Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 21
Ahli: 0
Jumlah: 21




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 2 hari yang lalu
nabilah: 2 hari yang lalu
aye: 3 hari yang lalu
tereturubuzu: 12 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 23 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: ..:: jK kOnvO uum ::..


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» ..:: jK kOnvO uum ::..

Please Mendaftar To Post


Oleh ..:: jK kOnvO uum ::..

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 15:51


Al awal.. ana dengan dengan sukacitanya…
mengalu-alukan kepada semua warga www.ukhwah.com amnya... dan khasnya warga bumi sintok kedah..UUM…

ke Liqa… JK kOnvO uum yang bermula pada
9- 11 sept 2006.. sabtu..ahad..isnin
::: Ahlan wasahlan ila LiqA Jk kOnvO UUM::
~cebisAn nOstaLgia, terLakar dijiWA~


jemput mai sintok....uum...
:-di :-di :-di


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 18-08-06 16:00 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 18-08-06 15:52


bagaimana nak join....
kat mana lokasinya....

Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 15:54


Liqa… JK kOnvO uum yang bermula pada 9- 11 sept 2006.. sabtu..ahad..isnin

::: Ahlan wasahlan ila LiqA Jk kOnvO UUM::
~cebisAn nOstaLgia, terLakar dijiWA~
ukhwah fillah abadan..abada....("_)

Berikut ana senaraikan nama warga ukhwah yang ana kenal..
dan bakal menerima ijazah..

09 SEPTEMBER 2006 (SABTU)
PAGI
Sesi 1

Ekonomi
- yatt
- murni
-bintanghati – ekonomi

Petang
Sesi 2

Pengurusan sumber manusia
- amna^liana

Pengurusan kerja sosial
- ifti_hanan

Pengurusan perniagaan antarabangsa
- simple-shida
- faiz_ins
- ija..

10 SEPTEMBER 2006 (AHAD)
PAGI
Sesi 3

Perakaunan
- ibnukhaldun
- hafiz_along83

Sains pemutusan
- real

11 SEPTEMBER 2006 (ISNIN)
PAGI
Sesi 5

Teknologi maklumat
- puteri-qistina
- qistina humaira

Pendidikan
- serindit
- sarah
- lira

PETANG
Sesi 6

Pengurusan Awam
- azd
Pengurusan pembangunan
- princess_ixora


** mungkin ada lagi nama yang tertinggal..
ni cuma list nama yang ana kenal..
kalau ada nama yang tercicir.. sila posting nickname anda..

Ana cadangkan pertemuan di gerai makan..
Gerai no berapa.. nanti akan dimaklumkan kemudian..
Tarikh..…sepanjang 9-11 sept..
masa...mungkin boleh buat sebelah petang..
Atau sebelah malam.. so..bagi warga uum..
kita boleh jumpa di tapak ekspo..
bagi warga ukhwah yang datang sekitar..
boleh cuba dapatkan no contact…ana atau mana-mana warga ukhwah yang lain.. seperti kak ismi-safiza, aniiesa tasnim, dll..

Jk koNVO akan berlangsung selama 3 hari…
mana-mana warga uum yang free boleh lah
berjumpe dengan senior anda…
ambil aura…berkat KOnvo.. hehe..
Suntikkan sikit motivasi dalam diri..
agar terus berjuang di bumi uum..

Liqa ini.. bertujuan untuk merapatkan ukhwah.. serta bertemu dengan warga ukwah yang bakal grade… yang di final sem.. pertengahan…dan juga baru menjejakkan ke UUm..
so.. insyaallah.. dengan izinNya
kita bertemu di sekitar bumi nan hijau…
UUm…. Waallahualam’…

•aktiviti.. sesi taaruf.. makan berjemaaah…di gerai makan..
•yuran makan.... tertakluk pada pesanan menu anda…hihii..
•Yuran JK rm 2.50 sahaja..… iaitu ole-ole bagi jk KOnvo..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 22-08-06 21:02 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 18-08-06 15:56


mana jawapan bagi persoalan yang diajukan....
spec lah sikit lokasinya....

Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 16:08


!!! QUOTE !!!

spec lah sikit lokasinya....


ambuii.. farah-hanan ni...sabaq..sabaq..
tmpatnye..ana masih kurang arif..hehe..
kena tunggu gerai dah ada....
then.. kawan kak akan survey gerai mana yang sesuai...

so... pada yang ingin hadir.. dan ada kelapangan..
sila postingkan nickname anda...
tak perlu no contact anda..

anda cuma perlu pm pada ana...atau sahabat ana yang lain..
kak ismi-safiza, aniiesa tasnim.. dll.. warga uum.. untuk
memaklumkan kehadiran anda..

sebarang kemuskilan..boleh war-warkan dalam topik ni..
syukran.. wa ilalliqa'...

:roll: :lol: :-di




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

seri_utama
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.07.2006
Ahli No: 25293
Posting: 69
Dari: Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 16:25


rindunyer kat uum..dah 4 tahun tinggalkan uum..banyak sungguh kenangan pahit dan manis kat sana..tahniah buat adik2 yang bakal mendapat ijazah...teruskan perjuangan kalian... :-di


p/s: kalau tinggal dekat..dah tentu takkan ketinggalan ekspo tu.

Bookmark and Share

  


  Member Information For seri_utamaProfil   Hantar PM kepada seri_utama   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 16:27


em.. pada sahabat uum... boleh lah jumpa nanti..insyaallah..

nurizmi...tulip-jigga..ilma..jihad-sufi.. ilah-ganu..
sahabat baru.. tulips-ilah... em.. baru nampak..

sahabat yang lain.. jom.. ana tak dapat kesan lagi warga uum yang lain..
mungkin... kak ismi-safiza...dll ada terlihat..dan kenal..
so.. apelagi.. jom ajak mereka dan kawan-kawan mereka...
hehehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 16:49


eh..lupa pula.. pada bakal yang menjadi pengantin..
kak muslimah-johor...jemputlaa juga ye..
hehehe.. nak melihat wajah berseri-seri..puteri sehari ni..
lama tak ketemu..hihi.. *-*

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-06 13:26


Pada 18-08-06 16:49 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

eh..lupa pula.. pada bakal yang menjadi pengantin..
kak muslimah-johor...jemputlaa juga ye..
hehehe.. nak melihat wajah berseri-seri..puteri sehari ni..
lama tak ketemu..hihi.. *-*


terima kasih simple_shida. tahniah kepada para bakal penerima ijazah. :) insyaAllah ada rezeki jumpa lah kita. tapi jangan minta bunga.... hehhhehe

insyaAllah masa tu kami dah selamat diijabkabulkan. insyaAllah ada rezeki dan kelapangan, akak akan pastikan si dia sertai pesta konvo itu. :)



Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-08-06 13:47


jom kita jejak mencari warga uum.... :roll: :roll:

* Siswi

1. ain_isyura
2. ainulnajwa
3. aisya_sophea
4. alhumaira
5. alin1605
6. amalhayati
7. anggerik desa
8. annisaq
9. arapah
10. bintanghati
11. brindabella
12. chumil
13. felony_fizah
14. gooliez
15. ifti_hanan
16. ismi_safiza
17. izzahisa
18. liasari
19. mariam82
20. masliza
21. Mawaddatul_Islam
22. mazliza
23. MAZRINAINA
24. muslimah_johor
25. nailah_miz
26. nailofar_ain
27. noorul_adha
28. nurlin
29. nuR_QaLbi
30. permatakirana
31. princess_ixora
32. puteri_qistina
33. qaisyah
34. raudhatulmardhiah
35. renunganabadi
36. rodz_mohd
37. shafa
38. simple_shida
39. syima
40. wani_sopan
41. zeikiyya
42. zuraida
43. jAiLuL_mAnsHuDaH
44.

