Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya.
-- al-Baqarah: 286

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: ridzuan86
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43097

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 77
Ahli: 0
Jumlah: 77




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 1 hari, 16 jam, 39 minit yang lalu
kasih_kekasih: 2 hari yang lalu
syahidatul: 5 hari yang lalu
raudhahasanah: 6 hari yang lalu
drzul-f: 11 hari yang lalu
hafiz_along_83: 12 hari yang lalu
halawatuliman: 28 hari yang lalu
nabilah: 28 hari yang lalu
aye: 29 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: :::Jemputan Ke JK Iftar Jamie Ukhwah :::


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» :::Jemputan Ke JK Iftar Jamie Ukhwah :::

Please Mendaftar To Post


Oleh :::Jemputan Ke JK Iftar Jamie Ukhwah :::

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-09-06 18:23


Assalamualaikum pada semua warga ukhwah....
Dengan kehadiran bulan ramadhan yang mulia ini,pihak Event Ukhwah dengan berbesar hatinya mempelawa anda semua warga ukhwah.com untuk turun beramai-ramai menyertai "JK Iftar Jamie" untuk kita semua berkumpul dalam satu jemaah untuk berbuka puasa bersama-sama dengan para MT ukhwah.com...

Di Jemput Hadir Beramai-ramai di :

Tempat : FOOD COURT KL SENTRAL

Masa : 6.00 pm-8.00 pm

Tarikh : 7 / 10 /2006 (14 ramadhan 1427 H)

Hari : SABTU ....


Dengan kehadiran anda semua dapat mengeratkan silatulrahim yang terjalin antara kita semua....

~ UKHWAH itu indah,bila kita bertemu dan berpisah kerana ALLAH ~ ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-09-06 18:37


Insya'Allah..ana nak pergi juga...tapi berapa bayarannya??? ada tak even2 lain sebelum atau slpas buka puasa??? setidak2 nya pgisian ke??? Kena ada pas masuk tak???

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Along_Safa
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 180
Posting: 348
Dari: tilamhotel.com

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-09-06 19:10


mungkin untuk ahli sekitar KL saja agaknya.. sebab tempoh masa program terlalu singkat... tak berbaloi bagi yang datang dari jauh...

alang-alang, Kenapa tak buat kat hotel dan jemput mana-mana penasyid....

ana rasa, kosnya tak lah mahal sangat.....

well, semoga berjaya untuk program ini..


-----------------
Mountain View
[ Telah diedit oleh: safa_indah pada 29-09-06 19:11 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Along_SafaProfil   Hantar PM kepada Along_Safa   Pergi ke Along_Safa's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-10-06 17:56


Alhamdulillah kepada umi yang telahpun membuka posting jk Iftar Jamie Ukhwah untuk tahun ini. Kepada sesiapa yang berminat (yang menetap disekitar Lembah Kelang, silalah datang ke Foodcourt KL Sentral pada tarikh yang dinyatakan.

Insya Allah jualan buku siri Mutiara Inspirasi turut akan diadakan.

kepada safa, biasanya tahun-tahun lepas memang diadakan di Foodcourt KL Sentral, bayaran dihotel untuk sekali berbuka puasa saja dah melebihi rm50.. kan itu membazir, lain lah kalau ada yang sudi menderma... :)

Bayarannya cuma rm10 sahaja.. yuran penyertaan dan cenderahati.

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 10:39


kat san ada surau tak? ana tak pernah pergi lagi...ana riasu takut tlewat solat...nak rush balik serdang jauh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 10:42


alahai.. sama pulak tarikhnya dengan majlis buka puasa di kolej....

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 10:43


Pada 02-10-06 10:39 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

kat san ada surau tak? ana tak pernah pergi lagi...ana riasu takut tlewat solat...nak rush balik serdang jauh....


uikss.. aye tinggal di serdang ke?


-----------------
gunakan kesempatan untuk kebaikan


Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 11:07


Kenapa... ente budak upm ek??? kolej berapa??? adaui kantoi lah....
tak mengapa ana bukan student.... tinggal saja kat serdang....tapi smangat2 qlate lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 12:12


Pada 02-10-06 11:07 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa... ente budak upm ek??? kolej berapa??? adaui kantoi lah....
tak mengapa ana bukan student.... tinggal saja kat serdang....tapi smangat2 qlate lagi...



staf upm, felo kolej 11


-----------------
gunakan kesempatan untuk kebaikan


Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 12:22


yuran 10 ringgit tu bayar di sana ye? @ bank in? insyaAllah, rasa macam nak pergi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 12:46


ooo....... ante terlibat tak dalam membuang pelajar PMI yang pada awal sem lepas...katenya ramai yang kena buang termasuk pgerusi kerohaniannya sedikit... ante mesti kenal kan Normala...??? mustika...??? etc..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 13:18


kepada linn,
Linn boleh bayar masa disana, tak perlu bank in..

datanglah, di kl sentral ada komuter, monorel, LRT dan bas, ERL pun ada..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

amirahni
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.06.2006
Ahli No: 24839
Posting: 134
Dari: SHAH ALAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 13:34


jika tiada aral ana akan hadir... Naza boleh bawa kawan?berapa pula bayaran untuk kawan?


-----------------
BUAT YANG BETUL, BUAT DENGAN BETUL, BUAT BETUL-BETUL


Bookmark and Share

    


  Member Information For amirahniProfil   Hantar PM kepada amirahni   Pergi ke amirahni's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 13:34


RM10 tak ada diskaun ek????
Ada jual buku2 saja ke???
T-shirt Ukhwah.com tak ada ek???
Ops lupa nak tanya... ruangan untuk muslimin ada tak ni???

