Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jiran adalah lebih berharga berbanding saudara jauh
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: ridzuan86
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43097

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 2 jam, 20 minit yang lalu
kasih_kekasih: 19 jam, 6 minit yang lalu
syahidatul: 3 hari yang lalu
raudhahasanah: 5 hari yang lalu
drzul-f: 9 hari yang lalu
hafiz_along_83: 10 hari yang lalu
halawatuliman: 26 hari yang lalu
nabilah: 26 hari yang lalu
aye: 28 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: Mari..mari..mari..Beli..beli..beli...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» Mari..mari..mari..Beli..beli..beli...

Please Mendaftar To Post


Oleh Mari..mari..mari..Beli..beli..beli...

kakyong
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1663
Posting: 176
Dari: Ipoh, Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-08-03 23:41



Bergaya dengan sweater Komuniti Ukhwah! Berbanggalah membawa logo komuniti Ukhwah menandakan sokongan padu kepada Komuniti Ukhwah... Sebelum kehabisan dapatkan sweater Komuniti Ukhwah dr kain bermutu tinggi..menang membeli menang memakai..Jangan lupa..sambil membeli sambil kita menderma...Dengan harga yg berpatutan hanya RM55 sahaja..
Berminat...? Pm Kakyong segera atau dapatkan pada Jk Uia 23 ogos 2003 ..

BELI JANGAN TAK BELI ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakyongProfil   Hantar PM kepada kakyong   Pergi ke kakyong's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-03 17:12


Assalamualaikum kak yong....

bila nak letak gamba sample kat komuniti? nak tengok dulu... bolehla jadi penemanku di kala kesejukan..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-03 20:35


Quote:

On 2003-08-18 23:41, kakyong wrote:
BELI JANGAN TAK BELI ...


promote kakyong jgn tak promote ..

err...nak tanya ni...
1. sweater tu colour apa?adakah ia berwarna hijau seperti background komuniti ni sekarang?ataupun ada bermacam2 colour?

2. bagaimana dgn size? adakah "free size" atau ada size tertentu?

3. erm.. adakah hanya boleh didapati di JK UIA 23/8/2003 ni saja? takde cawangan terdekat ke utk dapatkan sweater tu?

4. selain logo...takde tulis apa2 ke? logo tu kat mana?depan atau belakang?

oppss..ok.. itu saja soalan2 dari ana..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

kakyong
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1663
Posting: 176
Dari: Ipoh, Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-08-03 21:21


Menjawab soalan Darul_numan ..

1) Warna sweater tu biru tua..dan bahagian tangannya kelabu..

2) Jangan risau tentang saiz..ada saiz M, L, LL, dan LLL hehe..pilih mengikut kesesuaian anda..

3) EDISI TERHAD..setakat ni belum ada dimana-mana cawangan lagi..kalau takleh nak dptkan pada hari tersebut sila Pm kakyong yer..

4) Ahaa..design baju yer..ok kat bahagian hadapan logo komuniti ukhwah, dan bahagian belakang pula tertera dgn besarnya KOMUNITI UKHWAH..pastu kecik skit menyemai kasih memupuk ukhwah..kesemua tulisan dijahit tenun..memang bergaya, dan tentunya berkualiti..rugi tak beli..

Menjawab soalan Hanan..
Kakyong baru call Tokey kedai tadi..dia habaq esok baru siap kesemua sweater-sweater tu..jadinya bersabar ya..insyallah..sample akan menyusul..

"http://www.hanan.com.my/images/signkakyong.gif">
~Cemerlang Dunia Akhirat Matlamatku~

[ Posting ini telah di edit oleh: kakyong pada 2003-08-19 21:23 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakyongProfil   Hantar PM kepada kakyong   Pergi ke kakyong's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-03 22:20


Quote:

On 2003-08-19 21:21, kakyong wrote:
Ahaa..design baju yer..ok kat bahagian hadapan logo komuniti ukhwah, dan bahagian belakang pula tertera dgn besarnya KOMUNITI UKHWAH..pastu kecik skit menyemai kasih memupuk ukhwah..kesemua tulisan dijahit tenun..memang bergaya, dan tentunya berkualiti..rugi tak beli..


wah!...rasa macam best klau dpt sehelai.. erm.. mmg bercita2 nak tambah koleksi sweater ni... ok.. jom beramai2 kita dapatkan sweater ni.. rasanya mmg rugi klau tak miliki sweater ni skrg... jom kita serbu kakyong masa JK nnti..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-08-03 12:01


cewah kakyong... promote... jgn x promote ek.... alin plak... beli, jgn x beli... buat koleksi bebanyak skit sebelum 'diambil orang'... hehehe....

jangan mare kakyong n alin... gurau je... insya Allah jumpe kat jk uia gombak nanti...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

zieka
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 583
Posting: 66
Dari: MMU

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 20-08-03 12:20


best tu kalo dpt beli sehelai. tp, wat mase ni poket tgh nazak la kak yong. PTPTN pon blom masuk gi. agak²nye smpi bile promosi ni ek?