* siswa

1. azd
2. cinta_ilmu
3. faiz_ins
4. hafiz_along83
5. ibnuKhaldun
6. junaidi
7. nazri
8. neomicrocute
9. real
10. tengku_eizwan
11. xqtif

ex-UUM
1. al-jawzi
2. amrizal
3. jelapang
4. mashitah_hayati
5. sahabatku
6. sasician
7. sufi_anis
8. UmmiLuqman
9. suz

** ni nickname yang lama..
ada siswa & siswi yang sudah grade..
so..ana tak edit lah. sebab tak semua nickname ni ana kenal..

pada yang baru lagi join ukhwah.com.. dari uum..
anda dialu-alukan meletakkan nickname anda di topik ni..
syukran... wa ilalliqa'..

jejak UUM

yang baru... jihad_sufi..nurizmi..jua-di hati..ilah-ganu..dll..
jemput..jemput.... ahlan wasahlan... :lol: :lol: :-di


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-08-06 13:51


!!! QUOTE !!!

terima kasih simple_shida. tahniah kepada para bakal penerima ijazah. insyaAllah ada rezeki jumpa lah kita. tapi jangan minta bunga.... hehhhehe

insyaAllah masa tu kami dah selamat diijabkabulkan. insyaAllah ada rezeki dan kelapangan, akak akan pastikan si dia sertai pesta konvo itu.


hehhe... afwan ya ukhtie..
hehehe.. aiwah.. ahlan ya bakal zauj ukhtie..ila uum.. :-di :-di
insyallah... jumpa nanti ye.. :lol: :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-08-06 20:24


Assalamua'laikum...
Sorry shida, baru dapat jenguk. baru pulang dr kampung..:)
InsyaAllah, dalam seminggu sebelum pesta konvo, ana akan cuba dapatkan port yang sesuai untuk kita semua.

pada yang berminat nak menyertai JK KOnvo ni, bolehlah pm dengan ana, number hanset, nickname, kolej.

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-08-06 21:47


Tambahan list warga ukhwah yang akan konvo:

Ekonomi - permatakirana
Intaff - ainulnajwa

*sesiapa yang berminat untuk menjadi AJK Pelaksana boleh pm aniisa_tasnim dan ismi_safiza

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat83
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2005
Ahli No: 15922
Posting: 151
Dari: skpc(1)-sesma-ikip3-upm-cosmopoinkb

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-08-06 13:27


tahniah buat yang konvo...spupu ana ada juga konvo...saya tak pergi kerja lah..apa-apa pun....selamat berkonvoksyen...buat graduan2 semua...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sahabat83Profil   Hantar PM kepada sahabat83   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 22-08-06 00:38


Wow ramainya warga UUM di Ukhwah.com! Baru hari ini tahu...
Tahniah! Tahniah istimewa untuk "Queen of Ukhwah UUM" siapa lagi kalau bukan Simple_Shida!

Tahniah!


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

IbnuKhaldun
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.01.2004
Ahli No: 6277
Posting: 41
Dari: damansara

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-08-06 10:02


ok.ada masa saya akan joinn juga..jk..ni..saya pun nak dengar apa perkembangan anda kat sana...lama tak dengar citev tentang UUM yelah duduk sibuk dengan kerja ok...oklah good luck untukl shida yang grad tahun ni...klah ye jumpa UUM jika masih allah panjangkan umur saya......

TERINGAT MASJID BUKIT KACHI ...

Bookmark and Share

  


  Member Information For IbnuKhaldunProfil   Hantar PM kepada IbnuKhaldun   Quote dan BalasQuote

iLah_ganu
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2006
Ahli No: 22814
Posting: 26
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-08-06 12:25


InsyaAllah..kalau ada masa saya akan pergi..
confirmkanlah tempatnya ye...('',)

Bookmark and Share

  


  Member Information For iLah_ganuProfil   Hantar PM kepada iLah_ganu   Quote dan BalasQuote

itishanima
Warga Rasmi
Menyertai: 27.09.2004
Ahli No: 11454
Posting: 13
Dari: malaysia(pahang)

Pahang  


posticon Posting pada: 22-08-06 16:07


salam ukhwah...

ana pun dari uum juga...

baru sem 3....

duduk kat kolej perempuan sumo...

Bookmark and Share

  


  Member Information For itishanimaProfil   Hantar PM kepada itishanima   Pergi ke itishanima's Website   Quote dan BalasQuote

itishanima
Warga Rasmi
Menyertai: 27.09.2004
Ahli No: 11454
Posting: 13
Dari: malaysia(pahang)

Pahang  


posticon Posting pada: 22-08-06 16:09


salam ukhwah...

ana pun dari uum juga..

baru sem 3...


-----------------
SeKAli waNitA TeRgoDA
GuGuRlAh sEkunTuM wArDah
d SyUrgA...
SeKalI WaNitA TeRnoDa
bErDekaH2 LaH sYaiTan
d NeRaKA...


Bookmark and Share

  


  Member Information For itishanimaProfil   Hantar PM kepada itishanima   Pergi ke itishanima's Website   Quote dan BalasQuote

eqinfiqa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20749
Posting: 23

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 22-08-06 20:47


Universiti Utara Malaysia..selama 3 tahun saya belajar di sini..berbagai pengalaman suka dan duka terpahat dalam ingatan..walauapepun, lebih banyak yang manis saya ingati..saya rindu dengan kehidupan di UUM...kawan, belajar dan berbagai2 lagi...memang ingin menyertai teman2 yang akan konvo tahun ini, tapi saya kerja...kalau tak kerja, gaji tak jalan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For eqinfiqaProfil   Hantar PM kepada eqinfiqa   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-08-06 21:00


!!! QUOTE !!!

Wow ramainya warga UUM di Ukhwah.com! Baru hari ini tahu...
Tahniah! Tahniah istimewa untuk "Queen of Ukhwah UUM" siapa lagi kalau bukan Simple_Shida!