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-10-06 02:11


!!! QUOTE !!!

mungkin untuk ahli sekitar KL saja agaknya.. sebab tempoh masa program terlalu singkat... tak berbaloi bagi yang datang dari jauh...

alang-alang, Kenapa tak buat kat hotel dan jemput mana-mana penasyid....

ana rasa, kosnya tak lah mahal sangat.....


em.. Kalau ada semangat ukhwah..
tak kira jauh mana pun.. datang juga..heheh..
buat kat hotel..??
ALLAH AKHbar.. ada siapa-siapa ke nak sponsor..?
ada ke yang nak pergi..? nanti sir kang..hanan..adiknye..
kak sue..naza..dan muka yang same saja..hihii..

ana baru sahaja ke kl.. 29-1.10
so.. ana tak dapat nak hadirkan diri..
em.. Kalau ana datang minggu ni pun ok juga..
di UIA.. ada program bestt bunyinye..

tak ada rezeki nampknye.
mohon maaf.. pada semua MT.. ana tak dapat hadir..

bila buka puasa nanti.. igtlaa simple-shida ek..
hehe.. :-di :-di :lol:
[ Telah diedit oleh: Administrator pada 04-10-06 00:10 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

fatin3
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2246
Posting: 476
Dari: bandar saujana putra

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-06 06:32


Pada 02-10-06 10:39 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

kat san ada surau tak?


ada. tak ada masalah solat di kl central. tempat wudhu untuk muslimah pun, dalam surau saja.

insyaAllah.. saya cuba hadirkan diri.. nak juga kenai dengan warga ukhwah.com...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatin3Profil   Hantar PM kepada fatin3   Pergi ke fatin3's Website   Quote dan BalasQuote

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 04-10-06 02:00


assalamualaikum...

alahai.. sedihnya.... tringin nak join juga.. tapi, saya dah beli tiket kretapi untuk balik ke klantan hari jumaat lagi.. tak dapat nak join iftor jamaie ni.. sedih sangat....

saya ni dah sebulan eksiden, tangan patah. dah buat rawatan moden, tapi tangan masih tak ok. macam org cacat jadinya. so, weekend ni nak balik rumah angkat di kelantan lah sebab nak cuba rawatan tradisional pula sebab tangan saya macam robot lani, ala-ala karam sigh walia lah ......

apa-apa pun, sampaikan salam pada semua yang hadir ye dan... kalau ada apa-apa event area kl ni, ghoyak deh... ambo nak join etek....

selamat berbuka puasa.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 02:04


lah.... Azzahrawi eksiden kat mana dan bila? Dan macam mana?
Aduhai... moga cepat sembuh ye. Azzhrawi dah kat UM KL kan?

Nota: Teringat masa Mega JK -- Azzahrawi bawak kereta bukan main laju...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-10-06 08:47


nak join jugak..tapi..sekarang kat kelantan..ruginye..ok..all da best lah!huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 08:58


maaf, tak berkesempatan nak pergi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 09:30


Assalamualaikum

Moga kali ini lebih ramai wajah2 baru yang akan muncul. Jumpa di sana jika tiada aral melintang. Rasanya dah lama tak berjumpa dengan warga Ukhwah.

*Salam Ramadhan*


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

cinta_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5255
Posting: 160
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 09:33


Insyallah kalau tak ada aral melintang ana pagi agaknya. Lagi pun belum pernah seumur hidup join program ukhwah.com melainkan JK UUM setahun yang lepas.

Nak pergi pun tak tau macam mana lagi. Dah lah tu seorang-seorang pula tu. Ana dari serdang ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For cinta_ilmuProfil   Hantar PM kepada cinta_ilmu   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 09:52


aduii............. tak tau nak pilih mana satu ni... kat uia pun ada program best... kat taman melewar pun juga.... ukhwah.com pun ada iftar....nanti rugi...
ana baru 6bulan join... tapi 3 minggu saja baru betul-betul aktif sebab no paswood tak ingat...hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 04-10-06 13:03


Nak juga join tapi kat Taman Melewar pun ada majlis jugak. kat dewan Muktamar Pas Taman melewar.. InsyaALLAH, jika sempat, nak juga join JK Ukahwah ni... Tempat dulu jugak kan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 13:56


jemput datang beramai-ramai buat semua warga ukhwah...inilah masanya setelah sekian lama boleh kita berkumpul bersama...kepada yang ingin membawa rakan-rakan,silakanlah...ianya amat dialu-alukan...yuran boleh bayar disana...nak bersolat ada surau disediakan..lagi pun pengangkutan di klsentral pun senang didapati..pendek katanyerrr...terpulang pada antum semua...


jumpa disana...
;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 16:21


salam~
nak join juga tapi dalam hati saja lah cakap seperti itu..
tapi lebih selesa bukak kat rumah..
bukan benda..
saya ni segan berjumpe dengan org..kalau kat alam maya ni tak mengapa..
hehe..
kepade semua,selamat berbuke..
wasalam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 20:34


!!! QUOTE !!!

Insyallah kalau tak ada aral melintang ana pagi agaknya. Lagi pun belum pernah seumur hidup join program ukhwah.com melainkan JK UUM setahun yang lepas.

Nak pergi pun tak tau macam mana lagi. Dah lah tu seorang-seorang pula tu. Ana dari serdang ni.



ha..apiz.. jemput..jemput..
dah dekat tu.. kat area sana juga..
:-di :-di :-di

!!! QUOTE !!!

nak join juga tapi dalam hati saja lah cakap seperti itu..
tapi lebih selesa bukak kat rumah..
bukan benda..
saya ni segan berjumpe dengan org..kalau kat alam maya ni tak mengapa..
hehe..


alahai.. dik.. jemputlaa datang..
meramaikan dan memeriahkan majlis iftar..
agak kejauhan sikit..
memandangkan budget ana tak kesampaian buat masa ni..
hehe.. so.. ana agak kesusahan nak terbang lagi buat masa ni..

umi...shida akan turun kl juga.. maybe 13.. 16 tu p n9..
em.. kalaulaaa majlis iftar ni.. dibuat pada 14.10.. heheh..
simple-shida boleh datang punya..hehehe.. :-di :-di
-insyallah..

pada warga ukhwah yang sekitar kl.. selangor..
n9.. melaka..johor ke.. dll..
jemputlaa datang majlis iftar..hehe.

