Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika perjuangan itu adalah kerana perut, nilai perjuangan itu sama dengan apa yang keluar dari perut.
-- Imam Syafie

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 74
Ahli: 0
Jumlah: 74




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 6 hari yang lalu
Daeng_Jati: 13 hari yang lalu
skater: 16 hari yang lalu
HIKAL: 35 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: anda duduk buat apa?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» anda duduk buat apa?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh anda duduk buat apa?

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 08:00


anda duduk buat apa masa tengah online ni?
kerja ke?makan?
saya nak pergi kelas..javascript: tak()
:-D


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 08:12


Pada 01-06-07 08:00 , mdfakhri posting:

!!! QUOTE !!!

anda duduk buat apa masa tengah online ni?
kerja ke?makan?
saya nak pergi kelas..javascript: tak()
:-D


salam...

soalan yang agak lucu juga.

ana sambil on-line, ana tonton TV dan dengar radio.

:-) :-) :-)

:lol:


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 08:57


Pada 01-06-07 08:00 , mdfakhri posting:

!!! QUOTE !!!

anda duduk buat apa masa tengah online ni?
kerja ke?makan?
saya nak pergi kelas..javascript: tak()
:-D



assalamualaikum..

ana dok buat kerja..
sambil2 dengar lagu..


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 542
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 09:12


buat kerja :D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 09:49


ooo.....
saya dah balik kelas...
online lagi...
dan lagii...
dan lagi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

Nadiena
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2007
Ahli No: 29973
Posting: 69
Dari: KL

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 10:04


Heh..online kat opis, sambil kerja..



Bookmark and Share

    


  Member Information For NadienaProfil   Hantar PM kepada Nadiena   Quote dan BalasQuote

alinsyirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.02.2007
Ahli No: 28870
Posting: 72
Dari: depan komputer

Perak  


posticon Posting pada: 01-06-07 10:15


Pada 01-06-07 08:00 , mdfakhri posting:

!!! QUOTE !!!

anda duduk buat apa masa tengah online ni?
kerja ke?makan?
saya nak pergi kelas..javascript: tak()
:-D



Ooo..ana smbil2 online,duduk fikir apa nak buat lepas ni..hehe.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For alinsyirahProfil   Hantar PM kepada alinsyirah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 10:27


erk..payah soalan macam ni..sebab kita akan sentiasa bergerak2..

anyway..sekarang memang surf internet..tengok perkembangan semasa..memang fokus pada web yang sedang dilihat.. :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 10:30


oooo...
Kalau RuMaishaaa mesti tengah tengok posting terkini kan...hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 10:45


Pada 01-06-07 10:30 , mdfakhri posting:

!!! QUOTE !!!

oooo...
Kalau RuMaishaaa mesti tengah tengok posting terkini kan...hehehe...


ha'ah..dan portal parti politik :P


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 10:49


portal parti politik?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 11:16


salam...
saya tengah duduk busan sangat ini...tengah ambil masa Professional Cert...kat uia...
kelas dari kol9pg sampai 5 petang....kadang-kadang rasa macam nak muntah saja mgahdap pc ini...:(

Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-06-07 11:20


Pada 01-06-07 11:16 , destinasi_abadi posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
saya tengah duduk busan sangat ini...tengah ambil masa Professional Cert...kat uia...
kelas dari kol9pg sampai 5 petang....kadang-kadang rasa macam nak muntah saja mgahdap pc ini...:(
nampakny lepas itu kenala destinasi_abadi banyak-banyak merenung pokok sebagai penyegar mata pula setelah penat dia mengadap komputer yang banyak sinaran tak berapa elok ni. :)


-----------------
~TeGuRlAh Aku.. AjAklAh Aku.. PimPinLaH aKu.. kE JaLaN yang menDeKaTkan HaTiku pada-NYA..~


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 11:33


Pada 01-06-07 11:16 , destinasi_abadi posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
saya tengah duduk busan sangat ini...tengah ambil masa Professional Cert...kat uia...
kelas dari kol9pg sampai 5 petang....kadang-kadang rasa macam nak muntah saja mgahdap pc ini...:(


sama lah kita.. microsoft certificate ke?? saya pun setiap hari dari 9pg hingga 5ptg, kat um...... portal ukhwah sahajalah teman sejati tatkala kebosanan.... huhuhu


