Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita adalah kaum yang dimuliakan oleh Allah dengan Islam, jikalau kita mencari kemuliaan selain dari kemuliaan yang diberi oleh Allah, maka Allah akan menghinakan kita
-- -- Pesan Saidina Umar semasa pembukaan Kota Baitul Maqdis

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 46
Ahli: 0
Jumlah: 46




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 27 hari yang lalu
izdham: 36 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 46 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: lelaki skema...ok ke?? hihihihihihi


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» lelaki skema...ok ke?? hihihihihihi

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh lelaki skema...ok ke?? hihihihihihi

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 20-03-07 21:41


ni satu hal...lelaki skema....adakah anda tergolong dalam lelaki skema???

rasanya lelaki skema ini ok ke???hihihihi..
kongsi2kan lah pengalaman anda apabila berdepan dengan lelaki yang skema ini......

saya ni pulok boleh lah dikategorikan dalam separa skema....
ye lah nak tanya jugak pendapat antum semua pasal lelaki skema ini...
wassalam.. :-D :-D


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 20-03-07 21:55


ok saja...nampak kemas..dan teliti..agaknya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-03-07 22:07


Pada 20-03-07 21:41 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

ni satu hal...lelaki skema....adakah anda tergolong dalam lelaki skema???

rasanya lelaki skema ini ok ke???hihihihi..
kongsi2kan lah pengalaman anda apabila berdepan dengan lelaki yang skema ini......

saya ni pulok boleh lah dikategorikan dalam separa skema....
ye lah nak tanya jugak pendapat antum semua pasal lelaki skema ini...
wassalam.. :-D :-D



ok saja kalau skema...
tapi skema yang bagaimana dimaksudkan?
dari segi penampilan..? percakapan? gaya? dll...

tapi kalau terlalu skema pun tak elok jugak...
kadangkala kita kena bengkok jugak...
huhuhu...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-03-07 23:27


skema ikut keadaan...tapi sebenarnya simple saja ni..selekeh lagi tu...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

nur_nasyid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8815
Posting: 109
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-03-07 01:48


alright apa lelaki skema...tapi skemanye biar bertempat lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_nasyidProfil   Hantar PM kepada nur_nasyid   Pergi ke nur_nasyid's Website   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 21-03-07 02:11


hihihihi.....ye lah...bila pulang dari library..kelek buku...pakai kasut ki'laq...pakai spek..rambut belah tepi.....hahahhahahaa...memang skema gila...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-03-07 07:43


pernah kawan dengan laki skema,.. huhu boring sangat-sangat....bila kita cakap yang lawak2 pun tak gelak... huhu ku gelak sendiri.... cakap kejap pun da ngantuk...

tapi, mat skema memang bukan pilihan hati... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

erwina
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8917
Posting: 503
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-03-07 08:20


tak tahan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For erwinaProfil   Hantar PM kepada erwina   Pergi ke erwina's Website   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 21-03-07 09:25


Pada 21-03-07 08:20 , erwina posting:

!!! QUOTE !!!

tak tahan...


uikkk...tak tahan.....hahahhahahaha


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-03-07 09:41


salam~
tak best!busan...
salam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

alSubhi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.01.2007
Ahli No: 28403
Posting: 137
Dari: KL, melbourne, australia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-03-07 09:56


saya laki skema...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alSubhiProfil   Hantar PM kepada alSubhi   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 21-03-07 10:11


ada jugok laki yang skema ini best...
ni pun satu laki skema..janganlah skema sepanjang masa.....hahahhahaha..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-03-07 11:21


masa bkawan dengan lelaki skema dulu, dia bagikan anis hadiah mug yang dia dapat percuma... huhu tak romantiknye, ada cop nestum pula tu kat mug tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-03-07 11:35


:roll: Hhmm....saya rasa saya pun separa skema...huhuu...tapi ingat, tak semestinya lelaki skema ini lurus....


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-03-07 11:38


Pada 21-03-07 11:35 , eme86 posting:

!!! QUOTE !!!

:roll: Hhmm....saya rasa saya pun separa skema...huhuu...tapi ingat, tak semestinya lelaki skema ini lurus....



emmm apa definisi skema seorang lelaki?? :-D :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 21-03-07 11:59


Hehehe...nampaknya ramai juga perempuan yang tak suka lelaki skema... :-D :-D :-D


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...
[ Telah diedit oleh: sailormoon pada 21-03-07 12:00 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 21-03-07 13:32


biar skema asalkan mu'min sejati..hihihihihihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

nur_nasyid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8815
Posting: 109
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-03-07 14:27


Pada 21-03-07 02:11 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

hihihihi.....ye lah...bila pulang dari library..kelek buku...pakai kasut ki'laq...pakai spek..rambut belah tepi.....hahahhahahaa...memang skema gila...



ni menunjukkan yang dia ni seorang yang pandai m`jaga penampilan... :-D
kalau selekeh saja tak ok juga...


