Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-06-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
JANGAN sesekali memulakan jika tidak bersedia untuk menyudahkan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: penjejak87
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43055

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Yang Masuk Ke Sini
hafiz_along_83: 5 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 14 hari yang lalu
penjejak87: 16 hari yang lalu
Kakngah: 24 hari yang lalu
ezaty: 28 hari yang lalu
Sabila: 33 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: student utm mehla sini...


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» student utm mehla sini...

Please Mendaftar To Post


Oleh student utm mehla sini...

abah-we-ma
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26484
Posting: 108
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-09-07 12:49


salam...
sesiapa yang student utm tu blhla perkenalkan diri...
mungkin dah ada yang memang kenal...
kalau tak kenal pun blhla merapatkan lagi ukhwah sesama kita...
saya mulakan dulu...
saya first year student kos kimia industri... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For abah-we-maProfil   Hantar PM kepada abah-we-ma   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 29-09-07 12:52


Assalamualaikum...
saya bekas student utm...
baru grad bulan lepas...
5 tahun di sana..huhu...
course civil engineering...



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 29-09-07 12:53


Assalamualaikum...
hmm..lupa pula nak kata..sebenarnya jika tak silap dah ada kelab ukhwah utm...saya pun tak berapa ingat..kena explore sikit....



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

fathifathu
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.09.2007
Ahli No: 31078
Posting: 27
Dari: ipt SKUDei

hong_kong  


posticon Posting pada: 05-10-07 16:28


assalamualaikum,
yep..ana student utm.. huhu 5 tahun kat sini ..kos sGP..fksg..now, pun ada lagi kat sini..kerja pulak...


-----------------
dont walk ahead of me, i may not follow, dont walk behind me, i may lead, just walk beside me and be my friend


Bookmark and Share

  


  Member Information For fathifathuProfil   Hantar PM kepada fathifathu   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 16:37


Pada 05-10-07 16:28 , fathifathu posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum,
yep..ana student utm.. huhu 5 tahun kat sini ..kos sGP..fksg..now, pun ada lagi kat sini..kerja pulak...



sama lah..kita...hehehe...tapi sampai sekarang baru nak masuk lima tahun kat sini....


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

abah-we-ma
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26484
Posting: 108
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-11-07 17:59


Pada 29-09-07 12:53 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
hmm..lupa pula nak kata..sebenarnya jika tak silap dah ada kelab ukhwah utm...saya pun tak berapa ingat..kena explore sikit....


apa nama web tu??bolehlah kongsi2...
kalau nak explore sendiri takut tak ter explore saja...
Kalau boleh nak juga tahu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For abah-we-maProfil   Hantar PM kepada abah-we-ma   Quote dan BalasQuote

abah-we-ma
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26484
Posting: 108
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-11-07 18:00


Pada 05-10-07 16:28 , fathifathu posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum,
yep..ana student utm.. huhu 5 tahun kat sini ..kos sGP..fksg..now, pun ada lagi kat sini..kerja pulak...


kerja apa??
lecturer ke kat utm??
fakulti mana??

Bookmark and Share

  


  Member Information For abah-we-maProfil   Hantar PM kepada abah-we-ma   Quote dan BalasQuote

zaneera
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.11.2007
Ahli No: 31755
Posting: 49

sudan   avatar


posticon Posting pada: 27-11-07 09:04


ana dah masuk tahun 3 utm..alhamdulillah..ana ambil kos pendIdikan S-P-I:bunga:

Bookmark and Share

  


  Member Information For zaneeraProfil   Hantar PM kepada zaneera   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-11-07 09:44


assalamualaikum...

ana tahun 2 daripada fke......
kita boleh tubuh kan kelab ukhwah.com utm
atum/atumna kebanyakan dr kolej mana......?

