Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau Hidup Tidak Boleh Menyenangkan Orang, Jangan Menyusahkan Orang

-- Meow (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 37
Ahli: 0
Jumlah: 37




  Yang Masuk Ke Sini
tereturubuzu: 6 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 17 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Best Friend Antum?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Best Friend Antum?

Please Mendaftar To Post


Oleh Best Friend Antum?

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 21-09-07 21:01


siapa agaknya best friends antum semua ye..
Best friend ana Zinneerah..
Ana sayang sangat kat sahabat Ana ni..
Ana doa tiap-tiap hari semoga kawan ana ni bahagia & cemerlang di dunia & akhirat..
Terima kasih sebab sudi bersahabat dengan Ana ye Zinn..
Sayang Zinn berbillion2 LeMoN!!

:-) :-) :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-09-07 23:31


best friend ana -> Saudara Muthanna Saari... anak pakcik Saari Sungib yang dulu-dulu kena tahan ISA tu... :D sekarang Muthanna Saari pemuda PAS :D

Bookmark and Share

  


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

scenario
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31016
Posting: 181
Dari: Inti nilai..

Perak  


posticon Posting pada: 22-09-07 00:01


Best friend ana ad dalam 4 orang..fazrizam,syafril,rasidi dan zulkifli.Susah senang kami selalu bersama..terutama semasa dibangku sekolah lagi..kami lah tunggak utama dalam memperjuangkan dakwah irama nasyid disekolah kami..sama-sama mengolah lagu..sama-sama berkongsi masalah..tetapi dalam 4 orang ini..yang paling lama adalah fazrizam..biarpun kami semua berjauhan..tetapi perhubungan kami tak pernah putus..doa ana tak putus-putus dalam sujud ana moga kami sama-sama berjaya dan dipanjangkan umur untuk terus bersama walau dalam suasana berbeza.AMIN!!!!! ;)

Bookmark and Share

  


  Member Information For scenarioProfil   Hantar PM kepada scenario   Pergi ke scenario's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 22-09-07 00:27


salam...

sahabat baik??...

hhhmm... entah lah....

ana masih tercari2 lagi sahabat baik.....

ataupun ana terlalu memilih??...


ana pernah mempunyai seorang sahabat baik, sewaktu sekolah menengah dari Form 3 sampailah form 4. walaupun sekejap, ana memang suka sangat bila dia ada disisi.

pada akhir Form 4, dia jatuh sakit...
lama jugalah dia sakit tak boleh nak bangun...

sampailah satu masa(Form 5), dapat berita...
Allah lebih sayangkan nya..

"moga sahabat ana yang seorang ini diampuni dosa2nya dan ditempatkan bersama orang2 soleh"..AMIN..

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-09-07 00:32


emm..
sahabat baik ye..
saya ada seorang kawan..
namanya ruzainy..kawan sejak dari darjah 1 lagi..
walau saya banyak berpindah randah..tapi kami still berhubung..
memang segala masalah saya dia tau..
dia kenal saya spenuhnya..
sekarang dia skt..skt urat saraf..1thn dia terpaksa extent sem..
sekarang ni dia da ok sikit..alhamdulillah..
semoga ALLAH membantunya dalam apa jua ujianNYA..

Bookmark and Share

  


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-09-07 02:05


bila cerita pasal sahabat baik ni hamba rasa sedih sangat-sangat..sebab sahabat baik hamba sendiri telah mengecewakan diri hamba....apapun tahniah kepada sahabat2 ukhwah yang mempunyai sahabat baik. pelihara dan jagalah ikatan ukhwah yang terbina, jangan jadi macam hamba..

Bookmark and Share

  


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 22-09-07 10:12


Assalamualaikum...
saya memang dari kecik tak boleh duduk seorang diri..jadi daripada sekolah rendah ada best friend...
masa sekolah rendah...namanya Mohd Effendy
form 1-2...namanya Asy-Syukree
tukar sekolah masa tengah tahun form 2..di sekolah baru tu kawan baik namanya Mohd Hilmi
form 4..tukar sekolah..nama kawan baik..Mohd Nazri
di universiti dari tahun 1 sampai tahun 5...Muhamad Fuad

Tapi paling saya sayang...sahabat baik saya sampai sekarang..
Muhamad Fuad dan Mohd Nazri...