-----------------
layari www.stormreaders.net/kaseh88 untuk mendapatkan buku2 islam..


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_nasyidProfil   Hantar PM kepada nur_nasyid   Pergi ke nur_nasyid's Website   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 21-03-07 19:12


saya fikir seorang yang skema ini taklah beri masalah pada orang lain...cuma org lain itu tak faham dengan sikap,cara perwatakan, pemikiran dll. itu lah yang menyebabkan ramai org yang tak boleh nak bergaul dengan lelaki skema..saya ini ok saja...hahahhaaahhah..
saya berpendapat lelaki skema bagus....pemikiran tersusun, sistematik dan kemas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 21-03-07 19:13


muslimah rasanya suka lelaki skema ini..ye lah...segak, kemas dan bersih..rambut dipotong rapi..memang kemas lah...huhuhuu

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-03-07 20:48


Pada 21-03-07 19:12 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

saya fikir seorang yang skema ini taklah beri masalah pada orang lain...cuma org lain itu tak faham dengan sikap,cara perwatakan, pemikiran dll. itu lah yang menyebabkan ramai org yang tak boleh nak bergaul dengan lelaki skema..saya ini ok saja...hahahhaaahhah..
saya berpendapat lelaki skema bagus....pemikiran tersusun, sistematik dan kemas...


aik... ni angkut bakul sindrik ke apa ni...?
:lol: :lol: :-) :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

hanafirazali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26499
Posting: 327
Dari: negeri sembilan dan perak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-03-07 22:02


Assalamualaikum...
hmmm... saya pun tak paham maksud sbnar skema ni... takkan kalau lelaki bawa buku pergi library pun dianggap skema?? tapi saya tak sikat rambut belah tepi ar... hihihi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanafirazaliProfil   Hantar PM kepada hanafirazali   Quote dan BalasQuote

nurun
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2005
Ahli No: 14200
Posting: 97
Dari: jb

Johor  


posticon Posting pada: 21-03-07 22:51


erm ...bagi ana pulak muslimin yang skema ni nampak sweet....tu pendapt ana lah........heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurunProfil   Hantar PM kepada nurun   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 00:40


ok saja...........hihihi.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 22-03-07 07:40


Pada 21-03-07 20:48 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-03-07 19:12 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

saya fikir seorang yang skema ini taklah beri masalah pada orang lain...cuma org lain itu tak faham dengan sikap,cara perwatakan, pemikiran dll. itu lah yang menyebabkan ramai org yang tak boleh nak bergaul dengan lelaki skema..saya ini ok saja...hahahhaaahhah..
saya berpendapat lelaki skema bagus....pemikiran tersusun, sistematik dan kemas...


aik... ni angkut bakul sindrik ke apa ni...?
:lol: :lol: :-) :-D




hahahahhahaaaa....tak reti nak angkat bakul sendiri... cuba lah berprasangka baik dalam setiap perkara. insyaAllah...


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 22-03-07 07:41


Pada 21-03-07 22:51 , nurun posting:

!!! QUOTE !!!

erm ...bagi ana pulak muslimin yang skema ni nampak sweet....tu pendapt ana lah........heheh


hihihihihihihihihihiiii...


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

ridz07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.10.2004
Ahli No: 11876
Posting: 102
Dari: Institut Pendidikan Guru Malaysia Kampus Dato' Razali Ismail (IPGM-KDRI), Kuala Terengganu...

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 09:08


Pada 21-03-07 19:12 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

saya fikir seorang yang skema ini taklah beri masalah pada orang lain...cuma org lain itu tak faham dengan sikap,cara perwatakan, pemikiran dll. itu lah yang menyebabkan ramai org yang tak boleh nak bergaul dengan lelaki skema..saya ini ok saja...hahahhaaahhah..
saya berpendapat lelaki skema bagus....pemikiran tersusun, sistematik dan kemas...


Betul tu tapi kadang-kadang budak skema lah yang terlebih sangat skemanya kepada perkara sekular sampai perkara yang keagamaan pun problem.... Tapi tak semua lah budak skema macam tu.


-----------------
العمل لله شعارنا , العمل لله شعارنا


Bookmark and Share

    


  Member Information For ridz07Profil   Hantar PM kepada ridz07   Pergi ke ridz07's Website   Quote dan BalasQuote

ain_sakinah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.03.2007
Ahli No: 29263
Posting: 67
Dari: Atas kerusi..Depan k0mputer...(~,-)

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 10:33


Actually tak semua org skema itu teruk...kawan saya pun skema juga tapi kadang-kadang dia pandai juga melawak...Tapi kalau saya sms dengan dia,memang lah dia skema sangat-sangat...Hehe...But when i talk to him,he actually ok...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_sakinahProfil   Hantar PM kepada ain_sakinah   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 10:43


