Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda berhasrat untuk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah untuk menaiki tangga tersebut.
-- ummimq (Kaunselor)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Yang Masuk Ke Sini
aye: 1 hari, 4 jam, 56 minit yang lalu
tereturubuzu: 9 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 20 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: PAS tawan Terengganu 2008?


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» PAS tawan Terengganu 2008?

Please Mendaftar To Post


Oleh PAS tawan Terengganu 2008?

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-12-06 13:56


Mampukah PAS menawan semula Terengganu 2008?

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

acok_86
WARGA SETIA
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25020
Posting: 565
Dari: tawau,SABAH BAH

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-12-06 14:52


uina..insyaAllah mampu bah..ndak mustahil bah tu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For acok_86Profil   Hantar PM kepada acok_86   Quote dan BalasQuote

maruz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2005
Ahli No: 16590
Posting: 282
Dari: Selangor Darul Ehsan

lebanon   avatar


posticon Posting pada: 01-12-06 14:58


INSYA ALLAH

Bukan setakat TERENGGANU, tapi jika semua pihak yang mendokong islam YAKIN dan BERSATU PADU untuk MELIHAT SYARIAH ISLAM ditegakkan,

PASTI KEDAH, PERLIS, SELANGOR, PAHANG dan PERAK juga mampu di TAWAN!

Bookmark and Share

  


  Member Information For maruzProfil   Hantar PM kepada maruz   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 01-12-06 15:01


sokong...
tapi pas perlu ubah sikit gaya mentaliti yang dipegangnya....
dalam konteks ni, iman dan ilmu seiring dan sejalan dalam proses pentadbiran dan pemerintahan....jangan tau cakap saja, tapi habuk pun tiada....


-----------------
My love commitment to myself, my family and my fellow men becomes me the courage and strength to face the challenges of life....
[ Telah diedit oleh: farah_hanan pada 01-12-06 15:05 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-12-06 17:49


InsyaAllah mampu....

Bookmark and Share

  


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

2manis
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1909
Posting: 139
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 01-12-06 17:55


Pada 01-12-06 15:01 , farah_hanan posting:

!!! QUOTE !!!

sokong...
tapi pas perlu ubah sikit gaya mentaliti yang dipegangnya....
dalam konteks ni, iman dan ilmu seiring dan sejalan dalam proses pentadbiran dan pemerintahan....jangan tau cakap saja, tapi habuk pun tiada....


kami yang kurang tahu ingin tahu dari kamu yang kononnya pandai.tunjukan kami senarai gaya mentaliti pas yang perlu diubah.mestilah lengkap dengan bukti2.
nak tahu jugala selama ini adakah iman dan ilmu TIDAK seiring sejalan?di mana yang tak seiring sejalan itu.bagitahu lengkap dengan bukti sekali.....
untuk anda: jangan tau cakap saja, tapi habuk pun tiada....jadilah dewasa.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For 2manisProfil   Hantar PM kepada 2manis   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-12-06 18:17


Insya'Allah...pas akan dapat menawan bukan setakat tereangganu malah malaysia, kalau kita semua sama-sama beriman dan meyakini ayat ini.... Kita tunjukkan sumbangan kita kepada jemaah islam...
Takbir!!!


Surah As-Saff

10)Hai orang-orang yang beriman, sukakah kamu Aku tunjukkan suatu perniagaan yang dapat menyelamatkan kamu dari azab yang pedih?

11)(yaitu) kamu beriman kepada Allah dan Rasul-Nya dan berjihad di jalan Allah dengan harta dan jiwamu. Itulah yang lebih baik bagi kamu jika kamu mengetahuinya,

12)niscaya Allah akan mengampuni dosa-dosamu dan memasukkan kamu ke dalam surga yang mengalir di bawahnya sungai-sungai, dan (memasukkan kamu) ke tempat tinggal yang baik di dalam surga Adn. Itulah keberuntungan yang besar.

13)Dan (ada lagi) karunia yang lain yang kamu sukai (yaitu) pertolongan dari Allah dan kemenangan yang dekat (waktunya). Dan sampaikanlah berita gembira kepada orang-orang yang beriman.