P/S : sekarang dah belajar hidup sensorang... :oops:

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

iftihakim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.02.2005
Ahli No: 14332
Posting: 52
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-09-07 10:29


selama ini ku mencari-cari
teman yang sejati
buat menemani
perjuangan ini

Bookmark and Share

  


  Member Information For iftihakimProfil   Hantar PM kepada iftihakim   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 22-09-07 10:33


Assalamualaikum wwt...

Hmmm,best friend pertama ana ialah ADIK ana sendiri.. :-)
Mungkin umur kami tak jauh bezanya...chemistry ada..kami selalu berkongsi cerita,masalah dan pendapat..wajah pun lebih kurang sama...pernah ada orang kata kami ini kembar.. :-D

Best friend kedua ana...member-member kat universiti..ada 5 orang semuanya..mereka lah juga team study group ana,member rumah sewa..keluar shoping..hmmm walaupun kini masing-masing dah kerja..tapi kami still contact...and akan jumpa time konvo nanti...InsyaALLAH :-)


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 23-09-07 12:30


best friend ana nur syafiqa yusoff. sahabat baik sejak kecil. thanks qa..


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 23-09-07 13:54


salam

Teman baik saya, Mustaqim nama nya...

bila susah, bila senang, dia ada kat saya..

bila buat salah, mustaqim tegur saya....

[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 00:36


sahabat baik ana... yang memang tersgt baik..
insyaAllah... sahabat dunia akhirat...
anis harun, rabizah md ali, norsaidah mohamad...

muga Allah merahmati dan memberkati kita semua...
ameenn....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 08:49


.. kawan melingkup ramai..


-----------------
" we support anti zionist movement "
[ Telah diedit oleh: kakisamun pada 24-09-07 08:50 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 24-09-07 09:16


best friend saya pula...
ct_sumayyah..
lama dah kami kawan...
sampai sekarang ni pun kami kawan...
duduk pun 1 rumah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

nadeeya
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.01.2006
Ahli No: 21680
Posting: 70
Dari: sarawAk..

egypt   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 09:26


best friend ana NURUL HIDAYAH BINTI AZIZAN...rindu gila dengan sahabat ana seorang ini..syuqran...kehadiran enti bisa merubah diri ana ke arah yang lebih baik..alhmdulillah..moga kekal persahabatan..jumpa time konvo kat uitm shah alam nanti ye...


-----------------
"Amanah bukan HAKMILIK tapi...
adalah ANUGERAH"
[ Telah diedit oleh: nadeeya pada 24-09-07 09:28 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For nadeeyaProfil   Hantar PM kepada nadeeya   Pergi ke nadeeya's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 10:01


.. aku jeles ini.. mulai hari ini aku akan mencari kawan baik.. siapa nak jadi kawan baik aku hantar "resume" ye.. "please"..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

syazmi_8283
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31034
Posting: 141
Dari: melaka

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 24-09-07 11:05


Pada 24-09-07 10:01 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. aku jeles ini.. mulai hari ini aku akan mencari kawan baik.. siapa nak jadi kawan baik aku hantar "resume" ye.. "please"..


kebetulan pula ana pun nak cari kawan baik sebab ana ramai kawan yang 6 jahanam dari yang benar-benar nak nersahabat.........
boleh bagi alamat tak hendak sent resume ana ni.....
heeeeeeeeeeeee...........


-----------------
hidup biar penuh dengan ilmu di dunia dan akhirat.


Bookmark and Share

  


  Member Information For syazmi_8283Profil   Hantar PM kepada syazmi_8283   Pergi ke syazmi_8283's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 24-09-07 12:16


Pada 24-09-07 11:05 , syazmi_8283 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-09-07 10:01 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. aku jeles ini.. mulai hari ini aku akan mencari kawan baik.. siapa nak jadi kawan baik aku hantar "resume" ye.. "please"..


kebetulan pula ana pun nak cari kawan baik sebab ana ramai kawan yang 6 jahanam dari yang benar-benar nak nersahabat.........
boleh bagi alamat tak hendak sent resume ana ni.....
heeeeeeeeeeeee...........



semoga syazmi dan kakisamun menjadi kawan baik..insyaAllah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

zubaidah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4059
Posting: 280
Dari: TerenGGanu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 12:30


Sahabiah baik saya tentulah kak kaisi yang juga member ukhwah.com

da lama kenal, tapi tak pernah jumpa lagi.

susah bonar nak jumpo dio ni hah..

ponat den kojar dio.

huuuiiiihhhh....

salam ukhwah fillah abadan abada ya kak kaisi!!!!!!!!!!!!!!!

thakns sudi jadi sahabat ida....