Begitulah indahnya kehidupan..ada yang skema, ada separa skema, ada yang tidak skema, separa tidak skema..hehe..masing-masing ada tabiat dan minat masing-masing..apapun skema ni macam berperaturan lah..dalam hidup kena ada peraturan..Islam itu jalan yang 'berperaturan'..maknanya jalan yang tersusun yang akan membawa kita ke arah kejayaan dunia dan akhirat..so bagi saya baguslah Kalau lelaki skema itu kiranya dah ada komitmenla untuk jalan yang 'berperaturan' itu..pesanan dr.saya 'separa skema + separa tidak skema = skema dan tidak skema (ikut keadaan)'..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 11:18


teman ni lelaki Kolot.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

anis87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28952
Posting: 103
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 11:44


Assalamualaikum...
sebenarnya,brgantung pada laki2 tu...skema pun bagus juga sebab dapat hindari benda-benda yang tak baik...tapi kalau boleh ada sifat kelakar sikit...tapi apa-apa pun laki skema ni jaga dr semua segi tapi utmakan jaga AGAMA,k...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis87Profil   Hantar PM kepada anis87   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 14:28


Pada 22-03-07 11:18 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teman ni lelaki Kolot.....


Kenapa cakap begitu sedara...tak kolot agaknya...skema saja..kolot dengan skema sama tak?... :-) :-)


-----------------
FIDAK 2015


Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 14:49


Pada 22-03-07 14:28 , annissa_zulfa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-03-07 11:18 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teman ni lelaki Kolot.....


Kenapa cakap begitu sedara...tak kolot agaknya...skema saja..kolot dengan skema sama tak?... :-) :-)



daeng tu saja saja merendahkan diri.. dia memang begitu orgnyer...
ala-ala low-profile sikit.. tapi sikit saja lah.. muahaha...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 15:05


teman dah memang rendah apa? buat apa nak rendah2 lagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 22-03-07 15:14


Pada 22-03-07 15:05 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teman dah memang rendah apa? buat apa nak rendah2 lagi..


relex2...huhuhuuhuhu


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 15:17


Pada 22-03-07 15:05 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teman dah memang rendah apa? buat apa nak rendah2 lagi..



huhuhu... tau tak apa... adess... :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 22-03-07 15:19


Pada 22-03-07 11:44 , anis87 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
sebenarnya,brgantung pada laki2 tu...skema pun bagus juga sebab dapat hindari benda-benda yang tak baik...tapi kalau boleh ada sifat kelakar sikit...tapi apa-apa pun laki skema ni jaga dr semua segi tapi utmakan jaga AGAMA,k...


bukan itu saja....Kalau nak buat sesuatu mesti fikir habis-habis dulu....hahahhahahhaha...harap-harap macam itu lah...
saya berharap kita tak memandang serong dengan lelaki skema ini..tak elok tau...harap-harap kita berprasangka baik dalam segenap perkara.
kawan saya sorng yang skema..ok saja saya kawan dengan dia...tak ada apa-apa masalah pun...


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 22-03-07 15:21


siapa gok yang tak suka lelaki skema ni???/ angkat tangan.....hahahahhahahha

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 15:33


salam...
emmm..lelaki skema ek?bagi saya ok saja agaknya...lagipun lelaki skema ni selalunya lurus saja orgnyer...tak pandai nak belit2...tapi xsumer..sbnrnyer saya lagi suka lelaki yang skema ini..rasa macam selamat saja bila dengan mereka...he..he..he.. :-D


-----------------
Keindahan sebenar ialah keindahan budi pekerti. Kebaikan sebenar ialah kebaikan budi bahasa dan kecerdikan sebenar ialah kecerdikan akal.


Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 15:35


teman ni dedulu kat sekolah, skema betul..pakai baju kemas, pakai songkok..geng pun dengan geng bebaik saja...tak merokok..
tak pernah gaduh.
masa sekolah rendah pulak, selalu kena buli...

beginilah nasib diriku...

Kajang pak malau kajang berlipat
Kanjang hamba mengkuang layu
Dagang pak malau dagang bertempat
Dagang hamba musafir lalu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 22-03-07 15:53


saya pulak...masa sekolah dulu ketua pengawas..so kena lah skema..sebab adik2 dok tengah setiap tingkahlaku dan amalan....saya pernah jadi pelajar contoh masa sekolah dulu.....hahhahahhahaaa..(imbas kembali zaman dulu....) memang skema gila lah dulu..bila masuk u semua berubah...dari skema kepada skema maintain saja hahahhahahhahaaaa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 22-03-07 15:54


jeng betul aku......

