Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Nothing Last Forever
-- Sidney Sheldon

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 27 hari yang lalu
izdham: 36 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 46 hari yang lalu


Bincang Agama
Topik: Lesbian nak kawin..


Carian Forum

Moderator: ibnu_musa, Administrator, ABg_IMaM
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Bincang Agama
    »» Lesbian nak kawin..

Please Mendaftar To Post


Oleh Lesbian nak kawin..

husna_nasiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22138
Posting: 233
Dari: UPM

Perak  


posticon Posting pada: 31-03-07 18:13


Emmm..ni kisah sahabat saya masa sekolah dulu..

Dia masa sekolah dulu lebih kurang macam lesbian, berpeluk dan bekucupan dengan perempuan. Tapi tak lama lagi katanya mahu berkahwin, cma yang merisaukannya, takut rahsianya terbongkar kepada suami sebab kawannya (yang jadi pasangan lesbiannya dulu) sampai sekarang masih berhubungan dengannya.

Jadi, saya pun pening kepala..Macam mana untuk selesaikannya?


-----------------
Pernikahan menginsafkan kita..
Perlunya iman dan taqwa meniti sabar dan redha..
Bila masa senang syukuri nikmat Tuhan..
Susah mendatang tempuh


Bookmark and Share

    


  Member Information For husna_nasihaProfil   Hantar PM kepada husna_nasiha   Quote dan BalasQuote

graduanislam22
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.01.2007
Ahli No: 28041
Posting: 343
Dari: selayang

egypt  


posticon Posting pada: 31-03-07 18:30


Astaghfirullahal'Azim..

susah nak jawab ni..Kenapa tak lapor dari awal pada guru2 masa kat sekolah dulu? sedikit sebanyak dapat banteras kegiatan dia tu..
tak apa lah..perkara dah pun berlalu..:)

'ala kulli hal, sama-sama kita doakan moga dia telah bertaubat dengan taubat nasuha dan meninggalkan perbuatan terkutuk tu..

moga dengan niat yang ikhlas bagi membantu sahabat kita ni..Allah maqbulkan doa kita..Amien ya Robb..

Bookmark and Share

    


  Member Information For graduanislam22Profil   Hantar PM kepada graduanislam22   Pergi ke graduanislam22's Website   Quote dan BalasQuote

damsyiq_group
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.08.2007
Ahli No: 30741
Posting: 37
Dari: ipoh (DAMASCUS-SYRIA)

syria  


posticon Posting pada: 13-09-07 11:13


Astaghfirullahal'Azim.. sepatutnya benda ini d benteras awal-awal lagi, tapi dah berlaku nak buat bagaimana.. apa-apa pun yang penting sekarang, dia dah bertaubat!! kan? & dalam p'hubungan suami isteri pun sebenarnya ada p'kare yang p'lu d rahsiakan, bukan bermaksud kita tak jujur. tapi untuk kbahgiaan dia juga... kalau si suami memahami tak mengapa.
Apa pun insyaAllah selagi niat kita ikhlas, "DIA" akan sentiasa bersama kita...

Bookmark and Share

    


  Member Information For damsyiq_groupProfil   Hantar PM kepada damsyiq_group   Pergi ke damsyiq_group's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.104479 saat. Lajunya....