:lol: :lol:

* bila lagi nak jumpa presiden kita..
jumpa dengan pengasas... tan sri KANg..
MT lain.. hehehe.. ni lah masa sesuai..
berbuke puasa sambil tautkan ukhwah..




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 20:40


!!! QUOTE !!!

Nota: Teringat masa Mega JK -- Azzahrawi bawak kereta bukan main laju...


hehe.. betul tu kang..
naik kecutt perutku yang sedia kecil ni..hehe..
antara MT yang berhempas-pulas dalam menjayakan
MEGA JK 2004..

bila lagi ek... MEGA JK akan berlangsung..??
haa.. teringat kat warga KEDAH..
nampaknye.. tak berani menyahut cabaran ana.. :roll: :roll:


moga cepat sembuh ye zahrah..
get well soon.. insyaallah...
ada hikmah tu dik..
moga lebih behati-hati..
wallahua'lam...


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

nurcinta
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25829
Posting: 84
Dari: australia

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 21:28


assalamualaikum...emmm nurcinta teringin nak pergi....sayangnya tahun ni nur sudah berada jauh di seberang laut...tahun lepas tidak pula nur sedar kewujudan portal ini...emm sedangkan masa thn2 lepas my koleh kat lembah pantai...kl central tu memang dah jadi tempat makan utama warga kolej kami dulu...

emm nurcinta akan balik malaysia ujung tahun 2007...adalg ke majlis sebegini ek? sebab saya akan balik buat fial year dikolej lama balik di KL so Kalau ada lagi di KL central masa tu boleh lah saya join...

wasalam

p/s: teringin nak bertemu dengan warga ukhwah sekalian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurcintaProfil   Hantar PM kepada nurcinta   Quote dan BalasQuote

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 04-10-06 21:45


Pada 04-10-06 02:04 , Kang posting:

!!! QUOTE !!!

lah.... Azzahrawi eksiden kat mana dan bila? Dan macam mana?
Aduhai... moga cepat sembuh ye. Azzhrawi dah kat UM KL kan?

Nota: Teringat masa Mega JK -- Azzahrawi bawak kereta bukan main laju...



saya eksiden moto lah kang... masa tu bawa moto time hujan.. tak lah laju sangat sebab dah nak masuk simpang. tiba-tiba saja, handle moto macam jam sikit. so, bila nak belok masuk simpang tak lepas.. apa lagi, saya hentam divider jalan sekali dengan signboard yang ada kat situ lah.. eksiden dalam um juga.. tulang kat pergelangan tangan hancur, radius patah dan terkeluar.... lani baru saja buang simen.... tapi, tangan still macam robot.......ya, saya di um kl sekarang.. mai lah sini kang.. jumpa saya di sini....

hahaha..itu dulu, bawa laju lah.. bak kata org, time tu masih gila stereng.. lani tak dah...ok saja.. profesional saja... hehehe


-----------------
believe, persist and archive


Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 22:01


boleh bagi information yang rasmi tak tentang tentatif program,bayaran dan cenderahati..agak kabur lah maklumat diatas...insyaallah kalau ada masa saya pergi...wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 23:38


!!! QUOTE !!!


saya eksiden moto lah kang... masa tu bawa moto time hujan.. tak lah laju sangat sebab dah nak masuk simpang. tiba-tiba saja, handle moto macam jam sikit. so, bila nak belok masuk simpang tak lepas.. apa lagi, saya hentam divider jalan sekali dengan signboard yang ada kat situ lah.. eksiden dalam um juga.. tulang kat pergelangan tangan hancur, radius patah dan terkeluar.... lani baru saja buang simen.... tapi, tangan still macam robot.......ya, saya di um kl sekarang.. mai lah sini kang.. jumpa saya di sini....

hahaha..itu dulu, bawa laju lah.. bak kata org, time tu masih gila stereng.. lani tak dah...ok saja.. profesional saja... hehehe



Moga cepat sembuh azzahrawi, tangan kanan ke kiri yang bersimen itu.

Kepada warga ukhwah, jemputla datang jangan malu2 ye. Bawalah kuih2 sekali ye.. :-di


-----------------



Hargai semasa ada....
[ Telah diedit oleh: Hanan pada 04-10-06 23:40 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-10-06 00:00


!!! QUOTE !!!

Kepada warga ukhwah, jemputla datang jangan malu2 ye

ada ke yang malu kat sini? hihihi :lol:

p/s: kalau ada muslimat yang malu tu, boleh saja pakai purdah, orang lelaki tak boleh ye :-di


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1305
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-06 01:21


Assalamualaikum.

     teringin juga nak pii program iftar jami'e ni, tetapi hari tu juga saya ada program untuk agihan juadah berbuka ke surau dan masjid daripada pagi sampai 6 petang. tapi insyaAllah saya akan cuba juga untuk hadirkan diri.

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-10-06 09:01


SALAM RAMADHAN KAREEEEEEM!!

Jemput datang kepada semua warga ukhwah! Semoga kita dipertemukan dengan suasana muhibah nanti..

erm..InsyaALLAH, saya cuba menghadirkan diri..tidak dinafikan pertembungan aktiviti telah dan akan berlaku..
Mungkin program di UIA, diwakilkan kepada sahabat..(walaupun mendengar tak sama dengan melihat sendiri)..anyway saya akan hadirkan diri 2jam pertama..then..terus ke KL Sentral!!!

Program Di Tmn Melewar?? Singgah apabila pulang dr KL Sentral..(at least dapat dengar ceramah kan..:)

takpun peluang bertemu pimpinan masih ada khusus buat warga TERENGGANU keesokan harinya di tempat yang sama..(SILA PM saya jika mahukan pendetailan..sebab programnya adalah rahsia..:) iyakah? )

so..kholasohnya..cuba sebaik mungkin untuk memilih program yang perlu diikuti agar tidak menghampakan kak su :P
janji yang sana tak rugi..yang sini tak lepas..kata orang dapat semua rasa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-10-06 10:33


Pada 04-10-06 20:34 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

Insyallah kalau tak ada aral melintang ana pagi agaknya. Lagi pun belum pernah seumur hidup join program ukhwah.com melainkan JK UUM setahun yang lepas.

