Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Usah merungut bila gelap; pasang lampu teranglah ia
-- Peribahasa Jawa

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 15 hari yang lalu
wyd1014: 23 hari yang lalu
haykal77: 31 hari yang lalu
Kakngah: 31 hari yang lalu
lidah-penghunus: 33 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: MMP..Kenapa kami di anak tirikan...


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» MMP..Kenapa kami di anak tirikan...

Please Mendaftar To Post


Oleh MMP..Kenapa kami di anak tirikan...

syuhada_islamic
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20310
Posting: 93
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-07 10:31


maahad muhammadp perempun kota bharu....

timbul persolan salah kah kalau pelajar terbaik malaysia diumumkan? adkah hanya kerana palajar sekolah YAYASAN ISLAM KELANTAN kami terus dianak tirikan..???

kalau antum lihat sekolah kami...memeng biasa saja nampak dr luaran..banggunan pun dah lama..tapi mungkin kerana ada keberkatan di bumi Maahad ni...

ana rasa sungguh beruntung ALLAH takdirkan ana menuntut ilmu di Maahad ni... 'Alaa kulli haal..syukur kami panjatkan atas kejayaan cemerlang yang kami perolehi....

wallahu 'aalaam....


-----------------
cintailah ILAHI...cinta hakiki dan abadi ...ku dambakan redha dan kasih hakiki dr NYA...


Bookmark and Share

    


  Member Information For syuhada_islamicProfil   Hantar PM kepada syuhada_islamic   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-03-07 10:46


MMP saja ke...MML pun sama juga...pendek kata...sek agama rakyat especially at kelantan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

syuhada_islamic
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20310
Posting: 93
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-07 10:51


izzul_islam student MML ke..
nampaknya memang tahun ni mml kalah teruk lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syuhada_islamicProfil   Hantar PM kepada syuhada_islamic   Quote dan BalasQuote

samudra
WARGA SETIA
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20847
Posting: 721
Dari: Tanah Melayu

stkitts_nevis   avatar


posticon Posting pada: 15-03-07 11:28


tak apa lah dianaktirikan didunia..asalkan jadi anak emas tuhan kelak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For samudraProfil   Hantar PM kepada samudra   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-03-07 12:48


Pada 15-03-07 11:28 , samudra posting:

!!! QUOTE !!!

tak apa lah dianaktirikan didunia..asalkan jadi anak emas tuhan kelak..


Salam. Betul cakap samudra tu. Saya orang kelantan. Membesar dan belajar di sini. Walaupun tak sekolah di sekolah agama tapi saya dapat lihat kelainan rakan-rakan yang bersekolah di sekolah agama ni. Mereka bukan hanya belajar ilmu agama saja tapi dilengkapi dengan ilmu duniawi (fardhu kifayah) jugak. Boleh dikatakan mereka ditarbiyyah dengan baik. Tak apa syuhada_islamic & izzul_islam, ramai sebenarnya yang mengetahui dan menghargai permata-permata yang digilap oleh YIK.


-----------------
"Jangan gugur sebelum syahid!"
[ Telah diedit oleh: SHAMR pada 15-03-07 12:53 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

kulidakwah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.01.2007
Ahli No: 28113
Posting: 109
Dari: raub

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-03-07 14:38


Pada 15-03-07 10:51 , syuhada_islamic posting:

!!! QUOTE !!!

izzul_islam student MML ke..
nampaknya memang tahun ni mml kalah teruk lah...


ni nak perli ke???


-----------------
-aku berfahaman salaf,bermanhaj sunnah-


Bookmark and Share

    


  Member Information For kulidakwahProfil   Hantar PM kepada kulidakwah   Quote dan BalasQuote

sss_89
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.12.2006
Ahli No: 27711
Posting: 82
Dari: mana-mana saja

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-07 15:15


mmp...mml...kan sama-sama...sekolah yik....so...teruskanlah...perjuangan kita sama-sama ye....tegakkan agama...islam!!! Inilah tugas kita sebagai pelajar agama....kalau bukan kita siapa lagi..kan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sss_89Profil   Hantar PM kepada sss_89   Quote dan BalasQuote

syuhada_islamic
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20310
Posting: 93
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-07 15:57


Pada 15-03-07 14:38 , kulidakwah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-03-07 10:51 , syuhada_islamic posting:

!!! QUOTE !!!

izzul_islam student MML ke..
nampaknya memang tahun ni mml kalah teruk lah...


ni nak perli ke???



bukan nak perli..maaf lah...
cuma itu perkara biasa..memang kami saling bersaing setiap tahun..minta maaaaf banyak-banyak...


-----------------
cintailah ILAHI...cinta hakiki dan abadi ...ku dambakan redha dan kasih hakiki dr NYA...


