Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Makin lama kita fikirkan sesuatu, makin malas kita nak buat sesuatu

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 20 jam, 26 minit yang lalu
wyd1014: 9 hari yang lalu
haykal77: 17 hari yang lalu
Kakngah: 17 hari yang lalu
lidah-penghunus: 18 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: sapa kat sni ada lebih dr 4 beradik??


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» sapa kat sni ada lebih dr 4 beradik??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh sapa kat sni ada lebih dr 4 beradik??

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-03-07 04:51


ada org pernah cakap adik beradik ramai ni best,ye ke???
ana ada 5 beradik saja..
sapa kat sni ada lebih dr 4 beradik??

:-o :-o :-o

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

nurfieza
WARGA SETIA
Menyertai: 19.01.2006
Ahli No: 22039
Posting: 416
Dari: utara...

Selangor  


posticon Posting pada: 12-03-07 10:15


salam

ana ada 6 beradik..
best ke??
macam biasa saja..
tapi lebih meriah, tmbh2 bila ada event kekeluargaan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfiezaProfil   Hantar PM kepada nurfieza   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-03-07 10:53


ada 8 adik beradik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-03-07 11:30


salam~
saya ada 9..dan saya anak sulung..
wassalam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 12-03-07 11:35


lime saja, biasa saja.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-03-07 13:30


saya ada 6 org.
seronok sangat kalau balik rumah semua adik beradik ada.
tapi kalau tak ada, rumah tu sunyi saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

FIENDA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2006
Ahli No: 27433
Posting: 224
Dari: NS

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-03-07 13:46


kita ada 9orang adik-beradik.
kita anak yang ke-5
sunyi boleh xckup korem...

Bookmark and Share

    


  Member Information For FIENDAProfil   Hantar PM kepada FIENDA   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-03-07 13:50


:-D Saya ada 2 orang adik beradik sahaja...tapi hidup saya tetap ceria dan gembira disamping keluarga yang tersayang......


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-03-07 14:55


saya ada 12 org adik beradik...sapa yang boleh lawan???cepat...cepat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

gingie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13215
Posting: 309

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-03-07 15:10


saya enam adik beradik sahaja...... lima perempuan dan seorang sahaja lelaki......... ^^,

Bookmark and Share

    


  Member Information For gingieProfil   Hantar PM kepada gingie   Quote dan BalasQuote

tengku_anis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.11.2005
Ahli No: 20231
Posting: 204
Dari: ..:Bumi BaitulMaqdis :..

india   avatar


posticon Posting pada: 12-03-07 15:16


5 beradik..
2 perempuan, 3 lelaki..
kalau boleh nak ramai lagi.. lebih meriah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tengku_anisProfil   Hantar PM kepada tengku_anis   Pergi ke tengku_anis's Website   Quote dan BalasQuote

imtiyaz_lail86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2006
Ahli No: 25728
Posting: 229
Dari: JeRaNTuT~NiLai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-03-07 18:29


ASSALAMUALAIKUM...
ana ada 7 org adik beradik...
5 mslmn,2 mslmt...
ALHAMDULILLAH, syukur padaNYA...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For imtiyaz_lail86Profil   Hantar PM kepada imtiyaz_lail86   Quote dan BalasQuote

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 12:53


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 12:57


saya ada 6 beradik.....3 lelaki.....3 perempuan.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 12:59


saya ada 6 beradik.....3 lelaki.....3 perempuan.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

mayagift
Warga Rasmi
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29139
Posting: 4
Dari: selangor

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 14:00


saya ada 7 adik beradik
3 lelaki 4 perempuan..
saya anak ke2..:-)

husband saya ada 13 adik beradik...:-D


-----------------
http://mayagift.blogspot.com
[ Telah diedit oleh: mayagift pada 13-03-07 14:01 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mayagiftProfil   Hantar PM kepada mayagift   Pergi ke mayagift's Website   Quote dan BalasQuote

aishgurlz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2007
Ahli No: 28659
Posting: 99
Dari: skudai

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 14:15


saya ada 5 beradik
3 lelaki
2 perempuan
saya anak ke 2

Bookmark and Share

    


  Member Information For aishgurlzProfil   Hantar PM kepada aishgurlz   Quote dan BalasQuote

shafiyah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.11.2006
Ahli No: 27190
Posting: 29
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 14:22


saya pula ada 10 org adik beradik..hehe. saya anak tengah..ke 5...
4 perempuan and 6 lelaki


