Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-01-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, nescaya banyaklah kepayahan dan kesusahan melaluinya, panjang jalannya dan banyak rintangannya."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: EllysR
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43041

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Yang Masuk Ke Sini
EllysR: 19 hari yang lalu
solehin: 29 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Subjek paling best semester ni


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Subjek paling best semester ni

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Subjek paling best semester ni

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 02:38


Assalamualaikum...

memandanakan ana baru semester 1, subjek yang paling ana minat ialah subjek U, BM Profesional.. sebab subjek ni mudah nak faham, baca sikit-sikit pun tak mengapa, asalkan kita dah faham.. :-)

:bunga:

Bookmark and Share

  


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 01:51


Salam,

paling minat dengan subjek typing...yippie!!! :-D :-D :-D
boleh lah taip dengan laju saja. buat apa-apa tugasan pun jadi cepat. kalau ada sesiapa nak minta saya tolong taipkan boleh sangat-sangat. saya sedia untuk menaip ;-) ;-) ;-)


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 09:22


Pada 08-01-09 01:51 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Salam,

paling minat dengan subjek typing...yippie!!! :-D :-D :-D
boleh lah taip dengan laju saja. buat apa-apa tugasan pun jadi cepat. kalau ada sesiapa nak minta saya tolong taipkan boleh sangat-sangat. saya sedia untuk menaip ;-) ;-) ;-)



semangat betul dia :)...

nanti boleh lah minta tolong awak taip heeee :)


-----------------
http://neoryzer.blogspot.com/


Daftar Unifi Online


Bookmark and Share

  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 11:21


Pada 08-01-09 09:22 , neoryzer posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-01-09 01:51 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Salam,

paling minat dengan subjek typing...yippie!!! :-D :-D :-D
boleh lah taip dengan laju saja. buat apa-apa tugasan pun jadi cepat. kalau ada sesiapa nak minta saya tolong taipkan boleh sangat-sangat. saya sedia untuk menaip ;-) ;-) ;-)



semangat betul dia :)...

nanti boleh lah minta tolong awak taip heeee :)



oh, boleh sajaa... ;-)

cuma perlu berikan dokumen dan saya akan taipkan untuk awak ye..
:-D :-D :-D


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 16:01


Assalamualaikum :kelip: mari2 semua.. ada org nak tolong taip ini... bayar ke percuma ini!!!!! lelong2... :sopan: SATU... DUA... TIGA... >>>>>>>

Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 16:03


subjek paling best eh... memandangkan fasa 1 ini ada satu madah... jadi kena minat madah ini lah... fiqh muamalat... penting juga madah ini... hubungan antara manusia kita kena jaga...
Wa Allahu Taala A'lam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

anis87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28952
Posting: 103
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 16:26


salam
subjk paling best??
erm,tapi sem ni paling best sebab tak ada lab...hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For anis87Profil   Hantar PM kepada anis87   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 16:31


Pada 11-01-09 16:01 , as-syafie posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum :kelip: mari2 semua.. ada org nak tolong taip ini... bayar ke percuma ini!!!!! lelong2... :sopan: SATU... DUA... TIGA... >>>>>>>


HEHEHE...tak ada yang percuma di dunia ni.mesti ada pengerasnye dulu :-D :-D :-D hm,gurau saja.tak ada bayaran pun.saya ikhlas nak tolong taipkan.tapi kalau nak bayar saya terima saja :lol: :lol: :lol:

Sesiapa yang inginkan TYPING SERVICE boleh pm saya...pomot sat.pada yang berkenaan jangan marah ye ;-)


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 17:02


Pada 11-01-09 16:31 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-01-09 16:01 , as-syafie posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum :kelip: mari2 semua.. ada org nak tolong taip ini... bayar ke percuma ini!!!!! lelong2... :sopan: SATU... DUA... TIGA... >>>>>>>


HEHEHE...tak ada yang percuma di dunia ni.mesti ada pengerasnye dulu :-D :-D :-D hm,gurau saja.tak ada bayaran pun.saya ikhlas nak tolong taipkan.tapi kalau nak bayar saya terima saja :lol: :lol: :lol:

Sesiapa yang inginkan TYPING SERVICE boleh pm saya...pomot sat.pada yang berkenaan jangan marah ye ;-)



hehe.. :kelip: sapa marah itu>??? nanti kena jual!!!
nanti ana buat iklan.. servis taip..... fi sabilillah... Insya Allah... ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 17:06


syukran as-syafie...nanti kalau nak minta tolong untuk taip bagitau saja kat ana k.hehe.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 17:16


Pada 11-01-09 17:06 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

syukran as-syafie...nanti kalau nak minta tolong untuk taip bagitau saja kat ana k.hehe.


tak apa lah syahadatul... ana pun minat menaip.. hehehe...
kalau kerja syadahatul tak habis... saki baki itu boleh saja ana tolong... hihihi :sopan: maklum lah... nak tolong org kan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 17:19


Pada 11-01-09 17:16 , as-syafie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-01-09 17:06 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

syukran as-syafie...nanti kalau nak minta tolong untuk taip bagitau saja kat ana k.hehe.


tak apa lah syahadatul... ana pun minat menaip.. hehehe...
kalau kerja syadahatul tak habis... saki baki itu boleh saja ana tolong... hihihi :sopan: maklum lah... nak tolong org kan...


oh,begitu...bak kata orang saling tolong-menolong lah ye.bagus-bagus.hehe ;-)


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Subjek paling best semester ni

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.104181 saat. Lajunya....