Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita tidak belajar dari kejayaan-kejayaan kita. Kita belajar dari kegagalan-kegagalan kita.
-- John Naisbitt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 10
Ahli: 0
Jumlah: 10




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 10 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: favourite kartun / animasi.....


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» favourite kartun / animasi.....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh favourite kartun / animasi.....

cikgu84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2008
Ahli No: 34057
Posting: 186
Dari: Bumi ALLAH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 17:44


:kelip: jimmy neutron
:kelip: spongebob
:kelip: upin dan ipin
:kelip: totally spies
:kelip: detektif conan
:kelip: sin chan
:kelip: tom dan jerry
:kelip: sebenarnya..semua kartun saya suka.... :-D

tapi....cerita yang macam ultraman...org betul-betul...saya tak suka. Saya suka yang animasi sepenuhnya...kartun sepenuhnya...best..seperti yang di atas... :-D


-----------------
diriku...hamba ALLAH
banyak kekurangan & kelemahan...


Bookmark and Share

  


  Member Information For cikgu84Profil   Hantar PM kepada cikgu84   Quote dan BalasQuote

Aspari
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.01.2008
Ahli No: 32334
Posting: 22
Dari: Johor Bahru-Kedah

Johor  


posticon Posting pada: 27-11-08 17:59


Assalamualaikum

:berfikir:

Kartun? apa eik...

Banyak sangat...suka,dalam laptop ini ada ogy & c...Power rangers, upin dan ipin, conon...dll

kalau komik suka jejak wira, one piece manga, hunter tak hunter, naruto, death note, dragon ball, Dr Slump, Misteri Naga, mickey mouse, dik cerdas, cowa, komik renaja @ Kreko dll...

:bunga:


Assalamualaikum


-----------------
Saya Hamba ALLAH itu sahaja...


Bookmark and Share

  


  Member Information For AspariProfil   Hantar PM kepada Aspari   Pergi ke Aspari's Website   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 680
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 21:32


detektif conan..=P..dah lama saya tak tengok, sebab rancangan ni keluar tv waktu maghrib2..huhu..jadi tak sampai hajat nak tengok..saya suka watak2 berbentuk penyiasatan..=)

Bookmark and Share

  


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

hurul_inn
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.03.2008
Ahli No: 32879
Posting: 107
Dari: Darul Iman-Darul Naim-Darul Ehsan-Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 21:34


saya pun suka cerita kartun...antaranya detective conan...
dulu ada satu cerita kartun jepun yang dialih bahasa...best jugak..
tajuknya kickers...!



Bookmark and Share

  


  Member Information For hurul_innProfil   Hantar PM kepada hurul_inn   Quote dan BalasQuote

areyien
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34006
Posting: 168
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-11-08 22:03


Assalamualaikum ..
semua cerita kartun areyien boleh layan..
sebab memang suka tengok kartun2 ini..hehe :-D
tapi paling suka Cardcaptor Sakura..


-----------------
Insan yang mulia ialah insan yang selalu mengakui kelemahannya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For areyienProfil   Hantar PM kepada areyien   Quote dan BalasQuote

sikinshaharudin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2008
Ahli No: 36109
Posting: 87
Dari: zi ji l0ng p0

