Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila telah sampai di puncak tetapi meneruskan pendakian, bermakna anda sedang menurun, bukan lagi mendaki
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 46
Ahli: 0
Jumlah: 46




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 20 hari yang lalu
Kakngah: 20 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: MeNaNgIs


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» MeNaNgIs

Please Mendaftar To Post


Oleh MeNaNgIs

NoZaBiZz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.10.2006
Ahli No: 27091
Posting: 268
Dari: UTM Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 08-11-06 00:36


ada tak sesiapa yang susah nak menangis...
apa perasaan bila sedih sangat, tapi tak boleh nak keluarkan air mata...
saya selalu rasa geram...
kalau keluar air mata maybe perasaan akan lega kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NoZaBiZzProfil   Hantar PM kepada NoZaBiZz   Pergi ke NoZaBiZz's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 00:43


Hihi..segan lah nak cerita.. :-P

Betul ke orang yang mudah menangis ni hati dia lembut?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

NoZaBiZz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.10.2006
Ahli No: 27091
Posting: 268
Dari: UTM Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 08-11-06 00:47


tak jugak r... bagus juga org mudah nangis ni... bila menghadap ALLAH dia boleh menitiskan air mata... tapi saya tak sampai lagi r tahap tu... subhanALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For NoZaBiZzProfil   Hantar PM kepada NoZaBiZz   Pergi ke NoZaBiZz's Website   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2006
Ahli No: 25715
Posting: 408
Dari: jengka,Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 08-11-06 10:20


saya pun jnis payah nak nangis...
kalau geram saya akan diam saja...
orang cakap kalau kita boleh nangis time ada masalah kita akan rasa lega..
saya nak juga rasa tapi tak keluar walupon di paksa...
tapi kalau lah dapat nangis ps sbyg..
subhanallah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

sahibul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.09.2006
Ahli No: 26564
Posting: 257
Dari: Bumi ALLAH

malaysia  


posticon Posting pada: 08-11-06 11:36


bagus menangis ni...dapat cuci mata..
disamping mahu dapatkan keredhaan ALLAH.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahibulProfil   Hantar PM kepada sahibul   Quote dan BalasQuote

SITIHAMIZAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13091
Posting: 192
Dari: the garden of knowledge and virtue

Johor  


posticon Posting pada: 08-11-06 12:25


lepas menangis,rasa lega sikit...
sesiapa yang susah nak menangis tu...tak tau nak kata apa lah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SITIHAMIZAHProfil   Hantar PM kepada SITIHAMIZAH   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 17:28


nak nangis kerana manusia memang susah, tapi kerana umat, IsyaALLAH....cuba2lah belajo nangis kerana dosa dan umat

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 17:28


nak nangis kerana manusia memang susah, tapi kerana umat, IsyaALLAH....cuba2lah belajo nangis kerana dosa dan umat

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 17:44


kadang-kadang ada juga perkara yang m`buatkan kita menangis...
wallahualam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 20:36


sesiapa yang susah nangis tu...
bolehlah rajin2 potong bawang...
gurau :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 20:44


ana ini jns mdh berair mata skt..
kalau geram mesti mata akan berair tapi ini bukan menangis tau..
tapi alangkah bgsnye kalau kita dapat menangis kerana Allah..Subhanallah.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

NoZaBiZz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.10.2006
Ahli No: 27091
Posting: 268
Dari: UTM Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 08-11-06 20:48


nak mengelak berair mata masa kopek bawang, kopek depan kipas... tiap-tiap hari kopek bawang depan kipas tak keluar lah air mata... biar udara bergerak...

-- apa pula ni masuk bab2 petua di dapur pula --

Bookmark and Share

    


  Member Information For NoZaBiZzProfil   Hantar PM kepada NoZaBiZz   Pergi ke NoZaBiZz's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 20:56


dah masuk bab memasak pula.. :di

kekadang...bila banyak menguap, keluar juga air mata..
dari mana entah datang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 21:07


ana bisa sahja menangis...

"dan bahawa sesungguhnya,
DIA lah yang menyebabkan (seseorang itu bergembira) tertawa,
dan menyebabkan (seseorang itu berdukacita) menangis..."

- An-Najm ayat 43 -

sadaqa'Llah al-'Azim... :-)


-----------------
wahai orang-orang yang berIMAN, ucapkanlah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 21:11


saya dulu jenis hati batu....payah sangat nak tengok keluar air mata walau setitik tapi kblkngn ni...entahlah....maybe tertekan sikit....tapi menangis tak semestinya dapat melegakan perasaan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 21:47


Pada 08-11-06 00:47 , NoZaBiZz posting:

!!! QUOTE !!!

tak jugak r... bagus juga org mudah nangis ni... bila menghadap ALLAH dia boleh menitiskan air mata... tapi saya tak sampai lagi r tahap tu... subhanALLAH


sama macam saya....saya memang susah sangat nak keluar air mata....kawan-kawan kata saya manusia tak berperasaan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 08-11-06 22:02


kalau kita cuba untuk menangis, memang susah.

menangis itu biarlah ia datang dengan sendirinye.
tak boleh dipakse, hati yang sedih akan menangis.
hati yang sedih juga belum tentu menangis.

saya dulu menangis sebab kesunyian.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

taisir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16233
Posting: 264
Dari: planet bumi...