Tahniah!


em... memang ramai lagi kaum kerabat bumi sintOK ni sri kang..
cuma masing-masing menyepikan di celahan rimbunan pokok...hutan belantara..hehe.. :lol: :lol: :roll:

syukran.. ..i'm not good at all...
as usual.. my terms...my quote..
as simple..as simple-shida..hihihi

ramai sahabat ukhwah yang nak konvo..
moga ada rezeki dapat jumpa semua ....
insyallah..

:-di :-di :-di 9-11 september 2006...
mai lah datang uum...heheh


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

cinta_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5255
Posting: 160
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 08:59


eh! nama ana ada lagi dalam list tu ye!! Ingatkan bila dah keluar UUM ni dah delete nama ana.

Bookmark and Share

  


  Member Information For cinta_ilmuProfil   Hantar PM kepada cinta_ilmu   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 10:00


Assalamualaikum...

Salam ukhwah...
Fiza pun baru lagi kat uum..
minta tunjuk ajar.. :) :) :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 11:39


Pada 22-08-06 16:07 , itishanima posting:

!!! QUOTE !!!

salam ukhwah...

ana pun dari uum juga...

baru sem 3....

duduk kat kolej perempuan sumo...


Assalamua'laikum
Dok kat Muamalat ke?
Jemput mai bilik.. AP3-326


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker


Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 11:48


!!! QUOTE !!!

eh! nama ana ada lagi dalam list tu ye!! Ingatkan bila dah keluar UUM ni dah delete nama ana


eh.. mana boleh delete...
walaupun dah grade.. masih lagi bersemadi nama tu.
heheh..

apiz.. jemputlaa mai kedah..heheh..

* fiza.. boleh tanya kak shaf..
nanti jangan lupa promot pada kawans..
jumpa nanti... insyallah... :-di :-di


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 12:02


hampir semuanya muslimat, mana siswa uum nya, insyaAllah ana kat uum time fiesta konvo, kami ada seminar kat pusat konvensyen. c u again

Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 14:01


assalamualaikum...

akaaaak.......

saya pun budak uum juga...

hehehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 14:57


Pada 23-08-06 14:01 , qibtiyah posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum...
akaaaak.......
saya pun budak uum juga...
hehehe...


jemputlah datang, pm dengan akak nom phone, kolej etc ye...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker


Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 15:20


Tahniah pada semua graduan UUM tahun ini terutama Shida, Ifti Hanan, Princess Ixora. Selamat berkonvo. Moga lepas ini akan terus cemerlang dan sukses sentiasa.

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 20:53


!!! QUOTE !!!

Tahniah pada semua graduan UUM tahun ini terutama Shida, Ifti Hanan, Princess Ixora. Selamat berkonvo. Moga lepas ini akan terus cemerlang dan sukses sentiasa.


terimass kasih mrs HANAN.. :-di :-di :-di
amin..amin..amin.. moga murah rezeki..
sucess sokmo kami.... :-di :-di :-di

jom..jom mai UUm...




** zulmi.. uum ni memang ramai belaka siswi..hehehe..
universiti untuk MUsLimah..heheh.. :lol: :lol: :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 23-08-06 20:55 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 21:10


haha.....memang ramai siswi.....dah 2 kolej jadi kolej siswi.....kolej kaci 2 pun dah bertukar menjadik kolej siswi....terpaksalah eden ni merantau ke kolej lain...

Bookmark and Share

  


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

IbnuKhaldun
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.01.2004
Ahli No: 6277
Posting: 41
Dari: damansara

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-08-06 08:12


ok...........jumpa ..........di UUM.................................

Bookmark and Share

  


  Member Information For IbnuKhaldunProfil   Hantar PM kepada IbnuKhaldun   Quote dan BalasQuote

cinta_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5255
Posting: 160
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-08-06 10:36


Ana mitok maaf banyak-banyak tak boleh datang JK konvo tu sebab terlibat majlis kawin. Kena gotong-royong....Biasala adat kampong.... Bukan ana kawin but abe ana. Jemput maghi ramai-ramai.

Bookmark and Share

  


  Member Information For cinta_ilmuProfil   Hantar PM kepada cinta_ilmu   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-08-06 11:21


Pada 24-08-06 10:36 , cinta_ilmu posting:

!!! QUOTE !!!

Ana mitok maaf banyak-banyak tak boleh datang JK konvo tu sebab terlibat majlis kawin. Kena gotong-royong....Biasala adat kampong.... Bukan ana kawin but abe ana. Jemput maghi ramai-ramai.


doakan JK berjaya sudah mencukupi.
ingatkan anta yang kahwin...:)


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker


Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

nur_eiman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.03.2006
Ahli No: 23130
Posting: 113
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 24-08-06 11:28


ana pun studend uum. dah tahun akhir tapi tahun depan baru konvo..tahniah buat mereka yang akan menggenggam segulung ijazah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_eimanProfil   Hantar PM kepada nur_eiman   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-08-06 11:34


nur_ieman,
kos apa? dok kolej mana?
jemput ke JK Konvo UUM

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

izzana
Warga Rasmi
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23015
Posting: 8
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-08-06 16:27


assalamualaikum...
saya pun akan konvo nanti.InsyaAllah kalau diberi kesempatan boleh juga join.saya jugak nak ucap tahniah kepada kawan-kawan lain yang konvo nanti.
selalu terkenang kenangan kat uum dulu.walaupun tkilan kena tukor kolej dr telekom ke b.kachi1 tapi apa yang berlaku banyak hikmahnya...kak shida jangan lupa zana.tahniah juga untuk kak shida!! ;)

Bookmark and Share

  


  Member Information For izzanaProfil   Hantar PM kepada izzana   Quote dan BalasQuote

tulips_ilah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25834
Posting: 77
Dari: green_world

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-08-06 17:16


:lol: :-di tahniah kat kak simple_shida dan semua graduate uum yang nak konvo. eee...bestnya dah habis belajaq!!! saya baru sem 3. ambil intaff.lambat lagi nak grad..
:lol: kak simple_shida ambil grad cos apa?? ;-)
nanti mai beli bunga kat gerai kolej telekom na!! boleh bagi diskaun!he he!!:lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For tulips_ilahProfil   Hantar PM kepada tulips_ilah   Quote dan BalasQuote

azd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11871
Posting: 91
Dari: Taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-08-06 09:57


takdak ka diskaun untuk saya sekali tulips_ilah...haboih dia no...bagi diskaun habuan kak simple_shida dia saja...kira price adik beradikla tulips...

