagi sekarang ni, saya teringat balik..

pernah tak kawan-kawan yang lain rasa macam ni? bagaimana ek nak buat? :-(


assalamualaikumwarahmatullah...

hhhmmm...perkara sebegini ana belum lagi mengalaminya..kerana belum dapat merasai suasana kerja lagi.

tapi...dari apa yang ana baca, dapat disimpulkan disini bahawa... anti tengah bersedih... :-P :-D

kalau ana lah...

InsyaALLAH...ana akan cuba juga cari satu masa untuk berbual dengan dia..dari awal sampai lah penghabisan. masa tu, ana akan cuba selitkan sedikit demi sedikit "kekecewaan" dihati ini.

hhmm... macam tu lah lebih kurang. :-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» Kawan makan kawan

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.184646 saat. Lajunya....