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 11:43


wah...kelas 9-5?
saya kelas 4 jam tanpe henti pun dah nak pgsan...
huhu...
aah kan...menghadap pc lama2 jadi nak muntah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 12:17


Pada 01-06-07 11:20 , muslimah_jun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-06-07 11:16 , destinasi_abadi posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
saya tengah duduk busan sangat ini...tengah ambil masa Professional Cert...kat uia...
kelas dari kol9pg sampai 5 petang....kadang-kadang rasa macam nak muntah saja mgahdap pc ini...:(
nampakny lepas itu kenala destinasi_abadi banyak-banyak merenung pokok sebagai penyegar mata pula setelah penat dia mengadap komputer yang banyak sinaran tak berapa elok ni. :)



tu lah pasal...
erm...uia ini serba biru...ok lah agaknya untuk mata ek...
tapi memang letih sangat...pas solat asar...mesti terlelap kejap...



Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 12:18


Pada 01-06-07 11:33 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-06-07 11:16 , destinasi_abadi posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
saya tengah duduk busan sangat ini...tengah ambil masa Professional Cert...kat uia...
kelas dari kol9pg sampai 5 petang....kadang-kadang rasa macam nak muntah saja mgahdap pc ini...:(


sama lah kita.. microsoft certificate ke?? saya pun setiap hari dari 9pg hingga 5ptg, kat um...... portal ukhwah sahajalah teman sejati tatkala kebosanan.... huhuhu


uia juga ke?



Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 12:20


Pada 01-06-07 11:43 , mdfakhri posting:

!!! QUOTE !!!

wah...kelas 9-5?
saya kelas 4 jam tanpe henti pun dah nak pgsan...
huhu...
aah kan...menghadap pc lama2 jadi nak muntah...


slalunya kelas 2 jam pun dah rasa letih..
erm...tua lah pasal....memang nak termuntah...tapi mghadap juga lah...hehehe



Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 12:25


huhu...
hobi kan...
nak2 masuk portal ni...
tiap-tiap hari Kalau ada internet,online lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 13:11


destinasi_abadi, kat um...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

aku_hambamu
Warga 5 Bintang
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29921
Posting: 393

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-06-07 13:33


muslimin pergi solat jumaat, ana dok depan pc dulu, kat ofis...
mdfakhri ni study kat mana

Bookmark and Share

    


  Member Information For aku_hambamuProfil   Hantar PM kepada aku_hambamu   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 14:18


saya study kat ump....
universiti malaysia pahang

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 15:30


salam..

bayangkan yang kerja programmer...
mengadap pc dr pagi sampai petang..
kadang-kadang xdok masa nak buka laman web lain..

nak muntah tu jangan cakap lah..
sentiasa bersabar..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 15:33


Pada 01-06-07 13:11 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

destinasi_abadi, kat um...


mmm...ambil sebab apa ye?dah exam?lepas tak?



Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-06-07 15:50


Mmmm........ (

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 15:53


Pada 01-06-07 15:50 , muslimah_jun posting:

!!! QUOTE !!!

Mmmm........ (


kenapa kak?buat happen?



Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-06-07 15:56


Pada 01-06-07 15:53 , destinasi_abadi posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-06-07 15:50 , muslimah_jun posting:

!!! QUOTE !!!

Mmmm........ (


Kenapa kak?buat happen?

saja....tak tahu...entahla...tak dapat diungkap dek hati, apa lagi dengan kata untuk ditaip dengan tangan... destinasi ada apa yang best PM lah akk..