Bookmark and Share

  


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

ann_1
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7574
Posting: 304
Dari: utm,johor

Selangor  


posticon Posting pada: 27-11-07 09:52


saya baru grad aug ritu :) 4thn di utm-->fke-->sel :)
sekarang da kerja kat n9...waaa nak balik joho

Bookmark and Share

  


  Member Information For ann_1Profil   Hantar PM kepada ann_1   Pergi ke ann_1's Website   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-11-07 10:03


ramai juga ahli ukhwah.com kat utm skudai.........
cuma tak menonjolkan diri......

Bookmark and Share

  


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

fathifathu
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.09.2007
Ahli No: 31078
Posting: 27
Dari: ipt SKUDei

hong_kong  


posticon Posting pada: 27-11-07 11:46


hehhe.abah we ma dan kapten 06...
bukan lectr ma..cont study.tapi baru 1 satu sem.doakanlah mudah2 masin mulut dapat jdk lectr suatu hari nanti..anda kos apa dan dah grade ke? saya grade sesi ogos 2007 di hari itu.


-----------------
dont walk ahead of me, i may not follow, dont walk behind me, i may lead, just walk beside me and be my friend


Bookmark and Share

  


  Member Information For fathifathuProfil   Hantar PM kepada fathifathu   Quote dan BalasQuote

fath
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4641
Posting: 56
Dari: Klang

Selangor  


posticon Posting pada: 27-11-07 17:44


sayee2...
saya tahun 2 fke..
comp engineering... cos paling sikit budak-budak.. hehehe
duduk ktc.. s42... bilik 302..
datang lah yee...

saya penasyid ktc.. DeHarmony... nak dengar rakaman? kekekekke

Bookmark and Share

  


  Member Information For fathProfil   Hantar PM kepada fath   Pergi ke fath's Website   Quote dan BalasQuote

fath
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4641
Posting: 56
Dari: Klang

Selangor  


posticon Posting pada: 27-11-07 17:45


memain juga... :P

Bookmark and Share

  


  Member Information For fathProfil   Hantar PM kepada fath   Pergi ke fath's Website   Quote dan BalasQuote

NoZaBiZz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.10.2006
Ahli No: 27091
Posting: 268
Dari: UTM Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 27-11-07 21:19


hmmm ana pun dah lima tahun kat utm ini. sekarang tahun dua kos matematik..

Bookmark and Share

  


  Member Information For NoZaBiZzProfil   Hantar PM kepada NoZaBiZz   Pergi ke NoZaBiZz's Website   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-11-07 10:30


boleh lah sahabat di utm skudai takruf sedikit kat sini..semoga ukhwah di sana dapat dieratkan......

Bookmark and Share

  


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

zaneera
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.11.2007
Ahli No: 31755
Posting: 49

sudan   avatar


posticon Posting pada: 28-11-07 10:39


TAARUF? tahun 3 d utm faculty edu. asal mlk..baru lagi jadi member ukhwah tapi selalu jugak jenguk2 ukhwah.com sebelum ni

Bookmark and Share

  


  Member Information For zaneeraProfil   Hantar PM kepada zaneera   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-11-07 11:11


macam mana boleh masuk ukhwah.com ni...???

Bookmark and Share

  


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

ann_1
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7574
Posting: 304
Dari: utm,johor

Selangor  


posticon Posting pada: 28-11-07 11:14


kawan invite :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ann_1Profil   Hantar PM kepada ann_1   Pergi ke ann_1's Website   Quote dan BalasQuote

fidzislah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.08.2003
Ahli No: 2906
Posting: 91
Dari: ipoh:skudai:gombak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-11-07 11:29


Pada 03-11-07 17:59 , abah-we-ma posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 29-09-07 12:53 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
hmm..lupa pula nak kata..sebenarnya jika tak silap dah ada kelab ukhwah utm...saya pun tak berapa ingat..kena explore sikit....


apa nama web tu??bolehlah kongsi2...
kalau nak explore sendiri takut tak ter explore saja...
Kalau boleh nak juga tahu...


