Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-03-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Usah merungut bila gelap; pasang lampu teranglah ia
-- Peribahasa Jawa

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Ahmadmohd7878
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43131

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 37
Ahli: 0
Jumlah: 37




  Yang Masuk Ke Sini
Ahmadmohd7878: 2 jam, 41 minit yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Peminat Radio English ?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Peminat Radio English ?

Please Mendaftar To Post


Oleh Peminat Radio English ?

maruz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2005
Ahli No: 16590
Posting: 282
Dari: Selangor Darul Ehsan

lebanon   avatar


posticon Posting pada: 13-02-07 17:08


siapa sini minat dengar radio english dan station radio apa pilihan anda?

saya minat VIRGIN RADIO (local station radio in UK)

boleh dengar radio ni secara online di window media player (di radio tuner) atau di www.virginradio.co.uk

siaran radio ni memang best dan menarik.i like it...

tapi kalau radio tempatan saya suka HITZ.FM

Bookmark and Share

    


  Member Information For maruzProfil   Hantar PM kepada maruz   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 13-02-07 17:23


saya suka power 98..best gakk

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

fazleena
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26860
Posting: 214
Dari: Bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-02-07 17:37


maaf lah..tak boleh denagr VIRGIN RADIO lah kat cinih...
kat Malaysia ni, saya suka HITZ.fm...MIX kekadang , FLY.fm pun ok jugak tau.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fazleenaProfil   Hantar PM kepada fazleena   Quote dan BalasQuote

gingie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13215
Posting: 309

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-02-07 20:43


jom terbang.... :)

FLY... FLY.... FLY.fm

Bookmark and Share

    


  Member Information For gingieProfil   Hantar PM kepada gingie   Quote dan BalasQuote

maruz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2005
Ahli No: 16590
Posting: 282
Dari: Selangor Darul Ehsan

lebanon   avatar


posticon Posting pada: 14-02-07 08:40


Pada 13-02-07 17:37 , fazleena posting:

!!! QUOTE !!!

maaf lah..tak boleh denagr VIRGIN RADIO lah kat cinih...
kat Malaysia ni, saya suka HITZ.fm...MIX kekadang , FLY.fm pun ok jugak tau.....


saya dengar VIRGIN RADIO secara online via Window Media Player

Virgin Radio boleh didengar live menerusi internet. Virgin Radio ada dalam senarai di radio tuner kat WINDOW MEDIA PLAYER

tak pun boleh dengar online kat www.virginradio.co.uk

saya suka virgin radio sebab dia lain dari yang lain. kebanyakkan radio english tempatan, boleh dikatakan siarkan 90% lagu-lagu dari hollywood, tapi virgin radio banyak siarkan lagu-lagu artis Britain. lagu-lagu hollywood tak lah dominan di virgin radio. lagu-lagu dari britain agak menarik dan best....

sebab tu saya suka...boleh dengar lagu-lagu yang tidak atau jarang di siarkan di station radio english tempatan (Malaysia/Singapore)

Bookmark and Share

    


  Member Information For maruzProfil   Hantar PM kepada maruz   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-02-07 09:11


kalau kat rumah,LIGHT AND EASY..sekarang dah tukar ke Lite.fm..
lebih harmoni..
kalau dalam kereta IKIM.fm :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 16-02-07 22:31


semenjak 2 3 tahun ni saya lebeh kerap dengar lite.fm, esspecially waktu malam, lagi2 bila ada lagu il divo, peeeresssaamiiiiii, otraveeee....
ape2lah.

siang-siang tak tentu, pagi dengar hitz, saya suka morning crew mereka. tengahari tu mix, lepas itu tukar2.

hari ahad pukul 2 dengar 98.8fm, radio mandarin, sebab ada jpop kpop chart. :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

irfanmh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.06.2006
Ahli No: 24748
Posting: 127
Dari: Mersing ---> Kuantan

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-03-07 03:37


masa start layan english punya redio stesyen, hitz jadi keutamaan. sekarang pasal hitz selalu putarkan lagu lagu remix, saya tukar ke mix.
kadang kadang traxx. 988 pun layan.
light&easy turut menjadi pilehan saya. terutamanya bila mereka main lagu lagu jazz. instrumental punya paling best. :roll:


-----------------
tiada signature


Bookmark and Share

    


  Member Information For irfanmhProfil   Hantar PM kepada irfanmh   Quote dan BalasQuote

altaf
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.09.2006
Ahli No: 26556
Posting: 51
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-03-07 09:11


setia dengan HITZ.FM.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For altafProfil   Hantar PM kepada altaf   Quote dan BalasQuote

rajanazri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2006
Ahli No: 24728
Posting: 123
Dari: n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-03-07 11:34


hits..flyy and era

Bookmark and Share

    


  Member Information For rajanazriProfil   Hantar PM kepada rajanazri   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-07 13:14


dulu dengar hitz
sekarang dah tukar mix
kadang-kadang tune juga kat fly dan lite

Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

NewBorn
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25483
Posting: 29
Dari: baiti JannaTi

malaysia  


posticon Posting pada: 08-03-07 15:34


dah tak dengar english station..banyak lagu2 lagho...


-----------------
ISLAM will uNite us aLL
[ Telah diedit oleh: NewBorn pada 08-03-07 15:37 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For NewBornProfil   Hantar PM kepada NewBorn   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-03-07 17:34


:roll: Saya minat stesen Mix FM dan Light And Easy.....lagu2 dia best...


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-07 17:40


ana dengan Hitz FM :)
boleh improve my english :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.113697 saat. Lajunya....