Bookmark and Share

  


  Member Information For zubaidahProfil   Hantar PM kepada zubaidah   Pergi ke zubaidah's Website   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 24-09-07 12:48


Pada 24-09-07 09:16 , ani_putrihijjaz posting:

!!! QUOTE !!!

best friend saya pula...
ct_sumayyah..
lama dah kami kawan...
sampai sekarang ni pun kami kawan...
duduk pun 1 rumah...


hehe..macam kenal saja budak ni..housemate saya ek..anyway, thanks, you are also my best friend..jangan lupa, balik kerja nanti kat pergi bazar ramadhan lagi..malas nak masak...heheeh

Bookmark and Share

  


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 24-09-07 13:42


Pada 24-09-07 12:48 , ct_sumayyah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-09-07 09:16 , ani_putrihijjaz posting:

!!! QUOTE !!!

best friend saya pula...
ct_sumayyah..
lama dah kami kawan...
sampai sekarang ni pun kami kawan...
duduk pun 1 rumah...


hehe..macam kenal saja budak ni..housemate saya ek..anyway, thanks, you are also my best friend..jangan lupa, balik kerja nanti kat pergi bazar ramadhan lagi..malas nak masak...heheeh


:-D :-D
jangan lupa petang ni...bazar..
tak larat nak masak...
[ Telah diedit oleh: ani_putrihijjaz pada 24-09-07 13:42 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

hasantembaga
Warga Rasmi
Menyertai: 24.04.2007
Ahli No: 29732
Posting: 14
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 24-09-07 14:14


Salam...
saya ada ramai teman yang boleh dikatakan baik dan karab..
tapi ada seorang yang paling saya percaya.tapi kami tak dapat jadi kawan baik lepas jadi 1 peristiwa.saya tak mungkin cerita apee kejadian itu tapi ia buat saya sangat sedih.tiap hari terfikir perkara itu salah saya..
hurmm...sesiapa yang dah ada kawan baik..sygi lah mrke..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hasantembagaProfil   Hantar PM kepada hasantembaga   Quote dan BalasQuote

sayyidah_nafisah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2004
Ahli No: 9433
Posting: 90

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-09-07 15:32


saya ada kawan baik juga
nama dia norliza yahaya
tapi dia ni tak boleh ditinggalkan, nanti terpesong
maksudnya kena ambil berat selalu
dia ada penyakit juga, tiroid dan darah tinggi
sekarang semakin ok lah
sekarang ni dah habis sekolah, masing-masing bawa haluan sendiri
nak contact pun susah sebab tigal di asrama,
tak sabar2 nak balik dah ni!!
nak jumpa

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayyidah_nafisahProfil   Hantar PM kepada sayyidah_nafisah   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 16:17


name dia izza qalis..
selalu m'bantu dan memahami..
kenal dr matrix tapi rapat masa kat U...
tapi kami pun tak pernah ngaku kami ni besfren.. phm2 s'diri saja...
harap nya ukhwah kami kekal sampai bila-bila..

Bookmark and Share

  


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 16:18


kalau ikut, semua kawan ana.., semua best friend :-)


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 24-09-07 16:30


Pada 24-09-07 12:16 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-09-07 11:05 , syazmi_8283 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-09-07 10:01 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. aku jeles ini.. mulai hari ini aku akan mencari kawan baik.. siapa nak jadi kawan baik aku hantar "resume" ye.. "please"..


kebetulan pula ana pun nak cari kawan baik sebab ana ramai kawan yang 6 jahanam dari yang benar-benar nak nersahabat.........
boleh bagi alamat tak hendak sent resume ana ni.....
heeeeeeeeeeeee...........



semoga syazmi dan kakisamun menjadi kawan baik..insyaAllah..


setuju...... :lol: :lol:


-----------------
"kejayaan tanpa pengorbanan adalah mustahil..namun kegagalan setelah berusaha adalah suratan takdir..."


Bookmark and Share

  


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

wardatul_shuhada
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.11.2006
Ahli No: 27283
Posting: 43
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 24-09-07 17:31


all my friends are my best friend...
wanna be my friend..??

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardatul_shuhadaProfil   Hantar PM kepada wardatul_shuhada   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 24-09-07 18:20


Pada 24-09-07 17:31 , wardatul_shuhada posting:

!!! QUOTE !!!

all my friends are my best friend...
wanna be my friend..??


wah...bagusnya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 23:44


sahabat??
indahnya jika kita mampu mjadikan semua org yang kita sayangi sebagai sahabat kita...