-----------------
Harta menjamin dunia. Iman menjamin akhirat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziekaProfil   Hantar PM kepada zieka   Pergi ke zieka's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: :: Terengganu/Selangor ::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-08-03 16:43


Assalamualaikum.....

heheh...best la nanti ek saper yang dapat pakai sweater tu...sian kiter kat cni, takleh nak gi beli nanti....isk...

KakYong, simpan la untuk ana satu ek...

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-08-03 16:48


waalaikumussalam wbt...

zam tak leh dtg jk uia tu ke???
kalau nak beli sweater tu, just pm kakyong...
kakyong sekrg ni keje kat penang...
bolehlah kontek dia sebelum dia dtg kl jual sweater tu...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 20-08-03 21:37


Mesti cantik ni..
harga pun cantik jugak ni..
t shirt..takde ke kak?

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

aimanwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 307
Posting: 151
Dari: Mansurah_Mesir

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-08-03 00:27


asssalamualaikum...

slamat bersua,
erm... berkaitan ngan sweater tu, kalo bole nak gak satu,
tapi jauh sangat ler tempatnyer,
ana duduk kat penang,
nak gi uia mmg tak sempat dah,
so kalo boleh simpan satu yer....
erm...tak ley tempah secara online ker??

apapun, tahniah coz ader gak usaha untuk disumbangkan kepada komuniti ni...

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanwanProfil   Hantar PM kepada aimanwan   Pergi ke aimanwan's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-08-03 09:52


waalaikumussalam wbt...

sesiapa yg nak dptkan sweater ni bolehlah kontek kakyong tu...
hantar mesej kat dia...
zam dan aimanwan bolehlah beli terus dgn kakyong...
lagipon kakyong mmg keje kat penang...

mana kakyong ni???
ramai org carik ni...

hafiz, t-shirt ukhwah.com tu mmg ada dlm perancangan kami... cuma, belum cukup modal...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-08-03 09:53


waalaikumussalam wbt...

sesiapa yg nak dptkan sweater ni bolehlah kontek kakyong tu...
hantar mesej kat dia...
zam dan aimanwan bolehlah beli terus dgn kakyong...
lagipon kakyong mmg keje kat penang...

mana kakyong ni???
ramai org carik ni...

hafiz, t-shirt ukhwah.com tu mmg ada dlm perancangan kami... cuma, belum cukup modal...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

kakyong
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1663
Posting: 176
Dari: Ipoh, Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-08-03 11:39


Assalamualaikum wbt semua...

Herm...minggu2 lepas mmg kakyong x sempat n larat nak check msg ye...dok berulang pi kedai tempat tempah 'tenun' tu....hem alahai...hari kakyong nak pegi ke kl tu, baru siap sweater tu...apa pun terima kasih bebanyak la pd Fizah merangkap assistant executive kakyong.... yg. tolong promote sweater tu...

Ok...bagi yg dok kat belah2 utara ni...kakyong skrg ni tgh keje kat USM Minden, so pada zam_rizal kalau nak dptkan boleh la dtg ke USM. Ada lebihan yg kakyong bawak dr JK UIA kelmarin...insyaAllah, kakyong akan cuba scan gambar sweater tu...

Ok semua, kalau ada apa2 pertanyaan lagi, boleh la PM kakyong...ok...wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakyongProfil   Hantar PM kepada kakyong   Pergi ke kakyong's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-08-03 17:23


assalamualikum..

ana nak bagitau ni.. ana dahpun dapatkan sweater tu dari kakyong masa JK kat UIA Gombak. w/pun design nya ringkas tp nampak menarik. bangga rasanya memakai sweater tu. .. rakan sepejabat ana pun ada yg jealous..

sesiapa yg belum memiliki sweater tu..cepat dapatkannya dari kakyong..sempat lagi klau nak kumpul duit.. ..

p/s:cepatttttt beli sebelum kehabisan stok...
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 28-08-03 22:26


Quote:

On 2003-08-25 17:23, darul_numan81 wrote:
assalamualikum..

ana nak bagitau ni.. ana dahpun dapatkan sweater tu dari kakyong masa JK kat UIA Gombak. w/pun design nya ringkas tp nampak menarik. bangga rasanya memakai sweater tu. .. rakan sepejabat ana pun ada yg jealous..

sesiapa yg belum memiliki sweater tu..cepat dapatkannya dari kakyong..sempat lagi klau nak kumpul duit.. ..

p/s:cepatttttt beli sebelum kehabisan stok...
wassalam

akhirnya alin beli juga sweater tu... baik punya promote dari kakyong...



