Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-07-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
We can't change the past, but we can change the future.
-- Anonymous

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Khuza
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43056

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 73
Ahli: 0
Jumlah: 73




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 2 hari yang lalu
samudra: 20 hari yang lalu
hafiz_along_83: 20 hari yang lalu
MuRfiQaH_saHiRa: 23 hari yang lalu
mawardah_ilmi: 27 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: sapa lahir tahun 1984??


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» sapa lahir tahun 1984??

Please Mendaftar To Post


Oleh sapa lahir tahun 1984??

qalbun_nisa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 487
Posting: 63
Dari: ntah

Sabah  


posticon Posting pada: 18-05-03 18:22


bismillahir rahmanir rahim
assalamu alaikum warahmatullahi wabarakatuh

alhamdulillah, hamdan lillahi, wassalatu wassalamu 'ala rasulillahi wa habibillahi.

Sahabat semua, saja nak cari sapa yang lahir sama tahun ngan saya. Hantarla message kat saya ya.Lepas ni leh la kita tukar2 buah fikiran atau citer2 bermanfaat ya. Salam ukhwah fillahi. Sabahan bah..

[ Posting ini telah di edit oleh: qalbun_nisa pada 2003-05-18 18:23 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For qalbun_nisaProfil   Hantar PM kepada qalbun_nisa   Quote dan BalasQuote

wan_pasir
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 37
Posting: 395
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-05-03 19:01


saya lahir tahun tuu 1984,
::makna nya umur kita sama lah yaa?::

salam UKHWAH dari saya..

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For wan_pasirProfil   Hantar PM kepada wan_pasir   Pergi ke wan_pasir's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-05-03 19:07


la rupenya wan_pasir ni sama umur ngn ana..nampak matang..macam tak caya je baru 19thn..
salam ukhwah semua..

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1534
Dari: :: Terengganu/Selangor ::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-05-03 19:14


Assalamualaikum....

ana pun lahir tahun 84 gak....

salam ukhwah buat semua sahabat komuniti ukhwah...especially yg lahir sama tahun ngan ana...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

  


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

qalbun_nisa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 487
Posting: 63
Dari: ntah

Sabah  


posticon Posting pada: 19-05-03 09:54


bismillahir rahmanir rahim
assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..
alhamdulillah, hamdan lillahi, wassalamu 'ala rasulihi wahabibihi..

terima kasih wan_pasir, ainul_nabila dan zam_rizal, nak tanya, korang semo study kat maner ha?

-----------------
Tuhan..
Dosaku menggunung tinggi..
Tapi rahmatMu melangit meluas...
Harga selautan syukurku...
hanya setitis NikmatMu di bumi...
Tuhan selangkah ku dekat padaMu...
seribu langkah Kau dekat padaku...


Bookmark and Share

  


  Member Information For qalbun_nisaProfil   Hantar PM kepada qalbun_nisa   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 12:33


ana dulu study kt matrik..di negeri selangor..kat Kolej Teknologi Timur,Sepang..
insyaAllah ana akan sambung kat kustem...kuala terengganu..kos tenaga dan sumber asli.... nak tanya kat qalbun_nisa plak...belajar kat mana?

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

azygos
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 61
Posting: 56
Dari: RCMP

Perak  


posticon Posting pada: 19-05-03 13:15


assalamualaikum...
sori la menyibuk!!

takpe ke saya buat club 83 punyer..
nak lawan adik┬▓ nie...boleh??

Bookmark and Share

  


  Member Information For azygosProfil   Hantar PM kepada azygos   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 34
Posting: 242
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 16:16


jeng..jeng..jeng...
saya pun lahir thn 1984 gak..kira samalah kita erk..saya dulu matriks kat Kolej MARA Kulim..lepas ni insyaallah..sambung ke UPSI lak..course pend IT..sahabat2 yg lain camna?

Bookmark and Share

  


  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 16:25


KALAU BAIDURI_AIMAN NAK TAHU,kawan2 ana ramai yg dapat upsi...kos mcm baiduri_aiman pun ada..nanti mesti satu kuliah..ingat ye nama dia fathin dari bachok kelantan..pastu yg lain ana tak ingat sapa lagi yg dapat kos tu..sebab ramai yg dapat kos pendidikan mate...selamat berkenalan..