-----------------
hidup ini indah
namun...keindahannya hilang
dek kerakusan kita.....


Bookmark and Share

  


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 25-09-07 07:24


Assalamualaikum

semua rakan-rakan ana adalah sahabat2 baik ana. ana sayang pada mereka semua. semoga jalinan ukhwah yang terbina akan kekal di dunia dan akhirat.. insyaALLAH.. :-)
[ Telah diedit oleh: syira_qistina pada 25-09-07 07:28 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

Nuhadiana
Warga Rasmi
Menyertai: 10.07.2006
Ahli No: 25136
Posting: 6
Dari: Pendang

Kedah  


posticon Posting pada: 25-09-07 08:57


susah sebenarnya nak cari sahabat baik...sahabat yang sama-sama ketawa ramai sangat...tapi,sahabat yang sedih ssma memang susah dicari..

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuhadianaProfil   Hantar PM kepada Nuhadiana   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 09:40


best friend..yang betul-betul ada seorang..tapi dah kawin..susah dah nak keluar sama..tapi ktorng still close..susahnya nak cari sahabat yang benar-benar sahabat..dikala susah dan senang..

Bookmark and Share

  


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-09-07 11:18


Pada 24-09-07 16:30 , ani_putrihijjaz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-09-07 12:16 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-09-07 11:05 , syazmi_8283 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-09-07 10:01 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. aku jeles ini.. mulai hari ini aku akan mencari kawan baik.. siapa nak jadi kawan baik aku hantar "resume" ye.. "please"..


kebetulan pula ana pun nak cari kawan baik sebab ana ramai kawan yang 6 jahanam dari yang benar-benar nak nersahabat.........
boleh bagi alamat tak hendak sent resume ana ni.....
heeeeeeeeeeeee...........



semoga syazmi dan kakisamun menjadi kawan baik..insyaAllah..


setuju...... :lol: :lol:



Bookmark and Share

  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

7223
Warga Rasmi
Menyertai: 26.12.2006
Ahli No: 27896
Posting: 3

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 12:53


Sahabat baik......

Bookmark and Share

  


  Member Information For 7223Profil   Hantar PM kepada 7223   Quote dan BalasQuote

ann_1
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7574
Posting: 304
Dari: utm,johor

Selangor  


posticon Posting pada: 02-10-07 13:40


sahabat baik Md.Farid emm kawan dari maktab tapi sampai sekarang baru sekali jumpa...tapi tak pernah jauh dan feel free to story him anything...alhamdulillah dikurniakan sahabat terbaik :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ann_1Profil   Hantar PM kepada ann_1   Pergi ke ann_1's Website   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 13:51


tak pelik kalau manusia kata dia tak ada besfren, tapi pelik ke kalau dia cakap ipod dia adalah besfren dia?????

Bookmark and Share

  


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 02-10-07 14:36


Pada 25-09-07 07:24 , syira_qistina posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

semua rakan-rakan ana adalah sahabat2 baik ana. ana sayang pada mereka semua. semoga jalinan ukhwah yang terbina akan kekal di dunia dan akhirat.. insyaALLAH.. :-)


wah...yang ni pun best...tak mampu saya nak buat...



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

anis87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28952
Posting: 103
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 14:45


Assalamualaikum

Alhamdulillah,saya kawan semuanya...tapi memang susah nak dapat 'sahabat'...tapi Alhamdulillah,dah dtemui...moga ukhwah saya dengan kawan-kawan juga sahabat kekal selamanya...insya-Allah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For anis87Profil   Hantar PM kepada anis87   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-10-07 15:30


Pada 02-10-07 13:51 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!

tak pelik kalau manusia kata dia tak ada besfren, tapi pelik ke kalau dia cakap ipod dia adalah besfren dia?????


Mungkin pelik sikit.. Tapi ana pulak,bestfren no 2 ana laptop.. :-P

Bookmark and Share

  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 15:43


Pada 22-09-07 10:12 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
saya memang dari kecik tak boleh duduk seorang diri..jadi daripada sekolah rendah ada best friend...
masa sekolah rendah...namanya Mohd Effendy
form 1-2...namanya Asy-Syukree
tukar sekolah masa tengah tahun form 2..di sekolah baru tu kawan baik namanya Mohd Hilmi
form 4..tukar sekolah..nama kawan baik..Mohd Nazri
di universiti dari tahun 1 sampai tahun 5...Muhamad Fuad

Tapi paling saya sayang...sahabat baik saya sampai sekarang..
Muhamad Fuad dan Mohd Nazri...

