Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-11-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang yang takut ditakluki pasti akan kalah
-- Napoleon Bonarpate

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Alai_Syafa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43068

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 37
Ahli: 0
Jumlah: 37




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 1 hari, 5 jam, 2 minit yang lalu
Daeng_Jati: 1 hari, 9 jam, 30 minit yang lalu
RedPetunia: 3 hari yang lalu
sahabat_amin: 5 hari yang lalu
Gorodkovie: 7 hari yang lalu
Swarig123: 10 hari yang lalu
sunan-faqih: 16 hari yang lalu
ajefikrah: 21 hari yang lalu
Kang: 23 hari yang lalu
owl_UM: 25 hari yang lalu
rasian: 29 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: siapa berminat nak jadi fasi?dan nak join kursus faci


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» siapa berminat nak jadi fasi?dan nak join kursus faci

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh siapa berminat nak jadi fasi?dan nak join kursus faci

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 17:19


erm salam
ana jenis malas nak tulis,so secara ringkasnya,ana nak tanya lah,siapa berminat nak jadi faci ...Kalau ada program motivasi,sebab rakan-rakan ana semua nak pergi oversea dan ada yang p pun,huhu em pasal latihan kefasian,nanti ana boleh tanya kat consultant yang ana ikut,ustaz ana tak kisah,bulan 5 nanti,kat sekolah ana ngaja nak buat program,tapi ana tak ada gang nak meriahkannya,em satu lagi ana ingat nak ajak antum buat program kat sekolah adik ana,kat n9,teruk betul shasiah student,so tu tanggungjawab kita untuk betulkan mereka,
boleh pm ana untuk makluman lanjut.. wasalam


salam,erm kem tak jadi kat skol adik ana,tapi kat skol lama ana,maahad ahmadi n9,kat gemencheh,erm untuk peneranagn lanjut, boleh pm ana atau mesej ana kat no 0173832902 @0136001035
tarikh kem 25/5 harga 27/5


-----------------

[ Telah diedit oleh: immad pada 21-04-07 16:23 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 17:27


assalamu'alaikum..

immad,akak InsyaAllah boleh membantu.. :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 17:29


minat tapi ana ni kat kedah..jauhla pula kan..huhu..laepon cuti ni pun banyak progam yang ana ikut..tapi kalau enti boleh xplen dengan lebih dalam..ana teringin jugak..hehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 17:31


InsyaAllah ana boleh jadi fasi...biasa dah... Erm..tapi nak buat kat mana? kat KL boleh lah nak p...dan bila nak buat? Antara hujung apr-13may boleh lah...sebab lepas tu ada kursus..


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

  


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 17:37


Assalamualaikum wbt...

maap ganggu, nak tanya Kak Immad ni yang mana satu? teman masih tak kenai lah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 17:54


salam...

jadi FASI???
ana nak join. ana dah semakin meminati bidang FASI ni.
boleh mendidik dan mentarbiah adik2.
insyaALLAH...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

nahdatul_adawiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5697
Posting: 79

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-07 18:00


erm..macam berminat juga.nak buat boleh?

Bookmark and Share

  


  Member Information For nahdatul_adawiyahProfil   Hantar PM kepada nahdatul_adawiyah   Quote dan BalasQuote

nadeeya
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.01.2006
Ahli No: 21680
Posting: 70
Dari: sarawAk..

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 18:03


ana brminat..tapi ana sekarang kat sarawak..program nak buat kat mana itu...ukhti niza_ati...salam ukhwah...hehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nadeeyaProfil   Hantar PM kepada nadeeya   Pergi ke nadeeya's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 19:30


salam...
macam berminat saja..tapi tak ada pengalamanla..boleh ke..lagipun hujung bulan 4 ini dah balik seremban balik...nak yang ada pengalaman saja ek??nmpknyer tak ada peluangla... :-(

Bookmark and Share

  


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

srikandi_86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2007
Ahli No: 28923
Posting: 188
Dari: united kingdom

uk  


posticon Posting pada: 13-04-07 20:41


salam..

bestnya jadi fasi..tak ada pengalaman..tapi berminat..lagi-lagi ana org melaka..so, dekat saja lah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For srikandi_86Profil   Hantar PM kepada srikandi_86   Quote dan BalasQuote

ToK_iMaM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1071
Posting: 183
Dari: ...NeGeRi $eRaMbI [email protected] ®..::iSLaM iS Da WaY oF LiFe ::..©..:: IIUM ::..