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

Purnama
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 342
Posting: 55
Dari: Kuantan,Pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 19-05-03 21:37


hai...hai...hai...
azee pun lahir tahun 84...sweet 19 tau....
sama-samalah kita hargai tahun terakhir kita di usia belasan tahun...nanti tahun lepan dah jadi budak puluhan pulak.....

-----------------
Andai hidup punca perpisahan,...biarlah kematian menyambungnya semula. tapi...seandainya kematian punca perpisahan...biarlah hidup memberi erti yang nyata...

Bookmark and Share

  


  Member Information For PurnamaProfil   Hantar PM kepada Purnama   Pergi ke Purnama's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1534
Dari: :: Terengganu/Selangor ::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 21:41


Assalamualaikum...

ana baru dapat tawaran ke UiTM....hehehe...qalbun_nisa, besday ana dah dekat...takkan takde hadiah kot....ikikiki

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

  


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

qalbun_nisa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 487
Posting: 63
Dari: ntah

Sabah  


posticon Posting pada: 20-05-03 11:45


bismillahir rahmanir rahim
assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh
alhamdulillah, hamdan lillah, wassalatu wassalamu 'ala rasulillah wahabibillah..

sahabat semo, semoga sentiasa sihat dan gembira di bawah lembayung kasih Ilahi... ainul_nabila, saya tangah study kat uia, amik khusus law shari'ah.. semoga kita beroleh kejayaan dalam pelajaran, amin.. azygos, ceh.. ni nak panggil abang ke ni, biasala... kitorang kan adik2 yang comel.. hihihi...
zam_rizal, tahniah atas keberjayaan anda msuk uitm, semoga sentiasa beroleh kejayaan, amin...bila besday awak? insya Allah.. leh la gak saya dan kengkawan yan glain bagi present... hihihihi, gula2 seposen pon jadila yerk... kan kengkawan.. hehehe.

Tuhan..
Dosaku menggunung tinggi..
Tapi rahmatMu melangit meluas...
Harga selautan syukurku...
hanya setitis NikmatMu di bumi...
Tuhan selangkah Ku dekat padaMu...
seribu langkah Kau dekat padaku...


[ Posting ini telah di edit oleh: qalbun_nisa pada 2003-05-20 11:51 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For qalbun_nisaProfil   Hantar PM kepada qalbun_nisa   Quote dan BalasQuote

qalbun_nisa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 487
Posting: 63
Dari: ntah

Sabah  


posticon Posting pada: 20-05-03 11:46


bismillahir rahmanir rahim
assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh
alhamdulillah, hamdan lillah, wassalatu wassalamu 'ala rasulillah wahabibillah..

sahabat semo, semoga sentiasa sihat dan gembira di bawah lembayung kasih Ilahi... ainul_nabila, saya tangah study kat uia, amik khusus law shari'ah.. semoga kita beroleh kejayaan dalam pelajaran, amin.. azygos, ceh.. ni nak panggil abang ke ni, biasala... kitorang kan adik2 yang comel.. hihihi...
zam_rizal, mabruk atas keberjayaan anda masuk uitm, semoga sentiasa beroleh kejayaan, amin.. bila besday awak? insya Allah.. leh la gak saya dan kengkawan yang lain bagi present... hihihihi, gula2 seposen pon jadila yerk...kan kengkawan.. hehehe.

-----------------
Tuhan..
Dosaku menggunung tinggi..
Tapi rahmatMu melangit meluas...
Harga selautan syukurku...
hanya setitis NikmatMu di bumi...
Tuhan selangkah ku dekat padaMu...
seribu langkah Kau dekat padaku...


