Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminar NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 26
Ahli: 0
Jumlah: 26




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 12 hari yang lalu
wyd1014: 21 hari yang lalu
haykal77: 29 hari yang lalu
Kakngah: 29 hari yang lalu
lidah-penghunus: 30 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Channel pilihan anda?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Channel pilihan anda?

Please Mendaftar To Post


Oleh Channel pilihan anda?

maruz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2005
Ahli No: 16590
Posting: 282
Dari: Selangor Darul Ehsan

lebanon   avatar


posticon Posting pada: 30-01-07 15:09


kepada yang ada ASTRO, channel mana pilihan anda?
saya suka Star Movies, Cinemax, HBO, National Geographic Channel, Discovery Channel, ESPN, Discovery Travel&Living dan astro r.a...eh banyak sangat pula...tapi kegemaran saya NGC (52)

anda??

Bookmark and Share

    


  Member Information For maruzProfil   Hantar PM kepada maruz   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-01-07 15:20


saya tak ada astro..
best ke astro ni
kawan saya kata lama-lama dia bosan
sebab asyik ulang cerita same saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

maruz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2005
Ahli No: 16590
Posting: 282
Dari: Selangor Darul Ehsan

lebanon   avatar


posticon Posting pada: 30-01-07 15:32


kalau kira macam tu, tv malaysia pun bosan juga, TV3 ulang cerita lama, tv9 pun ulang cerita lama...

sebenarnya ia bergantung kepada channel itu, kalau macam ESPN, Star Sports, Supersports, channel ni tak ulang sangat perkara lama....banyak live sport program..yang berulang tu selalu yang saya perasan channel movie...selang 2 bulan akan berulang filem yang sama...tapi tak semua...akan ada filem-filem baru...tak lah berulang sangat....

contoh National Geographic Channel. tak ada lah berulang sangat siaran nya...akan ada new program setiap month....

Bookmark and Share

    


  Member Information For maruzProfil   Hantar PM kepada maruz   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-01-07 16:11


saya suka.... channel KIRANA


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-01-07 18:05


em..banyak juga... :roll:

biasanya saya suka channel 19 :-D ada korean series best :-D
japanese pun ada...best! :-)

besides, 80,81,82...makin syok kalau abang-abang ada sekali tengok bola. :-P

selain tu, 40,41,42...mostly banyak tengok movies... :roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.11161 saat. Lajunya....