Bookmark and Share

    


  Member Information For syuhada_islamicProfil   Hantar PM kepada syuhada_islamic   Quote dan BalasQuote

syuhada_islamic
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20310
Posting: 93
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-07 15:59


Pada 15-03-07 12:48 , SHAMR posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-03-07 11:28 , samudra posting:

!!! QUOTE !!!

tak apa lah dianaktirikan didunia..asalkan jadi anak emas tuhan kelak..


Salam. Betul cakap samudra tu. Saya orang kelantan. Membesar dan belajar di sini. Walaupun tak sekolah di sekolah agama tapi saya dapat lihat kelainan rakan-rakan yang bersekolah di sekolah agama ni. Mereka bukan hanya belajar ilmu agama saja tapi dilengkapi dengan ilmu duniawi (fardhu kifayah) jugak. Boleh dikatakan mereka ditarbiyyah dengan baik. Tak apa syuhada_islamic & izzul_islam, ramai sebenarnya yang mengetahui dan menghargai permata-permata yang digilap oleh YIK.



terima kasih...
cuma kami rasa sedikit terkilan...
tapi kami yakin ALLAH MAHA ADIL...


-----------------
cintailah ILAHI...cinta hakiki dan abadi ...ku dambakan redha dan kasih hakiki dr NYA...


Bookmark and Share

    


  Member Information For syuhada_islamicProfil   Hantar PM kepada syuhada_islamic   Quote dan BalasQuote

syuhada_islamic
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20310
Posting: 93
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-07 16:01


Pada 15-03-07 15:15 , sss_89 posting:

!!! QUOTE !!!

mmp...mml...kan sama-sama...sekolah yik....so...teruskanlah...perjuangan kita sama-sama ye....tegakkan agama...islam!!! Inilah tugas kita sebagai pelajar agama....kalau bukan kita siapa lagi..kan.


betul tu..ana setuju...
teruskan berjung dan berkorban demi ISLAM....!!!!
TAKBIR!!!


-----------------
cintailah ILAHI...cinta hakiki dan abadi ...ku dambakan redha dan kasih hakiki dr NYA...


Bookmark and Share

    


  Member Information For syuhada_islamicProfil   Hantar PM kepada syuhada_islamic   Quote dan BalasQuote

filhidayah
Warga Rasmi
Menyertai: 02.03.2007
Ahli No: 28981
Posting: 5
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-03-07 16:12


Assalamualaikum...
Alhamdulillah syukur pada Allah kerana rahmatNya dan kasih sayangNya pada kita di bumi MMP (seluruh sekolah YIK juga) dibuktikan, kita juga mampu walaupun kita banyak kekurangan dan tak dimewahkan.. di bumi MMP kita ditarbiyyah dengan kesusahan, agar lebih kuat hati kita hadapi cabaran..
Sejak saya tamatkan pengajian di sana, banyak guru berpengalaman ditukar keluar, banyak tenaga pengajar yang ke kementerian untuk peluang pengajaran yang lebih baik.. tapi alhamdulillah, Allah masih & akan sentiasa org yang berusaha di jalanNya..

Syabas adik2ku!
tapi perjalanan di luar masih jauh, bayk mehnah luar yang mungkin kita tak sedar pun, kerana kita sentiasa dalam bi'ah solehah. Bawalah ilmu yang dah digali selama 6 tahun ni, ke mana saja, amalkanlah.. istiqamahlah dalam jalan Allah ini, pelajaran, ijazah, hanya perkara sementara. Mohonlah kekuatan dari Allah..

Sabda Rasulullah s.a.w :
"manusia akan tua dan beruban. Namun bersamanya ada 2 hal yang tetap muda - ANGAN2 dan CINTA DUNIA" au kama qaal.

UKHWAH FILLAH!

Bookmark and Share

    


  Member Information For filhidayahProfil   Hantar PM kepada filhidayah   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-03-07 16:13


Pada 15-03-07 15:57 , syuhada_islamic posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-03-07 14:38 , kulidakwah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-03-07 10:51 , syuhada_islamic posting:

!!! QUOTE !!!

izzul_islam student MML ke..
nampaknya memang tahun ni mml kalah teruk lah...


ni nak perli ke???



bukan nak perli..maaf lah...
cuma itu perkara biasa..memang kami saling bersaing setiap tahun..minta maaaaf banyak-banyak...



biasalah memang perang dr segi akademik antara MML dan MMP...competitive sikit....


apapun tahniah kat MMP kerana buat rekod...harap-harap tahun depan ada yang muslimeen pula dapat tinggi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

najah85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26692
Posting: 338
Dari: kuantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-03-07 18:53


dari dulu sampai sekarang memang kita dianak tirikan..walauapapun saya bangga sangat dengan pencapain yang setiap tahun ada peningkatan ..saya pun bekas pelajar MMP spm 03..time tu paling tinggi 11A1..memang terbukti kita lebih hebat dari pelajar sekolah biasa..andaiAn mneyatakan kita pelajar bawah yik ni kolot jauh sekali..tahniah semua...bangga menjadi warga MMP..huhuu..rindu nya kat MMP..