P/S : sekarang dah belajar hidup sensorang... :oops:



belajarlah...nanti dalam kubur kita hidup seorang-seorang..


kita berbezalah sayatetapsaya...saya pula tengah belajar tak hidup seorang-seorang :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-10-07 11:17


Pada 02-10-07 15:43 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-09-07 10:12 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
saya memang dari kecik tak boleh duduk seorang diri..jadi daripada sekolah rendah ada best friend...
masa sekolah rendah...namanya Mohd Effendy
form 1-2...namanya Asy-Syukree
tukar sekolah masa tengah tahun form 2..di sekolah baru tu kawan baik namanya Mohd Hilmi
form 4..tukar sekolah..nama kawan baik..Mohd Nazri
di universiti dari tahun 1 sampai tahun 5...Muhamad Fuad

Tapi paling saya sayang...sahabat baik saya sampai sekarang..
Muhamad Fuad dan Mohd Nazri...

P/S : sekarang dah belajar hidup sensorang... :oops:



belajarlah...nanti dalam kubur kita hidup seorang-seorang..


kita berbezalah sayatetapsaya...saya pula tengah belajar tak hidup seorang-seorang :-)



yelah..tak lama lagi bakal hidup berdua kan..... 8-)
bestnya.....



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 11:21


nak share jgklah, sahabat baik saya nama nya rohaeini, walaupun saya dah berkahwin, kami still contact lagi..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 11:30


Pada 03-10-07 11:21 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

nak share jgklah, sahabat baik saya nama nya rohaeini, walaupun saya dah berkahwin, kami still contact lagi..


wah seronoknya nafisah dah kawin...semoga sentiasa
dirahmati dan diredhai Allah dan jodoh kekal hingga
ke akhirat..moga dikurniakan anak2 soleh dan solehah..amin...

perkahwinan bukan sebab putus atau renggang persahabatan..

silaturahim sentiasa dirapatkan..

perkahwinan bukan sebab tak online ukhwah lagi :-)

sahabat dunia dan akhirat..moga bertemu di syurga..

:-) :-) :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-10-07 11:33


saya geng Ar-Raudhah.. dan kemudiannya geng Ar-Rock (team lain, ambil name dekat2 same )..

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 11:35


Pada 03-10-07 11:17 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 15:43 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-09-07 10:12 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
saya memang dari kecik tak boleh duduk seorang diri..jadi daripada sekolah rendah ada best friend...
masa sekolah rendah...namanya Mohd Effendy
form 1-2...namanya Asy-Syukree
tukar sekolah masa tengah tahun form 2..di sekolah baru tu kawan baik namanya Mohd Hilmi
form 4..tukar sekolah..nama kawan baik..Mohd Nazri
di universiti dari tahun 1 sampai tahun 5...Muhamad Fuad

Tapi paling saya sayang...sahabat baik saya sampai sekarang..
Muhamad Fuad dan Mohd Nazri...

P/S : sekarang dah belajar hidup sensorang... :oops:



belajarlah...nanti dalam kubur kita hidup seorang-seorang..


kita berbezalah sayatetapsaya...saya pula tengah belajar tak hidup seorang-seorang :-)



yelah..tak lama lagi bakal hidup berdua kan..... 8-)
bestnya.....




insyaAllah.. doakan saya jadi wanita solehah dan dikurniakan suami soleh dan zuriat yang soleh2 dan solehah2 belaka..amin... :-)

sayapun doakan yang sama untuk sayatetapsaya :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 11:53


best friend dah kahwin....jadi sekarang tak ada yang best friend semua sama dah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:09


Pada 03-10-07 11:53 , muslimah83 posting:

!!! QUOTE !!!

best friend dah kahwin....jadi sekarang tak ada yang best friend semua sama dah...



kalau dah kawin, bestfriend adalah suami :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:15


tapi saya belum kahwin lagi..:D

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:24


Pada 03-10-07 12:15 , muslimah83 posting:

!!! QUOTE !!!