Bookmark and Share

  


  Member Information For azdProfil   Hantar PM kepada azd   Pergi ke azd's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-08-06 12:46


Perjumpaan Perbincangan JK KONVO UUM 2006

Venue: Kafe Muamalat
Time: 8.30 PM

Dijemput hadir semua warga ukhwah uum

sebarang masalah hubungi ismi_safiza @ aniisa_tasnim

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

puterancmilan
Warga Rasmi
Menyertai: 23.08.2006
Ahli No: 26016
Posting: 5
Dari: KL

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-08-06 15:38


hi hi... nak menyelit sikit. saya knvo 10 hb nanti. ha ha akhirnya berjaya juga abiskan 4 tahun kat uum. uum tinggal kenangan... rasa macam nak study balik saja, tak setension time kerja ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For puterancmilanProfil   Hantar PM kepada puterancmilan   Quote dan BalasQuote

iLah_ganu
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2006
Ahli No: 22814
Posting: 26
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-08-06 22:18


Minit Mesyuarat Perjumpaan Pertama JK KONVO UUM 2006

Tempat: cafe muamalat
Masa: 9.00mlm
Kehadiran: ismi_safiza, aniisa_tasnim, iLah_ganu

1) PEMBAHAGIAN AJK

PENASIHAT: simple_shida
PENGARAH: ismi_safiza
TIMBALAN PENGARAH: anissa_tasnim
SETIAUSAHA: iLah_ganu
BENDAHARI: nur_eiman
AJK MAKANAN: qibtiyah
AJK CENDERAMATA: hannan_2503

2) PEMBAHAGIAN TUGAS

PENASIHAT: mamantau perjalanan program
PENGARAH: mengkoordinasi program
TIMBALAN PENGARAH: membantu pengarah menguruskan perjalanan program
SETIAUSAHA: menyediakan minit mesyuarat, melicinkan perjalanan program
BENDAHARI: menguruskan kewangan program
AJK MAKANAN: menguruskan hal ehwal makanan
AJK CENDERAMATA: menyediakan cenderamata kepada peserta JK KONVO




p/s : sebarang masalah sila hubungi ismi_safiza AP3 326 dan aniisa_tasnim AP2 382 atau PM





saya yang menjalankan tugas,
iLah_ganu
[ Telah diedit oleh: iLah_ganu pada 03-09-06 11:21 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For iLah_ganuProfil   Hantar PM kepada iLah_ganu   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 30-08-06 02:18


!!! QUOTE !!!

kak shida jangan lupa zana.tahniah juga untuk kak shida!!


hehe.. insyallah.. kak tak lupa..dik..
kak dah reminder nak bagi sms pada semua warga ukhwah di uum
yang ada no mereka lah.. mana-mana yang kak simpan..dan sahabat kak..
insyallah.. akan dapat mesej jemputan..


jumpa nanti dik..
kak tak ingat.. dik kos bba kan..?
nanti bagitahu back..
kak nak edit list the latest untuk yang konvo..

** kak ismi.. nick kak izan..?
nanti ana nak edit name konvo list tu..

:-di :-di


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 30-08-06 02:24


!!! QUOTE !!!

tahniah kat kak simple_shida dan semua graduate uum yang nak konvo. eee...bestnya dah habis belajaq!!! saya baru sem 3. ambil intaff.lambat lagi nak grad..
kak simple_shida ambil grad cos apa??
nanti mai beli bunga kat gerai kolej telekom na!! boleh bagi diskaun!he he!!


hehe.. ilah...syukran.. :-di
kak ambil bibm..
kena beli ke??
igtkn dapat free.. tak pun dapat lah less 50% ke..
hehe..

insyallah.. nanti kak singgah..
ada juga nak bagi ole-ole pada sahabat lain..
kena buat blind date ni..hehe..
kak tak kenal lagi tulisp-ilah ni..
name nak dekat ilah-ganu..
orang same ke..??
:roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 30-08-06 02:28


alhamdulillah...
aiwah.. ilah-ganu nmpaknye dah bergiat aktif..
diikuti dengan aniisa-tasnim..hehe..
moga ramai lagi bakal palapis dari warga bumi sintok..

sayup-sayup saja dari kolej ana..
mana ye..pergi warga jabal kachi ni..??
nurizmi..ju'a.. and the gang.. team rakan masjid ni..??

apapun..nak ucap byks time kasih... arigatoss..
pada kak ismi...anissa-tasnim..ilah..dll.. yang dah mula menggerakkan jk ni.. walaupun dalam minggu exam ni..
masing lagi gagahkan diri p alor setaq..hehe..

insyallah.. apa-apa hal yang berbangkit nanti mesej ana ye..

wsslm....


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 30-08-06 02:30 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10965
Posting: 166
Dari: di sinilah 'ana'

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-08-06 16:17


Sorry..shida..lambat lapor diri..

Insya Allah..hanan join sekali..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 31-08-06 16:42


tahniah pada semua yang akan berkonvo...
mudah-mudahan semua akan dapat pekerjaan yang baik..

Bookmark and Share

  


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

QistinaHumaira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18078
Posting: 156
Dari: di bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-09-06 15:54


salam shida...Sorry lambat explore ukhwah...insya allah saya pergi jk uum ni..tak sabar nak jumpa kawan-kawan ukhwah yang lain..hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For QistinaHumairaProfil   Hantar PM kepada QistinaHumaira   Quote dan BalasQuote

cinta_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5255
Posting: 160
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-09-06 16:41


selamat berkonvo

Bookmark and Share

  


  Member Information For cinta_ilmuProfil   Hantar PM kepada cinta_ilmu   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-09-06 17:19


:-di macam best saja....join boleh?? :-P


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

  


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

junaidi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.04.2005
Ahli No: 16182
Posting: 111
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 01-09-06 18:35


Assalamualaikum
Tahniah kepada mereka yang bakal menerima ijazah pada konvokesyen yang ke-19 UUM pada 9/9, 10/9 & 11/9/2006.

Gunakanlah ilmu yang diperolehi sebaik mungkin demi memajukan diri agama bangsa dan negara.

Saya pun salah seorang graduan yang bakal menerima ijazah pada konvokesyen yang akan datang ini. ;-) ;-) :-)


-----------------
"kelahiran manusia disambut dengan laungan AZAN dan pemergian manusia diiringi dengan SOLAT....cuba renungkan antara AZAN dengan SOLAT, alangkah singkatnya hidu


Bookmark and Share

  


  Member Information For junaidiProfil   Hantar PM kepada junaidi   Quote dan BalasQuote

sharulnira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.02.2006
Ahli No: 22473
Posting: 48
Dari: dunia yang fana

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-09-06 10:24


assalamualaikum..
saya masih stadi di uum.
tahun depan baru konvo..
saya ingin mengucapkan tahniah kepada semua warga uum khususnya ahli ukhwah...
jemput mai sini semua...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sharulniraProfil   Hantar PM kepada sharulnira   Quote dan BalasQuote

faiz_ins
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6972
Posting: 51
Dari: sik ,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-09-06 15:09


ok...
kita jumpa warga ukhwah UUM masa konvo..
kenapa orang lelaki sikit sangat..
malu nak join kalau macam ini..

jumpa disana..
wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For faiz_insProfil   Hantar PM kepada faiz_ins   Pergi ke faiz_ins's Website   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 02-09-06 16:16


ayuh ramei2 kita meriahkan lagi konvo uum..