Nak pergi pun tak tau macam mana lagi. Dah lah tu seorang-seorang pula tu. Ana dari serdang ni.



ha..apiz.. jemput..jemput..
dah dekat tu.. kat area sana juga..
:-di :-di :-di

!!! QUOTE !!!

nak join juga tapi dalam hati saja lah cakap seperti itu..
tapi lebih selesa bukak kat rumah..
bukan benda..
saya ni segan berjumpe dengan org..kalau kat alam maya ni tak mengapa..
hehe..


alahai.. dik.. jemputlaa datang..
meramaikan dan memeriahkan majlis iftar..
agak kejauhan sikit..
memandangkan budget ana tak kesampaian buat masa ni..
hehe.. so.. ana agak kesusahan nak terbang lagi buat masa ni..

umi...shida akan turun kl juga.. maybe 13.. 16 tu p n9..
em.. kalaulaaa majlis iftar ni.. dibuat pada 14.10.. heheh..
simple-shida boleh datang punya..hehehe.. :-di :-di
-insyallah..

pada warga ukhwah yang sekitar kl.. selangor..
n9.. melaka..johor ke.. dll..
jemputlaa datang majlis iftar..hehe.

:lol: :lol:

* bila lagi nak jumpa presiden kita..
jumpa dengan pengasas... tan sri KANg..
MT lain.. hehehe.. ni lah masa sesuai..
berbuke puasa sambil tautkan ukhwah..




.
salam~
bukan tak nak kak shida..nak datang tapi segan sikit lah..tak biasa..huhu~
lagipun saya kurang sikit kalau perjumpaan2 ni..hehehe..reunion sekolah pun pagi sekali saja lepas itu da serik..tatau kenapa..
newayz..semoga sumer2 sihat belaka..
wasalam~



Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-06 10:35


Rumaishaa.. datang jangan tak datang.
Kad dah siap ke? :-o :-o :-o

Ibnu Musa, kat sini memang ramai yang pemalu. Istilah lamanya 'Ramah di keyboard'. Heheh :-di


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-10-06 12:55


Assalamualikum.. insya Allah kalau tak ada aral melintang, ana akan hadirkan diri...bersama teman2 ukhwah yang lain...


-----------------
ilmu itu penyuluh hidup


Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 05-10-06 12:56


emmm..insyaallah ana akan datang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

Annursyam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10824
Posting: 317
Dari: Jelapang padi

Kedah  


posticon Posting pada: 05-10-06 13:23


Pada 05-10-06 00:00 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

Kepada warga ukhwah, jemputla datang jangan malu2 ye

ada ke yang malu kat sini? hihihi :lol:

p/s: kalau ada muslimat yang malu tu, boleh saja pakai purdah, orang lelaki tak boleh ye :-di



adaa...kihkih:-P


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For AnnursyamProfil   Hantar PM kepada Annursyam   Pergi ke Annursyam's Website   Quote dan BalasQuote

mohd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 401
Posting: 283
Dari: kl

ireland  


posticon Posting pada: 05-10-06 13:59


insyaAllah rasanya nak pergi lah,tapi segan pula....tak pernah join event ukhwah ni sebenarnya....saya student uitm,kebetulan nak balik rumah kat kl sabtu ni......tak ada member lahhh....tau tak sesiapa yang dr uitm yang nak pei...boleh pergi sekali..saya ni staakat online saja..tak pernah pula..join..tu yang teringin tuu..ehh nak tanya sikit selalunya event ukhwah ni ramai muslimin ke muslimat???bukan apa..segan pula rasanya...ok insyaAllah datang

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdProfil   Hantar PM kepada mohd   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-06 14:23


Assalamualaikum......

Ana tak pernah pun terlibat program Ukhwah.com....
Agar malu sikit nak pergi sebab tak ada orang kenal pun.....
kat laman web ukhwah pun just chating saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

Al-Aniesah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24052
Posting: 264
Dari: Bumi Allah

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 05-10-06 15:57


nak pergi ke tak....
nak pergi ke tak....
nak pergi ke tak....

hmmm....tak pergi lah...dah beli tiket nak balik kg esok...huhu.... :-di



Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-AniesahProfil   Hantar PM kepada Al-Aniesah   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-10-06 16:35


ana pun nak join jugala
bawak wife ana sama agaknya
parking kereta kat mana?
nak contact sapa Kalau dah sampai sana nanti?
ana tak kenal lagi group ukhwah ni
ana masih barulah

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-06 17:20


Yang boleh hadir : (Harap jumpa semua nanti)

1. Naza_Firman
2. Istisafaa
3. Kang
4. Hanan
5. Rumaishaaa
6. Aye
7. Amirahni
8. fatin3
9. cinta_ilmu
10.akhi_arab
11.muslimin23
12.ibnu_musa
13.lidah_penghunus
14.zahratul_wardah
15.mohd
16.fadzlyz dan isteri

Yang tak datang hadir setakat ini: (Tapi harap tiba-tiba dapat hadir)

1.simple_shida
2. safa_indah
3.azzahrawi
4.guelderose
5.broshahir
6.nurcinta
7.al-aniesah

Yang malu-malu: (Janganla malu2, bila dah jumpa macam dah lama kenal..)
1.lamyanunalif_mursyidah
2.annursyam
3.jubah_hijau


Jumpa Sabtu nanti. Bawalah keluarga,rakan-rakan dan kuih muih. Heheh.
Kak nurcinta, akak balik Malaysia nanti, InsyaAllah kita jumpa di lain program.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1305
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 00:59


Assalamualaikum.

harap-harap ramai lah muslimin yang hadir. takmau lah jadi macam JK ulang tahun ukhwah yang lepas, berapa org saja yang hadir. yang ramainya muslimat. boring betul...
[ Telah diedit oleh: Administrator pada 06-10-06 01:04 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 07:05


Wassalamu'alaikum wrt wbt
Assalamu'alaikum wrt wbt

Alhamdulillah maaf tak dapat bersama tetapi semoga silaturrahim berpanjangan hingga ke akhirat. Allahumma Ameen!

