Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-07-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak semua yang kita mahu boleh didapat. Jika Allah tidak memberi sekarang, ia akan ditunda atau diganti yang lebih baik.
-- Dari Drama Kiamat Sudah Dekat

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Khuza
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43056

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 9 jam, 23 minit yang lalu
samudra: 18 hari yang lalu
hafiz_along_83: 18 hari yang lalu
MuRfiQaH_saHiRa: 21 hari yang lalu
mawardah_ilmi: 25 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Ada budak POLI tak kat sini???


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Ada budak POLI tak kat sini???

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Ada budak POLI tak kat sini???

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 12:16


Dah semakin ramai terutama yang baru dan lama. Yang buka topik ni pun dah lama grade dan ke mananya dia... ye?

Selamat belajar di Politeknik masing-masing, wahai adik-adik semua...



Prof_Muslim,
tak-Polisas,
( Sijil Awam Pembinaan )
( Diploma Awam Pembinaan )

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-10-08 12:43


assalamualaikum..
saya baru saja di sini. student poli sabak bernam. sekarang tengah praktikal di ejensi takaful ikhlas di tengah2 ibu kota. nexyear bulan jun da habis belajar.
ambil kos dsk.
salam ukhwah dari saya.
wassalam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

PerMataHiJau
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2007
Ahli No: 31471
Posting: 295
Dari: MELAKA

Pahang  


posticon Posting pada: 11-10-08 12:45


Pada 10-09-08 12:16 , Prof_Muslim posting:

!!! QUOTE !!!

Dah semakin ramai terutama yang baru dan lama. Yang buka topik ni pun dah lama grade dan ke mananya dia... ye?

Selamat belajar di Politeknik masing-masing, wahai adik-adik semua...



Prof_Muslim,
tak-Polisas,
( Sijil Awam Pembinaan )
( Diploma Awam Pembinaan )


Assalamualaikum ..ohhh student SAP rupanya..



Bookmark and Share

  


  Member Information For PerMataHiJauProfil   Hantar PM kepada PerMataHiJau   Quote dan BalasQuote

atirazah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2008
Ahli No: 34224
Posting: 80

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-10-08 14:34


wah..best nya dapat jumpa kawan-kawan yang sesama ngaji di poli...
ana pun ngaji kat poli juga..kenapa er, tak prasan pun da forum ini...hurm,

sekarang ana sedang menjalani ujian amali di salah sebuah syarikat di utara tanah air...bulan disember ini, tamatlah.
sekejap saja masa berlalu..

huhu rasa macam nak saja terus bekerja ...
best sangat-sangat!!
bila lah agaknya boleh bekerja??

Bookmark and Share

  


  Member Information For atirazahProfil   Hantar PM kepada atirazah   Quote dan BalasQuote

alongmina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24619
Posting: 115
Dari: Bukit Mertajam/Kulim

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-10-08 15:39


Salam..ana ex-Politeknik Ungku Omar Ipoh Perak Darul Ridzuan dulu mengambil kursus Sijil Ukur Tanah sekarang berkerja di Pusat Diagnostik..lari dari bidang yang ana study dulu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For alongminaProfil   Hantar PM kepada alongmina   Pergi ke alongmina's Website   Quote dan BalasQuote

Babussalam
Warga Rasmi
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9982
Posting: 7
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-10-08 16:52


Salam..semua, saya juga bekas budak poli, ngaji di politeknik JB ambil koz sijil elektronik kawalan tahun 1999/2000

Bookmark and Share

  


  Member Information For BabussalamProfil   Hantar PM kepada Babussalam   Pergi ke Babussalam's Website   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-10-08 17:25


salam..ya saya ex PUO..ada sesiapa ke kat sini ex PUO atau masih di PUO?

Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

Kokseikokde
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.03.2008
Ahli No: 32873
Posting: 48

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-10-08 22:51


Ada....
SPK di PKB
DPP di PUO :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For KokseikokdeProfil   Hantar PM kepada Kokseikokde   Quote dan BalasQuote

imni_1612
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34904
Posting: 336
Dari: Kuala Lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-10-08 08:31


salam..saya classmate dengan syahadahtul_nur..dari politeknik sultan idris shah sabak bernam..PSIS..erm..ambil kos DSK..;-)-diploma sains kesetiausahaan..:bunga::bunga::bunga:
Insyaallah..bulan 6 tahun depan tamat lah pengajian..doakan kejayaan kami..:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

e_niza
Warga Rasmi
Menyertai: 25.09.2008
Ahli No: 35162
Posting: 2
Dari: kuala lumpur-negri sembilan

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-10-08 11:05


saya pun e-puo juga..DKB 2003-2006...ramai juga ex-puo kat sini...salam ukhwah :kelip:

Bookmark and Share

  


  Member Information For e_nizaProfil   Hantar PM kepada e_niza   Quote dan BalasQuote

annisa11
Warga Rasmi
Menyertai: 14.11.2007
Ahli No: 31686
Posting: 8
Dari: perak

ecuador   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 23:54


ex-poli pun boleh ek..mm saya batch 2002-2005
dulu poli johor bahru..
aliran mekanikal (bahan)
rindula zaman poli dulu..ramainya dr poli kat sini
salam2...