14)Hai orang-orang yang beriman, jadilah kamu penolong-penolong (agama) Allah sebagaimana Isa putra Maryam telah berkata kepada pengikut-pengikutnya yang setia: "Siapakah yang akan menjadi penolong-penolongku (untuk menegakkan agama) Allah?" Pengikut-pengikut yang setia itu berkata: "Kami lah penolong-penolong agama Allah", lalu segolongan dari Bani Israel beriman dan segolongan (yang lain) kafir; maka kami berikan kekuatan kepada orang-orang yang beriman terhadap musuh-musuh mereka, lalu mereka menjadi orang-orang yang menang.

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 01-12-06 19:32


hahahaha...poyo..

Bookmark and Share

  


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-12-06 20:19


!!! QUOTE !!!

hahahaha...poyo..

"poyo" tu apa ye :-?

ada sesiapa boleh jelaskan tak, wassalam.


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-12-06 20:23


Pada 01-12-06 20:19 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

hahahaha...poyo..

"poyo" tu apa ye :-?

ada sesiapa boleh jelaskan tak, wassalam.




Tak mgapa ibnu musa....kita bersangka baik..... isi hati, adalah urusan Allah untuk mnilai dan membalas nya....
sama-sama kita doakan agar kita semua adalah satu saf perjuangan....
Takbir!!!


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 01-12-06 21:23


Pada 01-12-06 17:55 , 2manis posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-12-06 15:01 , farah_hanan posting:

!!! QUOTE !!!

sokong...
tapi pas perlu ubah sikit gaya mentaliti yang dipegangnya....
dalam konteks ni, iman dan ilmu seiring dan sejalan dalam proses pentadbiran dan pemerintahan....jangan tau cakap saja, tapi habuk pun tiada....


kami yang kurang tahu ingin tahu dari kamu yang kononnya pandai.tunjukan kami senarai gaya mentaliti pas yang perlu diubah.mestilah lengkap dengan bukti2.
nak tahu jugala selama ini adakah iman dan ilmu TIDAK seiring sejalan?di mana yang tak seiring sejalan itu.bagitahu lengkap dengan bukti sekali.....
untuk anda: jangan tau cakap saja, tapi habuk pun tiada....jadilah dewasa.....



???????

:roll: :roll: :roll:


-----------------
My love commitment to myself, my family and my fellow men becomes me the courage and strength to face the challenges of life....


Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-12-06 21:33


Tapi pasti juga BN telah memikirkan kaedah lain kan?

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

kdinx
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.01.2006
Ahli No: 21823
Posting: 69
Dari: Moscow

Terengganu  


posticon Posting pada: 01-12-06 21:37


si farah hanan tu tak tengok agaknya bagaimana gaya PAS mentadbir kelantan dengan jayanya...tak pernah ada skandal besar selama mereka memerintah,hutang lagi sikit daripada negeri2 lain eg johor dan kedah.peratusan kemiskinan tegar lagi sikit dr negeri2 lain eg p.pinang,srwk,sabah.

Walaupun saya berasal dr Ktrg,apa yang saya lihat KB lagi maju dr kat,walaupun terang kaya dengan minyak

Bookmark and Share

  


  Member Information For kdinxProfil   Hantar PM kepada kdinx   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 01-12-06 21:41


BN ada kaedah, tapi PAS ada strategi, dan parti lain ada taktik....
sekarang, BN sedang tawan hati rakyat...so,strategi PAS perlu mantap...

good luck for PAS..

Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-12-06 21:58


bagaimana dengan pengundi hantu? Senjata NO1 BN

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

2manis
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1909
Posting: 139
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 01-12-06 22:01


Pada 01-12-06 19:32 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

hahahaha...poyo..


selalunya yang ketawa seorang-seorang tak pasal2 tu orang apa?
pendapat ana... dia ni sedang mengejek dirinya sebagai poyo dan ketawakan dirinya sendiri......
cuba2lah posting di klinik ukhwah....

Bookmark and Share

  


  Member Information For 2manisProfil   Hantar PM kepada 2manis   Quote dan BalasQuote

zubaidah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4059
Posting: 280
Dari: TerenGGanu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-12-06 22:03


Pada 01-12-06 21:58 , Addey posting:

!!! QUOTE !!!

bagaimana dengan pengundi hantu? Senjata NO1 BN




INSYAALLAH PAS PASTI DAPAT TAWAN TERENGGANU JUGA....
JIKA TIADA PENGUNDI HANTU!!!!!

TAKBIR!!!!!!!

ALLAHUAKBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TERUSKNLAH MENYOKONG PAS!!!!!