-----------------
i'm looking 4 a miracle..
[ Telah diedit oleh: shafiyah pada 13-03-07 14:23 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiyahProfil   Hantar PM kepada shafiyah   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-03-07 14:29


saya ada 7 adek beradik,2 laki,5 perempuan..saya anak ke enam

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-03-07 14:43


saya ada 5org adik beradik
3 lelaki
2 perempuan
saya yang sulung(^_^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

musafir_alan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.03.2005
Ahli No: 15302
Posting: 67
Dari: Quantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 18:19


saya ada 8 adik-beradik.
saya anak yang sulung & pertama.
6 lelaki dan 2 perempuan.

(^_^) Kenapa nak tau?????????

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafir_alanProfil   Hantar PM kepada musafir_alan   Pergi ke musafir_alan's Website   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 18:23


SAYA ADA 3 KALI EMPAT.

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 20:38


salam...
saya ada 5adik beradik..anak ke-3.kirenyer yang tengah ini...jadi pendamai jika berlaku konfrantasi antara adik-beradik...he..he..he..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

yusof88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28247
Posting: 249
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 20:45


saya ada 6 org adik beradik.........
saya yang bongsu.......
saya ada 5 orang kakak......
abang tak ada.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For yusof88Profil   Hantar PM kepada yusof88   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-03-07 21:03


saya ada 6 beradik
saya yang ke3

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

azrina_zainal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 27023
Posting: 189
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 22:17


anak ke-4 dr 5

Bookmark and Share

    


  Member Information For azrina_zainalProfil   Hantar PM kepada azrina_zainal   Quote dan BalasQuote

nawzah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27687
Posting: 219
Dari: BUMI ALLAH S.W.T.

jordan  


posticon Posting pada: 14-03-07 00:04


ana pulak anak first dari 6 orang adik beradik...jadi bos..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawzahProfil   Hantar PM kepada nawzah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 00:29


salam...

ana anak yang ke 2 dari 5 orang adik-beradik.
:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

HAFieZAH
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29019
Posting: 146

blank   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 00:39


Salam...

Ana anak ke-2 daripada 6 orang adik-beradik.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HAFieZAHProfil   Hantar PM kepada HAFieZAH   Quote dan BalasQuote

putericahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.12.2006
Ahli No: 27888
Posting: 89
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 14-03-07 01:32


ana ada sepuluh adik-beradik...6 perempuan 4 lelaki...ana anak ke -7..best ramai-ramai ni..meriah rumah Kalau berkumpul...nak2 dah ada anak buah yang ramai..Kalau depa balik...riuh rumah...penat mengemas tapi sangatttt seronok...:)..tak sunyi

Bookmark and Share

    


  Member Information For putericahayaProfil   Hantar PM kepada putericahaya   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 10:12


ada 9 beradik. 7 lelaki 2 perempuan. anak ke2. bongsu perempuan. selalu kena sakat hehehe!

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

nuhasolehah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25365
Posting: 57
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 14-03-07 11:34


assalamualaikum...

nuha ada 12 orang adik beradik.. 5 lelaki 7 perempuan..alhamdulillah..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuhasolehahProfil   Hantar PM kepada nuhasolehah   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-03-07 11:43


Assalamualaikum..

Ana ada 7 beradik...6 puteri dan 1 putera, yang bongsu putera..manja sakan dengan kakak-kakak dia:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 12:02


Ana ada 8 orang lelaki dan 3 orang perempuan adik beradik


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 13:58


ada kawan ana pernah kena tanya dengan ustaz di sekolah dulu...dia ada adik kat sekolah tu nama abdullah...

ustaz:apa kaitan kamu dengan abdullah?
kawan:adik beradik
ustaz:sapa adik sapa beradik?
kawan:????

hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 14:01


saya ada 5 org adik beradik...smuanya perempuan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

saifuddin_92
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25600
Posting: 271
Dari: batu pahat

turkey  


posticon Posting pada: 14-03-07 14:06


7

Bookmark and Share

    


