Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Yang dihina semakin mulia. Yang menghina semakin terhina. Selalunya begitu.

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 2 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Berapa banyak dapat duit raya?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Berapa banyak dapat duit raya?

Please Mendaftar To Post


Oleh Berapa banyak dapat duit raya?

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-06 16:07


Assalamualaikum.

    Saya percaya ramai dikalangan sahabat2 di ukhwah.com ini masih di bawah umur layak terima duit raya. jadi janganlah malu2 bagitau kita di sini. bukan apa, saja nak kongsi kegembiraan iaitu murah rezeki di aidilfitri :-di macam saya ni tidak layak lagi menerima duit raya, hulur duit raya saja.


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-10-06 16:21


start tahun ni...saya pula yang kasi duit raya kat org.. :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

imtihan_insyirah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24051
Posting: 732
Dari: Darul Ehsan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-06 17:35


adalah beberapa sen :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For imtihan_insyirahProfil   Hantar PM kepada imtihan_insyirah   Pergi ke imtihan_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-10-06 18:24


:-di masih dapat lagi..makin banyak.. :-di cuma, kalau org yang tahu ana dah masuk u saja yang xbagi. yang xth tuu, bagi saja.. :-di


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

ummul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.03.2005
Ahli No: 15144
Posting: 55
Dari: kuantan/penang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-10-06 23:28


dapat dekat RM??? lah juga..huhuhu..saya sepatutnya tak layak dah dapat duit raya ini..tapi rasanya makin banyak pula dapat bila dah masuk U ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummulProfil   Hantar PM kepada ummul   Quote dan BalasQuote

ibnutuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2005
Ahli No: 20410
Posting: 330
Dari: batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 29-10-06 02:14


erm, malu pula nak cakap.....

tak rmi pun org beri, cuma parents dan siblings saja....

ada lah dalam rm400, boleh simpan banyak-banyak....
boleh cover sikit untuk projek sarjana muda nanti:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnutukiProfil   Hantar PM kepada ibnutuki   Quote dan BalasQuote

jasadkudisini
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2006
Ahli No: 25763
Posting: 221
Dari: sinGgaHsaNa..

germany   avatar


posticon Posting pada: 29-10-06 09:42


huh..!! tak banyak.. saya bukan dr org berada..
setakat 150 saja.. heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For jasadkudisiniProfil   Hantar PM kepada jasadkudisini   Pergi ke jasadkudisini's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 29-10-06 11:29


Pada 29-10-06 02:14 , ibnutuki posting:

!!! QUOTE !!!

erm, malu pula nak cakap.....

tak rmi pun org beri, cuma parents dan siblings saja....

ada lah dalam rm400, boleh simpan banyak-banyak....
boleh cover sikit untuk projek sarjana muda nanti:-)



bnyak nyerrr.


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-10-06 14:55


dah besar2 ni memang tak dapat duit raya....kalau dapat pun tak banyak....adalah dalam RM180....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

Minur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24249
Posting: 100
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 29-10-06 15:06


ada lah 8 keping duit seringgit... syukur lah.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For MinurProfil   Hantar PM kepada Minur   Quote dan BalasQuote

lamka
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.10.2006
Ahli No: 27100
Posting: 43
Dari: kelate

australia   avatar


posticon Posting pada: 30-10-06 13:41


Duit allowance yang jpa beri 2hari sebelum raya kira duit raya ke?? Kalau ni masuk kategori duit raya juga, banyak lah duit raya taun ni :lol: :lol: :lol:



Bookmark and Share

    


  Member Information For lamkaProfil   Hantar PM kepada lamka   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2006
Ahli No: 25715
Posting: 408
Dari: jengka,Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 30-10-06 14:25


Pada 29-10-06 02:14 , ibnutuki posting:

!!! QUOTE !!!

erm, malu pula nak cakap.....

tak rmi pun org beri, cuma parents dan siblings saja....

ada lah dalam rm400, boleh simpan banyak-banyak....
boleh cover sikit untuk projek sarjana muda nanti:-)

sama ar...saya pun dapat rm400 juga tapi ada lagi yang abang tak bagi....kalau tak mesti lebih sikit dari awak.... :lol: :lol:
[ Telah diedit oleh: kembara_girl pada 30-10-06 14:27 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-10-06 15:15


sesiapa ada duit raya lebih itu kongsi²lah sikit...hehehe :-di :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-10-06 15:44


sekarang ni taklah dapat sebanyak yang ana dapat masa zaman kanak-kanak dulu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

ashiqah_shafiqa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26859
Posting: 41
Dari: kedah dan kl