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-11-08 22:51


~shin chan
~spongebob squarepants
~conan
~cat dog
~jimmy neutron
~pingu
~chibi maruko
~totalty spies
~~~~~~~
:lucu: :lol: :-P :-D ;-) :lucu: :lucu: :lucu:


-----------------
senYum s0km0 =)


Bookmark and Share

  


  Member Information For sikinshaharudinProfil   Hantar PM kepada sikinshaharudin   Quote dan BalasQuote

arfah_razali
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.09.2008
Ahli No: 34855
Posting: 31
Dari: selangor

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 30-11-08 00:59


salam....saya ponn...suka sangat-sangat tengok kartun...
conan..
doraemon..
shin chan..
popeye..
tweety bird,
tom dan jerry,
donal duck..
semua kartun2 klassik yang tak brckp, just buat act saja....hehehe
upin ipin..
dan semua lagi kartun2....hehehe....boleh buat emosi kita tak stres...happy saja...

Bookmark and Share

  


  Member Information For arfah_razaliProfil   Hantar PM kepada arfah_razali   Quote dan BalasQuote

Arayan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.08.2008
Ahli No: 34662
Posting: 30
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 01:16


Assalamualaikum..
teletubbies

Bookmark and Share

  


  Member Information For ArayanProfil   Hantar PM kepada Arayan   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-12-08 21:08


diantara 10 anime yang ana paling minat

1. dragon ball
2. naruto
3. kekkaisi
4. bleach
5. Initial D
6. full metal alchemist
7. shaman king
8. yugi- oh
9. law of euki
10.samurai tak

hehehe kalau balik kampung memang ana tengok cita ini


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-12-08 21:11


Pada 27-11-08 00:41 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

naruto......ninpo...kage bunshin not jutsu...heheeheh,,,boleh hafal jurus2 dalam anime or manganye,,,sebab memang kipas susah mati naruto,,,,,,tapi sekarang manganya cukup mengoncangkan jantung dan hati,,,dimana,,pendeta katak iaitu lagendary sanin yang bernama jiraya da maut mati kat tangan pian,,bekas ana muridnya...sekarang tentara akatsuki menyerang konaha,,,,di mana cikgu kakashi pun bertemu ajal,,,tapi tak pasti lagi,,sebab da bersambung,,huhuhuhuhuhu....

hurmmm..........semakin mendebarkan....mana hero naruto?mana sasuke?bukan kah dendamnye terhadap itachi(abgnya) da berbalas,,,Kenapa dia masih memusuhi naruto.......konaha bakal diancam,,,sdgkan kakashi yang berpangkat jounin pun tewas dengan mudah,,,,,,huhuhuhuhu...



salam sesiapa yang minat naruto boleh bagi link tak pasal cerita naruto ini pasal lama dah tak ikuti.paling kuat saya baca kreko nak tunggu kat tv lambat sangat.


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

rahsiaperindu
Warga Rasmi
Menyertai: 04.02.2006
Ahli No: 22458
Posting: 3
Dari: jaybee

Johor  


posticon Posting pada: 10-12-08 20:19


my top 4 fav:
1-NARUTO
2-BLEACH
3-DETECTIVE CONAN
4-CARDCAPTOR SAKURA..

Bookmark and Share

  


  Member Information For rahsiaperinduProfil   Hantar PM kepada rahsiaperindu   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 10-12-08 21:15


Assalamualaikum..hampir semua kartun ana suka..yang paling fanatik ialah mickey mouse & friends...asal jalan cerita yang menghiburkan ana tengok saja..kartun yang tak banyak fikir ana suka..kartun yang dah macam drama ana takberapa suka melainkan ada unsur medic @ penyiasatan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-12-08 22:10


ana suka naruto..
cerita kelakar :D

Bookmark and Share

  


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-12-08 22:25


Naruto dan Bleach - cool Kurosaki Ichigo. HAHHAHA!!!
Dulu masa bebudak suka tengok Dash Yankuro, Sailormoon
dan Kickers. Beess!! Beess!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

HAZRi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.10.2005
Ahli No: 20047
Posting: 39
Dari: Cheras

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-12-08 22:42


Detective Conan ;)

Bookmark and Share

  


  Member Information For HAZRiProfil   Hantar PM kepada HAZRi   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 15:15


naruto...oggy...spongebob...

aiii patrick.. :-D


-----------------
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah...
www.marul-nashirassunnah.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

munirah_habshee
Warga Rasmi
Menyertai: 28.04.2008
Ahli No: 33358
Posting: 2
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 15:52


semua jenis kartun...
tak tahu mana nak tulis sebab banyak sangat yang nak disenaraikan...
memang tak miss beli komik, nk2 yang gempak nya..
hehehe, dvd kartun pun banyak..

Bookmark and Share

  


  Member Information For munirah_habsheeProfil   Hantar PM kepada munirah_habshee   Quote dan BalasQuote

munirah_habshee
Warga Rasmi
Menyertai: 28.04.2008