tapi saya belum kahwin lagi..:D


moga bertemu jodoh dan kawin tak lama lagi.. :-)

kalau sudah tiba masa yang sesuai dan terbaik untukmu, amin


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 03-10-07 12:38


Pada 02-10-07 14:36 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-09-07 07:24 , syira_qistina posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

semua rakan-rakan ana adalah sahabat2 baik ana. ana sayang pada mereka semua. semoga jalinan ukhwah yang terbina akan kekal di dunia dan akhirat.. insyaALLAH.. :-)


wah...yang ni pun best...tak mampu saya nak buat...



enta pun boleh juga...insyaALLAH.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:41


Pada 03-10-07 12:24 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 12:15 , muslimah83 posting:

!!! QUOTE !!!

tapi saya belum kahwin lagi..:D


moga bertemu jodoh dan kawin tak lama lagi.. :-)

kalau sudah tiba masa yang sesuai dan terbaik untukmu, amin



harap-harap begitu hendaknya... :-D :-D AMIN


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:44


Pada 03-10-07 12:38 , syira_qistina posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 14:36 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-09-07 07:24 , syira_qistina posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

semua rakan-rakan ana adalah sahabat2 baik ana. ana sayang pada mereka semua. semoga jalinan ukhwah yang terbina akan kekal di dunia dan akhirat.. insyaALLAH.. :-)


wah...yang ni pun best...tak mampu saya nak buat...



enta pun boleh juga...insyaALLAH.. :-)


insyaAllah, amin. saya pun nak juga, amin :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:45


Pada 03-10-07 12:41 , muslimah83 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 12:24 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 12:15 , muslimah83 posting:

!!! QUOTE !!!

tapi saya belum kahwin lagi..:D


moga bertemu jodoh dan kawin tak lama lagi.. :-)

kalau sudah tiba masa yang sesuai dan terbaik untukmu, amin



harap-harap begitu hendaknya... :-D :-D AMIN



amin untuk saya juga :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:47


amin..........


kawan baik kita:
nur dalila daipi
rafida rahim
nurul hazelyn roslan
nurul hidayah mohd ramli
nurul fateha mohamed
norazlin jumain


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
[ Telah diedit oleh: searchforguidance pada 03-10-07 12:48 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:06


Assalamualaikum...
semua pun nak...saya.........
entahlah........ :roll:



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:25


Pada 03-10-07 14:06 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
semua pun nak...saya.........
entahlah........ :roll:



Aik, kenapa pula?

:-? :-? :-?

Bookmark and Share

  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:28


Assalamualaikum...
Kenapa.....?? entah.....huu...nak mummy...



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:29


Pada 03-10-07 14:28 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
Kenapa.....?? entah.....huu...nak mummy...



nak mummy?....
rindu kat mak ke?


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:31


Assalamualaikum...
tak....sebab ada orang buat kita....



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:31


Pada 03-10-07 14:29 , searchforguidance posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 14:28 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
Kenapa.....?? entah.....huu...nak mummy...



nak mummy?....
rindu kat mak ke?



Ibu ana antara sahabat terbaik.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

tereturubuzu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.11.2006
Ahli No: 27162
Posting: 191
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:34


diri saya sendiri kawan baik saya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For tereturubuzuProfil   Hantar PM kepada tereturubuzu   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:34


samala....dengan mak kita kongsi semua cerita a to z.

Bookmark and Share

  


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:35


sahabat yang memahami & 1 "kepala"; nurul ain ambak
classmate masa kat shams...even lepas sekolah kami tak sealiran tapi alhamdulillah ukhwah & ingatan terus dpertahankn...

didoakan ain cepat-cepat dapat kerja..kahwin... :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:37


Pada 03-10-07 14:31 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
tak....sebab ada orang buat kita....



Ada org makan hati anta ye? :-P

Bookmark and Share

  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:38


Pada 03-10-07 14:34 , searchforguidance posting:

!!! QUOTE !!!

samala....dengan mak kita kongsi semua cerita a to z.


:-) :-) :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:40


sekarang suami lah sahabat baik saya. :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:41


Pada 03-10-07 14:40 , muslimah_johor posting:

!!! QUOTE !!!

sekarang suami lah sahabat baik saya. :)


jeleslah... :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:43


Pada 03-10-07 14:41 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 14:40 , muslimah_johor posting:

!!! QUOTE !!!

sekarang suami lah sahabat baik saya. :)


jeleslah... :-)



Nak cari hubby yang boleh jadi sahabat baik jugak.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:45


Jagalah sahabat-sahabat yang kita ada sebaik-baiknya.