-----------------
TUHAN, terimalah aku...semoga Allah selamatkan kita daripada segala kejahatan yang berada di langit dan di bumi...


Bookmark and Share

  


  Member Information For zubaidahProfil   Hantar PM kepada zubaidah   Pergi ke zubaidah's Website   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-12-06 22:10


solksger memang poyo...engkau ni katawa org baritahu ayat quran kat atas tu...kau ni org islam ke apa ha...??? jadilah dewasa sikit bagi cadangan atau komen pada persoalan yang dibagi tu...entah apo-apo entah...punya manusia

Bookmark and Share

  


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 01-12-06 22:18


Pada 01-12-06 22:10 , abadikan_03 posting:

!!! QUOTE !!!

solksger memang poyo...engkau ni katawa org baritahu ayat quran kat atas tu...kau ni org islam ke apa ha...??? jadilah dewasa sikit bagi cadangan atau komen pada persoalan yang dibagi tu...entah apo-apo entah...punya manusia


apa maksud abadikan_03....
kata-kata tu untuk apa dan siapa???
kalau ada something yang tak puas hati, terus terang kat PM orang tu saja....jaga adab perbincangan kita....


-----------------
My love commitment to myself, my family and my fellow men becomes me the courage and strength to face the challenges of life....


Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-12-06 22:23


serius saya tanya ni, poyo tu maksudnya apa, ada kawan tanya saya sendiri pun tak tahu maksudnya.

betul ke Pas boleh tawan ganu 2008 nanti? yang saya risau silap2 Pas kalah kat Kelantan saja, sekarang pun berbeza 1 kerusi saja.

tapi insyaAllah, kalau diizinkanNya boleh menang agaknya, dengan ganu sekali. kalau ganu jatuh ke tangan Pas sekali lagi, memang teruk benar reputasi BN di Malaysia, betul tak?

p/s: poyo? :-?


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 01-12-06 22:41


Pada 01-12-06 19:32 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

hahahaha...poyo..



poyo = merepek atau merapu....
betul tak?


-----------------
My love commitment to myself, my family and my fellow men becomes me the courage and strength to face the challenges of life....


Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 01-12-06 23:50


Pada 01-12-06 22:10 , abadikan_03 posting:

!!! QUOTE !!!

solksger memang poyo...engkau ni katawa org baritahu ayat quran kat atas tu...kau ni org islam ke apa ha...??? jadilah dewasa sikit bagi cadangan atau komen pada persoalan yang dibagi tu...entah apo-apo entah...punya manusia


:-) marah nampak...jangan emosi sangat....

Bookmark and Share

  


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

ad-din
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2005
Ahli No: 19148
Posting: 648
Dari: terengganu-

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-12-06 23:55


takbir..allahuakbar.. semoga islam terus menerajui dunia.. islam akan didulatkan di terengganu oleh parti islam semelaysia (PAS)... takbir!!! allahukhbar...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ad-dinProfil   Hantar PM kepada ad-din   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 01-12-06 23:57


Pada 01-12-06 22:10 , abadikan_03 posting:

!!! QUOTE !!!

solksger memang poyo...engkau ni katawa org baritahu ayat quran kat atas tu...kau ni org islam ke apa ha...??? jadilah dewasa sikit bagi cadangan atau komen pada persoalan yang dibagi tu...entah apo-apo entah...punya manusia


maafla nak mencelah..ISLAM tu untuk penyokong PAS saja ke?aku ni ada ke menghina ISLAM kat situ?baca betul-betul...mm,nak bagitaula dekat kau,kan,orang ISLAM ni,kenala berhemah dalam bertegur sapa...berbudi bahasa...kan?mm,soalan kau tentang aku ini islam ke tak,kan,jawapan dia,mestila aku ni ISLAM...kalau tak,macam mana aku boleh posting dalam ni...adoi....tula kalau panas baran tak tentu hala....menunjukkan kebodohan yang jelas dan nyata....nama saja abadi..tapi,bensus... :-P

p/s : kita lain kali,kalau nak berdakwah,atau nak tegur seseorang,kena berhemah dan berlembut...sebab nabi sendiri pun,kalau menegur,takla macam kau....bersopan..sebab,kalau kita bersopan dengan orang lain,insyaALLAH,orang pun akan bersopan dengan kita...CAKAP AGAMA KUAT,TINGGI...HUKUM AGAMA LEMBAB..MANGKUK...