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 23:37


..tangisan..
saya antara org yang mudah menangis sebenarnya..
sometime saya rasa mesti org fikir saya ini lemah sangat sebab mudah menangis..tapi entahlah..tangisan suber kekuatan buat saya tambah2 bila ada masalah..saya menagis puas2 lepas itu masa menangis tu saya muhasabah diri alhamdulillah lepas dah keluar semua air mata itu beban perasaan tu turut keluar sama..jadi saya rasa lega dan boleh bertindak mengikut apa yang sepatutnya..

dan dalam tangisan ini juga membuatkan kita lebih dekat dengan Rabb..itu yang saya rasa masa itu baru kita sedar sebenarnya Allah lah segalanya...

so entahlah kalau tak dapat menangis semakin sedih rasanya..biarpun air mata tak mengalir tapi hujan dalam hati jua amat bermakna bagi yang menghargainya..

wa Allah hu a'lam..


-----------------
hidup ini jihad menuju ilahi


Bookmark and Share

    


  Member Information For taisirProfil   Hantar PM kepada taisir   Pergi ke taisir's Website   Quote dan BalasQuote

nur_namia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21203
Posting: 193
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 00:13


emm entah saya ni mudah sangat tersentuh....emm tapi kadang itu nangis tak lah boleh melegakan perasaan....hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_namiaProfil   Hantar PM kepada nur_namia   Quote dan BalasQuote

islamic_87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.11.2006
Ahli No: 27188
Posting: 98
Dari: sandakan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 01:17


cuba kita bayangkan dosa-dosa kita lakukan.. dan kita mengis kerana kita melakukan pekara yang tak baik kerana Allah, kita Takut dengan kemurkaanNya.. tentu kita dapat kita keluarkan airmata kita..kera Orang yang menagis kerana takut dengan kemurkaan Allah, nescaya merekalah tergolong dalam orang-orang yang beriman InsyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_87Profil   Hantar PM kepada islamic_87   Quote dan BalasQuote

Upsi_InMyHeart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.11.2006
Ahli No: 27262
Posting: 115
Dari: tanjong malim

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 08:11


setUju.... keKadang LepAs naNgis rasa macam dah selesai maSalah..lega saja rasa...tapi mEnangis biar beRtempat lah..asyIk-asyik nangis Pun xelok...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Upsi_InMyHeartProfil   Hantar PM kepada Upsi_InMyHeart   Pergi ke Upsi_InMyHeart's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 10-11-06 00:20


"Airmata adalah salah satu senjata bagi wanita"..betul ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 10-11-06 00:25


Ana lelaki.
Kerap kali juga menangis apabila memotong bawang.
Mungkin ana sedih dan tidak sampai hati melihat bawang dipotong dan disiat, lalu menangis...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 10-11-06 01:06


ana senang sangat kalau nak menangis.
selalu nya masa mula hingga akhir menunaikan solat.
terasa lemahnya hamba ini kepada Allah..
bila bdoa, lagi lah nak mngs. mudah sangat hati ni tersentuh.
time raya tu, nak salam mak ayh og raya.
abang-abang yang mula dulu.
time belum saya mulekn lagi pun saya da mula nak keluar air mate.
apetah lagi boleh time salam dan mohon maaf.
rasa-rasanya, bagaimana nak ubat ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-06 05:56


saya sangat mudah menangis....

bila kasihankan orang lain, ketika menonton tv, rancangan bersamamu, drama2, filem2 yang menyedihkan, hatta membaca surat khabar sekalipun, memang mudah air mata saya bergenang.. mudah tersentuh lah saya ni... jika kasihankan diri sendiri lagi lah mudah menangis.

paling bahagia ketika menangis sewaktu solat atau ketika berdoa menghadap Ilahi...


p/s: sebab dah biasa dimanjakan sejak kecil..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

zubaidah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4059
Posting: 280
Dari: TerenGGanu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-11-06 10:52


:-) Bismillahirrahmanirahim...

mudah sangat nak nangis...kalau sedih atau nak luah sesuatu,ana akan mengadap ILAHI saja...tu jika sesuatu terlalu rahsia.

menyesal dengan dosa yang dilakukan, hati sunyi, pilu...
kalau mengadap allah,kejap lagi menangis lah...

kadang-kadang menangis juga disebabkan kekasaran kawan-kawan pada kita...