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 21:09


daeng tu saja saja merendahkan diri.. dia memang begitu orgnyer...
ala-ala low-profile sikit.. tapi sikit saja lah.. muahaha...



wakaka... :lol: :lol: ...daeng ni memang beginilah agaknya ismi_atikah...merendah diri lagi tu... :-P :-P


-----------------
FIDAK 2015


Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 22-03-07 21:12


rasulullah skema ke tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 22-03-07 21:13


Pada 22-03-07 21:09 , annissa_zulfa posting:

!!! QUOTE !!!

daeng tu saja saja merendahkan diri.. dia memang begitu orgnyer...
ala-ala low-profile sikit.. tapi sikit saja lah.. muahaha...



wakaka... :lol: :lol: ...daeng ni memang beginilah agaknya ismi_atikah...merendah diri lagi tu... :-P :-P



dalam merendah-merendah tu ada juga dia meninggi.. kawan dengan dak2 baik saja..tak merokok..hehehe :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 22-03-07 21:13


Pada 22-03-07 21:09 , annissa_zulfa posting:

!!! QUOTE !!!

daeng tu saja saja merendahkan diri.. dia memang begitu orgnyer...
ala-ala low-profile sikit.. tapi sikit saja lah.. muahaha...



wakaka... :lol: :lol: ...daeng ni memang beginilah agaknya ismi_atikah...merendah diri lagi tu... :-P :-P



dalam merendah-merendah tu ada juga dia meninggi.. kawan dengan dak2 baik saja..tak merokok..hehehe :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 21:16


Pada 22-03-07 15:05 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teman dah memang rendah apa? buat apa nak rendah2 lagi..


huhuhu...adess...sadisnya..takdala pendek sangat pun sedara daeng...ok saja ana tengok...hehe :-D :-D


-----------------
FIDAK 2015


Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 21:24


bila masa pula meke nengok teman ni anissa?
bebudak baik tu tasbih, bukan glamor mana pun...geng2 teman ni bukan jejake idaman malaya...
geng2 jejake idaman, tu dia yang macho2 kat sekolah, cayor bebudak perempuan nengok deme...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 22-03-07 21:32


Pada 22-03-07 21:24 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

bila masa pula meke nengok teman ni anissa?
bebudak baik tu tasbih, bukan glamor mana pun...geng2 teman ni bukan jejake idaman malaya...
geng2 jejake idaman, tu dia yang macho2 kat sekolah, cayor bebudak perempuan nengok deme...


tak glemer tak apa...tak lelaki jelaka idaman malaya pun tak apa...tak cair tengok pun tak apa...asalkan u be u'rself......asalkan jadi idaman para bidadari syurga lagi bagus..insyaAllah...


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 22-03-07 21:41


Pada 22-03-07 21:12 , ShahrulZaman posting:

!!! QUOTE !!!

rasulullah skema ke tak?


wallahu'alam....akhlak Rasulullah adalah al-quran..Rasul Allah yang sempurna akhlak.


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 22:13


Pada 22-03-07 21:13 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-03-07 21:09 , annissa_zulfa posting:

!!! QUOTE !!!

daeng tu saja saja merendahkan diri.. dia memang begitu orgnyer...
ala-ala low-profile sikit.. tapi sikit saja lah.. muahaha...



wakaka... :lol: :lol: ...daeng ni memang beginilah agaknya ismi_atikah...merendah diri lagi tu... :-P :-P



dalam merendah-merendah tu ada juga dia meninggi.. kawan dengan dak2 baik saja..tak merokok..hehehe :-D



huhuhu...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 23-03-07 00:23


Pada 22-03-07 20:00 , arsyie posting:

!!! QUOTE !!!

INI SESI UNTUK LELAKI2 SKEMA.....

skema ni sebenarnya apa?antum semua tau ke skema ni apa?

tak taulah nak comment macam mana?tapi yang ana tau berkawan dengan lelaki skema memang memboringkan ...membosankan...

semuanya typical....topic yang dibincangkan bila bersembang semuanya series...satu jenis...lepas itu spesies budak-budak skema ni kadang-kadang ramai yang nak menang saja...tak sukalah ...tak ada sense of humour langsung...

kadang-kadang bila berdepan dengan lelaki skema ,rasa nak tergelak melihat gelagat mereka...terlalu mejadi diri sendiri dan mengikut pendirian diri tanpa menghiraukan org lain ....tapi tak semua yang macam itu ...



emmm......


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 00:33


Skema...kalau kena pada tempatnya...memang ok...
lain perempuan lain citarasanya...ada juga perempuan yang lebih berminat kepada lelaki skema...


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 23-03-07 10:32


Pada 23-03-07 00:33 , lisa_solehah posting:

!!! QUOTE !!!