Bookmark and Share

  


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

real
Warga Rasmi
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11207
Posting: 3
Dari: uum

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-09-06 18:26


assalamualaikum...rindunya kat uum..insyaallah jumpa kat uum nanti..untuk yang masih study lagi,GoodLuck and ngaji rajin2:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For realProfil   Hantar PM kepada real   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 771
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-09-06 23:54


alaaa.. tak dapat join lagi.. praktikal di KL laaa... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Pergi ke hafiz_along_83's Website   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 771
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-09-06 23:58


Pada 18-08-06 15:54 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

Liqa… JK kOnvO uum yang bermula pada 9- 11 sept 2006.. sabtu..ahad..isnin

::: Ahlan wasahlan ila LiqA Jk kOnvO UUM::
~cebisAn nOstaLgia, terLakar dijiWA~
ukhwah fillah abadan..abada....("_)

Berikut ana senaraikan nama warga ukhwah yang ana kenal..
dan bakal menerima ijazah..

09 SEPTEMBER 2006 (SABTU)
PAGI
Sesi 1

Ekonomi
- yatt
- murni
-bintanghati – ekonomi

Petang
Sesi 2

Pengurusan sumber manusia
- amna^liana

Pengurusan kerja sosial
- ifti_hanan

Pengurusan perniagaan antarabangsa
- simple-shida
- faiz_ins
- ija..

10 SEPTEMBER 2006 (AHAD)
PAGI
Sesi 3

Perakaunan
- ibnukhaldun
- hafiz_along83

Sains pemutusan
- real

11 SEPTEMBER 2006 (ISNIN)
PAGI
Sesi 5

Teknologi maklumat
- puteri-qistina
- qistina humaira

Pendidikan
- serindit
- sarah
- lira

PETANG
Sesi 6

Pengurusan Awam
- azd
Pengurusan pembangunan
- princess_ixora


** mungkin ada lagi nama yang tertinggal..
ni cuma list nama yang ana kenal..
kalau ada nama yang tercicir.. sila posting nickname anda..

Ana cadangkan pertemuan di gerai makan..
Gerai no berapa.. nanti akan dimaklumkan kemudian..
Tarikh..…sepanjang 9-11 sept..
masa...mungkin boleh buat sebelah petang..
Atau sebelah malam.. so..bagi warga uum..
kita boleh jumpa di tapak ekspo..
bagi warga ukhwah yang datang sekitar..
boleh cuba dapatkan no contact…ana atau mana-mana warga ukhwah yang lain.. seperti kak ismi-safiza, aniiesa tasnim, dll..

Jk koNVO akan berlangsung selama 3 hari…
mana-mana warga uum yang free boleh lah
berjumpe dengan senior anda…
ambil aura…berkat KOnvo.. hehe..
Suntikkan sikit motivasi dalam diri..
agar terus berjuang di bumi uum..

Liqa ini.. bertujuan untuk merapatkan ukhwah.. serta bertemu dengan warga ukwah yang bakal grade… yang di final sem.. pertengahan…dan juga baru menjejakkan ke UUm..
so.. insyaallah.. dengan izinNya
kita bertemu di sekitar bumi nan hijau…
UUm…. Waallahualam’…

•aktiviti.. sesi taaruf.. makan berjemaaah…di gerai makan..
•yuran makan.... tertakluk pada pesanan menu anda…hihii..
•Yuran JK rm 2.50 sahaja..… iaitu ole-ole bagi jk KOnvo..



ana belum nak konvo lah tahun ni... tahun depan.. iskiskisk... :-(


-----------------
SENYUMLAH SELALU.. SENYUM ITU SEDEKAH.. :-)


Bookmark and Share

  


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Pergi ke hafiz_along_83's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-09-06 19:46


!!! QUOTE !!!

ana belum nak konvo lah tahun ni... tahun depan.. iskiskisk...


eh.. ye ke..hihi.. igtkn hafiz nak konvo...
apapun... sabaq naa.. praktikal rajin ek.. :-di :-di

ila akhi sasician...sharulnira.. dll.. syukran..
pada yang masih lagi studi.. salam perjuangan.. :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-09-06 19:48


junaidi.. konco minggu depan juga.. 9-11.9 ke??
kalau ye.. bagitahu kos apa ye..?? ana nak edit list graduations...
jemput datang jk nanti...

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-09-06 19:51


09 SEPTEMBER 2006 (SABTU)
PAGI
Sesi 1

Ekonomi
- yatt
- murni
-bintanghati
- permatakirana

Petang
Sesi 2

Pengurusan sumber manusia
- amna_liana

Pengurusan kerja sosial
- ifti_hanan

Pengurusan perniagaan antarabangsa
- simple-shida
- faiz_ins
- ija..

Pengurusan hal ehwal antarabangsa
- ainulnajwa

10 SEPTEMBER 2006 (AHAD)
PAGI
Sesi 3

Perakaunan
- ibnukhaldun

Sains pemutusan
- real

sesi 4
Pengurusan perniagaan
-izzana

11 SEPTEMBER 2006 (ISNIN)
PAGI
Sesi 5

Teknologi maklumat
- puteri-qistina
- qistina humaira

Pendidikan
- serindit
- sarah
- lira

PETANG
Sesi 6

Pengurusan Awam
- azd
Pengurusan pembangunan
- princess_ixora


tahniah.. pada semua..
moga murah rezeki..
dapat kerja molek deh.. :-di :-di :-di
aminn....


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 04-09-06 18:41 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

izzana
Warga Rasmi
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23015
Posting: 8
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-09-06 10:30


ye kak shida,zana kos bba

Bookmark and Share

  


  Member Information For izzanaProfil   Hantar PM kepada izzana   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-09-06 16:11


hari khamis ni da start ekum...
jomlah pergi ramai-ramai...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 05-09-06 11:15


selamat berkonvo kepada pelajar UUM semua..
tahniah kepada kawan-kawan yang telah gred..



Bookmark and Share

  


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 05-09-06 11:31


tahniah

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

shahirah_huda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1982
Posting: 335
Dari: AS

japan  


posticon Posting pada: 05-09-06 14:40


Assalamualaikum wbt.tahniah dan syabas ana ucapan kepada bakal graduan uum...doakan kejayaan kami di bumi sintok ini...akak ismi safiza, dah lama kenal tapi tak pernah jumpa...harap JK kali ni dapat jumpa lah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For shahirah_hudaProfil   Hantar PM kepada shahirah_huda   Quote dan BalasQuote

tulips_ilah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25834
Posting: 77
Dari: green_world

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-09-06 16:00


:lol: ramai-ramai lah serbu grai bnga kolej tlekom na... izd...nak dskaun juga ek???? he he...diskaun terbuka kepada semua pelanggan...(tertakluk pada tauke bnga lah).he..he..he..