Ahli No: 33358
Posting: 2
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 15:54


yang keluaran comics house pun beli juga... huhuhu....

Bookmark and Share

  


  Member Information For munirah_habsheeProfil   Hantar PM kepada munirah_habshee   Quote dan BalasQuote

putri_iman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.11.2008
Ahli No: 35705
Posting: 116
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 16:03


Antaranya...
- detective conan
- sin chan
- upin dan ipin
- prince of tennis

Bookmark and Share

  


  Member Information For putri_imanProfil   Hantar PM kepada putri_iman   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 16:16


assalamualikum..

ana pula suka tengok detektif conan..tak tau lah Kenapa sejak bermenjak ni jadi minat pula tengok kartun tu..macam best saja..kadang pada pendapat saya..cerita tu bawa kita untuk berfikir..berbanding dengan kartun yang lain..yang hanya mengarut saja..heheh..

Bookmark and Share

  


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kesucian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16988
Posting: 68
Dari: uKm bAnGi

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 19:17


Assalamualaikum

waa...katun...sukee3....:welcome:

~ ninja b0y
~ drag0n ball z (masa g0ku jadi budak kecik,s0oo00 cutee)
~ upin & ipin (betul betul betul)
~ sp0ngeb0b (tukang masak krappy patty)
~ sin chan

banyak lagi tapi ini lah list kartun yang paling paling skee.... :-D


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_kesucianProfil   Hantar PM kepada nur_kesucian   Pergi ke nur_kesucian's Website   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-06-10 15:34


hahaha cuba tengok name ana.. hajime kindaichi.. watak kegemaran ana dalam komik penyiasat remaja.. ciri-ciri dah hampir serupa dah dengan ana.. hahahaha..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-06-10 16:34


kebanyakan cerita kartun ana suka..kalau nengok kartun boleh senyum & gelak seorang-seorang.. umur da mngkat still layan kartun..terutamanya cita kartun yang colorful ...agak mujarab untuk merawat hati yang sedih..hati pun girang hehehe.



Bookmark and Share

  


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

Nu_uL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.05.2010
Ahli No: 39911
Posting: 128
Dari: Kangar

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 16-06-10 21:00


dah besar-besar pun suka tengok katun..saya pun...hihi..
katun apa ek best?
detective conan
doraemon
sin chan
wonderpet

banyak lah....layan...


-----------------
Jaga Diri,Hiasi Peribadi


Bookmark and Share

  


  Member Information For Nu_uLProfil   Hantar PM kepada Nu_uL   Quote dan BalasQuote

madyie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2007
Ahli No: 30270
Posting: 106
Dari: tranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-06-10 22:53


sponge (versi melayu, tak faham omputih),oggy(tak bercakap),sinchan,hagemaru

yang insyallah improve my ongly, NARUTO.....rasengan, hinata cute

Bookmark and Share

  


  Member Information For madyieProfil   Hantar PM kepada madyie   Pergi ke madyie's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-06-10 21:04


detective conan yang tomei... haha
shinichi [email protected] edogawa conan..lalala =)


-----------------
HiDuP iNi InDah JikA sEgAlAnyA kEraNa AllAH


Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

cipoi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24504
Posting: 242
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-10 15:46


bleach... cerita lawan2 yang best dan kadang-kadang kelakar juga.... layannnn....


-----------------
::: Bersama Membangunkan Ummah :::


Bookmark and Share

  


  Member Information For cipoiProfil   Hantar PM kepada cipoi   Pergi ke cipoi's Website   Quote dan BalasQuote

hasanrijal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2009
Ahli No: 38117
Posting: 201
Dari: LaNd bEloW ThE WinD

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-06-10 16:47


salam dunk..minat dengan watak gila2 sakuragi....


-----------------
Somewhere, something incredible is waiting to be seen


Bookmark and Share

  


  Member Information For hasanrijalProfil   Hantar PM kepada hasanrijal   Quote dan BalasQuote

permata_keluarga88
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.06.2010
Ahli No: 39992
Posting: 31

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-06-10 19:08


upin dan ipin...
betul betul.....
& power rangers...
heheheh

Bookmark and Share

  


  Member Information For permata_keluarga88Profil   Hantar PM kepada permata_keluarga88   Quote dan BalasQuote

hati_suci83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.12.2008
Ahli No: 36571
Posting: 52
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-06-10 23:48