salam alaik...sebenarnya memang dah ada jk ukhwah UTM.. dan ada beberapa kali meeting di utm skudai dan rasanya pernah ada iftar during ramadhan dan halaqah di KTC..yang ini ana tak dapat hadir sebab beberapa kekangan. Dan pernah ada jamuan raya di DSI. 1st jk pengerusinya saudara dinul huda. itu dalam 4 tahun lepas, so ana ingat-ingat lupa. Alhamdulillah graduasinya bulan 8 hari tu.. cuba search disini tentang kelab Ukhwah UTM. Jk sekarang ana tak pasti sebab dah lama kurang aktif :-)


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us
Bookmark and Share

  


  Member Information For fidzislahProfil   Hantar PM kepada fidzislah   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-11-07 13:22


cepat cari jk ukhwah kat utm...rasanya macam ada.....tapi dimana ye...?

Bookmark and Share

  


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-11-07 13:46


Pada 28-11-07 11:29 , fidzislah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-11-07 17:59 , abah-we-ma posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 29-09-07 12:53 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
hmm..lupa pula nak kata..sebenarnya jika tak silap dah ada kelab ukhwah utm...saya pun tak berapa ingat..kena explore sikit....


apa nama web tu??bolehlah kongsi2...
kalau nak explore sendiri takut tak ter explore saja...
Kalau boleh nak juga tahu...


salam alaik...sebenarnya memang dah ada jk ukhwah UTM.. dan ada beberapa kali meeting di utm skudai dan rasanya pernah ada iftar during ramadhan dan halaqah di KTC..yang ini ana tak dapat hadir sebab beberapa kekangan. Dan pernah ada jamuan raya di DSI. 1st jk pengerusinya saudara dinul huda. itu dalam 4 tahun lepas, so ana ingat-ingat lupa. Alhamdulillah graduasinya bulan 8 hari tu.. cuba search disini tentang kelab Ukhwah UTM. Jk sekarang ana tak pasti sebab dah lama kurang aktif :-)


Ana merasakan kena hidup balik JK ukhwah.com di UTM...
kawan-kawan dan sahabat letak number phone dan kolej berapa..nanti senang kita berhubungi

Bookmark and Share

  


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

zaneera
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.11.2007
Ahli No: 31755
Posting: 49

sudan   avatar


posticon Posting pada: 28-11-07 13:57


ana kenal dengan ukhwah ni..adik lelaki ana yang kenalkan pada ana

Bookmark and Share

  


  Member Information For zaneeraProfil   Hantar PM kepada zaneera   Quote dan BalasQuote

fidzislah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.08.2003
Ahli No: 2906
Posting: 91
Dari: ipoh:skudai:gombak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-11-07 14:23


setuju dengan jubah_hijau..walau ana tak lagi di UTM.. rasanya jk batch ana semua dah grad, kalau ada mungkin sambung master..tinggal adik-adik.. so, kena cari jk UTM yang latest punya.. usaha ya adik-adik..ana pantau dari luar saja :-) perhaps, boleh buat jk alumni ukhwah macam ni.. eheh

Bookmark and Share

  


  Member Information For fidzislahProfil   Hantar PM kepada fidzislah   Quote dan BalasQuote

NazRie
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15491
Posting: 53

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-11-07 14:36


ana utm juga. 3rd year.fke-biomedical. ;)

Bookmark and Share

  


  Member Information For NazRieProfil   Hantar PM kepada NazRie   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-11-07 15:29


ana tahun 2...SEL(elektronik) fke....

setakat ni..yang still belajar kat utm...

NazRie
ann_1
zaneera
abah-we-ma
fathifathu
jubah_hijau...

ana mgharapkan kan sahabat yang belajar di utm tinggal kan no.tel,kolej dan email...
nanti senang ana nak buat perjumpaan..
dengan ada ni sedikit sebanyak melahirkan bibit-bibit ukhwah yang akan ter bentuk akan datang di bumi utm ni.....

ana mgharapkan sahabat yang ada ni ajak-ajak kawan yang juga warga utm ni untuk join sekali ukhwah.com ni..agar sama-sama kita mengenali..