  Member Information For saifuddin_92Profil   Hantar PM kepada saifuddin_92   Pergi ke saifuddin_92's Website   Quote dan BalasQuote

almumtahanah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6367
Posting: 145
Dari: depan komputer

egypt   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 14:11


6 orang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For almumtahanahProfil   Hantar PM kepada almumtahanah   Pergi ke almumtahanah's Website   Quote dan BalasQuote

umairah_85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.01.2007
Ahli No: 28069
Posting: 25
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 14-03-07 15:45


ana ada sepuluh orang adik beradik..5 lelaki,5 perempuan..ana anak ke9.dan semestinya anak sedara pun ramai..memang seronok ramai adik beradik ni..tambah2 masa raya dapat berkumpul ramai-ramai.meriah dan riuh rendah dibuatnya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairah_85Profil   Hantar PM kepada umairah_85   Quote dan BalasQuote

puteribongsu1306
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17648
Posting: 291
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-03-07 15:52


assalamualaikum......
ana ada 11org adik beradik....
ana ada 4 abang dan 6 kakak dan ana yang bongsu....
walaupun ana dah tiada mak dengan ayah ana masih beruntung sebab kakak dengan abang cukup menyayangi diri ana walaupun kadang-kadang ana banyak buat silap....
duhai kakak2ku ....
duhai abang2ku terima kasih banyak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteribongsu1306Profil   Hantar PM kepada puteribongsu1306   Quote dan BalasQuote

cempaka1981
Warga Rasmi
Menyertai: 09.03.2007
Ahli No: 29087
Posting: 14
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 16:14


Ada 7 beradik.


-----------------
http://wangiancempaka.blogspot.com/
<br


    


  Member Information For cempaka1981Profil   Hantar PM kepada cempaka1981   Pergi ke cempaka1981's Website   Quote dan BalasQuote

SaaDaH6320
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.02.2007
Ahli No: 28834
Posting: 70
Dari: mersing

Johor  


posticon Posting pada: 14-03-07 18:00


saya ada 6 org...
fair...3 laki 3 perempuan
tapi biasa saja lah...
sebab 2 org akak duduk rumah atuk....
tak selalu jumpa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaaDaH6320Profil   Hantar PM kepada SaaDaH6320   Quote dan BalasQuote

zafirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.12.2003
Ahli No: 5769
Posting: 134

Terengganu  


posticon Posting pada: 14-03-07 18:22


saya da 6 beradik .. only one boy the rest..girl

Bookmark and Share

    


  Member Information For zafirahProfil   Hantar PM kepada zafirah   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-03-07 19:55


Pada 14-03-07 18:22 , zafirah posting:

!!! QUOTE !!!

saya da 6 beradik .. only one boy the rest..girl


Sama dengan adik-beradik saya.. :-)
;-)


-----------------
Hiasi Peribadi....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 21:32


11 orang beradik....

9 perempuan, 2 lelaki

2 meninggal tinggal 9

saya yang ke 8

seronok... sebab meriah.... dan akan berkembang lagi.... sebab ramai yang dah ada anak.... sekarang pun anak sedara dah 20 orang...

bayangkan rumahku apabila semua berkumpul.... ingat sikit lagi kena bawa balik khemah lah.... tupun tak tau nak pacak kat mana. hehehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-07 02:03


ana ada 6 saja...
yang bongsu pun dah darjah 4..
rasa macam tak best pula bila semua dah besar2 ni...
huhuhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-03-07 04:37


meriahnye...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

syuhada_islamic
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20310
Posting: 93
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-07 10:41


ana ada 6 beradik.. 4 laki..2 perempuan...
alhamdulillah..kami bahagia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syuhada_islamicProfil   Hantar PM kepada syuhada_islamic   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-03-07 10:50


Pada 12-03-07 13:50 , eme86 posting:

!!! QUOTE !!!

:-D Saya ada 2 orang adik beradik sahaja...tapi hidup saya tetap ceria dan gembira disamping keluarga yang tersayang......



Saya ada 12 adik beradik... 2 org mak...
iaitu 1 sahaja dr emak lain


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

attuffah_humairah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.04.2006
Ahli No: 24196
Posting: 217
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-07 12:06


5 beradik..2 org kakak..dan 2 org adik lelaki..tengah2 ana ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For attuffah_humairahProfil   Hantar PM kepada attuffah_humairah   Quote dan BalasQuote

nurun
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2005
Ahli No: 14200
Posting: 97
Dari: jb

Johor  


posticon Posting pada: 15-03-07 12:45


ana pilak ada tujuh orang adik beradik...memang meriah bila cuti semua bali kampung. Best tauuu......

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurunProfil   Hantar PM kepada nurun   Quote dan BalasQuote

pewaris_negeri86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.11.2006
Ahli No: 27427
Posting: 116
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-03-07 13:04


8 beradik, 4 laki, 4 perempuan..balance.