:roll: kak shida..saya dan ilah ganu insan yang berbeza lah...tak da bau2 tanah pun!!! :lol: :lol:
:-P ilah ganu mesti orang terganu kan...cek orang kedah lah....
:-di :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For tulips_ilahProfil   Hantar PM kepada tulips_ilah   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-09-06 10:02


Assalamua'laikum
Lama tak menjenguk topik ini, berlaku sedikit dugaan yang Allah datangkan, mengekang perjalanan jadual yang diatur. Sesungguhnya manusia hanya mampu merancang.

kepada shahirah_huda, insyaAllah ada jodoh, diizinkanNya kita pasti bertemu..manis2kan senyuman ye dik.

Pada team JK KONVO, insyaAllah persiapan terakhir perlu digerakkan. Jentera perlu segera dipanaskan enjin.

Pada bakal graduan, selamat bergraduasi..moga Ijzah yang diraih mendapat keberkatanNya, amin.

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-09-06 10:51


jk konvo uum saja? utm tak ada ke? hihi

Bookmark and Share

  


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 06-09-06 10:55


kutkm pun nak juga

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

inspirasihearty85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8525
Posting: 85
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-09-06 15:59


assalamualaikum..

hai kak shida...lama tak jumpa..kenal tak ini siapa??
mala peminat DEVOTEES yang duduk kachi 1 itu..
patutlah lama dah tak jumpa akak.. ;-)

kak murni pun konvo juga ke nanti?? tak sabar2 rasanya nak jumpa kak murni..dah lama sangat tak jumpa dia..kalau kak murni ada dalam ukhwah ini, balas lah posting saya ini ye..
ke dah lupa kat saya?? hehe..mala ECOSA lah kak murni..

oklah, ada masa nanti saya insyaALLAH saya jenguk gerai itu ek..

TAHNIAH kepada bakal graduan!!
tak sabar2 rasanya ikut jejak kakak2 kita ini..insyaALLAH tahun depan.. :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For inspirasihearty85Profil   Hantar PM kepada inspirasihearty85   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-09-06 21:44


!!! QUOTE !!!

kak shida..saya dan ilah ganu insan yang berbeza lah...tak da bau2 tanah pun!!!


oo.. ye ke..hehe..ok nanti jumpa di uum.. :-di :-di

!!! QUOTE !!!

jk konvo uum saja? utm tak ada ke? hihi

eh..eh..ye lah.. UUm..hehe.. utm.. dah lepass..
insyallah.. IPTa..Ipts..Kolej dll.. nak buat jk KOnvo boleh saja.
maklumkan pada MT.. dan organize lah Jk dengan moleknye...
:lol: :lol: :-di :-di


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-09-06 21:56


!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..

hai kak shida...lama tak jumpa..kenal tak ini siapa??
mala peminat DEVOTEES yang duduk kachi 1 itu..
patutlah lama dah tak jumpa akak..

kak murni pun konvo juga ke nanti?? tak sabar2 rasanya nak jumpa kak murni..dah lama sangat tak jumpa dia..kalau kak murni ada dalam ukhwah ini, balas lah posting saya ini ye..
ke dah lupa kat saya?? hehe..mala ECOSA lah kak murni..


waalaikummussalam..
hehe.. kenal.. mala-econ..=)
oo.. dah lama juga masuk ukhwah ek.. :lol: :lol:
banyak dah posting tu.. :-di

jemput datang jk konvo nanti ye..

kak murni jarang masuk ukhwah.
tapi. insyallah.. kak murni..and the geng datang..
sesi ekonomi pagi..sabtu..9.9..
boleh lah jumpa kak murni..dll..

ila mala..
selamat berjuang..
moga tabah..cekal di bumi sintok..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-09-06 16:29


TAHNIAH SHIDA...
dan tahniah kepada semua warga ukhwah uum yang bakal konvo,minta maaf kerana tak dapat kesana...tapi sekurang-kurang nya kita juga pernah sampai kesana kan shida....;)

Bookmark and Share

  


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 07-09-06 17:39


sElAmAt bERk0NvO!!!

c0NgRatULaTiOn!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 07-09-06 23:56


!!! QUOTE !!!

TAHNIAH SHIDA...
dan tahniah kepada semua warga ukhwah uum yang bakal konvo,minta maaf kerana tak dapat kesana...tapi sekurang-kurang nya kita juga pernah sampai kesana kan shida....


heheh.. time kasih umi..
apa hal.. apa hal.. umi busy tu..hehe.. :lol: :-di


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-09-06 00:30


ok.. ana nak listkan para graduan..
insyallah.. mereka akan hadir juga jk konvo nanti..
jk konvo versi pertama akan berlangsung pada
9/9 sabtu jam 9.00 mlm.. di tapak ekspo..
gerai makan no berapa .. ana tak pasti..

insyallah.. kak ismi-safiza akan maklumkn..
ataupun.. sesiapa dari uum.. dan sekitarnya..
boleh cari banner logo ukhwah+hanan di gerai yang berkenaan..

bagi versi yang kedua.. kemungkinan waktu yang sama..
tapi keeeosokkan hari... 10/9 ahad..
dan versi ketiga isnin 11/9 jm9 malam..

pada junior uum.. dan sahabat yang ingin turut serta
meraikan senior dan sahabat anda konvo..
bolehlaa dapatkan no hp.. dan jumpa di sekitar
hadapan dewan MAS..

kata orang ambil berkat ..ehehehe..

ada lagi sahabat ukhwah yang akan hadir..
tapi.. maaf kerna ana tak pasti siapa lagi yang turut hadir..
moga fiza..ilah au kak shaf..boleh listkan kemudian..
insyallah.. jumpa di tapak ekspo..
walllahualam'....

** yuran jk konvo rm 2.50
bagi santapan nanti.. anda bolehlaa self service..hehe..
order dan bayar harga menu anda...hehe..

:lol: :lol: :lol:


09 SEPTEMBER 2006 (SABTU)
PAGI
Sesi 1

Ekonomi
- yatt
- murni
-bintanghati
- permatakirana

Petang
Sesi 2

Pengurusan sumber manusia
- amna_liana

Pengurusan kerja sosial
- ifti_hanan

Pengurusan perniagaan antarabangsa
- simple-shida
- faiz_ins
- ija..