Bookmark and Share

  


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

fath
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4641
Posting: 56
Dari: Klang

Selangor  


posticon Posting pada: 28-11-07 18:07


KTC???? (kolej ak tu..heheh)
wawawa.. tak tau pun ada group ukhwah kat utm...

saya tahun 2 SEC .. fke...
da join ukhwah.com dari 2003-10-24
tapi tak aktif pun.. heheheh... well..
selamat cuti kepada semua student utm....
gewd luck for your future

Bookmark and Share

  


  Member Information For fathProfil   Hantar PM kepada fath   Pergi ke fath's Website   Quote dan BalasQuote

fathifathu
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.09.2007
Ahli No: 31078
Posting: 27
Dari: ipt SKUDei

hong_kong  


posticon Posting pada: 01-12-07 15:13


jom2..student utm.cepat-cepat lah carik jk kelab ukhwah.nt apa 2 actvty beritahu lah

Bookmark and Share

  


  Member Information For fathifathuProfil   Hantar PM kepada fathifathu   Quote dan BalasQuote

misZwhiTE
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.02.2007
Ahli No: 28548
Posting: 27
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 01-12-07 19:56


eh,macam ada yang saya kenal..hehe..
saya student final year faculty science..
pure chemistry..
ktc's resident..=p
saya tak cuti,wuaa...sedihnya,rindu mak ayah..
sekarang ni sibuk siapkan projek akhir..
kawan-kawan doa2kan saya berjaya ye ;) tough jugak psm ni..huhu..
hope dapat grad dengan kawan-kawan 1batch, ogos depan..insyaAllah.

doakan kejayaan kita bersama..=)
AMIN..

Bookmark and Share

  


  Member Information For misZwhiTEProfil   Hantar PM kepada misZwhiTE   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-12-07 22:33


erm....ramai juga budak-budak letrik ye...junior saya pun ada.....tak belajar tapi dah berkerja kat UTM...

Bookmark and Share

  


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

faizbukharyy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 15
Posting: 179
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 13:17


salam...
:)
saya student utm juga ..
cuma part time study...fakulti FKKKSA

motto....UTM>...."kerana tuhan untuk manusia"

Bookmark and Share

  


  Member Information For faizbukharyyProfil   Hantar PM kepada faizbukharyy   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 15:44


Assalamualaikum

untuk pengetahuan antum semua..
sebelum ini sudah ada kelab ukhwah uTm..
cuba sudah lama menyepi..
ada graduate dr utm, skudai juga...
course computer science..
insyaAllah 26hb 12 ni ana akan kembali semua..
ke utm skudai..
kerana ana dapat tawaran dpli...
insyaAllah ana akan cuba hidupkn semula..
tapi kena ada sokongan dr semua sahabat utm..
wassalam


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

fath
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4641
Posting: 56
Dari: Klang

Selangor  


posticon Posting pada: 05-12-07 16:21


owhhhh ... ada jugak budak ktc dalam ni..
malangnye tidak kenal..
gewd luck lah kepade semua mahasiswa2 utm...
ganbatte!

Bookmark and Share

  


  Member Information For fathProfil   Hantar PM kepada fath   Pergi ke fath's Website   Quote dan BalasQuote

ann_1
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7574
Posting: 304
Dari: utm,johor

Selangor  


posticon Posting pada: 05-12-07 17:46


Pada 28-11-07 15:29 , jubah_hijau posting:

!!! QUOTE !!!

ana tahun 2...SEL(elektronik) fke....

setakat ni..yang still belajar kat utm...

