Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 12-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Manusia akan mati sekali sahaja, tetapi orang yang berhutang akan mati berkali-kali
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 80
Ahli: 0
Jumlah: 80




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 10 hari yang lalu
wyd1014: 18 hari yang lalu
haykal77: 27 hari yang lalu
Kakngah: 27 hari yang lalu
lidah-penghunus: 28 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: SUBJEK YANG PALING MEMENINGKAN.......


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» SUBJEK YANG PALING MEMENINGKAN.......

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh SUBJEK YANG PALING MEMENINGKAN.......

zaidharithah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.03.2006
Ahli No: 23661
Posting: 198
Dari: In thE WoRlD

macedonia  


posticon Posting pada: 02-05-07 09:37


SUBJEK YANG PALING MEMENINGKAN.......JOM KONGSI....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidharithahProfil   Hantar PM kepada zaidharithah   Quote dan BalasQuote

syababfatayat
Warga Rasmi
Menyertai: 26.03.2006
Ahli No: 23725
Posting: 14
Dari: terenganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-05-07 09:41


ANA TAK suka SUBJEK MATEMATIKLAH.........HEHEHHHH......SEBAB SUSAH........HEHEHEHH.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For syababfatayatProfil   Hantar PM kepada syababfatayat   Quote dan BalasQuote

arezy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25607
Posting: 124
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 10:46


kimia...alahai kena hafal formula lah pulak...bonds...huh....tak lama lagi nak exam...hehehe...apa-apa pun dalam menuntut ilmu mesti ada cabarannya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For arezyProfil   Hantar PM kepada arezy   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 10:50


subjek material eng... banyak kena hafal.... dah lah english... tercabut otak rasa nya... huhuhu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 11:32


fiz dan kimia.,.....
kena hafal formula....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

milanfman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.07.2005
Ahli No: 17311
Posting: 73
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 02-05-07 11:41


sejarah lah yang paling payah sekali....
nak kena hafal macam-macam...dah lah xdak faedah sangat pun.....
bukan nak guna sangat dalam dunia harian bagi student yang ambil science streem

Bookmark and Share

    


  Member Information For milanfmanProfil   Hantar PM kepada milanfman   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 11:43


subjek paling susah...

hhmm..... selalunya...... subjek yang paling banyak kena hafal.
susah juga nak menghafal.

kalau macam math, fizik, kimia tu......memang ana minat.
tapi, bab mengira dan menganalisa saja lah. kalau bab menghafal.....
tak dapat nak tolong.

(^_^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

azreenfasya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.11.2006
Ahli No: 27509
Posting: 37
Dari: Kuching.

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 12-05-07 20:17


Pada 02-05-07 10:46 , arezy posting:

!!! QUOTE !!!

kimia...alahai kena hafal formula lah pulak...bonds...huh....tak lama lagi nak exam...hehehe...apa-apa pun dalam menuntut ilmu mesti ada cabarannya...


setuju.

Bookmark and Share

    


  Member Information For azreenfasyaProfil   Hantar PM kepada azreenfasya   Quote dan BalasQuote

fitriey
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.11.2006
Ahli No: 27349
Posting: 49
Dari: kb+Pahang+perlis+penang+jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-05-07 22:43


kalau saya yang paling susah sekali ialah semua subjek sebab semua dalam bi....omputih ni lemah sikit...tapi tak apa...usaha juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For fitrieyProfil   Hantar PM kepada fitriey   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-05-07 01:03


em...Psycho-sociolinguistic agaknya...all about fact+teori+history..no reka2.. 8-)

tapi alhamdulillah pass juga.. :-)


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

iErA
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 942
Posting: 36
Dari: kulim,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-05-07 01:38


add math

Bookmark and Share

    


  Member Information For iErAProfil   Hantar PM kepada iErA   Quote dan BalasQuote

muslimah_87
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.01.2004
Ahli No: 6527
Posting: 221
Dari: UM