p/s: alin beli ke dapat free

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 00:36


assalamualaikum...
yeah...mari beli...boikot barangan amerika...support barangan kita !!!
pastikan ada dapat sweater yang original....kerana hanya yang ori tahan lasak,selesa,kalis air( yeke ?hehe) dan banyak lagi kelebihannya....pasal saiz jangan risau...ana pun ada saiz!!
kalau dah laku sweater..lepas ni kita buat t-shirt,car sticker and many more......cewah..bukan main semangat ..

so..apa tunggu lagi ? sebelum kehabisan stok.....sesal dahulu pendapatan...sesal kemudian berguna jua akhirnya....

w'salam

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

aimanwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 307
Posting: 151
Dari: Mansurah_Mesir

PulauPinang  


posticon Posting pada: 17-09-03 01:19


assalamualikum...

akhirnya dapat jugak ana sweater daripada
tangan kak yong sendiri..

selepas mengharungi JAMBATAN PENANG untuk berjumpa dengan kak yong buat pertama kali...

hehehehe...sajer gurau..

tentang sweater...alhamdulillah..
tapi ana npunya sweater tu satu butang tak sama ngan pasangannya..

kira nampak terencat skeit laa

tapi kena cover gak tak mau kasi nampak...

TIma KAsih semua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanwanProfil   Hantar PM kepada aimanwan   Pergi ke aimanwan's Website   Quote dan BalasQuote

kakyong
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1663
Posting: 176
Dari: Ipoh, Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-09-03 18:46


Quote:
tapi ana npunya sweater tu satu butang tak sama ngan pasangannya..

kira nampak terencat skeit laa




Alahai...kesiannya dia...ari tu kita tak check bebetul erk...herm...

Lagi satu akak lupa nak pesan...masa nak bukak butang tu...pegang dia punya butang tu (yg belah dlm dia tu) tau...kira butang dia sensitip skit....itu la kelemahan skit....maaf banyak2 ye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakyongProfil   Hantar PM kepada kakyong   Pergi ke kakyong's Website   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 04-11-03 21:31


oleh sebab nak beli sweater ni uqu sanggup pinjam wang ngan 'along'. amacam itulah namanya pengorbanan. pengorbanan untuk ukhwah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-11-03 21:34


Quote:

On 2003-11-04 21:31, uqu wrote:
oleh sebab nak beli sweater ni uqu sanggup pinjam wang ngan 'along'. amacam itulah namanya pengorbanan. pengorbanan untuk ukhwah.



terharunya dengar.. harap tu along adik beradik ye.. bukan 'along' yg glamour tu... dengarnya sweater ni tinggal sedikit sahaja.. kepada sesiapa yang berkenan.. cepat pesan pada kakyong.. nanti melepas..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 14:01


hmmm...cantik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-01-08 16:01


Bagus juga..kalau sepasang dengan seluar lagi bagus kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-01-08 16:03


ada jual sweater ukhwah ke?
menarik juga...tapi kalau boleh nak sweater yang guna logo baru... :D
cadangan rimbabara pun menarik juga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

True_Heart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.11.2007
Ahli No: 31612
Posting: 86

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-01-08 18:09


erm...ana nak tengok gambar sweater nya boleh?? teringin jugak nak beli...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For True_HeartProfil   Hantar PM kepada True_Heart   Quote dan BalasQuote

aisya_aqmar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2004
Ahli No: 10643
Posting: 195
Dari: pasir puteh ~ kaiy ell ~ k. tganu ~ next....?

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-02-08 17:14


nak beli juga... ada lagi tak stok?

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisya_aqmarProfil   Hantar PM kepada aisya_aqmar   Quote dan BalasQuote

Administrator




posticon Posting pada: 11-02-08 17:51


* stok sweater sudah lama habis..sold out.

kini, beg galas versi colour hijau.kuning.biru.merah
dijual dengan harga RM5 sahaja

pen berlogo ukhwah.com colour hijau.ungu.merah.biru
dijual dengan harga RM3.50 sahaja

t-shirt untuk muslimat yang labuh hanya tinggal saiz XL ada 3 helai lagi
dijual dengan harga RM22sahaja

vest saiz L.XL.XXL masih ada dijual dengan harga RM35sahaja

boleh pm dengan simple_shida / khalifah untuk tempahan...

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 18:35


Ana nak cadangkan buat button badge....


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 21:38


berminat tapi jauh sangatlah nak dapatkannya....tak ada tempat yang terdekat ke???

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 16:39


salam ya qudwah..
erm.. apa yang jauhnya..

hp kan ada.. sms saja kak..
nanti kak pos lah..

niza.. plan untuk buat badge.. ada dalam perancangan..
cuma.. kos belum dapat dikumpulkan lagi..
tengah mendaki puncak...ehehe..

Sumbangan boleh dibuat melalui
No Akaun Maybank 158 293 633 309
atas nama Nurul Ashidah Binti Johari
( bagi akaun Team Events Ukhwah.com )

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.139424 saat. Lajunya....