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 20:41


SALAM....hurmm..rasa tergerak jari2 ana bila tnampak ajakan siapa nak jadi fasi..kalau boleh..ana pun nak jadi juga..boleh tmbahkan lagi ilmu yang tak seberapa ini...:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ToK_iMaMProfil   Hantar PM kepada ToK_iMaM   Pergi ke ToK_iMaM's Website   Quote dan BalasQuote

bintubahariyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2006
Ahli No: 25924
Posting: 242
Dari: usm

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 20:52


salam.MINAT sangat-sangat. tapi JAUH JUGAK..KEDAH..HUHU..tapi BGITAULA kalau DA INFO TERKINI..mungkin DA rezeki boleh JOIN..SYUKRAN..=)

Bookmark and Share

  


  Member Information For bintubahariyahProfil   Hantar PM kepada bintubahariyah   Pergi ke bintubahariyah's Website   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 21:45


boleh...juga...bila itu agaknya..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 22:05


Pada 13-04-07 20:52 , bintubahariyah posting:

!!! QUOTE !!!

salam.MINAT sangat-sangat. tapi JAUH JUGAK..KEDAH..HUHU..tapi BGITAULA kalau DA INFO TERKINI..mungkin DA rezeki boleh JOIN..SYUKRAN..=)



salam..

dari kedah ye..ana pun..kalau boleh nak join jugak kan..nak sangat-sangat..dah ada geng ni..okla...dan dari usm jugak ke?...kos?..year?..hee...im from usm too....

:-D :-D


-----------------
FIDAK 2015


Bookmark and Share

  


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-04-07 23:00


nak ikut kak..!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

Nilam_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2005
Ahli No: 19480
Posting: 205
Dari: Tg Karang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 23:15


berminat jugak...
ana pun kat kedah.
apa-apa hat inform lah ya?
cuti sem ni ana free kott.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Nilam_sejatiProfil   Hantar PM kepada Nilam_sejati   Pergi ke Nilam_sejati's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2007
Ahli No: 28923
Posting: 188
Dari: united kingdom

uk  


posticon Posting pada: 13-04-07 23:33


ramainya org kedah kat sini..hehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For srikandi_86Profil   Hantar PM kepada srikandi_86   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 23:36


Kepada ukhti immad, boleh tambah info lagi dan explain dengan lebih detail? tak berapa jelas.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

graduanislam22
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.01.2007
Ahli No: 28041
Posting: 343
Dari: selayang

egypt  


posticon Posting pada: 14-04-07 00:57


uii..bestnya kalau ada peluang..tapi jauh..huhu..
pergilah kalau sesiapa ada kelapangan..:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For graduanislam22Profil   Hantar PM kepada graduanislam22   Pergi ke graduanislam22's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 10:58


Nak join juga..tapi ramai perempuan saja.. Segan..hehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 11:03


aZYM...Azym...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

adila89
Warga Rasmi
Menyertai: 08.04.2007
Ahli No: 29497
Posting: 10

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 12:10


emmm adila minat sangat tapi tak ada pengalaman boleh ke....
tapi adila dari kelantan lah jauh tu......bestnyerr jadi faci

Bookmark and Share

  


  Member Information For adila89Profil   Hantar PM kepada adila89   Quote dan BalasQuote

are_peace82
WARGA SETIA
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26802
Posting: 412
Dari: Kelantan & Kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-04-07 13:07


Alhamdulillah, lesen dan certificate Fasi ana dah ada. Dan dah banyak handle program....InsyaALLAH jika diizinkan ana boleh membantu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For are_peace82Profil   Hantar PM kepada are_peace82   Quote dan BalasQuote

bintubahariyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2006
Ahli No: 25924
Posting: 242
Dari: usm

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 13:31


Pada 13-04-07 22:05 , annissa_zulfa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-04-07 20:52 , bintubahariyah posting:

!!! QUOTE !!!

salam.MINAT sangat-sangat. tapi JAUH JUGAK..KEDAH..HUHU..tapi BGITAULA kalau DA INFO TERKINI..mungkin DA rezeki boleh JOIN..SYUKRAN..=)



salam..

dari kedah ye..ana pun..kalau boleh nak join jugak kan..nak sangat-sangat..dah ada geng ni..okla...dan dari usm jugak ke?...kos?..year?..hee...im from usm too....