NazRie
ann_1
zaneera
abah-we-ma
fathifathu
jubah_hijau...

ana mgharapkan kan sahabat yang belajar di utm tinggal kan no.tel,kolej dan email...
nanti senang ana nak buat perjumpaan..
dengan ada ni sedikit sebanyak melahirkan bibit-bibit ukhwah yang akan ter bentuk akan datang di bumi utm ni.....

ana mgharapkan sahabat yang ada ni ajak-ajak kawan yang juga warga utm ni untuk join sekali ukhwah.com ni..agar sama-sama kita mengenali..



pembetulan saya dah tamat belajar di UTM...da habis sekarang kerja di n9...


-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For ann_1Profil   Hantar PM kepada ann_1   Pergi ke ann_1's Website   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-12-07 21:53


saya kat kolej lingkaran luar..nun jauh di ujung utm...

Bookmark and Share

  


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

riniey
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22591
Posting: 292

botswana   avatar


posticon Posting pada: 08-12-07 19:03


saya student francais dengan utm....
boleh join gakker???

tapi alhamdulillah.minggu lepas baru saja grade kat utm skudai. alangkah bahagianya hidupku. lega rasanya....

Bookmark and Share

  


  Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-12-07 20:28


kawan ismi budak utm dan ex-utm...
ada dua tiga org kat atas, yang lain tak pula ketemu dalam ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-12-07 20:55


tumpang lalu...
saja wakil kakak...
dia ex-utm skudai ..

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

jamek
Warga Rasmi
Menyertai: 13.12.2007
Ahli No: 31997
Posting: 4
Dari: Bandar Seri Begawan, Brunei

brunei  


posticon Posting pada: 13-12-07 11:38


assalamualaikum

saya ex-utm...tapi grad dah lama lah..tahun 2000...fke. bagaimana UTM sekarang ye? last saya pergi sana dalam 2-3 tahun lepas...bukan main membangun lagi..asrama dah banyak sekarang...dulu ada 6 kolej saja..

pernah jadi pengarah kolej tun razak tahun 98...itu jam Prof Zul baru jadi TNC..pengetua pulak masa tu En Kamaruddin Kassim (Pngarah Pusat anda agaknya sekarang ini....)

Bookmark and Share

  


  Member Information For jamekProfil   Hantar PM kepada jamek   Quote dan BalasQuote

amir_haikal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.12.2005
Ahli No: 21550
Posting: 79
Dari: Johor

malaysia  


posticon Posting pada: 13-12-07 11:53


ana pun ex-student UTM..4 tahun kat UTM..grad tahun 2006..
sekarang pun kerja kat sini..:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For amir_haikalProfil   Hantar PM kepada amir_haikal   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 11:55


tumpang lalu...saja nak wakilkan kawan..he2..dia pun ex-utm skudai course kejeruteraan kimia...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-04-08 11:57


Pada 28-11-07 11:29 , fidzislah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-11-07 17:59 , abah-we-ma posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 29-09-07 12:53 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
hmm..lupa pula nak kata..sebenarnya jika tak silap dah ada kelab ukhwah utm...saya pun tak berapa ingat..kena explore sikit....


apa nama web tu??bolehlah kongsi2...
kalau nak explore sendiri takut tak ter explore saja...
Kalau boleh nak juga tahu...


salam alaik...sebenarnya memang dah ada jk ukhwah UTM.. dan ada beberapa kali meeting di utm skudai dan rasanya pernah ada iftar during ramadhan dan halaqah di KTC..yang ini ana tak dapat hadir sebab beberapa kekangan. Dan pernah ada jamuan raya di DSI. 1st jk pengerusinya saudara dinul huda. itu dalam 4 tahun lepas, so ana ingat-ingat lupa. Alhamdulillah graduasinya bulan 8 hari tu.. cuba search disini tentang kelab Ukhwah UTM. Jk sekarang ana tak pasti sebab dah lama kurang aktif :-)



salam,

betul tu... saya mungkin antara generasi lama kelab ukhwah UTM. dah lama saya tinggalkan dunia kampus... rasanya program last yang saya pergi pun masa program jk di fsksm.. hmm... ex-pengerusi jk utm time tu saudara (dinul huda). Setahu saya dia masih berada di skudai.. dan bekerja di sekitar skudai.. hmm...terkenang masa di kampus dulu...best.. :-)