Pengurusan hal ehwal antarabangsa
- ainulnajwa

10 SEPTEMBER 2006 (AHAD)
PAGI
Sesi 3

Perakaunan
- ibnukhaldun

Sains pemutusan
- real

sesi 4
Pengurusan perniagaan
-izzana

11 SEPTEMBER 2006 (ISNIN)
PAGI
Sesi 5

Teknologi maklumat
- puteri-qistina
- qistina humaira

Pendidikan
- serindit
- sarah
- lira

PETANG
Sesi 6

Pengurusan Awam
- azd
Pengurusan pembangunan
- princess_ixora


PENGARAH: ismi_safiza
TIMBALAN PENGARAH: anissa_tasnim
SETIAUSAHA: iLah_ganu
BENDAHARI: nur_eiman
AJK MAKANAN: qibtiyah
AJK CENDERAMATA: hannan_2503


*adik simple-shida
*sahabat simple-shida..tak pasti berapa ramai..
*team rakan masjid
*mmber kolejku..hehe..
dll..

jom mai uum..hihi.. :-di :-di :-di
ilalliqa'..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 08-09-06 00:35 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-09-06 01:08


sample tag yang tak seberapa comei..
simple touch by ..:: simple-shida::..
ahlan wasahlan ila jk konvo uum..
9-11 sept. 2006..
jom...mai lah....

** huhu.. logo ukhwah + uum
tidak kelihatan.. alamak.. ana tak sempat nak
edit more.. ni saja yang mmpu..
insyallah.. tetamu yang hadir bakal mendapat tag ni..
serta ole-ole dari jk konvo uum..




ni sedikit tentatif..
bagi ekspo di uum..
klik sini..


tahun ni tak bestt pun..
cuma ada UNic saja.. :roll: :roll: :roll:





-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-09-06 14:58


TAHNIAH!TAHNIAH!TAHNIAH!

kepada mereka yang bakal dan sudah bergelar graduan bertauliah..
semoga peluang kerjaya meluas untuk kalian..insyaALLAH..kepada peminjam loan..jangan lupa bayar ye..:)

semoga perjalanan program JK berlangsung dengan jayanya..
awalnya, memang ada perancangan untuk ke sana, tetapi ada kawan-kawan yang tak dapat ikut..so, tak berani jugak nak hadirkan diri keseorangan..maaf ye shida..

anyway:SEMOGA JK berjaya mencapai objektifnya..

panjang umur, kita jumpa lagi..
:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

shishi
Warga Rasmi
Menyertai: 20.04.2005
Ahli No: 15956
Posting: 10
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 08-09-06 18:33


saya pun budak uum juga.. baru sem 1... kolej muamalat..
hmm. tahniah kat akak2 yang berjaya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For shishiProfil   Hantar PM kepada shishi   Quote dan BalasQuote

iLah_ganu
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2006
Ahli No: 22814
Posting: 26
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-09-06 10:52


assalamualaikum...

JK KONVO UUM 2006

TARIKH: 9 SEPT 06 (SABTU)
MASA: 9 MALAM
TEMPAT: GERAI NO. 44M



# ni petunjuk nak pergi JK KONVO tu,jangan sesat dah lah ye..hehe

kalau masuk ikut simpang 3 kat depan ni nampak gerai K.ZI FROZEN FRUIT..
blkag gerai tu ada gerai KEROPOK LEKOR GANU..
gerai 44M ni sebelah kiri kropok lekor ganu....sekian

hehe..faham tak?..


p/s: sebarang masalah boleh hubungi ismi_safiza @ aniisa_tasnim @ simple_shida.
[ Telah diedit oleh: iLah_ganu pada 09-09-06 11:32 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For iLah_ganuProfil   Hantar PM kepada iLah_ganu   Quote dan BalasQuote

iLah_ganu
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2006
Ahli No: 22814
Posting: 26
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-09-06 11:30


Pada 05-09-06 16:00 , tulips_ilah posting:

!!! QUOTE !!!

:lol:
:roll: kak shida..saya dan ilah ganu insan yang berbeza lah...tak da bau2 tanah pun!!! :lol: :lol:
:-P ilah ganu mesti orang terganu kan...cek orang kedah lah....
:-di :-di



hehe..yup, betul tu..kami dua insan yang berbeza lah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For iLah_ganuProfil   Hantar PM kepada iLah_ganu   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-09-06 15:02


alhamdulillah jk konvo versi 1
sudah berjaya berlangsung dengan jayanye..hehe..

berikut ana listkan sahabat ana yang hadir..
lokasi : gerai 31
masa : 12.00 tengah hari

kehadiran :
simple-shida
amna_liana
puteri_qistina
ju'a-dihati * alamak.. lupa nickname lah ju'a hihi..
zila
husna
diana
solehah @ nickname dalam ukhwah.. kak tak ingat lah dik.. :roll:

aktiviti :
makan tengah hari...hehe..
sebelum tu.. sahabat simple-shida bertemu dengan usrati.. @ keluarga ana..yang juga lunch di gerai yang sama..hehe.

berita dukacita...rasanya gmbo yang ditangkap waktu lunch..
kemungkinan tak menjadi agaknya..huhu...
sebabnya.. no tu tak bergerak..
bila ptg. dah sedar.. buka balik kodak.. then.. baru keluaq no
adussss.. huhu.. tunggu dan lihat saja bila cuci nanti..

* termasuk gambar bersama sahabat ukhwah yang konvo
yatt, murni..em.. doa-doakan moga jadi agaknya gmbo tu..huhu..

sesi malam..

lokasi : gerai 44M
masa : 9.30 mlm
aktiviti :
makan malam..
sambil taaruf...

hujan begitu lebat.. hinggakan basah kuyup sahabat ana
dan adik ana yang duduk di hujung meja..
apapun.. jutaan time kasih pada yang hadir..

real, faiz-ins, ifti_hanan,dll.. banyak sangat nak listkan nicname
tak dapat hadir untuk versi 1..

*ifti-hanan dah klik pantai timur mlm tu juga..
* ana tak jumpa lah hanan waktu keluar DMS..
alahai...

:roll: :roll: :roll:

kehadiran :
simple-shida
ismi-safiza
ainulnajwa
aniisa-tasnim
ilah-ganu
qibtiyah
princess-ixora
sahabat princess-ixora
sahabat simple-shida * yati
adik simple-shida * aishah

tu sahaja laporan dari simple-shida.
berita selanjutnya.. tungguuu..hehehe.... :-di :-di


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-09-06 15:07


!!! QUOTE !!!

TAHNIAH!TAHNIAH!TAHNIAH!

kepada mereka yang bakal dan sudah bergelar graduan bertauliah..
semoga peluang kerjaya meluas untuk kalian..insyaALLAH..kepada peminjam loan..jangan lupa bayar ye..

semoga perjalanan program JK berlangsung dengan jayanya..
awalnya, memang ada perancangan untuk ke sana, tetapi ada kawan-kawan yang tak dapat ikut..so, tak berani jugak nak hadirkan diri keseorangan..maaf ye shida..

anyway:SEMOGA JK berjaya mencapai objektifnya..

panjang umur, kita jumpa lagi..



alahai.. mar..
awat tak tanya ana..
boleh saja ana susun atur kan journey tu..
mar naik saja bas jelita.. direct masuk UUM
then.. boleh saja nginap bilik sahabat ana.

kembar mar.. murni.. terima konvo..
ana ada jumpa.. sempat bergambar..

anyway..tak mengapa..
insyallah.. lain waktu..kita ketemu sih.. :-di :-di

syukran jazilan.. :lol: :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-09-06 15:11


oh ye.. tag nama tu dah berubah sikit wajah..
ana sudah masukkan loge uum + ukhwah..
tapi.. mlm sebelum ana ke uum..
ana dah scan.. tapi tak dapat nak posting..
internet speed.. macam slow sangat..

so.. tunggu lah ana balik rumah..
nanti ana posting tag yang berwajah baru..
heheh...