:-D :-D



lah..yaka..baguih sangat tu. saya ambil kos sc pendidikan, tahun 2, dok kat cahaya gemilang. ukhti?

Bookmark and Share

  


  Member Information For bintubahariyahProfil   Hantar PM kepada bintubahariyah   Pergi ke bintubahariyah's Website   Quote dan BalasQuote

cahayakuiman
WARGA SETIA
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23268
Posting: 832

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 15:06


minat bila dengar tentang program2 ni,,dulu ana ada juga pengalaman pegang macam-macam persatuan dan jadi fasi masa belajar,,ada lah juga peglaman yang tak seberapa semasa pegang S/U..seronok rasanya dapat berkongsi apa yang kita ada dengan semua..dah lama tak terlibat..rasa teringin juga...teringat kisah2 pgalman dulu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahayakuimanProfil   Hantar PM kepada cahayakuiman   Pergi ke cahayakuiman's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 16:20


Pada 14-04-07 11:03 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

aZYM...Azym...


Kenapa abang daeng??

Ada info yang lebih detail tak mengenai fasi ni??


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 16:29


idak lah azym, meke tanyalah kak immad kamu?


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 14-04-07 16:30 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 16:32


Pada 14-04-07 16:29 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

idak lah azym, meke tanyalah kak immad kamu?


salam...

hehe...berani ke azym nak pergi tanya IMMAD??

cuba akhi daeng jati teka?


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 16:33


teke apa?

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 16:36


pasal nak pergi tanya ukhti IMMAD.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 16:36


berani saja azym...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 16:41


hehehe.... :-)

hebat ni.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 21:58


salam...
bila ye tarikhnya..?
kalau tak ada apa-apa program lain,
ana dengan senang menghulurkan bantuan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 22:36


Pada 14-04-07 16:36 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

berani saja azym...


Berani kerana benar tak mengapa..hehe..


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 08:52


Pada 13-04-07 18:03 , nadeeya posting:

!!! QUOTE !!!

ana brminat..tapi ana sekarang kat sarawak..program nak buat kat mana itu...ukhti niza_ati...salam ukhwah...hehe..


Salam ukhwah jugak buat ukhti nadeeya...aduh lah..mengade akak ana seorang ni..apa habaq? Hihi..rindu kat akak... ;-)


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

  


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

FIENDA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2006
Ahli No: 27433
Posting: 224
Dari: NS

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 16-04-07 10:48


salam,
kita pun nak juga.
kat mana?
boleh?

Bookmark and Share

  


  Member Information For FIENDAProfil   Hantar PM kepada FIENDA   Quote dan BalasQuote

FIENDA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2006
Ahli No: 27433
Posting: 224
Dari: NS

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 16-04-07 10:49


awak ini ayzm xhbis2 nak sgan.
bukan mereka makan awak pun.

Bookmark and Share

  


  Member Information For FIENDAProfil   Hantar PM kepada FIENDA   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 12:00


assalamualaikum..

harap immad dapat detailkan lagi program2 yang akan dijalankan..
sebab ana berminat untuk mengikutinya...membantu ke arah kebaikan

Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 12:27


salam..emm..kalau akak nak join boleh tak? ;-) ;-)


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 16-04-07 17:06


nak jugak!!!
tapi....

Bookmark and Share

  


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 16-04-07 17:17


assalamualaikum..
saya pun berminat juga..tapi kalau boleh nak maklumat detail lah..sebab takut bertembung dengan program lain..
wassalam


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
[ Telah diedit oleh: lamyanunalif_mursyidah pada 16-04-07 17:18 ]



  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 16-04-07 19:28


Pada 16-04-07 17:06 , dueramiela posting:

!!! QUOTE !!!

nak jugak!!!
tapi....


tapi...apa kak..buzy.he2


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

  


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 19:33


teringin nak pergi pesta buku ni, nak cari buku2 yang teman idam2 kan sejak dulu lagi. erm... nak ajak kawan pergi lah cuti ni..