Di ukhwah.com saya dapat ramai sahabat...

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:48


Pada 03-10-07 14:45 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

Jagalah sahabat-sahabat yang kita ada sebaik-baiknya.

Di ukhwah.com saya dapat ramai sahabat...


Setuju!! :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:50


Pada 03-10-07 14:43 , nailah_miz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 14:41 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 14:40 , muslimah_johor posting:

!!! QUOTE !!!

sekarang suami lah sahabat baik saya. :)


jeleslah... :-)



Nak cari hubby yang boleh jadi sahabat baik jugak.. :-)


cari lah kawan-kawanku. doa banyak-banyak... dalam ukhwahni ramai calon kalau kena cara

[ Telah diedit oleh: muslimah_johor pada 03-10-07 14:51 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 15:05


boleh tak cari bestfriend kat ukhwah ini?tapi saya nak muslimah

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 15:09


Pada 03-10-07 15:05 , muslimah83 posting:

!!! QUOTE !!!

boleh tak cari bestfriend kat ukhwah ini?tapi saya nak muslimah


Boleh saja.. Yang penting keikhlasan diri.. Insya-Allah ukhwah yang dibina berkekalan.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 15:25


Pada 03-10-07 14:31 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
tak....sebab ada orang buat kita....



lah...siapa pulak buat.tak mengapa balik nanti bagitau mummy eh.


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 15:37


Pada 03-10-07 15:25 , searchforguidance posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 14:31 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
tak....sebab ada orang buat kita....



lah...siapa pulak buat.tak mengapa balik nanti bagitau mummy eh.



alahai... :-o :-D :-P
adesss...


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

nurfarhanazulkafli
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2006
Ahli No: 27242
Posting: 46
Dari: Perak Darul Ridzuan

Perak  


posticon Posting pada: 13-03-08 12:32


Pada 24-09-07 17:31 , wardatul_shuhada posting:

!!! QUOTE !!!

all my friends are my best friend...
wanna be my friend..??


ececeh.... :sopan:


-----------------
"ALLAH don't give us what we want, instead He gives us what we need.. redha di atas setiap ketetapannya..."


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurfarhanazulkafliProfil   Hantar PM kepada nurfarhanazulkafli   Quote dan BalasQuote

nurfarhanazulkafli
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2006
Ahli No: 27242
Posting: 46
Dari: Perak Darul Ridzuan

Perak  


posticon Posting pada: 13-03-08 12:32


Pada 24-09-07 17:31 , wardatul_shuhada posting:

!!! QUOTE !!!

all my friends are my best friend...
wanna be my friend..??


ececeh.... :sopan:


-----------------
"ALLAH don't give us what we want, instead He gives us what we need.. redha di atas setiap ketetapannya..."


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurfarhanazulkafliProfil   Hantar PM kepada nurfarhanazulkafli   Quote dan BalasQuote

nurfarhanazulkafli
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2006
Ahli No: 27242
Posting: 46
Dari: Perak Darul Ridzuan

Perak  


posticon Posting pada: 13-03-08 12:34


my VERY BEST EVER friend is.....
MYSELF... (--,)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurfarhanazulkafliProfil   Hantar PM kepada nurfarhanazulkafli   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-03-08 12:47


sahabat baik? entah lah...
kadang-kadang susah nak percaya dengan sahabat ni...
susah nak cari sahabat yang jujur dan ikhlas, yang sama-sama menangis bila kita sedih,yang sama-sama ketawa bila kita gembira...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 13-03-08 12:47


Bismillahhirrahmanirrahim

erm..my very best friends..my family..my family-in-laws and my beloved husband..

ana : i loves you all so much..whole heartedly.. ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

wahidatulfarahah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32315
Posting: 328
Dari: malaysia

morocco   avatar


posticon Posting pada: 13-03-08 12:58


HANDPHONE dan LAPTOP>> always with me whenever im in need, thru my ups dan down.. hheehheeh

Bookmark and Share

  


  Member Information For wahidatulfarahahProfil   Hantar PM kepada wahidatulfarahah   Quote dan BalasQuote

wardatul_shuhada
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.11.2006
Ahli No: 27283
Posting: 43
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 13-03-08 13:11


Pada 13-03-08 12:32 , nurfarhanazulkafli posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-09-07 17:31 , wardatul_shuhada posting:

!!! QUOTE !!!

all my friends are my best friend...
wanna be my friend..??


ececeh.... :sopan:



cik farhana ini kawan yang bagus betul..habis semua saya punya comment dia comment balik..
ha bagus2!!!