Bookmark and Share

  


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Administrator




posticon Posting pada: 02-12-06 01:28


Tolong jaga adab perbincangan.

Bookmark and Share

  


  Quote dan BalasQuote

aku_eus85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.01.2005
Ahli No: 13619
Posting: 86
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-12-06 08:03


salam... PAS takkan menang selagi mana rakyat yang jahil, sukakn hiburan dan malas berpikir LEBIH RAMAI dr rakyat yang celik, pandai menilai dan rajin berfikir... diTerengganu, golongn pertama makin ramai sekarang ni...

Isu yang boleh dimainkan banyak sangat-sangat, tapi... tau saja lah, berapa kerat sangat rakyat kita yang cakna soal ni... selagi PERUT terjaga, selagi tu rakyat kita malas nak fikir soal negara..bila terantuk baru tergandah..... bila tanah air di jual semua baru lah sedar kut...

so, menang @ kalah PAS di terengganu??? jwpnnye rakyat terengganu makin terhibur dengan sarkis tok deris...

untuk SOLKSJAER... anta tau ye apa tu dakwah dengan berhikmah? anta nak org dakwah sec berhikmah kat anta? kalau dakwah sec berhikmah kat anta, hati anta akan lembut r ??? hahaha... ana tak nak perlekehkan diri anta dengan mltakkan kesombongn anta ditahap tertinggi tapi anta sendiri dah letakkan diri anta dp tahap tu... benar kata anta, Islam bukan untuk PAS saja (Islam untuk penyokong PAS saja ke?) Islam untuk semua, Islam untuk solksjaer dan ana yakin solksjaer tntu bangga dengan Islam dan sentiasa hadiri majlis2 ilmu untuk faham lebih tentang islam..tapi sedih... dr gaya anda bertanya seolah-olah anda meletakkan jurang antara anta dengan penyokong PAS.. anta yakinkan penyokong PAS tu ISLAM??? kalau dah yakin, anta tau kan mereka tu semua saudara anta... tau kan??? SOLKSJAER, nasihat ana, kita jangan lah berbangga sangat dengan ILMU yang kita miliki, ana pasti anta menilai PAS dengan Ilmu yang anta miliki.. org lain jugak menilai dengan ilmu yang dimiliki... Allah memberi kefahaman Ilmu antara anta dengan org lain, jadi doakanlah mereka spy diberi kefahamn yang betul jika anta rasakan mereka dipihak yang salah...

bagi ana, ana harap anta dapat taufik dan hidayat dr ALLAH, spy dibuka hati dan sentiasa muhasabah diri.. cara anta posting pun ana dah dapat agak anta ni macam mana, org macam anta ni perlu satu teguran membina untuk anta fikirkan... jadi fikirkan persoalan ini --- dalam banyak-banyak pertikaian mngapa aku rasakan diri aku saja yang betul takkan satu pun aku tak salah, aarrghh.. sebab org lain jahil... kenapa ye, dalam portal ni, bila isu semacam ni timbul. Aku sering saja posting sesuatu yang mnybbkan org rasa xpuah hati kat aku...aaarrgghh, lantaklah, mereka bukan boleh apa-apa kan aku pun... Kenapa hati ku keras ye, sukar untuk berlapang dada, suka membuat pertikaian.. Ya Allah, jauhkanlah diriku dr menjadi org yang BODOH SOMBONG...

bittaufik wannajah... selamat mencari diri solksjaer dan warga ukwah yang lain...

salam

Bookmark and Share

  


  Member Information For aku_eus85Profil   Hantar PM kepada aku_eus85   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-12-06 08:42


jika adab tidak di jaga...saya ada kuasa memohon topik ini DITUTUP.........