Bookmark and Share

    


  Member Information For pewaris_negeri86Profil   Hantar PM kepada pewaris_negeri86   Pergi ke pewaris_negeri86's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-03-07 14:42


wah hampir ramai-ramai belaka adik-baradik. saya 6org semua & seorang penawar lelaki. semua dah besar.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-03-07 15:38


ada kawan ana yang semua adik beradik dia laki...hero-hero blake...

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-03-07 16:18


saya cukup-cukup 4 orang....
2 lelaki 2 perempuan...
seimbang....hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

syabab_mujahid
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2006
Ahli No: 27656
Posting: 291
Dari: Egypt

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-03-07 16:23


saya ada tujuh orang adik beradik....

Bookmark and Share

    


  Member Information For syabab_mujahidProfil   Hantar PM kepada syabab_mujahid   Pergi ke syabab_mujahid's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 18-03-07 20:58


Saya ada 6 orang adik beradik...3 lelaki, 3 perempuan...Adik beradik saya selang seli lelaki perempuan...hehehe :-D


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-03-07 04:45


ana 5 org..2 laki,3 prempuan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

nur_anis
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1496
Posting: 395
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-03-07 07:33


ada 10 adik beradik,3 lelaki,7 perempuan...masa kecil-kecil bestlah ramai-ramai,tapi bila dah besar ni susah nak jupe sebab ada yang dah berkeluarga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_anisProfil   Hantar PM kepada nur_anis   Quote dan BalasQuote

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 23:15


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

sayyidah_nafisah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2004
Ahli No: 9433
Posting: 90

PulauPinang  


posticon Posting pada: 23-03-07 00:33


adik-beradik saya setengah dozen...hehe...
saya seorang saja antara adik-beradik yang lain yang ada kakak, abang dan adik. cukup. yang lain tak ada abang dan sebagainya..hehe..bertuahnya rasa..

adik-beradik ramai best sangat, tapi sekarang kat rumah tinggal saya dan adik saja. yang lain dah kawin, kerja dan belajar..sunyi rasa.:(

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayyidah_nafisahProfil   Hantar PM kepada sayyidah_nafisah   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 00:56


9 beradik...Alhamdulillah...


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

sabak_kayu
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.02.2005
Ahli No: 14266
Posting: 48
Dari: Hulu

Selangor  


posticon Posting pada: 23-03-07 01:16


5 beradik =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sabak_kayuProfil   Hantar PM kepada sabak_kayu   Pergi ke sabak_kayu's Website   Quote dan BalasQuote

pu3_arfah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.03.2007
Ahli No: 29229
Posting: 30
Dari: selangor

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 08:22


7 beradik..alahamdulillah....memang seronok sangat bila ramai-ramai...
tapi sekarang sunyi bila yang lain dah masuk universiti,asrama,kerja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pu3_arfahProfil   Hantar PM kepada pu3_arfah   Quote dan BalasQuote

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 16:09


saya tak ada kakak dan abang...anak sulung...bawah saya ada 3 prempuan,1 laki...

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 16:15


5 beradik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 16:23


Adik beradik 1 mak, 1 abah = 4 ( + yang dah meninggal )
Adik beradik 1 mak, lain bpk = 1
Adik beradik lain mak, 1 abah = 3 ( +yang dah meninggal)

Adik Beradik Kandung = (Adik beradik 1 mak, 1 abah ) +
                                 (Adik beradik lain mak, 1 abah)
                                = 4 + 3
                                = 8 - (meninggal)
                                = 8 - 2
                                = 6

Adik Beradik = Adik Beradik Kandung + ( Adik beradik lain bpk)
                 = 6 + 1
                 = 7

Adik Angkat = 5

Jadi jawapannya? Jawab sendiri..hihi.. :-D


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 23-03-07 20:59


pening kepala tengok adek beradek awak.
phaham pun tidak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

Al_Basayuv
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2004
Ahli No: 6563
Posting: 199
Dari: UkrainE

ukraine  


posticon Posting pada: 23-03-07 22:15


6 org... semua perempuan... saya seorang laki.... anak ke2.... so kalau kat rumah... saya macam raja juga lah.... hehe.... yelaa.. yang len perempuan... haha...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_BasayuvProfil   Hantar PM kepada Al_Basayuv   Pergi ke Al_Basayuv's Website   Quote dan BalasQuote

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 04:31


wah,kira adik beradik dengan matematik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10965
Posting: 166
Dari: di sinilah 'ana'

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-03-07 15:32


10 beradik..ramai..tapi meriah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-03-07 05:50


ramai tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

Mizul
Warga Rasmi
Menyertai: 19.03.2007
Ahli No: 29241
Posting: 11
Dari: Kota Kinabalu

Sabah  


posticon Posting pada: 25-03-07 10:26


saya!!!