-----------------
diriku terasa terhibur tatkala aku mengejar cita2ku, jika bukan kerana cita2ku luas pasti dunia ini terasa sempit.


Bookmark and Share

  


  Member Information For wardatul_shuhadaProfil   Hantar PM kepada wardatul_shuhada   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 11:28


best friend?...

tak ada sesiapa... sedih kan? tak tahu np tak ada org nak kawan dengan saya...
kawan pun kejap2 saja baik..rapat.. lepas itu blah begitu saja.....



Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 14-08-08 11:32


Pada 14-08-08 11:28 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

best friend?...

tak ada sesiapa... sedih kan? tak tahu np tak ada org nak kawan dengan saya...
kawan pun kejap2 saja baik..rapat.. lepas itu blah begitu saja.....



Olo...
kasihan nya dia....
tak mengapa..
kita boleh jadi kawan awak..
dun wori..
jangan sedey2... :-D


-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

putriadam
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.07.2008
Ahli No: 34115
Posting: 37
Dari: ums,kota kinabalu

Sabah  


posticon Posting pada: 14-08-08 11:32


Pada 14-08-08 11:28 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

best friend?...

tak ada sesiapa... sedih kan? tak tahu np tak ada org nak kawan dengan saya...
kawan pun kejap2 saja baik..rapat.. lepas itu blah begitu saja.....


salam. Kalau macam tu, saya jadi kawan baik awak lah. saya pun belum ada kawan baik lagi

Bookmark and Share

  


  Member Information For putriadamProfil   Hantar PM kepada putriadam   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 14-08-08 11:37


beshfwen...
LIN!!!!
hehehehe...
Nor Azlin Abd Karim...
ini beshfwen saya...
susah senang selalu ada dengan saya...
sakit sihat pun dia sslu ada..
dia ini juga banyak ubah saya...
banyak ubah fikiran negatif saya...
dia ini juga happy sangat...
saya pun da jadi macam dia..
kalau sedih pun...
kitowg cuba juga untuk gelak..
even gelak 2 sambil airmate sedih keluar...
LIN..!!!
kita sayang awak!!!
sekarang awak demam...
kasihan awak...
:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 11:49


my bestfren?ayah saya........dr kecik sampai besar...tetapi bersama...

Bookmark and Share

  


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 11:54


suka..suka.. thank you putriadam..thank you syahirahsoid....

Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

rabiatuladawiyahabdlatif
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2006
Ahli No: 27800
Posting: 77
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-08-08 02:09


kawan ramai sangat..
dan saya seorang yang suka berkawan..
tapi, kawan baik tu tak tahu lah ada ke tak..
kawan selamanya.. insyaAllah hingga ke akhir hayat..
sematkan diri anda dengan sifat setia kawan..
jangan khianati kawan..
happy with our friends...
love my friends alot.... (",)

Bookmark and Share

  


  Member Information For rabiatuladawiyahabdlatifProfil   Hantar PM kepada rabiatuladawiyahabdlatif   Quote dan BalasQuote

east_salju
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.12.2003
Ahli No: 6074
Posting: 106
Dari: d bawah lindungan bayu

demrepcongo   avatar


posticon Posting pada: 15-08-08 02:24


tak ada....sedeynya.. :(

Bookmark and Share

  


  Member Information For east_saljuProfil   Hantar PM kepada east_salju   Pergi ke east_salju's Website   Quote dan BalasQuote

nisaulfadhilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2006
Ahli No: 27084
Posting: 207
Dari: irbid

jordan  


posticon Posting pada: 15-08-08 02:38


my bezfren is nabila hanis abd samat..
kami ni bezfren mrangkap adik dan kakak angkat..
moga ukhwah kami ni berkekaln hgg ke akhr hyt..amin..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nisaulfadhilahProfil   Hantar PM kepada nisaulfadhilah   Quote dan BalasQuote

jannahnobel
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2007
Ahli No: 31060
Posting: 80
Dari: Bumi Allah_mencari ilmu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-08-08 23:12


besfriend????
erm...xjmpa lagi rasanya...
tak tahulah...tapi jannah sayang kawan-kawan jannah...
cuma tak jumpa lagi yang pure besfriend....huhuhu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For jannahnobelProfil   Hantar PM kepada jannahnobel   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.228728 saat. Lajunya....