:malu: fruit basket...bagusnya sweet saja cerita 2...
:-D cardcaptor sakura....lagi best cerita kanak-kanak ribena
:-) bleach...pun best layan saja....
:sopan: inuyasha....pun boleh layan juga...
:welcome: paling best..upin ipin....cerita malaysia yang paling best...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hati_suci83Profil   Hantar PM kepada hati_suci83   Quote dan BalasQuote

hati_suci83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.12.2008
Ahli No: 36571
Posting: 52
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-06-10 23:48


:malu: fruit basket...bagusnya sweet saja cerita 2...
:-D cardcaptor sakura....lagi best cerita kanak-kanak ribena
:-) bleach...pun best layan saja....
:sopan: inuyasha....pun boleh layan juga...
:welcome: paling best..upin ipin....cerita malaysia yang paling best...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hati_suci83Profil   Hantar PM kepada hati_suci83   Quote dan BalasQuote

jojoi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11668
Posting: 107
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-06-10 16:12


Ogy and the cocroaches,
Mioww:)


-----------------
Letakkan akal di depan,bukannya nafsu.Akal setidaknya masih boleh memandu manusia daripada nafsu yang terkadang terbiar tanpa bimbingan...


Bookmark and Share

  


  Member Information For jojoiProfil   Hantar PM kepada jojoi   Quote dan BalasQuote

faqir_imara
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.06.2010
Ahli No: 40024
Posting: 351
Dari: Fatih Istanbul

turkey   avatar


posticon Posting pada: 26-06-10 16:43


Tin tin. Generasi baru harus tidak kenal watak kartun. Komiknya dialih bahasakan dalam banyak bahasa dunia. Beberapa watak di dalam ceritanya antaranya snowy(anjingnya),Professor,Captain dan ramai lagi.Sesuatu yang menyeronokkan ialah pengembaraannya ke banyak negara. Terdpt muzium Tin tin jikalau tak silap di Sweden.

Bookmark and Share

  


  Member Information For faqir_imaraProfil   Hantar PM kepada faqir_imara   Quote dan BalasQuote

irashahirah
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19675
Posting: 407
Dari: jay bee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-06-10 19:22


Pada 19-06-10 16:47 , hasanrijal posting:

!!! QUOTE !!!

salam dunk..minat dengan watak gila2 sakuragi....



slamdunk~ stuju2... tapi komik dia lagi best.. huhhu.. sakuragi budak rambut merah.. hehe. akagi the gorilla.. rokawa si musang..

Bookmark and Share

  


  Member Information For irashahirahProfil   Hantar PM kepada irashahirah   Quote dan BalasQuote

hasanrijal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2009
Ahli No: 38117
Posting: 201
Dari: LaNd bEloW ThE WinD

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-06-10 22:06


Pada 28-06-10 19:22 , irashahirah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-06-10 16:47 , hasanrijal posting:

!!! QUOTE !!!

salam dunk..minat dengan watak gila2 sakuragi....



slamdunk~ stuju2... tapi komik dia lagi best.. huhhu.. sakuragi budak rambut merah.. hehe. akagi the gorilla.. rokawa si musang..



yup setuju..komik dia lagi best...dulu komik salam dumk ni, hampir satu kelas saya suka baca..tapi yang tukang beli seorang saja.. tu yang kena ada sistem giliran...


-----------------
Somewhere, something incredible is waiting to be seen


Bookmark and Share

  


  Member Information For hasanrijalProfil   Hantar PM kepada hasanrijal   Quote dan BalasQuote

irashahirah
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19675
Posting: 407
Dari: jay bee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-06-10 07:37


Pada 29-06-10 22:06 , hasanrijal posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-06-10 19:22 , irashahirah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-06-10 16:47 , hasanrijal posting:

!!! QUOTE !!!

salam dunk..minat dengan watak gila2 sakuragi....



slamdunk~ stuju2... tapi komik dia lagi best.. huhhu.. sakuragi budak rambut merah.. hehe. akagi the gorilla.. rokawa si musang..



yup setuju..komik dia lagi best...dulu komik salam dumk ni, hampir satu kelas saya suka baca..tapi yang tukang beli seorang saja.. tu yang kena ada sistem giliran...



salam~

ehehe.. memang tak dapat lupakan kegilaan kat slamdunk ini.. tapi kat sekolah saya sorng saja baca.. kat rumah semua baca.. adik-adik semua baca.. memang menunggu2 tiap-tiap bulan kluaran yang baru.. lawak sangat.. tapi yang bestnya ada unsur2 frenship, smgkt satu pasukan semua tu lah..


-----------------
::....mencari ketenangan
menjiwai peranan...::


Bookmark and Share

  


  Member Information For irashahirahProfil   Hantar PM kepada irashahirah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» favourite kartun / animasi.....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.147783 saat. Lajunya....