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

myway
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25327
Posting: 291

blank   avatar


posticon Posting pada: 02-12-06 08:50


Pada 01-12-06 23:57 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-12-06 22:10 , abadikan_03 posting:

!!! QUOTE !!!

solksger memang poyo...engkau ni katawa org baritahu ayat quran kat atas tu...kau ni org islam ke apa ha...??? jadilah dewasa sikit bagi cadangan atau komen pada persoalan yang dibagi tu...entah apo-apo entah...punya manusia
p/s : kita lain kali,kalau nak berdakwah,atau nak tegur seseorang,kena berhemah dan berlembut...sebab nabi sendiri pun,kalau menegur,takla macam kau....bersopan..sebab,kalau kita bersopan dengan orang lain,insyaALLAH,orang pun akan bersopan dengan kita...CAKAP AGAMA KUAT,TINGGI...HUKUM AGAMA LEMBAB..MANGKUK...
alahai solksjaer...solskjaer suruh org lain berhemah, tapi solksjaer sendiri pun tidak berhemah..
hmm..macamane tu solksjaer??? :-? :-?
abadikan_03 pun ada salahnye..
semoga kita dapat mencontohi sifat nabi saw..peringatan untuk diri ana juga...
maaf diatas teguran ini wahai sahabat..solksjaer & abadikan03..

Bookmark and Share

  


  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

myway
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25327
Posting: 291

blank   avatar


posticon Posting pada: 02-12-06 08:51


insyaallah...semoga PAS akan menakluk malaysia keseluruhannya..
mana-mana yang lemah tu, kita perbaikikan...semoga hukum islam dapat ditegakkan sepenuhnya di Malaysia...AllahuAkbar

Bookmark and Share

  


  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-12-06 09:23


bagusnya kalau Pas dapat terengganu semula!
:-)

semoga berjaya...ameen.


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 02-12-06 10:49


untuk SOLKSJAER... anta tau ye apa tu dakwah dengan berhikmah? anta nak org dakwah sec berhikmah kat anta? kalau dakwah sec berhikmah kat anta, hati anta akan lembut r ??? hahaha... ana tak nak perlekehkan diri anta dengan mltakkan kesombongn anta ditahap tertinggi tapi anta sendiri dah letakkan diri anta dp tahap tu... benar kata anta, Islam bukan untuk PAS saja (Islam untuk penyokong PAS saja ke?) Islam untuk semua, Islam untuk solksjaer dan ana yakin solksjaer tntu bangga dengan Islam dan sentiasa hadiri majlis2 ilmu untuk faham lebih tentang islam..tapi sedih... dr gaya anda bertanya seolah-olah anda meletakkan jurang antara anta dengan penyokong PAS.. anta yakinkan penyokong PAS tu ISLAM??? kalau dah yakin, anta tau kan mereka tu semua saudara anta... tau kan??? SOLKSJAER, nasihat ana, kita jangan lah berbangga sangat dengan ILMU yang kita miliki, ana pasti anta menilai PAS dengan Ilmu yang anta miliki.. org lain jugak menilai dengan ilmu yang dimiliki... Allah memberi kefahaman Ilmu antara anta dengan org lain, jadi doakanlah mereka spy diberi kefahamn yang betul jika anta rasakan mereka dipihak yang salah...

bagi ana, ana harap anta dapat taufik dan hidayat dr ALLAH, spy dibuka hati dan sentiasa muhasabah diri.. cara anta posting pun ana dah dapat agak anta ni macam mana, org macam anta ni perlu satu teguran membina untuk anta fikirkan... jadi fikirkan persoalan ini --- dalam banyak-banyak pertikaian mngapa aku rasakan diri aku saja yang betul takkan satu pun aku tak salah, aarrghh.. sebab org lain jahil... Kenapa ye, dalam portal ni, bila isu semacam ni timbul. Aku sering saja posting sesuatu yang mnybbkan org rasa xpuah hati kat aku...aaarrgghh, lantaklah, mereka bukan boleh apa-apa kan aku pun... Kenapa hati ku keras ye, sukar untuk berlapang dada, suka membuat pertikaian.. Ya Allah, jauhkanlah diriku dr menjadi org yang BODOH SOMBONG...

bittaufik wannajah... selamat mencari diri solksjaer dan warga ukwah yang lain...

salam


mm,bagus ayat2 saudara ni..mm,saya ni bukan apa,ada ke patut dia cakap saya ni islam ke tak?pelik tak soalan tu?kalau saya tanya,kamu ni ISLAM ke?walhal saya tahu kamu sembahyang,mengucap kalimah syahadah..LEBIH2 LAGI kalau kamu PENYOKONG PAS...kan?apa yang kamu rasa?

saya ni masih belajar..saya tak bangga dengan ILMU yang saya ada..sebab semua ini hanyalah pinjaman...:-) apa yang saya ada ni,sikit sahaja...tak banyak..setitik saja berbanding dengan lautan yang luas...bukan macam anda @ saudara...

last sekali..mudah2an,kamu punya doa tu,dimakbulkan ALLAH...jangan pulak kamu jadi bodoh sombong...