Wallahuta'ala a'lam bissawab
Wassalamu'alaikum wrt wbt
ummimq
ps - Sabda Rasulullah s.a.w: "Sesungguhnya agama itu mudah dan sesiapa sahaja yang melampaui batas dalam membebankan dirinya dalam agama tidak akan mampu meneruskan cara itu. Oleh itu janganlah kalian menjadi extreme, tetapi cubalah melakukan yang hampir kepada kesempurnaan dan berilah berita gembira. - Albukhari:39.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

cinta_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5255
Posting: 160
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 08:15


Muslimin ramai tak ini. kalau tak ada ana tak anak pergi. Tak nak lah jadi macam sesetengah Jk sebelum ni geng2 muslimat bukan main seronok. But geng2 muslimin senyap saja sebab tak ada orang sangat. Kesudahannye ana tengok anta, anta tengok ana. Hiks hiks hiks.

So sesiapa geng muslimin cepat post kan nickname antum kat sini cepat kalau nak hadir. kalau geng2 muslimin ramai nak datang insyallah ana datang lah. kalau tak ada may be pikiq 2 kali lagi ni.

~~~~Dalam dilema~~~~~ Macam dilema wanita pula TV1~~hiks hiks hiks....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cinta_ilmuProfil   Hantar PM kepada cinta_ilmu   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 10:38


Pada 05-10-06 10:35 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Rumaishaa.. datang jangan tak datang.
Kad dah siap ke? :-o :-o :-o

erm..u nak kad raya ke? i bagi kad raya UIA ek..
ada ke yang teringin nak kad raya UIA? i boleh bagi.. :)



-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 06-10-06 11:10


ana nak join juga...huhu...tapi ana join seminar gerakan tajdid kat uia sok. lepas itu malam ada meeting pula. huhuhu...bila lagi lah nak jumpa sahabat2 ukhwah ye???

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 06-10-06 11:11


Pada 04-10-06 09:52 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

aduii............. tak tau nak pilih mana satu ni... kat uia pun ada program best... kat taman melewar pun juga.... ukhwah.com pun ada iftar....nanti rugi...
ana baru 6bulan join... tapi 3 minggu saja baru betul-betul aktif sebab no paswood tak ingat...hehe..


aye join seminar kat uia tu ke?


-----------------
kepada si MaWaR iDaMaN..semoga dikau sentiasa MeKaR di taman..diakari rasa berTUHaN..dihiasi haruman aKhLaK&iMaN..kerana disitulah UkUrAn..JeLiTaNyA seorang perawan


Bookmark and Share

    


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 11:44


Cinta Ilmu lelaki ke, ana ingatkan muslimah. Maaf ye. Lidah Penghunus dan Cinta Ilmu kenalah ajak muslimin yang lain termasuk warga2 yang pemalu..

Rumaishaa nak juga kad raya yang ada duit raya. Heheh


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 11:49


Pada 06-10-06 07:05 , ummimq posting:

!!! QUOTE !!!

Wassalamu'alaikum wrt wbt
Assalamu'alaikum wrt wbt

Alhamdulillah maaf tak dapat bersama tetapi semoga silaturrahim berpanjangan hingga ke akhirat. Allahumma Ameen!

Wallahuta'ala a'lam bissawab
Wassalamu'alaikum wrt wbt
ummimq
ps - Sabda Rasulullah s.a.w: "Sesungguhnya agama itu mudah dan sesiapa sahaja yang melampaui batas dalam membebankan dirinya dalam agama tidak akan mampu meneruskan cara itu. Oleh itu janganlah kalian menjadi extreme, tetapi cubalah melakukan yang hampir kepada kesempurnaan dan berilah berita gembira. - Albukhari:39.


InsyaAllah kita jumpa di lain masa. Terima kasih ye Ummi


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

fatin3
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2246
Posting: 476
Dari: bandar saujana putra

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 13:16


makanan.. kena bawak sendiri ke? atau.. byrn rm10 tu.. dah include?

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatin3Profil   Hantar PM kepada fatin3   Pergi ke fatin3's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 14:34


!!! QUOTE !!!

Yang tak datang hadir setakat ini: (Tapi harap tiba-tiba dapat hadir)

1.simple_shida
2. safa_indah
3.azzahrawi
4.guelderose
5.broshahir
6.nurcinta
7.al-aniesah


wah.. dah ada list nama..
nampak gayenye.. memang ana ketidak dapat hadirkan diri..
:-( :-(

tak apa.. majlis iftar.. akan lebih meriah..
dengan kedatangan semua MT yang lain..
dan juga muka-muka baru yang kita belum jumpa..hehe..

asek-asek jumpa simple-shida... pun tak bestt juga..
kih..kih.. :lol: :lol:

selamat berbuke nanti ek..
ilalliqa'.. soon..
wsslm..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 14:44


Pada 06-10-06 11:10 , bintu_ruQaiah posting:

!!! QUOTE !!!

ana nak join juga...huhu...tapi ana join seminar gerakan tajdid kat uia sok. lepas itu malam ada meeting pula. huhuhu...bila lagi lah nak jumpa sahabat2 ukhwah ye???


Manfaatkanlah forum esok..anyway, ana akan nantikan VCD program ni..sebab kertas kerja mereka tak sediakan..so, ana hanya akan share ilmu dengan kawan sebab bagi saja ruang pada nya untuk ikuti sepenuhnya...daripada ana tak dapat datang sepenuhnya, baik bagi pada kawan yang terlepas "tiket" sebab sudah penuh..

so..bagi mereka yang terlepas tiket ke forum>>> mailah pakat-pakat iftar di KL Sentral... :)


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 14:45


Pada 06-10-06 14:34 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

Yang tak datang hadir setakat ini: (Tapi harap tiba-tiba dapat hadir)

1.simple_shida
2. safa_indah
3.azzahrawi
4.guelderose
5.broshahir
6.nurcinta
7.al-aniesah


wah.. dah ada list nama..
nampak gayenye.. memang ana ketidak dapat hadirkan diri..
:-( :-(

tak apa.. majlis iftar.. akan lebih meriah..
dengan kedatangan semua MT yang lain..
dan juga muka-muka baru yang kita belum jumpa..hehe..

asek-asek jumpa simple-shida... pun tak bestt juga..
kih..kih.. :lol: :lol:

selamat berbuke nanti ek..


ilalliqa'.. soon..
wsslm..



RuMaishaaa: tak pernah jemu jumpa shida