:-( :-( :-(


-----------------
TUHAN, terimalah aku...semoga Allah selamatkan kita daripada segala kejahatan yang berada di langit dan di bumi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For zubaidahProfil   Hantar PM kepada zubaidah   Pergi ke zubaidah's Website   Quote dan BalasQuote

suepolaris
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.01.2006
Ahli No: 21713
Posting: 46
Dari: Johor Bahru

Johor  


posticon Posting pada: 12-11-06 10:56


Mudah menangis... dikatakan lembut hatinya...
tapi biarlah kental jiwa, semangat dan imannya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For suepolarisProfil   Hantar PM kepada suepolaris   Quote dan BalasQuote

nisaulfadhilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2006
Ahli No: 27084
Posting: 207
Dari: irbid

jordan  


posticon Posting pada: 12-11-06 11:27


tak tau lah nak bagi komen apa..ana sendiri pun kaki nangis,kuikuikui..sedih sikit saja nangis..ada saja yang nak buat ana nangis hari-hari..boleh dikatakan ciwek lah juga..hehe.maklumlah ana ni hatinya lembut..hehe..


-----------------
salam bertaut ukhwah terpatri..
Glitter Photos

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisaulfadhilahProfil   Hantar PM kepada nisaulfadhilah   Quote dan BalasQuote

NoZaBiZz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.10.2006
Ahli No: 27091
Posting: 268
Dari: UTM Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 21-11-06 07:35


Pada 10-11-06 00:20 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

"Airmata adalah salah satu senjata bagi wanita"..betul ke?


ramai berpendapat begitu... yelah, kalau wanita menangis ni, kasihan tau...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NoZaBiZzProfil   Hantar PM kepada NoZaBiZz   Pergi ke NoZaBiZz's Website   Quote dan BalasQuote

mirzatul
Warga Rasmi
Menyertai: 26.03.2006
Ahli No: 23727
Posting: 7
Dari: ghanu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-11-06 08:34


kalau saya pulak..terlalu mudah sesangat nangis..pantang hati terluka, mesti nangis..lebih2 lagi boleh saya terlalu rasa nak marah..mesti nangis..sebab saya ni tak reti nak marah orang..biasanya saya pendam..dan jalan yang terbaik adalah nangis..lepas tu, Ya ALLAH..hanya Tuhan saja yang tau..leganyer...
kalau tengok cerita2 yang sedih2..mudah sangat keluar air mata..rupe2nye ada lagi insan yang lebih susah dr kita..so bersyukurlah dengan apa yang ada..emm...tulah saya tak tahu nak buat bagaimana..terlalu mudah sangat nak nangis.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mirzatulProfil   Hantar PM kepada mirzatul   Quote dan BalasQuote

fansurina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27352
Posting: 205
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-11-06 08:50


Pada 21-11-06 08:34 , mirzatul posting:

!!! QUOTE !!!

kalau saya pulak..terlalu mudah sesangat nangis..pantang hati terluka, mesti nangis..lebih2 lagi boleh saya terlalu rasa nak marah..mesti nangis..sebab saya ni tak reti nak marah orang..biasanya saya pendam..dan jalan yang terbaik adalah nangis..lepas tu, Ya ALLAH..hanya Tuhan saja yang tau..leganyer...
kalau tengok cerita2 yang sedih2..mudah sangat keluar air mata..rupe2nye ada lagi insan yang lebih susah dr kita..so bersyukurlah dengan apa yang ada..emm...tulah saya tak tahu nak buat bagaimana..terlalu mudah sangat nak nangis.. :)


assalamualaikum...erm,nampak gaya saya pun macam ni jugak..tapi terpulang pada keadaanla..saya mudah menangis kalau tengok cerita sedih..geram..bila rasa berdosa padaNya..tapi kalau ada perpisahan tu..susah sikit nak nangis..hehe..contohnya lepas habis sekolah ke..lepas habis kem motivasi ke..bila dah habis praktikal ke..camtula..

tapi saya dengar,kalau kita kerap menangis..hati kita akan menjadi keras..betul ke..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fansurinaProfil   Hantar PM kepada fansurina   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14611
Posting: 639
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-11-06 09:16


assalamualaikum.

Kenapa pulak kalau selalu menangis hati akan jadi keras?
sepatutnya jadi lebih lembut.

ana ni dalam kategori mudah menangis terutama bila dengar ceramah agama, baca tazkirah ke, bila rindu kat mak dan tengok cerita2 yang melibatkan kasih sayang antara ahli keluarga....

orang kata,
keringnya airmata kerana kerasnya hati,
kerasnya hati kerana cintakan dunia,
cintakan dunia kerana takutkan mati.

ana kata,
menangislah...
kerana menangis boleh melembutkan hati.


p/s: walaupun ana ni jenis lembut hati tapi keras kepala.

Bookmark and Share

    


  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

fansurina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27352
Posting: 205
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-11-06 09:37


iyakah macam tu...terima kasih atas informasi yang saya tidak tahu tu..maybe kalau kita selalu menangis tentang hal2 keduniaan agaknya hati kita akan jadi keras..yedak..contohnya macam kecewa,putus cinta dan macam-macam lagilah..menangis bagai nak rak..
[ Telah diedit oleh: fansurina pada 21-11-06 09:37 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For fansurinaProfil   Hantar PM kepada fansurina   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.154191 saat. Lajunya....