Johor  


posticon Posting pada: 13-05-07 08:20


calculus!1

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_87Profil   Hantar PM kepada muslimah_87   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-05-07 10:09


subjek yang ada progamming kut..
tambah2 yang programming lanjutan...
buat turun pointer saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 13-05-07 13:22


matematik..pening2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 13-05-07 13:41


Pada 02-05-07 11:41 , milanfman posting:

!!! QUOTE !!!

sejarah lah yang paling payah sekali....
nak kena hafal macam-macam...dah lah xdak faedah sangat pun.....
bukan nak guna sangat dalam dunia harian bagi student yang ambil science streem



history MEMANG pening kalau nak afal...saya afal history sampai stress+pening+kadang-kadang nangis huhu....tapi history an interesting subj ekceli,kalau tak ada exam ah...kalau belajar saja best....sebab kita belajar pasal org dulu-dulu, eir action,eir reason,etc

sapa cakap history tak beri faedah sangat dan tak guna dalam dunia harian...history related to our daily life ekceli...for everything there is history....huhu ni pun dah relate pasal subj history ni....best lah ambil history cuma stress sikit ah nak menghafal nya...huhu

ps: suka tengok cerita 300, spartan vs persian...sapa da tengok....


-----------------
strong minds talk about ideas, weak minds talk about people.


Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

annafira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2004
Ahli No: 9407
Posting: 204
Dari: Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 16-05-07 23:10


hehe
buat masa sekarang..organic chem dan fizik..addoooo mak oiii~~ :-o


-----------------
~*Jika kau mengejar dunia, akhirat akan lari darimu.Tetapi jika kau mengejar akhirat, dunia akan mengejarmu*~


Bookmark and Share

    


  Member Information For annafiraProfil   Hantar PM kepada annafira   Pergi ke annafira's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-05-07 00:12


kalau history..better tengok cd..lagi faham + minat nak tau pasal sejarah + lagi senang nak hafal..pernah sekali belajar history pakai cd..memang bersemangat satu kelas..tak ada seorang pun yang tidur..walaupun dah habis waktu..cuba lah cari cd2 tu..kalau ada..


-----------------
[email protected]
[ Telah diedit oleh: redgirl pada 17-05-07 00:12 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

sayyidah_nafisah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2004
Ahli No: 9433
Posting: 90

PulauPinang  


posticon Posting pada: 17-05-07 00:57


SEJARAH!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayyidah_nafisahProfil   Hantar PM kepada sayyidah_nafisah   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 17-05-07 03:49


Pada 13-05-07 01:03 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

em...Psycho-sociolinguistic agaknya...all about fact+teori+history..no reka2.. 8-)

tapi alhamdulillah pass juga.. :-)



Tajuk pun dah boleh buat pening kepala...belum belajar lagi... :-D


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 17-05-07 05:11


hmm..apa ek yang memeningkan? buat masa ni world discourse analysis agaknya..huhu..jadi pening sebab modulnya yang memening kan..jadi pening2 lalat bila buat revision..huhu..kan lagi best kalau belajar subjek Biologi..hehe
[ Telah diedit oleh: Strawberry_Ungu pada 17-05-07 05:12 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 18-05-07 23:33


Pada 17-05-07 00:57 , sayyidah_nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

SEJARAH!!!!!!

salam...

hhhmm..... pelik ni.

ana paling minat subjek ni.

tak pening pun.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

graduanislam22
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.01.2007
Ahli No: 28041
Posting: 343
Dari: selayang

egypt  


posticon Posting pada: 18-05-07 23:40


salam'alaykum..tak ada benda yang senang..semuanya kena usaha kan?
apa pun..moga kita dapat tuntut sesuatu ilmu dengan seikhlas hati..