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 16-04-07 19:34 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 16-04-07 19:41


nak...
bagaimana nak join eh??

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 19:43


Pada 16-04-07 19:33 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teringin nak pergi pesta buku ni, nak cari buku2 yang teman idam2 kan sejak dulu lagi. erm... nak ajak kawan pergi lah cuti ni..



iskk.. daeng.. daeng....
pesta buku mana pula ni...?
salah forum agaknya sedara daeng...?


p/s: ana bertanya lagi... bilakah tarikhnya....? paling tidak, bilakah dijangka akan berlangsungnya seminar/kursus/motivasi ni?? :roll: :roll: :-? :-? :-?


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 19:45


Pada 16-04-07 19:43 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 16-04-07 19:33 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teringin nak pergi pesta buku ni, nak cari buku2 yang teman idam2 kan sejak dulu lagi. erm... nak ajak kawan pergi lah cuti ni..



iskk.. daeng.. daeng....
pesta buku mana pula ni...?
salah forum agaknya sedara daeng...?


p/s: ana bertanya lagi... bilakah tarikhnya....? paling tidak, bilakah dijangka akan berlangsungnya seminar/kursus/motivasi ni?? :roll: :roll: :-? :-? :-?




Alamak, silap lagi, teman ni Kenapa ye? kekadang illusi..


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 16-04-07 19:46 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 19:45


nak ambik cuti melancong ke Scotland lah.. kang jadi kritikal bahaya pula

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 16-04-07 20:31


tau tak bagaimana nak join jadi fesi ini??

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 22:16


Pada 16-04-07 19:45 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

nak ambik cuti melancong ke Scotland lah.. kang jadi kritikal bahaya pula


tak abih2 dengan scotlandnyer...
scott's emulsion pun ok jugak..

bilakah jangkaan tarikhnya ya ukhtie immad??


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 15:27


wasalam kepada semua,maaf banyak-banyak sebab lambat bagi penerangn yang detail,em ana baru lepas sembuh dari xcdent,em pasal kursus,ana nak tengok sambutan dulu,dan alhamdullilah,ramai yang nak join,em maybe kursus buat kat n9 Kalau kurusus tu buat dalam bulan 5 tatau 6,

tapi Kalau bulan 7 ke atas,buat kat kl sebab ana baru nak daftar masuk u,em jadi kursus 2 ana rancng nak buat 3 hari,dan ana memang perlukan ahli jawatankuasa untuk uruskan,sebab ana sekarang seorang-seorang,lagipun Allah suruh buat kerja berjemaah baru berkat,em so siapa yang berminat,pm ana dan ana akan posting dengan lebih lanjut kemudian.. wsslm..


-----------------

[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 17-04-07 21:40 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 15:34


Pada 13-04-07 17:29 , annissa_zulfa posting:

!!! QUOTE !!!

minat tapi ana ni kat kedah..jauhla pula kan..huhu..laepon cuti ni pun banyak progam yang ana ikut..tapi kalau enti boleh xplen dengan lebih dalam..ana teringin jugak..hehe..



ana ada kawan yang buat prog kat Kedah,tapi sekarang ana tak boleh join lagi,sebab mak tak bagi pergi jauh,tapi after ana masuk u t,kat mana-mana pun ana akan buat,tapi kena lah bagi sokongan


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 15:37


Pada 14-04-07 10:58 , aL-azyM posting:

!!! QUOTE !!!

Nak join juga..tapi ramai perempuan saja.. Segan..hehe..


em tak payah sgan2,ana akan cuba lah buat prog tu terjaga skt adab2 fc2,ana tak nak jadi macam kat labu,fc boleh bergesel sama-sama fc depan adik2,em duduk n9 ek?
boleh jadi ajk ana gni/


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 15:37


Pada 15-04-07 21:58 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
bila ye tarikhnya..?
kalau tak ada apa-apa program lain,
ana dengan senang menghulurkan bantuan...


bulan 5 o 6
nak join ek?
boleh sangat-sangat dialualukan


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 15:39


Pada 16-04-07 12:00 , ika2410 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..

harap immad dapat detailkan lagi program2 yang akan dijalankan..
sebab ana berminat untuk mengikutinya...membantu ke arah kebaikan


em ana dah detailakan skt,cme ana nak tau siapa yang nak jadi ajk?