Bookmark and Share

  


  Member Information For annisa11Profil   Hantar PM kepada annisa11   Quote dan BalasQuote

ZuLLgp
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.06.2008
Ahli No: 33592
Posting: 45
Dari: B.M

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-11-08 10:13


salam..

ramai juga dari poli ye...saya ex-Polimas ..Dem 2003-2006

Bookmark and Share

  


  Member Information For ZuLLgpProfil   Hantar PM kepada ZuLLgp   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-11-08 12:45


salam..saya ex poli JB..huhuhu rindu kat poli tu...eheheh..banyak kenangan tu...suka julai 07-jun 08

Bookmark and Share

  


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

simi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.08.2008
Ahli No: 34474
Posting: 119
Dari: bumi ciptaan Ilahi

bahrain  


posticon Posting pada: 13-12-08 11:19


ramai juga budak poli erk..hu2

tapi, mana budak-budak psmza?

Bookmark and Share

  


  Member Information For simiProfil   Hantar PM kepada simi   Quote dan BalasQuote

ah_mad
Warga Rasmi
Menyertai: 01.01.2009
Ahli No: 36592
Posting: 15

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-01-09 21:53


salam..saya orang baru di sini..bekas pelajar politeknik ungku omar

Bookmark and Share

  


  Member Information For ah_madProfil   Hantar PM kepada ah_mad   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3080
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 01-01-09 23:06


Pada 13-12-08 11:19 , simi posting:

!!! QUOTE !!!

ramai juga budak poli erk..hu2

tapi, mana budak-budak psmza?


ni ada seorang ladi budak poli psmza..



Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

alongmina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24619
Posting: 115
Dari: Bukit Mertajam/Kulim

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-09-09 01:58


kepada/sahabat/shbh ex-puo atau ada adik-adik yang baru dari puo boleh mesej ana..boleh tukar-tukar pandangan & pekerjaan..eh..pandangan saja..


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For alongminaProfil   Hantar PM kepada alongmina   Pergi ke alongmina's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-09-09 19:46


Pada 26-09-09 01:58 , alongmina posting:

!!! QUOTE !!!

kepada/sahabat/shbh ex-puo atau ada adik-adik yang baru dari puo boleh mesej ana..boleh tukar-tukar pandangan & pekerjaan..eh..pandangan saja..



puo sahaja ke...kalau dari poli lain tak boleh ke?ana dari psis sabak bernam.


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-09-09 10:17


heh..nak join juga boleh ke...saya pengaja poli...huhu....:P


-----------------
Pinky: what are we going to do tonite Brain??
Brain: same thing that we do everynite Pinky, trying to take over the world!!!


Bookmark and Share

  


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-09-09 10:34


Pada 27-09-09 10:17 , ANSHU posting:

!!! QUOTE !!!

heh..nak join juga boleh ke...saya pengaja poli...huhu....:P



hm,lec ke?kat poli mana?


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-09-09 16:20


Pada 27-09-09 10:34 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-09-09 10:17 , ANSHU posting:

!!! QUOTE !!!

heh..nak join juga boleh ke...saya pengaja poli...huhu....:P



hm,lec ke?kat poli mana?



uuu...jauh....poli kuching diseberang laut....mari lah dtang melawat... :kelip:


-----------------
Pinky: what are we going to do tonite Brain??
Brain: same thing that we do everynite Pinky, trying to take over the world!!!


Bookmark and Share

  


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

Ninja85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2007
Ahli No: 31536
Posting: 218
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-09-09 23:57


salam.
saya dulu pun budak poli jugak.
masa buat sijil dan dip kat poli kota bharu
tapi sekarang sambung kat uthm.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Ninja85Profil   Hantar PM kepada Ninja85   Quote dan BalasQuote

nizam_maniz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.02.2008
Ahli No: 32740
Posting: 65
Dari: S'gOr-terGaNu-M'kA

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-09-09 12:57


Salam..

Nak joint..
saya ex POLITECH jugak..
POLITECHNIC SHAH ALAM..
Sekarang namanya Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah..