Bookmark and Share

  


  Member Information For qalbun_nisaProfil   Hantar PM kepada qalbun_nisa   Quote dan BalasQuote

helmi_joe
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 605
Posting: 2

Johor  


posticon Posting pada: 20-05-03 12:21


Assalamulaikum.... apa khabar semua ??? harap semua sihat selalu ... Alhamdulillah ... semua telah sambung study di ipta ... Saya pun lahir pada thn 1984. harap kita semua dapat berkongsi pengalaman diri masing masing bersama -sama

Hidup tidak selalunya Indah ,
Langit tak selalu cerah ,
suram malam tak berbintang ....,
Itulah Lukisan Alam ....

Bookmark and Share

  


  Member Information For helmi_joeProfil   Hantar PM kepada helmi_joe   Quote dan BalasQuote

helmi_joe
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 605
Posting: 2

Johor  


posticon Posting pada: 20-05-03 12:21


Assalamulaikum.... apa khabar semua ??? harap semua sihat selalu ... Alhamdulillah ... semua telah sambung study di ipta ... Saya pun lahir pada thn 1984. harap kita semua dapat berkongsi pengalaman diri masing masing bersama -sama

Hidup tidak selalunya Indah ,
Langit tak selalu cerah ,
suram malam tak berbintang ....,
Itulah Lukisan Alam ....

-----------------
Tuhan leraikanlah dunia ,
yang mendiami didalam hatiku ,
kerana distu tidak ku mampu ,
mengumpul dua Cinta ,
hanya cintaMu ku harap tumbuh ,
dibajai bangkai , nafsu yang ku bunuh....

Bookmark and Share

  


  Member Information For helmi_joeProfil   Hantar PM kepada helmi_joe   Quote dan BalasQuote

NuRKaSiH007
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 608
Posting: 2
Dari: PeNaNG

iraq  


posticon Posting pada: 20-05-03 12:45


a'kum wbt....
SALAM MAHABBAH BUAT SUME KOMUNITI UKHUWWAH.....
...saye pun lahir tahun 84 gak... ader tak saper kat sini lahir 7 JULAI 1984...

-----------------
...JgNLaH diLeTaKkan HARAPAN pADE manusia KrN MeReKA hAnYaLaH HaMbaNYA...MAHA SUCI ALLAH, sgl puji2an hAnYaLaH PDNYA... CiNtA SeJaTi, HaRaPaN TeRpAtRi, AbAdI BeRsEmiii...
..BISIKAN NURANIKU, ENGKAULAH PILIHANKU... AKAN KUPERTAHANKAN,AMANAH SUCI INI...

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuRKaSiH007Profil   Hantar PM kepada NuRKaSiH007   Quote dan BalasQuote

faina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 607
Posting: 151
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-03 12:47


Assalamualaikum..

haii..kekawan sumer..nampaknye ramai rakan2 seperjuangan kt cni...beslaa..
actually...faina pon tersenarai skali..salam ukhwah fillah buat teman2 sumer....
anyway..faina baru je join site ni...sblm nih ade gak masuk tp tak register jek..so..hamba ni baru blaja kalo salah tolong tunjukkan yek!!

-----------------
Sedarkah kita!
::. kiTa terCari-cAri aPa yg kiTa Mahu .:: Tapi taK berTeMu ::. SedangKan kaDang ia Ada di DepaN MatA .:: cUMA kIta saja Yang taK tAu!! ::.

Bookmark and Share

  


  Member Information For fainaProfil   Hantar PM kepada faina   Quote dan BalasQuote

snow_ball
Warga Rasmi
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 284
Posting: 16
Dari: hokkaida

japan  


posticon Posting pada: 20-05-03 12:55


as'kum....
sy pun lahir thn 84....
mcm tak caye je thn dpn dah nak masuk 20-an....
nak tanye gak ni, sape yg dpt ipta kat pj?....

Bookmark and Share

  


  Member Information For snow_ballProfil   Hantar PM kepada snow_ball   Quote dan BalasQuote

addyn_jb
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 606
Posting: 4
Dari: UMS

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-05-03 13:09


assalammualaikum...
uish ramai jugak yg same batch dgn ana yerk...apapon salam ukhwahfillah....tahniah jugak yg dpt sambg. study...alahamdullilah ana pon dpt twrn tp jauh sgt..kat sabah...UMS...kos multimedia..dulu ana matrix gak kat melaka....

