Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kamu ingin tinggi, jangan hanya merenung gunung, panjatlah. Jika kamu ingin bijaksana, jangan merenung kitab, amalkanlah.
-- Meow (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Yang Masuk Ke Sini
aye: 9 jam, 8 minit yang lalu
tereturubuzu: 8 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 20 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: DUNGUN


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» DUNGUN

Please Mendaftar To Post


Oleh DUNGUN

izzz81
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19761
Posting: 125

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 18:09


assalamualaikum semua..

nak kenal juga dengan org dungun ni..saya dulu pernah duduk dungun juga...

sekolah dulu kat smktiz dungun itu...Kalau ada sesiapa yang satu sekolah dengan saya ke atau tak ke..sila kenalkan diri anda ye..

salam ukhwah dr saya izzah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For izzz81Profil   Hantar PM kepada izzz81   Quote dan BalasQuote

PeNguin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.04.2004
Ahli No: 8445
Posting: 190
Dari: miri, srwk

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 20:39


ana pun dengan..area jalan pantai..

Bookmark and Share

  


  Member Information For PeNguinProfil   Hantar PM kepada PeNguin   Pergi ke PeNguin's Website   Quote dan BalasQuote

izzz81
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19761
Posting: 125

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-10-06 20:49


assalamualaikum penguin..

jalan pantai???kat mana itu..sura ke apa??

Bookmark and Share

  


  Member Information For izzz81Profil   Hantar PM kepada izzz81   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-10-06 22:26


wah, dungun? menarik nii :-di

saya bukan orang dungun, tapi "bakal" menjadi orang dungun, boleh join juga kan? :roll:

salam ukhwah.


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

balqis2004
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.08.2004
Ahli No: 10740
Posting: 33
Dari: darul iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-10-06 22:59


waalaikum salam ..
silakn lah ibnu musa..anda dialu2kn..

saya pun org dungun...sek smasid dulu...
izzah..kakak2 saya ada juga yang sek smtiz dulu...
salam ukhwah

Bookmark and Share

  


  Member Information For balqis2004Profil   Hantar PM kepada balqis2004   Quote dan BalasQuote

PeNguin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.04.2004
Ahli No: 8445
Posting: 190
Dari: miri, srwk

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 00:29


salam izz81 ana dengan dkat dengan molek inn,,dkat kdai buku DBP wan ariffin..

Bookmark and Share

  


  Member Information For PeNguinProfil   Hantar PM kepada PeNguin   Pergi ke PeNguin's Website   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 06-10-06 04:00


saya org setiu tapi kawan saya org dungun...tak apa ke???

ala..lagipung kita satu negeri...
tak begitu....................

Bookmark and Share

  


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 09:59


ana pun org dungun....
area sura...
dtglah raya ini... :-di :-di
p/s: sedia kan duit raya ye...hihihi :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 10:01


Pada 03-10-06 22:59 , balqis2004 posting:

!!! QUOTE !!!

waalaikum salam ..
silakn lah ibnu musa..anda dialu2kn..

saya pun org dungun...sek smasid dulu...
izzah..kakak2 saya ada juga yang sek smtiz dulu...
salam ukhwah


smasid tahun berapa itu??? :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-10-06 00:55


assalamualaikum..
saya org dungun juga tapi sekolah kat terengganu saja..
sekolah rendah saja kat dungun-SKPD
time menengah-terengganu
time pas tu-skudai JB
lah ni-kerja kat JB..insyaAllah habis master,balik semula dungun lah..
:->

Bookmark and Share

  


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

balqis2004
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.08.2004
Ahli No: 10740
Posting: 33
Dari: darul iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-10-06 23:31


Pada 06-10-06 10:01 , sutera_kasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-06 22:59 , balqis2004 posting:

!!! QUOTE !!!

waalaikum salam ..
silakn lah ibnu musa..anda dialu2kn..

saya pun org dungun...sek smasid dulu...
izzah..kakak2 saya ada juga yang sek smtiz dulu...
salam ukhwah


smasid tahun berapa itu??? :-)


Sorry lambat respon.. :-di
saya spm 2000..
awak smasid gop ke?

Bookmark and Share

  


  Member Information For balqis2004Profil   Hantar PM kepada balqis2004   Quote dan BalasQuote

sejadah_usang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26842
Posting: 97

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-10-06 15:17


kalau pernah lalu Dungun boleh join juga ka? :di
[ Telah diedit oleh: sejadah_usang pada 10-10-06 15:18 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For sejadah_usangProfil   Hantar PM kepada sejadah_usang   Quote dan BalasQuote

kdinx
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.01.2006
Ahli No: 21823
Posting: 69
Dari: Moscow

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-10-06 17:24


erm...saya asal k.terang tapi pernah bersekolah di MRSM YT-Dungun,Sura Jeti(dah tutup)...kira agak masak juga lah dengan kawasam sekitar,nak2 depan sekolah yang selalu menjadi tempat penagih dadah.Selalu membeli kat Ju Jaya,Salwa(dah tutup).Balik cuti di hari itu terkejut pesatnya bndr dungun membangun,ada banyak kedai2 baru.Yang bestnya parking still tak ada meter

Bookmark and Share

  


  Member Information For kdinxProfil   Hantar PM kepada kdinx   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-10-06 14:11


Pada 09-10-06 23:31 , balqis2004 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-10-06 10:01 , sutera_kasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-06 22:59 , balqis2004 posting:

!!! QUOTE !!!

waalaikum salam ..
silakn lah ibnu musa..anda dialu2kn..