Skema...kalau kena pada tempatnya...memang ok...
lain perempuan lain citarasanya...ada juga perempuan yang lebih berminat kepada lelaki skema...



betul itu...setuju2...hihihihihihihi :-D :-D :-D :-D :-D :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 10:41


Skema soalan matematik SPM 1999 siapa ada?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

arsyie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5226
Posting: 230
Dari: mauritus

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 19:21


he he daeng lucula...........soalan fizik tak nak tanya sekali ke....hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For arsyieProfil   Hantar PM kepada arsyie   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 23-03-07 19:37


Pada 23-03-07 10:41 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Skema soalan matematik SPM 1999 siapa ada?


jengszzzzzzzzz......huhuhuhuhuuuhu..... :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 23-03-07 19:40


Pada 23-03-07 19:21 , arsyie posting:

!!! QUOTE !!!

he he daeng lucula...........soalan fizik tak nak tanya sekali ke....hehe
:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

arsyie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5226
Posting: 230
Dari: mauritus

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 19:54


Pada 22-03-07 15:53 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

saya pulak...masa sekolah dulu ketua pengawas..so kena lah skema..sebab adik2 dok tengah setiap tingkahlaku dan amalan....saya pernah jadi pelajar contoh masa sekolah dulu.....hahhahahhahaaa..(imbas kembali zaman dulu....) memang skema gila lah dulu..bila masuk u semua berubah...dari skema kepada skema maintain saja hahahhahahhahaaaa...



skema tapi tak membosankan........baik,bagus,menarik,sayang.....


-----------------
~~im the test from God,for a humble being to endure~~~


Bookmark and Share

    


  Member Information For arsyieProfil   Hantar PM kepada arsyie   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 23-03-07 20:17


Pada 23-03-07 19:54 , arsyie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-03-07 15:53 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

saya pulak...masa sekolah dulu ketua pengawas..so kena lah skema..sebab adik2 dok tengah setiap tingkahlaku dan amalan....saya pernah jadi pelajar contoh masa sekolah dulu.....hahhahahhahaaa..(imbas kembali zaman dulu....) memang skema gila lah dulu..bila masuk u semua berubah...dari skema kepada skema maintain saja hahahhahahhahaaaa...



skema tapi tak membosankan........baik,bagus,menarik,sayang.....



muuuuaaaaaahhhhhh.....sayang baby....


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 23-03-07 20:22


perempuan yang skema ada tak??????

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 21:26


apa salahnya skema ek?tak kisahla laki ke perempuan ke...should be no problem...dah itu diri dia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 21:27


Pada 22-03-07 21:24 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

bila masa pula meke nengok teman ni anissa?
bebudak baik tu tasbih, bukan glamor mana pun...geng2 teman ni bukan jejake idaman malaya...
geng2 jejake idaman, tu dia yang macho2 kat sekolah, cayor bebudak perempuan nengok deme...


Aiish..tanya lagi...adalah...follow my instinct.. ;-)

wakaka :lol: :lol: ...tengok kat na lagi incin daeng...fs kan ada... bergaya sakan...siap dengan keris2 dia tu..macam nak pergi bersilat...haha :-P :-P


-----------------
FIDAK 2015


Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 21:34


Assalamualaikum

ni lama dah membelek belek tajuk ni tapi tak tau nak tulis apa,

justeru iru saya disinidengan besar hatinya ingin mengajukan satu pertanyaan iaitu macam manakah ciri-ciri lelaki yang dianggap skema??????????????????????

harap ikhwan wa akhawat dapat menjawab, tolong senarikan lah, jangan dalam bentuk esei pula, senang nak examine diri sendiri dalam kategori mana.......................

budak besar baru belajar..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

Al_Basayuv
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2004
Ahli No: 6563
Posting: 199
Dari: UkrainE

ukraine  


posticon Posting pada: 23-03-07 21:45


Salam.... laki skema??? hahaha... lucu lah pula kan... sebelum tu... soalan rasulullah skema.... Skema Rasulullah adalah skema yang sempurna.... sesiapa yang melihat pasti akan jatuh hati.... biarpun abu jahal.... pernah juga abu jahal cakap dia memang seng dengan apa yang dibawa oleh Nabi.. tapi disebbkan hatinya ditutup oleh pangkat dan kuasa.... dia tak hendak terima kebenaran tuuu....

Laki skema zaman niii... actually laki skema ni tak ada lah skema mana pun.... kadg2 buat-buat skema saja... pasal depn org kan.... so kena jaga sikit penampilan... control kata org.... tapi bila dia dhduk sama-sama dengan member yang dekat dengan dia... ha!!! keluar semua benda.... hehe.... tapi dia tetapi jaga jugak lah apa-apa yang kena jaga... tak ada lah keluar semua benda..... tak skemaannye pun jadi contoh buat org len... bukan saja skemanye.... hehe....

tapi bila ada yang skema tu..... skema semua tempat... waktu makan pun skema... tengok bola pun skema.... dia nii memang kaki boleh juga... bila tengok bola macam teda perasaan saja.... bila gol.. org semua bersorak... dia diam seorang-seorang... macam tak ada perasaan saja... hehe.... au bila ada ustaz buat lawk sikit time ceramah... semua org gelak... dia seorang saja yang tak gelak dan tak senyum pun..... hehe... org yang tengok dia ni lagi gelak disebbkan keseriusannye itu.....