Bookmark and Share

    


  Member Information For graduanislam22Profil   Hantar PM kepada graduanislam22   Pergi ke graduanislam22's Website   Quote dan BalasQuote

sof_wan88
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28277
Posting: 127
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 01:26


ana paling pening subjek KIMIA....

huhuhu....

tapi akhirnya dapat jawab juga dalam exam.
alhamdulillah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sof_wan88Profil   Hantar PM kepada sof_wan88   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 01:28


kimia best.

cuma ana tak berpeluang lagi untuk mempelajarinya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

wardah84
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 125
Posting: 22
Dari: kelate @ perak @ pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 19-05-07 03:03


Pada 19-05-07 01:26 , sof_wan88 posting:

!!! QUOTE !!!

ana paling pening subjek KIMIA....

huhuhu....

tapi akhirnya dapat jawab juga dalam exam.
alhamdulillah....


ehem...ana bakal cikgu kimia insyaallah =)
kimia akan jadi senang kalau kita minat..most students akan kata susahnya chemistry tapi bila study subjek ni,akan dapat jawab exam punya sebab soalannya biasa direct and tak complicated macam certain subjek contohnya add maths..

zaman sek dolu2 biasa yang memeningkan ialah sejarah sebab banyak kena hafal.=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah84Profil   Hantar PM kepada wardah84   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 01:59


Pada 19-05-07 01:28 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

kimia best.

cuma ana tak berpeluang lagi untuk mempelajarinya.


Sama lah kita...saya pun minat kimia masa sekolah dulu...Subjek kimia tak ada lah susah mana...kena rajin membaca...Kalau susah pun masa nak seimbangkan persamaan kimia... :-)


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

alinsyirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.02.2007
Ahli No: 28870
Posting: 72
Dari: depan komputer

Perak  


posticon Posting pada: 20-05-07 09:58


salam..kimia dan addmath.fening2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alinsyirahProfil   Hantar PM kepada alinsyirah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 11:18


Pada 20-05-07 01:59 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-05-07 01:28 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

kimia best.

cuma ana tak berpeluang lagi untuk mempelajarinya.


Sama lah kita...saya pun minat kimia masa sekolah dulu...Subjek kimia tak ada lah susah mana...kena rajin membaca...Kalau susah pun masa nak seimbangkan persamaan kimia... :-)


biasa2 saja tu.

kalau bab persamaan, memang susah sikit. tapi, lama2 ok lah.

kimia best. lagi2 kalau masuk makmal.
hehe...


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 12:05


mudahnya kerja saya nanti...
ramai yang pandai kimia.....
nanti antum semua da ada anak....
ajarlah anak2 antum bia sampai pandai kimia jugak ye... :-)


-----------------
hidup ini indah
namun...keindahannya hilang
dek kerakusan kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 12:09


Pada 20-05-07 12:05 , lubaina posting:

!!! QUOTE !!!

mudahnya kerja saya nanti...
ramai yang pandai kimia.....
nanti antum semua da ada anak....
ajarlah anak2 antum bia sampai pandai kimia jugak ye... :-)


guru kimia ke??..


hebat ni.

:-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 12:14


physics..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 14:46


SADP...(Software ARchitecture & Design Paradigm)
Data Structure C++...
paling best Java programming language...
hihi!!!

-Shafiq-


Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 16:10


PHYSICS,CHEMISTRY & BIOLOGY


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 16:58


Design&Analysis Algorithma..subjek killer ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

harlique
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26495
Posting: 258
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 20:55


fluid mechanics!!
saja payah...
lecturer yang memb0san kan!!
tapi tetapi h0rmat dia sebagai lecturer yang dkagumi!!
huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For harliqueProfil   Hantar PM kepada harlique   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 23:05


Matematik...

ana memang masalah dalam bab-bab mengira ni.

cikgu pun surrender :-)


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

daei_fi_islam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24248
Posting: 98
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 20-05-07 23:06


paling tak suka subjek EST masa kat sekolah dulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For daei_fi_islamProfil   Hantar PM kepada daei_fi_islam   Pergi ke daei_fi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-05-07 01:53


subjek yang paling ana bnci masa sekolah dulu ialah fizik..nasib baikla ana tak ambil cos engineering.so tak payah belajar fizik lagi..hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

icah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 215
Posting: 120
Dari: batu caves