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah85Profil   Hantar PM kepada najah85   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 15-03-07 19:12


SPM 2003, sekolah ana menang anugerah sekolah cemerlang untuk kategori SAN, dan antara sekolah terbaik (jika tidak yang terbaik) di Kelantan.

Tahun berikutnya, tiada lagi anugerah untuk sekolah cemerlang, hanya untuk calon cemerlang.

SPM 2005, pemenang anugerah calon cemerlang dijadikan raja, dijadikan aspirasi dan pakar motivasi.

Tahun berikutnya, selepas rekod itu dihancurkan, tiada pemenang.

Pelik betul bila Kementerian Pendidikan tidak pandai mengira antara 14 1A dan 17 1A.
Biasanya manusia membuat silap dalam kira-kira mudah begini kerana cuai ataupun bodoh.
Tapi, takkanlah ketumbukan manusia di LPM dan KPM cuai, kerana sudah tentu angka tersebut sudah disemak berkali-kali.

Mungkin kerana sebab kedua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 15-03-07 21:06


" Kerajaan kelantan zalim kerana tak nak terima bantuan dari kementerian perlajaran"-----> Noh Omaq

"Tahun ni kita tidak umumkan senarai pelajar terbaik sehinggalah pelajar dari sekolah bantuan kerajaan mendapat keputusan yang paling cemerlang"----->pak menteri

"Saya berasa tertipu dengan akhbar yang nyatakan kononnya saya dapat 19a1....haru punya surat khabar"----->nadia amirah

"Akhbar diminta tidak membuat spekulasi"----Pengarah Lembaga Peperiksaan

"Haa tu lah,orang-orang besaq yang suka cakap besaq sangat,sekali tuhan tunjuk buat malu saja..."----->hamba allah

"dengan berkat kepimpinan tok guru,MMP dan YIK akan terus menjana pelajar cemerlang tanpa bantuan kerajaan pusat"-----Siti Fatimah


p/s:sekadar gurauan

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

Abu_Ruqayyah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.03.2006
Ahli No: 23449
Posting: 590
Dari: Manchester

Selangor  


posticon Posting pada: 15-03-07 21:19


SAR kelantan sahaja ke yang di'anaktirikan'?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Abu_RuqayyahProfil   Hantar PM kepada Abu_Ruqayyah   Pergi ke Abu_Ruqayyah's Website   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 15-03-07 21:22


tak juga cos di kedah best student yang disebut dalam radio kedah.FM adalah pelajar dari maktab Mahmud,Aiman apa entah nama budak tu...tapi dia dapat 14a lah.....tapi dalam senarai penerima anugerah dari JPN tak pulak tersenarai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

rabiatunhannan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.08.2004
Ahli No: 10782
Posting: 30

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-03-07 12:42


salam..

MMP ke.. MML ke... kita sama-sama bersaing secara sihat, sekarang dah ada AMAL, kita sama-sama pula berpadu tenaga untuk teruskan kegemilangan. MML pun pernah ada best student 11A1 masa tahun ana (spm2001, time tu tak ada sijil terbuka lagi) . contohnya Mohd. Azfan pun masuk paper juga dah.SPM 2006 kali ni best student bagi kat MMP lah pulak..hehe. MML ada lagi STAM dah dapat 100%. ketentuan Allah memang adil dah.

yang penting kita istiqomah dengan biah solehah yang wujud di maahad, dan kita bawa keluar perkara2 mahmudah tu ke dunia luar maahad yang dah berbeza dengan persekitaran kita dulu..buat adik2,kehidupan kat ipt tak sama dengan khdpn kat maahad dulu. tu yang terasa nak balik ke sekolah semula. lagi best kalau lepas ni boleh berbakti kat maahad.

Bookmark and Share

    


  Member Information For rabiatunhannanProfil   Hantar PM kepada rabiatunhannan   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 16-03-07 13:23


!!! QUOTE !!!

MMP..Kenapa kami di anak tirikan...


jawapannya....itu adalah perkara biasa di malaysia sekarang ini...kan MMP, MML antara SAR (sekolah agama rakyat) di kelantan....dan sememmangnnya kerajaan benci SAR....kalau tak takkan mereka hapuskan bantuan kepada SAR.

mahathir start dulu dalam menyebarkan fitnah, menyebarkan dakyah bahawa SAR adalah sekolah terrorist....mahathir start dulu ajak rakyat benci SAR....tak tahulah kot2 bekas PM yang lain turut benci SAR....dengan lain perkataan...umno memang tak berapa sukakan agama....majlis ilmu kat surau2 dan masjid2 mereka nak sekat....ahlijawatankuasa masjid mereka nak control.

wallahua'lam
[ Telah diedit oleh: naruto-san pada 16-03-07 13:27 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 16-03-07 15:39


Pada 16-03-07 12:42 , rabiatunhannan posting:

!!! QUOTE !!!

salam..

