Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Men are born to succeed, not fail.
-- Henry David

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 15 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 25 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 26 hari yang lalu
eme86: 26 hari yang lalu
sunan-faqih: 31 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: salam ukhwah kembali...lama dah xjenguk sini..(.)


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» salam ukhwah kembali...lama dah xjenguk sini..(.)

Please Mendaftar To Post


Oleh salam ukhwah kembali...lama dah xjenguk sini..(.)

indah_hati84
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 76
Posting: 136
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 15-08-07 00:34


assalammualaikum...
salam ukhwah kembali buat semua sahabat2 lama ukhwah mahupun baru setelah sekian lama ana menyepi dari forum ukhwah...dah lama sangat tak masuk ukwah.com ni..rindu rasanya pada ukhwah.com ini..bukan apa,sebelum ni asyik tak boleh nak log in alih2 biarkan macam tu saja...sekarang ni baruleh,alhamdulillah... ukhwah.com makin maju sekarang ana lihat..tahniah ye!! k,disini kita meyemai kembali ukhwah...
pada sahabat2yang baru dikenali salam ukhwah saya ucapkan...


-----------------
~KuReBahkAn kEakUan YaNg tErPakSi..mEreDakAn kEkaLutAn dalam diRi..TuHan GanJarkAn uPaYa..untukku mEnYusUri JaLanMu..AgAr tAk terSasAr haLuaN kiBlaTku..oH,TuHan...kudaMbakAn kaSihM


Bookmark and Share

    


  Member Information For indah_hati84Profil   Hantar PM kepada indah_hati84   Pergi ke indah_hati84's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-08-07 08:07


selamat kembali indah_hati84...

salam ukhwah juga dari ana untuk anti...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Awadah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28250
Posting: 56
Dari: Kelantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-08-07 09:05


Assalamualaikum.....

samalah kita indah_hati84. saya pun lama dah tak masuk ukhwah ni.sibuk sikit...

salam ukhwah buat semua.

Bookmark and Share

    


  Member Information For AwadahProfil   Hantar PM kepada Awadah   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-08-07 10:46


salam ukhwah dari ana juga.... :-) :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-08-07 10:49


Waalaikumsalam cik indah hati

Kemana lama menghilang. Ok selamat kembali dan bertemu lagi dalam JK2 akan datang.. :-)


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya_airterjun
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.06.2007
Ahli No: 30322
Posting: 41
Dari: Bumi Allah..

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-08-07 11:09


salam ukhwah juga...
Alhamdulillah..ukhwah.com sudah kembali..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_airterjunProfil   Hantar PM kepada cahaya_airterjun   Quote dan BalasQuote

hanif
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4144
Posting: 300
Dari: muar

Johor  


posticon Posting pada: 15-08-07 14:48


terima kasih diucapkan kepada pejuang2 yang mempertahankan ukhwah.com ini....

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanifProfil   Hantar PM kepada hanif   Quote dan BalasQuote

sahabat83
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2005
Ahli No: 15922
Posting: 151
Dari: skpc(1)-sesma-ikip3-upm-cosmopoinkb

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-08-07 14:52


teruskan perjuangan...semoga Allah memberkati kalian semua..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat83Profil   Hantar PM kepada sahabat83   Quote dan BalasQuote

bintubahariyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2006
Ahli No: 25924
Posting: 242
Dari: usm

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-08-07 15:39


salam..ana pun nak ucap selamt jugak untuk semua..
kat usm dah diblock ukhwah ni..huhu..

memang dah tak boleh masuk..
ni pun online kat makmal..

semoga keyakinan kepada Allah tak berbelah bagi ya..

sama-sama kita doakan..

assalamualaikum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintubahariyahProfil   Hantar PM kepada bintubahariyah   Pergi ke bintubahariyah's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 15-08-07 15:40


Pada 15-08-07 15:39 , bintubahariyah posting:

!!! QUOTE !!!

salam..ana pun nak ucap selamt jugak untuk semua..
kat usm dah diblock ukhwah ni..huhu..



Uiks...peliknya...Laman web ukhwah ni pun kena block?


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 15-08-07 18:41


salam alaik..ya huda..
erm.. ambuii.. busy sungguh sahabat ukhwah ni..hehe..
masing-masing ada komitmen sendiri..

insyaAllah.. moga rajin turun jk nanti ye..
ajak sahabat USIM turun juga ye...
dah ramai dari USIM tu join ukhwah.com
blehlaa huda organize JK kat USiM..hehe.. =)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 15-08-07 18:43 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

indah_hati84
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 76
Posting: 136
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 15-08-07 22:57


hai semua...
semoga ukhwah kita terus terjalin disini..
kak shida,saya dah habis belajar kat usim,baru saja konvo 4hb8 hari tu kat PICC putrajaya...4 tahun study....tapi masih terasa semangat 'study' tu..hehe.


-----------------
~KuReBahkAn kEakUan YaNg tErPakSi..mEreDakAn kEkaLutAn dalam diRi..TuHan GanJarkAn uPaYa..untukku mEnYusUri JaLanMu..AgAr tAk terSasAr haLuaN kiBlaTku..oH,TuHan...kudaMbakAn kaSihM
[ Telah diedit oleh: indah_hati84 pada 15-08-07 22:59 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For indah_hati84Profil   Hantar PM kepada indah_hati84   Pergi ke indah_hati84's Website   Quote dan BalasQuote

bintubahariyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2006
Ahli No: 25924
Posting: 242
Dari: usm

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-08-07 06:53


Pada 15-08-07 15:40 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-08-07 15:39 , bintubahariyah posting:

!!! QUOTE !!!

salam..ana pun nak ucap selamt jugak untuk semua..
kat usm dah diblock ukhwah ni..huhu..



Uiks...peliknya...Laman web ukhwah ni pun kena block?



alhamdulillah, dah tak kena block dah..lega rasa. dah lama cuba masuk tapi xpenahnya boleh. pelik jugak. ni tiba-tiba saja try boleh pulk. watever, syukur pada Allah..=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintubahariyahProfil   Hantar PM kepada bintubahariyah   Pergi ke bintubahariyah's Website   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-07 10:30


saya pun sudah lama tak menjenguk ukhwah ni. Walau apa pun, ukhwah tetap di dalam hati ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.127945 saat. Lajunya....