Selangor  


posticon Posting pada: 23-05-07 23:40


Pada 20-05-07 23:06 , daei_fi_islam posting:

!!! QUOTE !!!

paling tak suka subjek EST masa kat sekolah dulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hehehe
betul-betul....!!! setuju

Bookmark and Share

    


  Member Information For icahProfil   Hantar PM kepada icah   Quote dan BalasQuote

Vein
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.05.2007
Ahli No: 29913
Posting: 43
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 24-05-07 01:52


seni. leceh lah banyak ngat definition. tak bebas betul nak berkarya (cewah.. macam lah reti nak berkarya)

Bookmark and Share

    


  Member Information For VeinProfil   Hantar PM kepada Vein   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-05-07 01:53


paling suka biologi (walaupun masa exam tak pernah dapat A, tapi bila SPM saja dapat A). paling tak suka fizik.

Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

shas_uom
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.05.2007
Ahli No: 30019
Posting: 42
Dari: Australia

malaysia  


posticon Posting pada: 27-05-07 17:41


3:286..Allah Burden not a person beyond his scope...
tiada yang susah melainkan kita yang menjadikan perakara tu susah..
Jangan disebut2..setiap perkataan yang diucapkan tu merupakan doa..
jadi selamat belajar !!!!~

Bookmark and Share

    


  Member Information For shas_uomProfil   Hantar PM kepada shas_uom   Pergi ke shas_uom's Website   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-05-07 18:50


kalau kita fikir susah jadi susah lah........

Bookmark and Share

    


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 29-05-07 09:37


chemistry dengan additional mathematic

Bookmark and Share

    


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

sof_wan88
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28277
Posting: 127
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 29-05-07 14:53


Bagi saya kimia lah paling sukar,

met dan add met sangat seronok...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sof_wan88Profil   Hantar PM kepada sof_wan88   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 29-05-07 15:06


Pada 23-05-07 23:40 , icah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-05-07 23:06 , daei_fi_islam posting:

!!! QUOTE !!!

paling tak suka subjek EST masa kat sekolah dulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hehehe
betul-betul....!!! setuju

salam...

EST best lah.
walaupun mengarut, seronok juga sebab BI + sains.
kalau BI sahaja, memang ana tak suka.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

najah85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26692
Posting: 338
Dari: kuantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-05-07 15:18


Pada 13-05-07 10:09 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

subjek yang ada progamming kut..
tambah2 yang programming lanjutan...
buat turun pointer saja..


saya pun tak minat programming..tak belajar pun yang lanjutan..
yang basic2 ni pun dah pening+blurr :-o

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah85Profil   Hantar PM kepada najah85   Quote dan BalasQuote

alam_barzakh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30091
Posting: 137
Dari: Mantin-Nilai-Sepang-Salak Tinggi-KLIA-Kuching-Kota Samarahan-Serian

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 29-05-07 17:32


salam....

subjek paling susah.......

kalau sekolah menengah dengan sekolah rendah.......
subjek BI lah!!!!!!!!!

bukan setakat sekolah mnengah dengan rendah.....
sekarang pun tak tntu lagi boleh cakap BI....
huhuhuhhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For alam_barzakhProfil   Hantar PM kepada alam_barzakh   Pergi ke alam_barzakh's Website   Quote dan BalasQuote

nurizzat64
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26237
Posting: 73
Dari: Kajang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-06-07 21:06


Sejarah paling susah.....banyak kena hafal...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurizzat64Profil   Hantar PM kepada nurizzat64   Pergi ke nurizzat64's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-06-07 20:37


salam...
yang penin...
electromagnetic field theory (EMT)
digital signal processing (DSP)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 12-06-07 21:20


Assalamualaikum...masa belajr dulu, time menengah kimia & fizik...sekarang ni patologi

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 12-06-07 22:58


Pada 29-05-07 17:32 , alam_barzakh posting:

!!! QUOTE !!!

salam....

subjek paling susah.......

kalau sekolah menengah dengan sekolah rendah.......
subjek BI lah!!!!!!!!!