-----------------
- no signature available -


Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 14-04-08 12:28


Assalamualaikum
hmmm...lama tak dengor cerita si teman_siber ni...apo kabo lah agaknya..last time jumpa di KL dengan isterinya.... :kelip: entah² dah ada anak dah sekarang ni...hmm....



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-04-08 22:39


Salam,rupanya ada kelab utm kat sini ek,,ana pun UTm,,untuk semua student Utm,,good luck for final exam,, insyaAllah ana final exam yang final kat Utm,,lepas ni tak tahu lah kat mana nak bertapak,,
alhamdulillah baru viva psm Isnin lepas,, :-)



Bookmark and Share

  


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 18-04-08 19:26


Assalamualaikum
psm pun ada viva eh...ingatkan phd jeq yang ada viva...takpun..perodua.... :sopan:



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-04-08 21:07


Pada 18-04-08 19:26 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
psm pun ada viva eh...ingatkan phd jeq yang ada viva...takpun..perodua.... :sopan:



a'ah kat fakulti kita panggil viva,,fakulti lain ada yang panggil simposium ,,ada yang panggil present,,macam-macam bunyi ada,,
tapi konsepnya lebih kurang saja ,,kita bentang ada dua orag penilai yang komen psm kita,,,nasib baik tak kena hentam, nasib kurang baik, penilai seronok sakat, kena soal macam-macam,,tu yang menakutkan,,,tapi da lepas viva ni alhamdulillah lega rasanya,,

yang perodua tu kenapa pula ye apa kaitannye,,lambet sikit nak faham
:sopan:



Bookmark and Share

  


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

Huzaimi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29691
Posting: 55
Dari: Bandar Baru Bangi, Skudai

Selangor  


posticon Posting pada: 05-11-08 18:10


pihak utm perlu berfikiran terbuka dan mempunyai pemikiran kelas pertama

Bookmark and Share

  


  Member Information For HuzaimiProfil   Hantar PM kepada Huzaimi   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 05-11-08 18:33


Pada 18-04-08 21:07 , hanisahani posting:

!!! QUOTE !!!


a'ah kat fakulti kita panggil viva,,fakulti lain ada yang panggil simposium ,,ada yang panggil present,,macam-macam bunyi ada,,
tapi konsepnya lebih kurang saja ,,kita bentang ada dua orag penilai yang komen psm kita,,,nasib baik tak kena hentam, nasib kurang baik, penilai seronok sakat, kena soal macam-macam,,tu yang menakutkan,,,tapi da lepas viva ni alhamdulillah lega rasanya,,

yang perodua tu Kenapa pula ye apa kaitannye,,lambet sikit nak faham
:sopan:



lorr...sampai ke sudah saya tak reply.. :-P
hmm..viva tu kan kereta perodua, apa salahnya tukar viva dengan perodua pulak.. :-D kancil ke, myvi ke... ;-)

hmm..Kenapa dengan huzaimi eh?ada apa² yang tak kena dengan UTM? :berfikir:



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Semerah
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2008
Ahli No: 35755
Posting: 9

blank   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 18:41


Pada 05-11-08 18:10 , Huzaimi posting:

!!! QUOTE !!!

pihak utm perlu berfikiran terbuka dan mempunyai pemikiran kelas pertama

Saudara Huzaimi, bolehkah saudara mentakrifkan 'Pemikiran Kelas Pertama'?

Bookmark and Share

  


  Member Information For SemerahProfil   Hantar PM kepada Semerah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.158934 saat. Lajunya....