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-09-06 00:12


waduh..kok nampaknye.. ana yang memOstingkan diri..
barisan AJK konvo nya..
nampaknye masing-masing busyy as as bee..hehe..

ok.. nak edit sikit kedatangan

jk konvo versi 1
* sesi lunch
simple-shida
amna_liana
puteri_qistina
ju'a-dihati * alamak.. lupa nickname lah ju'a hihi..
zila
husna
diana
solehah @ nickname dalam ukhwah.. kak tak ingat lah dik..

*sesi dinner
simple-shida
ismi-safiza
ainulnajwa
aniisa-tasnim
ilah-ganu
qibtiyah
princess-ixora
sahabat princess-ixora
sahabat simple-shida * yati
adik simple-shida * aishah
inspirasihearty85
sahabat inspirasihearty85-diya


*** real & faiz-ins ada di sekitar tapak ekspo..
tapi.. kerana hujan yang lebat.. mereka terperangkap dek ujan
hehe.. begitu juga seorang sahabat ana.. dari jam 8.30 sudah sampai.
tapi tak ada rezeki nak mai jk.. kos bajunye dah basah kuyups..




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 13-09-06 00:17 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-09-06 00:30


jk konvo versi 2

lokasi : gerai 33
masa : jm9 malam
kehadiran :
sahabat ana.. non ukhwah..
ex-roomate
::wan noor raihan
::norhaliza
::mar
::b
::fara

ukhwah.com member
:: qistinahumaira.. jumpa sekejap saja..hehe..
:: ana nampak puteri-qistina bersantap.. tapi di gerai lain..
bersama sahabatnya..
:: begitu juga dengan princess-ixora.. sebelah gerai yang ana makan
yana bersama sahabatnya..

aktiviti cuma bersantap..

next.. di perkarangan tapak konsert nasyid.. UNIC
ana jumpa dengan team rakan masjid min jabal kachi..

:: syakimah
::zaidah
::naimaton
::solehah
::diana
::munirah


aktiviti..
melihat konsert nasyid..beramai-ramai..hehe..

bersurai jam 11.30.



:lol: :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-09-06 00:38


jk konvo versi 3
ana mohon maaf.. kerna ana ketidak sihatan..hehe..
fennatss... dan malam tu badan tak berapa sihat..
dah demam sikit.. tambah tekak ni terasa sakits..
huhu.. dugaan..

maka.. ana hanya rehat di bilik..
dah tidoq jam 11lebih..

;-)

alhamdulillah..
jk konvo uum... berakhir dengan jayanya..
kepada sahabat ukhwah.. syukran jazilan
kerna sudi hadir.. walaupun sibuk dengan kuliah..
sibuk dengan assignment..tutorial.. dll..

selamat berjuang...dan meneruskan perjuangan..
moga najjah wa mumtaz abadan abada..
ilalliqa'... wsslm..



** special regard to all team ajk JK konvo..
kak shaf.. fiza.. ilah..


::: selamat hari lahir.. buat kak ismi-safiza..
12.9.2006 yang ke.... tut....hehe..
moga cepat langsung walimah..
ehehhe..

:-di :-di :-di :-di :-di

:lol: :lol: :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-09-06 00:54








-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

azd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11871
Posting: 91
Dari: Taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-09-06 17:51


minta maaf bebanyak sahabat sekalian...saya hari ahad baru ke uum...sebelum tu tak sempat nak online tengok info...kalau tak saya jumpa sahabat ukhwah yang seperjuangan....

Bookmark and Share

  


  Member Information For azdProfil   Hantar PM kepada azd   Pergi ke azd's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-09-06 18:03


syukran simple-shida...
mengaminkan doa shida..amin.. :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10965
Posting: 166
Dari: di sinilah 'ana'

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-09-06 16:06


maaf bebanyak..specially shida..
hanan tak sempat menghadirkan diri..
sebab mlm tu juga my famili bertolak balik qlate..
hanan sempat ke tapak ekspo..sempat jumpa dengan kak Shaf saja..
masa kat DMS..nampak shida terima Ijazah saja..masa kat luar tak jumpa dah..
apapun TAHNIAH untuk semua Garaduan UuM..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 21-09-06 17:59


ifti-hanan.. em.. tak ada rezeki kita nak jumpa..
ana pun tak dapat nak contact sangat end saja sesi konvo tu..
bateri hp dah nak habis..huhu.
insyaallah..moga soon we jumpa somewhere..

buat azd.. ana ada bagi mesej pada anta..
tapi.. anta guna no 019 agaknya..
ana bagi mesej pada 012..
em.. tak apalah..

insyaallah.. ada rezeki jumpa di jk seterusnya..
wallahualam'..

salam ramadhan..
:lol: :lol: :-di


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-09-06 10:09


tak ada rezeki nak join..jauh sangatlah akak comell!!('

Bookmark and Share

  


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

amna_liana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18062
Posting: 155
Dari: ipoh

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-09-06 06:32


tahniah buat semua...maaf tak dapat join sama jk konvo...tapi alhamdulillah dapat juga jumpa secara kebetulan dengan shida, jua, zila, husna dll masa tengah lunch wif puteri_qistina..2 jam sebelum masuk dewan secara tergesa-gesa...masa tu lapar tapi tak mampu nak makan habis, sakit gusi..huhu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For amna_lianaProfil   Hantar PM kepada amna_liana   Quote dan BalasQuote

faiz_ins
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6972
Posting: 51
Dari: sik ,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-06 12:27


maaf malam tu tak dapat join ukhwah..
kita merancang Allah juga merancang..

maaf banyak-banyak terutama kat mereka yang berusaha menjayakan
program ini,,
wlwpun begitu tahniah juga sebab program ini berjaya diadakan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For faiz_insProfil   Hantar PM kepada faiz_ins   Pergi ke faiz_ins's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-10-06 02:26


ila faiz_ins..
tak mengapa.. kita dah jumpa dalam dewn konvo..hehe..

tapi.. mlm tu memang anta wa shahril dah di sekitar gerai..
cuma.. hujan yang membantutkan keadaan..
hehe.. pulak tu.. semua muslimah..

kalau antuma datang pun.. berdua sahaja putera nya..hehe..
apapun.. insyallah.. jumpa lagi.. soon..
insyaallah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.235902 saat. Lajunya....