bukan setakat sekolah mnengah dengan rendah.....
sekarang pun tak tntu lagi boleh cakap BI....
huhuhuhhu

salam...

hehe...

sama lah kita. :lol:

ana pun tak minat dengan BI ni.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 12-06-07 23:02


Pada 12-06-07 20:37 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
yang penin...
electromagnetic field theory (EMT)
digital signal processing (DSP)

salam...

ana macam pernah belajar saja ni.
susah juga. :-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-06-07 23:12


Pada 12-06-07 23:02 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 12-06-07 20:37 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
yang penin...
electromagnetic field theory (EMT)
digital signal processing (DSP)

salam...

ana macam pernah belajar saja ni.
susah juga. :-)



macam yee....
besenyer dsp tu subjek elektif....
ambil jugak ek...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 12-06-07 23:24


Pada 12-06-07 23:12 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 12-06-07 23:02 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 12-06-07 20:37 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
yang penin...
electromagnetic field theory (EMT)
digital signal processing (DSP)

salam...

ana macam pernah belajar saja ni.
susah juga. :-)



macam yee....
besenyer dsp tu subjek elektif....
ambil jugak ek...


salam...

eerrmm...rasa2 nya lah.
ana pernah belajar.

kena buka fail2 lama balik ni.
nak tengok. (^_^)

dah lupa dah. :-P :-D

entah ada atau tidak.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 00:22


paling susah... add maths. bencinya add maths. rasa macam tak ada faedah dalam kehidupan. hahaha... (tak adalah, saya tau ia penting dan aplikasinya). calculus saja best bagi saya.

lagi, sama macam ismi_atikah... DSP.

lagi, programming... tak sukanya... try error berapa kali baru dapat. berjam-jam depan comp sampai sakit belakang. (berjam-jam masuk ukhwah.com tak mengapa pula. hehe)

lagi, KIMIA. i don't like chemistry.

Biology pun tak suka..

lastly, saya hanya suka FIZIK dan BI.

yang penting semua dah berakhir. nak cari kerja dah. hehe.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 00:29


Pada 12-06-07 23:24 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!


salam...

eerrmm...rasa2 nya lah.
ana pernah belajar.

kena buka fail2 lama balik ni.
nak tengok. (^_^)

dah lupa dah. :-P :-D

entah ada atau tidak.



eh... boleh pulak lupa ye...
banyak sangat subjek yang mohamad ambil agaknya...
huhuhu...
tak apa... tak apa....
teruskan perjuangan... ;-) :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sharulnira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.02.2006
Ahli No: 22473
Posting: 48
Dari: dunia yang fana

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-06-07 10:33


salam..
time sekolah=add math dan kimia
time belajar tinggi sikit = programming dan fuzzy logic..
gawat..
huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sharulniraProfil   Hantar PM kepada sharulnira   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-06-07 12:23


pernah sakit otak dengan subjek Process Control System...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 12:41


matematik tambahan masa spm...math biasa A1 tapi add math D7...pening...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

naabihah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.06.2007
Ahli No: 30194
Posting: 25
Dari: bangi

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 15:33


teringat masa sekolah lu...best jadi budak rupanya..psling susah of course BM and BI ...sebab saya ni tak reti nak buat karangan...paling best add math... suka ..belajar kira-kira....

Bookmark and Share

    


  Member Information For naabihahProfil   Hantar PM kepada naabihah   Quote dan BalasQuote

naulofar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30116
Posting: 79
Dari: muar

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 15:35


assalamualaikum.....
subjek yang paling memenigkn bio agaknya
sebab masa belajo rasa best saja tapi bila exam mesti anda
BI pun pening juga
bila tiba masa BI mesti berdebar-debar takut kena soal macam-macam

Bookmark and Share

    


  Member Information For naulofarProfil   Hantar PM kepada naulofar   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 17:17


Pada 13-06-07 12:23 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

pernah sakit otak dengan subjek Process Control System...


ana suka subjek ni...
sebab lecturer dia best...
paham sokmo....