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 15:41


Pada 14-04-07 12:10 , adila89 posting:

!!! QUOTE !!!

emmm adila minat sangat tapi tak ada pengalaman boleh ke....
tapi adila dari kelantan lah jauh tu......bestnyerr jadi faci


t ana nak buat juga prog kat sana,kat skol lama,em takper2,nak join t,gtaw ana ek


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 15:42


Pada 16-04-07 12:27 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

salam..emm..kalau akak nak join boleh tak? ;-) ;-)



memang boleh sangat-sangat
imad memang naj jumpa pun fc2 kat labu di hari itu


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 15:45


Pada 13-04-07 17:37 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wbt...

maap ganggu, nak tanya Kak Immad ni yang mana satu? teman masih tak kenai lah...


tak kenal?
em pergi kat post mortem prog kat labu,sis yang pakai tudung hijau,baju htm seluar htm,itulah ana,, gambar time riadah muslimat,tak pun bka saja friendster ana,www.friendster.com/matonmohd


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 15:46


Pada 14-04-07 13:07 , are_peace82 posting:

!!! QUOTE !!!

Alhamdulillah, lesen dan certificate Fasi ana dah ada. Dan dah banyak handle program....InsyaALLAH jika diizinkan ana boleh membantu...


memang ana perlukan sangat org yang dah ada certificate,untuk jana sesuatu yang lebih indah
tak boleh jadi ajk penting ana


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 15:47


Pada 16-04-07 19:41 , syahirahsoid posting:

!!! QUOTE !!!

nak...
bagaimana nak join eh??


pm ana,t ana bagi tau lebih lanjut


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 15:56


salam satu lagi,pasal prog kat skol adik ana,ana tak konfem anda dapat bayaran,sgp tak kuakan duit Kalau kena?
tapi bagi ana,ana rasa lebih seronok bila tpksa kuakan duit untuk program gni,ana rasa puas bila dapat bentuk peribadi org, yang paling penting,timbulkan kesedaran deorang,,ramai2la support dan cari penaja,t lagi cepat program boleh buat,em Kalau antum nak tau,buat masa sekarang,memanglah ana tpksa offer dr untuk buat program dan cari rakan fasi yang sgp korban masa,tapi bila ana dah keluar u, ana nak buka consultant sendiri,sebab t lagi senang nak bergerak,dan siapa yang sgp nak jadi rakan kongsi ana?tapi yang penting sekarang ni,,,,,,,siapa nak jadi fasi untuk prog kat n9 bulan 5 0 6?


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 16:20


Pada 14-04-07 15:06 , cahayakuiman posting:

!!! QUOTE !!!

minat bila dengar tentang program2 ni,,dulu ana ada juga pengalaman pegang macam-macam persatuan dan jadi fasi masa belajar,,ada lah juga peglaman yang tak seberapa semasa pegang S/U..seronok rasanya dapat berkongsi apa yang kita ada dengan semua..dah lama tak terlibat..rasa teringin juga...teringat kisah2 pgalman dulu..


macam gitu boleh lah ukhti jadi s/u saya
boleh tak trn n9


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 16:32


em jap2,pasal kusus fc,siapa yang betul nak join,kat n9?bulan 5 o 6,pm ana,ana nak buat kertas kerja dan budget,yerla,nak buat kat tempat best Kalau boleh,takkan nak buat kat sekolah lama ana,t takut antum tak sgp pula,hehe bagi lah respon untuk 2 2 program ek,syukran bagi sokongan

Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 16:35


kat skol adik tu,Kalau jadi,tak adalah sampai tak dapat bayaran langsung,ana bagitahu gitu,sebab kita kena sediakan pyung sebelum hujan,ana memang plukan sahabat2 untuk jadi ajk,sebab nak buat macam-macam plan,ok,tlong ana ek

Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

nor_shida
Warga Rasmi
Menyertai: 05.03.2007
Ahli No: 29035
Posting: 20

Pahang  


posticon Posting pada: 17-04-07 17:20


salam....
teringin jugak jadi fasi...mesti best kan..bagaimana nak join?