nak jadi dai' niii.. kena pandai bermuka2... cikgu ana pernah kata.. kita ni kena ada 10000 muka.... bila jumpa org nii.. pakai topeng len.. bila jumpa yang len lagi... tukaR pulak muka len... hehe.... kena hikmah kata org..... matlamat cuma satu.... nak bawa org ke jalan agama ALlah.....

hehe.... macam skema pula ana cakap ni kan... tapi xdelaa skema sangat pun.... skema bila perlu... kena lah serius kan bila nak jumpa orang-orang besar dan berpengaruh.... au nak minta peruntukan apa-apa ke.... kalau pakai selekeh saja... sesiapa pun tak nak bagi peruntukan.. hehe... kan susah...

klah... hehe.. lama tak tulis kat sini niii.... haha...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_BasayuvProfil   Hantar PM kepada Al_Basayuv   Pergi ke Al_Basayuv's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 22:13


skema??? suka tengok orang skema....

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

Al_Basayuv
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2004
Ahli No: 6563
Posting: 199
Dari: UkrainE

ukraine  


posticon Posting pada: 23-03-07 22:40


mmm... skema oh skema..... pernah ada org tu... ada lah seorang kawan len lagi nii ajak pergi library untuk study.... kawan tu gelak lah pula.... pasal nak study kat library... dia kata cmniii... "nak pergi library???? haa??? anda ni nak jadi org cina kee??? " hehehe... saja saja kawan tu melawak.... hehehe... lucu juga... kawan seorang tu tersipu2 malu... hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_BasayuvProfil   Hantar PM kepada Al_Basayuv   Pergi ke Al_Basayuv's Website   Quote dan BalasQuote

Al_Basayuv
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2004
Ahli No: 6563
Posting: 199
Dari: UkrainE

ukraine  


posticon Posting pada: 23-03-07 22:41


anda... haha.. salah perkataan... "nak pergi library???? haa??? anda ni nak jadi org cina kee???" skema..... hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_BasayuvProfil   Hantar PM kepada Al_Basayuv   Pergi ke Al_Basayuv's Website   Quote dan BalasQuote

Al_Basayuv
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2004
Ahli No: 6563
Posting: 199
Dari: UkrainE

ukraine  


posticon Posting pada: 23-03-07 22:43


eh.... pasal berubah??? mmm... au memang dah diset nii??? hmm... tak kish lah... hehe... skemanye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_BasayuvProfil   Hantar PM kepada Al_Basayuv   Pergi ke Al_Basayuv's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 22:47


Pada 23-03-07 21:27 , annissa_zulfa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-03-07 21:24 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

bila masa pula meke nengok teman ni anissa?
bebudak baik tu tasbih, bukan glamor mana pun...geng2 teman ni bukan jejake idaman malaya...
geng2 jejake idaman, tu dia yang macho2 kat sekolah, cayor bebudak perempuan nengok deme...


Aiish..tanya lagi...adalah...follow my instinct.. ;-)

wakaka :lol: :lol: ...tengok kat na lagi incin daeng...fs kan ada... bergaya sakan...siap dengan keris2 dia tu..macam nak pergi bersilat...haha :-P :-P



erm....macam mana skema tak?


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-03-07 01:14


dalam kelas saya
kebanyakan student lelaki yang ambil major biologi
agak skema-skema semua :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 12:01


Pada 23-03-07 22:47 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-03-07 21:27 , annissa_zulfa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-03-07 21:24 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

bila masa pula meke nengok teman ni anissa?
bebudak baik tu tasbih, bukan glamor mana pun...geng2 teman ni bukan jejake idaman malaya...
geng2 jejake idaman, tu dia yang macho2 kat sekolah, cayor bebudak perempuan nengok deme...


Aiish..tanya lagi...adalah...follow my instinct.. ;-)

wakaka :lol: :lol: ...tengok kat na lagi incin daeng...fs kan ada... bergaya sakan...siap dengan keris2 dia tu..macam nak pergi bersilat...haha :-P :-P



erm....macam mana skema tak?



:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

tak ada pun...org skema tak braninya nak posing2 macam sedara..kui3.. :lol: :lol:


-----------------
FIDAK 2015


Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 13:57


ye ke.... erm..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 24-03-07 14:00


suka tengok lelaki skema dan pendiam..muka serius, susah nak dengar suara tapi sekali bercakap, idea bernas yang keluar, bukannya benda mengarut..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 14:05


Pada 24-03-07 13:57 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

ye ke.... erm..

salam..

sabar sajalah akhi daeng jati.
mereka belum jumpa akhi lagi.
kalau jumpa baru tau.
kan3.... :-)

skema?
hhmm...