-----------------
~TeGuRlAh Aku.. AjAklAh Aku.. PimPinLaH aKu.. kE JaLaN yang menDeKaTkan HaTiku pada-NYA..~


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 16:31


duduk tengok komen-komen ahli ukhwah sambil makan roti...hehe :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 17:34


hehe...
komen sambil makan roti?
roti ada ag?
kongsi lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 01-06-07 19:15


dok masak air dan nasi kat hostel.sambil2 dengar lagu nasyid serta bernyanyi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 19:24


duduk teringatkan someone......;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 19:25


sambil tengok-tengok topik2 dlmukhwah.......
nak besiap pergi msjd dah.......:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 19:32


Pada 01-06-07 15:33 , destinasi_abadi posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-06-07 13:11 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

destinasi_abadi, kat um...


mmm...ambil sebab apa ye?dah exam?lepas tak?



ambil sebab suka-suka dan sebab free dan sebab masih belum kerja di mana-mana dan sebab interested juga nak belajar. erm, exam... tak payah lah tanya... hehe

destinasi abadi ambil certificate yang mana? MCAD? MCSA? CCNA?


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 22:04


online di ukhwah sambil menunggu masa
untuk melelapkan mata... ;-)


-----------------
hidup ini indah
namun...keindahannya hilang
dek kerakusan kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 02-06-07 00:00


dun online sambil dengar radio ikim....
dengar carta nasyid...sedap semua...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-06-07 00:04


Pada 01-06-07 19:24 , asroal posting:

!!! QUOTE !!!

duduk teringatkan someone......;-)
ai..ni salah 1 contoh kata-kata manis dr lelaki ni...
nak pergi jumpa Allah pun nak teringat manusia juga ke. Jk ajnabi janganlah jadikan sesiapa fitnah kita pada agama sampai melalaikan pada yang Utama. sebab hidup kita bahagiaan kita bergantung pada keinzinan & redha DIa, jangan sampai bila kelemahan kita menolak Tuhan kita ketepi, Dia berhak atas kelalain kita. Wallahua'lam, sekadar peringatan untuk saya juga. Minta maaf tapi memang pelu terasa dalam hal ni..


-----------------
~TeGuRlAh Aku.. AjAklAh Aku.. PimPinLaH aKu.. kE JaLaN yang menDeKaTkan HaTiku pada-NYA..~
[ Telah diedit oleh: muslimah_jun pada 02-06-07 00:07 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 02-06-07 00:36


Pada 02-06-07 00:04 , muslimah_jun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-06-07 19:24 , asroal posting:

!!! QUOTE !!!

duduk teringatkan someone......;-)
ai..ni salah 1 contoh kata-kata manis dr lelaki ni...
nak pergi jumpa Allah pun nak teringat manusia juga ke. Jk ajnabi janganlah jadikan sesiapa fitnah kita pada agama sampai melalaikan pada yang Utama. sebab hidup kita bahagiaan kita bergantung pada keinzinan & redha DIa, jangan sampai bila kelemahan kita menolak Tuhan kita ketepi, Dia berhak atas kelalain kita. Wallahua'lam, sekadar peringatan untuk saya juga. Minta maaf tapi memang pelu terasa dalam hal ni..



bersangka baik lah wahai teman...:-)
awak tahu ke siapa yang saya ingatkan???
jangan bersangka buruk sesama manusia...
saya tengah teringatkan adik saya tadi sebab dia minta hadiah sebab dapat 4flat hari 2...
tengah teringat dia merengek2 nak hadiah bila saya cakap tak nak bagi...
soooo....think positive wahai muslimah_jun...:-) :-)
kan dah silap 2...;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 02-06-07 00:57


kalau duduk buat apa mesti lah tengah duduk kan..hehe..=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 02-06-07 00:59


tengah duduk fikir nak bagi hadiah apa kat adik...huhuhu:-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 02-06-07 02:41


Pada 02-06-07 00:59 , asroal posting:

!!! QUOTE !!!

tengah duduk fikir nak bagi hadiah apa kat adik...huhuhu:-(


aiii jangan lah sedih2 pula...hehe
tanya lah adik 2,dia nak hdiah apa.... :-D :lol: :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-06-07 08:20


Pada 02-06-07 00:59 , asroal posting:

!!! QUOTE !!!

tengah duduk fikir nak bagi hadiah apa kat adik...huhuhu:-(


bagi saja apa-apa yang asroal benar-benar ikhlas nak bagi.. hadiah yang betul-betul ikhlas tu lebih menyentuh hati dari hadiah mahal2.. :-)


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-06-07 12:28


Pada 01-06-07 19:32 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-06-07 15:33 , destinasi_abadi posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-06-07 13:11 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

destinasi_abadi, kat um...