saya pun org dungun...sek smasid dulu...
izzah..kakak2 saya ada juga yang sek smtiz dulu...
salam ukhwah


smasid tahun berapa itu??? :-)


Sorry lambat respon.. :-di
saya spm 2000..
awak smasid gop ke?


oohh ana spm2002..hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-10-06 14:12


Pada 08-10-06 00:55 , virtualmovement posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
saya org dungun juga tapi sekolah kat terengganu saja..
sekolah rendah saja kat dungun-SKPD
time menengah-terengganu
time pas tu-skudai JB
lah ni-kerja kat JB..insyaAllah habis master,balik semula dungun lah..
:->



sekolah rendah SKPD itu taun bape itu upsr... :-di


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-10-06 13:55


ye..saya orang Dungun jugak..
kat Kg Sura..dekat saja dengan uitm Dungun..
rumah sblah padang golf Dungun..dan dekat dengan pantai..
dulu study kat SMK Sultan Omar..ada sesiapa yang sama sekolah tak dengan ana..
hehe..jemput lah datang rumah..hehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

quick
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19880
Posting: 65

blank  


posticon Posting pada: 19-11-06 21:14


eee..rimas..rimas..

Kenapa tak masuk terus kat topik terengganu ek..

:P

Bookmark and Share

  


  Member Information For quickProfil   Hantar PM kepada quick   Quote dan BalasQuote

perak
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.08.2006
Ahli No: 25855
Posting: 138
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 10:07


erm...ana pulak ada mmbe dungun area pntai juga...

Bookmark and Share

  


  Member Information For perakProfil   Hantar PM kepada perak   Pergi ke perak's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 10:16


ambo pun pernah jugok ngaji sano... ambo ngaji sekoloh batu 48... ambo tinggal kat kampong che lijah... jale nok pergi bukit besi sbelum bukit lat.... maso tu tahun 1991..ambo darjoh 2...
lepah tu ambo btukar pulok sekolah padang pulut darjoh 3... ambo duduk situ stahun... darjoh 4..ambo balik kelate... sebab ambo bbanggo jadi orae kelate...
tapi loni rumoh abe ambo ado kat kampung gong pasir...depe menara telicom.... pok daro ambo dengan kakok ambo pun ado lagi duduk kampung che lijoh.... dio jadi tokey buat pagar grill...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

I-Dei
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.02.2006
Ahli No: 22558
Posting: 34
Dari: di.trnung

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-11-06 10:39


Salam...
ana smasid gok,SPM 04.ana dang ustaz Idris jadi Pengetua ta lah ni dia pencen doh.

Bookmark and Share

  


  Member Information For I-DeiProfil   Hantar PM kepada I-Dei   Quote dan BalasQuote

izzz81
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19761
Posting: 125

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-01-07 09:48


assalamualaikum..
sorry..sebab dah lama tak online..

so ramai yang sekolah smksid..tak ada ke yang sekolah Intan Zaharah..??

u all umur berapa sekarang ni??

saya dah 26tahun..

Bookmark and Share

  


  Member Information For izzz81Profil   Hantar PM kepada izzz81   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 09:41


Pada 03-10-06 22:59 , balqis2004 posting:

!!! QUOTE !!!

waalaikum salam ..
silakn lah ibnu musa..anda dialu2kn..

saya pun org dungun...sek smasid dulu...
izzah..kakak2 saya ada juga yang sek smtiz dulu...
salam ukhwah


same lah smasid. batch bila ni??
anis spm 1999 :bunga: :bunga: :bunga:



Bookmark and Share

  


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

marsyalaila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.10.2004
Ahli No: 12102
Posting: 278
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 09:49


saya org kuala terengganu...tapi kerja kat dungun.. =)
[ Telah diedit oleh: marsyalaila pada 21-11-07 09:52 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

pejuang_terakhir
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30837
Posting: 533
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-11-07 10:51


setiap minggu lalu dungun pasal kerja kemaman, kampung kat k.t

Bookmark and Share

  


  Member Information For pejuang_terakhirProfil   Hantar PM kepada pejuang_terakhir   Quote dan BalasQuote

marsyalaila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.10.2004
Ahli No: 12102
Posting: 278
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:00


Pada 21-11-07 10:51 , pejuang_terakhir posting:

!!! QUOTE !!!

setiap minggu lalu dungun pasal kerja kemaman, kampung kat k.t


jauhnya perjalanan... :berfikir:

Bookmark and Share

  


  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

madyie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2007
Ahli No: 30270
Posting: 106
Dari: tranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:19


ambe nak masuk gok sini...
ambe koloh kat sultan omar ri tu...
duduk kat alur tmbesu,dkat dengan psar mnggu...
rancok dah dungun bangun lening....
tapi sedih gok rasa sebab dok dang nak kenal dengan org duduk balai besar tu seorang, mana dok auu dah dia lening..spek dia hok lawo tu...
Apa pun slam perdungunan untuk semua.

Bookmark and Share

  


  Member Information For madyieProfil   Hantar PM kepada madyie   Pergi ke madyie's Website   Quote dan BalasQuote

ulfah87
Warga Rasmi
Menyertai: 20.11.2007
Ahli No: 31764
Posting: 14
Dari: perak

malaysia  


posticon Posting pada: 21-11-07 21:59


ulfah org perak..
tapi dok belajar kat uitm dungun...
salam ukhwah untuk org dungun...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ulfah87Profil   Hantar PM kepada ulfah87   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.130238 saat. Lajunya....