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 24-03-07 14:41


AKu sebagai lelaki, memang menyampah tengok mamat- mamat skema ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 24-03-07 16:20


Pada 24-03-07 14:41 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

AKu sebagai lelaki, memang menyampah tengok mamat- mamat skema ni....


no human been prefect beb!!!!!....


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 16:48


orang skema selalu kena buli, mari lah buli teman ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 17:03


tak ada hal lah nak skema ke tak.. tapi biarlah berpatutan jangan melampau skema sangat..


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 17:29


tapi kadang-kadang kasihan bila lelaki yang baik dan ikut rule, mereka labelkan skema...akhirnya dia malu..lalu buat jahat sikit-sikit..siapa nak tanggung tu...berdosa tu sama kongsilah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 18:35


Pada 23-03-07 21:45 , Al_Basayuv posting:

!!! QUOTE !!!


Laki skema zaman niii... actually laki skema ni tak ada lah skema mana pun.... kadg2 buat-buat skema saja... pasal depn org kan.... so kena jaga sikit penampilan... control kata org.... tapi bila dia dhduk sama-sama dengan member yang dekat dengan dia... ha!!! keluar semua benda.... hehe.... tapi dia tetapi jaga jugak lah apa-apa yang kena jaga... tak ada lah keluar semua benda..... tak skemaannye pun jadi contoh buat org len... bukan saja skemanye.... hehe....


Hehe...betul tu...ada lelaki yang depan perempuan saja tunjuk skema, baik, gentelmen, macho, caring dan sebagaianya sebab perempuan memang suka lelaki macam ni...Kalau belakang perempuan faham-faham sendiri lah...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 19:38


ana lelaki skema juga...sesiapa nak dengan ana jom2 daftar huhu^^

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

miss_farhana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25002
Posting: 325
Dari: berpijak pada bumi Tuhan,berbumbungkan langit Tuhan

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-03-07 20:25


Pada 21-03-07 02:11 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

hihihihi.....ye lah...bila pulang dari library..kelek buku...pakai kasut ki'laq...pakai spek..rambut belah tepi.....hahahhahahaa...memang skema gila...


huhuhu....NERD


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_farhanaProfil   Hantar PM kepada miss_farhana   Quote dan BalasQuote

miss_farhana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25002
Posting: 325
Dari: berpijak pada bumi Tuhan,berbumbungkan langit Tuhan

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-03-07 20:26


Pada 21-03-07 02:11 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

hihihihi.....ye lah...bila pulang dari library..kelek buku...pakai kasut ki'laq...pakai spek..rambut belah tepi.....hahahhahahaa...memang skema gila...


huhuhu....nerd...saya tak suka lah lelaki skema yang terlalu skema...tapi kadang-kadang skema ni bagus...tol tak?


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_farhanaProfil   Hantar PM kepada miss_farhana   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-03-07 20:38


memang boring jumpa dengan lelaki dan perempuan yang skema lagi strict.....skema ikut cakap boss walaupun boss suruh buat benda-benda bodoh....skema ikut undang2 yang remeh temeh....macam tak ada identity sendiri....skema tak sama dengan tegas....tegas adalah tegas, berpendirian (ini bagus).....skema ini lebih kepada level ultra poyo....org lain relax dan flexible....dia terhegeh2 dan kelam kabut.

Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

faithfuller
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20137
Posting: 270
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 20:40


menakutkan betul..

Bookmark and Share

    


  Member Information For faithfullerProfil   Hantar PM kepada faithfuller   Pergi ke faithfuller's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 21:30


skema...bagi saya tiap-tiap org ada perangai skema....cuma sikit atau banyak....macam saya sdr pun skema tapi untuk certain2 perkara saja....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

amira_najihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2006
Ahli No: 22568
Posting: 107
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 21:47


tak bp ok agaknya..
tengok keadaan juga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_najihahProfil   Hantar PM kepada amira_najihah   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 25-03-07 00:42


pada kebiasaannya lelaki ang skema ni tak disukai rakan-rakan..kadang-kadang buat orang rasa meluat...lepas itu biasanya mereka ni dilabel pembodek... lelaki skema ni tak adventure..kurang skill..and kerja biasanya tak berapa bagus...jadi skema ni rugi dari banyak aspek..kurang bergaul...so jadi lah lelaki yang sempoi..tak jahat and tak lah tunjuk baik sangat walaupun hati memang baik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 25-03-07 00:42


pada kebiasaannya lelaki ang skema ni tak disukai rakan-rakan..kadang-kadang buat orang rasa meluat...lepas itu biasanya mereka ni dilabel pembodek... lelaki skema ni tak adventure..kurang skill..and kerja biasanya tak berapa bagus...jadi skema ni rugi dari banyak aspek..kurang bergaul...so jadi lah lelaki yang sempoi..tak jahat and tak lah tunjuk baik sangat walaupun hati memang baik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 25-03-07 01:04


salam...