mmm...ambil sebab apa ye?dah exam?lepas tak?



ambil sebab suka-suka dan sebab free dan sebab masih belum kerja di mana-mana dan sebab interested juga nak belajar. erm, exam... tak payah lah tanya... hehe

destinasi abadi ambil certificate yang mana? MCAD? MCSA? CCNA?



sama lah kita...saya ambil pun sebab tak ambil short sem..dan free...so..ambil peluang lah...
saya ambil yang dekstop support...ala2 technician lah :>



Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 02-06-07 17:01


duduk makan kopok lekor sambil online portal ukhwah...hehe;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

ummi_mmas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28146
Posting: 133

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-06-07 17:14


Ana tengok TV sambil online ukhwah... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_mmasProfil   Hantar PM kepada ummi_mmas   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 02-06-07 17:55


Pada 02-06-07 08:20 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-06-07 00:59 , asroal posting:

!!! QUOTE !!!

tengah duduk fikir nak bagi hadiah apa kat adik...huhuhu:-(


bagi saja apa-apa yang asroal benar-benar ikhlas nak bagi.. hadiah yang betul-betul ikhlas tu lebih menyentuh hati dari hadiah mahal2.. :-)



betul 2 meow...
tapi pening juga nak fikir ini...
tadi pergi shoping complex survey hadiah,tapi tak tau lah nak beli apa....huhuhu
:-o :roll: :-o

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-06-07 18:01


Pada 02-06-07 17:55 , asroal posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-06-07 08:20 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-06-07 00:59 , asroal posting:

!!! QUOTE !!!

tengah duduk fikir nak bagi hadiah apa kat adik...huhuhu:-(


bagi saja apa-apa yang asroal benar-benar ikhlas nak bagi.. hadiah yang betul-betul ikhlas tu lebih menyentuh hati dari hadiah mahal2.. :-)



betul 2 meow...
tapi pening juga nak fikir ini...
tadi pergi shoping complex survey hadiah,tapi tak tau lah nak beli apa....huhuhu
:-o :roll: :-o


lah... tak selesai lagi ke masalah hadiah ni..? hehehe


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 02-06-07 18:11


dah tau nak bagi apa dah...
hehehe
dah dapat idea tadi...
hmmmm....;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-06-07 23:43


Mengharapkan kasih & rahmat Allah...
Dia tidak pernah menganiaya hmb2Nya...
Dia juga adalah pentarbiyyah terbaik...
moga ditunjukkan jalan & dipermudahkan segalanya...
Dikuatkan hati...
saya percaya setiap ujian Dia ada hikmahnya walau sakit pada awlnya...
Kerana akhir itu lebih baik dr awal.. (seperti surah ad-Dhuha)...
Ada sesuatu yang Dia nak kita pelajari...
Ada ikhtibar yang Dia ingin kita ambil & terselit muhasabah diri...
Pernah sebelum ini merasai keperitan dengan sahabat setahun lamanya, Rupanya Allah ingin menjadikan saya dengan sahabat ibarat cermin...lebih memahami & mengenali, walau badai melanda selepas itu kami tetap bersama, tergigit lidah tapi ibarat air tak putus...
mungkin kerana dasar perkenalan kami bertemu kerana Allah maka berpisah juga pelu didasarkan kerana Allah..
Malah kami bercita2 untuk bersama di sana...
Apapn hanya Allah Mh megetahui..
Rahmat & kasihNya amat diharapkan...
Wallahua'lam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-06-07 23:51


Hati manusia itu bila ia lembut.. belailah sebelum terlambat..
Kerana bila ia mengeras.. sukarnya untuk dilembutkan..
Teramat sukar...


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-06-07 00:19


Pada 02-06-07 23:51 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!

Hati manusia itu bila ia lembut.. belailah sebelum terlambat..
Kerana bila ia mengeras.. sukarnya untuk dilembutkan..
Teramat sukar...
Hati kita walau dalam jasad kita, tapi Tuan yang berkuasa mutlak adalah Allah. Serahkan hati itu setulusnya untuk dibelai hanya oleh Allah. Dia Mh mengetahui bgmn untuk memuaskan hati hmbNya. seperti surah ad-Dhuha. Lalu dia mengurniakan kamu maka kamu menjadi puas :)

Sayangilah hati itu, jangan dibiarkan ia mengeras. kerana tugas hati itu berat. Dialh kapten kepada jasad kita. Sihatnya ia maka lancarlah pelayaran kita, baiklah kita padaNya. kerana Allah menilai dr hati.