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::
[ Telah diedit oleh: RuMaishaaa pada 06-10-06 14:47 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 15:10


!!! QUOTE !!!

RuMaishaaa: tak pernah jemu jumpa shida

ecehcehhh.. ayat bodek ke..
hehee.. windu juga nak jumpa mar..
nanti lah shida mai Uia..hehe..

bukan apa..
dah lari planning asal..
alahai.. pulak tu.. ana nak pergi bus station.. umi-naza call..
bagitahu.. nak buat jk 7.10..
aduhh.. ana nak p kl that day 29.9

then.. tengah plan kalau jadi jk ramdhan di kedah..
nak terbang kedah pulak..13.10..
so.. dah planning macam tu..

bila dapat jawapan pihak rumah anak yatim YAB..
pihak YAb ada program juga.. berbuke di hotel sri malaysia..
so.. kita tak ada rezeki nak buat jk iftar di sana..

next.. dapat pula panggilan call.. ada interview on 16.10..
so.. ana sure akan ke kl before the date lah..
em.. umi bagitahu lwt sikit saja..
kalau tak.. ana boleh susun aturkan jadual ana..ehhe..

apapun.. tak apa.. soon we plann other jk..
mybe jk hospital menunggu selepas raya..
tunggu dah lihat..

wallahua'alam.

:lol: :-di :-di :roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 06-10-06 15:47


Assalamualaikum..Hanan, esok keputusannya 50-50... Hati memang teringin sangat nak datang tapi keputusannya belum pasti. Malam ni baru boleh buat keputusan.

p/s : ummu_munirah maybe tak dapat serta sekali sebab dia baru selesai PMR dan sedang bertungkus-lumus membuat persediaan dan kertas soalan bagi exam final next week... Dia kirim salam sahaj buat semua warga ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

mia_sara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.04.2005
Ahli No: 15946
Posting: 65
Dari: BUMI ALLAH

syria  


posticon Posting pada: 06-10-06 22:19


SEMOGA PROGRAM BERJAYA!

selepas program pasti akan berbunyi, saya datang..tapi saya segan nak join..

takpun..saya tengok dr jauh saja..

dan saya sendiri tidak dapat turut serta sebab saya memang jauh dr Malaysia..

anyway: SELAMAT BERPROGRAM..ihya ramadhan kareem,

Bookmark and Share

    


  Member Information For mia_saraProfil   Hantar PM kepada mia_sara   Quote dan BalasQuote

sazuwi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13185
Posting: 204
Dari: Seremban Yang Permai

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-06 04:02


saya baru saja merancang pergi kl esok..insyaAllah kalau sempat saya singgah kejap..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sazuwiProfil   Hantar PM kepada sazuwi   Pergi ke sazuwi's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-06 09:59


Alhamdulillah, ramai juga yang respon..

untuk makluman semua, yuran dikenakan untuk makanan, cenderahati dan untuk tabung dana ukhwah.

kalau ada sesiapa teringin nak bawa makanannya sekali dipersilakan juga.. makanan yang disediakan oleh portal antaranya kuih muih, roti john dan air mineral.

berikut adalah aktiviti yang akan dijalankan..

6.00- 6.15 - ketibaan ahli

6.15 - 6.45 - membuat kad raya dan sampul duit

6.45 - 7.30 - bersiap sedia untuk berbuka puasa/berbuka

7.30 - 8.00 - solat magrib

8.00 - 8.30 - program ukhwah*

* akan diberitahu kelak
[ Telah diedit oleh: istisafa pada 07-10-06 11:40 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

ad-din
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2005
Ahli No: 19148
Posting: 648
Dari: terengganu-

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-06 10:25


ana nak join juga..tapi jauh lah pulak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ad-dinProfil   Hantar PM kepada ad-din   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-06 12:36


kak wani tak pergi....aini pun macam malu nak pagi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-06 00:29


Ramai ke yang dapat hadir?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 08-10-06 11:23


Sedihnya tak dapat join semalam.... Meriah ke? Ramai ke yang hadir? Macam mana sambutan yang diterima? Rasanya InsyaALLAH JK Aidilfitri nanti baru dapat sertai sama...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

sejadah_usang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26842
Posting: 97

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-10-06 16:32


assalamualaikum

heheheheeee...alhamdulillah teman pergi tanpa dirancang.temankan si fatin3 :di

apa pun nice to meet kakak2 ukhwah.com

dan teman dah kotakan janji teman untuk daftar pada hari ini :di

minta maaf kepada kakak2 dan abang2 ukhwah.com kerana terpaksa beredar awal.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sejadah_usangProfil   Hantar PM kepada sejadah_usang   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1305
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-06 01:19


Assalamualaikum.

alhamduillah dapat juga saya sertai iftar jami'e ukhwah ni walaupun terkejar2 sebab baru saja lepas program. sebenarnya ni iftar pertama yang saya sertai, sebelum ini hanya sempat join JK raya saja. nasib baikla ramai muslimin yang hadir kalau tak boring saja dan yang penting brader kang mesti ada. :-di harap-harap ukhwah.com boleh organize JK raya yang paling terbaik pula untuk tahun ini.


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-10-06 07:55


alhamdulillah...program dah pun selesai. ini adalah aktiviti yang kedua saya dapat join since jadi ahli. yang pertama masa ulangtahun ukhwah baru-baru ni. kepada kak nur_indah, ma kacih ye kek tu..sedapler..nak lagi boleh..? seronok dapat kenal dengan ahli ukhwah yang lain...InsyaALLAH, kita jumpa lagi...take care semua.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-10-06 12:36


Pada 09-10-06 07:55 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