Bookmark and Share

  


  Member Information For nor_shidaProfil   Hantar PM kepada nor_shida   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 17:27


Tak apa nor_shida, InsyaAllah Kakak Immad akan perincikan berkenaan program ni...

yang penting, nor_shida PM dulu Kakak Immad

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 19:46


Assalamualaikum wbt...

Kepada sesiapa yang berminat nak join Kursus Fasilitator berkenaan, sila hubungi Kak Immad di talian 0136001035

Maklumat terbaru,

Kursus Fasilitator berkenaan akan di buat di sekolah lama Kak Immad.InsyaAllah Tarikh program dalam Bulan Mei (5) 2007.

Kronologi Program:

Tempat :Maahad Ahmadi Negeri Sembilan (Sekolah Lama Immad)

Tarikh : Bulan Mei (5) 2007

p/s

Penerangan lanjut Kak Immad akan beritahu kemudian.

Sekian terima kasih


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 17-04-07 20:31 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 17-04-07 20:02


ok thank you...

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 17-04-07 20:20


Pada 17-04-07 19:46 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wbt...

Kepada sesiapa yang berminat nak join Kursus Fasilitator berkenaan, sila hubungi Kak Immad di talian 0136001035

Maklumat terbaru,

Kursus Fasilitator berkenaan akan di buat di sekolah lama Kak Immad.InsyaAllah Tarikh program dalam Bulan Mei (5) 2007.

Kronologi Program:

Tempat : Sekolah Lama Immad (teman tak tau kat mana sekolah Immad ni)

Tarikh : Bulan Mei (5) 2007

p/s

Penerangan lanjut Kak Immad akan beritahu kemudian.

Sekian terima kasih




sekolah nya ktner???

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 20:32


sekolah Maad Ahmadi Negeri Sembilan

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 20:34


Marilah sesama menyertai kursus fasilitator
yang banyak faedahnya, di samping mempupuk sifat kepimpinan, ianya juga dapat melatih diri memegang dan memikul tanggungjawab yang diberi.
Serampang dua matanya dapat mengeratkan Ukhwah sesama kita...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-04-07 20:45


assalamualaikum..
memang nak join..tapi bulan 5 tu tarikhnye bila?
wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 20:50


Waalaikumusalam wbt...

Lina, teman tak tahu lah, waallahualam. nanti ye Kak Immad kamu menghurai dengan lebih lanjut.

p/s

dah nak duduk kat Nilai, dekat lah dengan sekolah kak Immad kamu tu.. :)

Lina, tak aci lah meke nengok friendster teman....teman tengok balik friendster meke.. he he...


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 17-04-07 20:50 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-04-07 20:56


Pada 17-04-07 20:50 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Waalaikumusalam wbt...

Lina, teman tak tahu lah, waallahualam. nanti ye Kak Immad kamu menghurai dengan lebih lanjut.

p/s

dah nak duduk kat Nilai, dekat lah dengan sekolah kak Immad kamu tu.. :)

Lina, tak aci lah meke nengok friendster teman....teman tengok balik friendster meke.. he he...



salam'alaik daeng..
sekarang ni teman cuti lah...cuti sem..nak pastikan tarikh tu bila..sebab takut bertembung dengan program teman yang lain..
yang nak pindai nilai tu tatau lah..lah..meke tengok frenster teman pun bukan ada apa-apa pun..
:roll:
wassalam


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
[ Telah diedit oleh: lamyanunalif_mursyidah pada 17-04-07 20:58 ]



  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-04-07 21:00


nak ikut..

Bookmark and Share

  


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-04-07 21:01


Pada 17-04-07 21:00 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

nak ikut..


salam'alaik..
jom kak redgirl..
kita pergi sesama..
wassalam


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-04-07 21:19


jom..boleh jumpa kan..he2

Bookmark and Share

  


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-04-07 21:21


Pada 17-04-07 21:19 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

jom..boleh jumpa kan..he2


salam'alaik kak redgirl..
insyaAllah lah jumpa..tapi tak janji sebab tatau tarikh..takut juga bertembung dengan program lain..
wassalam


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 21:45


kenapa bilangan posting makin berkurang? dari 78 ke 76...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

yusof88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28247
Posting: 249
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 22:08


salam.......
ana nak sangat-sangat jadi fasi....
tambah2 untuk dak2 sekolah.......
nanti jangan lupa bagi tahu ana ye tarikh program tu........