Bookmark and Share

  


  Member Information For addyn_jbProfil   Hantar PM kepada addyn_jb   Quote dan BalasQuote

dira
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 613
Posting: 13
Dari: Kajang,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-05-03 14:22


akumm.
saye pun batch 84 kire 19 tahun lah...tahun depan dah umur 20 tahun.rase dah tua plak!! .
addyn_jb pun matrik kat melaka gak??sama lah,tapi saye cos akaun.insyallah saye akan sambung studi kat UiTM .kengkawan yang berjaya pegi ipta tu tahniah.blaja rerajin jangan sia2kan peluang yg diberi kat kite.

senyum alwayzz macam saye.....v(^-^)v

Bookmark and Share

  


  Member Information For diraProfil   Hantar PM kepada dira   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-05-03 15:18


Assalamualaikum semua......

Ana pun lahir tahun 84 gaks. Memang lah kalau ikut kalendar masihi sekarang nie dah berusia 19 thn, tapi kalau ikut kalender hijrah, rasanya dah 20 thn dah. Alhamdulillah.... bersyukur atas nikmat usia.

Sekarang nie, ana study kat matrix uia kos Human Sciences. Ada sesiapa study kat uia pj tak...??

Akhirul qalam, salam ukhwwah wa mahabbah utk semua terutamanya sahabat sahabiah yg sama tahun kelahirannya ngan ana.



Bookmark and Share

  


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

blank_page
Warga Rasmi
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 386
Posting: 4
Dari: malaysia

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-06-03 11:24


hmm ramai gak yg berumur sama ngan ana..
sekarang masing2 sibuk mengejar impian masing2 di ipta...Allahu ma'akum

Bookmark and Share

  


  Member Information For blank_pageProfil   Hantar PM kepada blank_page   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 03-06-03 11:49


saya pun lahir tahun 1984..hujung tahun, lambat lagi nak genap 19. tapi, ikut tahun hijrah dah genap 19. sekarang saya blaja di mciium. insya allah, april tahun depan masuk main camp.

Bookmark and Share

  


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

nonie_hanie
Warga Rasmi
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 925
Posting: 2
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-06-03 11:54


Assalamualaikum sume...
saya ahli baru,baru kejap tadi daftar.saya pun lahir tahun 1984 gak,tapi birthday dah lepas dah..sedih kan?skang tgh belajar kat uia pj..kepada ahli2 lame,harap dapat bagi panduan dan nasihat2 kat saya..
Wassalam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nonie_hanieProfil   Hantar PM kepada nonie_hanie   Quote dan BalasQuote

i_shahdamaii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 931
Posting: 243
Dari: iium,gombak

egypt  


posticon Posting pada: 03-06-03 13:17


Assalamualaikum...

Ana pun lahir tahun 1984 gak..pastu ana punyer birthday 14/8 ni..kalo nak bagi hadiah pun ana lagi suka..tapi rasanyer tak yah la kot,membazir jer.Ana member baru jer..sekarang ni tengah study kat matric uia,engineering..kalo ader sesape yang sudi tu hantar la mail kat ana..leh la kenal2 and share our knowledge if possible..ok!!

"Semoga kiter semua dirahmati Allah..."

Wassalam.

Bookmark and Share

  


  Member Information For i_shahdamaiiProfil   Hantar PM kepada i_shahdamaii   Quote dan BalasQuote

soutul_jihad
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 966
Posting: 36
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-06-03 03:07


a'kum...ana lahir tahun 1984 gak...erm...ramai gak bebudak sebaya dgn ana...ape2 pun...smoga kita berjaya di alam U!

Bookmark and Share

  


  Member Information For soutul_jihadProfil   Hantar PM kepada soutul_jihad   Quote dan BalasQuote

nabilah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 996
Posting: 383
Dari: .:Bumi Allah:.