....... :-D :-) ..........


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 17:18


entah lah, penin subjek apa. teman selalu saja guna minyak angin cap kapak

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

comelbest
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.05.2007
Ahli No: 30062
Posting: 65
Dari: nilai

mauritius  


posticon Posting pada: 14-06-07 00:34


kalau dulu-dulu, sejarahla..
ngantok betul cikgu ajor..
sekarang ni bila baca seorang-seorang..best pulak

Bookmark and Share

    


  Member Information For comelbestProfil   Hantar PM kepada comelbest   Pergi ke comelbest's Website   Quote dan BalasQuote

annynatasha88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17875
Posting: 177
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-06-07 03:08


subjek yang paling memeningkan di U,programming...macam nak pecah kepala...
paling senang,math

Bookmark and Share

    


  Member Information For annynatasha88Profil   Hantar PM kepada annynatasha88   Quote dan BalasQuote

annynatasha88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17875
Posting: 177
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-06-07 03:10


masa sekolah,yang memeningkn,EST..boringnye..

paling best,sejarah dan math

Bookmark and Share

    


  Member Information For annynatasha88Profil   Hantar PM kepada annynatasha88   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-08-07 15:54


dulu masa kat sekolah tak suka english literature...wek! bengap sangat!

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

ainur_hidayah
Warga Rasmi
Menyertai: 14.06.2006
Ahli No: 24807
Posting: 18
Dari: temerloh

Pahang  


posticon Posting pada: 05-08-07 16:03


maase sekolah dulu BI
sekarang kimia organik
banyak sangat reaction yang nak ken hafal.
nak faham satu topik kena baca sampai 5 buku international
tu yang tak tahan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainur_hidayahProfil   Hantar PM kepada ainur_hidayah   Quote dan BalasQuote

mujahidah_Dungun
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2007
Ahli No: 28732
Posting: 137
Dari: uum

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-08-07 16:24


assalamualaikum..
waduh2 ....dolu2 tak suka bangat dengan BM, lebih2 lagi KOMSAS..
sekarang kena mengajar KOMSAS pula..
hope tak ajar ajaran sesat kat anak-anak bangsa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_DungunProfil   Hantar PM kepada mujahidah_Dungun   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 05-08-07 17:37


sejarah..huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 05-08-07 17:52


Assalamualaikum

kalau diikutkan...semua subjek memeningkan.huhuhu... :-P :-D :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 05-08-07 17:55


Pada 05-08-07 17:37 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

sejarah..huhu..


sejarah lah paling best ummusafiah

Paling pening, Matematik...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sismieza
Warga Rasmi
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18910
Posting: 6
Dari: KL

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-08-07 23:18


Pada 13-06-07 15:33 , naabihah posting:

!!! QUOTE !!!

teringat masa sekolah lu...best jadi budak rupanya..psling susah of course BM and BI ...sebab saya ni tak reti nak buat karangan...paling best add math... suka ..belajar kira-kira....



setuju sangat....
time sekolah dulu-dulu....tak reti BM..
karangan sejarah lagi panjang dr karangan BM... :roll:

add math&fizik paling best...
akhrnye further study course major kimia&bio...

rezeki dr Allah..xsape tahu

hargailah BM..
Bahasa identiti bangsa... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sismiezaProfil   Hantar PM kepada sismieza   Quote dan BalasQuote

yanzu_ummi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10950
Posting: 383
Dari: islamic city...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-08-07 18:24


sekolah dulu susahnye dengan fizik..huhu
sekarang dah nak habis u ni.. pening betul dengan EMT (electromagnetic field theory) and micropy..microcy...huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For yanzu_ummiProfil   Hantar PM kepada yanzu_ummi   Quote dan BalasQuote

azaha85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.07.2007
Ahli No: 30484
Posting: 92
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-08-07 22:57


assalamualaikum.
kalau kat sek dulu, sya tak suka kimia,
tapi sekarang geologi pula.

