Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman.
-- ali-Imran: 139

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 66
Ahli: 0
Jumlah: 66




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 20 hari yang lalu
Kakngah: 20 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Khalid Jamlus kena tangkap bawah? buat malu saja....


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Khalid Jamlus kena tangkap bawah? buat malu saja....

Please Mendaftar To Post


Oleh Khalid Jamlus kena tangkap bawah? buat malu saja....

dr_nik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31081
Posting: 206
Dari: KL

blank   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 22:44


salam.

Isu hari ni...Khalid Jamlus (player bolasepak negara) kena tangkap basah semalam...dah lah dalam bulan Ramadhan...isk nak kena sepak ni... buat malu org Islam saja... tak reti ke dia tu player bola sepak negara?... macam ni ke nak majukan sukan negara, kalau akhlak pun buruk, baik resign saja... apa komen sahabat2ku?

Bookmark and Share

    


  Member Information For dr_nikProfil   Hantar PM kepada dr_nik   Quote dan BalasQuote

al-faateh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.11.2005
Ahli No: 20250
Posting: 58
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 00:23


emm..malu lah nak bincg bab ni, org islam, melayu pula tu, buat jatuh martabat islam dan melayu saja..
-Bersama koreksi ibadah kita di bulam nulia ini-

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-faatehProfil   Hantar PM kepada al-faateh   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 05:56


.. ye ke???

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

dr_nik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31081
Posting: 206
Dari: KL

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 09:16


ye lah...baca utusan semalam... macam ni ke nak jadi idola remaja? kita ambil iktibar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dr_nikProfil   Hantar PM kepada dr_nik   Quote dan BalasQuote

zaidharithah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.03.2006
Ahli No: 23661
Posting: 198
Dari: In thE WoRlD

macedonia  


posticon Posting pada: 29-09-07 09:38


ish..ish...ish...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidharithahProfil   Hantar PM kepada zaidharithah   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 10:08


hmm,lagi bagus pergi tarawih lepas itu dengar tazkirah.dapat juga pahala

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 11:12


.. haha.. patutlah main bola lutut kendur saja.. ahaks.. pemain bola Malaysia ini selalu sangat gagal bab2 macam ini kan.. cerita masuk "pub" lah.. dengan perempuan lah.. dengan artis lah.. adoiiii..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

dr_nik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31081
Posting: 206
Dari: KL

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 11:29


"Khalid Jamlus kena tangkap basah? buat malu saja...." betulkan spelling error...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dr_nikProfil   Hantar PM kepada dr_nik   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 29-09-07 11:31


teruk betul ......

bertaubat lah sebelum terlambat

Bookmark and Share

    


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 12:12


Pada 29-09-07 11:31 , mmas_forever1991 posting:

!!! QUOTE !!!

teruk betul ......

bertaubat lah sebelum terlambat


tak tahulah apa nak jadi dengan mereka ini...dalam bulan yang mulia ini pun tak boleh nak berubah...iskh...


-----------------
Keindahan sebenar ialah keindahan budi pekerti. Kebaikan sebenar ialah kebaikan budi bahasa dan kecerdikan sebenar ialah kecerdikan akal.


Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 12:17


hahaha..wa pun baru baca kat paper tadi..
hawaunyer org,bln2 puasa pun tibai juga..
maybe pnt main bola tu..
so nak main org pula..hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 16:39


kalau zidane ke kaka ke baca mesti mereka gelak sampai kering gusi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

nuzra_awatif
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14676
Posting: 99
Dari: Bumi Allah

Perak  


posticon Posting pada: 29-09-07 17:11


tu lah realiti bola sepak negara ni..ada sahabat mak saya tu adik dia ni player bola sepak Malaysia. dia cerita player2 ni selalu kalau lepas menang match ni teguk arak..majoriti begitu
astaghfirullah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuzra_awatifProfil   Hantar PM kepada nuzra_awatif   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 20:39


waaaa.patut lah perak kalah..pemain dia banyak buat maksiat.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

dr_nik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31081
Posting: 206
Dari: KL

blank   avatar


posticon Posting pada: 30-09-07 00:26


Pada 29-09-07 20:39 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

waaaa.patut lah perak kalah..pemain dia banyak buat maksiat.....


sabor ye yob :-D harap-harap selepas ini player kita kurangkan maksiat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For dr_nikProfil   Hantar PM kepada dr_nik   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 30-09-07 00:31


Pada 29-09-07 20:39 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

waaaa.patut lah perak kalah..pemain dia banyak buat maksiat.....


betul lah...dah lah main kejap saja tak sampai 10min lepas itu injured...ishh buat malu teman saja....insaf lah khalid..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 30-09-07 03:24


hmmm..nampaknya berkecai harapan Khalid bermain untuk pasukan negara pada masa-masa akan datang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

moshimoshi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.04.2007
Ahli No: 29582
Posting: 156
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-09-07 11:01


hm..malunya dengar...bln2 puasa ni syaitan tak ada nak hasut...semua baik buruk yang kita buat...semuanya bergantung pada diri sendiri...buat malu saja...sedih...Kenapa lah org melayu sekarang ni ramai yang buat perangai macam ni...

:-?


-----------------
beRkoRbAn bErjUang dEmi CiNta...CiNtA yang HakiKi....
[ Telah diedit oleh: moshimoshi pada 30-09-07 11:04 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For moshimoshiProfil   Hantar PM kepada moshimoshi   Quote dan BalasQuote

kismis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11649
Posting: 180

Sabah  


posticon Posting pada: 01-10-07 10:07


memang memalukan...
orang kafir mesti suka.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For kismisProfil   Hantar PM kepada kismis   Quote dan BalasQuote

Salamat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2007
Ahli No: 30825
Posting: 91

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 11:29


Assalamualaikum...
Player main pun tak tutup aurat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SalamatProfil   Hantar PM kepada Salamat   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 12:09


dari sumber mana ye??? ana tak tahu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 01-10-07 12:51


Pada 29-09-07 11:12 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. haha.. patutlah main bola lutut kendur saja.. ahaks.. pemain bola Malaysia ini selalu sangat gagal bab2 macam ini kan.. cerita masuk "pub" lah.. dengan perempuan lah.. dengan artis lah.. adoiiii..


:lol: :lol:
bahayanya.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

dr_nik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31081
Posting: 206
Dari: KL

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 22:19


Pada 01-10-07 12:09 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

dari sumber mana ye??? ana tak tahu...


baca paper utusan, sehari sebelum ana post tajuk ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dr_nikProfil   Hantar PM kepada dr_nik   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 23:04


cedok pengajaran dari kes ni... bulan puasa seharusnya kita menahan lapar dahaga dan juga hawa nafsu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.13964 saat. Lajunya....