-----------------
...'Fitrah yang murni ia tidak membohongi kita, ia selalu sahaja boleh menerima kebenaran, tetapi yang menghalangnya adalah nafsu dan syaitan'...


Bookmark and Share

  


  Member Information For nizam_manizProfil   Hantar PM kepada nizam_maniz   Quote dan BalasQuote

diella
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27880
Posting: 219
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 28-09-09 16:11


saya baru saja hbes polimas
bulan mei 2009 di hari itu..
alhamdulillah..
saya ambil kos civil engineering..
:)


-----------------
Every closed eye is not sleeping and every open eye is not seeing


Bookmark and Share

  


  Member Information For diellaProfil   Hantar PM kepada diella   Pergi ke diella's Website   Quote dan BalasQuote

haff
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6251
Posting: 253
Dari: Darul Aman

malaysia  


posticon Posting pada: 11-10-09 00:52


Assalamualaikum :-D

saya ex-student PKB kos automotif...budak bridging batch 2007-2008..budak bridging ini adalah budak intergrasi dari kolej komuniti seluruh malaysia.. :-D



Bookmark and Share

  


  Member Information For haffProfil   Hantar PM kepada haff   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-10-09 18:32


Pada 27-09-09 16:20 , ANSHU posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-09-09 10:34 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-09-09 10:17 , ANSHU posting:

!!! QUOTE !!!

heh..nak join juga boleh ke...saya pengaja poli...huhu....:P



hm,lec ke?kat poli mana?



uuu...jauh....poli kuching diseberang laut....mari lah dtang melawat... :kelip:



hehe..insyaAllah.mengajar di jbtn apa?


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

naim_abdullah90
Warga Rasmi
Menyertai: 12.09.2009
Ahli No: 37484
Posting: 5
Dari: titi besi

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-11-09 17:55


salam

ana muhammad naim bin abdullah budak poli POLIMAS

:)

Salam ukhwah


-----------------
berjuang demi Islam


Bookmark and Share

  


  Member Information For naim_abdullah90Profil   Hantar PM kepada naim_abdullah90   Quote dan BalasQuote

naim_abdullah90
Warga Rasmi
Menyertai: 12.09.2009
Ahli No: 37484
Posting: 5
Dari: titi besi

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-11-09 17:58


ana pelajar SIT di polimas


-----------------
berjuang demi Islam


Bookmark and Share

  


  Member Information For naim_abdullah90Profil   Hantar PM kepada naim_abdullah90   Quote dan BalasQuote

SiNaRaBaDi
WARGA SETIA
Menyertai: 07.02.2010
Ahli No: 39229
Posting: 621

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-06-10 20:04


Bismillah
Salam Alaiyk

Ramainya ex-poli ye.. InsyaAllah semoga kalian berjaya dipersada kerjaya. Dunia & akhirat juga. Rindu rasanya zaman di poli dahulu. Banyak suka duka.

Bookmark and Share

  


  Member Information For SiNaRaBaDiProfil   Hantar PM kepada SiNaRaBaDi   Quote dan BalasQuote

sizzy
Warga Rasmi
Menyertai: 26.04.2010
Ahli No: 39729
Posting: 1
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 15-06-10 22:02


Pada 15-06-10 20:04 , SiNaRaBaDi posting:

!!! QUOTE !!!

Bismillah
Salam Alaiyk

Ramainya ex-poli ye.. InsyaAllah semoga kalian berjaya dipersada kerjaya. Dunia & akhirat juga. Rindu rasanya zaman di poli dahulu. Banyak suka duka.



urm....btol3
rindu gila... :cry: :-( :roll:

Bookmark and Share

  


  Member Information For sizzyProfil   Hantar PM kepada sizzy   Quote dan BalasQuote

kasihiro
Warga Rasmi
Menyertai: 05.02.2011
Ahli No: 40935
Posting: 1
Dari: kL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-02-11 23:50


Assalamualaikum!

ramai senior poli kat sini ya!

salam perkenalan dari adik poli shah Alam..

tengah prktkal kat keramat..

^__^

Bookmark and Share

  


  Member Information For kasihiroProfil   Hantar PM kepada kasihiro   Pergi ke kasihiro's Website   Quote dan BalasQuote

salabianca
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2010
Ahli No: 40371
Posting: 91
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-02-11 16:51


hi..saya ex poli ..

Politeknik sultan salahuddin abdul aziz shah, shah alam..

..grad tahun 2005

Bookmark and Share

  


  Member Information For salabiancaProfil   Hantar PM kepada salabianca   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Ada budak POLI tak kat sini???

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.141711 saat. Lajunya....