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-06-03 13:12


Assalamualaikum...
Saya pun lahir thn 84 jugak!!
Ramainye yg lahir taun 84 ye..
wassalam....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nabilahProfil   Hantar PM kepada nabilah   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 399
Posting: 57
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-06-03 13:21


a'kum,
ramai jugak samer umur ngan sayer kat sini ye?paper pon,salam ukhuwwah buat antum wa antunna.sayer student kat utmkl kos dip sains komp (multimedia)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Quote dan BalasQuote

nonie_hanie
Warga Rasmi
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 925
Posting: 2
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-06-03 16:07


Assalamualaikum sume...
harap2 sume sihat.em...sweet darling,awak studet utmkl yer?tahun berapa?saya pun ada kawan kat sana,course sains comp(multimedia jgk...).dia baru masuk balik,tahun dua..sorang fairuz dan sorang lagi hafiz!!
ape2pun,salam perkenalan...
wassalam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nonie_hanieProfil   Hantar PM kepada nonie_hanie   Quote dan BalasQuote

eisya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 948
Posting: 24
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-06-03 16:47


assalamualaikum...eisya pun lahir tahun 1984...

-----------------
beburung berzikir di sangkar raudhah, menyambut azan di tabir senja, insan berkasih kerana Allah, bertemu berpisah kerana cintaNya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For eisyaProfil   Hantar PM kepada eisya   Quote dan BalasQuote

sahabat_ingatan
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 808
Posting: 397
Dari: Melaka

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-06-03 10:55


akum..ana lahir thn 1984 jugak..bulan 8 cukup la 19..ramai sangat budak uia..tapi ana bukan..ana dapat ari tu..tapi tolak..skang ni ana kat perak..coz engineering..wassalam..salam ukhwah

Bookmark and Share

  


  Member Information For sahabat_ingatanProfil   Hantar PM kepada sahabat_ingatan   Pergi ke sahabat_ingatan's Website   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 399
Posting: 57
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-06-03 11:33


a'kum,
nonie_hanie,anti ader kawan kat sini ye?ana pon masuk tahun 2 jugak.fairuz ngan hafiz?fairuz tue kalo ana tak silap la,kenal tp kelas lain.hafiz?ader sorang namer hafiz jugak dlm kelas ana.tp..tak tahu kalo kat kelas satu lg pon ader.kalo hafiz kelas ana,dier pon tgh guner komputer depan ana kat cc nie jugak.

Bookmark and Share

  


  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Quote dan BalasQuote

sepi_indah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 943
Posting: 45
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 12:53


assalamualaikum...
saje je nak join.. sebab... kitepun lahir tahun 1984 jugak....

-----------------
Sepi itu indah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sepi_indahProfil   Hantar PM kepada sepi_indah   Quote dan BalasQuote

xknight9x
Warga Rasmi
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 981
Posting: 13
Dari: paka

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-06-03 12:46


hmmm
akum
hambe pun lahir tahun tu jugak,tahun 1984 eh.ramai sangat la pulak yang lahir tahun ni.ingatkan ana sorang jer... cheyyy.
ok la harap antum sumer boleh la berkenalan dgn ana ye
arju an takhbirunani pasal antum sumer jugak yer

Bookmark and Share

  


  Member Information For xknight9xProfil   Hantar PM kepada xknight9x   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 30-06-03 08:55


ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHIWABARAKATUH
SEMOGA SEMUA KENGKAWAN SIHAT SEJAHTERA K
SAYA GAK LAHIR TAHUN 1984
SAYA ASAL PENANG SEBENARNYA TAPI SKANG NI TENGAH BELAJAR KAT JOHOR
SAYA TENGOK SEMUANYA DAH BERJAYA MASUK U
TAK LAMA LAGI LEBIH KURANG 4 TAHUN ,PASTI IMPIAN KORANG SEMUA AKAN TERCAPAI KAN
ALANG-ALANG DAH MASUK U,MARILAH SAMA-SAMA KITA SKOR 4 FLET K.
SEPI_INDAH!PENANG KAT MANA?