Bookmark and Share

  


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 02-12-06 11:13


maafkan saya kerana banyak cakap dalam forum ni...maaf dipinta..tak ada niat pun nak buat kecoh dalam ni..entah macam mana perkataan yang saya tak tau apa maksudnya tu,boleh jadi isu...maafkan saya kalian..

Bookmark and Share

  


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 00:45


jaga adab tuan2/puan2...itu adalah lambang kpada peribadi kita...bagi komen yang matang ya tuan2.... mampukah PAS melawan pengundi hantu?

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

tulipsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2004
Ahli No: 10336
Posting: 223
Dari: Bumi Johore

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 09:56


perkasakan usrah..kerana usrah tunjang tarbiyah tunjang kekuatan jemaah tunjang fardhu muslim.

Bookmark and Share

  


  Member Information For tulipsolehahProfil   Hantar PM kepada tulipsolehah   Quote dan BalasQuote

aku_eus85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.01.2005
Ahli No: 13619
Posting: 86
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-12-06 10:04


!!! QUOTE !!!

..mm,saya ni bukan apa,ada ke patut dia cakap saya ni islam ke tak?pelik tak soalan tu?kalau saya tanya,kamu ni ISLAM ke?walhal saya tahu kamu sembahyang,mengucap kalimah syahadah..LEBIH2 LAGI kalau kamu PENYOKONG PAS...kan?apa yang kamu rasa?


:-) ...aah, betul juga, seolah-olah pertikaikan keislaman pula.., kita bersangka baik ye, mungkin dia xberniat pun nak kata kat anta macam tu, mklumlah bila posting ni, kita akan taip saja ikut jari meniti atas keyboard.. insyaallah, dia tu tak ada niat sampai pertikaikan akidahnye, maafkan dia tu, xsengaja kut...

, mampukah PAS menghalang pengundi hantu?

rasulullah pernah bersabda yang lebih kurang maksudnya macam ni.. seorang mukmin itu tidak akan dipatuk ular dua kali pada lubang yang sama... maksudnya kalau diadaptasikan dalam situasi kita, PAS yakin kita ditipu mlalui pengundi hantu untuk PR yang lepas, sepatutnya PAS takkan ditipu lagi dengan cara yang sama... adkah perkara ni akan berulang untuk PR akan datang?


pengundi hantu akan sentiasa wujud selagi mana SPR yang ada xtelus dan xikut telunjuk jabatan pendaftran negara... politik di malaysia dah terlalu jijik, memang dah jadi barah, tak dapat diselamatkan lagi dan rakyat akan sedar bila semuanya dah tergadai kerana sikap org kita yang bila dah terantuk baru tergandah... petanda tu dah banyak, tapi iye lah...

persoalan SIKAP sebenarnya yang melanda umat kita.. kenapa ye??? sedeynye... banyak sangat fitnah terhadap AGAMA, ada yang membela dengan sungguh2, ada pula yang hanya buat tempelan... Ya ALLAH... berilah kekuatan pada hamba2 mu yang ingin ISTIQAMAH di jalanmu in what ever method they have choose...

pengundi hantu akan mampus bila SIKAP org kita terurus... mustahillah berlaku dalam masa terdekat, entah selamanya kut selagi mana ISLAM tak naik melalui caranya yang sebetulnya...

don't give up to concern about ISLAM... cakna kita terhadap ISLAM merupakan smbngn kita pada ISLAM untuk kebaikan dunia akhirat dan REDHA Allah... ALLAHUAKBAR!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For aku_eus85Profil   Hantar PM kepada aku_eus85   Quote dan BalasQuote

dmz
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26613
Posting: 442
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 03-12-06 10:17


ASSALAMMUALAIKUM...........
Hmmmmmmmmm...kalau saya buat andaian dari segi kekuatan manusia....PAS tak akan dapat menguasai trengganu sebab mana mampu tenaga negeri menentang tenaga pusat....dan strategi negeri melawan strategi pusat....melainkan jika memang PAS negeri mendapat super power yang mengatasi segalanya.....