= 7 ( + yang meninggal)

= 5 sekarang

saya = yang ke 2

sekarang 'naik pangkat' jadi yang sulung

Bookmark and Share

    


  Member Information For MizulProfil   Hantar PM kepada Mizul   Quote dan BalasQuote

amira_najihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2006
Ahli No: 22568
Posting: 107
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-03-07 11:08


7 beradik..
semua hero2 belaka..
saya saja seorang srikandi...yang 1st..
tapi best..rasa dilindungi..hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_najihahProfil   Hantar PM kepada amira_najihah   Quote dan BalasQuote

farabi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2004
Ahli No: 9005
Posting: 247
Dari: kelana jaya

Pahang  


posticon Posting pada: 25-03-07 14:06


ada...kawan yang tengah dok kat sebelah asaya sekarang ni ha

Bookmark and Share

    


  Member Information For farabiProfil   Hantar PM kepada farabi   Pergi ke farabi's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-03-07 15:04


ana 4orang adik beradik...
ana anak ke 2.seorang dah kahwin 3 masih bujang...hehehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-03-07 03:22


ana beza dengan adik ana yang kecik 18 tahun..

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

El-ahly
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.03.2007
Ahli No: 29402
Posting: 104
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 17-04-07 23:45


adik beradik ana 5 orang

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ahlyProfil   Hantar PM kepada El-ahly   Quote dan BalasQuote

bayti_jannati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26228
Posting: 220
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 18-04-07 00:05


adik beradik saya 6 orang saja...
2 perempuan 4 lelaki...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bayti_jannatiProfil   Hantar PM kepada bayti_jannati   Quote dan BalasQuote

uswatun_mawaddah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.04.2007
Ahli No: 29534
Posting: 142
Dari: Bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-04-07 00:25


ana ada 7 org adik beradik. 1 laki dan 6 perempuan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For uswatun_mawaddahProfil   Hantar PM kepada uswatun_mawaddah   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-05-07 02:09


buat masa ni saya ada 5 org siblings. 2 perempuan 3 laki. lepas ni tak tahu lagi... ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

aniq_1703
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.03.2007
Ahli No: 29220
Posting: 28
Dari: PULAU PINANG

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 05:50


salam semua....
ana juga ada 5org adik beradik.....
3lelaki dan 2org perempuan.....
memang meriah bla semua kat rumah...
boleh hiburkn hati mak dan ayah......kan seronok...
itulah peranan kita anak-anak bla dah besar kan????
nanti bila semua dah kahwin semua keluar dari rumah.......
siapa pula nak jaga mak dan ayah kita????
jangan tggalkn mak dan ayah kita ye.....
igtlah jasa2 mereka semasa kita kecil hingga kita besar...
mereka tetap dismping kita samaada kita dalam mereka dalam hati kita selama2nye....
nak buat apa-apa pun jangan ketepikn mak dan ayah......
redha ALLAH pada kita terletak pada redha kedua2 ibubapa kita......

[ Telah diedit oleh: aniq_1703 pada 19-05-07 06:01 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For aniq_1703Profil   Hantar PM kepada aniq_1703   Quote dan BalasQuote

nur_ashikin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27359
Posting: 256
Dari: shah alam

malaysia  


posticon Posting pada: 19-05-07 11:57


ana anak keempat dari 6 org...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_ashikinProfil   Hantar PM kepada nur_ashikin   Quote dan BalasQuote

alawiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24416
Posting: 122
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 19-05-07 12:23


ada 8 orang adik-beradik
saya yang ke-6
6 perempuan 2 laki

Bookmark and Share

    


  Member Information For alawiyahProfil   Hantar PM kepada alawiyah   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 19-05-07 12:27


assalamualaikum..
ana ada 7beradik,3puteri 4 putera..