Bookmark and Share

  


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 09:11


assalamualaikum semua..
saye pon sweet 19 gak.lahir bulan oktober 1984.
alhamdulillah sekarang sedang melanjutkan pelajaran di auckland new zealand.seronok dapat berjumpa dgn ahli2 komuniti ukhuwah.harap dapat ramai kenalan dari sini..diz my [email protected]
assalamualaikum

-----------------
~www.salwasaleh.blogspot.com/www.tazkirahonline.blogspot.com~

Bookmark and Share

  


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

qasrynna_qistna
Warga Rasmi
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1963
Posting: 18
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-07-03 12:33


assalamualaikum w.b.t

qistina boleh dikatakan ahli barulah jugak...so,kalau ade saya tersalah cakap maaflah yerk...

qistina pun lahir tahun 1984 gak..saje join korang.

nonie_hanie,qistina rase lah kan,fairuz shah ngan fazrul hafiz kan kawan anti tu..diaorang tu kelas qistina..kawan lame ke??

-salam ukhwah buat semua-

Bookmark and Share

  


  Member Information For qasrynna_qistnaProfil   Hantar PM kepada qasrynna_qistna   Pergi ke qasrynna_qistna's Website   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-07-03 20:12


miyuki minat dengan kartun jepun ke
ana pun sama
dragonball
suke sangat!

Bookmark and Share

  


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 03-11-03 01:16


Assalamualaikum....ramai gak yee lahir 1984..saya pun lahir tahun 1984 gak 1st June...ade sape┬▓ lagi yang lahir dalam bulan jun?....kalau ada apa┬▓ soalan silakan ...saya skrg study Di Kolej Universiti Islam Malaysia dalam Pengajian Quran dan Sunnah...1st degree..Alhamdulillah

[ Posting ini telah di edit oleh: Riyadhfannil pada 2003-11-03 01:20 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

indah_hati84
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 76
Posting: 136
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-11-03 03:03


hai...ana pun lahir thn yg same ngan antum semua...ana 18 ogos...

okla..salam ukhwah semua..bye

Bookmark and Share

  


  Member Information For indah_hati84Profil   Hantar PM kepada indah_hati84   Pergi ke indah_hati84's Website   Quote dan BalasQuote

ulfaz
Warga Rasmi
Menyertai: 23.10.2003
Ahli No: 4615
Posting: 6
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 03-11-03 10:25


saya pun lahir tahun 1984. bolehle nak berkenalan ngan kengkawan semua. saya skrg study kat UMS course medic. first year. dulu matrix penang.



iNgaT! nIaT bElaJar haNyA kEranA AllaH

Bookmark and Share

  


  Member Information For ulfazProfil   Hantar PM kepada ulfaz   Quote dan BalasQuote

cahaya_84
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 222
Posting: 45
Dari: sg besar

Selangor  


posticon Posting pada: 03-11-03 11:32


assalamualaikum
salam ukhwahfillah...ramainye lahir thn '84.
sayer pun thn tu jugak.
riyadh..sayer akhir2 june.member sayer sama birthday ngan awak.

-----------------
hidup berkasih sayang, sepanjang hayat akan dikenang...

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahaya_84Profil   Hantar PM kepada cahaya_84   Quote dan BalasQuote

AiFi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2003
Ahli No: 4854
Posting: 96
Dari: BuMi ALLAH

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-11-03 01:34


ASSALAMUALAIKUM!

apa khabar? wah..bagus..bagus..ramai gak yg sama batch yer?! ana pun lahir thn 84..Riyadhfannil,ana pun lahir bln jun..7 haribulan..

eh.eh..dira dan addyn_jb pun matrik melaka jugak ke?ana pun samela..dulu amik kos sc hayat tp sekarang amik IT(multimedia) kat u..sj jer beralih bidang

salam ukhwah utk semua..

selamat menyambut hari raya!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For AiFiProfil   Hantar PM kepada AiFi   Quote dan BalasQuote

hamtaroo
Warga Rasmi
Menyertai: 21.11.2003
Ahli No: 5318
Posting: 13
Dari: negeri segala buah2an

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-11-03 12:12


saya pon 1984..
wau ramai gak seangkatan lahir di thn itu ek

Bookmark and Share

  


  Member Information For hamtarooProfil   Hantar PM kepada hamtaroo   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.157321 saat. Lajunya....