Sanyangilah hati itu, jangan lupa bagi vitamin & supplement :) moga cepat sembut...
Wallahua'lam.


-----------------
~TeGuRlAh Aku.. AjAklAh Aku.. PimPinLaH aKu.. kE JaLaN yang menDeKaTkan HaTiku pada-NYA..~


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-06-07 00:28


Rendamlah dalam air semalaman... nescaya lembut lah... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-06-07 00:41


Berbahasa memang mudah.. tapi bagi yang merasainya Dia sahaja yang Maha Tahu..
Bila Allah dah tarik balik rasa dalam hati.. hanya Allah sahaja yang mampu kembalikan rasa itu.. dan mungkin juga Allah tidak kembalikan lagi.. kerana tak ada gunanya dikembalikan andai tiada yang menghargainya..


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-06-07 00:46


Pada 03-06-07 00:41 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!

Berbahasa memang mudah.. tapi bagi yang merasainya Dia sahaja yang Maha Tahu..
Bila Allah dah tarik balik rasa dalam hati.. hanya Allah sahaja yang mampu kembalikan rasa itu.. dan mungkin juga Allah tidak kembalikan lagi.. kerana tak ada gunanya dikembalikan andai tiada yang menghargainya..



ehh...
kenapa ek ayat doc meow ini macam org tengah frust jerrr ek...
dah banyak ayat saya perasan ini... :-D :-D :-D
ada org lain pun perasan tau...
jangan lah cedihh2...huhuhu :-D
ala meow,bagi saja hati 2 kepada yang menghargainyer yerr...
siapa yang tak hargai,tak payah bagi...
hehehe
hanya joking...jgm marah,nanti cepat tua... :lol: :lol: :lol:
apa-apa pun,keep smile meow... :-D :-D :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-06-07 00:54


hehehe..
ada sesiapa perasan ke?
bukan frust.. tapi tolong sampaikan rasa hati org saja.. :D
supaya ramai yang ambil kefahaman..
kitakan nak berkongsi ilmu dan kemahiran hidup..
jadi sama-sama lah ambil pengiktibaran..
jangan sesuka hati kita saja..
org lain pun ada perasaan yang perlu dihormati..


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-06-07 00:56


heheheh.... biasalah raihan.... kita orang perempuan mudah detect bab-bab emotion ni... :-)

sabar ye... orang2 yang berkenaan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-06-07 00:57


ye ke meow...
bukan luahan rasa hati meow kerr...hehehe ;-)
jangan marah ek,gurau saja...hehe ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-06-07 00:59


Pada 03-06-07 00:56 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

heheheh.... biasalah raihan.... kita orang perempuan mudah detect bab-bab emotion ni... :-)

sabar ye... orang2 yang berkenaan...


yerr toii 2 syahidatul...
tengok...dah betambah org perasan kan meow...hehehe
sabar yerr meow... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-06-07 01:04


depa pakat2 kenakan kita lah pula..
hehehe..
:D :D


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-06-07 01:46


tengah pakat duduk kena kan senior meow... :-D :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 03-06-07 02:41


Pada 03-06-07 00:59 , raihan2004 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-06-07 00:56 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

heheheh.... biasalah raihan.... kita orang perempuan mudah detect bab-bab emotion ni... :-)

sabar ye... orang2 yang berkenaan...


yerr toii 2 syahidatul...
tengok...dah betambah org perasan kan meow...hehehe
sabar yerr meow... :-P


haa...tengok meow...
bukan saya seorang tau perasan...macam tengah frust...
banyak-banyak lah bersabar yerr meow...
jangan sedih sangat yerr... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

are_peace82
WARGA SETIA
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26802
Posting: 412
Dari: Kelantan & Kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-06-07 23:42


Assalamualaikum,

Sekarang ini tengah ngadap komputer... tapi kat rumah selalunye kat opis. Waaaa best nya cuti kerja balik kelate sempena muktamar di PUTIK ini.