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

are_peace82
WARGA SETIA
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26802
Posting: 412
Dari: Kelantan & Kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-05-07 13:07


ana 11 semuanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For are_peace82Profil   Hantar PM kepada are_peace82   Quote dan BalasQuote

irfanmh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.06.2006
Ahli No: 24748
Posting: 127
Dari: Mersing ---> Kuantan

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 21:50


5orang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For irfanmhProfil   Hantar PM kepada irfanmh   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-05-07 22:36


Pada 19-05-07 13:07 , are_peace82 posting:

!!! QUOTE !!!

ana 11 semuanya...


alhamdulillah...


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-05-07 22:53


8adk beradik..4lelaki dan 4prmpuan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-05-07 23:08


salam...
saya 7 beradik...3 kakak dan 3 abang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-05-07 12:32


Assalamualaikum..

Saya ada 7 adik-beradik...tapi seorang dah meninggal...Saya bongsu, yang lain semua dah kahwin....cua saya saja belum...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-05-07 12:32


Assalamualaikum..

Saya ada 7 adik-beradik...tapi seorang dah meninggal...Saya bongsu, yang lain semua dah kahwin....cuma saya saja belum...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-05-07 12:40


Pada 19-05-07 13:07 , are_peace82 posting:

!!! QUOTE !!!

ana 11 semuanya...
masyaAllah ni banyak lah juga. saya 6 saja. Kalau tengok angka macam ramai, tapi bila semua ada pun tak adalah rasa ramai. Kalau buat majlis apa pun rasa macam tak cukup org, tambah sebab ada yang kena jaga anak.


-----------------
~TeGuRlAh Aku.. AjAklAh Aku.. PimPinLaH aKu.. kE JaLaN yang menDeKaTkan HaTiku pada-NYA..~


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

wardah84
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 125
Posting: 22
Dari: kelate @ perak @ pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 29-05-07 14:27


ana 6 orang..3pasang. ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah84Profil   Hantar PM kepada wardah84   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-05-07 15:00


Pada 12-03-07 10:53 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

ada 8 adik beradik..


-same with me-


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

najah85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26692
Posting: 338
Dari: kuantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-05-07 15:23


6 orang..tapi macam nak lagi...
bestnya kalau ada adik beradik ramai..

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah85Profil   Hantar PM kepada najah85   Quote dan BalasQuote

alinsyirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.02.2007
Ahli No: 28870
Posting: 72
Dari: depan komputer

Perak  


posticon Posting pada: 29-05-07 16:15


Pada 19-05-07 12:27 , dueramiela posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
ana ada 7beradik,3puteri 4 putera..


salam..same lah kita.tai 3 laki 4 muan.ana ada 3 abang dan 3 kakak. rasa nak 3 adik pula.hehe.. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For alinsyirahProfil   Hantar PM kepada alinsyirah   Quote dan BalasQuote

alinsyirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.02.2007
Ahli No: 28870
Posting: 72
Dari: depan komputer

Perak  


posticon Posting pada: 29-05-07 16:18


Pada 19-05-07 12:27 , dueramiela posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
ana ada 7beradik,3puteri 4 putera..


salam..same lah kita tapi 3 laki 4 perempuan.ana ada 3 abang dan 3 kakak.rasa macam nak 3 adik pula.hehe... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For alinsyirahProfil   Hantar PM kepada alinsyirah   Quote dan BalasQuote

anis_farihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2006
Ahli No: 26369
Posting: 87
Dari: terengganu, sarawak

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-05-07 16:18


salam...
adik beradik ana 4 org saja...
tak lebih tak kurang...tapi tetapi best sangat kalau dapat berkumpul semua...riuh dibuatnya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_farihahProfil   Hantar PM kepada anis_farihah   Quote dan BalasQuote

Huzaimi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29691
Posting: 55
Dari: Bandar Baru Bangi, Skudai

Selangor  


posticon Posting pada: 29-05-07 16:25


Pada 29-05-07 16:18 , alinsyirah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-05-07 12:27 , dueramiela posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
ana ada 7beradik,3puteri 4 putera..


salam..same lah kita tapi 3 laki 4 perempuan.ana ada 3 abang dan 3 kakak.rasa macam nak 3 adik pula.hehe... :-P


saya pun ada 7beradik. saya anak sulung. 4 laki, 3 perempuan

Bookmark and Share

    


  Member Information For HuzaimiProfil   Hantar PM kepada Huzaimi   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» sapa kat sni ada lebih dr 4 beradik??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.261863 saat. Lajunya....