Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk
-- Al-Baqarah: 45

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43060

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 1 hari, 4 jam, 39 minit yang lalu
Swarig123: 5 hari yang lalu
marul: 8 hari yang lalu
mfy87: 22 hari yang lalu
zackwaniskandar: 30 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: Ukhwah.com: Bila nak buat gathering di singapore???


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» Ukhwah.com: Bila nak buat gathering di singapore???

Please Mendaftar To Post


Oleh Ukhwah.com: Bila nak buat gathering di singapore???

hidayah_grasio
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23571
Posting: 146
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 23-09-06 14:50


Assalamualaikum

Saya cuma nak tanya, bila nak buat gathering di singapura??? Senang sikit saya nak datang... Kalau kena pergi malaysia, susah sikit.. Nanti abah marah... Harap maklum ye


-----------------
Gerak Silat Olah Raga (grasio)


Bookmark and Share

  


  Member Information For hidayah_grasioProfil   Hantar PM kepada hidayah_grasio   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 01:25


waduh..kok jauh juga tu.. singapore.. dari rumah ana..hehe..

em.. hidayah bolehlaa aturkan program.. plann nak buat aktiviti apa.. kemudian.. usulkan pada pihak MT..
insyallah.. kalau masa mengizinkan..ada kelapangan..
warga ukhwah yang lain boleh turut serta...

hidayah kumpulkan lagi sahabat dari singapore..
kemudian.. bincang nak buat program apa ye..

ok.. sekadar memberi jalan dan simpang..hehe..
wallahua'alam....

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 11:44


Info lengkap dari Simple Shida. Cuba hidayah bincang dengan sahabat2 Ukhwah Singapura. Rasanya dah ada tajuk yang mengumpulkan Singaporean di Jejak Ukhwah.

*Selamat Berbincang*


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-06 14:03


untuk adik hidayah...bagus cadangan yang adik usulkan tu...seperti apa yang telah presiden dan koordinator event sampaikan..so,hidayah bolehlah cuba..menjejaki sahabat2 ukhwah disekitar singapore dan berbincang macam mana nak buat 1 program...firts,buatlah program kecil2 pun tak apa.xsemestinyer program yang grand...lepas tu boleh bagi tau team event ukhwah untuk tindakan selanjutnyer......cadangan tanpa usaha tak boleh jadi juga dik...:)..kami pihak MT sentiasa mengalu-alukan warga ukhwah yang ingin menganjurkan program
[ Telah diedit oleh: Administrator pada 04-10-06 14:34 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 05-10-06 03:34


ada gathering?best...

Bookmark and Share

  


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

hidayah_grasio
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23571
Posting: 146
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 28-10-06 16:12


Assalamualaikum

maaf lah lambat reply.. sekarang ni, saya memang tak kenal mana mana sahabat ukhwah.com di singapura ni.. memang nak sangat buat gtahering di sini.. sebab kalau kat malaysia 2, ibu abah tak hendak lepaskan.. even tunang saya pun tak hendak lepaskan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hidayah_grasioProfil   Hantar PM kepada hidayah_grasio   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 19-11-06 03:44


kla dalam Malaysia..bsanye buat kat mana??boleh tau tak?

Bookmark and Share

  


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.096998 saat. Lajunya....