Lamo2 sekali boleh balik kelate. Insya ALLAH hari selaso ni nak balik KL semula.


-----------------
http://prepaid4u.net/?id=are_peace

Sekadar duit tambahan.


Bookmark and Share

    


  Member Information For are_peace82Profil   Hantar PM kepada are_peace82   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-06-07 21:37


kirim calam bnyok2 ke ore kelate neh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-06-07 12:38


emm..tak sabar nak pergi kelate 26 hingga 28 jun ini..ada kurusus kat sana..
oghe kelate, tunggu kawe mari deh.. :-D :-D


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-06-07 23:30


kurusus apa?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 07:46


Pada 07-06-07 23:30 , mdfakhri posting:

!!! QUOTE !!!

kurusus apa?


kursus...not kurusus, maaf, wrong spell

kursus keutuhan nilai dan etika di pusat latihan pengurusan air kebangsaan kota bharu..inssyaallah. ;-)


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 08:11


berjuang study untuk exam Microsoft kejap lagi.. hu~ ngantuk tak hengatnya ni dah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 09:51


wah,good luck syahidatul...
semoga berjaya

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 08-06-07 09:59


ana baru lepas exam itu di hari itu..hhuuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

naabihah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.06.2007
Ahli No: 30194
Posting: 25
Dari: bangi

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 13:36


tengah kerja.. so hari ni jumaat... budak lelaki pergi solat ..so saya layari internet

Bookmark and Share

    


  Member Information For naabihahProfil   Hantar PM kepada naabihah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 18:16


tengah duduk saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-06-07 19:45


tengah ternak lemak...sambil tunggu nak masuk U...


-----------------
"Subhanaka lah 'ilma lana illa ma'allamtana innaka antal 'alimul hakim...Ilaahi Anta Maqsudi wa Ridhaka Matlubi...
[ Telah diedit oleh: izzul_islam pada 08-06-07 19:46 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 20:40


Pada 08-06-07 19:45 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

tengah ternak lemak...sambil tunggu nak masuk U...



:-o :-o :roll: :roll: :roll: :-D
semoga berjaya... :-) :roll:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 20:48


lemak pun ternak ke?
semoga menjadi penternak berjaya....hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 21:10


Pada 08-06-07 20:48 , mdfakhri posting:

!!! QUOTE !!!

lemak pun ternak ke?
semoga menjadi penternak berjaya....hehehe


kalau dah menjadi penternak lemak yang berjaya, bolehlah bukak bisnes jual lemak ..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 21:55


sebut bab ternak,,teringt kata lect ana,, jadi pelajar kena proaktif buat kerja,,jangan ternak badan,,,=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-06-07 22:10


Pada 08-06-07 21:10 , samirah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-06-07 20:48 , mdfakhri posting:

!!! QUOTE !!!

lemak pun ternak ke?
semoga menjadi penternak berjaya....hehehe


kalau dah menjadi penternak lemak yang berjaya, bolehlah bukak bisnes jual lemak ..huhu


Simpan untuk dicerna time belajar nanti..agaknya agaknya time pokai...boleh puasa sakan..sambil2 guna lemak yang diternak... :-D :-D


-----------------
"Subhanaka lah 'ilma lana illa ma'allamtana innaka antal 'alimul hakim...Ilaahi Anta Maqsudi wa Ridhaka Matlubi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 22:20


sekarang ini tengah lepak kat rumah smentara nak dapat kerja..baru saja habis study..mgg depan ada interview kat gombak...doa-doakan ek...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 23:48


!!! QUOTE !!!



Simpan untuk dicerna time belajar nanti..agaknya agaknya time pokai...boleh puasa sakan..sambil2 guna lemak yang diternak... :-D :-D



wah..macam survival pulak.. some kind of human protection from extreme condition.. :-D bagus-bagus..boleh buat contoh masyarakat...kui3

Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 23:51


Pada 08-06-07 22:20 , ctnurbebo posting:

!!! QUOTE !!!

sekarang ini tengah lepak kat rumah smentara nak dapat kerja..baru saja habis study..mgg depan ada interview kat gombak...doa-doakan ek...


insyallah...
saya doakan ct dapat kerja tu...
amin..