-----------------
http://studiouniversiti.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For dmzProfil   Hantar PM kepada dmz   Pergi ke dmz's Website   Quote dan BalasQuote

syauqahaziqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.08.2005
Ahli No: 18509
Posting: 259
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-12-06 10:57


insya Allah
doa2 orang yang d zalimi mustajab
lebih2 lagi di jalan islam

Bookmark and Share

  


  Member Information For syauqahaziqahProfil   Hantar PM kepada syauqahaziqah   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 03-12-06 12:03


saya fikir.. PAS takkan menang di terengganu.....

trust me..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

mashitah_izzati
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.06.2006
Ahli No: 24677
Posting: 69
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 03-12-06 12:34


salam

bagi ada tidak ada yang mustahil...
insya-allah boleh menang..
kebergantungan pada allah paling penting

Bookmark and Share

  


  Member Information For mashitah_izzatiProfil   Hantar PM kepada mashitah_izzati   Quote dan BalasQuote

mashitah_izzati
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.06.2006
Ahli No: 24677
Posting: 69
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 03-12-06 12:34


salam

bagi ada tidak ada yang mustahil...
insya-allah boleh menang..
kebergantungan pada allah paling penting

Bookmark and Share

  


  Member Information For mashitah_izzatiProfil   Hantar PM kepada mashitah_izzati   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 13:08


Pada 03-12-06 10:17 , dmz posting:

!!! QUOTE !!!

ASSALAMMUALAIKUM...........
Hmmmmmmmmm...kalau saya buat andaian dari segi kekuatan manusia....PAS tak akan dapat menguasai trengganu sebab mana mampu tenaga negeri menentang tenaga pusat....dan strategi negeri melawan strategi pusat....melainkan jika memang PAS negeri mendapat super power yang mengatasi segalanya.....



PAS memang tiada kuasa sangat melawan pusat.. tapi ingat PAS ada ALLAH dan RASUL... QURAN dan SUNNAH senjata AMPUH yang digunakan oleh RASULULLAH dan para Sahabat sehingga Islam pernah menakluk 2/3 dari penduduk dunia, dan ini jugalah yang digunakan oleh PAS... tidak mustahil PAS boleh menguasai 2/3 kerusi dan negeri di Malaysia suatu hari nanti jiak Allah menghendaki... Jika UMNO ada ISLAM HADHARI, PAS ada ISLAM ORIGINAL dari ALLAH SWT yang disampaikan oleh Nabi SAW... paling penting yang perlu kita ingat, setiap perjuangan untuk agama Allah, pasti Allah akan bersama dengan perjuangan itu..apa ada kuasa yang lebih hebat selain kuasa ALLAH? kita kena yakin tuan2, bahawa ALLAH akan menurunkan bantuan bagi org yang berjuang untuk agama Allah...
[ Telah diedit oleh: Addey pada 03-12-06 13:19 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

PeNguin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.04.2004
Ahli No: 8445
Posting: 190
Dari: miri, srwk

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 13:53


insyallah pas kan menang di terang bahkn seluruh malaysia..mungkin tidak pada masa sekarang tapi masanya akan tiba jua..kemenangan tetap akan tertegak pada yang benar,jadi sama2lr kita mendokong perjuangan islam ini...allahhuakhbar..!
[ Telah diedit oleh: PeNguin pada 03-12-06 13:54 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For PeNguinProfil   Hantar PM kepada PeNguin   Pergi ke PeNguin's Website   Quote dan BalasQuote

hamzah_zul87
Warga Rasmi
Menyertai: 10.09.2006
Ahli No: 26267
Posting: 3
Dari: kuching, sarawak

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 14:43


salam................
hidup PAS. majulah pas untuk negara.

Bookmark and Share

  


  Member Information For hamzah_zul87Profil   Hantar PM kepada hamzah_zul87   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 14:46


Insya Allah

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

aku_eus85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.01.2005
Ahli No: 13619
Posting: 86
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-12-06 15:09


mungkin PAS akan menang, mungkin juga PAS akan kalah... yang pasti ISLAM akan sentiasa menang dan kemenangan ISLAM itu hanya bagi org yang faham apa itu kemenangan ISLAM... pelepasan daripada api NERAKA... Allahuakbar!!! itulah kemenangan HAKIKI... mendapat REDHA ALLAH...

Bookmark and Share

  


  Member Information For aku_eus85Profil   Hantar PM kepada aku_eus85   Quote dan BalasQuote

perak
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.08.2006
Ahli No: 25855
Posting: 138
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 15:48


insya'Allah..berjaya..