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaha85Profil   Hantar PM kepada azaha85   Quote dan BalasQuote

cenderawasih
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2249
Posting: 115
Dari: utm

Johor  


posticon Posting pada: 06-08-07 23:39


logic or calculation tak ada hal...but..
kepalaku sentiasa fenin untuk semua subjek membaca....=

Bookmark and Share

    


  Member Information For cenderawasihProfil   Hantar PM kepada cenderawasih   Quote dan BalasQuote

itqaan_muslim
Warga 5 Bintang
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25573
Posting: 353
Dari: tronoh

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-08-07 13:16


Pada 05-08-07 17:55 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-08-07 17:37 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

sejarah..huhu..


sejarah lah paling best ummusafiah

Paling pening, Matematik...




em
biasanya Kalau seseotang tu suka subject mengira mesti dia tak suka subject mghafal dan begitula sebaliknya

Bookmark and Share

    


  Member Information For itqaan_muslimProfil   Hantar PM kepada itqaan_muslim   Pergi ke itqaan_muslim's Website   Quote dan BalasQuote

nurul_huda3110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16604
Posting: 171
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-08-07 13:59


ana suka subjek mengira..
suka sbjk math sebab cikgu/lecturer yang ajar best.
paling pening sbjk sejarah.huhu..

*********************************************

:-) :-D pRouD tO bE MusLim :-D :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_huda3110Profil   Hantar PM kepada nurul_huda3110   Quote dan BalasQuote

masz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.07.2005
Ahli No: 17165
Posting: 96
Dari: kuala lumpur

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 29-08-07 16:41


bagi saya subject yang paling memeningkan ialah add math...

Bookmark and Share

    


  Member Information For maszProfil   Hantar PM kepada masz   Quote dan BalasQuote

tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2006
Ahli No: 22015
Posting: 287
Dari: saturn

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-08-07 16:49


Pada 06-08-07 18:24 , yanzu_ummi posting:

!!! QUOTE !!!

sekolah dulu susahnye dengan fizik..huhu
sekarang dah nak habis u ni.. pening betul dengan EMT (electromagnetic field theory) and micropy..microcy...huhuhu

mesti student electrical engineering ni..major apa?
microcy lebih mudah berbanding micropy. kalau micropy guna processor 68k kan?microcy guna mc68hc11, betul tak?
kalau guna PIC lagi senang.
apapun EMT memang payah (satu-satunya subjek yang saya failed satu ketika dulu..huhuhu..)
bila dah kerja, EMC memang jadi musuh utama terutamanya kalau kerja dalam bidang elektronik..


-----------------
Biar selekeh asalkan bijak,
daripada macho gila tapi bangang!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For tornadoProfil   Hantar PM kepada tornado   Quote dan BalasQuote

Imaniera
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.04.2007
Ahli No: 29470
Posting: 57
Dari: miri, sarawak

Sarawak  


posticon Posting pada: 29-08-07 17:09


subjek yang paling pening??? sastera agaknya.... banyak yang nak kena ingat....
no 2 pening, biologi..

subjek yang paling best is add math, sejarah and math...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ImanieraProfil   Hantar PM kepada Imaniera   Quote dan BalasQuote

agmnhob
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2007
Ahli No: 30706
Posting: 269
Dari: Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-08-07 18:23


dulu tak suka sejarah

tapi kini amat suka sejarah islam abad pertama!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For agmnhobProfil   Hantar PM kepada agmnhob   Pergi ke agmnhob's Website   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-08-07 21:50


dulu time sekolah...saya paling saya suka mata.add mata dan fizik....dan dah semestinya lah subjek paling tak suka sejarah....saya paling tak suka subjek menghafal....alhamdulillah sekarang saya jadi cikgu mata

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

Salamat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2007
Ahli No: 30825
Posting: 91