Bookmark and Share

  


  Member Information For yusof88Profil   Hantar PM kepada yusof88   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 22:22


alaaa....k.imad...jauhnya...
memang teringin jugak nak jadi fasi..
dekat u pernah jadi..tapi untuk sem lepas saja..
sem ni tak daftar..
yang dekat area kedah tad ada ke?hehe...:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-04-07 22:27


Pada 17-04-07 21:45 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa bilangan posting makin berkurang? dari 78 ke 76...


mungkin ada yang delete postingnya tak daeng...


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-04-07 10:05


Wah..makin ramai ni...hehe..
Saya dah PM dah Kak Imad tu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 08:42


Pada 17-04-07 17:20 , nor_shida posting:

!!! QUOTE !!!

salam....
teringin jugak jadi fasi...mesti best kan..bagaimana nak join?


em hanya bagitahu nama dan dari mana,dan Kalau sedang belajar ,bagitahu kat mana,em programa kan di buat kat maahad ahmadi ,25/5


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 08:48


salam.makluman untuk siapa yang berminat nak jadi fc,program akan diadakan di maahad ahmadi n9,tmptnya kat gemencheh,dekat dengan daerah tampin,program akan bermula pada 25/5 shg 27/5,,jadi ana memang berharap antum dapat cari rakan-rakan fc untuk menjayakan program ni,ok wasalam


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 08:59


assalamualaikum..

jika ada yang berminat nak jadi fc seperti yang dikatakan oleh immad tu..especially yang dok kat area KL..please inform ana..moga semua dapat bekerjasama

Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 08:59


Aduh lah..ingat nak join..tapi insyaAllah my company ni nak ambil ana kerja untuk buat sistem pula...so..after praktikal insyaAllah sambung pula dengan MCCM company... tak dapat pula nak ikut program ukhti immad...Sebeb ptghan bualn 5 pula dah start kursus ICT profesional...erm...insyaAllah lau ada program kat KL dalam bulan 8 boleh lah ana join itupun lau sambung deg kat Shah Alam...lau sambung kat negeri lain..tak dapat lah..sorry...


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

  


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 09:03


salam....

kem kat negeri sembilan kan??.
kalau dok kl, inform pada "ika2410".
ana dok kl. tapi, belajar di legendan mantin, dan.9 .
bulan 5 ni, insyaALLAH ana boleh join. rasa2 nya exam masa tu.
tak apa lah. boleh saja.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 09:08


ana dah bincang dengan saudari immad..sesiapa yang confirm nak pergi sana dan nak jadi fc please bagi nama dan dok area mana..kalau boleh sebelum pertengahan bulan 5..harap semua dapat bekerjasama..syukran

Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 09:14


oh begitu.
hhhmmm....ana akan cuba bawa seorang sahabat ana dari KUTPM shah alam.
dia pun ada join kem ibadah kat labu hari tu.
insyaALLAH.
apa-apa nanti, ana inform pada immad.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 09:39


ana dah bincang dengan saudari immad..sesiapa yang confirm nak pergi sana dan nak jadi fc please bagi nama dan dok area mana kat ana..just PM ana..kalau boleh sebelum pertengahan bulan 5..harap semua dapat bekerjasama..syukran

Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 09:40


wah dah ada AJK pertama iaitu ika2410.

Tahniah teman ucapkan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 09:48


sekadar membantu..syukran

Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 14:11


thank you ika,em ok apa-apa hal,sila maklumkan dekat ika,erm kepada siapa2 yang ungin membawa rakan-rakan untuk menjayakn program ini dialualukan,sekarang ini,ana dah ada 3 org ajk,ika sadiqah,dan redgirl,erm dan bebearpa org fc dari sekolah ana,jadi bantuan anda amat diperlukan,peserta mungkin lebih kurang 200 org,erm nak cadangkan aktiviti untuk program tersebut pun boleh,dan kalau ada pengisian sekali,harap boleh emailkan kepada ana

Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 14:35


TENTATIF PROGRAM KEM IBADAT & MOTIVASI

JUMAAT – 25 MEI
3.30 – 4.30petang: Pendaftaran peserta
4.30- 5.00 petang : Solat Asar
5.00- 6.00 malam: Taklimat Program
6.00-6.30 malam : makan petang
6.30 -7.15 malam : Khidmat Diri
7.15-9.00 malam: solat maghrib
Tazkirah maghrib
Solat isyak