Bookmark and Share

  


  Member Information For perakProfil   Hantar PM kepada perak   Pergi ke perak's Website   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 03-12-06 15:49


Pada 03-12-06 14:43 , hamzah_zul87 posting:

!!! QUOTE !!!

salam................
hidup PAS. majulah pas untuk negara.



Hidup Islam..majulah Islam untuk agama
.


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

  


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 17:31


pas nak tawan sabah pula bila??

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 21:11


hm...panas..panas..
oklah aku mengaku sebab terkasar sangat dengan solksjaer. tapi anda tengok halaman pertama pada persoalan ni bila kawan kita si aye bagi ayat al-quran surah as-shof si solksjaer ni boleh ketawa pulak dengan apa yang ditulis oleh aye tu, ni apa cerita...!! ..itu aku persoalkan. macam dia ni main-main pula dengan ayat alquran yang dinyatakan oleh aye tu..aku tak marah kalau solksjaer nak bagi komen tang pas boleh tawan terang atau tidak..?? tapi dia ni seolah-olah mengketawakan org yang bagi ayat quran tu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 03-12-06 22:30


Pada 03-12-06 21:11 , abadikan_03 posting:

!!! QUOTE !!!

hm...panas..panas..
oklah aku mengaku sebab terkasar sangat dengan solksjaer. tapi anda tengok halaman pertama pada persoalan ni bila kawan kita si aye bagi ayat al-quran surah as-shof si solksjaer ni boleh ketawa pulak dengan apa yang ditulis oleh aye tu, ni apa cerita...!! ..itu aku persoalkan. macam dia ni main-main pula dengan ayat alquran yang dinyatakan oleh aye tu..aku tak marah kalau solksjaer nak bagi komen tang pas boleh tawan terang atau tidak..?? tapi dia ni seolah-olah mengketawakan org yang bagi ayat quran tu...


maafla ya..ni dah dikira fitnah brader....ada ke saya tulis kat situ saya gelak kat surah yang dinyatakan tu?ni dah dikira menuduh saya...saudara tak terfikir ke apa balasan bagi orang yang memfitnah?perkataan seolah-olah tu,tak bolehlah nak guna...saya tulis kat situ,hahahaha..poyo.. ada ke merujuk kepada ayat tu?

saya tak terasa pun dengan anda..cuma,bahasa tu jagala...ILMU yang ada tu,guna...ok?

Bookmark and Share

  


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-12-06 13:47


PAS akan bertapak di Tawau Sabah tidak lama lagi.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-12-06 20:20


tidak lama lagi InsyaAllah

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-12-06 13:42


panas kah?

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 05-12-06 13:44


hampes..betul...sikit-sikit nak gaduh....

tak ada akai ke????

Bookmark and Share

  


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-12-06 16:37


jangan gaduh..malu anda tuhe

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

songkok_aji02
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 593
Posting: 532
Dari: KL / JB

Johor  


posticon Posting pada: 05-12-06 17:10


,jangan gaduh2...jangan Abuya yang tawan malaysia sudahla....Takbir!!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For songkok_aji02Profil   Hantar PM kepada songkok_aji02   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1287
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-12-06 17:26


Islam pasti kan menang..

seandainya solat Subuh seperti solat Jumaat..

kala itu, usah gentar dengan mehnah perjuangan..

yakinilah Islam pasti gemilang..

Allahu akbar.. !

Bookmark and Share

  


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

Annursyam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10824
Posting: 317
Dari: Jelapang padi

Kedah  


posticon Posting pada: 05-12-06 17:30


Jangan kerana politik kita dalam forum ni berpecah belah...
lihat, baca, renung dan faham....
terimalah pandangan dengan hati terbuka, Kalau pun hati tidak suka...

Ingat Allah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For AnnursyamProfil   Hantar PM kepada Annursyam   Pergi ke Annursyam's Website   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 06-12-06 00:59


kalau pas dijalan yang lurus harap pas boleh menang lah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-12-06 20:51


pas pasti menang

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-12-06 22:30


antum diberi HAK mengundi..
so.. jalankan kewajipan anda dengan sebaiknya..
UNDILAh bakal pemimpin yang layak dari segi kepimpinan..
kita semua akan disoal.. tentang siapa pemimpin yang kita pilih..
arakiannya.. the choice in your hand...
:roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.191173 saat. Lajunya....