alhamdulillah...program dah pun selesai. ini adalah aktiviti yang kedua saya dapat join since jadi ahli. yang pertama masa ulangtahun ukhwah baru-baru ni. kepada kak nur_indah, ma kacih ye kek tu..sedapler..nak lagi boleh..? seronok dapat kenal dengan ahli ukhwah yang lain...InsyaALLAH, kita jumpa lagi...take care semua.


sedap tanpa minum air!hehehe

akhi seorang tu memang pandai buat lawak lah.... :-di


-----------------
"Pahit bersabar madunya redha. perit berusaha dmanisi tawakal..Jerih bramal mnguntum pahala.Susah diuji btambah btaqwa..
Rintih mu'min hanya Penciptanya..


Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-10-06 13:01


aslkm..........ana minta maaf sebab tak dapat hadir pada hadir pada iftar jama'i yang telah lepas tempoh hari sebab ada hal sikit.
minta maaf banyak-banyak ye.
thanks!
ukhwah berkekalan!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-10-06 13:48


SALAM RAMADHAN KAREEEM

terima kasih sekali lagi kepada semua yang hadir..mungkin yang menanti lama..atau yang setia bersama hingga akhir pertemuan..kami ucapkan setinggi penghargaan..

aktiviti kita mudah..apabila semua mengambil tempat..tunggu waktu azan..makan..then bergegas solat maghrib..
kemudian kita bertemu kembali untuk slot taaruf/briefing next program/respons/moreh(jamuan hari lahir kak kaei:nisah:kak sue)..thanks atas kek yang memang sedap..

pastinya kepada semua peserta yang tak kering gusi dibuatnya..terima kasih sekali lagi..semoga kita jumpa lagi next JK..

jangan lupa semua untuk JK AIDILFITRI..kali ini, modus operandi kita akan berubah konsep sedikit..betul kan semua..?

then,kita akan ada JK Hospital dan JK-JK yang lain..

ok..salam RAMADHAN KAREEM buat:

Kang,Hanan,Istisafa,Hanisah,Nur_Indah& Sahabat, Fatin_3,sejadah_usang dan seorang muslim (satu group dengan fatin:maaf tak sempat nak kenal) lidah_penghunus,faryzan_Islamic, Naza_Firman,jubah_hijau & sahabat, sadiqah, dan akhi jabatan hutan..hehehe(perahsia tu lah... :) )

em..ada tertinggal ke?..add ye


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::
[ Telah diedit oleh: RuMaishaaa pada 09-10-06 13:50 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-10-06 15:18


nuhran tak sebut pun..hehehe..sebenarnya nuhran dan sadiqah adalah orang yang sama. masa daftar ukhwah ni dulu ingatkan laman yang berlainan. lagipun kita daftar kat portal muslimah dulu, baru terjumpa laman ukhwah.

dan akhi jabatan hutan..hehehe(perahsia tu lah... )..

memang perahsia akhi seorang ni, tak bocor lagi rahsia 'nickname ' dia.. tak mengapa, kita ada peluang lagi nak korek.hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-06 15:30


Alhamdulillah, JK berbuka Puasa telah berjaya diadakan. Seronok dapat berjumpa kawan-kawan lama dan wajah2 baru. Moga ukhwah tak putus di situ sahaja.

Semua tertanya2 siapa gerangannya si orang utan, eh silap Jabatan Hutan. Lepas ni datanglah JK lagi, boleh jadi MC pula.

Ok terima kasih kepada semua yang menghadirkan diri. Jumpa lagi...


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

fatin3
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2246
Posting: 476
Dari: bandar saujana putra

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-06 23:56


:) alhamdulillah.. memula, segan juga nak join sebab shida tak ada, tak kenai pun orang ukhwah selain dari shida.. sib baik sejadah_usang dengan alfialfuddin nak temankan., Kalau tak.. rasa berat hati juga nak pergi, sebab tak kenai sesiapa pun..

tapi, maafla sebab terpaksa balik awal... dah keluar dari pagi sebenarnya hari tu, jadi.. dah rasa tak selesa.. maaf erk..

:)

wassalam..
[ Telah diedit oleh: fatin3 pada 09-10-06 23:57 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For fatin3Profil   Hantar PM kepada fatin3   Pergi ke fatin3's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1305
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-06 01:59


!!! QUOTE !!!

kek tu..sedapler..nak lagi boleh..?


alohh, rugi balik awal

:-P


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar
[ Telah diedit oleh: lidah-penghunus pada 10-10-06 01:59 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-06 09:21


Pada 10-10-06 01:59 , lidah-penghunus posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

kek tu..sedapler..nak lagi boleh..?


alohh, rugi balik awal

:-P



Memang sedap kek yang Kaei bawa. Kebetulan, harilahir kaei (nur_indah) memang jatuh pada tarikh JK 7 Oktober.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-06 09:36


......ana sempat makan sikit saja.....kalau nak ikut hati nak bungkus...nak kasi zaujah......heheheehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-06 09:41


tapi agar segan juga...sebab tak ramai student...kebanyakkan yang dah kerja.....tu ana diam sikit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-06 09:44


Pada 10-10-06 09:41 , jubah_hijau posting:

!!! QUOTE !!!

tapi agar segan juga...sebab tak ramai student...kebanyakkan yang dah kerja.....tu ana diam sikit...


Jubah hijau memang nampak diam, kenapa tak pakai jubah hijau ye, senang nak macam. Hehe. Dah kahwin ye, kirim salam zaujah, lain kali bawalah sekali ye.

Ramai dah kerja ye, zaman dah berubah ke? dulu ramai student..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-06 10:01


Pada 10-10-06 09:44 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-10-06 09:41 , jubah_hijau posting:

!!! QUOTE !!!

tapi agar segan juga...sebab tak ramai student...kebanyakkan yang dah kerja.....tu ana diam sikit...


Jubah hijau memang nampak diam, Kenapa tak pakai jubah hijau ye, senang nak macam. Hehe. Dah kahwin ye, kirim salam zaujah, lain kali bawalah sekali ye.

Ramai dah kerja ye, zaman dah berubah ke? dulu ramai student..




Ish...mana ada isteri..muda lagi nak kawin..perjalanan masih jauh.... ;-) .....org baru dalam ukhwah...agak janggal sikit lah....
banyak kena belajar lagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

sejadah_usang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26842
