Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bahkan orang yang ada penawar racun tak berani hendak minum racun
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 50
Ahli: 0
Jumlah: 50




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 42 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 52 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 52 hari yang lalu
eme86: 53 hari yang lalu
sunan-faqih: 58 hari yang lalu


Jejak Nasyid
Topik: best ke nasyid kias cinta-suhaimi tu..???


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Nasyid
    »» best ke nasyid kias cinta-suhaimi tu..???

Please Mendaftar To Post


Oleh best ke nasyid kias cinta-suhaimi tu..???

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-12-06 17:33


Assalamualaikum..
nak tanya sikit kat teman2 di ukhwah ni...betul ke nasyid yang didendangkan oleh suhaimi bekas ahli kumpulan in-team yang kini dipasaran tu meletup.... bila dengar kawan-kawan cerita pasal album solo pertama beliau ni yang kebanyakan lagu-lagunya best....seperti tak sabar2 nak dengar lagu dia....sesiapa yang boleh tolong anlopkan satu dua lagu dia kat saya disini..please.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

saifuddin_92
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25600
Posting: 271
Dari: batu pahat

turkey  


posticon Posting pada: 12-12-06 17:46


Assalamualaikum,

Boleh thnla lagu dia.Ana suka lagu Pesona Zulaikha.

Bookmark and Share

    


  Member Information For saifuddin_92Profil   Hantar PM kepada saifuddin_92   Pergi ke saifuddin_92's Website   Quote dan BalasQuote

nurkasih7128
Warga Rasmi
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27685
Posting: 10
Dari: syurgaku

egypt  


posticon Posting pada: 12-12-06 20:10


Lagu2 dalam album Kias Cinta memang best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkasih7128Profil   Hantar PM kepada nurkasih7128   Quote dan BalasQuote

fauziana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.07.2004
Ahli No: 10117
Posting: 103
Dari: Kuala terengganu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-12-06 21:58


erm...
boleh lah.best juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzianaProfil   Hantar PM kepada fauziana   Quote dan BalasQuote

jawa_kgbaru
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.11.2006
Ahli No: 27414
Posting: 53
Dari: Kampung Baru

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-12-06 22:01


memang best! tiada bandingannya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jawa_kgbaruProfil   Hantar PM kepada jawa_kgbaru   Pergi ke jawa_kgbaru's Website   Quote dan BalasQuote

sabak_kayu
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.02.2005
Ahli No: 14266
Posting: 48
Dari: Hulu

Selangor  


posticon Posting pada: 12-12-06 22:12


emm suaranya gemersik...
kawan ana kata kalau dia baca AlQuran em boleh cair....
tak tau lah apa yang cair tu...

ana dah dengar persona zulaikha...
hmm bagus sekali!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sabak_kayuProfil   Hantar PM kepada sabak_kayu   Pergi ke sabak_kayu's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-12-06 22:14


BEST!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

Putri_Cahaya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24825
Posting: 335

malaysia  


posticon Posting pada: 12-12-06 23:36


ana dah dengar lagu Pesona Zulaikha.. memang sedap lagu tu.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putri_CahayaProfil   Hantar PM kepada Putri_Cahaya   Quote dan BalasQuote

sitizubaidah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13162
Posting: 51
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 13-12-06 03:02


memang sedap pun lagu tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitizubaidahProfil   Hantar PM kepada sitizubaidah   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 14:01


Salam..

So far memang best... bagi ana, lagu yang kurang diminati ialah KASIH KEKASIH versi terbaru ni...


-----------------
lawati saya di sini


Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 08-01-07 16:04


tak minat abdan abada...!!! apa significant lagu2 cinta berlambak dipasaran...? janggal sangat Kalau ikim.fm putar lagu macam tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.104893 saat. Lajunya....