hhmm...apa-apa saja lah. macam-macam pendapat tentang lelaki skema ni.
hhuurrmm....
bagi ana, skema ni ikut keadaan.
kalau tak berapa sesuai, kurang sikit keskemaannya.
:-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 25-03-07 01:40


Pada 24-03-07 17:03 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!

tak ada hal lah nak skema ke tak.. tapi biarlah berpatutan jangan melampau skema sangat..



betul-betul.... :-P :-P :-P :-P :-P


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 25-03-07 01:43


Pada 24-03-07 20:26 , miss_farhana posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-03-07 02:11 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

hihihihi.....ye lah...bila pulang dari library..kelek buku...pakai kasut ki'laq...pakai spek..rambut belah tepi.....hahahhahahaa...memang skema gila...


huhuhu....nerd...saya tak suka lah lelaki skema yang terlalu skema...tapi kadang-kadang skema ni bagus...tol tak?




betul-betul....hahahahaha.... :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 25-03-07 01:57


Pada 24-03-07 19:38 , firdaus_9 posting:

!!! QUOTE !!!

ana lelaki skema juga...sesiapa nak dengan ana jom2 daftar huhu^^


ada bukak kaunter ke??


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-03-07 08:24


Pada 21-03-07 10:11 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

ada jugok laki yang skema ini best...
ni pun satu laki skema..janganlah skema sepanjang masa.....hahahhahaha..


tak skema bagaimana? pakai jeans berlubang kat lutut?

Kelek buku tu salah ke? Menteliti saudara saja begitu agaknya...

Pakai kasut kilat? Rasanya common lah begitu. Tu kemas. Bukan skema. Sapu kiwi kasi kilat. macam palapes.


Rambut belah tepi? fesyen agaknya.


Bagi saya skema ni pad sikap agaknya. Sikap dia yang mengambarkan orang kata skema. Kalau dia jenis perwatakan maca di atas, tapi dia jenis aktif, bergaul rapat dengan ramai jenis manusia. No problemo.


Skema-skema ni biasanya sebab sifat ego cop orang lain skema. Lagi-lagi bila orang tu jenis lemah sikit dalam bab komunikasi atau pergaulan atau jenis Nerd saja. Mungkin seseorang tu rasa dia lebih baik, selamba pemakaiannye, lepas itu ada lah member ni jenis pengemas sikit. Jadi dia kategorikan member dia tu skema.

Apapun wallahua'lammm


-----------------
"Subhanaka lah 'ilma lana illa ma'allamtana innaka antal 'alimul hakim...Ilaahi Anta Maqsudi wa Ridhaka Matlubi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 25-03-07 10:44


setiap amal bermula dengan niat...wallahu'alam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

ulfah_widad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25325
Posting: 301
Dari: Kedah - Perak - Johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-03-07 11:07


Skema kalau dari segi pakaian dia jenis smart, kemas it is ok...dalam buat kerja pun teliti..still ok lagi tapi kalau semua benda, bergurau pun masih nak skema..hah parah...lepas itu tak boleh terima pandangan orang, dia saja betul..nak cara kerja macam dia jugak-jugak..macam yang dia nak...skema betul...masalah lah kalau dapat yang macam tu..

p/s: berdasarkan pengalaman ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ulfah_widadProfil   Hantar PM kepada ulfah_widad   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 25-03-07 13:19


Pada 25-03-07 11:07 , ulfah_widad posting:

!!! QUOTE !!!

Skema kalau dari segi pakaian dia jenis smart, kemas it is ok...dalam buat kerja pun teliti..still ok lagi tapi kalau semua benda, bergurau pun masih nak skema..hah parah...lepas itu tak boleh terima pandangan orang, dia saja betul..nak cara kerja macam dia jugak-jugak..macam yang dia nak...skema betul...masalah lah kalau dapat yang macam tu..

p/s: berdasarkan pengalaman ;-)



kawan saya yang skema pun boleh wak lawak gila-gila.....

p/s: kisah benar..hahhahha


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

rie_boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26704
Posting: 133
Dari: upm bintulu,sarawak

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-03-07 13:38


Biarlah skema tak menyusahkan orang lagi baik..skema membuatkan kita sentiasa berhati-hati nak buat sesuatu kena ikut peraturan..hidup skema!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For rie_boyzProfil   Hantar PM kepada rie_boyz   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 25-03-07 13:45


Pada 25-03-07 13:38 , rie_boyz posting:

!!! QUOTE !!!

Biarlah skema tak menyusahkan orang lagi baik..skema membuatkan kita sentiasa berhati-hati nak buat sesuatu kena ikut peraturan..hidup skema!!!!


that great!!!! teruskan dengan gaya skema....

good luck.... :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-D :-D :-D :-D :-D :-D


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» lelaki skema...ok ke?? hihihihihihi

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.239311 saat. Lajunya....