Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-04-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
If we don't succeed, we run the risk of failure
-- Dan Quayle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Ahmadmohd7878
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43131

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
Ahmadmohd7878: 4 hari yang lalu


Kembalilah...
Topik: Ke mana hilangnya sahabat ukhwah 2003?


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kembalilah...
    »» Ke mana hilangnya sahabat ukhwah 2003?

Please Mendaftar To Post


Oleh Ke mana hilangnya sahabat ukhwah 2003?

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 10:11


apa cerita sahabat ukhwah seperti prof_muslim, kaze, kasih_kekasih,muslimin23, MR BOSS KANG,(hari ini solat jumaat?) , pLatipus,.Martyr,MeowHidayah, riyas,
...erm, ramai lagi ni lupa lah nickname anda....yang dulu-dulu pernah usik mengusik di sini suatu ketika dulu........? apa kabar lah kalian semua........?

dah ramai dah sahabat ukhwah 2003 tak masuk sini.......termasuklah diriku sendiri....jarang2 sekali......mungkin sibuk dengan anak2 dah ramai.........hehe...... :-D
[ Telah diedit oleh: nuraini pada 14-09-07 10:12 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 10:21


Pada 14-09-07 10:11 , nuraini posting:

!!! QUOTE !!!

apa cerita sahabat ukhwah seperti prof_muslim, kaze, kasih_kekasih,muslimin23, MR BOSS KANG,(hari ini solat jumaat?) , pLatipus,.Martyr,MeowHidayah, riyas,
...erm, ramai lagi ni lupa lah nickname anda....yang dulu-dulu pernah usik mengusik di sini suatu ketika dulu........? apa kabar lah kalian semua........?

dah ramai dah sahabat ukhwah 2003 tak masuk sini.......termasuklah diriku sendiri....jarang2 sekali......mungkin sibuk dengan anak2 dah ramai.........hehe...... :-D



ada lagi ni nur :-D
cuma jarang2 online kat ukhwah ni sekarang ni...
sibuk dengan keja2(belum anak2 lagi..heheh)
rindu pulak kan rasa kadang tu dengan usikan teman2 lama di ukhwah ni...
maklumlah kan masa tu semua masih berstatus teruna dan dara...
tapi kini semua dah berubah status ummi dan abi.... :-)

moga satu hari nanti warga ukhwah 2003 akan dapat berkumpul beramai2 bersama ahli keluarga masing-masing...insyaAllah :-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 10:28


hehe ct.......member yang pernah berlawan sajak dulu-dulu..........!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 10:28


dulu-dulu ketika berstatus dare dan teruna....tetapi kini masing-masing dah jadi mak bapak budak ye......tak sangka dah tua kini.........dah 4 tahun berlalu..........
[ Telah diedit oleh: nuraini pada 14-09-07 10:32 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 10:37


Pada 14-09-07 10:28 , nuraini posting:

!!! QUOTE !!!

dulu-dulu ketika berstatus dare dan teruna....tetapi kini masing-masing dah jadi mak bapak budak ye......tak sangka dah tua kini.........dah 4 tahun berlalu..........


tu lah masa berlalu sat saja kan...
kelipok kelipok (pejam celik..hhehe)
dah 4 taun dah ye nur...
umor pun dah makin senja kan.... :oops:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 14-09-07 11:38


Assalamualaikum..
Hmm..banyak lagi yang lain yang tak disebut...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 14-09-07 12:18


Saya pun ahli 2003... tapi saya xaktif, cuma membaca saja kat sini

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 14-09-07 13:29


saya pun ahli 2003.memang tak aktif sejak dua 3 tahun ni..sibuk belajar..da habis belajar, sibuk cari kerja..bila da dapat kerja, sibuk pulak nak cari jodoh..hehe.apa pun , saya akan setia dengan ukhwah..InsyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 13:45


tetap cool

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 14-09-07 13:50


Pada 14-09-07 13:29 , ct_sumayyah posting:

!!! QUOTE !!!

saya pun ahli 2003.memang tak aktif sejak dua 3 tahun ni..sibuk belajar..da habis belajar, sibuk cari kerja..bila da dapat kerja, sibuk pulak nak cari jodoh..hehe.apa pun , saya akan setia dengan ukhwah..InsyaAllah..


percaya lah...
hidup ukhwah.com... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 14:54


ada lagi... farhanna... mana dia?

begitu juga jackie_uniten...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 16:10


tak apa lah...
kalau mereka ingat kita...mereka akan contact.
kalau mereka dah tak ingat nak buat macam mana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

mentarihidup
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.12.2003
Ahli No: 6012
Posting: 48
Dari: BUMI TUHAN

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-07-08 21:28


TETAP SETIA DENGAN UKHWAH.COM WALAU DIRIKU tak PERNAH AKTIF.....

MENYEMAI KASIH MEMUPUK UKHWAH.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mentarihidupProfil   Hantar PM kepada mentarihidup   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 01-07-08 21:51


yang lah ni tak mahu tanya ke?...adakah kami disisihkah? .. ...(:'_':)...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.098399 saat. Lajunya....