Kedah  


posticon Posting pada: 30-10-06 16:14


kecik2 dulu pun susah nak dapat duit raya...besaq2 ni lagi lah susah nak dapat...huhuu..tambah2 lah dah kerja...lagi lah SUSAH...huhhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ashiqah_shafiqaProfil   Hantar PM kepada ashiqah_shafiqa   Pergi ke ashiqah_shafiqa's Website   Quote dan BalasQuote

knazihah
Warga Rasmi
Menyertai: 31.10.2006
Ahli No: 27128
Posting: 3
Dari: baiti

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-10-06 00:14


adalah dalam RM350...
Alhamdulillah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For knazihahProfil   Hantar PM kepada knazihah   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 31-10-06 00:59


saya dapat 6 ringgit saja...ada tak yang dapat lagi kurang dr saya... :-?    :lol:


-----------------
strong minds talk about ideas, weak minds talk about people.


Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 31-10-06 22:02


adalah dalam RM 25...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 31-10-06 22:43


ingatkan dah tak dapat..
asst managers kasi duit raya pula... hehe..
adalah dalam rm30 :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

yanokage
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20839
Posting: 275
Dari: SMK (A) Al-Irshad

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-11-06 00:22


taun ni banyak org bagi kat adik2 saya saja ... saya tak bagi punn ... aisey ... tapi .. ada lah dalam RM200 lebih ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For yanokageProfil   Hantar PM kepada yanokage   Pergi ke yanokage's Website   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 01-11-06 01:04


saya umur 20 tahun da.
tapi bila beraya dengan sedara mara jauh ni, mesti mereka hulur duet rye.
walaupun kawan saudara saya yang saya tak kenal langsung.
ke saya tak nampak tua. ahaks..

duet rye tak kira lah. dapat terus buka masuk duet dalam wallet. hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-11-06 03:05


RM 251...

kemungkinan besar kali yang terakhir untuk dapat duit raya... uhuk uhuk~


-----------------

[ Telah diedit oleh: syahidatul pada 01-11-06 03:05 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-11-06 03:34


tak sampai RM10. dalam 6 atau 8 ringgit saja. lebih baik daripada tak dapat langsung kan.


-----------------
JANGAN AMBIL HATI, AMBIL ISI...


Bookmark and Share

    


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14611
Posting: 639
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-11-06 08:58


adalah RM70...
nasib baik ada orang nak bagi walaupun dah kerja...
mungkin still lagi nampak macam student.

Bookmark and Share

    


  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 01-11-06 09:11


100 lebih

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-11-06 10:01


hehe...dah besar2 pun dapat duit raya lagi...malu pulak rasanya...tapi adalah dam 200...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

azrina_zainal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 27023
Posting: 189
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-11-06 11:38


untungnya dapat beratus, saya dah masuk alam 20-an , nak terima pun segan hehe..tapi org bagi terima saja ada lah..dalam rm 40..alhamdulillah dapat juga.. kesin kuahdurian..tapi ok lah tu..at least dapat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azrina_zainalProfil   Hantar PM kepada azrina_zainal   Quote dan BalasQuote

musafir_alan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.03.2005
Ahli No: 15302
Posting: 67
Dari: Quantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-11-06 18:39


samalah dengan saya, Kalau dulu kita dapat duit raya tapi semenjak kerja ni kenalah bagi duit raya pula kat anak2 buah, anak2 jiran dan berbagai2 lagi anak2. asal budak saja kenalah bagi. tak mengapa setahun sekali saja....

:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafir_alanProfil   Hantar PM kepada musafir_alan   Pergi ke musafir_alan's Website   Quote dan BalasQuote

ad-din
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2005
Ahli No: 19148
Posting: 648
Dari: terengganu-

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-11-06 21:28


ala sikit saja.. rm100 lebih saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ad-dinProfil   Hantar PM kepada ad-din   Quote dan BalasQuote

tereturubuzu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.11.2006
Ahli No: 27162
Posting: 191
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-11-06 21:31


RM 15 saja.. tu pun tolak 5 tambang balik sini.. tinggal 10 saja... huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tereturubuzuProfil   Hantar PM kepada tereturubuzu   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 01-11-06 22:04


walaupun sakeenah dah besar tapi alhamdulillah sakeenah dapat rm 110. ingatkan bila dah besar tak dapat duit raya..tapi rupa-rupanya dapat 2 kali ganda daripada adik sakeenah yang masih sekolah rendah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 01-11-06 23:31


Saya dapat dalam RM40..nak bagi duit raya belum mampu lagi..hihihi(^^,)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

hazi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.10.2006
Ahli No: 27127
Posting: 146
Dari: malaysia

bosnia_herzegovina  


posticon Posting pada: 04-11-06 14:43


dapatla juga walaupun dah besar..
bolehlah beli mercun..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For haziProfil   Hantar PM kepada hazi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.148095 saat. Lajunya....