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-08-07 22:09


salam...
subjek kirim dan sej yang agak mmningkan,
nsib baik tak budak subjek history sbuot chemistry,
kalau tak lagi pning...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SalamatProfil   Hantar PM kepada Salamat   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-08-07 22:10


paling tak suka subjek sejarah...dulu setiap kali baca buku teks sejarah mesti mengantuk..jadi biasanya kalau susah nak tidur, saya akan baring sambil baca sejarah..beberapa minit kemudian tertidurlah...:-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

e_yahan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.04.2007
Ahli No: 29636
Posting: 93
Dari: kemaman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-08-07 00:03


matematikla yang paling ana tak gemari...dari sek rndah sampai mnengah entah apela yang ana belajar.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For e_yahanProfil   Hantar PM kepada e_yahan   Quote dan BalasQuote

misZwhiTE
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.02.2007
Ahli No: 28548
Posting: 27
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 30-08-07 10:55


subjek organik paling susah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For misZwhiTEProfil   Hantar PM kepada misZwhiTE   Quote dan BalasQuote

anis87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28952
Posting: 103
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-08-07 12:37


Assalamualaikum

fizik...huhu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis87Profil   Hantar PM kepada anis87   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 30-08-07 13:11


Assalamualaikum...
Subjek geoteknik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 30-08-07 17:01


salam
subjek yang paling memeningkan saya adalah cyberlaw sebab lecturer nak explaination lebih mendalam tambah pulak subjek decision science yang banyak sangat kira-kira.pening2,heheheee

Bookmark and Share

    


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

Nurana12
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.08.2007
Ahli No: 30817
Posting: 77
Dari: malaysia

Perak  


posticon Posting pada: 31-08-07 09:55


subjek yang paling susah..sains......

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nurana12Profil   Hantar PM kepada Nurana12   Pergi ke Nurana12's Website   Quote dan BalasQuote

anaksolehah07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.03.2006
Ahli No: 23171
Posting: 85
Dari: bumi Allah..

uk  


posticon Posting pada: 31-08-07 10:24


subject paling susah??? KEHIDUPAN...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anaksolehah07Profil   Hantar PM kepada anaksolehah07   Quote dan BalasQuote

ilahnurani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2005
Ahli No: 21425
Posting: 164
Dari: Kuantan,Pahang Darul Makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-08-07 13:02


semuanya susah...hehe...
tapi calculus yang paling susah.banyak sangat formula...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilahnuraniProfil   Hantar PM kepada ilahnurani   Quote dan BalasQuote

abah-we-ma
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26484
Posting: 108
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-09-07 14:30


biologi paling susah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For abah-we-maProfil   Hantar PM kepada abah-we-ma   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-09-07 06:22


.. subjek paling susah soalan subjektif.. kena karang woo.. subjek paling senang objektif.. boleh tembak2.. yehaa.. baling dadu.. pejam mata tekan-tekan saja.. ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

puteri_islamiah04
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.09.2005
Ahli No: 18815
Posting: 116
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-09-07 20:27


erm....add math
dan yang paling best bahasa arab dengan akaun

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_islamiah04Profil   Hantar PM kepada puteri_islamiah04   Quote dan BalasQuote

syaza_azzahra
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.08.2007
Ahli No: 30686
Posting: 43
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-09-07 12:27


subjek paling susah? untuk smstr ni comptr concept..boring sangat..harap-harap boleh lulus lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syaza_azzahraProfil   Hantar PM kepada syaza_azzahra   Pergi ke syaza_azzahra's Website   Quote dan BalasQuote

Salamat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2007
Ahli No: 30825
Posting: 91

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-09-07 14:31


Assalamualaikum,
ana paling suka subjek rehat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SalamatProfil   Hantar PM kepada Salamat   Quote dan BalasQuote

wandafarhana
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.04.2006
Ahli No: 24187
Posting: 35
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 11-09-07 15:21


paling pening addmath...tapi alhamdulillah dapat juga lulus dalam spm..huhuhuh

Bookmark and Share

    


  Member Information For wandafarhanaProfil   Hantar PM kepada wandafarhana   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» SUBJEK YANG PALING MEMENINGKAN.......

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.240039 saat. Lajunya....