Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-12-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Seekor ikan di tangan lebih berharga dari dua ekor ikan di kolam
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Tayu
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43072

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 40
Ahli: 0
Jumlah: 40




  Yang Masuk Ke Sini
Tayu: 18 jam, 19 minit yang lalu
Gorodkovie: 2 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 7 hari yang lalu
muslimiman: 9 hari yang lalu
SaLaFiaN: 11 hari yang lalu
Bubnowie: 13 hari yang lalu
tereturubuzu: 17 hari yang lalu
khalifah: 21 hari yang lalu
RedPetunia: 22 hari yang lalu
kaze: 25 hari yang lalu
Daeng_Jati: 28 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: Kumpulan nasyid.....


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» Kumpulan nasyid.....

Please Mendaftar To Post


Oleh Kumpulan nasyid.....

azizah_smai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.07.2004
Ahli No: 10176
Posting: 63
Dari: Bangi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-03-07 10:01


Salam....

okay, sekarang semua sibuk dengan AF, One in the Million, M. Idol dan so on...dan yang terbaru gang starz...

apakata ditubuhkan pulak pencarian kumpulan nasyid scara terbuka macam gang starz ni? kan lebih bagus dan agak okay dr benda-benda yang merapu,kan?

at least boleh mperbykn lagi kump2 yang berdakwah mlalui musik....


-----------------
If you want to live in a creative life, don't be afraid of being wrong.


Bookmark and Share

  


  Member Information For azizah_smaiProfil   Hantar PM kepada azizah_smai   Pergi ke azizah_smai's Website   Quote dan BalasQuote

kulidakwah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.01.2007
Ahli No: 28113
Posting: 109
Dari: raub

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 10-03-07 10:20


Pada 10-03-07 10:01 , azizah_smai posting:

!!! QUOTE !!!

Salam....

okay, sekarang semua sibuk dengan AF, One in the Million, M. Idol dan so on...dan yang terbaru gang starz...

apakata ditubuhkan pulak pencarian kumpulan nasyid scara terbuka macam gang starz ni? kan lebih bagus dan agak okay dr benda-benda yang merapu,kan?

at least boleh mperbykn lagi kump2 yang berdakwah mlalui musik....



ok juga tu...tapi takut merapu pula...maksudnya...da lari dari niat asal nak dakwah...tapi nak popular....biasanya bernyanyi ni,riak payah di elak.... :-P


-----------------
-aku berfahaman salaf,bermanhaj sunnah-


Bookmark and Share

  


  Member Information For kulidakwahProfil   Hantar PM kepada kulidakwah   Quote dan BalasQuote

azizah_smai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.07.2004
Ahli No: 10176
Posting: 63
Dari: Bangi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-03-07 14:50


insyaAllah kalau niat dari awal okay, mesti no masalah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For azizah_smaiProfil   Hantar PM kepada azizah_smai   Pergi ke azizah_smai's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.093584 saat. Lajunya....