Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kamu ingin tinggi, jangan hanya merenung gunung, panjatlah. Jika kamu ingin bijaksana, jangan merenung kitab, amalkanlah.
-- Meow (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 48
Ahli: 0
Jumlah: 48




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 16 jam, 21 minit yang lalu
budakbesar: 7 hari yang lalu
azemi: 11 hari yang lalu
Firdaus15: 17 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 20 hari yang lalu
secureofficemovers: 21 hari yang lalu
Naqiu: 27 hari yang lalu
nawfaa79: 28 hari yang lalu


Sukan dan Riadah
Topik: Tennis?


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sukan dan Riadah
    »» Tennis?

Please Mendaftar To Post


Oleh Tennis?

amyra_myra
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4282
Posting: 584
Dari: Taiping night safari

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-07-06 15:37


agaknya ada sesiapa tak kat sini suka main tennis? best juga main tennis ini..mula2 nak main tu rasa takut maklum lah orang kata racket tennis berat...pas main tu..tak ada lah berat sangat..tapi first time main memang tangan akan krem gila lah..siap pakai bandage lagi...

but ia suatu sukan yang best..sesiapa yang tak pernah main tu..boleh lah cube2 main..tapi kena ada coach lah..kalau tak ada coach..mari join saya kat taiping ni..hehe..

akhir kata..hidu tennis untuk semua..:)


-----------------
no pain..no gain..


Bookmark and Share

  


  Member Information For amyra_myraProfil   Hantar PM kepada amyra_myra   Quote dan BalasQuote

Cda_Ibtihal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26225
Posting: 87
Dari: Sungai Besar,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-06 16:34


saya minat tenis..
tapi tenis ni buat tangan saya bengkak selalu tau!

Bookmark and Share

  


  Member Information For Cda_IbtihalProfil   Hantar PM kepada Cda_Ibtihal   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-09-06 16:38


salam~
saya suka tenis..
tapi saya tak berminat bersukan..
kira suka tengok orang main saja lah..
nak main tak reti..
last2 sekali cuba main dengan belon saja..
ambil raket badmintan tak pun hanger baju..
lepas itu tiup belon..lepas itu buat-buat macam main tenis..
syok juga..
hehe..
wasalam~

Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-09-06 17:54


saya pun ada juga cuba2 main tapi tak lah pandai sangat.

Bookmark and Share

  


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 08-09-06 18:09


saya minat tenis

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 09-09-06 06:01


xretila main tennis,badminton tau lah,hihihi ;p

Bookmark and Share

  


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

peija
Warga Rasmi
Menyertai: 25.10.2006
Ahli No: 27093
Posting: 3
Dari: shah alam

Kedah  


posticon Posting pada: 25-10-06 21:12


saya suka main tennis. memang selalu main sampai wakil sekolah lah, u lah etc. best sangat...sebab boleh release tension etc. rasa semua masalah lenyap seketika bila pukul bola tu. tapi tu cerita dulu...masa masih active di university. tapi sekarang...rasanya dah dekat 2 tahun tak main, sebab tak ada partner aka member nak main. erm..sesiapa nak main, jom lah....dah rasa macam nak active balik ni.

p/s - raket dia tak ada lah berat sangat, cuma kena tahu teknik pukul.

Bookmark and Share

  


  Member Information For peijaProfil   Hantar PM kepada peija   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-10-06 01:28


"Prince of Tennis"...salah satu sukan kegemaran saya.... (",)

Bookmark and Share

  


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

wasilatul_furqan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1610
Posting: 22
Dari: Kertih/Tronoh

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-10-06 02:50


saya main..tapi main saja-saja lah buang peluh saja..every weekend/ptg2 main..tapi cara kira tak reti pun haha..

Bookmark and Share

  


  Member Information For wasilatul_furqanProfil   Hantar PM kepada wasilatul_furqan   Pergi ke wasilatul_furqan's Website   Quote dan BalasQuote

azrina_zainal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 27023
Posting: 189
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-10-06 23:38


salam
saya suka main tenis,pernah jugak wakil time sekolah dulu, tapi bila dah masuk ipt dah kurang masa riadah, pastuh ada senior pinjam racket tak pulang lagi...so.. dah kurang mahir main hehe...tapi main tenis memang seronok dan kalau baru mula memang agak letih..asik kejar bola saja..tapi kalau dah mula boleh sambut bola member..mesti seronok :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For azrina_zainalProfil   Hantar PM kepada azrina_zainal   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-10-06 12:52


pernah juga main masa kat matrik..
tak pandai pun...
rasanya main game tennis kat komputer lagi ok :di

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-11-06 17:19


saya tak suka main tapi pernah masuk kelab tyenis...
memang kelakar main tek pernah dapat pukul bola......:P
lagi satu kalau dapat pukul pun mesti melebihi pagar gelanggang tenis...lepas tu apa lagi tercari2 bola dalam longkang.....
apa pun dapat pengalaman macam mana nak main tenis....