MMP ke.. MML ke... kita sama-sama bersaing secara sihat, sekarang dah ada AMAL, kita sama-sama pula berpadu tenaga untuk teruskan kegemilangan. MML pun pernah ada best student 11A1 masa tahun ana (spm2001, time tu tak ada sijil terbuka lagi) . contohnya Mohd. Azfan pun masuk paper juga dah.SPM 2006 kali ni best student bagi kat MMP lah pulak..hehe. MML ada lagi STAM dah dapat 100%. ketentuan Allah memang adil dah.

yang penting kita istiqomah dengan biah solehah yang wujud di maahad, dan kita bawa keluar perkara2 mahmudah tu ke dunia luar maahad yang dah berbeza dengan persekitaran kita dulu..buat adik2,kehidupan kat ipt tak sama dengan khdpn kat maahad dulu. tu yang terasa nak balik ke sekolah semula. lagi best kalau lepas ni boleh berbakti kat maahad.


SPM 2000 dah mula sijil terbuka lah...ana spm tahun itu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

anaksolehah07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.03.2006
Ahli No: 23171
Posting: 85
Dari: bumi Allah..

uk  


posticon Posting pada: 16-03-07 16:21


dalam class bila lecturer tanya seorang-seorang sekolah mana dulu..sometimes feel inferior...bukan tak bangga dengan sek sdr..tapi feel sad when ppl tak tau what is MMP..why?? bila doc tanya..seorang-seorang akan jwab..mrsm jasin, mrsm beseri, sek alam shah, sek sains bla bla, but bila time sek maahad muhammadi p.. mula lah lecturer blur..sebut pun salah.. but now rasanya satu masia dah kenal MMP...syabas MMP!

p/s: hanya yang pernah mengalami saja tau macam mana rasanya dianaktirikan under sek kerajaan negeri or SAR. macam mana cikgu2 pakar ditarik oleh kementerian peljrn..budget disekat.. tapi kejayaan slpas segala kepayahan tu lagi manis..beleive me.

Bookmark and Share

    


  Member Information For anaksolehah07Profil   Hantar PM kepada anaksolehah07   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-03-07 18:35


bagus apa mahad muhammadi.Kenapa rasa inferiority complex pula?sekurangnya student dari sana tahu apa yang orang tak tahu.dan menjadi tanggungjawab untuk membuatkan orang tahu dan fahami juga.

eh eh..siapa yang nak sekat siapa pula tu.cakap saja lah dengki dengan pencapaian negara dibawah pemerintahan selama 22 tahun oleh Tun Dr Mahathir...

sekali terjumpa satu fakta ni time Terengganu dibawah Pas dulu..ist ist......
/


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-03-07 23:53


PELIK TAPI BENAR!!

inilah yang telah berlaku.
laporan media yang tidak tepat terhadap keputusan sebenar calon cemerlang SPM baru-baru ini.
kesilapan antara 14A1 dan 19A1.

ada agenda di sebalik semua ini?
keputusan bocor lima hari lebih awal (tidak pernah terjadi sebelum ini,dan laporannya SILAP!)

setelah apa yang telah berlaku..
ketelusan dan kebenaran media melaporkan berita diragui.
adakah media menjadi boneka hidup dan dimanupilasikan pihak-pihak tertentu?
adakan ini salah satu daripada agenda politik?

kebenaran terserlah..
lebih ramai yang tahu dan kenal MMP.
kualiti yang digilap.

Bookmark and Share

    


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-03-07 08:06


adakah ini propaganda untuk tutup 17A1 itu? sedangkan tahun ini yang terbaik dari sekolah kerajaan hanya 14A1?

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-03-07 08:24


Pada 16-03-07 18:35 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!



eh eh..siapa yang nak sekat siapa pula tu.cakap saja lah dengki dengan pencapaian negara dibawah pemerintahan selama 22 tahun oleh Tun Dr Mahathir...




ish...ish.... ada org dengki ke... mana dia? bagitahu lah.... tapi saya setuju dan percya surat kabar di Malaysia tidak mempunyai kebesan yang sepatutnya yang ada pada surat kabar....selalu dipergunakan oleh org yang berkepentingan terutamanya org politik...maaf lah...kalau salah..ye...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-03-07 09:53


Ratapan Anak Tiri....konsep yang sama...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.136793 saat. Lajunya....