9.00-10.30 malam : budaya program taaruf
10.30-11.00 malam : Taklimat & Minum malam
11.00 malam : Tidur


SABTU – 26 mei 2007
4.30- 5.45 pagi : Qiamullail
6.00- 7.00 pagi : Solat subuh, tazkirah
7.00-7.20 pagi : Riadah

7.20-8.00 pagi : Sarapan pagi & Hemat diri
8.05-10.00 pagi :slot 1:mengapa tidak bermotivasi
Kaunselor dari smart motivation
10.00 10.30 rehat

1030 1230 : LDK 1 - inventori belajar
12.30-1.00 t.hari : Makan tengah hari
1.00-2.00 petang : Solat zohor
2.15- 4.00 petang : LDK- ibadat cemerlang akhirat terbilang
4.40-5.00 petang : Solat asar

5.00-6.30 petang : riadah
6.30-7.00 petang : Makan malam
7.00-9.00 malam : Solat Maghrib, tazkirah, Solat Isyak

9.15-10.30 malam : peranan remaja masa kini:
ustaz syuhadak mahmud (imam masjid tunku besar)

10.30 – 11.00malam muhasabah diri
11.00 malam : makan malam
    tidur

AHAD - 26 mei 2007
5.00-6.00 pagi :Qiamullail
6.00-7.00 pagi : Solat subuh & tazkirah
7.00-7.20 pagi : Riadah
7.30-8.00 pagi : Sarapan pagi & Hemat diri

8.30- 10.30 pagi :pengurusan masa cemerlang
10 30 1100 pagi rehat

11 00 12.30tgh : LDK 2- belajar berkumpulan
1230 2.00ptg    refleksi diri
Majlis Penutup & Penyampaian Sijil Penyertaan


tentatif ini sekadar cadangan aktiviti dari ana,sesiapa ada aktiviti yang lebih menarik, sila maklumkan...masih boleh di ubah


-----------------

[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 24-04-07 13:55 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 15:44


berminat...
tapi ana praktikal..
insyaAllah di lain kesempatan..
;-)


-----------------
sekali kaki melangkah di jalan ALLAH..jangan undur..biar masa berganti..aqidah jangan mati..biar zaman berubah..keyakinan pada ALLAH jangan goyah..


Bookmark and Share

  


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 19-04-07 19:22


salam...

ana rasa, dah baik dah.
tapi....kena kumpul dulu AJK, untuk mendapat idea yang lebih baik.
kira majlis syura lah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 16:05


Pada 19-04-07 19:22 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

salam...

ana rasa, dah baik dah.
tapi....kena kumpul dulu AJK, untuk mendapat idea yang lebih baik.
kira majlis syura lah.

erm memang pun,syura ni kan membawa keberkatan,tapi itulah masalahnya,ana paling jauh boleh trn sban,ana girl,mak ana risau ana pergi jauh2 seorang,boleh tak antum turun seremban untuk syura?nak buat kat mana ek?
syura maybe akan dibuat pada 1 @ 2 hb.sebab time tu ana cuti dari mengajar,sabtu ahad tak boleh,ana kena ajar budak tusyen,,so ada tarikh len?takut antum tak dapat turun saja
ok,tapi Kenapa fc muslimin masih kurang???
ana memerlukan hampir 40 org kakkitgn,20 muslimin 20muslimat,muslimat sekarang dah hampir 10 org,tapi muslimin,baru 4 org,bagaimana?


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 16:10


assalamualaikum..
Kenapa nak buat kat seremban..buat kat KL lah...tgh2 kan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 16:46


Pada 20-04-07 16:10 , ika2410 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
Kenapa nak buat kat seremban..buat kat KL lah...tgh2 kan..


erm ni lah masalah ana paling besar.mak ana tak bagi ana jalan seorang-seorang,erm atpitgk al dulu, tak pun,untuk kat kl,ana serah kat enti,boleh ke


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 16:57


salam..

boleh jeq kalau sesiapa yang kat KL nak buat syura..sebab kak sadiqah dok area KL juga..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» siapa berminat nak jadi fasi?dan nak join kursus faci

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.232586 saat. Lajunya....