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-06-07 01:52


siapa yang online kat pejabat?
tak kerja ek?hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 14-06-07 16:50


duduk duduk saja depan pc....macam-macam boleh buat..macam-macam ana dapat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

yusof88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28247
Posting: 249
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-06-07 18:53


sekarang ana tengah lyn and posting dalam portal ukhwah....




~menyemai kasih memupuk ukhwah~

Bookmark and Share

    


  Member Information For yusof88Profil   Hantar PM kepada yusof88   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 14-06-07 19:49


berangan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-06-07 19:50


Pada 14-06-07 19:49 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

berangan..


berangan apa?


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

ainul_tapah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2007
Ahli No: 29441
Posting: 145
Dari: Nilai_Butterworth

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-06-07 11:36


em...tengah pegang penyapu..hehe..konon nak menyapu lah sekejap lagi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_tapahProfil   Hantar PM kepada ainul_tapah   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 15-06-07 14:49


menyelam sambil minum air :lol:

sembil kerja sambil online


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 15-06-07 16:10


pegang penyapu pun sempat online lagi..hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-08-07 22:00


jangan tak jadi menyapu pula tau...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-08-07 05:05


erk........

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-08-07 16:16


duduk cari bahan esaimen...

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-08-07 16:30


Pada 08-06-07 22:20 , ctnurbebo posting:

!!! QUOTE !!!

sekarang ini tengah lepak kat rumah smentara nak dapat kerja..baru saja habis study..mgg depan ada interview kat gombak...doa-doakan ek...


dah ogos dah ni. so ctnurbebo dah dapat apa-apa kerja?


-----------------

[ Telah diedit oleh: syahidatul pada 14-08-07 16:30 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 19-08-07 23:01


kali pertama masuk ukhwah semula slpas ukhwah tak boleh on hari tu..happy pulak..cuti sekolah seminggu..lepas itu sambung praktikum lagi..huu~~

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 20-08-07 01:41


Assalamualaikum...
Duduk membaca artikel dan forum di ukhwah.. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 20-08-07 08:04


Assalamualaikum..

nak masuk kerja dah ni.. hehe.. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 20-08-07 09:11


tengah scroll mouse sambil korek hidung....:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-08-07 21:22


Pada 14-08-07 16:30 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-06-07 22:20 , ctnurbebo posting:

!!! QUOTE !!!

sekarang ini tengah lepak kat rumah smentara nak dapat kerja..baru saja habis study..mgg depan ada interview kat gombak...doa-doakan ek...


dah ogos dah ni. so ctnurbebo dah dapat apa-apa kerja?


salam...
emmm...dah kerja dah..tapi bukan tetap ..mungkin tak ada rezeki nak dapat yang tetap lagi agaknya...apa-apa pun,alhamdulillah,ok kerja ini...kerani biasa saja...mana tau mungkin entah esok lusa boleh dapat kerja yang sesuai dengan kelayakan ek...syahidatul doakan ek..... :-)


-----------------
Keindahan sebenar ialah keindahan budi pekerti. Kebaikan sebenar ialah kebaikan budi bahasa dan kecerdikan sebenar ialah kecerdikan akal.
[ Telah diedit oleh: ctnurbebo pada 24-08-07 22:33 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 20-08-07 23:10


salam...
online sambil dengar muzik.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-08-07 10:08


ana tengah buat soalan ujian selaras untuk anak2 murid ana...time cuti sekolah ni lah ada masa sikit buat soalan...sambil2 tu anak belek2 portal ukhwah dengan dengar nasyid melalui internet kat www.nasyidfm.net

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

naqiyyah_al-sarirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19666
Posting: 130
Dari: subang jaya

Selangor  


posticon Posting pada: 22-08-07 10:32


assalamualaikum,
saya online sambil dengar lagu dah main game..
hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For naqiyyah_al-sarirahProfil   Hantar PM kepada naqiyyah_al-sarirah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-08-07 10:36


.. asal duduk saja nak tidur.. asal tidur saja mesti duduk.. pas ini aku tidur baring pula.. lagi "best"..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» anda duduk buat apa?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.188841 saat. Lajunya....