Posting: 97

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-10-06 15:26


Pada 09-10-06 23:56 , fatin3 posting:

!!! QUOTE !!!

:) alhamdulillah.. memula, segan juga nak join sebab shida tak ada, tak kenai pun orang ukhwah selain dari shida.. sib baik sejadah_usang dengan alfialfuddin nak temankan., Kalau tak.. rasa berat hati juga nak pergi, sebab tak kenai sesiapa pun..

tapi, maafla sebab terpaksa balik awal... dah keluar dari pagi sebenarnya hari tu, jadi.. dah rasa tak selesa.. maaf erk..

:)

wassalam..


ha'ah...kehkehkeh...mula mula berat hati nak ikut tapi bila pikiaq si fatin sensorang saja teman pun setuju lah. kedian pujuk pujuk si Alfiafuddin dan dia duduk timbang timbang so dia setuju. dah termaktub kita bertemu pada hari itu jam itu di situ :di heheheheee

Bookmark and Share

    


  Member Information For sejadah_usangProfil   Hantar PM kepada sejadah_usang   Quote dan BalasQuote

sejadah_usang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26842
Posting: 97

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-10-06 15:31


Pada 10-10-06 01:59 , lidah-penghunus posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

kek tu..sedapler..nak lagi boleh..?


alohh, rugi balik awal

:-P



betul ka best kek tu? ruginya :di heheheheee

sejuk betul kat dalam tu, teman duduk menggigil tapi hairan tengok sahabat lain mantain saja :di

rasa macam duduk dalam peti sejuk lah :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sejadah_usangProfil   Hantar PM kepada sejadah_usang   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1305
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-10-06 00:30


!!! QUOTE !!!

sejuk betul kat dalam tu, teman duduk menggigil tapi hairan tengok sahabat lain mantain saja


assalamualaikum.

itu pasal lah kena ikut JK selalu :-di


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-10-06 09:52


:) tak ada kata lain..kalau ada kek..mesti kek tu yang dipuji..
agaknya..agaknya Kalau ada biskut kering saja..mesti biskut kering tu yang dipuji.. :P

anyway..apa-apa lah yang menjadi medium pujian...itu semuanya menjadi hubung jalin sebuah pertemuan dan ikatan..semoga ianya berkekalan..

selepas ni..kita cuba hadirkan diri mana-mana JK lain ek..semoga kita temui sesuatu yang berkualiti.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-10-06 10:15


Pada 11-10-06 09:52 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

:) tak ada kata lain..kalau ada kek..mesti kek tu yang dipuji..
agaknya..agaknya Kalau ada biskut kering saja..mesti biskut kering tu yang dipuji.. :P

anyway..apa-apa lah yang menjadi medium pujian...itu semuanya menjadi hubung jalin sebuah pertemuan dan ikatan..semoga ianya berkekalan..

selepas ni..kita cuba hadirkan diri mana-mana JK lain ek..semoga kita temui sesuatu yang berkualiti.. :)



Lepas ni kita puji nasi minyak pula.. Huhu.. Apapun moga berjumpa di JK akan datang. Moga ukhwah terus mantap di antara kita. Orang jabatan Hutan tak nak respons ke.. :-di


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-10-06 11:03


yelah.... ana reaspon....
So far... oklah iftar tempoh hari..cuma tulah.. tahan bigik sangat... tak syoklah... Tak ada zhouk.... ek2...
Ni nak tanya? apa pasal puji sangat kek ni??? sedap ke?? bagi ana manis sangat lah...kecing manis nanti.... dah lah satu perisa coklak saja...susu tak ada...buah apa tu, yang selalu disusun atas kek?? pun ada...
Ok, apapun thanks...nanti kita buat kek yang best lagi... letak lilin sekali...he2...baru syok...
tapi iftar kan... iftar temp

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-10-06 11:06


maaflah.....
msej tak jelas keybord komputer ni bmasalah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-10-06 12:47


pandai jugak CIK PRESIDEN HANAN kita ni nak korek rahsia nick name orang jabatan hutan ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

sejadah_usang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26842
Posting: 97

blank   avatar


posticon Posting pada: 11-10-06 13:53


Pada 11-10-06 00:30 , lidah-penghunus posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

sejuk betul kat dalam tu, teman duduk menggigil tapi hairan tengok sahabat lain mantain saja


assalamualaikum.

itu pasal lah kena ikut JK selalu :-di



aha ya tu InsyaALLAH :-di

lidah penghunus ni hat mana satu ya :roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sejadah_usangProfil   Hantar PM kepada sejadah_usang   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 11-10-06 13:56


mmm...berapa hari lagi ye....

selamat hari raya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-10-06 11:32


JK raya bila ???

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-10-06 13:16


Pada 09-10-06 15:30 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Alhamdulillah, JK berbuka Puasa telah berjaya diadakan. Seronok dapat berjumpa kawan-kawan lama dan wajah2 baru. Moga ukhwah tak putus di situ sahaja.

Semua tertanya2 siapa gerangannya si orang utan, eh silap Jabatan Hutan. Lepas ni datanglah JK lagi, boleh jadi MC pula.

Ok terima kasih kepada semua yang menghadirkan diri. Jumpa lagi...



orang utan?kasihan dia kak hanan cakap begitu..hehe

siapa suruh nak rahsia sangat nickname tu kan :lol:


-----------------
"Pahit bersabar madunya redha. perit berusaha dmanisi tawakal..Jerih bramal mnguntum pahala.Susah diuji btambah btaqwa..
Rintih mu'min hanya Penciptanya..


Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-10-06 18:50


rasanya..kami (MT) dah tau pun..heheeh...lobang dah pecah pun......;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-10-06 22:40


apa khabar semua!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-10-06 22:40


apa khabar semua!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.22632 saat. Lajunya....