Bookmark and Share

  


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

jauhtapi_dekat
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.11.2006
Ahli No: 27220
Posting: 24
Dari: indera kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 06-11-06 16:48


suka tengok,main tak reti pukul 170 kami sejam,best lah hheheh...tapi bolasepak tetap di hati..

(aku,DIA dan kamu)

Bookmark and Share

  


  Member Information For jauhtapi_dekatProfil   Hantar PM kepada jauhtapi_dekat   Quote dan BalasQuote

dr_nik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31081
Posting: 206
Dari: KL

blank   avatar


posticon Posting pada: 18-09-07 22:46


Saya minat tenis jugak. Ada sesiapa tak nak main tenis kat area KL ni? Sejak kerja KL ni, tak ada chance langsung main tenis... sukan ni memang best :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For dr_nikProfil   Hantar PM kepada dr_nik   Quote dan BalasQuote

cik_dira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31080
Posting: 46
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 18-09-07 23:34


dekat sini saya wajib ambil permainan tenis. so suka tak suka kena main juga.. memule rasa macam menyampah juga sebab reket tu berat gil. tapi lama-lama seronok juga

Bookmark and Share

  


  Member Information For cik_diraProfil   Hantar PM kepada cik_dira   Quote dan BalasQuote

dr_nik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31081
Posting: 206
Dari: KL

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-09-07 00:00


lagi best daripada badmintonkan? :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For dr_nikProfil   Hantar PM kepada dr_nik   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 19-09-07 07:25


minat main tennis.. :-)
[ Telah diedit oleh: syira_qistina pada 19-09-07 07:26 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 25-01-08 09:30


ternampak tajuk ni..

tenis... Austalian Open 2008

final single women
Sharapova vs Ivanovic.... harap-harap sharapova menang...setelah membuat kejutn menumpaskan pemain no 1 justin hena dengan straight set..

final single main
tsonga Vs (sama ada fedrer atau djokovic. Aku harap federer menang..

tsonga main semnagt gila.... aksi menarik... harap final akan menarik jugak...

kejutan dimana ramai pemerhati mengatakan final nanti antara nadal vs federer...

dan ini juga merupakan kejutan juga seperti tahun lepas..pemain tidak ternama masuk final.. dimana tahun lepas federer vs baghdatis di final...


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-01-08 09:40


.. saya minat Rafael Nadal.. hemsem lah dia:malu:..:kelip:.. badan pun ketul2 dah macam "nuggets McDonalds":lol:.. ahaks..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 25-01-08 11:33


hehhe nadal ek?? sayang tersungkur di semi final... Kalau tak dapat juga tengok pertarungan sengit

Bookmark and Share

  


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

dr_nik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31081
Posting: 206
Dari: KL

blank   avatar


posticon Posting pada: 03-02-08 21:53


Salam.
Ada siapa2 nak main tenis tak? Saya nak cari partner. Kalau boleh kat area KL/PJ. Dah lama tak main, rasa nak aktif semula lah :-) Kalau berminat contact me.

Bookmark and Share

  


  Member Information For dr_nikProfil   Hantar PM kepada dr_nik   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3081
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 04-02-08 00:20


main tenis ye..
memang faveret saya..tapi selalu tak berkesempatan nak main..selalu sibuk saja...pas tu tak ada pulak kawan-kawan yang suka main tennis...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-02-08 17:14


wahhh...
bagus... bagus...
ismi main tennis dalam henpon saja...
nak main bebetul tak reti...
ralat paralaks banyak sangat... adess.. adess..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

dr_nik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31081
Posting: 206
Dari: KL

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-02-08 21:22


Pada 04-02-08 00:20 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

main tenis ye..
memang faveret saya..tapi selalu tak berkesempatan nak main..selalu sibuk saja...pas tu tak ada pulak kawan-kawan yang suka main tennis...


muslimin23, jom lah datang kl, main tenis kat kompleks sukan negara ke, tak pun area PJ :-) dah lama tak asah bakat terpendam ni..hehehe


-----------------
-Dr Nik-


Bookmark and Share

  


  Member Information For dr_nikProfil   Hantar PM kepada dr_nik   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 26-02-08 16:58


erk tenis...dulu ada minat juga nak main..tapi..kederat tak ada....sebab jenis malas main berlari nak mengejor..hehhehe..... Kalau banminton tu boleh layan lagi

Bookmark and Share

  


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

MatBoo
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.11.2008
Ahli No: 36066
Posting: 98

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-11-08 18:23


seronok main tennis ni... pnt memang pnt tapi best..

paling syok kalau tengok tennis terutama kalau tengok maria sharapova
yang main... hahahaha

Bookmark and Share

  


  Member Information For MatBooProfil   Hantar PM kepada MatBoo   Quote dan BalasQuote

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 19:28


wah!! dengar macam best saja main tennis ini....nak try main tennis ar nanti...
hahahahahahaha..

Bookmark and Share

  


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.128753 saat. Lajunya....